...
pariuri esports

Pariuri eSPORTS - pariază cu cele mai mari bonusuri

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 17 noiembrie 2023

Profită de bonusuri exclusive la pariuri eSports: ✔️ Bonus Fără depunere ✔️ Free bet ✔️ Bonus cu Depunere! La Betano sau Fortuna ai parte de cele mai bune cote la toate competițiile importante de ✔️ CS:GO ✔️ League of Legends ✔️ Dota 2 și multe altele!

100% Bonus până la 500 RON

Bonus la Depunere

 • Pariază pe cele mai tari competiții eSports
 • Pariuri complexe cu miza minimă de 0.50 RON
 • Dublarea primului tău depozit în limita a 500 RON

Pariuri eSports la Casa Pariurilor

Cele mai bune cote

 • Pariezi pe CS:GO, League of Legends, Dota 2 și multe altele
 • Cele mai bune cote la pariuri eSports
 • Promoții și bonusuri constante

100% Bonus Până la 500 RON

Bonus la Depunere

 • 100% până la 500 RON la primul depozit
 • Depui 50 RON și joci cu 100 RON
 • Bonusuri speciale eSports pentru jucătorii înregistrați

100% Bonus Până la 300 RON

Bonus la Depunere

 • Pariu fără risc de 250 RON
 • Joc pe mobil sau PC
 • Tipuri variate de pariuri eSports

Găsești mai jos cele mai importante detalii despre sporturi electronice, precum lista cu cele mai bune case pentru pariuri eSports și sporturi electronice, ponturi și sfaturi utile pentru jocuri, pașii pentru a beneficia de bonusuri și a plasa bilete. Cu alte cuvinte, tot ce ai nevoie pentru a putea începe să pariezi!

Ce înseamnă compețiile e-Sports?

pariuri esports jocurile

Practic, e-sports sunt jocuri video jucate în mod competitiv de pe un dispozitiv electronic, fie el PC, consolă de jocuri sau tabletă. Nu putem clasifica însă toate jocurile video ca e-sports. Unele jocuri nu au format multiplayer, în timp ce formatul multiplayer al altor jocuri nu permite organizarea și structura competițiilor, așa cum este cazul unor esporturi recunoscute. Jocul trebuie să fie îndeajuns de popular și să permită competiții între jucători care concurează profesional.

Cele mai populare jocuri eSports

Există jocuri care au o istorie foarte bogată în spate, reușind astfel să pună „stăpânire” pe scena jocurilor electronice. Competițiile pentru aceste titluri au început să apară încă din anul 2011, atunci când fondul de premiere a ajuns la suma de 1.600.000 de dolari.

Am putea adăuga listei și alte e Sports, precum Call of Duty, Overwatch, Valorant, Rainbow Six. Bazele de fani sunt însă ceva mai mici. Cert este că această scenă de sport electronic este din ce în ce mai populară, industria e sports crescând pe zi ce trece. Cu sute de competiții internaționale, sponsori renumiți și milioane de fani, e sports sunt considerate pe bună dreptate „sportul momentului”.

De la turnee importante desfășurate în scena de sporturi electronice și până la streameri ce își dedică pasiunea la nivel full time chiar și pe piața de eSports România, această „joacă” a ajuns la un nivel competitiv foarte înalt.

Turneele iau adesea forma unor competiții oficiale, organizate în jocurile video online. Meciurile sunt disputate între jucători profesioniști – atât la nivel indivual, cât și în echipă. Bineînțeles, cele mai importante competiții au și premii foarte mari, precum și o ofertă bogată de pariere. Jucătorii sunt întâmpinați cu diferite oferte de tip bonus esports la înregistrare sau bonus pariuri esports în cazul celor care au deja cont.

Pariuri eSports România – ce jocuri sunt populare

Fiind un univers extrem de bogat atunci când vine vorba despre colecția de jocuri eSports, există multiple jocuri competitive care au reușit să pună stăpânire pe jucători. De la jocuri MOBA și până la Shootere, acestea sunt cele mai populare jocuri din scena eSports România, dar și în lume:

League Of Legends

pariuri esports league

League of Legends este un joc de tip MOBA (multiplayer online battle arena), axat pe strategie și pe jocul în echipă. Se formează două echipe diferite de 5 versus 5, fiecare dintre utilizatori alegându-și un erou diferit. Jucătorii trebuie să îmbunătățească eroii cu abilități speciale, care le sporesc atacul sau defensiva.

În baza alegerii făcute, gamerul are acces la o serie caracteristică de puteri și de skill-uri pe care le va utiliza ulterior în lupta cu adversarii. Fiecare echipă va ocupa o jumătate proprie a hărții, pe care o va apăra. Pentru a câștiga partida, o echipă este nevoită să „împingă” inamicii în propria bază, distrugându-le astfel structura din interior.

Sunt 3 linii de joc, pe care se regăsesc turnuri ale fiecărei echipe. Fiecare dintre cele două echipe trebuie să încerce să distrugă turnurile pentru a putea avansa către baza inamică. Odată ajunși la bază, aceasta este protejată la rândul său de mai multe turnuri. O echipă câștigă harta în momentul în care distruge baza inamică.

Există o singură hartă, dar există și meciuri care se joacă din 3 hărți, adică din 3 partide pe aceeași hartă. Nu poți juca pe scorul sau handicapul unei hărți, însă poți să profiți de pariuri specifice precum echipa care va distruge prima un turn sau jucătorul care va lua cele mai multe kills. Cele mai bune pariuri League of Legends pot fi găsite pe platformele cazinourilor partenere

Lista cu cele mai bune echipe LoL din lume:

Counter Strike: Global Offensive

counter pariuri esports

Cel mai apreciat joc de tip shooter din scena eSports este cu siguranță Counter Strike Global Offensive, dezvoltat de către Valve. CS GO are la bază o serie de principii foarte simple. Jucătorii formează câte două echipe compuse din cinci jucători și își dispută mapa pe două părți diferite – Teroriști și Anti Terroriști. Dacă în prima parte a jocului echipa este nevoită să elimine adversarii și să planteze bomba, atunci când schimbă taberele, gamerii sunt nevoiți să protejeze baza de terorișiti.

Pentru a câștiga partida, una dintre echipe este nevoită să ajungă la numărul de 16 runde din 30 disputate. În cazul în care partida ajunge la scorul de 15 la 15, modul de joc are varianta de prelungiri, acolo unde o echipă este nevoită să câștige 4 din 6 runde pentru a obține victoria.

Counter Strike Global Offensive este unul dintre cele mai apreciate titluri de e Sports. De-a lungul anilor, organizații precum Ninjas In Pyjamas, Fnatic, Astralis și NaVi au reușit să le ofere gamerilor o mulțime de turnee și de partide interesante, cifrele de spectatori depășind în multe cazuri 1 milion de utilizatori unici. Fondurile de premiere ating și ele la sume uriașe, de milioane de dolari.

Nu este de mirare că aceste turnee au reușit să convingă și casele de pariuri să investească în acest domeniu e sports, oferindu-le gamerilor o mulțime de beneficii de tipul bonus esports la înregistrare sau bonus pariuri esports pentru cei care deja au un cont deschis. Cotele cele mai mari la pariuri CS GO sunt disponibile accesând una dintre ofertele noastre.

Counter Strike are printre cei mai buni jucători CS GO din întregul univers eSports, nume notabile precum: s1mple sau device. În prezent, clasamentul HLTV al celor mai bune echipe de CSGO este:

 1. Natus Vincere – 905 de puncte
 2. Astralis – 891 de puncte
 3. Virtus.Pro – 642 de puncte
 4. Team Liquid – 592 de puncte
 5. Gambit – 592 de puncte
 6. Team Vitality – 500 de puncte
 7. Spirit – 491 de puncte
 8. BIG – 482 de puncte
 9. Complexity – 324 de puncte
 10. Heroic – 310 de puncte

Dota 2

dota esports pariuri

Dezvoltat și publicat de Valve, titlul Dota 2 este în top 3 cele mai populare din industria jocurilor electronice. Dota 2 este foarte similar cu League of Legends ca mod de joc. Modul de desfășurare al unui meci este însă complet diferit. Dacă îți place LOL, cu siguranță merită să încerci și Dota 2.

Meciurile se joacă între două echipe formate din cinci jucători. Fiecare organizație trebuie să își ocupe și să apere propria bază de inamici. Pe parcursul unui meci, jucătorii primesc puncte de experiență și obiecte, oferindu-le astfel eroilor mai multe șanse de a învinge adversarii. Echipa câștigătoare este prima care distruge Antica celeilalte echipe, aflată în baza de la începutul jocului. De asemenea, vei putea găsi pariuri Dota 2 și la operatorii jocurilor de noroc, acolo unde sunt în desfășurare cele mai mari competiții.

Lista celor mai bune echipe de Dota2

StarCraft 2 

starcraft pariuri esports

Starcraft 2 este cel mai apreciat titlu de strategie militară din scena de eSports. Deși jocul a fost lansat în anul 2010 de către Blizzard, Starcraft a reușit să se mențină în topul celor mai populare jocuri electronice, primind o mulțime de turnee și de campionate la nivel internațional. Titlul a fost împărțit în trei părți: Wings of Liberty, care este jocul de bază, respectiv două extensii – Heart of the Swarm și Legacy of the Void.

În prezent, cel mai recunoscut organizator de evenimente este diviza Electronic Esports League (ESL), care an de an, le pune la dispoziția celor mai bune organizații de StartCraft o serie de turnee și evenimente. Poți plasa pariuri Starcraft 2 la ESL în cadrul celor mai bune cazinouri din țară. Lista celor mai importante evenimente disputate în scena eSports a titului StarCraft 2:

Cele mai bune echipe de StarCraft 2 la momentul actual:

Valorant 

valorant pariuri esports

Publicat de Riot Games, titlul valorant a reușit să se integreze foarte rapid în scena de eSports, organizatorii evenimentelor oferindu-le gamerilor o mulțime de meciuri interesante. Fiind o variantă mai distractivă a jocului Counter Strike Global Offensive, o serie de gameri profesioniști au ales să părăsească scena de CS GO și să se alăture noului joc.

Valorant este un joc multiplayer de tip competitiv, acolo unde două echipe formate din câte cinci jucători se luptă pentru a câștiga mapa. În opinia mea, producătorii titlului au reușit să combine excelent Counter Strike și Fortnite, lansând o variantă foarte distractivă și competitivă. 

Lista turneelor programate pentru scena de Valorant

Lista celor mai bune organizații de Valorant 

Call Of Duty

warzone pariuri esports

Titlul Call Of Duty este unul dintre cele mai longevive și apreciate jocuri din industria eSports. Datorită popularității în rândul jocurilor electronice, titlul are și o ligă proprie, unde anual se investesc zeci de milioane de dolari. La fel ca și în cazul jocurilor menționate mai sus, meciurile de CoD se desfășuară într-un sistem de 5 versus 5, iar echipa cu cele mai multe kill-uri câștigă meciul.

Meciurile competitive de Call Of Duty sunt deseori transmise în direct, pe canalul de Twitch al organizatorilor. Fiind un joc ce se bucură de succes la nivel internațional, la aceste evenimente participă evenimente din toate regiunile lumii. Cel mai imporant turneu al titlului este Call Of Duty League Championship, acolo unde echipele se înfruntă pentru premii de milioane de dolari.

Lista celor mai bune echipe de Call Of Duty

eSports România – o analiză a pieței locale

esports romania ghid

Conform unui studiu anual realizat de RDGA (Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România), în anul 2020 industria de gaming a stabilit o creștere de 14,65% față de anul precedent, depășind astfel cifra de afaceri de 200 de milioane de dolari. Studiourile din București (59%), Cluj-Napoca (17%), Iași (7%), Timișoara (5%) și Brașov (3%), au reușit să aducă o reputație bună României în industria gaming-ului.

Devenind din ce în ce mai popular, gaming-ul a reușit să înregistreze cifre impresionante în România, liga destinată gamerilor profesioniști stabilind o nouă serie de recorduri. Trebuie să știi că există și o ligă de eSports România. REL este o ligă națională, organizată strict pentru echipele aflate pe teritoriul României.

Campionatul REL a reușit să adune peste 250.000 de utilizatori, cele mai populare titluri fiind CS și LoL. Nexus Gaming a reușit să câștige trofelul de Counter Strike, în timp ce NextPlease! a cucerit titlul League Of Legends. Fiind favoritele evenimentului, foarte mulți jucători au folosit pariuri esports pentru a paria pe echipa favorită. Astfel, datorită acestor sporturi electronice și ofertei de pariuri esports, fanii se pot bucura de o doză dublă de adrenalină.  Romanian Esports League a ajuns la un fond de premiere pentru Qualifere în valoare de $20.000 de dolari.

Cea mai titrată echipă din eSports România este organizația Nexus Gaming, organizație ce reprezintă țara la cele mai importante turnee și evenimente de sporturi electronice. Astfel, Nexus a reușit să aducă eSports România pe locul 106 în lume. Deși scena de eSports România încă are de „învățat” pentru a ajunge în top mondial, o mulțime de organizații își creează echipe de sporturi electronice.

Cum plasezi pariuri eSports

cum plasezi pariuri esports

În funcție de pariul pe care doreși să îl plasezi, casele de pariuri îți oferă o cotă reprezentativă, exact ca și în restul sporturilor. Fiind un sport complex și spectaculos, meciurile primesc de regulă o varietate de opțiuni de pariere.

Cele mai populare tipuri de pariuri eSports

De la echipa câștigătoare, numărul de runde/hărți și până la scorul corect, vei avea multe variante. De asemenea, cotele oferite sunt foarte atractive, majoritatea depășind 1,50. De asemenea, poți beneficia de oferte de bonus esports cu bani gratis, fără depunere. Începi cu alte cuvinte să pariezi pe acest sport electronic cu bani din partea casei. Îți recomandăm să urmărești constant această pagină, pentru a fi la zi cu bonusurile pentru e Sports.

Cele mai profitabile și atractive tipuri de pariuri eSports sunt:

Pariuri esports de tip câștigătorul meciului

Acest tip de pariu este destul de simplu, deoarece tot ce trebuie să faci este să alegi ce echipă sau jucător crezi că va câștiga meciul. Șansele de pe această piață pot fi fixate, ceea ce înseamnă că sunt stabilite de către un compilator de cote cu câteva zile înainte de începerea meciului sau pot depinde de câte pariuri sunt plasate pe unul dintre rezultate.

Pariuri e-Sports de tip Handicap

Prin pariurile de handicap se încearcă anularea avantajului unor jucători sau echipe. De exemplu, un handicap -1 poate însemna că o echipă pornește din start cu un handicap de un punct / o hartă / etc. Pentru ca pariul să fie câștigător, acea echipă trebuie să învingă la o diferență de două puncte / două hărți. Practic, handicapul se adună scorului de la încheierea partidei.

Pariuri e Sports de tip totaluri

Dacă pariezi pe această piață, de fapt pariezi de câte ori se va juca o hartă într-un meci, de exemplu. De obicei, poți paria dacă vor fi fi redate mai mult sau mai puțin de 2,5 hărți într-un meci specific.

Pariuri e-Sporturi de tip scorul corect

Acest tip de pariu este de la sine înțeles. Putem presupune că pariezi că echipa X va triumfa asupra echipei Y cu scorul de 2-0.

Pariuri eSports Speciale

La e-sports poți alege dintr-o varietate de pariuri, în funcție de joc. Câteva exemple ar fi: prima echipă care ucide un dragon, echipa care câștigă prima hartă, numărul de kills, cel mai valoros jucător etc.

Este posibil ca pentru unele campionate de pe scena e sports a jocurilor electronice, casele de pariuri să lanseze cote speciale, precum și oferte de bonus esports în bani sau bonus pariuri esports sub formă de free bets. Aceste pariuri eSports te pot scoate un pic din zona de fotbal, baschet și alte sporturi clasice, oferindu-ți o cu totul altă adrenalină, specifică unor sporturi electronice.

Dacă nu ești familiarizat cu e Sports și sport electronic, este recomandat să te documentezi bine înainte. Pe blogul SuperCazino vei găsi analize detaliate și ponturi pentru meciurile desfășurate în eSports România, cât și pe scena mondială de eSports. Te vom anunța de asemenea care sunt acele oferte de bonus esports care îți vor permite să pariezi profitabil pentru a face cele mai bune pariuri eSports România.

Unde urmărești meciuri e-Sports?

Partidele celor mai interesante dueluri de e sports și sporturi electronice sunt transmise în direct de către organizatorii evenimentelor. Cele mai populare platforme pentru transmisiile în direct ale jocurilor electronice sunt YouTube și Twitch. Astfel, fanii e sports pot urmări ușor echipele favorite sau meciurile pe care pariază.

Sfaturi pentru pariuri eSports de succes

pariuri esports succes

Fiind un sport foarte dinamic și spectaculos, țin să îți precizez câteva aspecte importante pe care să le ai în calcul în momentul în care pariezi pe eSports. Ca și în sporturile clasice, forma echipei, cât și a jucătorilor, este foarte importantă dacă vom paria pe echipa câștigătoare.

De obicei, site-urile ne arată rata de câștiguri a organizaților din ultimele trei luni, iar acolo ne putem orienta spre echipa câștigătoare.

De asemenea, un alt factor important este și rezultatul meciurilor directe disputate anterior de către echipe.

Unul dintre cele mai populare pariuri din eSports, în special când se întalnesc două echipe ofensive, este numărul de hărți sau de runde. În cazul în care crezi ca o partidă de CS GO se poate întinde pe trei mape diferite, fiecare echipă câștigând propria alegere de hartă, atunci casele de pariuri îți oferă o cotă ce depășește 2. Case precum Betano, Netbet și eFortuna îți oferă o varietate excelentă de pariere, cât și cote foarte bune.

Case de pariuri și diverși sponsori s-au alăturat pariuri eSports

Esports România este un sport ce continună să se dezvolte excelent, industria de sporturi electronice fiind sponsorizată și susținută de foarte multe companii de renumite (Nvidia, Logitech, Philips și multe altele). Popularitatea jocurilor electronice s-a accenutat și mai mult odată ce casele de pariuri au inclus meciuri de LOL, CS GO sau Dota în ofertele lor. De asemenea, promoțiile de tip bonus esports în bani și bonus pariuri e sports cu free bets au atras foarte mulți pariori.

Diversitatea din zona de pariuri esports oferă gamerilor șansa de a paria pe cele mai interesante combinații. Pe lângă un bonus pariuri esports, fanii primesc și o mulțime de cote excelente pentru a se bucura pe deplin de meciurile de e Sports. Astfel, nișa de pariuri esports a ajuns să aibă un succes foarte mare pentru operatori, cele mai importante case înțelegând viitorul acestui sport electronic.

Și mai important este faptul că industria de eSports România a primit și susținerea oficială a unor case de pariuri. Spre exemplu, liga oficială de eSports România (REL), a fost sponsorizată de către Betano și Superbet, fondul de premiere depășind suma de $20.000 de dolari. De asemenea, Betano a ales să sponsorizeze echipa națională de Counter Strike pentru eSports România, mai exact Nexus Gaming.

Unde poți plasa pariuri eSports

Maxbet

maxbet esports romania

La Maxbet România poți plasa pariuri esports pe cele mai populare jocuri video: CS:GO, LOL, Dota 2, Starcraft 2, Overwatch, Heathstone sau Call of Duty. Vei putea profita de cote destul de generoase și vei vedea că e chiar foarte simplu să plasezi un pariu Maxbet.

Poți să plasezi mai multe tipuri de pariuri Maxbet esports pentru a-ți mări șansele de câștig. De altfel, este mai palpitant să te bucuri astfel de experiența de joc, plină de suspans și adrenalină. Prin urmare, poți plasa pariuri simple, pe un singur meci sau turneu. Poți opta pentru pariurile multiple, cu cel puțin două pronosticuri pentru aceeași sumă pariată. Sau poți să plasezi un sistem de pariuri și să îți permiți chiar să pierzi câteva dintre ele și la final tot să câștigi.

Unibet

unibet bonus esports

Pariuri Unibet este una dintre casele de pariuri românești cu o gamă super variată de pariuri pe sporturi. Este probabil și cel mai bun loc unde indiferent ce nivel ai ca pariori, poți să plasezi pariuri esports, pe League of Legends, CS:GO sau Dota 2. Suntem siguri că vei fi satisfăcut de cotele atrăgătoare de pariere pentru cele mai mari competiții din lume.

De exemplu, la LOL ai cote super bune pentru competiții precum precum LCK, LJL, LPL sau Superliga. Am putea spune că cel mai popular tip de pariuri din League of Legends este pariul pe câștigătorul unui meci. Însă poți, evident, să pariezi și pe câștigătorul unui întreg turneu sau pe numărul total de runde jucate.

eFortuna

esports romania fortuna

Oferta pentru pariuri Fortuna eSports este generoasă și cuprinde jocuri video precum League of Legends, CS:GO, Dota 2 sau Heroes of the Storm.  Mai mult, Fortuna Casino îți pune la dispoziție găsi o mulțime de sfaturi și statistici care să te ajute să îți îmbunătățești strategia și să câștigi mai mult.

eFortuna oferă pariorilor Pariurilor cote foarte avantajoase pe principalele competiții internaționale dar și locale de League of Legends și nu numai. Poți paria pe câștigătorii turneelor, ce jucător va avea cele mai bune statusuri, sau cine va obține first kill. De asemenea, mai poți paria și pe meci sau pe câștigătorii hărților.

Betano

betano bonus esports

Mulți jucători susțin că pariuri Betano eSports este pe prima poziție în ceea ce privește oferta de e-sports, în special pentru că sunt acoperite cele mai populare sporturi electronice. Enumerăm aici jocuri precum Dota 2, CS:GO, League of Legends, Starcraft și Starcraft 2. Mai mult, Betano nu acoperă doar competițiile de top, ci și competiții mai mici pe care majoritatea operatorilor le evită.

Ai parte de cote de pariere foarte bune la Betano și, în funcție de jocul tău preferat și de turneul pe care pariezi, ai la dispoziție diferite tipuri de pariuri. Evident, poți paria pe câștigător, dar și pe proveniența jucătorului sau pe calificarea în finală.

Superbet

bonus esports superbet

Pariuri Superbet te va surprinde cu o ofertă bogată de pariuri esports. Evident, poți paria la cele mai cunoscut sporturi electronice, precum Counter-Strike Global Offensive, Starcraft 2, Dota 2 sau League of Legends. Vei găsi de asemenea cote pentru competiții Rainbow Six, precum și cote pentru competiții de tip eSports Fotbal.

Superbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din țară, așa că poți fi sigur că vei găsi aici o ofertă bună de pariuri eSports în orice moment.

Sfaturi pentru pariuri eSports responsabile

Totuși, chiar dacă scena de eSports pare foarte distractivă și dinamică, nu uita că sunt unele aspecte de care nu ar trebui să uiți.

Cunoaște bine jocul pe care pariezi

În primul rând, este recomandat să te joci și tu jocul pe care pariezi pentru a înțelege dinamica din spatele titului. Cea mai eficientă metodă de pariere este să plasezi pariuri pentru jocurile pe care le cunoști și ai experiență, analizând competițiile și echipele participante. Poți chiar să deschizi jocul și să îl încerci chiar pe propria piele pentru a dobândi cunoștințe despre acesta.

Cunoașterea unui joc face adesea diferența dintre a avea un pariu câștigător și unul pierdut. Jucătorii vorbesc întotdeauna despre importanța jocului continuu pentru a rămâne competitivi. Și tu ar trebui să gândești la fel din perspectiva de parior.

Și când spunem să joci jocul, nu ne referim doar la a cunoaște elementele de bază, ci să încerci să devii un adevărat profesionist. Acest lucru presupune să fii la curent cu toate îmbunătățirile aduse jocului, să înveți strategii noi. De asemenea, prinde bine să fii o parte activă a comunității de pe Twitch, să vizionezi streaming-uri live ale altor jucători și echipe.

Setează un buget de pariere

De asemenea, un buget săptămânal sau lunar nu trebuie să lipsească la pariuri pe jocuri electronice. Nu ar trebui să începi niciodată să pariezi fără să ai alocat un buget lunar de pariuri. Acest buget ar trebui să fie de aproximativ 10% -20% din venitul tău lunar. De asemenea, nu ar trebui să interfereze niciodată cu nevoile tale de cheltuieli de zi cu zi.

Dar de ce are un buget lunar atât de multă importanță pentru succesul pariurilor tale? În primul rând, îți va reaminti la începutul fiecărei luni că iei o sumă semnificativă de bani din veniturile tale lunare. Acest lucru te va face să abordezi mai serios activitatea ta de pariuri esports.

Un alt motiv pentru care ar trebui să îți setezi un buget lunar este pentru a-ți limita cheltuielile impulsive, atunci când te afli într-o serie de pariuri pierdute. Trebuie să știi să gestionezi aceste perioade de lipsă de noroc pentru a deveni un parior de succes. Cu o limită de buget setată, vei ști întotdeauna când să te oprești și nu rămâne decât să te abții și să nu îți depășești bugetul.

Nu uita, jocul responsabil și parierea responsabilă, cu un plan bine pus la punct, sunt cea mai bună opțiune. Ca la orice tipuri de pariuri, nu încerca să recuperezi pierderi și nu urmări să te îmbogățești.

Concluzii  

Așadar, sper că am reușit să îți ofer detalii interesante și utile despre scena de e-Sports. O mulțime de jucători aleg să parieze pe sporturi electronice la casele de pariuri de top. Dacă ești curios și vrei să pariezi pe acest sport electronic, te invit să îți revendici și tu un bonus pariuri esports și să te bucuri de sporturi electronice la alt nivel! 

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!