bonus pariuri winmasters
Blog  /   mai 24, 2021   /   Paul Anghelescu

Bonus Pariuri Winmasters – 500 RON și 40 RON Freebet

5/5 - (1 vote)

Este plăcut să plasezi pariuri din confortul casei și să te lupți pentru fiecare pronostic pe care urmează să îl plasezi. De obicei este nevoie de multe minute de analiză și efort pentru a putea avea mai multe șanse ca meciurile tale să îți aducă niște bani. Un bonus pariuri Winmasters este disponibil așa că uite ce trebuie să faci:

100% Bonus Până la 500 RON

Cod bonus: bonus500

  • Mai mulți bani să joci la pariuri
  • 100% până la 500 RON la prima depunere – ex. depui 50 RON și joci de 100
  • Cod Promo: bonus500

Oferta specială Winmasters bonus pariuri

winmasters bonus pariuri oferta

Rămâi cu noi până la final deoarece în a doua parte a acestui articol îți vom da câteva ponturi bune despre cum poți obține un 40 RON free bet Winmasters care poate urca chiar și mai mult de atât. Winmasters 40 RON este doar un minim, este posibil ca acesta să crească dacă Winmasters decide acest lucru, dar despre asta vom vorbi mai târziu. Winmasters bonus pariuri este o ofertă disponibilă pentru pariorii începători, dar și experimentați care nu au încă un cont înregistrat la Winmasters.

Cei care se vor alătura arenei de pariuri sportive de la acest operator vor beneficia de un bonus de până la 500 RON pentru prima lor depunere dacă vor scrie corect codul promoțional pentru bonus pariuri Winmasters. Oferta este valabilă strict pentru pariurile sportive Winmasters, deci dacă ai nevoie de mai multă îndrumare, mai jos ți-am lăsat atașat un scurt ghid scris chiar de către echipa noastră.

Bonus: Dacă vei completa KYC, vei primi un free bet Winmasters 40 RON! Mai multe detalii în paragrafele următoare.

Pașii pentru a revendica un bonus pariuri Winmasters

Poți vedea toate aceste detalii pe pagina de promoții de la Winmasters ce poate fi accesată prin meniul principal. Dar dacă ești pentru prima dată pe website-ul Winmasters, poate deveni puțin dificil să te orientezi pentru că sunt foarte multe lucruri de văzut. Iată care sunt pașii pentru acest bonus pariuri Winmasters.

Pasul 1 – Accesează oferta de mai sus și înregistrează-te

Pentru a deveni un membru al comunității de jucători activi la Winmasters și pentru a te bucura chiar și de un 40 RON free bet Winmasters, trebuie să completezi pas cu pas un formular de înregistrare. Acesta poate fi pornit cu ajutorul butonului de ÎNREGISTRARE. În formular trebuie să treci datele tale personale, domiciliu, CNP și informațiile contului tău. Majoritatea informațiilor le poți completa cu ajutorul buletinului. Finalizând înregistrarea, te vei alătura arenei și vei primi un Winmasters bonus pariuri.

Vezi cum faci o înregistrare Winmasters!

Pasul 2 – Depune bani pentru prima dată

Winmasters bonus pariuri este unul de depunere și se activează imediat când contul tău a primit o primă depunere. Îți recomandăm să efectuezi depunerea folosind transferul bancar din cont sau cu ajutorul cardului VISA sau Mastercard. Este cea mai rapidă și sigură modalitate. Așa vei putea și să retragi câștigurile, dar și să te bucuri de tranzacții fără întârzieri sau breșe de securitate.

la această primă depunere Winmasters trebuie să folosești și un COD PROMOȚIONAL. În câmpul special pentru coduri promoționale va trebui să scrii textul bonus500.

Pasul 3 – Profită de bonus pariuri Winmasters

Depunerea trebuie să fie de minim 50 RON, iar bonusul oferit jucătorilor eligibili va fi de 100% cu o limită maximă de 500 RON. Trebuie să ții cont de faptul că depunerile cu Neteller, Skrill sau alte portofele electronice nu vor fi luate în considerare.

Pasul 4 – 40 RON free bet Winmasters

Completarea procesului KYC îți va debloca și un freebet. Toți jucătorii care au un cont creat și au efectuat cel puțin o depunere pe platformă vor primi un Winmasters 40 RON freebet care va putea fi folosit numai pentru evenimente cu o cotă minimă de 2.00. Nu sunt incluse pariurile live.

Condiții rulaj bonus pariuri Winmasters

Un bonus de bun venit cu depunere cum este cel de la Winmasters bonus pariuri este însoțit de un pachet de condiții de eligibilitate, dar și de rulaj. O condiție foarte importantă care se regăsește în regulamentul promoției 40 RON free bet Winmasters, dar și cele de la bonus pariuri Winmasters este efectuarea depunerii obligatorii de minim 50 RON și respectarea perioadei de 14 zile în care trebuie efectuată depunere din momentul în care contul a fost creat.

Dacă jucătorul va retrage orice sumă de bani din cont înainte ca rulajul să fie îndeplinit, tot bonusul va fi anulat, iar jucătorul nu va mai putea beneficia de suma câștigată cu ajutorul bonusului. Rulajul pentru suma dintre depunere și bonus este de 8x, ceea ce reprezintă un rulaj foarte mic. Toate pariurile trebuie plasate la pariuri sportive pe evenimente ce au cote de minim 1.65.

În momentul în care pe bilet se află mai multe evenimente, cota minimă pe toate evenimentele trebuie să fie de 1.35, iar cota acumulată mai mare de 2.3. Winmasters bonus pariuri impune aceste condiții pentru absolut fiecare jucător ce deține un cont nou.

Verificarea KYC – Winmasters bonus pariuri

Verificarea KYC este un mod destul de securizat prin care un operator de jocuri de noroc poate verifica identitatea jucătorilor. Aceasta se finalizează încărcând pe platformă documentele personale pe care acesta le cere.

În condițiile acestei promoții, Winmasters 40 RON nu pot fi obținuți altfel. Acest pariu gratuit va putea fi folosit pentru pariurile normale, dar și pentru cele combo. Spre deosebire de bonusul de depunere care nu va putea fi folosit pentru combo, 40 RON free bet Winmasters nu include această condiție.

Cât pot câștiga cu Winmasters 40 RON? Suma maximă ce poate fi câștigată cu acest 40 RON free bet Winmasters este 150 RON. Orice sumă care depășește 150 RON și este realizată sub formă de câștig din free bet va fi anulată. Deși free betul poate fi folosit pentru pariuri de timp combo, nu va putea fi pariat la meciuri live.

Important! Pariul gratuit vine sub formă de bani cash. 40 RON free bet Winmasters are valoarea de 40 RON, dar trebuie plasată toată suma pe un singur pariu. Dacă un jucător va folosi din Winmasters 40 RON doar 10 RON, ceilalți 30 RON se vor pierde. Dacă îți dorești să profiți cât mai mult de pe urma acestui free bet Winmasters 40 RON, va trebui să îl folosești pe tot.

Vezi cum faci o validare cont Winmasters în articolul atașat!

Concluzie Winmasters Bonus Pariuri

Winmasters a început să aprofundeze mai mult această secțiune de promoții care se află în permanență pe website-ul principal și vedem cum operatorul alege să ofere mai multe bonusuri pentru secțiunile diferite de servicii disponibile non-stop în mediul online. Înregistrează-te și tu și du pasiunea pentru pariurile sportive mai departe.

100% Bonus Până la 500 RON

Cod bonus: bonus500

  • Mai mulți bani să joci la pariuri
  • 100% până la 500 RON la prima depunere – ex. depui 50 RON și joci de 100
  • Cod Promo: bonus500

Află și despre:

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă