winner bonus sport
Blog  /   noiembrie 22, 2021   /   Andrei Stanescu

Winner bonus pariuri – 700 RON și 125 RON Freebet

5/5 - (1 vote)

Știm deja că Winner este o casă de pariuri excelentă. Acum există un motiv în plus pentru a paria pe Winner! Citește ghidul nostru despre bonus pariuri Winner și profită și tu de o ofertă atractivă!

100% până la 700 RON + 4 x Freebet

Bonus la pariuri sportive

 • Bonus la primele 4 depuneri
 • 4 x Freebets

Winner bonus sport: în ce constă oferta?

winner bonus pariuri

Promoția de bun venit constă în bonus pariuri Winner de până la 700 RON și 4 free bets. La primele 4 depuneri, primești câte o parte din acest bonus, iar la fiecare depozit, casa de pariuri îți mai oferă un pariu gratis. Mai jos, poți vedea cum se acordă bonusurile:

 • La prima depunere: 100% din depozit, în limita a 100 RON și un free bet cu valoarea de 25 RON;
 • La a doua depunere: 100% din suma pe care o depui, până la valoarea maximă de 200 RON și un free bet în valoare de 25 RON;
 • La a treia depunere: 50% din depunerea efectuată, în limita a 200 RON și un free bet în valoare de 50 RON;
 • La a patra depunere: 200% din depozitul efectuat, până la valoarea maximă de 200 RON și un free bet de 25 RON.

Dacă nu știi exact cum funcționează ofertele cu depunere, îți spunem în cele ce urmează. Atunci când faci un depozit, casa îți va acordă un procent din această sumă. Dacă prima ta depunere este de 100 RON, îți va da 100% din valoarea ei, adică tot 100 RON. Poți depune și mai mult, să zicem, 150 RON, dar bonusul rămâne limitat la 100 RON.

Citește și despre Winner Loto și verificare bilet Winner!

Winner bonus pariuri: cum se revendică oferta?

freebet winner bonus sport

Pentru a beneficia de bonus pariuri Winner, trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:

 • Pasul 1 – Înregistrează-te la Winner. Este extrem de simplu să-ți creezi un cont Winner. Trebuie doar să completezi câteva date de contact și personale.
 • Pasul 3 – Folosește Winner bonus sport în evenimentele organizatorului.

După cum poți vedea, nu este nevoie de ceva special, nici măcar de un cod bonus pariuri Winner pentru a profita de ofertă.

Winner bonus pariuri: care sunt condițiile de rulaj?

La fel ca la orice altă ofertă de acest tip, și la Winner bonus sport sunt unele cerințe de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești. Acestea te condiționează să rulezi bonusul în pariuri înainte de a putea efectua o retragere. Dar hai să vedem care sunt:

 • Cerința de rulaj care se aplică bonusurilor și câștigurilor rezultate din free bets este de 5x. Altfel spus, va trebui să rulezi suma de 5 ori înainte de a efectua o retragere.
 • Pentru rulajul la bonusul în bani, sunt eligibile pariurile prematch și pariurile live.
 • Pentru câștigurile rezultate din free bets, sunt eligibile numai pariurile la evenimente prematch.
 • Cota minimă eligibilă pentru rulaj este 1.50 pentru pariuri single și 1.30 pe eveniment pentru pariurile combo.
 • La rulajul bonusului nu contribuie pariurile pe evenimente care primesc cota 1 și pariurile care conțin pronosticurile: handicap asiatic, total asiatic, Winner DNB, Winner Plus și Winner Avantaj.
 • De asemenea, nu sunt eligibile pentru îndeplinirea rulajului la Winner bonus pariuri următoarele: pariurile închise prin opțiunea de cashout și cele plasate în mod repetat pe aceleași evenimente.
 • Folosirea pariurilor gratuite trebuie realizată în cel mult 3 zile de la acordare.
 • Ai la dispoziție 3 zile pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj, atât la bonusurile în bani, cât și la câștigul rezultat din free bets.

Bonus pariuri Winner: ce trebuie să mai știi despre promoție?

Winner bonus sport mai are și alte câteva condiții pe care trebuie să le respecți. Vezi mai jos care sunt acestea:

 • Doar un singur bonus poate fi activ în același timp, deci pentru a putea activa unul nou, trebuie mai întâi să îndeplinești condițiile bonusului vechi.
 • Dacă suma bonus din cont este mai puțin de 1 RON, atunci se va acorda următorul bonus.
 • Fondul bonus se activează în cel mult 48 de ore.
 • Fondul din bani reali este folosit cu prioritate la plasarea pariurilor.
 • Dacă soliciți o retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj la Winner bonus pariuri, atunci bonusul și câștigurile pe care le-a generat vor fi anulate automat din contul tău de jucător.
 • Bonusul poate fi anulat și din alte motive, cum ar fi: plasarea de pariuri fără risc, a pariurilor repetate cu același pronostic și pariuri contradictorii.

Vezi și alte oferte la case pariuri!

Concluzii

Winner bonus pariuri este o promoție atractivă, ușor de revendicat, care te va încuraja la multe pariuri. Cu suma maximă de 700 RON și cele 4 free bets, aceasta reprezintă cu siguranță un motiv pentru deschiderea unui cont! Așadar, înregistrează-te la Winner și distrează-te cu Winner bonus sport!

100% până la 700 RON + 4 x Freebet

Bonus la pariuri sportive

 • Bonus la primele 4 depuneri
 • 4 x Freebets

Citește și despre:

Alte Articole

unibet promoții

Promoții Unibet cu premii – Advent Unibet

5/5 – (1 vote) An de an, Unibet organizează o promoție festivală numită Calendar Advent Unibet. Este o promoție plină de surprize și voie bună, adresată cu drag jucătorilor de jocuri de noroc. Află din acest articol în ce constă promoția Advent Calendar Unibet 2021, ce premii se dau, cum intri în posesia lor, și […]

Citeste mai mult
winbet ofertă august banner

Promoții Winbet cu depunere – Winbet 200 rotiri gratuite

5/5 – (1 vote) Ofertă disponibilă: 200 rotiri gratis Mod de revendicare: Depunere Winbet cod promoțional: WBX3 Valabilitate: 31 decembrie 2021 Luna decembrie se anunță a fi plină de surprize pentru jucători. Oferta lunii Winbet a fost lansată și este mai convenabilă decât niciodată. Ai de două ori un bonus de 100% și un pachet […]

Citeste mai mult
filme de crăciun netflix 2020

Filme de Crăciun 2021 pe care să le vezi pe Netflix

5/5 – (1 vote) Recomandări filme de Crăciun Netflix 2021 Am făcut o selecție cu filme de Crăciun Netflix 2021 și sperăm să îți coloreze serile din această iarnă. Aduceți mai aproape o ciocolată caldă și ceva ronțăieli pentru că sigur se va lăsa cu apăsarea butonului play. Vizionare plăcută! Iată lista oficială cu filme […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă