oferta fortuna cu 40 rotiri gratuite fortuna Blog   /   8 mai 2020   /   Mihai Babciuc

Ofertă 40 Rotiri Gratuite Fortuna

3.7/5 - (3 votes)

Urmează o altă ofertă Fortuna care nu mai este disponibilă!

Fortuna este un cazino online extrem de îndrăgit în rândul jucătorilor din România datorită interfaței moderne, gamei largi de jocuri, dar și mai important, a bonusurilor avantajoase pentru jucători. Astăzi vom vorbi despre cum poți prinde 40 rotiri gratuite Fortuna fără depunere.

Vei afla toți pașii necesari revendicării ofertei, ce anume îți oferă mai exact bonusul, avantajele și condițiile de rulaj ale acestuia, dar și multe alte informații care te vor ajuta în parcursul tău pe site-ul Fortuna.

Pașii pentru a primi bonusul cu 40 Rotiri Gratuite Fortuna

Pasul 1

Dă click pe butonul “Profită Acum” din oferta noastră de mai jos

Pasul 2

Înregistrează-te pe Fortuna și Validează-ți contul pentru a primi cele 40 de rotiri gratuite

Pasul 3

Realizează o prima depunere de 25 RON pentru a beneficia de un bonus de până la 2000 RON (nu e obligatoriu să faci depunerea pentru a primi cele 40 de rotiri gratuite menționate anterior).

Ofertă Fără Depunere

Fortuna Bonus 40 Rotiri Gratuite la Validare + 2000 RON la Depunere

Distrează-te mai mult cu rotirile gratuite oferite de Fortuna, dar și cu bonusul de până la 2000 RON!

În cazul în care întâmpini probleme la înregistrarea contului tău Fortuna, echipa SuperCazino ți-a pregătit un ghid îndetaliat cu toți pașii și tot procesul de creeare a unui cont, îl poți accesa dând click aici.

IMPORTANT

Cele 40 de rotiri gratuite eFortuna vor fi virate instant în contul tău de jucător după validarea contului, fără a fi necesară depunerea. Bonusul de până la 2000 RON se activează la prima depunere doar dacă optezi să introduci codul și dacă faci o depunere minima Fortunade 25 de Lei.

Valoarea celor 40 free spins Fortuna este cuprinsă între 0.45 și 2.5 lei per rotire, iar totodată acestea trebuie acceptate printr-o fereastră de tip pop-up.

Bonusul la depunere eFortuna – Până la 2000 RON

Pe lângă cele 40 de rotiri gratuite Fortuna, jucătorul poate opta și să profite de bonusul la o minimă depunere 25 RON. Acest bonus vine în 3 tranșe, fiecare oferindu-ți un bonus din ce în ce mai mare. Pentru a fi mai ușor de înteles cum anume funcționează acest bonus la depunere Fortuna, ți-am pregătit un tabel cu toate cele trei bonusuri și valoarea acestora:

DepunereProcent bonus acordatSuma maximă a bonusului
Prima Depunere100%800
A doua Depunere150%600
A treia Depunere200%600

Pentru bonusurile 2 și 3 nu este necesară introducerea unui alt cod bonus, însă, ține bine minte faptul că aceste două bonusuri vor fi acordate numai după îndeplinirea cerințelor de rulaj ale bonusului anterior. Dacă eșuezi în îndeplinirea acestora, cele două bonusuri nu îți vor fi acordate.

Cerințe de rulaj 40 rotiri gratuite eFortuna

40 rotiri gratis fortuna online

Cele 40 de rotiri gratuite Fortuna pe care le primești la validarea contului tău de jucător prezintă câteva cerințe de rulaj care vor trebui îndeplinite pentru a te putea bucura de câștigurile acestor 40 free spins Fortuna. Aceste condiții de rulaj au fost create pentru a-i îndepărta pe jucătorii cu intenții rele, profitori, și pentru a-i premia pe cei activi, pasionați.

Cerințele de rulaj pentru oferta Fortuna Bonus 40 rotiri gratuite sunt de 30 x câștigurile rezultate din free spins. Să spunem spre exemplu că vei câștiga 100 RON din cele 40 free spins Fortuna, cerințele de rulaj, pentru a te putea bucura de banii câștigați sunt de 30 x 100, adică de 3000 RON. Ai termen de 7 zile pentru a îndeplini aceste cerințe de rulaj, în caz contrat, câștigul îți va fi retras.

Cerințe de rulaj bonus în bani eFortuna

rotiri gratis 40 fortuna

Pe lângă condițiile de rulaj ale celor 40 de rotiri gratuite Fortuna, bonusul de până la 2000 RON, creditat în trei tranșe jucătorilor au la rândul lor cerințe de rulaj. E necesar să realizezi o depunere de peste 25 RON care aleg să profite de acest bonus.

Pentru aceste bonusuri, cerințele de rulaj sunt de 25 x (bonusul acordat + suma depozitată), acest bonus este valabil pentru toate cele trei bonusuri. Dacă, spre exemplu, alegi să depui 100 RON, pentru primul bonus, condițiile de rulaj vor fi de 25 x (100 + 100), adică de 25 x 200, un total de 5000 RON. Dacă la al doilea bonus depui 100 RON, cerințele vor fi de 25 x (150 + 100), adică de 6250. Ai termen de 7 zile să îndeplinești cerințele de rulaj pentru fiecare bonus, în total, 28 de zile.

Tabel Contribuții de Rulaj:

Jocuri Slot100%
Jocuri de masă și cărți, fără Ruletă10%
Ruletă20%
Video Poker10%
Jocuri fixed odds50%
Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Lucky Blackjack, Santa Surprise, Great Blue, Desert Treasure II, Golden Games, Golden Tour și toate jocurile slot clasice cu 3 role și o singură linie0%

Pe Scurt – Bonus 40 rotiri gratuite Fortuna + Bonus de 2000 RON

Concluzii – Bonus Fortuna 40 rotiri gratuite

Astăzi am vorbit despre noua ofertă cu depunere a cazinoului Fortuna, care îți aduce 40 free spins Fortuna, dar și un bonus de până la 2000 RON care îți va fi acordat în trei tranșe, fiecare oferindu-ți un bonus din ce în ce mai mare. Îți urăm succes la jocurile tale!

Ofertă Fără Depunere

Bonus 40 Rotiri Gratuite la Înregistrare + Bonus până la 2000 RON

Distrează-te mai mult cu rotirile gratuite oferite de Fortuna, dar și cu bonusul de până la 2000 RON !

Alte Articole

contact betano

Betano Contact – Info Serviciul de Relații Clienți

20 octombrie 2021
Când vine vorba de cazinouri online, operatorul Betano este unul dintre cele mai populare și îndrăgite. În acest text, îți prezentăm toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru contact Betano. Ia legătura cu serviciul de relații cu clienții pentru a rezolva orice problemă pe care o întâmpini! Care sunt datele de contact Betano România? […]
Citeste mai mult
unibet ruleta gratis

Ruleta Unibet 2023 – Învârte Roata și Câștigă

15 martie 2021
Află mai jos tot ce merită să știi despre ruleta Unibet, de la tipurile de jocuri disponibile până la mizele minime și bonusurile primite din partea cazinoului. O simplă rotire a ruletei le poate aduce sume atractive persoanelor care au pariat pe numerele sau culorile norocoase, iar adrenalina pe care o simți în timpul jocului […]
Citeste mai mult
pariuri vlad cazino virtuale

Pariuri Vlad Cazino Virtuale – Ghid de pariere

11 mai 2022
Eşti pasionat de pariuri sportive şi îţi place să mizezi pe rezultatele favoriţilor tăi? Există o serie de evenimente care se desfăşoară non stop şi unde poţi paria la orice moment al zilei la Vlad Cazino. Este vorba despre pariurile virtuale, între concurenţi generaţi automat, de calculator. În continuare, vei afla mai multe despre pariuri […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!