joaca la fortuna pariuri sportive
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 10, 2020   /   Dan Dumitru

Fortuna Pariuri Sportive – Ghid complet

Când vorbim de cote pentru meciuri importante, dar și despre un etalon în materie de bookmakeri în România, nu putem să nu ne gândim la eFortuna pariuri sportive, unul dintre partenerii principali ai echipei naționale de fotbal a României.

În acest amplu articol ne-am propus să discutăm despre principalele tipuri de bonusuri pe care le propune Fortuna pariuri sportive, despre ce fel de aplicații ai parte în exclusivitate cu acest operator, despre pariurile pe fotbal, tenis, e-sports și cele virtuale, despre metodele de plată (depunere și retragere) pe care le poți folosi cu Fortuna sport și, nu în ultimul rând, nu neglijăm nici importanța jocului responsabil. 

Îți arătăm pas cu pas cum să îți creezi cel mai bun bilet de pariuri online și ne uităm și la modul în care se prezintă în social-media pariuri Fortuna. Ce mai aștepți, să înceapă distracția!

Dacă ești interesat de secțiunea de jocuri, îți recomandăm să citești recenzia Fortuna Casino!

Bonusuri Fortuna pariuri sportive

fortuna pariuri sportive minge fotbal

Una dintre diferențele importante între un operator de top și unul mediu apare la modul în care se alcătuiesc bonusurile. Având o piață extrem de concurențială în România, nici eFortuna pariuri sportive nu putea să stea deoparte. Există cel puțin trei variante pe care bookmakerul le propune la momentul actual și de care poți beneficia. Sunt atât opțiuni pentru clienții noi, dar nu sunt uitați nici userii loiali și cu experiență. Un operator care se respectă (cum e și cazul pentru pariuri sportive Fortuna) face o distincție clară între ofertele de cazinou online și cele de pariuri sportive live și prelive.

Dacă ne uităm cu atenție, dar și cu un ochi critic, la ofertele caziourilor și ale caselor de pariuri din România, vom observa că pariuri Fortuna se află la vârful piramidei, fiind una din opțiunile de top dintre bookmakerii acreditați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Pentru secțiunea de sport, avem un bonus de bun venit, un bonus dublu, dar și o promoție dublu Happy Hour pentru pre-match. 

Bonusul de bun venit – 500 de lei până la 100%

100% Bonus Până la 500 RON

500 RON la prima depunere

Profită de bonusul 100% Fortuna până la 500 RON.

Înregistrează-te, plasează un depozit și poți câștiga până la 500 RON cash.

Bonusul este valabil doar pentru jucătorii eligibili și care realizează prima depunere.

O abordare destul de originală din partea Fortuna sport se referă la mecanismele promoției. Astfel, după ce ai îndeplinit 50% din rulajul bonusului de bun venit, vei primi 50% din valoarea bonusului. Restul de bonus va fi oferit în cont când se ajunge la îndeplinirea a 100% din valoarea respectivului bonus.

Ce ai zice dacă ai primi un cec în alb de la operator și să te bucuri de de un bonus de 100% până la 500 de lei? Este vorba desigur de o promoție care se adresează persanelor peste 18 ani, ca toate campaniile de la pariuri sportive Fortuna. Este o promoție gândită special pentru cei care preferă pariurile sportive în detrimentul cazinoului online. După efectuarea depunerii, bonusul trebuie acceptat în maximum trei zile calendaristice. Rulajul trebuie realizat în maxim 14 zile de la efectuarea primei depuneri. Cota minimă de pe biletele de pariuri este stabilită la o valoare de 1,5.

Poți rula bonusul eFortuna pariuri sportive atât pe meciuri prelive, cât și pe cele live. Nu vor fi luate în calcul pariurile la care s-a dat cash-out și nici cele care au primit cotă 1.00 (voidate). Operatorul menționează o condiție importată, pe care e bine să nu o ignori: orice cerere de retragere a fondurilor transmisă înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare va conduce la anularea bonsului respectiv, dar și a câștigurilor rezultate din utilizarea ofertei.

Bonus dublu – Dublează-ți câștigul!

fortuna pariuri sportive surprised boy

Ai prins deja ceva experiență în cazinoul tău preferat și vrei să îți rotunjești veniturile. Cum îți sună un bonus dublu de la eFortuna pariuri sportive? Vei alege minim cinci selecții și maxim douăzeci  pe combo-ul tău, apoi adaugă bonusul respectiv de 100%. Fii convins de faptul că un număr mai mare de evenimente înseamnă un bonus mult mai consistent.

Campania funcționează într-un procent de bonusare cuprins între 5% (număr minim de selecții) și 100% (20 de evenimente pe bilet și îți dublezi cu adevărat câștigul). Există și o cotă minimă acceptată per fiecare eveniment, 1,20. Nu e o cotă mare, vei găsi multe opțiuni și în tenis, și în fotbal, dar și în alte sporturi. Poți alege over/under, handicap asiatic, pauză/final, poate chiar și ultimul marcator. Alegerea îți aparține în contul tău eFortuna pariuri sportive.

Dublu Happy Hour la pre-match

fortuna pariuri sportive pe mobil

Avem de a face cu o promoție special proiectată pentru cei care preferă jocul prelive. Există două momente de tipul Happy Hour la eFortuna pariuri sportive: 12:00-13:00 și 16:00-17:00. Dar cum funcționează? Minimum șase meciuri pe bilet (cota minimă de 1.30), la care adaugi 30% în plus la câștigul final.

E o campanie care funcționează doar cu pariuri din bani reali, ne putând fi combinată cu alte promoții active. Ai șansa de a adăuga 30% peste cotele generate de biletul la care te-ai gândit deja. Știi foarte bine mercsul lucrurilor într-o ligă europeană? Ești as în Primera Division din Spania? Te pricepi foarte bine la Europa League? Te-ai documentat excelent cu privire la Roland Garros? Acum e momentul să ieși din rânduri cu Dublu Happy Hour bonus la pariuri sportive Fortuna. Miza trebuie să fie cuprinsă între 10 lei (minim) și 500 de lei (maxim).

Să luăm un exemplu concret. Un bilet cu șase meciuri, cu o cotă totală de 6.5. Ai mizat 100 lei, asta înseamnă un câștig în regim normal de 650 de lei. Cu Dublu Happy Hour, câștigul tău cu eFortuna pariuri sportive ajunge la 845 lei. Și acesta e un avantaj foarte serios.

Sports App

Dacă unii preferă varianta clasică a pariurilor online, adică să joace pe un calculator sau pe un laptop, există și useri care iubesc mobilitatea și flexibilitatea pe care o oferă o aplicație mobilă. Și aici vorbim despre Sports App de la eFortuna pariuri. Dar ce înseamnă această aplicație în cifre:

 • Mult de 230 de marketuri/cote pe evenimentele care contează cu adevărat;
 • Mai mult de 230.000 de meciuri oferite live spre pariere;
 • Live streaming pentru 27.000 de evenimente sportive de primă mână;
 • Notificări instante.

Pariuri sportive Fortuna se gândește la toate categoriile de utilizatori mobili. Astfel, pe lângă aplicațiile foarte bine optimizate pentru Android și iOS (cu un plus semnificativ pentru cei care folosesc iPad), există și opțiuni pentru mai vechile Windows phone sau pentru cei care navighează mai mult în browser. Pentru aceștia, Fortuna pariuri sportive pune la dispoziție direct site-ul, care este extrem de bine optimizat. Aceeași experiență, dar pe dispozitivul tău preferat. Avantajele eFortuna pariuri sportive pe mobil nu se opresc aici. Probează și celelalte avantaje: Touch ID (amprenta cu care te poți loga, poți uita de user și parole complicate), statistici detaliate care te ajută să iei cele mai bune decizii, pariurile instante (pentru că uneori jocul înseamnă decizii la milisecundă), match tracker (toată statistica ce te interesează pentru a obține profitul maxim), streamuri de la meciurile de top și notificări direct în aplicație (pentru câștiguri și bonusurile tale). 

Cum se alcătuiește un bilet la eFortuna

Un  bilet de pariuri online la eFortuna pariuri sportive nu diferă extrem de mult de biletul pe care l-ai întâlnit în agenția stradală a aceluiași operator, diferența fiind aceea că pentru online ai toată libertatea de joc  și nu e nevoie de intermediar (casier sau casieră). Cum nu vei mai scrie biletul de mână, va dispărea posibilitatea unei erori la transcrierea codului sau codurilor la trecerea în aplicația din agenția stradală. La pariuri sportive Fortuna, există câțiva pași foarte simpli pentru a avea completat un bilet de pariuri online. E o abordare pe care o poți aplica și pentru live și pentru prelive.

Pasul 1

Alegi primul meci de pe bilet. Apoi optezi pentru varianta SOLO (dacă e pariu single).

Pasul 2

Selectezi marketul/piața din meciul pe care vrei să plasezi pariul doar cu un simplu click.

Pasul 3

Alegi dintre variantele propuse. Fiecare piață vine cu cel puțin două opțiuni de pariere (over/under 2.5, 1X2, câte cartonașe vor fi, over/under cornere).

Pasul 4

Aceștia sunt pașii în cazul în care vrei să joci un bilet single, însă pentru un joc multiplu sau sistem, vei trece încă o dată prin pașii de la 1 la 3. E nevoie să alegi și miza pe care vrei să o ai pe bilet, de la un minim de 1 leu, până la un maxim reprezentat de suma pe care o ai în cont sau pe cea permisă de Fortuna pariuri sportive pe respectivul eveniment.

Pasul 5

După ce ai adăugat și al doilea eveniment, al treilea, al patrulea (ș.a.m.d), vei opta pentru un combo sau pentru pariu sistem. Acestea se numesc la Efortuna sport DOMINO, AKO sau MAXIKOMBI.

Pasul 6

La pariul sistem (MAXIKOMBI), vei alege varianta preferată. Poți merge pe 2/3, 3/5, 7/9 sau orice altă opțiune consideri că te-ar putea ajuta să obții profitul pe care îl aștepți.

Pasul 7

La final, nu uita să apeși butonul de plasare a pariurilor. Fără el, orice idee pe care o ai nu se poate converti într-o cotă favorabilă și ulterior în bani în contul tău.

Pasul 8

Așază-te comod și bucură-te de meciuri cu Efortuna sport.

Rezultate de la competițiile importante

De multe ori, faptul că nu ai găsit imediat rezultatul unui meci de pe biletul tău, ți-a răpit bucuria împărtășirii imediate a veștii câștigului cu prietenii tăi. Ai încercat tot felul de aplicații, însă nu ai fost mulțumit în totalitate. Ba că se încărca greu, ba că au existat erori de afișaj. Fortuna pariuri sportive și-a creat un sistem propriu pentru rezultatele de la competițiile importante, asta pentru a ușura cu mult munca de căutare a jucătorilor.

Există trei modalități prin care poți căuta informația dorită:

 • După disciplina sportivă (fie că e vorba de volei, tenis, fotbal sau rugby, vei găsi scorul final sau scorul pe seturi/la pauză în aplicația sau în site-ul Fortuna sport).
 • După data de desfășurare a respectivei competiții (calendarul operatorului merge ca un ceas elvețian, nu vei găsi ceva mai bine pus la punct. Practic, poți găsi rezultate pe competiții din urmă, chiar rezultate de acum câteva luni de zile).
 • Căutare personalizată (ai câmpuri de căutare după echipe și sportive, după sport cu câmpuri predefinite, dar și după criterii legate de ID-urile generate de sistem în cazul fiecărui tichet de pariere).

Este foarte important să poți să te bucuri de un sistem integrat (platformă de pariere, streaming, metode de plată, pariuri live, prelive, afișare rezultate, echipă de suport) în care totul merge fără cusur. eFortuna pariuri sportive este despre toate acestea și încă multe altele. Rămâne doar să le descoperi.

Forum eFortuna

Una dintre modalitățile prin care Fortuna pariuri sportive se diferențiază de concurență este existența unui forum, unde jucătorii care au cont Fortuna pot întreba chestiuni legate de joc, se pot sfătui între ei în legătură cu meciurile pe care vor să parieze. eFortuna pariuri sportive la dispoziție are mai mulți moderatori pe acest forum, pentru a face această experiență online cât mai plăcută pentru majoritatea userilor.

Fortuna sport are în prezent cinci secțiuni, împărțirea făcându-se după tematici:

 • Dezbatere
 • Postare analiză
 • Postare Bilet Pariuri (cea mai animată secțiuni)
 • Chat pentru pariuri LIVE
 • Postări populare

Secțiunea forum este disponibilă atât pentru cei pasionați de pariuri sportive, cât și pentru cei care pun pe primul plan cazinoul online de la pariuri Fortuna.

Exclusiv Fortuna

Pentru echipa Fortuna sport, construirea unei comunități loiale de pariori este unul dintre principalele obiective. De aceea, aceștia au adus câteva tipuri de joc unice și pe care nu le regăsim la alți operatori. Așa au apărut următoarele opțiuni:

 • AKO – tip de pariu multiplu, cu cel puțin două selecții. Poți alege fie miza pe care o joci sau profitul pe care îl vizezi, sistemul calculând automat miza respectivă.
 • SOLO – asemănător cu primul, însă e vorba de un pariu single.
 • DOMINO – e varianta de sistem propusă de eFortuna pariuri sportive. DOMINO este un tip de joc progresiv, care împarte biletul de joc în grupuri de evenimente care vor fi tratate independent. 
 • MAXIKOMBI – se pot alege maxim 13 grupuri cu unul sau mai multe evenimente. Acest tip de joc amestecă avantajele de la SOLO și AKO.

Lucrurile nu se opresc aici. Cu exclusivele de la pariuri Fortuna treci la nivelul următor. Ai parte de următoarele funcții speciale, atunci când intri în contul tău online:

pariuri sportive efortuna surprised girl
 • Early Cashout – poți încasa banii înainte de fluierul final al meciului. Dacă simți că e momentul să dai cash-out, pariuri sportive Fortuna te sprijină în demersul tău. POți folosi Early Cashout pentru SOLO și AKO și să ai cel puțin un eveniment în desfășurare pe biletul tău. De asemenea, nu funcționează pentru bilete pe care sunt înscrise meciuri cu pronostic pierdut
 • Pariu instant – este un beneficiu pe care îl primesc jucătorii de mobile de la eFortuna pariuri sportive. Cu doar două clickuri lansezi biletul tău ce se poate dovedi norocos și câștigător
 • Superbilet – flexibilitatea este cuvântul de ordine al acestei opțiuni. Folosește cu ușurință drag and drop și aranjează meciurile așa cum ți se pare ție cel mai potrivit. Poți alege să și elimini anumite pariuri, dacă te-ai răzgândit.

Pariuri eSports

Pariurile plasate pe așa-numitele e-sports (cunoscute și ca jocuri pe calculator într-un trecut nu foarte îndepărtat) au luat avânt în ultimii ani. Un moment important în acest sens a fost acela în care COVID-19 a blocat competițiile sportive clasice la nivel înalt, singurele ligi în desfășurare în perioada respectivă fiind campionatele din Bureundi, Belarus și Nicaragua. Chiar dacă unii s-ar fi așteptat ca pariorii să ia o pauză de la marea lor pasiune, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ei s-au repliat și și-au construit o strategie nouă pentru pariurile spectaculoase din e-sports. Nici că puteau să nimerească într-un loc mai potrivit, acesta este locul ideal pentru această disciplină. Iar eFortuna pariuri sportive vine cu o grămadă de posibilități în materie de cote pe sporturi electronice. Poți alege liniștit între CS-GO, DOTA 2, LOL (League of Legends), Starcraft 2, Ranbow Six și chair FIFA (jocul preferat al fotbaliștilor profesioniști). Sporturile electronice sunt o variantă la fel de bună de pariere precum fotbalul, tenisul, baschetul, Formula 1, snookerul sau handbalul. Să aruncăm o privire asupra acelor opțiuni care par cele mai spectaculoase.  

CS:GO

Counter Strike: Global Offensive este unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator, fiind lansat în 2012 pentru Windows și XBOX și în 2014 pe Linux. Tradițional, se înfruntă două echipe, teroriștii și contra-teroriștii, putând exista o singură echipă câștigătoare la finalul partidei. Se estimează că de la momentul lansării acestui joc, pe serverele dedicate au intrat aproximativ 11 milioane de jucători lunar. Deși au existat controverse și procese în anumite țări, CS:GO a devenit o competiție pe care se poate paria, fiind unul dintre cele mai apreciate sporturi electronice, e-sports. La eFortuna pariuri sportive găsești o vastă ofertă de care te poți bucura zilnic.

Cele mai populare tipuri de pariuri pe Counter Strike: Global Offensive sunt următoarele:

Probabil că nu te-ai fi gândit la o gamă atât de vastă de marketuri de pariere la un e-sport totuși relativ nou. Însă, vei avea numai de câștigat dacă intri în echipa eFortuna pariuri sportive.

 • Echipa învingătoare din meci;
 • Câștigător Harta 1;
 • Câștigător Harta 2;
 • Număr de hărți (Over/Under 2,5, de exemplu);
 • Scor corect (2-0, 2-1, 1-2, 0-2);
 • Prima echipă câștigă cel puțin o hartă; (DA/NU);
 • A doua echipă câștigă cel puțin o hartă; (DA/NU);
 • Harta 1 Total Runde;
 • Harta 2 Total Runde;
 • Harta 1 Handicap Runde;
 • Harta 2 Handicap Runde;

FIFA – Fortuna Sport

fortuna pariuri banner

În perioada în care campionatele de fotbal au fost suspendate, marile cluburi au organizat adevărate campionate de fotbal virtual, folosindu-se de cele mai noi ediții ale celebrului joc FIFA. Inclusiv echipe profesioniste din România s-au organizat pentru a evolua în ligi de FIFA, asta pentru a face perioada de inactivitate mai puțin stresantă. Acest lucru s-a putut întâmpla și datorită faptului că FIFA a inclus la ediția 2020 în premieră și campionatul românesc de fotbal, Liga 1.

Vei ține totuși cont de dinamica jocului, de faptul că reprizele de la FIFA sunt ceva mai scurte decât ale unui meci normal (de obicei se merge pe un sistem cu reprize de 4 sau 6 minute). Pariuri Fortuna are grijă de toate aceste aspecte și te înscrie în liga celor mai profitabile cote de FIFA

La eFortuna pariuri sportive jocul de cote pe FIFA este asemănător cu ce vei găsi și în cazul unui meci de fotbal normal sau, dacă vrei, asemănător cazului în care pariezi pe fotbal virtual. Vei putea alege echipa care câștigă meciul (pariul standard 1X2), vei putea juca pe goluri (over/under 2.5, over/under 3.5), vei putea să te bucuri de handicapul asiatic și, de ce nu, chiar să indici marcatorii.

Pariuri pe fotbal – live și prelive

Indiferent de sezon, indiferent de vremea de afară și indiferent de cât de spectaculoase sunt meciurile din alte discipline, fotbalul va lua mereu fața tenisului, baschetului, snookerului, handbalului sau golfului la numărul de bilete pariate. Existe diferențe foarte mari între pariurile prelive și cele live, chiar dacă vorbim de același sport.

Te-ai gândit vreodată câte posibilități de pariere există la un meci de fotbal? Operatorii precum eFortuna pariuri sportive vin de fiecare dată cu idei noi, astfel că nu ai cum să te plictisești sau să te repeți în jocul tău. Jocul de cote de la acest operator înseamnă mult mai mult decât over/under, 1X2 sau handicap asiatic. Ce ai zice de un pariu extrem de specific de ‘’total cartonașe galbene a doua repriză oaspeți’’. E nevoie de multă intuiție pentru a avea câștigător un asemenea pariu.

Fotbal prelive

fortuna pariuri sportive minge fotbal

Pentru acest tip de pariu, extrem de popular în agențiile stradale, cele mai populare variante sunt pariurile de tip 1X2 în timp regulamentar (90 de minute, fără a considera prelungirile). Altfel stau lucrurile când vorbim de exemplu de meciuri din fazele eliminatorii de la campionatul mondial de fotbal, atunci ne gândim mai degrabă la echipa care va merge mai departe sau la cea care va ridica trofeul deasupra capului, în cazul unei finale.

Pariuri interesante pe prelive pot fi:

 • Pariuri pe scor exact (la final, la pauză sau chiar un binon pauză final);
 • Pariuri pe marcatori (primul marcator, ultimul marcator, înscrie o dublă, face un hattrick);
 • Pariuri pe cartonașe galbene sau roșii (prinzi cote mai bune nefiind  vorba de un scenariu live, în care lucrurile evoluează într-o direcție sau alta);
 • Pariurile antepost sau cele pe câștigătorii turneelor sau pe evidențiații din anumite competiții. Vorbim aici de cote pentru cine câștigă Euro 2021, cine iese cel mai bun marcator la Euro 2021 sau cine câștigă Liga Campionilor. Găsești toate acestea la eFortuna pariuri sportive și încă multe altele.

Fotbal live

fortuna pariuri sportive fotbal pe mobil

Diferența între fotbal prelive și fotbal live este aceea că al doilea este mult mai dinamic, o secundă putând schimba echilibrul până atunci perfect al unui meci pe care l-ai fi crezut că merge într-o direcție clară. Dar să luăm un exemplu. Avem un meci din Anglia. Se întâlnesc Liverpool și Crystal Palace, două echipe cu loturi de valori foarte diferite. Deși cota la victorie ]n prelive pentru Liverpool este calculată de Fortuna pariuri sportive la 1.35, un cartonaș roșu acordat în minutul 10 portarului echipei de pe Anfield Road schimbă radical datele problemei. 

Dacă eliminarea este însoțită și de un gol marcat de Crystal Palace, cota lui Liverpool la victorie în timp regulamentar poate trece bine mersi de 2. Și atunci poate fi momentul tău prielnic să plasezi un pariu câștigător alături de operatorul tău favorit, pariuri sportive Fortuna. Revenind la situația inițială cu cele două echipe, pentru a genera un echilibru între Liverpool și Crystal Palace, bookmakerul va oferi cote de tip handicap asiatic și european. Ai toate motivele să joci pariuri live cu echipa pariuri Fortuna. 

Pariuri pe tenis

fortuna pariuri sportive teren tenis

Pentru unii dintre pariori este probabil cel mai frumos sport. Tenisul este pretabil atât unor cote pentru live, cât și ale unora pentru pre-live, între cele două opțiuni fiind diferențe mari de abordare. Dacă pentru jocul pre-live chiar și de la eFortuna pariuri sportive vei merge mia degrabă pe învingător sau pe over-under la nivelul seturilor sau al întregului meci, pentru pariuri sportive Fortuna ăți sugerăm să experimentezi. Încearcă următorul punct, cine ajunge primul la zece puncte în setul respectiv sau chiar jocul la breakuri. Poate fi foarte profitabil, cel puțin asta am observat în tenisul feminin.

Fortuna sport tenis înseamnă și opțiuni de tip antepost, de care te bucuri în fiecare clipă. Ai un feeling referitor la cine va câștiga Australian Open anul acesta? Crezi că știi țara care se va impune în Cupa Davis în anul respectiv? Vrei să intuiești câștigătoarea de la Turneul campioanelor și să faci și niște bani din demersul tău? Nimic mai simplu, ai toate șansele din lume cu fantasticele pariuri Fortuna. Tot aici poți urmări meciurile Simonei Halep având o miză reală. Câștigă și românca ce s-a impus la Wimbledon în 2019, câștigi și tu un pariu foarte inspirat. 

Pariuri pe baschet

fortuna pariuri sportive meci baschet

Dacă ar fi să împărțim această disciplină sportivă în două din punctul de vedere al pariuilor, am spune cu siguranță că avem mize pe NBA și mize pe alte competiții de baschet. Diferența majoră între pariurile pe baschet și cele pe fotbal este aceea că la jocul cu mingea la coș nu există (în 99% din cazuri) posibilitatea unui meci egal. De asemenea, tot în cazul NBA vorbim de pariuri care includ și OT (over time). Asta înseamnă că dacă în timpul regulamentar avem scor egal, meciul se joacă până avem o câștigătoare, iar biletul plasat pe victoria uneia sau alteia înseamnă timp regulamentar plus prelungiri. Pe acest sistem de joc funcționează și Fortuna pariuri sportive.

Cele mai populare pariuri pe care le poți plasa la baschet sunt cele cu învingătoarea partidei, over/under (liniile variază foarte mult în live), handicapul asiatic care să creeze un echilibru în meci, toate acestea reprezintă soluții pentru rezolvarea unui bilet online de la acest bookmaker de top. Spre deosebire de alte sporturi, pariurile pe baschet țin cont de mai mulți parametri, mai ales în NBA, unde se joacă atât de des în sezonul regulat.

Iată care sunt principalii factori de care trebuie să ții cont atunci când pariezi pe baschet nord american:

 • Componența echipelor
 • Lista cu accidentații
 • Stilul de joc (defensiv sau ofensiv)
 • Raportul rezultatelor acasă/deplasare
 • Bilanțul meciurilor câștigate vs. celor pierdute
 • Procentaje
 • Alte statistici aprofundate

Pariuri pe sporturi virtuale

Spre deosebire de pariurile clasice, în cazul sporturilor virtuale nu se acceptă pariuri live. Posibilitatea de a plasa mize se oprește cu puțin timp înainte ca următorul meci/cursă să aibă loc. Motivul e unul destul de simplu: evenimentele se desfășoară practic non-stop, iar operatorul Fortuna sport trebuie să proceseze toate pariurile pe un meci/cursă înainte ca următorul eveniment să aibă loc.

Când este momentul cel mai bun pentru a înlocui pariurile pe fotbal, tenis sau baschet cu pariuri pe sporturi virtuale? Există pauze comeptiționale, când marile campionate nu se desfășoară și există fusuri orare când nu ai meciurile pe care ți le dorești pentru biletul tău de jucător. Pariuri Fortuna face trecerea mai lină pentru tine și îți arată alternativa sporturilor virtuale. Ai șase opțiuni de distracție în această categorie. 

 • Fotbal
 • Fotbal plus
 • Cai
 • Câini
 • Mașini
 • Speedway

De asemenea, eFortuna pariuri sportive are și o zonă în site unde păstrează arhiva de rezultate de la sporturile virtuale. Fie că ai jucat pe fotbal, cai, câini sau mașini, vei găsi cu siguranță ID-ul evenimentului dorit. De asemenea, pentru cei care vor să descopere mai bine tainele jocului virtual, există și o secțiune de Help/Ajutor, unde vei primi răspuns la toate întrebările legate de sporturi virtuale.

Pariuri speciale la pariuri Fortuna

Dacă ar fi să definim acest tip de joc, am putea spune că în această categorie pot fi incluse pariurile pe evenimente electorale, cele pe reality show-uri și chiar cele pe filme sau seriale. De exemplu, putem să ghicim cine va fi noul președinte al Statelor Unite sau ce partid va câștiga majoritatea în Parlamentul României. Nu pot fi neglijate nici alegerile locale din țara noastră, cum ar fi de exemplu pariurile pe Alegerile Locale 2020 București sau Alegerile Locale 2002 Timișoara. Fortuna pariuri sportive merge încă și mai departe și propune o variantă foarte interesantă: sexul următorului președinte SUA (masculin sau feminin).

La categoria pariuri speciale, Fortuna sport include și variantele de tipul outright sau antepost. Poți paria pe campioanele din foarte multe țări, precum Italia, Spania, Franța și chiar Germania. În perioada coronavirusului au existat și pariuri referitoare la reluarea sau nu a mai multor competiții sportive. Iată câteva exemple în acest sens:

fortuna pariuri sportive mobile betting
 1. Va fi anunțată campioana din România în sezonul 2019-2020? (DA/NU)
 2. Va fi anunțată campioana din Premier League în sezonul 2019-2020? (DA/NU)
 3. Va avea Liga Campionilor o campioană în sezonul 2019-2020? (DA/NU)
 4. Va avea Europa League o campioană în sezonul 2019-2020? (DA/NU)
 5. Se va desfășura Roland Garros în perioada 20 septembrie – 4 octombrie? (DA/NU)
 6. Vor avea loc Jocurile Olimpice de Vară de la Tokio în 2021? (DA/NU)
 7. Se va desfășura vreo cursă în sezonul 2020 de Formula 1? (DA/NU)
 8. Va fi anunțat câștigătorul în sezonul NBA? (DA/NU)
 9. Va fi anunțat câștigătorul în sezonul NHL? (DA/NU)
 10. O variantă inedită: Turul Franței – întreaga cursă se va desfășura online prin aplicația Zwift (DA/NU)
 11. O altă variantă la fel de inedită: Vuelta, Turul Ciclist al Spaniei – întreaga cursă se va desfășura online prin aplicația Zwift (DA/NU)

Parteneriatul cu Echipa Națională de Fotbal a României

Echipa Națională de Fotbal a României nu s-a mai calificat la un campionat mondial din 1998, iar la Euro a mers la ultima ediție din Franța, 2016. Acolo performanțele nu au fost senzaționale, echipa netrecând de o grupă cu Franța, Elveția și Albania. Efortuna pariuri sportive a fost omul potrivit la momentul potrivit pentru Tricolori. Având aproape acest partener, România a făCut o figură frumoasă în Liga Națiunilor, într-o grupă cu Serbia și Muntenegru (2018-2019) și se află aproape de Euro 2021, urmând a evolua împotriva Islandei într-un baraj în deplasare.

De asemenea, pariuri sportive Fortuna a avut un rol important și în modul în care a fost reliefată în media performanța echipei naționale de tineret (U21) de la Europeanul din 2019 din Italia. Atunci, tricolorii mici ieșeau dintr-o grupă cu Franța, Anglia și Croația, fiind stopați în drumul spre finală doar de panzerele germane. 

Jucătorii din acea echipă (antrenați de Mirel Rădoi) reprezintă viitorul României în fotbalul la nivel de națiuni. Nume precum Ianis Hagi, Tudor Băluță, Denis Man, Florinel Coman, George Pușcaș sau Ionuț Radu reprezintă cu adevărat viitorul fotbalului din România. Mirel Rădoi a devenit între timp selecționerul echipei mari și de la el, dar și de la acești jucători cu care vrem să fim prezenți la Cupa Mondială din Qatar 2022. Fortuna pariuri sportive susține 100% acest demers, primul Mondial al Românilor după 24 de ani!

eFortuna în social-media

În era tehnologiei, orice cazinou sau bookmaker trebuie să țină cont de importanța comunicării din rețelele de socializare. Pariuri Fortuna știe foarte bine acest lucru și încearcă și chiar reușește să țină pasul cu avansul tehnologic. Conexiunea cu echipa națională este un bun punct de plecare, dar nu este singura direcție de comunicare. Fortuna Sport este foarte activă pe canale social-media precum Facebook, Instagram și Youtube.

Instagramul este folosit desigur pentru identitatea vizuală a brandului pariuri sportive Fortuna. Aici sunt prezentate campaniile legate de echipa de fotbal a României, sunt oferite glume la modă și se prezintă bilete de la jucătorii cei mai eficienți și mai norocoși.

Cea mai cunoscută campanie pe Youtube a Efortuna pariuri sportive a fost aceea numită Tu ești Căpitanul, care a rulat și pe micile ecrane ale posturilor TV. Este una dintre cele mai frumoase campanii pe care a pregătit-o operatorul până în prezent, de când lucrează cu stafful echipei României.

Facebook e locul cel mai propice pentru interactivitate între pariorii din comunitate. Întrebări de genul care este cel mai bun antrenor al Madridului (Simeone de la Atletico sau Zidane de la Real) nasc discuții și comentarii pasionante pe pagina de Facebook Fortuna sport. Nu sunt uitate nici MEME-urile amuzante, mai ales în perioadele de extrasezon.

Metode de plată la eFortuna pariuri sportive

Pariurile nu sunt la fel fără a avea alături parteneri financiari de nădejde. Pariuri Fortuna are multiple opțiuni pe care ți le pune la dispoziție și de care poți profita. Poți folosi variantele cu card bancar, poți merge cu opțiunile de portofel electronic și chiar poți depune și retrage direct din agențiile eFortuna. Și vorbim de o rețea extinsă de agenții stradale, pe tot cuprinsul României. Fiecare dintre aceste opțiuni prezintă avantaje și dezavantaje și se adresează unei anumite clase de jucători. Tu ce fel de jucător ești? Vei afla în continuare.

Dacă ești familiarizat deja cu metodele de plată (depunere și retragere) de la cazinou, îți va fi foarte ușor să te adaptezi și în cazul pariurilor sportive. Vei afla sumele minime la depunere Fortuna și la retragere, sumele maxime la depunere și la retragere, dacă metoda aleasă de tine se pretează atât pentru depunere, cât și pentru retragere, dar și timpul necesar pentru ca banii să ajungă din contul de la casa de pariuri, în contul în care îți gestionezi sumele câștigate.

eFortuna pariuri sportive îți pune la dispoziție toate aceste informații pe site-ul propriu. De asemenea, cu eFortuna pariuri sportive poți afla toate infdormațiile financiare direct de la echipa de support (telefonic, chat sau email).

Card Bancar

Cartea de credit sau de debit este probabil cea mai la modă și cea mai cunoscută modalitate prin care se efectuează în prezent plăți pe intenet. Fie că facem cumpărăturile într-un magazin online (parfumuri, cărți, telefoane mobile sau chair mobilă), fie că sprijinim artistul favorit pe Patreon sau că jucăm pariuri sportive la operatorul nostru favorit, cardul bancar rămâne un prieten și un instrument e nădejde. eFortuna pariuri sportive te încurajează să mergi pe această metodă, mai ales că ai parte de multiple avantaje folosind-o.

La acest operator poți opera cu cardurile produse de VISA (de exemplu VISA Electron) și de la MasterCard. În cazul depunerilor suma minimă este de 25 de lei, iar procesarea de produce instantaneu (vei avea imediat banii la dispoziție pentru a plasa pariuri inspirate cu Fortuna sport). În schimb, suma maximă pe care o poți poți depune în cont într-o singură sesiune este de 10.000 de lei. De asemenea vorbim de o tranzacție instantanee. Dacă ne referim la operaqția inversă, retrageea, poți scoate sume cuprinse între 50 de lei (minimul) și 10.000 de lei. Durata de procesare (în funcție de banca la care ai cartea de credit sau debit emisă) este cuprinsă între două și cinci zile. Ține cont și de faptul că dacă ai depus cu un card, vei fi nevoit să retragi cu același instrument financiar-bancar.

Portofele electronice

Portofelele electronice sunt varianta ceva mai nouă a cardurilor bancare. La acest bookmaker ai trei posibilități prin care poți depune cu e-wallet (Skrill, Neteller și Paysafe Card) și două să retragi (Skrill, Neteller). Ai grijă totuși de faptul că unele dintre aceste metode nu sunt pretabile pentru activarea bonusurilor. Trebuie să verifici această informație cu echipa de support tehnic de la Fortuna sport. Skrill și Neteller se adresează unei plaje foarte largi de jucători, intervalul de depunere fiind cuprins între 25 și 10.000 de lei. Nu același lucru se poate spune despre Paysafe Card, portofel electronic cu valoare fixă, care nici măcar nu poate fi utilizat la retragere. În cazul acestei cartele, poți depune sume cuprinse între 25 și 300 de lei. (25, 50, 100, 200 sau 300).

Dacă vei folosi Skrill sau Neteller la retragere, vei putea încasa sume cuprinse între 50 și 10.000 de lei. Pentru mai mulți bani, vei fi nevoit să folosești metoda transferului bancar, care îți permite retrageri de până la 30.000 de lei la o sesiune. Indiferent de ce opțiune alegi, eFortuna pariuri sportive te va ajuta să-ți ușiurezi munca. Toate sistemele de plată sunt strict securizate și criptate, astfel că pentru tine nu rămâne decât plăcerea jocului online, indiferent pe ce sporturi pariezi.

CASHPOINT

Pentru cei care se tem sau care nu vor să-și expună datele de pe card pe un site de pariuri sportive, eFortuna pariuri sportive îți propune soluția CASHPOINT. Chiar dacă nu există riscuri ca majore la care te expui când joci securizat online, e bine că există și această opțiune. Ce înseamnă CASHPOINT? 

Practic, depui și retragi direct din agențiile stradale, fără să ai nevoie de card bancar și fără să aștepți un număr de zile lucrătoare pentru a putea să te bucuri de câștigurile tale. Vei primi direct în cont un mesaj prin care vei fi anunțat că banii ți-au intrat în cont. Imediat după aceea vei merge la agenția unde ai selectat să primești bani, unde vei putea ridica suma respectivă.

Suma minimă pe care o poți retrage din agenția stradală este de 10 lei. Ce îți poți dori mai mult în termeni de flexibilitate și deschidere? La fel este și în cazul depunerii, fiind vorba tot de 10 lei. Din punctul de vedere al extinderii, există mai mult de 600 de agenții stradale pariuri sportive Fortuna din care poți alege. Sigur vei găsi una și în apropierea locuinței tale. Nu toate cele 600 de agenții permit transferurile cu CASHPOINT, însă sigur vei găsi soluția în apropierea domiciliului tău.

Joc responsabil cu pariuri Fortuna

La eFortuna pariuri sportive, jocul responsabil înseamnă mai mult decât un simplu slogan. Cei trei piloni care definesc acest deziderat sunt:

 • Siguranța jucătorului – totul în concordanță cu legislația românească în vigoare, dar și cu cea europeană; 
 • Securitatea jucătorului – aici intră orice variantă de a încerca să păcălești sistemul. eFortuna pariuri sportive consideră că manipularea pariurilor și spălarea de bani sunt delicte și nu fac parte din mecanismele jocului.
 • Protecția împotriva dependenței de joc – echipa de asistență clienți lucrează la colectarea de date care să prevină apariția dependenței de jocuri de noroc. Pentru că acesta este un mod important prin care susținem jocul responsabil.

Întrebări pentru un joc responsabil

 • Ați primit critici din partea altora cu privire la obiceiul dumneavoastră de a paria?
 • Certurile, frustrările sau dezamăgirile vă determină să vă doriți să pariați?
 •  Pariați singur o perioadă lungă de timp?
 •  Lipsiți de la muncă sau școală pentru a paria?
 • Evitați să cheltuiți „banii de pariuri” pe altceva?
 • Pariați până când și ultimul ban este pierdut?
 • Ați mințit, furat sau împrumutat bani numai pentru a paria sau acoperi datorii de joc?
 • Pariați pentru a evada dintr-o viață plictisitoare sau nefericită?
 • Atunci când pariați și rămâneți fără bani, vă simțiți pierdut și copleșit de un sentiment de disperare și simțiți nevoia să pariați din nou cât mai curând posibil?
 • Ați mințit vreodată pentru a nu dezvălui timpul sau sumele reale pe care le dedicați activității de pariere?
 • V-ați pierdut interesul pentru familie, prieteni sau hobby-uri din cauza activității de pariere?
 • Vă simțiți deprimat sau chiar aveți tendințe suicidale din cauza activității dumneavoastră de pariere?

Mai multe răspunsuri afirmative înseamnă că există o problemă. Se recomandă un ajutor specializat în acest caz, iar echipa de customer support de la pariuri Fortuna te poate ghida în acest sens. Totuși, dacă respecți câteva reguli simple, nu vei ajunge acolo.

Cuvinte de final

Sperăm că această călătorie prin universul Fortuna pariuri sportive să îți fi fost de folos. Am trecut prin bonusurile sportive, prin aplicația de sport propusă de operator, am construit împreună un bilet online care sperăm că va fi câștigător, am văzut versiunea integrată de flashscore de la Fortuna sport, am tras un ochi la tot ce înseamnă forumul propus de bookmaker (variantă alternativă de comunicare), ne-am uitat cu mare atenție la tipurile de pariuri propuse exclusiv de eFortuna pariuri sportive.

Am vorbit despre pariuri pe sporturi electronice, combinații extrem de la modă în momentul actual, pariuri pe fotbal (live și prelive), tenis (live și prelive), despre parteneriatul cu echipa națională a României, prezența eFortuna în social media. La final ne-am uitat la modalitățile de plată, dar și la jocul responsabil. Ne revedem curând la o nouă recenzie!

100% Bonus până la 500 RON

500 RON la prima depunere

Profită de bonusul 100% Fortuna până la 500 RON.

Înregistrează-te, plasează un depozit și poți câștiga până la 500 RON cash.

Bonusul este valabil doar pentru jucătorii eligibili și care realizează prima depunere.

Află și despre:

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Validare Cont Mozzartbet – Cum verific contul?

Concluzii Procesul de verficare cont Mozzartbet KYC este extrem de important în jocul tău la acest operator, aceasta fiind ultima portiță care te desparte de către jocul la casino și prima ta depunere Mozzartbet. După validarea contului tău poți profita de super bonusul de bun venit al operatorului! Găsește informații despre: Top Casino Online Rotiri […]

Citeste mai mult

Live Casino Mozzartbet – Dealeri Reali

Jocurile de live casino Mozzartbet îți oferă o experiență inedită, plăcută și plină de adrenalină. Majoritatea jucătorilor care au testat aceste jocuri live nu s-au mai întors la jocurile clasice de masă pentru că nu mai erau atât de atractive. Așa că, dacă nu ai încercat până acum jocurile Mozzartbet casino live, nu ezita să […]

Citeste mai mult

Mozzartbet Android & iOS – Jocul pe mobil

Concluzii Faptul că poți testa jocurile direct din Mozzartbet mobile face lucrurile și mai interesante – cum ar fi să nimerești o rotire norocoasă în timp ce aștepți să îți vină rândul să plătești la casă la supermarket? Nivelul de adrenalină poate atinge cote alarmante tocmai pentru că norocul poate să apară exact când te […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă