bonus Winmasters
Blog  /   INFO CAZINOURI ONLINE  /   septembrie 1, 2021   /   Cristian Rotaru

Revendică Bonus Winmasters – 1000 RON și 300 Rotiri Gratis

Rating Slot

La Winmasters joacă doar cei care sunt puși pe profituri mari. Dacă ai în plan să îți petreci viața într-un stres cât mai mic, avem pentru tine vești bune pentru că tocmai am descoperit cel mai tare bonus bun venit Winmasters pe care l-am recomandat tuturor cunoscuților, iar acum îți oferim și ție toate informațiile de care ai nevoie pentru a te putea alătura platformei Winmasters.

1000 RON și 300 Rotiri Gratis

Bonus bun venit

Cod bonus: bonuscazino

Înregistrează-te și primești până la  1000 RON la prima depunere și 300 Rotiri Gratuite fără rulaj!

În ce constă un bonus bun venit Winmasters

Un bonus Winmasters și în special cel de bun venit este un mod foarte eficient prin care Winmaster dorește să arate tuturor jucătorilor noi că valorile adevărate se află la un operator de calitate. Își permite Winmaster să facă un cadou de 300 rotiri Winmasters pentru fiecare om care se alătură platformei, iar pe lângă rotiri să mai dea și un bonus de 100% de până la 1000 RON? Se pare că la o sumă atât de impresionantă, serviciile vor răspunde tuturor întrebărilor noastre.

Oferta este una care poate fi revendicată o singură dată și are câteva condiții care vin împreună cu întreg procesul. Dacă ai mai întâlnit până acum o ofertă la care va trebui să folosești și un cod promoțional, lucrurile ți se vor părea foarte simple, dar pentru cei care nu au mai revendicat folosind coduri, noi am lăsat instrucțiuni clare pentru fiecare dintre voi. Iată ce va trebui să faci pentru a te bucura de un bonus Winmasters:

După cum vezi, poți avea parte de avantaje exclusive atunci când îți deschizi un cont Winmasters pornind de pe unul din linkurile de pe site-ul nostru.

Revendică 300 rotiri Winmasters și 1000 RON

Termenii și condițiile unui astfel de bonus te pot induce în eroare, dar bazele sunt destul de simple. Pentru că timpul este prețios, nu mai trebuie să traduci tu fiecare termen oficial din ofertă. Deja am făcut noi asta pentru tine în pașii de mai jos.

Pasul 1 – Accesează oferta de mai sus și Creează un cont nou

Pentru a revendica ambele jumătăți ale bonusului trebuie să te înregistrezi cu un cont nou. Acest proces va fi valabil doar dacă nu ai mai creat niciodată un cont nou la Winmasters. Aici este stabilită și una dintre condițiile importante ale bonusului.

Doar jucătorii care sunt noi pe platformă vor putea beneficia de un bonus Winmasters. Cum te înregistrezi? Cauți meniul principal al platformei de la bonus Winmasters și accesezi comanda cu textul “Înregistrare”. Arată ca un buton foarte roșu. Apăsându-l, vei fi redirecționat către un meniu simplu unde trebuie să completezi câmpurile cu informațiile tale personale.

Pasul 2 – Efectuează o depunere pentru Winmaster 300 rotiri gratis

Acesta este un bonus bun venit Winmasters cu depunere. Ceea ce implică obligativitatea jucătorilor de a efectua o depunere, bonusul fiind oferit în funcție de cât de mare este suma care a fost depusă. Dacă îți dorești să primești tot bonusul va trebui să depui mai mult, iar bonusul va fi mai mare. Dacă nu ai suficienți bani pentru a efectua o depunere cât mai mare, nu vei putea să primești nici toate cele 300 rotiri Winmasters și nici cei 1000 RON.

Pentru a primi tot bonusul de 1000 RON, va trebui să depui 1000 RON, iar recompensa va fi și de Winmasters 300 rotiri gratis. Cele 300 rotiri Winmasters vor fi acordate și dacă depui minim 500 RON, dar bonusul în bani cash va fi de doar 500 RON deoarece acesta este de 100%.

Pentru depunerile care sunt între 100 RON și 499 RON, recompensa este 150 de rotiri gratuite și echivalentul în bani pentru bonusul de 100%. Depunerea Winmasters trebuie să fie făcută direct în portofelul contului tău nou înregistrat.

Acest bonus te poate ajuta foarte mult, mai ales dacă ești la început și vrei să-ți dai seama cum funcționează, mai exact, platforma, sau să încerci câteva sloturi noi și să vezi care îți place mai mult, sau care e mai profitabil. Deci, dacă te-ai înregistrat prin site-ul nostru, îți recomand cu căldură să profiți de bonusul de bun venit Winmasters!

Pasul 3 – Depunere se face folosind cod promoțional Winmasters

Pentru că îți spuneam mai sus despre codul promoțional Winmasters ce trebuie folosit în momentul depunerii, acesta trebuie obligatoriu folosit deoarece promoția nu se va activa. Codul promoțional se introduce în secțiunea specială “Cod Bonus”.

Pasul 4 – Revendică bonus Winmasters

Bucură-te de banii pe care i-ai obținut și de acel bonus bun venit Winmasters de 1.000 RON. După ce ai folosit banii și rotirile, va trebui să treci la un pas unde este nevoie să îndeplinești cerințele de rulaj ale celor 300 rotiri Winmasters. Dar despre aceste condiții

1000 RON și 300 Rotiri Gratis

Bonus bun venit

Cod bonus: bonuscazino

Înregistrează-te și primești până la  1000 RON la prima depunere și 300 Rotiri Gratuite fără rulaj!

Cod bonus Winmasters – când trebuie introdus?

În momentul în care realizezi depunerea, ți se va solicita un cod bonus Winmasters pentru a fi eligibil promoției, pe care trebuie să îl introduci în secțiunea destinată Codului promo.

Codul promoțional este “bonuscazino” care este valabil și pentru Winmaster 300 rotiri gratis, dar și pentru cei 1000 RON cash. De obicei, toate modalitățile de plată sunt eligibile pentru astfel de tranzacții, dar de data aceasta depunerile prin Skrill sau Neteller nu te vor face eligibil pentru a revendica acest bonus Winmasters.

Condiții rulaj pentru Winmasters bonus

Ești nevoit să te folosești de bonusurile pe care le primești pentru a nu irosi un bonus bun venit Winmasters pentru care practic nu a trebuit să faci nimic. Pentru a face acest lucru, de la confirmarea depunerii, ai la dispoziție 14 zile pentru a depune banii începând din ziua în care ai creat contul, iar după ce ai efectuat o depunere de minim 50 RON, trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori pentru a putea retrage câștigurile.

Mizele care sunt luate în considerare pentru condițiile de rulaj de la acest bonus bun venit Winmasters trebuie să fie de maxim 40 RON, acestea fiind calculate în mod diferit pentru fiecare joc din cazino. De exemplu, dacă plasezi o miză de 100 RON la sloturi, aceasta va fi luată în considerare 100%. Dacă plasezi o miză la Blackjack, va conta doar 5% din toată suma mizată. Mare grijă la jocurile pe care le joci în rulajul bonusului tău de 300 rotiri Winmasters.

Avantaje Winmasters bonus de bun venit

Un prim avantaj pe care îl consider a fi foarte important este, după cum spuneam, faptul că un bonus Winmasters îți poate sări în ajutor atunci când tocmai te-ai înregistrat pe site-ul unui cazino online și încerci să faci “primii pași”, și să înțelegi mai bine cum funcționează platforma.

Dacă luăm în considerare și faptul că poți găsi nici mai mult, nici mai puțin de 351 de sloturi Winmasters diferite, cu siguranță îți poți da seama cât de important e fiecare ban în plus pe care îl ai. Cu un număr atât de mare de posibilități din care să alegi, cred că cel mai bine e să încerci să joci cât de multe poți până îl găsești pe cel sau cele care îți plac cel mai mult și care îți aduc cele mai mari profituri!

Având mai mulți bani la dispoziție, vei putea să încerci mai multe sisteme de joc diferite și mai multe sloturi, până ajungi la rețeta care îți poate aduce cele mai multe câștiguri. Pe lângă asta, dacă te-ai mai jucat vreodată jocuri la un cazino online, atunci sigur știi că uneori poți să câștigi mâini uriașe, iar uneori se mai întâmplă să și pierzi. Dacă obții câștiguri, vei putea să le retragi odată ce îndeplinești minimele condiții rulaj Winmasters.

E foarte important ca atunci când pierzi să ai niște fonduri de rezervă în cont, pe care să le poți folosi ca să recuperezi pierderea și să începi din nou să obții câștiguri. Un bonus Winmasters te poate ajuta în sensul acesta. Dacă ești perseverent și știi să joci cumpătat, nu îți va fi deloc greu să recuperezi în cazul în care se întâmplă să pierzi o mână la blackjack sau o rotire.

Descoperă oferta de Pariuri Sportive Winmasters!

Concluzii Winmasters bonus de bun venit

Un bonus bun venit Winmasters foarte simplu de revendicat și folosit, care este încurajat de o serie de condiții de rulaj destul de mici. Am văzut rulaje unde jucătorul ar fi trebuit să ruleze un bonus chiar și de 100 de ori. La un rulaj de 35x, ne declarăm mulțumiți și recomandăm acest bonus Winmasters tuturor jucătorilor.

Ai 300 rotiri Winmasters, 1000 RON pentru o depunere maximă de 1000 RON și ocazia de a-ți dubla prima ta depunere efectuată pe platforma acestui operator. Winmaster 300 rotiri gratis a primit aprobarea noastră și te invităm și pe tine să încerci acest bonus. Mult succes!

Câștigă 1000 RON și 300 Rotiri Gratis

Bonus bun venit

Cod bonus: bonuscazino

Înregistrează-te și câștigă până la  1000 RON la prima depunere și 300 Rotiri Gratuite fără rulaj!

Citește și despre:

Află cum faci depuneri la:

Alte Articole

Pariuri Overwatch – Ghid de pariere online

Rating Slot Overwatch este unul dintre cele mai reușite jocuri produse de Blizzard Entertainment, titlul reușind să devină foarte apreciat în scena de eSports. Conținutului jocului este unul foarte creativ și dinamic, producătorii oferindu-le gamerilor o mulțime de eroi și abilități interesante. În prezent, Overwatch eSports este disponibil pe cele mai importante platforme de gaming: […]

Citeste mai mult

Cashpot Bonus de Bun Venit – 3000 RON și 700 Rotiri Gratis

5/5 – (1 vote) Înregistrarea la Cashpot casino îți aduce un bonus de bun venit foarte avantajos. Suma pe care o primești și numărul de rotiri sunt impresionante, deci citește acest articol să vezi ce presupune, cum revendici acest Cashpot bonus și care sunt condițiile pentru a revendica și pentru a retrage câștigul rezultat. Cashpot […]

Citeste mai mult

Magic Jackpot contact: Relații cu clienții Magic Jackpot

Rating Slot În acest ghid, îți arătăm tot ce trebuie să știi despre contact Magic Jackpot. Serviciul de relații cu clienții este indispensabil pentru orice platformă de jocuri de noroc, iar la Magic Jackpot, lucrurile nu stau diferit. Magic Jackpot contact: care sunt metodele și cum dai de ele? Cel puțin la momentul scrierii acestui […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă