pokerstars pariuri
Blog  /   ianuarie 7, 2022   /   Matei R. Vladoiu

Pokerstars Pariuri Sportive Ofertă – Primul Pariu Pokerstars

5/5 - (1 vote)

Unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online din România, cu o gamă vastă de opțiuni de pariere, este Pokerstars. În acest ghid vei descoperi care sunt pașii necesari pentru a-ți deschide cont la Pokerstars, care sunt bonusurile oferite la înregistrare, precum și variantele de pariere. Află care sunt avantajele plasării de pariuri online Pokerstars!

Bonus 150 RON + 50 Rotiri Gratis

Cod bonus: RO200

 • Depui 50 RON și primești 150 RON + 50 rotiri gratis
 • Folosește codul RO200
 • Rotirile gratuite sunt valabile la sloturile Stars Invaders Classic şi Diamond Stars Classic

Cuprins:

 1. Tipuri de bonusuri Pokerstars pariuri sportive
 2. Aplicații mobile exclusive
 3. Cum plasezi un bilet și cum verifici bilet Pokerstars
 4. Pokerstars pariuri oferta sport (fotbal, tenis, e-sports, virtuale)
 5. Metode de plată (depunere și retragere)
 6. Întrebări frecvente

Bonusuri Online:

✔️ Bonus Bun Venit 100% Bonus Până la 2000 RON + 200 Rotiri Gratis

✔️ 150 RON + 50 Rotiri Gratis

✔️ 50 Rotiri Gratis Fără Depunere la verificarea contului

Pokerstars pariuri online – cum te înregistrezi

Pentru a beneficia de avantajele Pokerstars pariuri sportive, trebuie în primul rând să deții un cont de utilizator. Acesta se poate realiza foarte simplu, în numai câțiva pași:

 • Pasul 1 – apeși pe butonul „Profită Acum” pentru a fi redirecționat spre pagina ofertei de bun venit la Pokerstars.
 • Pasul 2 – selectezi “Creează Cont” din meniul “Cont”, aflat în partea dreapta sus a paginii web Pokerstars. În cazul în care vrei să îți înregistrezi contul de pe mobil, poți descărca gratuit aplicația PokerStars Mobile, creată special pentru smartphone.
 • Pasul 3 – completezi formularul de înregistrare Pokerstars cu datele personale solicitate, cum ar fi de exemplu, CNP-ul, adresa, numărul de telefon, o adresă de e-mail validă. Aceste date trebuie să îți aparțină și este necesar să ai peste 18 ani pentru a putea plasa pariuri Pokerstars.
 • Pasul 4 – pentru validarea contului, selectezi “ Validare adresă de e-mail” din meniul “Cont”. Apoi introduci codul pe care l-ai primit pe adresa de e-mail folosită la înregistrare.

Odată finalizată verificarea contului, poți depune bani, poți paria și poți beneficia de oferte speciale pentru secțiunile Pokerstars pariuri. E important de menționat că pentru a face o retragere este nevoie să încarci în contul tău un act de identitate, care să conțină și o fotografie clară. Îți recomandăm să folosești pentru asta buletinul.

Atenție! Dacă nu trimiți actul de identitate în termen de 30 de zile, contul tău Pokerstars va fi suspendat, Asigură-te că eviți acest lucru, urmând de la început toți pașii menționați mai sus.

Pariuri Pokerstars – ce bonusuri primești din partea cazinoului

Odată ce devii utilizator Pokerstars, vei observa că primești din partea cazinoului o serie de oferte. Unele dintre ele sunt pentru secțiunea de pariuri Pokerstars, altele pentru zona de cazino.

 • Bonus Fără Depunere – 50 Rotiri Gratuite

În ceea ce privește bonus fără depunere Pokerstars, acesta se acordă pentru sloturi, unde beneficiezi de 50 de rotiri gratuite, dar și pentru jocurile de cazino.

 • Bonus Bun Venit – 100% Bonus Până la 2000 RON + 200 Rotiri Gratis

Utilizatorii noi pot revendica un bonus Pokerstars de bun venit care-ți dublează prima depunere, până la 2000 RON, și-ți mai oferă și 200 Rotiri Gratuite la sloturi exclusive Pokerstars.

 • Bonus Sport

Totuși, când vine vorba de secțiunea de pariuri sportive, bonusul de bun venit lipsește. Acest aspect poate fi însă ușor trecut cu vederea, având în vedere multitudinea de oferte la care ai acces ca utilizator Pokerstars. Tot ce ai de făcut este să intri la Sporturi – secțiunea Promoții, unde vei găsi toate ofertele pe care le primești de la cazinoul Pokerstars pentru faptul că ai cont de utilizator.

Cum plasezi un bilet la Pokerstars pariuri sportive

În oferta de pariuri online Pokerstars găsești cam toate sporturile pe care se poate paria. Poți plasa tipurile de pariuri care te avantajează, din competitiile sportive favorite. Odată cu deschiderea unui cont online, ai posibilitatea sa pariezi de oriunde te-ai afla si la orice ora. Află în continuare cum poți plasa pariuri Pokerstars.

 • Primul pas pentru a plasa pariuri online Pokerstars e să apesi pe butonul „Profită Acum„, iar mai apoi să te autentifici în contul tău de utilizator.
 • După ce ai intrat, va trebui să accesezi secțiunea “Sporturi” din meniul principal.
 • Din pagina care se deschide, vei selecta sportul preferat.
 • Biletul se va realiza când dai click pe cota aferentă pronosticului tău, din evenimentul selectat. Toate evenimentele selectate și pronosticurile oferite pentru ele vor apărea sub forma unei liste in partea dreapta sus a paginii.
 • Apoi, din biletul virtual selectezi dintre opțiunile “Individuale/Acumulator” sau “Alte multiple” forma sub care vrei să plasezi biletul, simplu sau combinat.
 • Odată cu introducerea mizei, sub “Total încasări” îți va apărea câștigul potențial. După ce dai click pentru plasarea biletului, îți va veni confirmarea ca acesta a fost înregistrat.

Pariuri Sportive Pokerstars Live

Pe lângă pariuri Pokerstars înaintea evenimentelor, poți plasa și Pokerstars pariuri live. Astfel ai posibilitatea de a miza pe meciuri aflate în curs de desfășurare și poți alege tipurile tale favorite de pariere, din lista disponibilă. Asta desigur dacă preferi să pariezi în funcție de evoluția jocului, o variantă aleasă de mulți pasionați de pariuri. Iată ce trebuie sa faci pentru a te simți implicat direct în desfășurarea meciului:
 
⦁ Din pagina “Sporturi” selectezi secțiunea “Live”. Ți se va deschide o listă cu evenimentele aflate în curs de desfășurare.
⦁ Dai click pe evenimentul pe care vrei să mizezi. Îți va apărea lista cu tipurile de pariuri oferite (de exemplu: câștigă meciul, șansă dublă, total goluri, marchează următorul gol, rezultat la pauză).
⦁ Dai click pe tipul de pariu ales și plasezi miza.

Poți plasa bilete Pokerstars pariuri live atât simple, cât și combinate. În afara faptului că îți oferă un plus de adrenalină și o experiență plăcută de pariere, pariurile live pot deveni câștigătoare chiar înainte de finalizarea evenimentelor. Asta, bineînțeles, în funcție de tipurile de pronosticuri pe care ai mizat. Odată cu validarea pronosticului, câștigul îți intră automat în cont.

Cum verifici primul pariu Pokerstars

Dacă ai plasat un pariu la Pokerstars, cu siguranță vrei să știi care este starea acestuia și cât ai câștigat, în funcție de selecțiile realizate. Odată ce ești logat în contul tău de utilizator, ai mereu acces la pariurile tale, fie că le-ai plasat pre-meci sau live.

Poți urmări pariurile în desfășurare intrând în secțiunea “Pariuri deschise”, din contul tău de utilizator. Dacă ai instalat aplicația, poți monitoriza pariurile și mai ușor, pentru că le vei avea mereu la îndemână. Când intri pe secțiunea „Pariuri plasate„, ai la dispoziție următoarele variante:

 • Deschis – evenimentele care nu s-au finalizat încă. Dacă ai un bilet cu meciuri care nu s-au jucat sau încă se joacă, îl vei găsi aici.
 • Retragere – aici poți vedea dacă Pokerstars îți oferă posibilitatea de a retrage o anumită sumă dintr-un pariu plasat și nefinalizat.
 • Live – aici poți urmări pariurile pe care le-ai plasat în secțiunea Live, după ce meciul deja începuse.
 • Soluționate – locul unde vezi biletele care deja au fost finalizate, adică acelea unde evenimentele s-au încheiat.
 • Doar câștigate – aici vezi doar pariurile care s-au încheiat cu un rezultat favorabil pentru tine.
 • Free bet-uri – în cazul în care ai avut o promoție Pokerstars care ți-a oferit pariuri gratuite, poți vizualiza pariurile în zona de free bet.

Citește și articolul cu păreri Pokerstars ale unor jucători reali pentru a afla mai multe despre această platformă!

Oferta Pokerstars pariuri sportive

Oferta de pariuri online Pokerstars poate fi găsită în secțiunea “Sporturi”. Odată ce ai intrat pe pagină, vei vedea în meniul principal, pe bara de sus, câteva dintre principalele sporturi pe care poți plasa pariuri. De aici, pur și simplu îl selectezi pe cel favorit, dând click pe el. 

Dacă sportul tău preferat nu se află printre cele trecute în meniul principal, în capătul din dreapta sus vei găsi toate sporturile, dând click pe “A-Z”. Vei putea astfel vizualiza evenimentele ce urmează sa se desfășoare și oferta de pariere pentru fiecare în parte.

Un aspect important când vine vorba de pariuri Pokerstars constă în faptul că oferta de sporturi e una foarte variată. De la clasicul fotbal până la curse de cai, canotaj sau ciclism, vei găsi aproape orice sport care te pasionează. Iată în continuare câteva dintre principalele – și cele mai iubite – evenimente la care poți plasa pariuri Pokerstars!

Pokerstars pariuri oferta fotbal

În oferta Pokerstars pariuri sportive vei găsi tot timpul cele mai atractive meciuri de fotbal. Aici ai posibilitatea să pariezi atât pe meciuri din campionatul intern, cât și pe partide din cele mai puternice ligi europene. Opțiuni de pariere vei găsi și pentru meciuri internaționale de fotbal, indiferent că vorbim de partide amicale sau de meciuri contând pentru calificări la turneele finale. Aici poți miza și pe pariuri pe termen lung: de exemplu, ce echipă va ieși campioană la sfârșitul sezonului sau cine va fi golgheterul campionatului.

Pokerstars pariuri oferta handbal

Îți oferă posibilitatea să plasezi pariuri pe handbal feminin sau masculin din Liga Națională. De asemenea, poți miza pe partide organizate în cadrul ligilor puternice din Europa. Turneele de calificare, precum și Turneele Finale pentru titlurile Europene și Mondiale la handbal, atât feminin, cât și masculin, reprezintă o oportunitate bună de pariere.

Pokerstars pariuri oferta baschet

Cele mai atractive și spectaculoase meciuri de baschet din oferta de pariuri online Pokerstars sunt desigur cele organizate în cadrul NBA. Evident, și în Europa există campionate puternice, cu echipe valoroase de baschet. Poți miza atât pe meciuri din Liga Națională de Baschet, cât și pe partide din alte ligi europene. De asemenea, poți paria pe meciuri din competițiile intercluburi, care  aliniază la start cele mai puternice echipe de baschet din Europa.

Pokerstars pariuri oferta hochei pe gheață

Liga Nord Americana de Hochei (NHL) si Kontinental Hockey League (KHL) sunt cele mai importante competiții de hochei pe gheață din lume. Poți plasa pariuri hochei pe meciuri organizate în cadrul lor, alegand din oferta Pokerstars pariuri sportive. De asemenea, vei găsi în ofertă meciuri din campionate puternice europene, cum ar fi cele din Norvegia, Finlanda, Suedia, Elvetia, Austria sau Germania.

Pokerstars pariuri oferta tenis

Zilnic vei descoperi în oferta de pariuri online Pokerstars și pariuri pe tenis. De la partide organizate în competiții de mică anvergură, până la meciuri de Grand Slam sau de Cupa Davis, ai la dispoziție tot ce îți poți dori. Dacă ești pasionat de acest sport nu ezita să mizezi pe favoriții tăi, înainte de începerea partidelor sau live.

Pokerstars pariuri oferta volei

Voleiul este un sport popular, care nu putea să lipsească din oferta Pokerstars. Poți plasa pariuri volei pe campionate importante din România, dar și de pe plan internațional. Ai posibilitatea de a miza atât pe meciuri care încă nu s-au desfășurat, cât și pe partide live.

Pariuri oferta e-sporturi

Sunt acele meciuri organizate între gameri. Dacă îți plac jocurile pe calculator și știi câte ceva despre jucătorii sau echipele cu experiență, poți alege să plasezi pariuri Counter Strike, pariuri Dota sau pariuri League of Legends.

Oferta Pokerstars pariuri sportive e mult mai bogată și cuprinde și alte sporturi populare, precum fotbalul american, baseball-ul, cursele hipice, sporturile cu motor si multe altele. Ramane să le alegi pe cele preferate, pentru a plasa acele variantele de pariuri care te avantajează.

Pariuri speciale

Pe lângă oferta de pariuri sportive, poți miza la pariuri Pokerstars și pe alte tipuri de evenimente. Pe acestea le vei găsi în secțiunea „Speciale„, unde deocamdată ai la dispoziție pariuri pe evenimente politice.

Metode de plată Pokerstars pariuri

Dacă intenționezi să plasezi pariuri Pokerstars, e necesar să îți alimentezi contul de utilizator. Pentru asta, ai nevoie să știi care sunt modalitățile de depunere și retragere pe care le ai la dispoziție. Iată în continuare mai multe detalii despre fiecare modalitate de plată pe care o ai la dispoziție:

 • Visa – Poți face atât depuneri, cât și retrageri prin această metodă. Pentru a efectua retrageri pe cardul Visa, e necesar să fi recurs la aceeași metodă de depunere în ultimele 12 luni. E important să ai cardul pe numele tău. Pokerstars nu îți retrage niciun comision pentru această metodă de plată.
 • Mastercard – Prin această variantă poți face doar depuneri, însă nu poți retrage sumele câștigate.
 • Maestro Card – Este o altă modalitate de plată pe care o poți utiliza exclusiv pentru depuneri.
 • Transfer bancar local – Ai posibilitatea să transferi suma pe care o dorești direct în contul tău de jucător. Există mai multe variante prin care poți opera transferul: online, de pe pagina băncii la care ai cont, prin banking telefonic, prin e-mail sau fax către bancă sau la ghișeul băncii. Nu ai cum să retragi bani prin această modalitate de plată.
 • Transfer bancar direct – Prin această metodă nu poți depune, însă poți face retrageri din contul tău Pokerstars direct către contul tău bancar.
 • Skrill – Este o modalitate de plată folosită la nivel internațional, pe care o poți asocia la contul tău bancar. Poți utiliza Skrill atât pentru depunere, cât și pentru retragere.
 • Neteller – Dacă vrei să depui și să retragi suma dorită, poți folosi și platforma Neteller. Aici deschizi un cont gratuit, în care transferi banii prin transfer bancar sau card de credit.
 • Paysafe Card – E o modalitate de plată care presupune tranzacții preplătite. O poți folosi pentru depuneri la Pokerstars, dar nu și pentru retrageri.
 • Apple Pay – Dacă ai un astfel de portofel digital și un device compatibil, poți face atât depuneri, cât și retrageri.

Avantajele tranzacțiilor online

Pokerstars îți oferă o serie de avantaje atunci când faci tranzacții în contul tău de jucător:

 • Opțiunea de depunere rapidă – disponibilă pentru foarte multe dintre metodele de plată. Funcţia pentru Depunere Rapidă îți oferă posibilitatea de a-ți alimenta prompt contul de jucător, fie prin card, fie prin alte variante.  Nu trebuie decât să cauți logo-ul „Depunere Rapidă„, care ar trebui să apară lângă metoda de plată aleasă. Astfel, tranzacțiile tale se vor procesa instantaneu.
 • Limite de depunere – pentru a-ți administra cât mai eficient banii jucați și a paria responsabil, Pokerstars îți oferă această variantă. Poți să îți definești limite săptămânale de depunere, pe care chiar tu le decizi, în funcție de cât de mult dorești să joci. Casa de pariuri stabilește oricum limite pentru siguranța ta, însă acestea sunt destul de permisive.
 • Retrageri sigure și rapide – este firesc să ai acces la sumele câștigate atunci când dorești. De aceea, la Pokerstars procesul de retragere este unul foarte bine pus la punct. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe Casierie, apoi să selectezi „Retragere bani„. Pune suma dorită, alege opțiunea prin care vei primi banii și fii gata să te bucuri de câștigurile tale.
 • Siguranța banilor depuși – poate că te întrebi ce se întâmplă cu sumele pe care le ai în contul Pokerstars. E necesar să știi că acestea sunt mereu în siguranță, păstrate în conturi separate, fără a fi folosite pentru cheltuielile cazinourile. Conturile sunt administrate de o bancă europeană de încredere, ceea ce îți garantează siguranța sumelor depuse sau câștigate.

Vezi și metodele de contact Pokerstars disponibile!

Pokerstars pariuri – ce avantaje îți oferă cazinoul online

Atunci când alegi să pariezi online, ai din start o serie de beneficii, cum ar fi faptul că poți juca în siguranță din propria locuință, nu te deplasezi, nu depinzi de programul agențiilor sau de eventualele restricții. Când e vorba de pariuri Pokerstars online, te bucuri de câteva beneficii importante:

 • Poți instala aplicația pentru smartphone – un cazino online care dispune de aplicație are din start un avantaj. Îți poți accesa mai ușor contul, conținutul fiind la numai un click distanță. Pe lângă asta, conținutul este adaptat pentru utilizarea pe mobil, așa că experiența de pariere este una foarte bună.
 • Ai acces la actualizări în secțiunea Momente importante – în zona Sporturi, unde poți plasa Pokerstars pariuri, găsești această secțiune interesantă, de care merită să te folosești. Aici ai acces constant la modificări de cote, solicitări populare de pariuri și partide în desfășurare.
 • Vezi rezultate actualizate constant – pentru că e bine să fii mereu la curent cu rezultatele evenimentelor pe care ai mizat sau ți-ai dorit să mizezi, Pokerstars îți oferă această facilitate în secțiunea de Sporturi.
 • Primești oferte de tip free bet – sunt promoții speciale, oferite de Pokerstars jucătorilor care doresc să profite de evenimentele preferate pentru a-și crește câștigurile și a paria mai mult, cu mai puține investiții. Verifică secțiunea de promoții pentru a vedea dacă ai disponibilă o astfel de variantă și citește întotdeauna cu atenție condițiile pentru acordare.
 • Poți câștiga bonus multiplu de până la 100% – este o ofertă pe care Pokerstars ți-o pune la dispoziție pentru orice sport pe care ți-ai dori să pariezi. Primești un bonus cash pentru pariurile câştigătoare pe care selectezi cel puțin trei selecţii. Cotele minime sunt de 1,50 pentru fiecare selecție. Se poate primi un bonus de până la 100.000 RON.
 • Te distrezi și câștigi cu Freeroll de duminică – e o altă ofertă specială pe care o găsești la Pokerstars în secțiunea de promoții. Trebuie doar să pariezi 5 RON pe orice sport dorești, cu o cotă minimă de 1.50, și ai șansa de a câştiga unul dintre cele 50 de bilete la un turneu de poker al cazinoului.
 • Ai opțiunea „Solicită un pariu” – când e vorba de promoții inedite, Pokerstars pariuri îți oferă variante foarte interesante, care vin în sprijinul jucătorilor. De exemplu, poți plasa o miză de tip “Solicită un pariu”, care te va ajuta să obții un freebet valabil pentru orice sport dorești. 

Întrebări frecvente și răspunsuri Pokerstars pariuri

⭐ Cât de sigure sunt jocul și operațiunile realizate prin Pokerstars?

Pokerstars dispune de tehnologie de ultimă generație, cu ajutorul căreia își protejează jucătorii de orice atacuri informatice. În plus, cazinoul are licență și funcționează 100% legal, așa că datele și banii tăi sunt mereu în siguranță.

⭐ De ce trebuie să trimit o copie după buletinul de identitate?

Pentru a juca legal, este necesar să fii major. Cazinourile online verifică acest detaliu prin confirmarea identității, solicitând în primul rând CNP-ul și ulterior un act de identitate, care să certifice datele oferite.

⭐ Pot să retrag suma mizată la Pokerstars pariuri înainte de finalizarea evenimentului?

Da, Pokerstars îți poate oferi această variantă pentru unele evenimente. Opțiunea de retragere este disponibilă pre-meci sau live, oferindu-ți suma specificată pe butonul ‘Retragere’ din biletul pariat.

⭐ Pot juca din banii depuși atât la pariuri Pokerstars, cât și la cazino?

Ai libertatea de a te folosi de banii tăi așa cum dorești, fie că alegi să plasezi pariuri sau să descoperi jocurile de cazino. Doar bonusurile primite în fiecare secțiune pot avea condiția de a fi folosite exclusiv în secțiunea respectivă.

⭐ Cum contactez echipa de relații clienți?

La Pokerstars poți alege să intri în legătură cu reprezentanții cazinoului în scris, fiind logat în contul tău. Momentan nu există o linie telefonică la care poți suna, însă orice întrebare sau sesizare va ajunge acolo unde trebuie.

Concluzie

Ghidul pe care l-ai parcurs ți-a oferit cu siguranță răspunsurile de care aveai nevoie pentru a putea plasa pariuri Pokerstars cu încredere. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, pe site-ul Pokerstars găsești întotdeauna explicate toate variantele de pariere, pentru ca totul să decurgă cât mai simplu. Încearcă-ți și tu norocul la Pokerstars pariuri!

Bonus 150 RON + 50 Rotiri Gratis

Cod bonus: RO200

 • Depui 50 RON și primești 150 RON + 50 rotiri gratis
 • Folosește codul RO200
 • Rotirile gratuite sunt valabile la sloturile Stars Invaders Classic şi Diamond Stars Classic

Citește și despre:

Revendică și:

Alte Articole

promotii betano cu depunere 2021

Promoții Betano cu Depunere – Betano Marea Păcăneală și 30% Cashback

5/5 – (4 votes) Marea Păcăneală Betano este în toi. În fiecare zi, o felie de pepene savuroasă îți deblochează o serie de surprize și o colecție de promoții de care poți profita pentru a mai suplimenta câștigurile pe care le obții zilnic la păcănelele tale favorite. Un Calendar Betano Zilnic găzduiește promoțiile pe care […]

Citeste mai mult
Marcel la mare

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 2

5/5 – (7 votes) Iată că am ajuns și la episodul 2 din al doilea sezon Epopeea lui Marcel! Ghici unde îl duce aventura pe eroul nostru? Un indiciu ar fi nisip fierbinte sub picioare și soare torid… Da, ai ghicit! Marcel și Șeptarul pleacă într-un concediu de neuitat la mare și bineînțeles că lucrurile […]

Citeste mai mult
jocuri de carti in 2

Jocuri de Cărți – Idei de Jocuri Pentru Serile cu Prietenii 2022

5/5 – (4 votes) Descoperă cele mai bune jocuri de cărți pentru serile cu prietenii! ✅ Vezi lista de idei de jocuri cu cărți pentru 1, 2, 3 sau mai mulți jucători! Înainte de apariția internetului, jocurile de cărți erau unul dintre cele mai populare moduri de petrecere a timpului liber. Pentru nostalgici și cei […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă