verificare bilet gets bet
Blog  /   octombrie 29, 2021   /   Andrei Stanescu

Verificare bilet Gets Bet: Cum verifici dacă ai câștigat

5/5 - (2 votes)

Ai plasat un pariu la Get’s Bet şi acum vrei să afli dacă ai câştigat sau nu? Procesul de verificare bilet Gets Bet este unul simplu, mai ales că nu trebuie să te deplasezi din casă pentru asta. Descoperă din acest articol cum verifici online statutul biletului tău.

50 RON Pariu Gratuit

Bonus fără depunere la validarea contului

 • Înregistrează-te pe site cu un cont nou
 • Validează contul
 • Primești 50 RON gratuit la pariuri sportive

GetsBet verificare bilet: ce opțiuni ai?

În funcție de modalitatea prin care ai plasat inițial pariul, ai mai multe metode prin care poți verifica biletul aferent. Poți juca bilete atât în agenții Gets Bet, cât și pe platforma online a acestui cazinou. Biletele jucate în agenții se pot verifica atât fizic, cât și online, dar cele jucate online se pot verifica doar tot online.

Află toate ofertele la pariuri sportive de care poți beneficia!

Verificare bilet Gets Bet jucat în agenție

verificare bilet getsbet online

Atunci când vrei să faci o verificare bilet Gets Bet jucat în agenție, ai două opțiuni. Poți face tot o verificare offline, fizică, la orice agenție a cazinoului, unde doar îi dai casieriței biletul pentru scanare bilet Gets Bet. Pentru a verifica bilet Gets Bet online, totul este chiar mult mai ușor, și nu ai nevoie nici măcar de un cont Gets Bet. Iată pașii:

 1. Accesezi platforma online a casei de pariuri Gets Bet
 2. Intri în secțiunea “Agenții”. În partea dreaptă a paginii ai o fereastră în care scrie “Verificare bilet”. Apasă pe ea
 3. Introduci în această fereastră codul biletului și apeși pe căutare. În caz că toate evenimentele jucate s-au finalizat, aici îţi apare starea biletului, care poate fi câştigător sau pierdut

Poți vedea dacă ai prins meciurile care s-au disputat până la ora respectivă și ce pronosticuri ți-au mai rămas până la finalizarea biletului. Aşa cum observi, pentru Gets Bet verificare bilet pus în agenţie totul se desfăşoară foarte uşor.

Gets Bet verificare bilet jucat online

Procesul de verificare bilet Gets Bet pus online presupune să ai deja un cont înregistrat. Acest lucru este firesc, pentru că nu ai vrea ca altcineva, în afară de tine, să aibă acces la pariurile tale. De asemenea, poți face verificarea biletului atât de pe laptop/pc, cât și de pe Gets Bet Mobile. Iată care sunt paşii pentru verificare bilete Gets Bet puse online:

 • Loghează-te pe contul tău pe site.
 • Dă click pe numele de utilizator din colțul dreapta sus a paginii, unde se va deschide o listă cu mai multe opțiuni de vizualizat.
 • Intră la secțiunea “ Istoric”, unde vei găsi printre altele “Istoric pariere” și “Pariuri deschise”.

În istoricul de pariere poți vedea biletele decise, ale căror evenimente jucate s-au finalizat. În secțiunea “ Pariuri deschise “ poți vedea ce bilete ai în desfășurare.

Verificare bilet Gets Bet- când primeşti banii:

Biletele câștigătoare se plătesc la agenţia unde au fost înregistrate. Trebuie să ai grijă să soliciți achitarea lor în termen de 30 de zile de la încheierea ultimului eveniment. Ca excepţie, dacă sumele câştigate depășesc o anumită valoare, organizatorul le plăteşte în cel mult 3 zile lucrătoare. Dacă ai câştigat online, suma îţi apare instantaneu în contul tău de jucător. Ulterior, când efectuezi o retragere Gets Bet din contul tău, suma respectivă va fi achitată în cel mult 3 zile lucrătoare de la data solicitării. Acest lucru este necesar deoarece şi Gets Bet verifică bilet cu bilet, într-un proces automat, care asigură siguranţa şi corectitudinea tuturor câştigurilor.

De ce merită să ai un cont la Gets Bet şi să pariezi online

Dacă nu ai încă un cont Gets Bet sau pur şi simplu nu obişnuieşti să pariezi online, este bine să cunoşti avantajele parierii pe internet la această casă de pariuri de renume. Pe lângă metodele foarte simple și comode de verificare bilet Gets Bet, mai sunt și alte motive pentru care merită să joci aici:

 • Flexibilitate – poţi paria oricând şi de oriunde, fără a mai fi necesar să te deplasezi la o agenţie fizică.
 • Siguranţă şi confidenţialitate – când vine vorba de banii tăi, nu strică niciodată să fii atent şi să îi manevrezi departe de ochii lumi. Când joci online, siguranţa banilor îţi e garantată de sisteme de înaltă securitate.
 • Mai puţine griji legate de pandemie – dacă agenţiile fizice se închid sau au anumite restricţii, online joci mereu fără griji. În plus, nu ai de ce să îţi faci griji pentru o eventuală îmbolnăvire, fiindcă pariezi din siguranţa casei tale.
 • Asistență oricând ai nevoie – serviciul de contact Gets Bet este foarte bun și te poate ajuta cu orice nelămurire sau problemă ai.
 • Mai multă viteză de reacţie – de foarte multe ori, dacă un meci nu merge în favoarea ta sau dacă observi că un eveniment se îndreaptă spre un anumit deznodământ, un pariu live poate face diferenţa. Imaginează-ţi cum ar fi să mergi la fiecare câteva minute în agenţie pentru a plasa pariuri live cât mai prompt.
 • Bonusuri şi promoţii regulate – Gets Bet îşi răsplăteşte utilizatorii noi cu un Gets Bet bonus de bun venit foarte tentant, dar şi jucătorii fideli beneficiază în mod regulat de oferte atractive. De ce să pierzi toate aceste ocazii, care îţi pot aduce şi mai multe câştiguri?

Află mai multe despre promoții Gets Bet din articolul atașat!

50 RON Pariu Gratuit

Bonus fără depunere la validarea contului

 • Înregistrează-te pe site cu un cont nou
 • Validează contul
 • Primești 50 RON gratuit la pariuri sportive

Concluzii

Când e vorba de verificare bilet Gets Bet, fie că ai plasat pariul online sau fizic, internetul îţi face viaţa mai uşoară şi te ajută să te bucuri mai mult de rezultatele intuiţiei tale. Fă-ţi şi tu cont pe Gets Bet şi fii gata de joc!

Citește și despre:

Alte Articole

electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna

5/5 – (2 votes) Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal

5/5 – (3 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
epopeea lui marcel sez 2 ep 1

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 1

5/5 – (6 votes) Doar nu ai uitat de Epopeea lui Marcel, nu-i așa? Am ajuns la sezonul 2, episodul 1 în care Marcel e pregătit să-și găsească dragostea. Nu poți rata aventurile lui la speed dating. Întâlnirile pe nevăzute vin cu belele, așa cum era de așteptat. Pe cine crezi că va alege Marcel […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă