Fortuna Pariuri Sportive 2024 - Bonus Sport & Oferta de Pariuri Online

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 8 februarie 2024

Află totul despre secțiunea de pariuri Fortuna ✔️ 100% până la 500 RON bonus sport Fortuna ✔️ Pariază pe evenimente live direct de pe mobil ✔️ Oferta de pariuri sportive Fortuna ✔️ Meciul zilei ✔️ BetBuilder

 • Completează formularul de înregistrare
 • Revendică bonusul de bun venit
 • Pariază pe evenimentele tale preferate

Bine de știut
Timp de înregistrare
2-3 minute
Suma minimă la depunere
20 RON
Suma minimă la retragere
50 RON
Tip bonus la înregistrare
Cu depunere
Număr de jocuri
300+
Licență
L1160665W000326
Avantaje Pariuri Fortuna
 • Bonus la înregistrare
 • Promoții avantajoase
 • Pariuri pe evenimente live
 • Metode de plată variate
 • Pariuri direct din aplicație
Metode de plată
icon recenzie Visa
icon recenzie Mastercard
icon recenzie Skrill
icon recenzie Neteller
icon recenzie Paysafecard
icon recenzie Banktransfer
Jocuri disponibile
icon recenzie Pariuri Sportive
Pariuri Sportive
icon recenzie Pariuri eSports
Pariuri eSports
icon recenzie Pariuri Virtuale
Pariuri Virtuale
icon recenzie Loto
Pariuri Loto
Joacă la Fortuna pariuri pe următoarele dispozitive:
icon recenzie Mac - PC
Laptop & PC
icon recenzie Android
Telefon & Tabletă Android
icon recenzie iPhone
Telefon & Tabletă iOS
icon recenzie Windows Phone
Telefon & Tabletă Windows
Ratingul nostru
9.71
 • Ai 100% bonus sport până la 500 RON
 • Bonus acordat la prima depunere
 • Cota minimă pe bilet trebuie să fie de 1.9
Bonus Sport

100% Bonus Până la 500 RON

Cum începi să joci la pariuri Fortuna:

Pentru a plasa pariuri la Fortuna, urmează pașii de mai jos:

Pasul 1
Înregistrează-te și validează-ți contul
Pasul 2
Efectuează prima depunere pentru a primi bonusul sport
Pasul 3
Îndeplinește cerințele de rulaj și profită de câștig

Pro și contra

Iată aspectele pro și contra principale pentru secțiunea de pariuri sportive Fortuna:

PRO
Bonus de bun venit atractiv
Multe sporturi pe care poți paria
Pariuri în timp real
Promoții sport avantajoase
Pariezi direct din aplicație
CONS
Nu are bonus sport fără depunere

Da click pe butoanele de mai jos pentru a ajunge la informatia dorita

5/5 - (1 vote)

Dacă vrei să pariezi la una dintre cele mai tari case de pariuri licențiate în România, poți să încerci Fortuna pariuri sportive. Aceasta este o agenție cunoscută atât pentru numeroasele sale locații fizice, cât și pentru platforma online. Astăzi îți prezentăm toate aspectele pe care trebuie să le știi despre Fortuna Bet pariuri, precum Fortuna pariuri agenții, Fortuna pariuri oferta de bun venit, înregistrare, depunere și verificarea biletului. 

Așa cum vei vedea, există o sumedenie de motive să-ți deschizi un cont la casa de pariuri Fortuna. Suntem siguri că vei găsi interesante tipurile speciale de bilete pe care le poți plasa, funcțiile de pariere și bonusul de bun venit.

Fortuna Pariuri 2024 – Aspecte Generale

Fortuna pariuri online este administrată de firma românească Bet Zone S.R.L. și are licența de funcționare în România cu numărul L1160665W000326. Licența a fost emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc la data de 1 septembrie 2016 și are valabilitate până pe 31 august 2026.

Dar acesta este un nume mai vechi pe piața gamblingului din Europa. Fortuna casa pariuri a fost înființată în 1990, la Praga. Compania cehească s-a extins rapid în Europa Centrală și la scurt timp de la înființare, a avut deja filiale în Slovacia și Polonia.

În România, Fortuna Bet pariuri sportive a intrat pe piață în 2015, preluând agențiile PublicBet. Astfel, într-un timp extrem de scurt, în țară am avut sute de Fortuna pariuri agenții. Multe dintre acestea sunt amplasate în orașele mari din România, precum București, Constanța sau Timișoara. Totuși, prezența agenției se face remarcată și în localități mai mici, precum Roșiorii de Vede, Lehliu Gară sau Abrud. În prezent, găsim peste 700 de agenții stradale.

Pariuri Fortuna Online 2024

La scurt timp de la intrarea pe piața din România, casa de pariuri Fortuna și-a lansat și platforma online. De aceea, licența de funcționare pentru exploatarea jocurilor de noroc online este din 2016. Acela a fost și anul lansării eFortuna.

În acești ani, site-ul www Fortuna pariuri sportive s-a dezvoltat și are peste 35 de sporturi, cu competiții de pe tot mapamondul. Are și o aplicație de mobil despre care vom discuta mai pe larg într-un alt capitol.

Forța financiară a agenției Fortuna pariuri din România se vede în sponsorizările sale a diferitelor competiții și echipe. Cea mai importantă dintre acestea este echipa națională de fotbal a România. Contractul de sponsorizare a fost semnat în 2017, la doar 2 ani de la apariția sa pe piața românească.

Pariuri Fortuna 2024 Înregistrare – Cum Deschid Cont Fortuna?

Procesul de deschidere a unui cont la Fortuna pariuri online este extrem de simplu. Dacă te-ai mai înregistrat și pe alte platforme de gambling online, atunci chiar nu vei întâmpina probleme. Dar pentru claritate, detaliem pe pași procesul de înregistrare Fortuna:

Mai trebuie să selectezi și sexul (masculin sau feminin) și data nașterii (zi/lună/an). Sunt necesare atât de multe date pentru că Fortuna pariuri online trebuie să se asigure că nu există duplicate și că vei folosi contul doar pentru tine. Totodată, este necesar ca informațiile pe care le introduci să fie 100% reale. Există și un proces de verificare în care trebuie să dovedești autenticitatea acestor informații. Despre această operațiune discutăm în capitolul următor.

fortuna casino online logo

50 RON Fără Depunere + 150 RON la Primele 3 Depuneri

 • 50 RON fără depunere la verificare, fără rulaj
 • 150 RON la primele 3 depuneri
 • Depunere minimă 50 RON

Verificare Cont Fortuna Pariuri Online 2024

Spunem încă de la început că verificarea contului de jucător la casa de pariuri Fortuna este un proces 100% legal și sigur. Va trebui să trimiți documente care să dovedească datele personale și de domiciliu. În cazul în care plătești prin card bancar, trebuie o copie și după acesta. Astfel, documentele pe care trebuie să le încarci pentru validare cont Fortuna sunt:

Pașii pentru verificarea contului de jucător sunt următorii:

Ca să faci cât mai bine acest proces și să nu fie nevoie să-l repeți, îi recomandăm să citești condițiile din secțiunea de termeni și condiții a platformei. De asemenea, pentru orice nelămurire, poți să apelezi și la serviciul de relații cu clienții. Procedura va fi mai simplă decât pare atunci când vei ști toate detaliile.

Cum Pariezi la Casa de Pariuri Fortuna 2024?

Așa cum poate intuiai, este foarte simplu să plasezi bilete la Fortuna pariuri. În esență, trebuie să faci următorii pași:

Fortuna casa pariuri are mai multe tipuri de bilete extrem de interesante. Mai jos, îți facem un rezumat pentru fiecare:

 • Simplu: este biletul clasic în care toate cotele pronosticurilor se cumulează. Dacă ai plasat un pronostic greșit pe unul dintre evenimente, vei pierde tot biletul.
 • Maxikombi: este ca un pariu în sistem, dar poți separa evenimentele în mai multe grupe. În loc să combini evenimente individuale ca la pariul sistem, vei putea combina grupuri de evenimente. De exemplu, pui 6 pronosticuri și le grupezi câte 2 în 3 grupe: A, B și C. Apoi, la fel ca la biletul sistem, poți să setezi 1/3, 2/3, 3/3. Astfel, dintr-un grup va trebui să ghicești ambele pronosticuri ca acesta să fie câștigător. Grupul acționează astfel ca un bilet simplu, dar este combinat cu alte bilete simple într-un bilet mai mare în sistem. Poți să formezi maxim 13 grupuri, de la A la M.
 • Sistem: poți să alegi mai multe mize pentru biletul tău. De exemplu, dacă ai 3 evenimente într-un bilet, poți alege ⅓ (plătește un singur eveniment cu pronostic corect), ⅔ (plătește două evenimente cu pronostic corect), 3/3 (plătește toate evenimentele cu pronostic corect).
 • Domino: este un tip de pariere progresiv. Luăm exemplul cu 3 grupe A, B și C. Primul grup trebuie să fie câștigător ca să continui pariul. Grupurile sunt ca bilete simple unde trebuie să-ți iasă toate pronosticurile pentru a fi câștigătoare. Dacă grupul A este câștigător, atunci jumătate din câștig merge în balanța reală, iar cealaltă jumătate este miza pentru grupul B. Seria continuă până la ultimul grup sau până când un grup nu va fi câștigător.

Fortuna Agenții 2024

Așa cum am spus și la începutul recenziei Fortuna pariuri, operatorul se remarcă prin numeroase agenții stradale. Le găsești în numeroase localități, iar la agenții Fortuna, poți plasa bilete pe numeroase evenimente din fotbal, tenis, hochei pe gheață și multe alte sporturi.

Totodată, în sucursalele Fortuna casa pariuri, ai parte de mai multe promoții extrem de avantajoase:

Acestea sunt câteva dintre avantajele pe care le poți avea atunci când vei juca din agenții. Totodată, biletul plasat la sucursale poate fi verificat pe platforma online. Despre acest proces discutăm pe larg în următorul capitol.

Fortuna Pariuri Sportive 2024 Verificare Bilet

Pe platforma E Fortuna pariuri sportive, poți să-ți verifici atât biletul plasat pe pagina online, cât și cel din agenții. 

Pentru biletele plasate online, apasă pe butonul din dreapta sus a paginii care ilustrează un bilet și un ceas. Acolo vei vedea toate biletele plasate de tine. Le poți filtra după categorie, produs, status și tip pariu. Totodată, poți seta și un interval de timp.

Pentru biletele plasate în agenții, apasă butonul puțin mai din dreapta de cel de istoric pariuri despre care am vorbit mai sus. Scrie cod scurt/număr bilet și cod verificare pentru Fortuna pariuri sportive verificare bilet. Apasă apoi pe butonul „verifică” și vezi care este statusul biletului tău.

Metode de Plată Pariuri Fortuna 2024

La Fortuna pariuri, poți să depui și să retragi printr-o varietate de metode. Tranzacțiile se fac extrem de simplu, din câțiva pași. În cele ce urmează, îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre depunere eFortuna și retragere eFortuna.

eFortuna depunere

Metodele de depunere la Fortuna pariuri online sunt:

Suma minimă de depunere este de 20 de lei, cu excepția plăților în agenții. Prin CashPoint, plata minimă este de 10 lei. Ca să faci o plată, trebuie să efectuezi următoarele etape foarte simple:

 1. Intră în contul tău E Fortuna pariuri online.
 2. Apasă butonul ,,Depunere” de sus.
 3. Alege metoda de plată dorită.
 4. Completează pașii în funcție de metodă. Pentru card, trebuie să introduci datele cardului și etapa sau etapele de securitate. Pentru portofele electronice, introdu adresa de e-mail asociată contului de Skrill/Neteller. Pentru Paysafe, introdu PIN-ul de 16 cifre.

Cardul bancar trebuie să-ți aparțină, adică numele de pe el trebuie să corespundă cu numele din contul eFortuna. Adresa de e-mail asociată contului folosit la contul casei de pariuri trebuie să fie aceeași ca cea a portofelului electronic. Fortuna pariuri sportive nu percepe taxe, dar fiecare depunere are un comision de 2% care reprezinta taxa pe viciu impusă de legislația din România.

eFortuna retragere

La pariuri online Fortuna, trebuie să faci retragerea prin aceeași metodă prin care ai depus. Astfel, ai la dispoziție următoarele modalități de plată:

O cerere de retragere se aprobă în 1-2 zile lucrătoare. Apoi, timpul de procesare diferă  în funcție de metodă. Pentru card și transfer bancar, acesta este de 2-3 zile lucrătoare. Pentru portofelele electronice, timpul de procesare este de o zi lucrătoare. Retragerile minime sunt de 50 de lei, exceptând retragerea în agenții, unde poți să retragi doar 10 lei.

Important de reținut este că pentru efectuarea retragerilor, trebuie să ai contul verificat. Totodată, fiecare retragere de până în 10.000 de lei are taxa pe viciu de 3%. Aceasta crește la plățile de peste 10.000 de lei și până la 66.750 lei la 20% + 300 lei. Pentru sumele mai mari de 66.750 lei, taxa pe viciu devine 40% din retragere + 11.650 lei.

Fortuna Pariuri Ofertă 2024

Fortuna oferta pariuri cuprinde peste 35 de sporturi și alte categorii pe care poți paria, precum politică și evenimente financiare. Poți să votezi pe candidați la prezidențiale și pe fluctuația cursului valutar.

Dintre cele mai celebre sporturi, Fortuna pariuri sportive oferta cuprinde evenimente din fotbal, tenis, hochei pe gheață și baschet. În meniul sporturilor și competițiilor, poți vedea și care este Fortuna pariuri oferta azi. Aici găsești cele mai importante evenimente ale zilei. Acestea au și cele mai multe opțiuni pentru pariuri sportive Fortuna, deci sunt extrem de atractive pentru utilizatori. Dar despre Fortuna pariuri azi discutăm în capitolul următor. Acum vedem care sunt principalele competiții care atrag cei mai mulți pariori. 

Fortuna pariuri sportive fotbal

Pentru Fortuna pariuri sportive fotbal, poți să pariezi pe: Liga 1 România, Liga Campionilor, Europa League, Conference League, competiții interne ale țărilor cu fotbal de top (Anglia, Germania, Spania, Italia sau Franța).

În afară de primele ligi, mai poți plasa pariuri pe ligile inferioare și pe cupe. Totodată, la Fortuna pariuri sportive fotbal, poți să pariezi pe ligile tuturor țărilor din lume, chiar și pe meciurile din campionatele chineze sau pe campionatul din Myanmar. Orice competiție de fotbal are un loc și în platforma Fortuna pariuri. Evenimentele, mai ales cele foarte importante, au numeroase opțiuni de pariere. În afară de rezultat, poți plasa pariuri pe handicap asiatic, total goluri și scor corect. Mai sunt și alte opțiuni mai speciale, cum ar fi numărul de offside-uri, schimbări la pauză sau șuturi pe poartă.

Tenis la Fortuna pariuri

Alt sport foarte popular la Fortuna pariuri ofertă este tenisul. Aici găsești competițiile majore WTA și ATP, dar și competițiile mai mici. De aceea, mulți pariori se orientează către Fortuna pariuri sportive ofertă pentru cele mai interesante opțiuni.

Un meci poate avea zeci de opțiuni de pariere, precum total game-uri, handicap, tiebreak sau primul set. Pune fortuna pariuri online și delectează-te cu o piață diversă de pronosticuri!

Alte sporturi la Fortuna oferta pariuri

Fortuna îți oferă șansa să pariezi și pe alte sporturi foarte interesante. Poți plasa pariuri Fortuna eSports, adică pe jocuri video populare.

Poți să plasezi pe evenimente din Counter Strike, DOTA2, LOL sau Valorant. Pariurile pe meciuri din MMA sunt și ele la mare căutare. Sunt prezente evenimente din UFC, UFC Fight Night, Oktagon și KSW. Alte opțiuni sunt pariurile pe meciuri posibile din UFC sau Oktagon.

Fortuna Pariuri Oferta Azi

Fortuna pariuri oferta azi conține toate meciurile dintr-o anumită zi. Doar în fotbal, într-o zi de weekend, atunci când se desfășoară competițiile interne, poți găsi peste o mie de evenimente. Acestea vor avea Fortuna pariuri sportive rezultate fotbal afișate imediat după terminare, deci vezi rapid dacă biletul tău a fost câștigător. 

Și la alte sporturi, în fiecare zi, poți să pariezi pe noi și noi meciuri. Ca să selectezi evenimentele care au loc azi, trebuie să alegi din partea de sus „Astăzi”. Astfel, platforma de pariuri online Fortuna îți va afișa meciurile care se desfășoară în ziua curentă.

De asemenea, sunt adăugate în permanență meciuri noi, chiar și cu 2 sau 3 săptămâni înaintea desfășurării evenimentului. Selectează categoria „Tot” din partea de sus a paginii și vezi ce-ți oferă Fortuna pariuri.

Fortuna Pariuri Live 2024 – Pariuri în Timp Real

Până acum, am vorbit despre secțiunea Fortuna pariuri premeci. Secțiunea Fortuna pariuri live cuprinde evenimentele în desfășurare, iar aici te bucuri de aceeași bogăție. De fapt, aproape toate evenimentele premeci vor deveni evenimente pe care poți să pariezi și live.

Astfel, sporturile cele mai cunoscute sunt fotbalul, tenisul și baschetul. De fapt, pariurile live pe tenis sunt extrem de îndrăgite de pariori, pentru că în secțiunea live găsești o sumedenie de competiții, chiar și unele mai mici. Ai la dispoziție numeroase opțiuni de pariere extrem de atractive și poți profita de răsturnări de situație. Totodată, la Fortuna casa de pariuri, poți să profiți de cote foarte mari. 

Să câștigi bine din pariuri live nu ține de vreo strategie. Flerul pentru pariuri sportive Fortuna live vine odată cu timpul și cu experiența acumulată. Fortuna pariuri îți pune însă la dispoziție o sumedenie de instrumente care îți fac viața mai ușoară. Cel mai important instrument este streaming-ul live. Despre acesta discutăm puțin în cele ce urmează.

Streaming live la Fortuna pariuri

Fortuna pariuri live este recunoscută pentru streaming-ul său de calitate și disponibil la foarte multe evenimente. Poți să urmărești competiții de eSports, fotbal, tenis, tenis de masă, handbal și multe alte sporturi.

O funcție extrem de utilă este aceea de filtrare a evenimentelor cu streaming din secțiunea live Fortuna pariuri. Astfel, poți alege doar meciurile în care vezi ce se întâmplă. În acest mod, poți să plasezi pronosticuri mai bune, deci ai mai multe șanse de câștig.

Rezultate Fortuna Pariuri Online 2024

Fortuna pariuri are și o secțiune de rezultate unde poți vedea rapid dacă pariul pe care l-ai plasat este câștigător. Selectează „Rezultate” din meniul secțiunii sport. Selectează sportul, data și vezi care sunt pronosticurile corecte. Astfel, poți vedea rapid Fortuna pariuri sportive rezultate fotbal și din alte sporturi.

În secțiunea Fortuna pariuri live, afli rezultate pariuri sportive Fortuna imediat, după finalizarea evenimentului. Astfel, afli și dacă biletul pe care l-ai plasat pe un meci live este câștigător.

Fortuna Casino – Oferta de Jocuri Fortuna 2024

Fortuna are peste o mie de sloturi de la furnizori excelenți, precum Amusnet, NetEnt, Playtech, iSoftBet și Pragmatic Play. Te așteaptă așadar numeroase păcănele clasice cu fructe, dar și video sloturi tematice, cu speciale spectaculoase care plătesc foarte bine. Cele mai populare sloturi Fortuna sunt:

Secțiunea de live casino Fortuna conține jocuri de blackjack, baccarat și ruletă Fortuna de la Playtech. Unele dintre cele mai interesante jocuri sunt:

Oferte Fortuna 2024

În cele ce urmează, îți prezentăm ofertele Fortuna pariuri. Ne vom concentra pe bonusul de bun venit al secțiunii de pariuri sportive. Discutăm de asemenea și despre alte oferte ale acestei secțiuni, inclusiv funcțiile platformei, precum Fortuna pariuri sportive oferta zilei de azi cu cotă mărită. Totodată, vorbim puțin și despre bonusul de bun venit de la cazinou.

fortuna casino online logo

50 RON Fără Depunere + 150 RON la Primele 3 Depuneri

 • 50 RON fără depunere la verificare, fără rulaj
 • 150 RON la primele 3 depuneri
 • Depunere minimă 50 RON

Bonusul de bun venit Fortuna pariuri

Dacă ești client nou, primești la prima depunere Fortuna pariuri sportive ofertă de 100% până la 500 de lei. Astfel, dacă faci prima depunere de 500 de lei, mai primești încă 500 de la Fortuna pariuri. Condiția de rulaj a bonusului este de 10x. Odată ce îndeplinești 50% din cerințe rulaj eFortuna, primești 50% din valoarea bonusului.

Meciul zilei

La meciul zilei, te bucuri de Fortuna pariuri sportive oferta zilei de azi cu cote mărite. Vezi în meniul cu sporturi care sunt meciurile zilei și efectuează Fortuna pariuri azi. Pot fi evenimente importante din fotbal și din tenis.

Oferta Plus

O funcție similară cu Fortuna pariuri sportive oferta zilei de azi care are cote mărite este Oferta Plus. aici, cu cât biletul are mai multe evenimente, cu atât aceste evenimente au cote mai mari. Nu se cumulează cu oferta Meciul zilei.

BetBuilder

Evenimentele marcate cu BetBuilder permit plasarea mai multor pronosticuri pe un singur eveniment. Vrei să pariezi pe un singur meci mai multe opțiuni, precum rezultat, total goluri și handicap? Nimic mai simplu! Vezi dacă evenimentul este marcat în acest mod și plasează pronosticurile tale.

Bonus de bun venit Casino eFortuna

Fortuna bonus bun venit pentru secțiunea de casino îți oferă până la 2.200 de lei și 500 de runde gratuite. Acestea sunt împărțite astfel:

Fortuna Aplicație 2024

Este simplu să joci de pe mobil la Fortuna pariuri din browser, dar și mai simplu cu aplicație Fortuna. Aceasta are o interfață intuitivă și oferă o sumedenie de avantaje pe care pagina web nu le are:

Mai trebuie să reții și că poți face o descărcare aplicație Fortuna din App Store și din Play Store. Astfel, există versiunile Fortuna aplicație iOS, respectiv Fortuna aplicație Android. Totodată, operatorul are două aplicații diferite pentru secțiunile sale. Poți să instalezi aplicația Fortuna pariuri, dar și o aplicație Fortuna Casino separată.

Păreri Fortuna 2024

Fortuna pariuri este una dintre cele mai tari platforme de gambling online, aspect remarcat și de mulți utilizatori. Aceștia au în general păreri bune despre casa pariuri Fortuna, iar mai departe, vei putea citi câteva dintre acestea:

Relații cu Clienții & Suport Fortuna 2024

Fortuna pariuri are mai multe modalități prin care poți să contactezi un reprezentant. Vezi mai jos care sunt metodele de contact Fortuna pariuri sportive online:

Întrebări Frecvente

⭐ Pot să-mi deschid mai multe conturi la Fortuna pariuri?

Nu, îți poți deschide un singur cont la Fortuna pariuri. De fapt, numărul de conturi E Fortuna pariuri sportive este limitat la 1 per adresă IP, adresă de domiciliu, adresă de e-mail și dispozitiv.

⭐ Pe ce pot să pariezi la Fortuna Bet pariuri sportive?

Fortuna Bet pariuri are peste 35 de sporturi și categorii, de la cele mai populare la cele mai necunoscute. Astfel, poți să plasezi pariuri Fortuna pe fotbal, tenis, baschet, hockei, dar și pe sărituri în apă, șah sau politică.

⭐ Ce metode de plată am la Fortuna casa de pariuri?

Fortuna pariuri acceptă plăți prin card de credit/debit de la Mastercard și Visa. Poți să plătești și prin Skrill, Neteller, Revolut, Paysafecard sau numerar în agenții Fortuna. Poți să efectuezi retrageri și prin transfer bancar.

⭐ Ce opțiuni de joc responsabil am la Fortuna pariuri?

La Fortuna pariuri, poți să pui limite de depunere zilnice, săptămânale și lunare. De asemenea, poți să iei o pauză prin instrumentul de autoexcludere. Aceasta poate fi de o săptămână, o lună, 3 luni, 6 luni, 12 luni sau 24 de luni. Instrumentele de joc responsabil se găsesc în meniul profilului tău, la setări. Selectează „limite joc responsabil”.

⭐ Ce presupune procesul de verificare cont Fortuna pariuri sportive online?

Ca să poți să faci depuneri nelimitate și să efectuezi retrageri, trebuie să trimiți documente care să confirme datele introduse la înregistrare. Este nevoie de verificarea identității, a adresei de domiciliu și a metodei de plată. Procesul este 100% sigur, iar toate informațiile pe care le trimiți la Fortuna pariuri sunt folosite numai pentru verificarea contului.

Concluzie Fortuna Pariuri

Fortuna pariuri este o platformă online de top în România, care oferă clienților săi o varietate de opțiuni de pariere. Fortuna oferta pariuri este una foarte stufoasă și chiar pe pagină, afli rapid Fortuna pariuri sportive rezultate fotbal și alte sporturi. Aplicația de mobil este una performantă, care face ca plasarea biletelor pe smartphone să fie numai distracție. Deschide-ți și tu un cont la Fortuna casa de pariuri și bucură-te de experiența de top a gambling-ului online!

fortuna casino online logo

50 RON Fără Depunere + 150 RON la Primele 3 Depuneri

 • 50 RON fără depunere la verificare, fără rulaj
 • 150 RON la primele 3 depuneri
 • Depunere minimă 50 RON

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!