Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc
Dazzle me
Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
  • 350 rotiri + 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Shining Crown

Dazzle me

Dazzle me NetEnt este tipul de slot simplu și dinamic, potrivit pentru relaxare, dar și pentru câștiguri tentante. Cu o structură ușor neconvențională și multe linii de plată, poate trezi interesul oricărui iubitor de gambling, dar și pe al amatorilor. În continuare îți povestim cum îl joci, cât poți câștiga, dar și ce funcții speciale îți oferă. Încearcă Dazzle me gratis pe SuperCazino!

Cum arată Dazzle me gratis și ce structură are

Slotul Dazzle me îți va aminti cu siguranță de jocurile clasice, prin simplitatea sa. Simbolurile sunt sub forma unor pietre prețioase, întreg ecranul de joc având un aer foarte colorat și vesel. Muzica antrenantă completează mișcările pietrelor, însă dacă ți se pare deranjantă, o poți opri din partea stângă, unde ai simbolul pentru audio.

Ca structură, vei observa că Dazzle me slot este destul de neconvențional: ai la dispoziție 5 role, însă nu toate au același număr de rânduri. Primele două role au 3 rânduri, următoarele două au 4 rânduri și ultima are 5. Nu-ți face griji, asta nu înseamnă că slotul e mai greu de jucat, ci doar mai distractiv și cu mai multe oportunități de câștig, așa cum vei vedea mai jos.

Află și ce alte jocuri NetEnt poți încerca!

RTP și linii de plată în Dazzle me slot

Dazzle me slot are 76 de linii de plată fixe, iar RTP-ul său este unul foarte satisfăcător pentru jucători: 96.9%. Așa cum probabil știi deja, cu cât rata rata de plată este mai aproape de 100%, cu atât șansele tale de câștig sunt mai bune.

În Dazzle me slot, combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta. Pe o linie de miză se va acorda de fiecare dată câștigul cel mai mare. Ca să observi cum se realizează plățile și cât de des intră câștigurile, testează Dazzle me gratis oricând ai ocazia.

Cum joci Dazzle me demo

Dazzle me gratis are exact aceleași caracteristici și funcții ca jocul cu mize reale. Toate butoanele de care ai nevoie se găsesc în partea de jos a ecranului. Iată cum se joacă Dazzle me:

Simboluri și plăți în Dazzle me slot

Simbolurile din Dazzle me free, cu care te vei întâlni și în varianta cu mize reale, apar ca pietre prețioase de culori diferite. Iată valoarea maximă a fiecărui simbol:

Valoarea fisei este cea fixată de tine înainte de declanșarea rotirii. Ține cont de faptul că, în funcție de numărul simbolurilor și de liniile de plată pe care acestea ies câștigătoare, poți acumula mult mai multe fise.

Vezi la ce cazinouri NetEnt și cazinouri Novomatic poți juca!

Funcții și simboluri speciale în Dazzle me

În Dazzle me free simbolul Wild apare sub forma unui diamant, care poate declanșa o rundă specială de câștiguri. În locul simbolului Scatter, jocul ți-a pregătit ceva și mai bun: simbolurile de Free Spins.

Iar dacă vine vorba de simboluri valoroase, Dazzle me gratis îți oferă și câteva funcții care îți măresc considerabil câștigurile. Nu o să întâlnești funcția de dublaje Gamble, dar ai alte runde speciale și extrem de atractive:

Concluzii

Dacă ești gata de distracție și de câștiguri consistente, Dazzle me nu ar trebui să lipsească din lista ta de sloturi preferate. E simplu de jucat și îți va aduce oricând o doză bună de amuzament și de adrenalină. Distrează-te și tu cu Dazzle me gratis!

Joacă și:

închidere cont Maxbet
5/5 - (4 votes)
Închidere Cont Maxbet – Cum Să Joci Responsabil
Joaca Gratis
istorie curse de cai
Rate this post
Cei mai cunoscuţi cai de curse din istorie
Joaca Gratis
pariuri golf joc
5/5 - (1 vote)
Pariuri pe Golf – Tipuri de Pariuri și Turnee Importante
Joaca Gratis
plata toppay banner
5/5 - (3 votes)
Cazinouri TopPay – O nouă metodă de plată
Joaca Gratis