Wild Wild West

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Wild Wild West

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Primești progresiv 200 de rotiri gratuite CASH
  • Rotirile sunt primite în 3 tranșe
  • Depunerea minimă este de 25 RON

Ești gata să te distrezi cu un slot cu cowboy, în care te așteaptă aventura și câștigurile? Wild Wild West free e jocul perfect pentru momentele în care vrei să te simți protagonistul unui film western. În continuare vei afla cum îl joci, ce poți câștiga și ce funcții speciale îți pune la dispoziție. Distrează-te cu Wild Wild West gratis pe SuperCazino!

Ce experiență oferă Wild Wild West free ca ecran de joc

Wild Wild West NetEnt e un slot foarte bine realizat din toate punctele de vedere. Grafica este excelentă, fiecare simbol e ales în așa fel încât să se încadreze în povestea filmelor cu cowboy. Până și butoanele sunt perfect integrate în atmosferă și te ajută să te desprinzi de realitate. Dezvoltatorii jocului au fost foarte atenți și la muzică, alegând o melodie antrenantă și potrivită pentru un western.

Ca structură, Wild Wild West slot are 5 role și 3 rânduri, iar butoanele de joc se află la baza ecranului. Fiind un joc realizat de NetEnt, nu e de mirare faptul că totul e foarte dinamic, viteza de reacție a slotului fiind ireproșabilă.

RTP și sistemul de plăți în Wild Wild West slot

Din punct de vedere al plăților, Wild Wild West slot are 10 linii fixe de plată, pe care combinațiile câștigătoare se obțin de la stânga la dreapta. Volatilitatea jocului e medie: așteaptă-te la câștiguri care alternează ca valoare.

Ca rată de plată, te vei bucura să afli că ai de-a face cu un RTP excelent, de 96.7%. Așa cum știi, cu cât se apropie mai mult de 100%, cu atât rata de plată e mai favorabilă jucătorului.

Cum joci Wild Wild West gratis

Fie că alegi să joci Wild Wild West free sau varianta cu mize reale, desfășurarea jocului, simbolurile și bonusurile sunt aceleași. Prin urmare, te poți distra cu Wild Wild West demo fără să pierzi nimic din experiență. Iată cum folosești fiecare dintre butoanele de joc:

La noi găsești o mulțime de sloturi noi de încercat!

Valoarea simbolurilor din Wild Wild West free

Vrei să știi ce câștiguri îți oferă slotul Wild Wild West? Descoperă în continuare cu ce simboluri te întâlnești în slot și cât valorează fiecare dintre ele:

Simboluri și funcții speciale în Wild Wild West

Pe lângă simbolurile obișnuite, Wild Wild West gratis are pentru tine și o serie de caracteristici și simboluri speciale, care îți pot crește considerabil câștigurile:

Vezi ce alte sloturi speciale poți juca!

Concluzii

Intră și tu în banda celor mai vestiți tâlhari-cowboy din Vestul Sălbatic și fii gata de adrenalină, câștiguri și multă distracție. Fie că alegi să joci Wild Wild West gratis sau cu mize reale, buna dispoziție e garantată. Încearcă și tu slotul Wild Wild West!

Joacă și:

joaca lucky lady s charm deluxe gratis
3.5/5 - (6 votes)
Lucky Lady Charm Deluxe
Joaca Gratis
shining crown gratis
3.8/5 - (59 votes)
Shining Crown
Joaca Gratis
banner burning wins gratis
5/5 - (1 vote)
Burning Wins
Joaca Gratis
diamond strike slot gratis
4.5/5 - (2 votes)
Diamond Strike
Joaca Gratis

Autori