banner gets bet premii
Blog  /   mai 4, 2022   /   Matei R. Vladoiu

Promoție Gets Bet cu premii – Turneul Sloturi Party

5/5 - (1 vote)

Gets Bet revine cu premii super wow și cu noul turneu de sloturi Party. Începe și tu distracția cu multe câștiguri suplimentare și joacă sloturile disponibile din lista Gets Bet. Află care sunt acestea și ce poți căștiga citind detaliile de mai jos.

Promoție Gets Bet Turneul Sloturi Party

Promoții cu Depunere Gets Bet

 • Câștigi premii totale de 10.000 de lei
 • 36 jocuri eligibile pentru participarea la Turneul Sloturi Party
 • Miză de minim 1 leu pe rundă

 

În ce consta promoția Turneul Sloturi Party Gets Bet?

Promoția se desfășoară în perioada 2-8 mai 2022 așa că nu mai sta pe gânduri și profită de oferta cu premii Gets Bet. Printre premiile turneului se numără rotiri gratuite, bani bonus și premii totale de 10.000 de lei.

Revendică și Gets Bet bonus de bun venit în valoare de 2000 RON!

Cum te înscrii la Turneul Sloturi Party Gets Bet?

Pentru a începe să te distrezi împreună cu premiile Gets Bet, ai de parcurs câțiva pași simpli, ce vor dura doar câteva minute. Iată mai jos tot procesul de înscriere detaliat pas cu pas:

 • Pasul 1 – Accesează oferta apăsând pe butonul Profită Acum din blocul de ofertă de mai sus. Vei fi redirecționat spre site-ul cazinoului, direct pe pagina ofertei.
 • Pasul 2 – Loghează-te în cont sau deschide-ți și verifică-ți un nou cont GetsBet dacă nu ai deja unul.
 • Pasul 3 – Intră pe pagina promoției Gets Bet și optează în pagina de prezentare a Turneului.
 • Pasul 4 – Pariază miza minimă per rundă pentru eligibilitate în cadrul Turneului.

Alte informații despre această promoție Gets Bet

Ți-am selectat mai jos cele mai importante informații despre promotia Turneul Sloturi Party Gets Bet:

 • 36 jocuri eligibile pentru participarea la Turneul Sloturi Party
 • Miza minimă per rundă pentru eligibilitate în cadrul Turneului Gets Bet este de 1.00 leu.
 • Bonusul trebuie rulat de 5 ori doar pentru jocurile din cazinou de tip slot, iar acesta contribuie 100%
 • La calculul rulajului nu vor contribui pariurile plasate pe jocurile de tip Table Games (Ruletă, Blackjack, Baccarat) sau de tip Video Poker.
 • Creditarea premiilor se va face în cel mult 48 de ore de la încheierea Turneului Gets Bet după validarea rezultatelor finale.
 • Premiile sunt acordate sub formă de Bani Bonus

Pentru regulamentul complet al promoției, poți verifica pagina de ofertă de pe site. Nu uita că fiecare bonus are cerințe diferite – unele necesită, spre exemplu, o depunere diferită față de altele. Trebuie citit totul cu atenție pentru a te juca liniștit, iar dacă ai vreo nelămurire, nu ezita să apelezi la serviciul de contact Gets Bet!

Concluzii promoții Gets Bet

Alege-ți slotul preferat din cele 36 disponibile în Turneul Sloturi Party Gets Bet și câștigă până la 10.000 lei garantat! Miza minimă este extrem de mica că tu să poți juca acumulând premii și urcând în clasament. Ce mai aștepți? Profită de premiile Gets Bet!

Promoție Gets Bet Turneul Sloturi Party

Promoții cu Depunere Gets Bet

 • Câștigi premii totale de 10.000 de lei
 • 36 jocuri eligibile pentru participarea la Turneul Sloturi Party
 • Miză de minim 1 leu pe rundă

 

Urmează o promoție Gets Bet cu premii expirată!

Calendarul de Crăciun Gets Bet – Premii Gets Bet

Calendarul de Crăciun Gets Bet tocmai a fost lansat, iar bonusurile festive sunt foarte atractive. Citește acest articol pentru a afla totul despre noua promoție Gets Bet cu premii, de la premiile acordate, la pașii de revendicare și condițiile de acordare!

Calendarul de Crăciun Gets Bet

Promoție Crăciun

 • Descoperă surprize în fiecare zi în calendar
 • Premii zilnice

În ce consta promoția Calendar Gets Bet?

calendar craciun gets bet surpriza

Promoția Calendarul de Crăciun Gets Bet se desfășoară în perioada 10.12.2021 – 24.12.2021. Fiecare zi din această perioadă este plină de surprize pentru utilizatorii Gets Bet, care pot revendica un premiu pe zi.

Printre premiile cadou aduse de Moș Crăciun la Gets Bet se numără următoarele: bonus la depunere, pariu gratuit și bani bonus. În fiecare zi este disponibil un nou bonus, care poate fi activat și jucat doar în ziua respectivă. De asemenea, fiecare bonus diferit are la rândul lui termeni și condiții proprii.

Cum te înscrii la Calendarul de Crăciun Gets Bet?

Pentru a începe chiar tu să te distrezi împreună cu premiile Gets Bet de sărbători, ai de parcurs câțiva pași simpli, ce vor dura doar câteva minute. Iată mai jos tot procesul de înscriere detaliat pas cu pas:

 • Pasul 1 – Accesează oferta apăsând pe butonul „Profită Acum” din blocul de ofertă de mai sus. Vei fi redirecționat spre site-ul cazinoului, direct pe pagina ofertei.
 • Pasul 2 – Loghează-te în cont sau deschide-ți și verifică-ți un nou cont GetsBet dacă nu ai deja unul. În formularul de înscriere, trebuie să bifezi că-ți acorzi acordul cu privire la primirea ofertelor promoționale.
 • Pasul 3 – Intră pe pagina promoției Calendar Gets Bet și apasă în fiecare zi pe cadoul aferent zilei respective.
 • Pasul 4 – Îndeplinește condițiile fiecărui bonus în parte pentru a te bucura de premii zilnice la Gets Bet.

După cum poți observa, tot ce-ți trebuie este un cont verificat pentru a începe să revendici premiile la această promoție Gets Bet. Vezi și la ce alte promoții Gets Bet poți participa!

Alte informații despre această promoție Gets Bet

Ca la oricare ofertă la cazinouri online, și această promoție are niște termeni și condiții de care este bine să ții cont, pentru a avea cea mai bună experiență, lipsită de griji. Ți-am selectat mai jos cele mai importante informații:

 • Promoția Gets Bet se adresează doar utilizatorilor cu vârsta de peste 18 ani
 • Gets Bet Calendarul de Crăciun poate fi deschis atât de utilizatori cu vechime pe platformă, cât și de utilizatori noi.
 • În fiecare zi, la ora 23:59, se schimbă premiul disponibil cu unul nou.
 • Fiecare bonus are condiții de revendicare diferite. Ele se pot găsi pe pagina de Calendar Gets Bet.
 • Un singur bonus GetsBet poate fi activ la un moment dat. Dacă ai deja unul activ, trebuie să-l folosești înainte de a revendica unul nou la promoția Calendarul de Crăciun Gets Bet.
 • Bonusurile nu se pot acorda retroactiv. Dacă nu ai revendicat la timp un bonus, el expiră.
 • Bonusurile pot fi utilizate doar pentru secțiunea SPORT
 • Un utilizator poate revendica un singur premiu pe zi la această promoție Gets Bet

Concluzii promoții Gets Bet

Promoția Calendar Gets Bet este o super ofertă festivă care merită încercată. Premiile sunt mari, iar distracția și mai mare. Participă și tu la Calendarul de Crăciun Gets Bet pentru a beneficia de cele mai tari bonusuri sport în această iarnă!

Calendarul de Crăciun Gets Bet

Promoție Crăciun

 • Descoperă surprize în fiecare zi în calendar
 • Premii zilnice

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă