verificare cont fortuna
Blog  /   INFO CAZINOURI ONLINE  /   octombrie 20, 2021   /   Cristian Rotaru

Validare Cont Fortuna – Cum îți verifici contul

5/5 - (1 vote)

În acest articol vei putea afla cele mai importante informații despre procesul de validare cont Fortuna. Întreg procesul durează câteva minute din partea ta, urmând ca operatorul Fortuna să îți verifice datele. Mai jos vei putea consulta un ghid ce îți va explica pas cu pas fiecare etapă pe care trebuie să o parcurgi pentru a-ți activa contul și pentru a te putea bucura de bonusul fără depunere oferit de către eFortuna.

Atunci când te înregistrezi la Fortuna pornind de pe SuperCazino și îți validezi contul, ai șansa de a juca fără să depui nimic. Să vedem care sunt pașii pe care trebuie să îi îndeplinești pentru a primi cele 40 de rotiri gratuite!

40 rotiri gratuite fără depunere

Bonus exclusiv la verificare

Realizează verificarea contului și câștigă 40 rotiri gratis fără depunere!

Cum deschizi un cont Fortuna?

Înainte de a face o verificare cont Fortuna, trebuie să te înregistrezi ca şi client. Dă click pe oferta din această pagină și vei ajunge pe site-ul operatorului. Acolo vei găsi și formularul de înregistrare. Fie că vrei să te joci de pe tabletă, laptop sau telefonul tău, poţi face parte din familia Fortuna “în doar doi timpi şi trei mişcări”.

Ghid explicativ de înscriere Fortuna

Acum că decizia de a deveni client a fost luată, nu îţi mai rămâne decât să completezi un formular de înscriere şi să termini cu o verificare KYC Fortuna.

 • Pasul 1 – După ce dai click pe oferta din această pagină, ajungi pe o pagină unde trebuie să apeși pe butonul “Înregistrează-te acum”.
 • Pasul 2 – Formularul de înregistrare apare instantaneu şi este structurat pe două coloane situate în dreapta şi respectiv stânga ecranului.
 • Pasul 3 – Coloana din stânga cuprinde date de identificare de tip nume/prenume, data de naştere, CNP, adresa de email validă pentru verificarea identităţii la Fortuna, nume de utilizator folosit ca şi client, şi nu în ultimul rând parola de logare care trebuie să conţină maxim 20 de caractere din care trebuie să aibă minim o literă mare, o cifră sau un caracter special.
 • Pasul 4 – Urmează să completezi şi coloana din dreapta formularului cu oraşul şi adresa ta, codul poştal, confirmarea că ai împlinit 18 ani şi eşti de acord cu termenii şi condiţiile cazinoului.
 • Pasul 5 – Nu în ultimul rând, trebuie să completezi numărul de telefon mobil pentru a fi contactat dacă apar noutăţi pe site sau dacă exista anumite probleme.
 • Pasul 6 – Apoi, bifează căsuţa făcută special pentru a fi mereu în pas cu cele mai tari promoţii Fortuna. După ce ai completat datele cerute o să primeşti pe email un link prin care activezi contul de client. Te loghezi cu datele de înregistrare şi gata!

Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, găsești în link un ghid de înregistrare Fortuna, cu exemple pentru completarea formularului.

Ce înseamnă etapa de verificare Fortuna?

În traducere liberă, KYC (know your customer) înseamnă “cunoaşte-ţi clientul”. Această etapă este obligatorie pentru a juca legal și a evita inconveniențele ce pot apărea în timpul carierei tale de jucător.

Pentru o verificare KYC Fortuna, ai nevoie de un act de identitate valid de tip buletin / paşaport / permis de conducere, care trebuie să fie însoţit de un extras de cont/factură de utilităţi ce demonstrează veridicitatea adresei din buletin.

Acest proces de verificare Fortuna este obligatoriu şi respectă reglementările în vigoare ale autorităţii responsabile, respectiv ONJN.

Cum pot să trec de o verificare cont Fortuna

Dacă documentele cerute pentru etapa de Fortuna verificare KYC sunt valabile, trebuie doar să te asiguri că sunt perfect vizibile pentru a le trimite mai departe echipei Fortuna spre validare. Paşii sunt extrem de simpli!

 • Nu trebuie decât să te loghezi la contul tău şi din căsuţa setări, să apeşi butonul “verificarea identităţii”.
 • Trimite acolo documentele solicitate şi aşteaptă să ţi se confirme complet procesul de Fortuna verificare.

După ce contul este validat, vei primi și cele 40 de rotiri gratuite.

Metode de contact pentru o validare cont Fortuna

În cazul în care întâmpini probleme pe parcurs sau documentele de validare cont Fortuna îți sunt respinse, când faci o validare cont Fortuna, poți apela la ajutorul echipei de suport. De cele mai multe ori, documentele nu sunt vizibile, fie ai greşit o literă sau o cifră care coincid cu ce-ai trimis – aceste probleme sunt uşor de remediat, atâta vreme cât ceri ajutorul unui angajat experimentat. Nu există o problemă de nerezolvat. Poți lua legătura cu echipa de suport în trei modalități:

 • LIve Chat
 • Telefon mobil
 • Email

Avantaje validare cont Fortuna – 40 free spins fără depunere

În primul rând, poţi accesa toate noile promoții Fortuna! Vorbim aici de oferta specială de la SuperCazino care oferă jucătorilor 40 de rotiri gratuite, dar și multe altele, disponibile doar pentru jucătorii înregistrați. Cele 40 rotiri gratuite pot fi revendicate de orice jucător nou care accesează oferta de mai jos și își verifică contul prin încărcarea documentelor solicitate. Procesul de verificare va fi realizat în maxim 72 de ore, iar tu vei primi automat rotirile prin intermediul unei ferestre de tip pop-up pe care trebuie să o accepți.

Acest bonus fără depunere Fortuna poate fi acceptat în maxim 3 zile și necesită îndeplinirea unor condiții de rulaj de 40x în termen 7 zile de la creditare pentru a fi retras sub formă de bani reali. În ceea ce privește jocurile unde poți folosi cele 40 rotiri gratuite, poți testa întreaga gamă de sloturi eFortuna, oferta nefiind limitată la un joc anume. Valoarea unei rotiri variază în funcție de jocul ales și este între 0.45 și 2.5 RON. Nu uita să citeşti cu atenţie termenii și condițiile tuturor ofertelor.

În al doilea rând, poți efectua retrageri. Doar jucătorii care au conturile validate pot solicita retragerea câștigurilor. Nu în ultimul rând, vei juca legal și vei beneficia de protecție din partea ONJN.

Concluzii Verificare cont Fortuna

Odată ce ai trecut de o validare cont Fortuna, ai constituit o relaţie de încredere, esențială în domeniul jocurilor de noroc. Vei aprecia cu siguranţă avantajele acestei platforme. Îți urăm mult noroc și să ai parte de câștiguri cât mai mari!

40 rotiri gratuite fără depunere

Bonus exclusiv la verificare

Realizează verificarea contului și câștigă 40 rotiri gratis fără depunere!

Alte Articole

Verificare cont Cashpot – Documente și Bonus validare

5/5 – (1 vote) Procesul de verificare cont Cashpot este esențial pentru a deveni un jucător „cu acte în regulă”. Articolul de față este un ghid care îți va prezenta tot ce trebuie știut despre validare cont Cashpot. Vom enunța și motivele pentru care trebuie să-ți verifici contul, ce presupune validarea, alături de toate aspectele […]

Citeste mai mult

Înregistrare Cashpot – Cum deschizi cont Cashpot?

5/5 – (1 vote) În acest articol, îți vom arăta ce trebuie făcut pentru a duce la bun sfârșit procesul de înregistrare Cashpot. Sunt câțiva pași pe care trebuie să-i parcurgi și nu doar că vei avea un cont Cashpot, ci și vei beneficia de un bonus de bun venit consistent și de o colecție […]

Citeste mai mult
baumbet contact

Baumbet contact: Serviciul de relații cu clienții

Rating Slot Baumbet este unul dintre cei mai interesanți operatori de jocuri de noroc din România. În acest articol, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre metodele de contact Baumbet, pentru a apela eficient la serviciul de asistență cu clienții. Baumbet contact: metode și date de contact Pagina de contact se găsește în […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă