bonus bun venit Winmasters Blog   /   7 iunie 2023   /   Paul Anghelescu

Winmasters Bonus de Bun Venit 2024 – Depui astăzi și joci gratis următoarele 7 zile! Sloturi ca la aparate!

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 3 octombrie 2023

3/5 - (2 votes)
Bonus cu Depunere1000 RON + 350 Rotiri Gratuite
Cod bonusWBONUS330
Cerințe de rulaj35x
Valabilitate30 zile

Vești bune! Cazinoul Winmasters pune la bătaie nu una, ci două opțiuni la alegere de bonus de bun venit. În prima parte a textului îți vom prezenta cel mai nou și exclusiv Winmasters bonus care-ți oferă până la 1.000 RON și 350 rotiri gratuite cu depunere fără rulaj. Vei afla în ce constă acest bonus Winmasters 350 rotiri, cum se poate revendica și de ce condiții trebuie să ții cont. Să începem!

winmasters logo

Până la 205 Rotiri Gratuite Bonus

Cod bonus: TOME-FREE, TOME-95, TOME-100

  • Primești 205 rotiri gratuite fără rulaj la înregistrare
  • Bonus valabil la primele 2 depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON

În Ce Constă Noul Winmasters Bonus de Bun Venit?

100% Bonus până la 1000 RON + 350 Rotiri Gratuite – Depui astăzi și joci gratis următoarele 7 zile! Sloturi ca la aparate!

După cum am spus mai sus, recent s-a lansat un nou bonus Winmasters exclusiv, pe care-l poți revendica pe SuperCazino dacă ești client nou. Imediat ce-ți înregistrezi și verifici un cont, poți pune mâna pe bonus 100% până la 1.000 RON și 350 rotiri gratuite Winmasters la o depunere de minim 100 RON. Practic, prima depunere îți este dublată și mai primești și o mulțime de rotiri gratuite din partea casei. Oferta funcționează pe baza unui cod bonus Winmasters, care trebuie introdus la depunere: WBONUS330.

Cele 350 rotiri gratuite din bonusul de bun venit exclusiv nu au condiții de rulaj. În continuare, acestea se oferă după cum urmează:

Cum Revendici Bonus Winmasters 350 Rotiri Gratuite Fără Rulaj?

Oferta aceasta ți-a captat atenția și dorești să profiți și tu de ea? Atunci vei fi încântat să afli că pașii de revendicare pentru acest Winmasters bonus sunt mai simpli ca oricând. Pe scurt, tot ce ai de făcut este să accesezi linkul oferit de noi, să-ți deschizi și verifici un cont nou, apoi să faci o depunere de minim 100 RON introducând un cod bonus Winmasters. Iată detalii mai jos:

Cod Bonus Winmasters – Mai Multe Informații

Este important să știi că această ofertă de bun venit exclusivă necesită introducerea unui cod bonus Winmasters pentru a funcționa. Acest cod bonus poate fi obținut doar de pe pagina noastră, pe SuperCazino, fiind exclusiv. Practic, noi am încheiat un parteneriat pentru a-ți oferi ție oferte mult mai bune și avantajoase decât cele disponibile direct de pe site-ul Winmasters. Acest bonus Winmasters 350 rotiri fără rulaj este unul dintre cele mai noi!

Așadar, nu uita că, în momentul depunerii sumei dorite (minim 100 RON), este necesar să introduci codul bonus WBONUS330. Doar procedând astfel vei intra în posesia celor 350 rotiri gratuite Winmasters exclusiv și a bonusului de 100% până la 1.000 RON.

Alte Condiții Importante Despre Winmasters Bonus de Bun Venit

Concluzie Bonus Exclusiv Winmasters 350 Rotiri Gratis

Dacă ești în căutarea celui mai avantajos bonus de bun venit Winmasters, recomandăm pe acesta. Cu 1.000 RON și 350 rotiri gratuite Winmasters în posesia ta, te poți distra după bunul plac la ce sloturi dorești tu. Așadar, deschide-ți și tu un cont astăzi și introdu codul bonus la prima depunere pentru a revendica oferta exclusivă Winmasters bonus de bun venit!

winmasters logo

Până la 205 Rotiri Gratuite Bonus

Cod bonus: TOME-FREE, TOME-95, TOME-100

  • Primești 205 rotiri gratuite fără rulaj la înregistrare
  • Bonus valabil la primele 2 depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Urmează o ofertă Winmasters expirată!

În ce constă un bonus bun venit Winmasters

winmasters bonus de bun venit 230

Un bonus Winmasters și în special cel de bun venit este un mod foarte eficient prin care Winmaster dorește să arate tuturor jucătorilor noi că valorile adevărate se află la un operator de calitate. Își permite Winmaster să facă un cadou de 230 rotiri Winmasters pentru fiecare om care se alătură platformei, iar pe lângă rotiri să mai dea și un bonus de 100% de până la 1000 RON? Se pare că la o sumă atât de impresionantă, serviciile vor răspunde tuturor întrebărilor noastre.

Oferta este una care poate fi revendicată o singură dată și are câteva condiții care vin împreună cu întreg procesul. Dacă ai mai întâlnit până acum o ofertă la care va trebui să folosești și un cod promoțional, lucrurile ți se vor părea foarte simple, dar pentru cei care nu au mai revendicat folosind coduri, noi am lăsat instrucțiuni clare pentru fiecare dintre voi. Iată ce va trebui să faci pentru a te bucura de un bonus Winmasters:

După cum vezi, poți avea parte de avantaje exclusive atunci când îți deschizi un cont Winmasters pornind de pe unul din linkurile de pe site-ul nostru.

Revendică 230 rotiri Winmasters și 1000 RON

Termenii și condițiile unui astfel de bonus te pot induce în eroare, dar bazele sunt destul de simple. Pentru că timpul este prețios, nu mai trebuie să traduci tu fiecare termen oficial din ofertă. Deja am făcut noi asta pentru tine în pașii de mai jos.

Pasul 1 – Accesează oferta de mai sus apăsând pe „Profită Acum” și Creează un cont nou

Pentru a revendica ambele jumătăți ale bonusului trebuie să te înregistrezi cu un cont nou. Acest proces va fi valabil doar dacă nu ai mai creat niciodată un cont nou la Winmasters. Aici este stabilită și una dintre condițiile importante ale execelentului Winmasters bonus de bun venit.

Doar jucătorii care sunt noi pe platformă vor putea beneficia de un bonus Winmasters. Cum te înregistrezi? Cauți meniul principal al platformei de la bonus Winmasters și accesezi comanda cu textul “Înregistrare”. Arată ca un buton foarte roșu. Apăsându-l, vei fi redirecționat către un meniu simplu unde trebuie să completezi câmpurile cu informațiile tale personale.

Pasul 2 – Efectuează o depunere pentru Winmaster 230 rotiri gratis

Acesta este un bonus bun venit Winmasters cu depunere. Ceea ce implică obligativitatea jucătorilor de a efectua o depunere, bonusul fiind oferit în funcție de cât de mare este suma care a fost depusă. Dacă îți dorești să primești tot bonusul va trebui să depui mai mult, iar bonusul va fi mai mare. Dacă nu ai suficienți bani pentru a efectua o depunere cât mai mare, nu vei putea să primești nici toate cele 230 rotiri Winmasters și nici cei 1000 RON.

Pentru a primi tot bonusul de 1000 RON, va trebui să depui 1000 RON, iar recompensa va fi și de Winmasters 230 rotiri gratis. Cele 230 rotiri Winmasters vor fi acordate și dacă depui minim 500 RON, dar bonusul în bani cash va fi de doar 500 RON deoarece acesta este de 100%.

Pentru depunerile care sunt între 100 RON și 499 RON, recompensa este 230 de rotiri gratuite și echivalentul în bani pentru bonusul de 100%. Depunerea Winmasters trebuie să fie făcută direct în portofelul contului tău nou înregistrat.

Acest bonus te poate ajuta foarte mult, mai ales dacă ești la început și vrei să-ți dai seama cum funcționează, mai exact, platforma, sau să încerci câteva sloturi noi și să vezi care îți place mai mult, sau care e mai profitabil. Deci, dacă te-ai înregistrat prin site-ul nostru, îți recomand cu căldură să profiți de bonusul de bun venit Winmasters!

Pasul 3 – Depunere se face folosind cod promoțional Winmasters

Pentru că îți spuneam mai sus despre codul promoțional Winmasters ce trebuie folosit în momentul depunerii, acesta trebuie obligatoriu folosit deoarece promoția nu se va activa. Codul promoțional se introduce în secțiunea specială “Cod Bonus”.

Pasul 4 – Revendică bonus Winmasters exclusiv

Bucură-te de banii pe care i-ai obținut și de acel bonus bun venit Winmasters de 1.000 RON. După ce ai folosit banii și rotirile, va trebui să treci la un pas unde este nevoie să îndeplinești cerințele de rulaj ale celor 230 rotiri Winmasters bonus. Dar despre aceste condiții

Cod bonus Winmasters – când trebuie introdus?

În momentul în care realizezi depunerea, ți se va solicita un cod bonus Winmasters pentru a fi eligibil promoției, pe care trebuie să îl introduci în secțiunea destinată Codului promo.

Codul promoțional este “bonuscazino” care este valabil și pentru Winmaster 230 rotiri gratis, dar și pentru cei 1000 RON cash. De obicei, toate modalitățile de plată sunt eligibile pentru astfel de tranzacții, dar de data aceasta depunerile prin Skrill sau Neteller nu te vor face eligibil pentru a revendica acest bonus Winmasters.

Condiții rulaj pentru Winmasters bonus

Ești nevoit să te folosești de bonusurile pe care le primești pentru a nu irosi un bonus bun venit Winmasters pentru care practic nu a trebuit să faci nimic. Pentru a face acest lucru, de la confirmarea depunerii, ai la dispoziție 14 zile pentru a depune banii începând din ziua în care ai creat contul, iar după ce ai efectuat o depunere de minim 100 RON, trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori pentru a putea retrage câștigurile.

Mizele care sunt luate în considerare pentru condițiile de rulaj de la acest bonus bun venit Winmasters trebuie să fie de maxim 40 RON, acestea fiind calculate în mod diferit pentru fiecare joc din cazino. De exemplu, dacă plasezi o miză de 100 RON la sloturi, aceasta va fi luată în considerare 100%. Dacă plasezi o miză la Blackjack, va conta doar 5% din toată suma mizată. Mare grijă la jocurile pe care le joci în rulajul bonusului tău de 230 rotiri Winmasters.

Avantaje Winmasters bonus de bun venit

Un prim avantaj pe care îl consider a fi foarte important este, după cum spuneam, faptul că un bonus Winmasters îți poate sări în ajutor atunci când tocmai te-ai înregistrat pe site-ul unui cazino online și încerci să faci “primii pași”, și să înțelegi mai bine cum funcționează platforma.

Dacă luăm în considerare și faptul că poți găsi nici mai mult, nici mai puțin de 351 de sloturi Winmasters diferite, cu siguranță îți poți da seama cât de important e fiecare ban în plus pe care îl ai. Cu un număr atât de mare de posibilități din care să alegi, cred că cel mai bine e să încerci să joci cât de multe poți până îl găsești pe cel sau cele care îți plac cel mai mult și care îți aduc cele mai mari profituri!

Având mai mulți bani la dispoziție din acest bonus depunere Winmasters, vei putea să încerci mai multe sisteme de joc diferite și mai multe sloturi, până ajungi la rețeta care îți poate aduce cele mai multe câștiguri. Pe lângă asta, dacă te-ai mai jucat vreodată jocuri la un cazino online, atunci sigur știi că uneori poți să câștigi mâini uriașe, iar uneori se mai întâmplă să și pierzi. Dacă obții câștiguri, vei putea să le retragi odată ce îndeplinești minimele condiții rulaj Winmasters.

E foarte important ca atunci când pierzi să ai niște fonduri de rezervă în cont, pe care să le poți folosi ca să recuperezi pierderea și să începi din nou să obții câștiguri. Un bonus Winmasters bun venit te poate ajuta în sensul acesta. Dacă ești perseverent și știi să joci cumpătat, nu îți va fi deloc greu să recuperezi în cazul în care se întâmplă să pierzi o mână la blackjack sau o rotire.

Descoperă oferta de Pariuri Sportive Winmasters!

Concluzii Winmasters bonus de bun venit

Un bonus bun venit Winmasters foarte simplu de revendicat și folosit, care este încurajat de o serie de condiții de rulaj destul de mici. Am văzut rulaje unde jucătorul ar fi trebuit să ruleze un bonus chiar și de 100 de ori. La un rulaj de 35x, ne declarăm mulțumiți și recomandăm acest bonus Winmasters exclusiv tuturor jucătorilor.

Ai 230 rotiri Winmasters, 1000 RON pentru o depunere maximă de 1000 RON și ocazia de a-ți dubla prima ta depunere efectuată pe platforma acestui operator. Winmaster 230 rotiri gratis a primit aprobarea noastră și te invităm și pe tine să încerci acest bonus. Mult succes!

winmasters logo

Până la 205 Rotiri Gratuite Bonus

Cod bonus: TOME-FREE, TOME-95, TOME-100

  • Primești 205 rotiri gratuite fără rulaj la înregistrare
  • Bonus valabil la primele 2 depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Citește și despre:

Află cum faci depuneri la:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Player Contact – Cum Contactezi Echipa de Suport Player

9 aprilie 2024

E-mail ✅ Telefon ✅ Live Chat ✅ Formular online ✅ În cadrul oricărui cazinou online, un aspect crucial este reprezentat de serviciul de relații cu clienții. Acest lucru se aplică și în cazul Player Casino contact, unde ne-am bucurat să găsim o varietate de modalități prin care poți lua legătura cu echipa de suport. Printre […]

Citeste mai mult
oferta fortuna cu 40 rotiri gratuite fortuna

Ofertă 40 Rotiri Gratuite Fortuna

8 mai 2020

Vei afla toți pașii necesari revendicării ofertei, ce anume îți oferă mai exact bonusul, avantajele și condițiile de rulaj ale acestuia, dar și multe alte informații care te vor ajuta în parcursul tău pe site-ul Fortuna. Pașii pentru a primi bonusul cu 40 Rotiri Gratuite Fortuna În cazul în care întâmpini probleme la înregistrarea contului […]

Citeste mai mult
pasii inregistrare betano casino

Înregistrare Betano Casino – Cum Deschizi Un Cont Betano

22 aprilie 2021

În articolul de mai jos găsești toate informațiile pentru a deschide un cont Betano! Am inclus exemple pentru completarea formularului de înregistrare Betano, descrierea fiecărui pas în parte, precum și bonusurile disponibile la deschiderea unui cont nou de casino! Înregistrare Betano – Pași de Urmat Procesul de înregistrare Betano este foarte simplu și intuitiv, și […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!