banner bonus pariuri winner
Blog  /   noiembrie 22, 2021   /   Matei R. Vladoiu

Winner Bonus Sport – 700 RON, 100 Lei Freebet și 25 Free Spins

5/5 - (5 votes)

Știm deja că Winner este o casă de pariuri excelentă. Acum există un motiv în plus pentru a paria pe Winner! Citește ghidul nostru despre bonus pariuri Winner și profită și tu de o ofertă atractivă!

100% Până la 700 RON + 100 Lei Free Bets + 25 Free Spins

 • Primești mai mulți bani la primele 3 depuneri
 • Câștigi 100 RON free bet-uri și 25 rotiri gatuite
 • Doar pentru jucătorii noi

Winner Bonus Sport: În Ce Constă Oferta?

winner bonus pariuri

Promoția de bun venit constă în bonus pariuri Winner de până la 700 RON, 100 lei freebet și 25 rotiri gratuite. La primele 3 depuneri, primești câte o parte din acest bonus, iar la fiecare depozit, casa de pariuri îți mai oferă un pariu gratis. Mai jos, poți vedea cum se acordă bonusurile la pariuri Winner:

 • La prima depunere: 100% din depozit, în limita a 200 RON și un free bet cu valoarea de 25 RON;
 • La a doua depunere: 100% din suma pe care o depui, până la valoarea maximă de 200 RON și un free bet în valoare de 25 RON + 25 free spins;
 • La a treia depunere: 100% din depunerea efectuată, în limita a 300 RON și un free bet în valoare de 50 RON.

Dacă nu știi exact cum funcționează ofertele cu depunere, îți spunem în cele ce urmează. Atunci când faci un depozit, casa îți va acorda un procent din această sumă. Dacă prima ta depunere este de 100 RON, îți va da 100% din valoarea ei, adică tot 100 RON. Poți depune și mai mult, să zicem, 150 RON, dar bonusul rămâne limitat la 100 RON.

Citește și despre Winner Loto și verificare bilet Winner!

Winner Bonus Pariuri: Cum Se Revendică?

winner bonus sport nou

Pentru a beneficia de bonus pariuri Winner, trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:

 • Pasul 1 – Accesează oferta apăsând pe butonul „Profită Acum” din blocul de ofertă de mai sus.
 • Pasul 2 – Înregistrează-te la Winner. Este extrem de simplu să-ți creezi un cont Winner. Trebuie doar să completezi câteva date de contact și date personale.
 • Pasul 4 – Folosește Winner bonus sport la evenimentele organizatorului și distrează-te!

După cum poți vedea, nu este nevoie de ceva special pentru a revendica bonusul la pariuri sportive Winner, nici măcar de un cod bonus pariuri Winner pentru a profita de ofertă.

Winner Bonus Pariuri: Care Sunt Condițiile de Rulaj?

La fel ca la orice altă ofertă de acest tip, și la Winner bonus sport sunt unele cerințe de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești. Acestea te condiționează să rulezi bonusul în pariuri înainte de a putea efectua o retragere. Dar hai să vedem care sunt:

 • Cerința de rulaj care se aplică bonusurilor și câștigurilor rezultate din free bets este de 6x pentru bonusuri și 3x pentru free bets.
 • Pentru rulajul la bonusul în bani, sunt eligibile pariurile prematch și pariurile live.
 • Pentru câștigurile rezultate din free bets la bonusul pariuri sportive Winner, sunt eligibile pariurile la evenimente prematch și live.
 • Cota minimă eligibilă pentru rulaj este 1.60 pentru pariuri single și 1.50 pe eveniment pentru pariurile combo și sistem.
 • La rulajul bonusului nu contribuie pariurile pe evenimente care primesc cota 1 și pariurile care conțin pronosticurile: handicap asiatic, total asiatic, Winner DNB, Winner Plus și Winner Avantaj.
 • De asemenea, nu sunt eligibile pentru îndeplinirea rulajului la Winner bonus pariuri următoarele: pariurile închise prin opțiunea de cashout, cele plasate în mod repetat pe aceleași evenimente și cele la care se stabilește rezultatul după ce expiră valabilitatea bonusului.
 • Câștigurile obținute din rotirile gratuite au factor de rulaj 40x. Acestea pot fi folosite doar la Shining Crown.
 • Folosirea pariurilor gratuite trebuie realizată în cel mult 3 zile de la acordare.
 • Ai la dispoziție 3 zile pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj, atât la bonusurile în bani, cât și la câștigul rezultat din free bets.

Bonus Pariuri Winner: Ce Trebuie Să Mai Știi Despre Promoție?

Winner bonus sport mai are și alte câteva condiții pe care trebuie să le respecți. Vezi mai jos care sunt acestea:

 • Doar un singur bonus poate fi activ în același timp, deci pentru a putea activa bonusul Winner, trebuie mai întâi să îndeplinești condițiile bonusului vechi.
 • Fondul din bani reali este folosit cu prioritate la plasarea pariurilor.
 • Dacă soliciți o retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj la Winner bonus pariuri, atunci bonusul și câștigurile pe care le-a generat vor fi anulate automat din contul tău de jucător.
 • Bonusul poate fi anulat și din alte motive, cum ar fi: plasarea de pariuri fără risc, a pariurilor repetate cu același pronostic și pariuri contradictorii.

Vezi și alte oferte la case pariuri!

Concluzii

Winner bonus pariuri este o promoție atractivă, ușor de revendicat, care te va încuraja să mizezi la multe din evenimentele tale favorite. Cu suma maximă de 700 RON, 100 lei free bets și 25 free spins, aceasta reprezintă cu siguranță un motiv pentru deschiderea unui cont! Așadar, înregistrează-te la Winner și distrează-te cu Winner bonus sport!

100% Până la 700 RON + 100 Lei Free Bets + 25 Free Spins

 • Primești mai mulți bani la primele 3 depuneri
 • Câștigi 100 RON free bet-uri și 25 rotiri gatuite
 • Doar pentru jucătorii noi

Citește și despre:

Alte Articole

supercazino holder

Pariuri Tenis de Masă – Cum se Pariază & Sfaturi

5/5 – (1 vote) Apărut în Anglia la sfârşitul secolului al XIX-lea, la început ca o formă de divertisment pentru aristocraţia britanică, tenisul de masă a cunoscut o răspândire rapidă, devenind un sport care se putea juca oricând şi oriunde. În cele ce urmează vei afla mai multe despre acest joc, de la reguli şi […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Mozzartbet Contact – Cum Contactezi Echipa Suport Mozzartbet?

5/5 – (1 vote) Serviciul Mozzartbet contact te ajută să rezolvi orice problemă ai avea pe platforma de gambling Mozzart. Dar pentru a folosi contact Mozzartbet în mod eficient, este bine să cunoști câteva lucruri despre acesta. Așadar, hai să vedem, în acest ghid, tot ce trebuie știut despre serviciul de relații clienți Mozzartbet. Modalități […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Cerințe Rulaj Mozzartbet – Cum Rulezi Bonusurile la Mozzartbet

5/5 – (1 vote) Ghidul de față îți prezintă tot ce trebuie să cunoști despre condiții rulaj Mozzartbet. Acestea se aplică la majoritatea bonusurilor de la Mozzart, inclusiv la cele de bun venit. De aceea, este important să ții cont de ele atunci când revendici o astfel de promoție. Citește așadar articolul nostru care îți […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă