...
winmasters euro 2024 bonus de 600 RON Blog   /   19 iunie 2024   /   Paul Anghelescu

Bonus Pariuri Winmasters EURO 2024 – 100% Bonus Până la 600 RON

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 iunie 2024

5/5 - (1 vote)

Portofoliul de oferte bonus pariuri Winmasters te întâmpină cu o nouă oportunitate. Dacă ești pasionat al pariurilor și vrei să îți pui abilitățile la încercare, această promoție este ideală pentru tine. Profită la maxim de un bonus Winmasters EURO 2024 de până la 600 RON și plasează pariuri în meciul Germania Vs. Ungaria!

winmasters logo

100% Bonus Până la 800 RON

Cod bonus: ROWB800

 • Primești 100% Bonus până la 800 RON
 • Depunerea minimă este de 100 RON
 • Folosește Cod Bonus: ROWB800

Bonus Pariuri Winmasters – Ce Este Bonus Sport Winmasters?

Acest bonus pariuri Winmasters constă în 100% bonus Până la 600 RON de care te poți bucura în urma efectuării unei depuneri minime. Oferta este adresată atât jucătorilor vechi, cât și jucătorilor noi, care nu dețin încă un cont pe platforma online. În plus, dacă îți deschizi cont, primești și 25 RON Pariu Gratuit la înregistrare.

Nu uita că această promoție nu poate fi combinată sau folosită pentru a contribui la alte promoții de pariuri sportive sau cazinou.

Winmasters îți aduce pariuri foarte avantajoase pe meciul Germaniei cu Ungaria. Spre exemplu, pentru un pariu plasat pe un gol al Ungariei ai o cotă de 1,92. De asemenea, ai o cotă de 6,30 pentru o pasă de gol al lui Dominik Szoboszlai și o cotă de 2,40 pentru un gol marcat de fotbalistul lui Bayern în poarta Ungariei.

Bonus Pariuri Winmasters – Cum Revendici Bonus Sport Winmasters?

E floare la ureche să pui mâna pe acest bonus sport Winmasters. Mai jos, te îndrumăm pas cu pas, astfel încât să nu pierzi timp:

Nu uita că primești și 25 RON Pariu Gratuit pe parcursul procesului de înregistrare.

Bonus Pariuri Winmasters – Alte Informații Bonus Winmasters Sport

Părerea SuperCazino

Acest bonus pariuri Winmasters este o oportunitate unică și limitată. Nu trebuie decât să efectuezi o depunere de cel puțin 100 RON și primești 100% bonus din depunere, până la 600 RON. Această oportunitate îți oferă ocazia de a te distra și paria pe meciurile incitante de la EURO 2024.

Profită acum de oportunitatea de a-ți multiplica depunerea și de a simți adrenalina fiecărei partide într-un mod cu totul special!

winmasters logo

100% Bonus Până la 800 RON

Cod bonus: ROWB800

 • Primești 100% Bonus până la 800 RON
 • Depunerea minimă este de 100 RON
 • Folosește Cod Bonus: ROWB800

Winmasters Bonus Înregistrare – 25 RON Pariu Gratuit

winmasters cote de top

Dacă ești pasionat de pariuri sportive și cauți o oportunitate excelentă de a începe sau de a-ți îmbunătăți experiența de pariere, acum este momentul potrivit! La înregistrarea ta pe Winmasters, primești un pariu gratuit în valoare de 25 RON. Această ofertă este simplă și accesibilă, permițându-ți să te bucuri de plăcerea parierii fără a face o depunere inițială.

25 RON Pariu Gratuit

 • Înregistrează-te la Winmasters
 • Introdu codul bonus FREE25
 • Plasează un pariu gratuit la o cotă minimă de 1.65

Cum să Revendici Pariul Gratuit

Procesul de revendicare a pariului gratuit este simplu și rapid. Urmează pașii de mai jos pentru a beneficia de această ofertă:

Reguli importante de reținut:

Deși șansele ca România să câștige trofeul sunt considerate mici, cu o cotă de 200.00, principalele favorite fiind Anglia (4.45), Franța (4.95) și Germania (6.40), există și pariuri mai realiste pentru parcursul României. De exemplu, atingerea sferturilor de finală are o cotă de 5.70, iar calificarea din grupa E are o cotă de 2.26, oferind oportunități de câștig. Revendică și tu oferta de 25 RON și pariază pe România!

Concluzii

Revendicarea pariului gratuit de 25 RON este o oportunitate excelentă pentru a începe sau a continua experiența ta de pariere. Urmează pașii simpli de mai sus pentru a activa bonusul și a te bucura de pariuri pe site. Profită de această ofertă și plasează pariuri inteligente și responsabile! Mult noroc!

25 RON Pariu Gratuit

 • Înregistrează-te la Winmasters
 • Introdu codul bonus FREE25
 • Plasează un pariu gratuit la o cotă minimă de 1.65

Urmează un alt bonus pariuri Winmasters activ!

Bonus Pariuri Winmasters – 2-0 Ai Câștigat la EURO 2024

Winmasters te întâmpină cu o nouă ofertă pe care nu trebuie să o ratezi. Acest bonus pariuri Winmasters îți oferă șansa să câștigi dacă pariezi pe meciurile de la EURO 204. Hai să vedem împreună despre ce e vorba și cum poți profita de oportunități noi!

2-0 Ai Câștigat

 • Plasează pariuri pe rezultatul final al meciurilor EURO 2024
 • Dacă în timpul meciuli, echipa pe care ai pariat conduce cu 2 goluri, pariul tău e câștigător
 • Câștigi chiar dacă echipa adversă egalează sau câștigă meciul

Bonus Pariuri Winmasters – Ce Presupune 2-0 Câștigat?

Promoția „2-0 Ai Câștigat” îți oferă o oportunitate extraordinară pentru a te distra cu pariurile pe meciurile de la EURO 2024. Pariază pe rezultatul final al meciurilor și dacă echipa pe care ai pariat conduce cu 2 goluri în orice moment al jocului, pariul tău este câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește să egaleze sau să câștige în final.

Odată ce echipa ta obține un avantaj de două goluri, câștigurile tale vor fi creditate în cont în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să poți profita de victorie înainte ca meciul să se încheie.

Bonus Pariuri Winmasters – Cum Participi la 2-0 Câștigat?

Mai jos, îți prezentăm cei mai simpli pași prin care poți participa la această promoție și poți fi cu un pas mai aproape de câștiguri pentru EURO 2024:

Bonus Pariuri Winmasters – Alte Informații 2-0 Ai Câștigat

Părerea SuperCazino

Profită de acest bonus pariuri Winmasters unic, creat special pentru a-ți maximiza șansele de câștig și pentru a-ți oferi o experiență de pariere de neuitat. Fii cu ochii pe meciurile tale preferate de la EURO 2024, iar dacă echipa pe care ai pariat ajunge să conducă cu două goluri, vei putea să-ți încasezi câștigurile imediat. Nu rata această oportunitate extraordinară și pariază inteligent pentru a te bucura de câștiguri rapide și garantate!

2-0 Ai Câștigat

 • Plasează pariuri pe rezultatul final al meciurilor EURO 2024
 • Dacă în timpul meciuli, echipa pe care ai pariat conduce cu 2 goluri, pariul tău e câștigător
 • Câștigi chiar dacă echipa adversă egalează sau câștigă meciul

Urmează un alt bonus pariuri Winmasters activ!

Bonus Pariuri Winmasters 2024 – Log N Bet la EURO 2024

Nu îți face program pe 14 iunie, pentru că meciul de la EURO 2024 Germania – Scoția vine cu oportunități de câștig la Winmasters. Acum, hai să îți prezentăm în detaliu ce presupune acest bonus pariuri Winmasters, iar la final vei decide singur dacă merită sau nu. Noi credem că e o șansă de neratat!

Log N Bet

 • Intră în contul tău Winmasters în timpul pauzei meciului Germania – Scoția
 • Vei primi imediat un pariu gratuit de 25 RON
 • Plasează pariul gratuit în a doua jumătate a meciului Germania – Scoția

Bonus Pariuri Winmasters 2024 – Ce Este Log N Bet EURO 2024?

Acest bonus pariuri Winmasters este valabil doar vineri, pe 14 iunie 2024, în timpul desfășurării meciului Germania – Scoția de la EURO 2024. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să te loghezi în contul tău de jucător în timpul pauzei meciului și ai șansa să câștigi un pariu gratuit de 25 RON. Pariul poate fi folosit pentru pariuri live în a doua jumătate a aceluiași meci.

Reține că doar primii 500 de utilizatori care se intră în contul lor în pauza meciului vor primi recompensa. Dacă documentele de verificare a identității nu sunt furnizate, bonusul, precum și eventualele câștiguri rezultate pot fi anulate.

Bonus Pariuri Winmasters 2024 – Cum Participi Log N Bet EURO 2024?

Urmează pașii de mai jos și vei vedea cât de simplu și rapid îți poți spori șansele de câștig:

Bonus Pariuri Winmasters 2024 – Alte Detalii Log N Bet EURO 2024

Părerea SuperCazino

Nu rata această ocazie unică de a paria gratuit și de a câștiga în timpul meciului Germania – Scoția! Loghează-te în contul tău Winmasters în pauza meciului, revendică pariul gratuit și plasează-l în a doua jumătate a jocului. Fii unul dintre primii 500 de utilizatori care beneficiază de această ofertă exclusivă și transformă fiecare minut al meciului într-o oportunitate de câștig!

Log N Bet

 • Intră în contul tău Winmasters în timpul pauzei meciului Germania – Scoția
 • Vei primi imediat un pariu gratuit de 25 RON
 • Plasează pariul gratuit în a doua jumătate a meciului Germania – Scoția

Urmează un bonus pariuri Winmasters care a expirat!

Bonus Pariuri Winmasters – 500 RON și 40 RON Freebet

Este plăcut să plasezi pariuri din confortul casei și să te lupți pentru fiecare pronostic pe care urmează să îl plasezi. De obicei este nevoie de multe minute de analiză și efort pentru a putea avea mai multe șanse ca meciurile tale să îți aducă niște bani. Un bonus pariuri Winmasters este disponibil așa că uite ce trebuie să faci:

winmasters logo

100% Bonus Până la 800 RON

Cod bonus: ROWB800

 • Primești 100% Bonus până la 800 RON
 • Depunerea minimă este de 100 RON
 • Folosește Cod Bonus: ROWB800

Oferta specială Winmasters bonus pariuri

winmasters bonus pariuri oferta

Rămâi cu noi până la final deoarece în a doua parte a acestui articol îți vom da câteva ponturi bune despre cum poți obține un 40 RON free bet Winmasters care poate urca chiar și mai mult de atât. Winmasters 40 RON este doar un minim, este posibil ca acesta să crească dacă Winmasters decide acest lucru, dar despre asta vom vorbi mai târziu. Winmasters bonus pariuri este o ofertă disponibilă pentru pariorii începători, dar și experimentați care nu au încă un cont înregistrat la Winmasters.

Cei care se vor alătura arenei de pariuri sportive de la acest operator vor beneficia de un bonus de până la 500 RON pentru prima lor depunere dacă vor scrie corect codul promoțional pentru bonus pariuri Winmasters. Oferta este valabilă strict pentru pariurile sportive Winmasters, deci dacă ai nevoie de mai multă îndrumare, mai jos ți-am lăsat atașat un scurt ghid scris chiar de către echipa noastră.

Bonus: Dacă vei completa KYC, vei primi un free bet Winmasters 40 RON! Mai multe detalii în paragrafele următoare.

Pașii pentru a revendica un bonus pariuri Winmasters

Poți vedea toate aceste detalii pe pagina de promoții de la Winmasters ce poate fi accesată prin meniul principal. Dar dacă ești pentru prima dată pe website-ul Winmasters, poate deveni puțin dificil să te orientezi pentru că sunt foarte multe lucruri de văzut. Iată care sunt pașii pentru acest bonus pariuri Winmasters.

Pasul 1 – Accesează oferta de mai sus și înregistrează-te

Pentru a deveni un membru al comunității de jucători activi la Winmasters și pentru a te bucura chiar și de un 40 RON free bet Winmasters, trebuie să completezi pas cu pas un formular de înregistrare. Acesta poate fi pornit cu ajutorul butonului de ÎNREGISTRARE. În formular trebuie să treci datele tale personale, domiciliu, CNP și informațiile contului tău. Majoritatea informațiilor le poți completa cu ajutorul buletinului. Finalizând înregistrarea, te vei alătura arenei și vei primi un Winmasters bonus pariuri.

Vezi cum faci o înregistrare Winmasters!

Pasul 2 – Depune bani pentru prima dată

Winmasters bonus pariuri este unul de depunere și se activează imediat când contul tău a primit o primă depunere. Îți recomandăm să efectuezi depunerea folosind transferul bancar din cont sau cu ajutorul cardului VISA sau Mastercard. Este cea mai rapidă și sigură modalitate. Așa vei putea și să retragi câștigurile, dar și să te bucuri de tranzacții fără întârzieri sau breșe de securitate.

la această primă depunere Winmasters trebuie să folosești și un COD PROMOȚIONAL. În câmpul special pentru coduri promoționale va trebui să scrii textul bonus500.

Pasul 3 – Profită de bonus pariuri Winmasters

Depunerea trebuie să fie de minim 50 RON, iar bonusul oferit jucătorilor eligibili va fi de 100% cu o limită maximă de 500 RON. Trebuie să ții cont de faptul că depunerile cu Neteller, Skrill sau alte portofele electronice nu vor fi luate în considerare.

Pasul 4 – 40 RON free bet Winmasters

Completarea procesului KYC îți va debloca și un freebet. Toți jucătorii care au un cont creat și au efectuat cel puțin o depunere pe platformă vor primi un Winmasters 40 RON freebet care va putea fi folosit numai pentru evenimente cu o cotă minimă de 2.00. Nu sunt incluse pariurile live.

Condiții rulaj bonus pariuri Winmasters

Un bonus de bun venit cu depunere cum este cel de la Winmasters bonus pariuri este însoțit de un pachet de condiții de eligibilitate, dar și de rulaj. O condiție foarte importantă care se regăsește în regulamentul promoției 40 RON free bet Winmasters, dar și cele de la bonus pariuri Winmasters este efectuarea depunerii obligatorii de minim 50 RON și respectarea perioadei de 14 zile în care trebuie efectuată depunere din momentul în care contul a fost creat.

Dacă jucătorul va retrage orice sumă de bani din cont înainte ca rulajul să fie îndeplinit, tot bonusul va fi anulat, iar jucătorul nu va mai putea beneficia de suma câștigată cu ajutorul bonusului. Rulajul pentru suma dintre depunere și bonus este de 8x, ceea ce reprezintă un rulaj foarte mic. Toate pariurile trebuie plasate la pariuri sportive pe evenimente ce au cote de minim 1.65.

În momentul în care pe bilet se află mai multe evenimente, cota minimă pe toate evenimentele trebuie să fie de 1.35, iar cota acumulată mai mare de 2.3. Winmasters bonus pariuri impune aceste condiții pentru absolut fiecare jucător ce deține un cont nou.

Verificarea KYC – Winmasters bonus pariuri

Verificarea KYC este un mod destul de securizat prin care un operator de jocuri de noroc poate verifica identitatea jucătorilor. Aceasta se finalizează încărcând pe platformă documentele personale pe care acesta le cere.

În condițiile acestei promoții, Winmasters 40 RON nu pot fi obținuți altfel. Acest pariu gratuit va putea fi folosit pentru pariurile normale, dar și pentru cele combo. Spre deosebire de bonusul de depunere care nu va putea fi folosit pentru combo, 40 RON free bet Winmasters nu include această condiție.

Cât pot câștiga cu Winmasters 40 RON? Suma maximă ce poate fi câștigată cu acest 40 RON free bet Winmasters este 150 RON. Orice sumă care depășește 150 RON și este realizată sub formă de câștig din free bet va fi anulată. Deși free betul poate fi folosit pentru pariuri de timp combo, nu va putea fi pariat la meciuri live.

Important! Pariul gratuit vine sub formă de bani cash. 40 RON free bet Winmasters are valoarea de 40 RON, dar trebuie plasată toată suma pe un singur pariu. Dacă un jucător va folosi din Winmasters 40 RON doar 10 RON, ceilalți 30 RON se vor pierde. Dacă îți dorești să profiți cât mai mult de pe urma acestui free bet Winmasters 40 RON, va trebui să îl folosești pe tot.

Vezi cum faci o validare cont Winmasters în articolul atașat!

Concluzie Winmasters Bonus Pariuri

Winmasters a început să aprofundeze mai mult această secțiune de promoții care se află în permanență pe website-ul principal și vedem cum operatorul alege să ofere mai multe bonusuri pentru secțiunile diferite de servicii disponibile non-stop în mediul online. Înregistrează-te și tu și du pasiunea pentru pariurile sportive mai departe.

winmasters logo

100% Bonus Până la 800 RON

Cod bonus: ROWB800

 • Primești 100% Bonus până la 800 RON
 • Depunerea minimă este de 100 RON
 • Folosește Cod Bonus: ROWB800

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
burning hot vlad cazino

Burning Hot Vlad Cazino – Slot Burning Vlad Cazino

28 septembrie 2022

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai cunoscute jocuri, adică Burning Hot Vlad Cazino. Fiind un clasic în industria păcănelelor, este de la sine înțeles că funcționează foarte simplu și plătește bine. În ghidul de astăzi, îți vorbim despre toate aspectele esențiale de la păcănele Burning Hot Vlad Cazino. Vei avea o descriere generală a […]

Citeste mai mult
conticazino bonus fără depunere

Conti Casino Bonus Fără Depunere 2024 – 300 Rotiri Gratuite

31 mai 2024

Bonus fără Depunere 300 Rotiri Gratuite Cod bonus SC300 Jocuri disponibile Sloturi Cerințe de rulaj 35x Valabilitate 7 zile Noul Conti Casino bonus fără depunere vine la pachet cu o ofertă exclusivă de 300 rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi de pe piață, Burning Hot. Noi am testat această oferta de la […]

Citeste mai mult
mozzartbet promotii sport

Mozzartbet Promoții Sport – Mozzartbet Super Multi Bonus 1000%

8 august 2022

Mozzartbet a devenit popular în rândul jucătorilor și datorită atenției acordate secțiunii de pariuri sportive. Cei de la Mozzart au avut grijă ca fiecare jucător să găsească evenimente și sporturi de toate felurile pe care să parieze, așa că putem spune că are o ofertă generoasă. Toate acestea nu ar fi complete fără Mozzartbet promoții […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!