verificare cont fortuna
Blog  /   INFO CAZINOURI ONLINE  /   ianuarie 14, 2020   /   Cristian Rotaru

Validare Cont Fortuna – Cum îți verifici contul

Ai atât de multe avantaje la Fortuna, încât trebuie să îţi deschizi un cont pentru a experimenta tot ce înseamnă jocurile de noroc la acest operator. Întrucât la verificare cont Fortuna ai parte de 40 rotiri gratuite fără depunere, e cu atât mai important să știi în ce constă acest proces. Astăzi îţi voi vorbi pe larg despre el, astfel încât să treci ușor peste verificarea contului la Fortuna și să ai un as în mânecă!

Atunci când te înregistrezi la Fortuna pornind de pe SuperCazino și îți validezi contul, ai șansa de a juca fără să depui nimic. Să vedem care sunt pașii pe care trebuie să îi îndeplinești pentru a primi cele 40 de rotiri gratuite!

40 rotiri gratuite fără depunere

Bonus exclusiv la verificare

Realizează verificarea contului și câștigă 40 rotiri gratis fără depunere!

Cum îmi deschid cont pentru a trece la etapa de verificare cont Fortuna?

Înainte de a face o verificare cont Fortuna, trebuie să te înregistrezi ca şi client. Dă click pe oferta din această pagină și vei ajunge pe site-ul operatorului. Acolo vei găsi și formularul de înregistrare. Fie că vrei să te joci de pe tabletă, laptop sau telefonul tău, poţi face parte din familia Fortuna “în doar doi timpi şi trei mişcări”.

Ghid explicativ de înscriere Fortuna

Acum că decizia de a deveni client a fost luată, nu îţi mai rămâne decât să completezi un formular de înscriere şi să termini cu o verificare KYC Fortuna.

1. După ce dai click pe oferta din această pagină, ajungi pe o pagină unde trebuie să apeși pe butonul “Înregistrează-te acum”.

2. Formularul de înregistrare apare instantaneu şi este structurat pe două coloane situate în dreapta şi respectiv stânga ecranului.

3. Coloana din stânga cuprinde date de identificare de tip nume/prenume, data de naştere, CNP, adresa de email validă pentru verificarea identităţii la Fortuna, nume de utilizator folosit ca şi client, şi nu în ultimul rând parola de logare care trebuie să conţină maxim 20 de caractere din care trebuie să aibă minim o literă mare, o cifră sau un caracter special.

4. Urmează să completezi şi coloana din dreapta formularului cu oraşul şi adresa ta, codul poştal, confirmarea că ai împlinit 18 ani şi eşti de acord cu termenii şi condiţiile cazinoului.

5. Nu în ultimul rând, trebuie să completezi numărul de telefon mobil pentru a fi contactat dacă apar noutăţi pe site sau dacă exista anumite probleme.

6. Apoi, bifează căsuţa făcută special pentru a fi mereu în pas cu cele mai tari promoţii Fortuna. După ce ai completat datele cerute o să primeşti pe email un link prin care activezi contul de client. Te loghezi cu datele de înregistrare şi gata!

Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, găsești în link un ghid de înregistrare Fortuna, cu exemple pentru completarea formularului.

Ce înseamnă etapa de verificare KYC Fortuna?

În traducere liberă, KYC (know your customer) înseamnă “cunoaşte-ţi clientul”. Această etapă este obligatorie pentru a juca legal și a evita inconveniențele ce pot apărea în timpul carierei tale de jucător.

Pentru o verificare KYC Fortuna, ai nevoie de un act de identitate valid de tip buletin / paşaport / permis de conducere, care trebuie să fie însoţit de un extras de cont/factură de utilităţi ce demonstrează veridicitatea adresei din buletin.

Procesul este obligatoriu şi respectă reglementările în vigoare ale autorităţii responsabile, respectiv ONJN.

Cum pot să trec de o verificare cont Fortuna

Dacă documentele cerute pentru etapa KYC sunt valabile, trebuie doar să te asiguri că sunt perfect vizibile pentru a le trimite mai departe echipei Fortuna spre validare. Paşii sunt extrem de simpli!

  • Nu trebuie decât să te loghezi la contul tău şi din căsuţa setări, să apeşi butonul “verificarea identităţii”.

  • Trimite acolo documentele solicitate şi aşteaptă să ţi se confirme complet procesul de verificare KYC Fortuna.

După ce contul este validat, vei primi și cele 40 de rotiri gratuite.

Cum pot contacta un membru suport clienţi pentru o validare cont Fortuna?

În cazul în care întâmpini probleme pe parcurs sau documentele de validare cont Fortuna îți sunt respinse, când faci o validare cont Fortuna, poți apela la ajutorul echipei de suport. De cele mai multe ori, documentele nu sunt vizibile, fie ai greşit o literă sau o cifră care coincid cu ce-ai trimis – aceste probleme sunt uşor de remediat, atâta vreme cât ceri ajutorul unui angajat experimentat. Nu există o problemă de nerezolvat. Poți lua legătura cu echipa de suport în trei modalități:

  1. Prima o reprezintă chat-ul live pe care comunici cu reprezentantul cazinoului.

  2. Dacă îţi place o interacțiune mai personală, sună-i la numărul de telefon disponibil pe site.

  3. Poţi să intri în contact cu unul dintre membrii echipei Fortuna prin adresa de email a cazinoului.

Avantaje validare cont Fortuna – 40 rotiri gratuite fără depunere

În primul rând, poţi accesa toate promoţiile Fortuna! Vorbim aici de oferta specială de la SuperCazino care oferă jucătorilor 40 de rotiri gratuite, dar și multe altele, disponibile doar pentru jucătorii înregistrați. Cele 40 rotiri gratuite pot fi revendicate de orice jucător nou care accesează oferta de mai jos și își verifică contul prin încărcarea documentelor solicitate. Procesul de verificare va fi realizat în maxim 72 de ore, iar tu vei primi automat rotirile prin intermediul unei ferestre de tip pop-up pe care trebuie să o accepți.

Bonusul exclusiv poate fi acceptat în maxim 3 zile și necesită îndeplinirea unor condiții de rulaj de 40x în termen 7 zile de la creditare pentru a fi retras sub formă de bani reali. În ceea ce privește jocurile unde poți folosi cele 40 rotiri gratuite, poți testa întreaga gamă de sloturi eFortuna, oferta nefiind limitată la un joc anume. Valoarea unei rotiri variază în funcție de jocul ales și este între 0.45 și 2.5 RON. Nu uita să citeşti cu atenţie termenii și condițiile tuturor ofertelor.

În al doilea rând, poți efectua retrageri. Doar jucătorii care au conturile validate pot solicita retragerea câștigurilor. Nu în ultimul rând, vei juca legal și vei beneficia de protecție din partea ONJN.

40 rotiri gratuite fără depunere

Bonus exclusiv la verificare

Realizează verificarea contului și câștigă 40 rotiri gratis fără depunere!

Concluzii Verificare cont Fortuna

Odată ce ai trecut de o validare cont Fortuna, ai constituit o relaţie de încredere, esențială în domeniul jocurilor de noroc. Vei aprecia cu siguranţă avantajele acestei platforme. Îți urăm mult noroc și să ai parte de câștiguri cât mai mari!

Alte Articole

bonus las vegas

Bonus de bun venit Las Vegas – Pana la 2500 RON

Bonusurile de bun venit sunt oferite de cazinourile online persoanelor care își înregistrează un cont și îndeplinesc anumite condiții. Există bonusuri de bun venit cu depunere și bonusuri fără depunere, fiecare aducându-ți anumite avantaje. Descoperă în continuare cum primești un bonus Las Vegas cu depunere. Bonus Las Vegas – Cum obții oferta Pentru că e […]

Citeste mai mult
verificare cont las vegas

Validare Cont Las Vegas – Verificare KYC

Procesul de validare cont Las Vegas este esențial. Fără acesta, numit și verificarea KYC (know your customer), nu te poți bucura din plin de jocurile de noroc oferite de operator. De aceea, în acest text îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre verificare cont Las Vegas pentru a te putea delecta cu jocurile […]

Citeste mai mult
mâini poker

Ierarhia mâinilor de poker – cine câștigă jocul?

Pokerul este cel mai popular joc de noroc din lume. Ai nevoie de noroc pentru a prinde o mână bună cu care să câștigi, însă te poți juca și cu diverse strategii pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun. Astăzi îți vom povesti despre ierarhia mâinilor de poker, care sunt cele mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă