European Roulette

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

European Roulette

Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Fă-te comod în scaunul tău și încearcă să ai aproape de tine o băutură preferată, pentru că după ce citești această recenzie vei vrea să încerci și tu să te joci European Roulette gratis. De data aceasta avem în vedere jocul celor de la Netent. Joacă și tu European Roulette gratis doar pe supercazino!

Elemente grafice din European Roulette gratis

Unul dintre lucrurile care m-au făcut să recomand acest joc de European Roulette gratis este muzica pe care dezvoltatorii au ales să o includă în tot acest pachet. Încă de la butonul de start, vei fi întâmpinat de o linie melodică ce pare că se potrivește oricărei activități indiferent de jocul pe care îl preferi. Chiar și înainte să începi rundele, Roata din European Roulette se învârte calm și încet parcă așteptând că jucătorii să își plaseze pariurile.

Grafica din spatele mesei de joc este de culoare neagră cu un model neîntrerupt de frunze adăugând un ton clasic pentru acest întreg tablou. Deși este un simplu joc de ruletă gratis, Netent a investit foarte mult timp și efort în fabricarea unui joc de ruletă cu o grafică impecabilă, foarte bine finisată și cu o paletă de culori extrem de prietenoasă. Toată grafica este optimizată într-un regim 3D care te transpune direct la masa de joc de european roulette gratis, în timp ce muzică jazz te va ține prins în atmosfera liniștită, accentul fiind pus strict pe ruletă și pe masa de plasare a pariurilor.

Încearcă și o varianta American Roulette gratis!

Principiul de joc la European Roulette gratis

Regulile de bază pe care este construit întreg jocul de ruletă gratis europeană este cel standard. Roata are în total 37 de locuri în care sunt amplasate numere aferente unuia sau a mai multor pariuri pe care le poți face. Numerele încep de la 0 și se termină la 36, lucru foarte des întâlnit la mesele de ruletă. În funcție de cota pariului, toți jucătorii de la masă primesc câștiguri dacă reușesc să obțină pariuri câștigătoare. Printre pariurile ce pot fi realizate la ruletă gratis, dar și la această variantă de european roulette gratis, pariurile se pot realiza pe numerele de la 1 la 36. Combinații de Evens sau Odds sau pariurile obișnuite pe culorile roșu și negru.

Cantitatea de monede pe care o poți paria în funcție de preferințele tale variază de la 0.10 euro până la 1000 de euro. Pentru a înțelege cum te poți juca cel mai simplu trebuie să încerci două trei ture pentru a te obișnui cu sistemul. De obicei, ruleta gratis online este unul dintre cele mai ușoare jocuri de cazino pe care le poți juca. Tot ceea ce trebuie să faci este să apeși click pe chipsurile pe care vrei să pariezi, apoi să mergi la pariuri. Ori apeși pe numere, ori pe culorile negru și roșu. Apoi învârți roata.

Cum poți plasa pariuri la Ruleta gratis online

În funcție de stilul de joc pe care vrei să îl încerci, pariurile la ruletă gratis au un avantaj foarte important: Nu toate pariurile au un risc foarte mare de reușită. De exemplu, poți paria un anumit număr de jetoane pe un singur număr, iar riscul de a pierde este destul de crescut. Nu este foarte ușor să nimerești un singur număr dintr-un total de 36. Cu toate că este și un pariu foarte riscant, este unul care îți oferă și de 35 de ori pariul pe care l-ai efectuat. Alte tipuri de pariuri pot fi și cele în care îți plasezi banii într-o linie de numere, de exemplu de la 1 la 18. Iar dacă bila aterizează pe unul dintre acele numere, ești câștigător.

Am observat că la unele jocuri de ruletă gratis poți chiar să alegi să pariezi pe numere pare sau numere impare. Un alt pariu este cel pe culorile roșu sau negru. Dacă ai observat, pe roată, numerele sunt împărțite în două culori. Negru și Roșu. Tu poți paria că următoarea extragere va avea un număr roșu, iar pariul tău se va dubla. Mai poți realiza pariuri pe trei linii, pe colț, pariul pe șase linii, pe coloane sau pe linia de la 19 la 36.

Vezi toate jocurile de ruletă gratis, printre care VIP Roulette gratis.

Funcții speciale din European Roulette

Așa cum se poate observa, Netent nu a scos pe piață un joc de ruletă gratis doar pentru a fi prezent și în acest segment. Au vrut mai mult decât atât, poate chiar să ofere cea mai bună experiență de acest gen. Au adăugat și câteva funcții speciale.

Pariul Special este una dintre aceste funcții speciale în care toți utilizatorii pot vizualiza un tabel ce conține pariuri speciale. Pentru a putea vedea acest tabel, trebuie să apeși pe butonul dedicat din stânga jos și să selectezi ce pariu special vrei să aplici.

Pariu favorit. Dacă ai deja un pariu pe care preferi să îl repeți cel mai des, în acest joc de ruletă poți să salvezi configurația acelui pariu transformându-l într-un pariu favorit, iar acesta va rămâne setat fiind foarte ușor să îl repeți.

Concluzie

Am mare încredere în European Roulette gratis de la Netent, iar în timpul jocului mi s-a dovedit că experiența adevărata de la un joc de ruletă poate fi duplicată și în mediul online. Joacă și tu European Roulette gratis pe supercazino!

wild orient gratis logo 2021
5/5 - (1 vote)
Wild Orient
Joaca Gratis
cave of fortune logo
5/5 - (1 vote)
Cave of Fortune
Joaca Gratis
logo slot crazy cows gratis
5/5 - (2 votes)
Crazy Cows
Joaca Gratis
warlords cyrstal of power slot gratis
4.3/5 - (3 votes)
Warlords: Crystals of Power
Joaca Gratis

Autori