...

Motorhead

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xMotorhead

Nume Joc
Motorhead
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ești în căutarea unui slot cu adevărat intens și palpitant, merită să încerci Motorhead demo. Inspirat din concertele celebrei trupe rock cu același nume, Motorhead aduce distracție, adrenalină și, pe deasupra, câștiguri tentante. În continuare o să afli totul despre funcțiile și modul de joc, astfel încât să te poți distra și tu cu acest slot rock. Încearcă Motorhead gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Motorhead free ca grafică și ecran de joc

Atmosfera slotului Motorhead este una demnă de un concert rock: culorile, simbolurile și elementele de decor te transportă într-o lume în care te simți ca un star. Efectele sonore alese pentru Motorhead NetEnt sunt în ton cu tema jocului. Nu lipsesc nici reflectoarele, care luminează ca și cum te-ai afla pe o scenă reală. În plus, poți alege să joci cu piesele trupei Motorhead pe fundal. În cazul în care ești iubitor de rock, vei aprecia din plin slotul.

În ceea ce privește structura slotului, Motorhead free este organizat pe 5 role. Primele 2 role au câte 3 rânduri, rolele 3 și 4 au câte 4 rânduri, iar ultima rolă are 5 rânduri. Butoanele de joc sunt situate la baza ecranului. Jocul cu mize reale și Motorhead gratis au exact aceeași structură, același mod de joc și aceleași funcții.

Înceracă și alte jocuri NetEnt tematice!

Plăți și rată de plată în Motorhead slot

Motorhead gratis are 76 de linii de plată fixe, pe care câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta. Se acordă câștigul cel mai mare de pe o linie de miză. Din punct de vedere al ratei de plată, slotul are un RTP excelent: 96.98%. Așa cum știi, cu cât RTP-ul se apropie mai mult de 100%, cu atât șansele tale de câștig sunt mai aproape de cele ale casei.

Motorhead slot e un joc cu o volatilitate medie. Pentru jucător, asta înseamnă că sumele câștigate sunt variate ca valoare. Poți avea parte atât de câștiguri substanțiale, care depășesc cu mult miza, cât și de sume egale cu pariul sau mai mici decât acesta.

Cum joci Motorhead gratis

Toate butoanele de care ai nevoie pentru a juca Motorhead free se află în partea de jos. Iată la ce folosește fiecare dintre ele:

Nu uita să încerci și alte sloturi noi de pe site!

Simboluri și valoarea lor în Motorhead gratis

Vrei să știi cu ce simboluri te vei întâlni în Motorhead gratis și valorează? Iată mai multe detalii despre fiecare dintre ele:

Caracteristici și simboluri speciale în slotul Motorhead

Din punct de vedere al funcțiilor și simbolurilor ce îți pot aduce dublaje și câștiguri suplimentare, Motorhead slot are câteva caracteristici interesante:

Dacă ești un fan al super câștigurilor, sigur sloturi speciale sunt ideale pentru tine!

Concluzii

Oricând vrei să te distrezi și să ai parte de senzații tari, Motorhead slot e o idee bună. Te va surprinde prin atmosfera sa, prin grafica excelentă, dar și prin coloana sonoră. Practic, ai în același timp acces la un slot și la un concert rock. Distrează-te și tu cu Motorhead gratis!

Joacă și:

always hot deluxe gratis online
4.5/5 - (2 votes)

Always Hot Deluxe

Joaca Gratis
triple bar logo
4.5/5 - (2 votes)

Triple Bar

Joaca Gratis
slotul online dark queen
4/5 - (2 votes)

Dark Queen

Joaca Gratis
xmas joker gratis logo
5/5 - (1 vote)

Xmas Joker

Joaca Gratis

Autori