ghid depunere winmasters Blog   /   26 iulie 2021   /   Paul Anghelescu

Depuneri și Retrageri Winmasters 2023 – Ghid Complet

5/5 - (1 vote)

Dacă tocmai ți-ai deschis un cont la acest cazino, este esențial să știi cum poți face o depunere Winmasters sau cum poți să soliciți o retragere Winmasters. Află din acest articol toate detaliile de care ai nevoie despre aceste operațiuni, care sunt metodele de plată acceptate, și multe altele!

winmasters logo

200 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Cod bonus: FRUITS-5, FRUITS-95, FRUITS-100

  • Primești 200 rotiri gratuite la primele depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON
  • Coduri Bonus: FRUITS-5, FRUITS-95, FRUITS-100

Metode de plată Winmasters

Cum faci o depunere Winmasters

E foarte simplu să depui bani în contul tău de jucător, și ai la dispoziție o întreagă varietate de metode de plată din care poți să alegi. Dacă nu ai deja un cont la ei, îți recomand să citești ghidul nostru de înregistrare Winmasters. Vei găsi aici toate informațiile necesare, inclusiv cum să completezi fiecare câmp din formularul de înscriere. Ca să fii sigur că beneficiezi de oferta noastră exclusivă atunci când te înregistrezi la ei, trebuie să intri pe site-ul cazinoului accesând unul din link-urile de pe siteul nostru (poți găsi unul în secțiunea Cazinouri Recomandate).

Primul pas pentru a face o depunere la Winmasters este să te loghezi în contul tău. Apoi, urmează acești pași:

Pasul 1 – Dă click pe butonul roșu cu textul “Depunere” din partea de sus, dreapta a site-ului!

Pasul 2 – Alege una din metodele de plată disponibile!

Pasul 3 – Apasă butonul verde, cu textul “Depunere”, apoi introdu detaliile cerute pe pagina următoare, și apasă din nou butonul verde!

În funcție de metoda de plată pe care ai selectat-o, îți vor fi cerute diverse informații la punctul 3. De exemplu, dacă ai ales să depui prin card de credit sau debit, aici va trebui să introduci numele tău, așa cum apare pe card, cele 16 cifre de pe fața cardului, data expirării și codul CVV format din 3 cifre de pe spatele cardului. Dacă ai ales să depui prin Skrill sau Neteller, va trebui să te loghezi în contul tău și să confirmi transferul, și așa mai departe.

Metode disponibile de depunere Winmasters

Ca orice cazino important din România, cei de la Winmasters îți pun la dispoziție o gamă foarte variată de metode prin care îți poți alimenta contul. În zilele noastre, dacă vrei, ca și cazino, să ții pasul cu ultimele trenduri, atunci trebuie să oferi cât mai multe metode de plată. Jucătorii nu mai folosesc doar carduri de credit, și acum au apărut o grămadă de metode alternative de plată, precum portofele electronice. Se pare că Winmasters a înțeles cât se poate de bine acest lucru, și a reușit să se conformeze cu succes!

Astfel, atunci când vrei să faci o depunere Winmasters, vei avea de ales dintre următoarele variante:

Card de debit sau credit Visa / Mastercard / Maestro

Prima și, probabil, cea mai populară metodă de plată pe orice platformă. Vei putea să îți alimentezi contul cu ușurință folosind un card. Depozitul se face instantaneu, deci te vei putea bucura de platformă de îndată ce depui banii. Nu există niciun comision din partea cazinoului la plata cu cardul. O depunere minimă Winmasters prin această metodă este de 20 RON. O depunere maximă este de 9.000 RON.

PaySafeCard

Recent, din ce în ce mai multă lume a început să se folosească de serviciile Paysafecard pentru plăți online la foarte multe servicii, inclusiv la cazinouri online. Paysafecard este, de departe, cea mai bună opțiune pentru cei care nu au încă un card de credit sau debit, sau un cont bancar. Ca să îți încarci contul folosind Paysafecard, nu trebuie decât să achiziționezi un PIN de la unul din mulții comercianți care le distribuie. Poți găsi lista completă pe site-ul Paysafecard. După ce ai achiziționat PIN-ul, trebuie să îți deschizi un cont pe site-ul lor (procesul e foarte simplu și rapid) și să încarci PIN-ul respectiv în cont. Apoi, nu mai rămâne decât să alegi Paysafecard ca metodă de plată atunci când depozitezi și să confirmi plata. PIN-urile Paysafecard vin cu valori diferite, și nu este nevoie să folosești toată suma la un singur depozit. De exemplu, dacă achiziționezi un PIN de 100 RON, nu trebuie să depozitezi toți banii odată. Poți să depui, să zicem, 50 RON acum, și ceilalți cu o altă ocazie. La fel ca în cazul plății cu cardul, nu se percepe nicio taxă nici atunci când folosești Paysafecard, și viteza de procesare este instantanee. Depunerea minimă este de 20 RON și cea maximă de 4.000 RON.

Skrill

Skrill e un portofel electronic foarte cunoscut, folosit pe foarte multe platforme recent, extrem de popular și printre jucătorii la cazinouri online. Poți face plăți oriunde în lume extrem de ușor cu ajutorul Skrill. Pentru început, trebuie să îți deschizi un cont pe site-ul lor și să îl alimentezi. Ai la dispoziție o grămadă de metode de plată, inclusiv card, transfer bancar, ordin poștal, dar și Bitcoin! Nu se percep taxe pentru depozitele prin Skrill și depozitele sunt, de asemenea, instante. Depunerea minimă este de 40 RON, iar cea maximă de 9.000 RON.

Neteller

Un alt portofel electronic, la fel ca Skrill, acceptat deja de cea mai mare parte din cazinourile online. Oferă plăți instantanee și extrem de securizate în aproape toate colțurile lumii. Poți face o depunere la Winmasters foarte ușor prin Neteller, și ai la dispoziție o grămadă de metode prin care îți poți alimenta contul. La fel ca la metodele de plată de mai sus, nu se va percepe nicio taxă pentru depozite folosind Neteller, și transferul este instantaneu. O depunere minimă Winmasters cu Neteller este de 40 RON, iar una maximă este de 9.000 RON.

Nu uita să folosești codul bonus bonuscazino la depunere, pentru a beneficia de bonusul nostru exclusiv! Mai multe informații găsești în articolul despre cum revendici un bonus bun venit Winmasters.

Care e suma de depunere minimă Winmasters?

Suma de depunere minimă Winmasters este de 5 Euro, sau 20 RON, pentru plata cu cardul și Paysafecard. Plata cu portofele electronice necesită o depunere de minim 40 RON. De asemenea, vei putea depune maxim 2,000 Euro, sau 9,000 RON (4.000 RON maxim pentru Paysafecard).

După cum vezi, limita minimă de depunere Winmasters e foarte accesibilă, și poți să îți alimentezi contul oricând, foarte rapid, chiar și cu sume mici. Winmasters e un cazino foarte flexibil, accesibil unei game foarte variate de jucători, indiferent de bugetul pe care îl au la dispoziție. Acest lucru se reflectă, cu siguranță, și în suma minimă de depunere foarte mică.

Cum poți solicita retrageri Winmasters

Ca la orice alt cazino online care activează în România, înainte să poți solicita o retragere la Winmasters e nevoie să ai contul verificat. Acest proces e foarte ușor de făcut și n-o să îți ia mai mult de câteva minute să trimiți documentele necesare. Dă click pe numele tău din colțul din dreapta – sus și selectează din meniu “Încarcă Documentele de verificare”, apoi urmează instrucțiunile. De asemenea, dacă vrei să retragi bonu uitanusul de bun venit, trebuie să te asiguri că ai îndeplinit înainte minimele cerințe rulaj Winmasters.

După ce trimiți cererea de retragere Winmasters, echipa o va procesa în cel mai scurt timp posibil, și după ce este acceptată, banii vor pleca spre tine.

Retragere Winmasters prin Card de credit / debit

Vei putea retrage fonduri din contul tău direct pe cardul tău Visa / Mastercard / Maestro foarte ușor, dacă ai făcut cel puțin o depunere prin card în ultimele 180 de zile. Durata tranzacției poate să dureze între 3 și 5 zile lucrătoare, și vei putea retrage minim 20 Euro / 80 RON, și maxim 2,000 Euro / 9,000 RON. Se aplică și o taxă de 1%. În cazul în care ai depozitat cu un card Mastercard emis de Banca Transilvania va trebui să soliciți o retragere prin Fast Bank Transfer, pentru că plățile emise către carduri Mastercard emise de BT nu pot fi procesate.

Winmasters Retragere prin PaySafeCard

E important să menționez că în cazul unei retrageri Winmasters prin Paysafecard, plata va fi disponibilă doar prin intermediul platformei Mypaysafecard. Poți găsi mai multe detalii găsești pe platformă. După ce ți-a fost acceptată cererea de retragere, tranzacția se întâmplă instant și nu există nicio taxă pentru această metodă. Vei putea retrage minim 20 Euro / 80 RON și maxim 1,000 Euro / 4,000 RON prin Paysafecard.

Skrill

E foarte ușor să faci o retragere la Winmasters cu Skrill. După ce îți este aprobată cererea, tranzacția va fi instantă, și nu se percepe nicio taxă. Poți retrage minim 20 Euro / 80 RON și maxim 2,000 Euro / 9,000 RON. Poți solicita o retragere Winmasters prin Skrill doar dacă ai efectuat cu succes, în trecut, și o depunere folosind această metodă de plată.

Neteller

Retragerile prin Neteller la Winmasters sunt identice cu cele prin Skrill. Durata tranzacției este instantanee, nu se percep taxe, și poți depune minim 20 Euro / 80 RON și maxim 2,000 Euro / 9,000 RON. Vei putea retrage prin Neteller doar dacă ai făcut și o depunere în acest fel în trecut

Fast Bank Transfer

Multă lume preferă să facă retrageri Winmasters prin transfer bancar. În funcție de banca de care aparții, poate dura între 3 și 6 zile lucrătoare până când fondurile ajung în contul tău. Limitele minime și maxime sunt puțin mai mari. Astfel, vei putea retrage prin transfer bancar minim 80 RON, și maxim 9,000 RON.

Sumă minimă & sumă maximă retragere Winmasters

După cum ai putut observa mai sus, poți face o retragere minimă Winmasters de 80 RON cu orice metodă dorită. În continuare, suma maximă retragere Winmasters se ridică până la suma de 9.000 RON. La toate retragerile se percepe o taxă de 1%, plătită de Winmasters către stat. Astfel, utilizatorii vor putea să se joace de fix suma introdusă de aceștia.

Concluzie

Plata la Winmasters constituie un proces simplu și rapid. Ai la dispoziție o mulțime de metode de depunere Winmasters și retragere Winmasters, prin care poți depune între 20 RON și 9.000 RON, iar retragerea maximă este tot de 9.000 RON. Recomandăm să joci responsabil la acest operator și-ți urăm mult succes la câștiguri!

winmasters logo

200 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Cod bonus: FRUITS-5, FRUITS-95, FRUITS-100

  • Primești 200 rotiri gratuite la primele depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON
  • Coduri Bonus: FRUITS-5, FRUITS-95, FRUITS-100

Citește și despre:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

7 decembrie 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2023, vom putea vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
Mozzartbet virtuale

Jocuri Mozzartbet Virtuale – Pariuri pe Fotbal și Curse

28 septembrie 2022

Secțiunea Mozzartbet virtuale promite multă distracție datorită pariurilor pe curse și pe fotbal. Hai să vedem, în articolul de față, ce bonusuri te așteaptă la Mozzartbet și cum se revendică. Desigur, vorbim și despre tipurile de sporturi virtuale Mozzart și ce pariuri poți plasa pe ele. Mozzartbet Virtuale – Bonusuri de Bun Venit Jocurile virtuale […]

Citeste mai mult
pariuri rainbow six

Pariuri Rainbow Six

16 aprilie 2021

Jocul a fost dezvolatat și lansat la nivel mondial pentru platformele Windows, Playstation 4 și Xbox One, iar acum producătorii le oferă gamerilor și o variantă de Playstation 5 și Xbox X / S. Titlul pune un accent foarte mare pe jocul în echipă și distrugerea inamicilor, iar fiecare jucător primește un rol precum atacator […]

Citeste mai mult
promotii cu premii

Promoții SlotV cu Premii 2023 – Oferta Live Casino SlotV

17 martie 2023

O nouă surpriză te așteaptă la promoții SlotV cu premii, de data aceasta în secțiunea de live casino! Oferta Live Casino SlotV aduce experiența trăită într-un cazinou real mai aproape de tine. Citește în continuare pentru a descoperi cum poți revendica această ofertă și la ce jocuri de masă poate fi folosită! Oferta Live Casino […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!