oferta fortuna cu 40 rotiri gratuite fortuna Blog   /   8 mai 2020   /   Alex Simionescu

Ofertă 40 Rotiri Gratuite Fortuna

3.7/5 - (3 votes)

Urmează o altă ofertă Fortuna care nu mai este disponibilă!

Fortuna este un cazino online extrem de îndrăgit în rândul jucătorilor din România datorită interfaței moderne, gamei largi de jocuri, dar și mai important, a bonusurilor avantajoase pentru jucători. Astăzi vom vorbi despre cum poți prinde 40 rotiri gratuite Fortuna fără depunere.

Vei afla toți pașii necesari revendicării ofertei, ce anume îți oferă mai exact bonusul, avantajele și condițiile de rulaj ale acestuia, dar și multe alte informații care te vor ajuta în parcursul tău pe site-ul Fortuna.

Pașii pentru a primi bonusul cu 40 Rotiri Gratuite Fortuna

Pasul 1

Dă click pe butonul “Profită Acum” din oferta noastră de mai jos

Pasul 2

Înregistrează-te pe Fortuna și Validează-ți contul pentru a primi cele 40 de rotiri gratuite

Pasul 3

Realizează o prima depunere de 25 RON pentru a beneficia de un bonus de până la 2000 RON (nu e obligatoriu să faci depunerea pentru a primi cele 40 de rotiri gratuite menționate anterior).

Ofertă Fără Depunere

Fortuna Bonus 40 Rotiri Gratuite la Validare + 2000 RON la Depunere

Distrează-te mai mult cu rotirile gratuite oferite de Fortuna, dar și cu bonusul de până la 2000 RON!

În cazul în care întâmpini probleme la înregistrarea contului tău Fortuna, echipa SuperCazino ți-a pregătit un ghid îndetaliat cu toți pașii și tot procesul de creeare a unui cont, îl poți accesa dând click aici.

IMPORTANT

Cele 40 de rotiri gratuite eFortuna vor fi virate instant în contul tău de jucător după validarea contului, fără a fi necesară depunerea. Bonusul de până la 2000 RON se activează la prima depunere doar dacă optezi să introduci codul și dacă faci o depunere minima Fortunade 25 de Lei.

Valoarea celor 40 free spins Fortuna este cuprinsă între 0.45 și 2.5 lei per rotire, iar totodată acestea trebuie acceptate printr-o fereastră de tip pop-up.

Bonusul la depunere eFortuna – Până la 2000 RON

Pe lângă cele 40 de rotiri gratuite Fortuna, jucătorul poate opta și să profite de bonusul la o minimă depunere 25 RON. Acest bonus vine în 3 tranșe, fiecare oferindu-ți un bonus din ce în ce mai mare. Pentru a fi mai ușor de înteles cum anume funcționează acest bonus la depunere Fortuna, ți-am pregătit un tabel cu toate cele trei bonusuri și valoarea acestora:

DepunereProcent bonus acordatSuma maximă a bonusului
Prima Depunere100%800
A doua Depunere150%600
A treia Depunere200%600

Pentru bonusurile 2 și 3 nu este necesară introducerea unui alt cod bonus, însă, ține bine minte faptul că aceste două bonusuri vor fi acordate numai după îndeplinirea cerințelor de rulaj ale bonusului anterior. Dacă eșuezi în îndeplinirea acestora, cele două bonusuri nu îți vor fi acordate.

Cerințe de rulaj 40 rotiri gratuite eFortuna

40 rotiri gratis fortuna online

Cele 40 de rotiri gratuite Fortuna pe care le primești la validarea contului tău de jucător prezintă câteva cerințe de rulaj care vor trebui îndeplinite pentru a te putea bucura de câștigurile acestor 40 free spins Fortuna. Aceste condiții de rulaj au fost create pentru a-i îndepărta pe jucătorii cu intenții rele, profitori, și pentru a-i premia pe cei activi, pasionați.

Cerințele de rulaj pentru oferta Fortuna Bonus 40 rotiri gratuite sunt de 30 x câștigurile rezultate din free spins. Să spunem spre exemplu că vei câștiga 100 RON din cele 40 free spins Fortuna, cerințele de rulaj, pentru a te putea bucura de banii câștigați sunt de 30 x 100, adică de 3000 RON. Ai termen de 7 zile pentru a îndeplini aceste cerințe de rulaj, în caz contrat, câștigul îți va fi retras.

Cerințe de rulaj bonus în bani eFortuna

rotiri gratis 40 fortuna

Pe lângă condițiile de rulaj ale celor 40 de rotiri gratuite Fortuna, bonusul de până la 2000 RON, creditat în trei tranșe jucătorilor au la rândul lor cerințe de rulaj. E necesar să realizezi o depunere de peste 25 RON care aleg să profite de acest bonus.

Pentru aceste bonusuri, cerințele de rulaj sunt de 25 x (bonusul acordat + suma depozitată), acest bonus este valabil pentru toate cele trei bonusuri. Dacă, spre exemplu, alegi să depui 100 RON, pentru primul bonus, condițiile de rulaj vor fi de 25 x (100 + 100), adică de 25 x 200, un total de 5000 RON. Dacă la al doilea bonus depui 100 RON, cerințele vor fi de 25 x (150 + 100), adică de 6250. Ai termen de 7 zile să îndeplinești cerințele de rulaj pentru fiecare bonus, în total, 28 de zile.

Tabel Contribuții de Rulaj:

Jocuri Slot100%
Jocuri de masă și cărți, fără Ruletă10%
Ruletă20%
Video Poker10%
Jocuri fixed odds50%
Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Lucky Blackjack, Santa Surprise, Great Blue, Desert Treasure II, Golden Games, Golden Tour și toate jocurile slot clasice cu 3 role și o singură linie0%

Pe Scurt – Bonus 40 rotiri gratuite Fortuna + Bonus de 2000 RON

Concluzii – Bonus Fortuna 40 rotiri gratuite

Astăzi am vorbit despre noua ofertă cu depunere a cazinoului Fortuna, care îți aduce 40 free spins Fortuna, dar și un bonus de până la 2000 RON care îți va fi acordat în trei tranșe, fiecare oferindu-ți un bonus din ce în ce mai mare. Îți urăm succes la jocurile tale!

Ofertă Fără Depunere

Bonus 40 Rotiri Gratuite la Înregistrare + Bonus până la 2000 RON

Distrează-te mai mult cu rotirile gratuite oferite de Fortuna, dar și cu bonusul de până la 2000 RON !

Alte Articole

carti de joc

Semnificația Cărților De Joc – Ce Înseamnă Fiecare Carte?

20 iulie 2022

Jocul de cărți este unul dintre cele mai populare din lume, el fiind adus pe meleagurile europene de către negustorii italieni ce le descoperiseră în Egipt. În afară de distracția pe care o oferă, cărțile de joc au și o poveste interesantă pe care o spun cu fiecare culoare sau simbol. Află totul despre semnificația […]

Citeste mai mult
puncte 888

Clubul Jucătorilor 888 – Puncte de Fidelitate

16 ianuarie 2019

Cei de la 888 au un sistem de fidelizare de tip club „VIP”, în care acumulezi puncte și poți ajunge să ai diverse nivele, acumulând astfel jetoane de aur pe care le transformi apoi în premii. Află din acest articol cum poți să participi și să strângi cât mai multe puncte 888! Ce este clubul […]

Citeste mai mult
netbet poker online

Poker NetBet – Câștigă 200% Bonus Până la 1500€

21 februarie 2024

Dacă ești împătimit al jocurilor de noroc cu cărți, dar și dacă ești în căutare de oportunități suplimentare de câștig, poker NetBet te va satisface pe deplin. E super simplu și accesibil să te alături comunității de pasionați. În plus, la NetBet te poți bucura de un bonus senzațional de 200%, cu o valoare impresionantă […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!