50 ron gatis pariuri CS GO
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 16, 2021   /   Cristian Rotaru

Pariuri CS GO – Cum să joci cu 50 RON gratis

Rating Slot

Află cum să plasezi pariuri CS GO gratis, folosind un bonus de 50 RON fără depunere. Citește articolul de mai jos și află pașii pentru a primi 50 RON gratis la Maxbet pentru pariuri Counter Strike GO!

50 RON Gratis Fără Depozit

Bonus Fără Depunere eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

Plasează pariuri CS GO cu 50 RON gratis!

Plasează pariuri CS GO 2020 gratis

Maxbet online, una dintre cele mai mari și mai apreciate platforme, oferă utilizatorilor șansa de a plasa gratuit pariuri CS, punând la dispoziția acestora cel mai atractiv bonus. Este vorba despre oferta de 50 Ron Gratis fară depunere, pe care o poți accesa imediat după configurarea și validarea contului Maxbet, cu ajutorul codului bonus: 50ESPORTS.

La Fortuna ai parte de un alt bonus considerabil pentru pariurile eSports, o ofertă ce constp într-un bonus de 100% până la 500 RON. Practic îți poți dubla primul tău depozit atunci când alegi să pariezi pe eSports. Totodată, pe Betano gâsești cele mai bune cote la cele mai tari competiții actuale.

! Pariurile Momentului !

CS:GO desfășoară campionate și competiții în mod periodic, astfel că mereu va exista o competiție pe care poți paria la Betano, Maxbet sau Fortuna. La momentul actual, Blast Premier Fall și Nine to Five sunt cele mai importante competiții CS:GO care stau pe limbile tuturor pasionaților alui acest joc.

Blast Premier Fall

Maxbet

 • Natus Vincere (1.68) vs. Ninjas in Pyjamas (2.07)
 • Evil Geniuses (1.64) vs. OG (2.12)
 • Team Vitality (1.62) vs. compLexity Gaming (2.16)
 • BIG (1.47) vs. FaZe Clan (2.50)
 • Astralis (1.02) vs. MiBR (9.50)
 • FURIA (1.43) eSports vs G2 Esports (2.60)

Betano

 • Natus Vincere (1.68) vs. Ninjas in Pyjamas (2.10)
 • Evil Geniuses (1.63) vs. OG (2.20)
 • Team Vitality (1.63) vs. compLexity Gaming (2.20)
 • BIG (1.50) vs. FaZe Clan (2.50)

eFortuna

 • Natus Vincere (1.72) vs. Ninjas in Pyjamas (1.98)
 • Evil Geniuses (1.63) vs. OG (2.13)
 • Team Vitality (1.55) vs. compLexity Gaming (2.26)
 • BIG (1.48) vs. FaZe Clan (2.43)
 • Astralis (1.02) vs. MiBR (9.38)
 • FURIA (1.42) eSports vs G2 Esports (2.61)

Nine to Five

Maxbet

 • ALTERNATE aTTaX (1.41) vs. Project X (2.73)
 • Team Heretics (1.41) vs. KOVA Esports (2.73)
 • Virtus.Pro (1.10) vs. Team LDLC (5.50)
 • PACT (1.78) vs. Lilmix (1.95)
 • K23 (1.85) vs. Galaxy Racer Esports (1.87)

Betano

 • ALTERNATE aTTaX (1.45) vs. Project X (2.62)
 • Team Heretics (1.40) vs. KOVA Esports (2.82)
 • Virtus.Pro (1.12) vs. Team LDLC (5.65)
 • PACT (1.80) vs. Lilmix (1.93)
 • K23 (1.93) vs. Galaxy Racer Esports (1.80)

eFortuna

 • Team Heretics (1.45) vs. KOVA Esports (2.52)
 • Virtus.Pro (1.12) vs. Team LDLC (5.15)
 • PACT (1.75) vs. Lilmix (1.94)
 • K23 (1.84) vs. Galaxy Racer Esports (1.84)

50 RON Gratis Fără Depozit

Bonus Fără Depunere eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

Plasează pariuri CS GO cu 50 RON gratis!

Pariază Acum pe CS:GO

Cele mai bune cote la Betano

Profită de cele mai bune cote pe competițiile CS:GO de la Betano!

Bonus eSports

100% până la 500 RON

Bucură-te de cel mai tare bonus eSports de la Fortuna! Dublează-ți primul depozit cu o ofertă generoasă de 100% până la 500 RON!

Pașii pentru a benficia de cei 50 RON gratis Maxbet:

 • Pasul 1 – Dă click pe oferta din această pagină pentru a ajunge pe site-ul Maxbet!
 • Pasul 2 – Deschide-ți un cont de jucător și validează-l (este esențial să faci o verificare cont Maxbet)!
 • Pasul 3 – După validare, folosește codul bonus 50ESPORTS în secțiunea Bonusuri Disponibile din contul de jucător!

Acești 3 pași simpli îți vor aduce bonusul fără depunere și îți vor permite să începi să pariezi gratuit pe cele mai tari competiții CS GO eSports!

Cum plasezi pariuri CS Maxbet

Pentru plasarea de pariuri CS, trebuie doar să intri pe Maxbet online, în secțiunea Pariuri. Apoi, folosind meniul din partea stângă, scrollează până când ajungi la jocul CS GO. Dă click pe numele jocului și vei putea vedea atât meciurile pe care poți paria, cât și cote pariuri CS disponibile. La momentul redactării acestui articol, existau nu mai puțin de 82 de meciuri pe care puteai paria, la cele mai bune cote. Testează-ți și tu pronosticurile și cine știe, poate rămâi la final cu niște bani!

Pentru a intra în posesia acestei oferte trebuie, în primul rand, să te asiguri că îndeplinești conditiille minime de eligibilitate, respectiv că ai vârsta de 18 ani împliniți și nu ai conturi duplicate. Nu este acceptată nici crearea mai multor conturi de pe același IP static. De asemenea, pentru a putea revendica și pentru a putea retrage câștigurile obținute în urma bonusului primit, este necesar să respecți condițiile și termenii de rulaj specifici. Un lucru important de precizat este faptul că bonusul are un termen de valabilitate de 15 zile din momentul în care acest a fost alocat.

Vezi și bonusurile pentru pariuri LOL și pariuri Hearthstone!

Cum poți obține o victorie la pariuri Counter Strike Go

Pentru a obține câștiguri substanțiale la unul dintre cele mai mari și importante servere, așa cum este Counter Strike, este necesar în primul rand să cunoști foarte bine tehnicile, strategiile, dar și regulile acestui joc. Experiența anterioară de jucător CS este de cele mai multe ori unul dintre cele mai importante atuuri pentru a plasa pariuri cs go cât mai favorabile ție.

La fel de important este și modul în care acorzi atenție anumitor schimbări de ordin intern, ce pot modifica parcursul jocului. Spre exemplu, în cazul unui joc în care există cote pariuri cs cât de cât  echilibrate, iar în ultimul moment observi schimbări la nivel de echipă, o strategie foarte bună la care poți apela este să pariezi pe cealaltă echipă. S-ar putea ca norocul să-ți surâdă.

Nu uita nici de abordarea unei metode de pariere cât se poate de responsabilă, astfel încât mereu să existe un echilibru între câștiguri și pierderi. Acest lucru este foarte important, mai ales pentru păstrarea unui psihic puternic, care să nu fie dominat de sentimente contradictorii, ce conduc la exercitarea anumitor acțiuni din impuls. Fii întotdeauna atent și calculează-ți foarte bine pașii și alegerile. Numai în acest fel vei putea să te bucuri de o victorie reală.

Tipuri de pariuri cs go 

1)  Câștigător de meci:

Exact ca și în cazul sporturilor clasice, agențiile de pariuri ne oferă în partidă două variante de echipă câștigătoare: gazdele și oaspeții. Astfel, poți plasa pariuri cs go direct pe organizație preferată, fără a ține cont de numărul de runde sau hărți disputate în meci. În funcție de clasarea generală, forma echipei cât și adversarii pe care îi întalnesc, organizațiile primesc diferite cote, care de obicei pleacă de la minimum 1.20. În plus, în cs go pariuri o partidă echilibrată de cs go esports disputată între două echipe ofensive ne poate oferi, spre exemplu, o cotă de 1.87 atât gazdelor, cât și oaspeților.

2)  Câștigător de hartă

La acest tip de cs go pariuri vei avea șansa de a miza pe o echipă să obțină o victorie în harta 1 sau 2 în cs go pariuri. Să zicem spre exemplu ca ai pariat pe organizația ta preferată ca va câștiga prima harta a jocului, dar o va pierde pe a doua și pe a treia, pierzând astfel partida. Ei bine, pariul tău este unul câștigător, tu mizând doar pe rezultat uneia dintre mape. Acest pariu are în esports counter strike, de obicei, o cotă crescută comparativ cu pariul câștigător de meci. Spre exemplu, dacă în pariuri counter strike o echipa primește o cotă de 1.50 pentru o victorie în tot meciul, o hartă anume va avea minimum de 1.60 în cs go pariuri.  

3)  Handicap meci

Plasați un pariu dacă echipa cu avantajul sau dezavantajul de handicap câștigă. Spre exemplu, dacă vei plasa un pariu esports counter strike pe echipa gazdă că vă câștiga la un handicap de minimum 3 runde, pentru a fi câștigător, meciul trebuie să se închidă la scorul de maximum 16-13 în favoarea echipei pe care ai pariat.

4)  Total Hărți

Cele mai multe partide de e sports counter strike se desfășoară într-un sistem de BestOf3, mai exact cea mai bună echipă din trei hărți diferite (2/3). Fiecare organizație va avea dreptul de a își alege câte o mapă, în timp ce harta decisivă va fi aleasă, automat, de către joc. Să zicem spre exemplu ca tu ai mizat la un eveniment esports de counter strike un număr de peste 2,5 mape, care de regulă trece de cota 2. În acest caz, este nevoie ca fiecare echipă să câștige câte o mapă iar meciul să meargă spre hartă decisivă. Indiferent de cine va câștiga la final, pariul tău va fi plătit.

5)  Scor corect

Un pariu ce ne oferă o cotă crescută dar în același timp este unul foarte interesant este cel de tipul scor corect. Aici, agențiile îți oferă, în funcție de sistemul de hărți, un scor corect pe care poți paria. Dacă partida de e sports counter strike se va disputa într-un sistem de BestOf1, atunci vei avea la dispoziție doar 1-0 sau 0-1, în timp ce un sistem de BestOf3 sau BestOf5 îți oferă mai multe tipuri de pariuri. Spre exemplu, dacă tu crezi ca o echipa va câștiga partida dar în același timp și adversarii pot câștiga o hartă, atunci poți miza pe scorul final de 2 la 1, care depășește cota de 3.00 în pariuri cs go și esports cs go.

6)  Total runde pe hartă 1 sau 2

Unul dintre cele mai frecvente și sigure tipuri de pariuri pentru cs go esports este cel de numărul de runde disputate. Atât pe harta 1, 2 și posibil 3, ai posibilitatea pe a miza pe numărul de runde în cs go pariuri. Spre exemplu, dacă crezi va partida va fi una interesantă și fiecare organizație va obține un minimum de 10 runde, poți miza pe pariul peste 25,5 de runde pe hartă, care de obicei îți oferă o cotă de 1.50. De asemenea, poți paria si sub numărul de runde, nu doar peste. Dacă o echipă de e sports counter strike este favorită și adversarii nu sunt prea ofensivi, poți miza pe sub numărul de runde.

7)  Pariu pe runde

Maxbet îți oferă și varianta de a paria pe o singură rundă, alegând astfel echipa care crezi ca poate obține victoria într-o rundă prestabilită. Spre exemplu, poți plasa un pariu cs go esports pe runda de pistoale de la începutul sau jumătatea meciului, cât și pe diferite runde petrecute pe parcursul meciului.

Ce campionate există în turneurile eSports CS GO

Scena de eSports a titlului Counter Strike Global Offensive și pariuri cs go ne oferă o mulțime de evenimente și de turnee pentru acest an, iar mai jos o să îți prezint lista celor mai importante dintre ele, cât și o serie de sfaturi pe care să le urmezi în clipa în care vrei să plasezi un pariu pe cs go pariuri și scena esports counter strike.

Lista de evenimente CSGO pentru anul 2021:

1)  BLAST Premier Spring Showdown – $162.500

2)  FunSpark ULTI – $250.000

3)  DreamHack Masters Spring – $250.000

4)  IEM Summer 2021 – $250.000

5)  BLAST Premier Spring Final – $425.000

6)  ESL One Cologne 2021 – $1.000.000

7)  BLAST Premier Fall Groups 2021 – $150.000

8)  ESL Pro League Season 13 – $750.000

9)  BLAST Premier Fall Showdown 2021 – $162.500

10)     IEM Fall 2021 – $250.000

11)     PGL Major 2021 – $2.000.000

12)     DreamHack Open Atalanta – $100.000

13)     BLAST Premier Fall Final 2021 – $425.000

14)     DreamHack Open Winter 2021 – $100.000

15)     IEM Winter 2021 – $250.000

16)     BLAST Premier Global Final 2021 – $1.000.000

Ce este Counter Strike: Global Offensive și cum se joacă

Jocul este unul de tip shooter și acțiune ce se joacă în first-person, unde acțiunea se împarte în două tabere diferite: Teroriști și Anti-Teroriști. Obiectivul teroriștilor este fie să omoare toți adversarii, fie să planteze și explodeze bomba pe care o primesc în fiecare rundă. Pe de cealaltă parte, pentru a câștigat o rundă, anti-teroriștii au atât varianta de a omorâ toți adversarii fără ca bomba să fie plantată, cât și opțiunea de a o dezamorsa în timp util, salvând harta de explozie.

Cronometrul bombei este de 40 de secunde, timp în care membrii echipei Counter Terrorists sunt nevoiți să identifice poziția bombei și să o difuzeze. În caz contrar, dacă bomba explodează, runda este câștigată de către Terrorists

Fiecare partidă are un număr de 30 de runde oficiale, iar în cazul în care meciul ajunge la scorul de 15-15, se vor adăuga prelungiri, unde pentru a câștiga, o echipă este nevoită să obțină un număr de 4 runde câștigate din 6 jucate. În cazul în care va fi egalitate și aici cu scorul de 3 la 3, prelungirile se vor extinde până în momentul în care o echipă va obține acest avantaj de 4 runde.

Partida se va împărți în două reprize diferite, iar fiecare organizație iși va schimba partea după 15 runde. Spre exemplu, dacă o echipă începe pe partea de Terrorist, când tabela va înregistra primele 15 runde disputate, aceasta va fi automat mutată în partea de Anti-Terrorist.

Importanța economiei din joc și utilizarea utilităților

Economia și gestionarea baniilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui joc de Counter Strike Global Offensive. Astfel, dacă știi să gestionezi partea financiară din joc bine, poți obține arme și echipamente mai bune. Fiecare jucător este recompensat cu o sumă de bani de fiecare dată când ucide un adversar, dar și când câștiga runda.

Reprizele încep cu suma de 800 $ pentru fiecare jucător în parte, oferindu-le bani doar pentru o armură sau un pistol mai bun. De aici încolo, fiecare jucător va încerca să obțină cât mai multe ucideri și runde câștigate pentru a avea o economie mai stabilă. Dacă o echipa va câștiga runda prin eliminarea completă a echipei adverse va fi recompensată cu 3.250 de dolari, în timp ce explodarea sau detonarea bombei va veni la pachet cu 3.500 de dolari. De asemenea, producătorii titlului au introdus și un bonus de pierdere pentru echipele care nu câștigă runde, care începe de la 1.900 și crește până la maximum 3.400.

Dacă vei urmări meciurile profesioniste de Counter Strike Global Offensive, vei observa faptul că jucătorii se bazează foarte mult pe utilitățile și grenadele din dotare. Astfel, jocul le pune la dispoziție patru tipuri diferite de utilități: HE, Smoke, Flash & Decoy. Prima grenadă are funcție de a oferi damage adversarilor, în timp ce smoke-ul va umple o porțiune a hărții de fum, permițându-le jucătorilor să treacă fară să fie observați de inamici. A treia grenada le va face ecranul adversarilor alb, iar ultima utilitate are funcția de a păcăli adversarul pe mini-map că este cineva prezent acolo.

Tipuri de jocuri la pariuri CS GO

Tipurile / Modurile de joc Cs sunt variate, fiind atât oficiale, cât și neoficial. Printre cele mai importante și recunoscute se află așadar:

Oficiale:

 • “Salvarea ostaticilor” (Hostage Rescue)
 • “Dezamorsarea bombei” (Bomb Defusal)
 • “Asasinarea” (Assasination)
 • “Evadarea” (Escape)

Neoficiale:

 • “Războiul lunetiștilor” (Sniper War)
 • “Arena Cuțitelor” (Knife Arena)
 • “Jocul Armelor” (Gun Game)
 • “Războiul grenadelor” (Grenade War)
 • “Hărțile cu zombie:” (Zombie Maps)
 • “Surf”
 • “Meciul morții” (Death Match)

Modurile neoficiale sunt mai numeroase, pentru că acest joc oferă posibilitatea playerilor să își dezvolte propria strategie pentru a reuși să ducă la bun sfârșit misiunea. Imaginația, creativitatea, dar capacitatea de a gândi și acționa în condiții de stres sunt doar câteva dintre sentimentele și trăsăturile ce vor putea fi (re)descoperite de către top jucători CS GO, fiindu-le de folos, de altfel, și în viața reală, de zi cu zi.

Sfaturi de pariere pentru pariuri cs go

Analizează statisticile și forma echipelor

Cel mai bun loc unde poți analiza esports counter strike și pariuri counter strike este HLTV.org, site-ul oficial al jocului Counter Strike Global Offensive. Când privești statisticile echipelor, sunt unele aspecte importante de care trebui să ți cont. De la forma echipei în ultimele dueluri de eSports, numărul de hărți câștigate și rezultatele obținute în ultimele întalniri directe, aceste statistici te pot ajuta să plasezi un pariu corect.

Nu juca doar pe echipa favorită.

Scena de esports cs go și cs go pariuri este una foarte dinamica și spectaculoasă, astfel, fiecare echipa pleacă cu șanse egale la începutul meciului. Deși o echipă primește o cotă de 1,30 pentru o potențială victorie în timp ce adversarii au o cotă de 2,30, acest lucru nu îți garantează deloc faptul că pariul va fi unul câștigător pe esports counter strike . Sunt multe exemple de meciuri și pariuri counter strike unde echipele favorite au pierdut, însă, cs go esports ne oferă și posibilitatea de pariuri diferite, precum numărul de runde sau hărți.

Stabilește-ți un buget și respectă-l!

Deși este un joc și automat este distractiv, cs go esports este, de asemenea, o industrie de pariuri. Astfel, îți recomand să îți stabilești un buget și un plan de pariuri pe care să îl respecți. Un mod eficient pe care îl poți juca este acela de la porni cu o bancă de 1000RON la începutul lunii, iar zilnic să plasezi o cotă de 2. Dacă la finalul lunii vei câștiga 20 din cele 30 de pariuri câștigate, vei obține un profit de 1000 RON, pe care îl vei retrage și vei începe luna cu banca rămasă de luna trecută. Bineînțeles, mai sunt situații extra unde poți paria pe un acumulator format din mai multe meciuri, însă pariurile de cotă 2 sunt mai sigure. Astfel, pariuri cs go pot fi distractive.

Încearcă mai multe tipuri de pariuri

În pariuri cs go și esports csgo, ai foarte multe variante pe care le poți încerca. Astfel, sfatul meu pentru esports counter strike este acela de a încerca mai multe tipuri de pariuri și să adaptezi analiza meciului la cea mai bună variantă. Spre exemplu, dacă partida de esports cs go se va desfășura între două organizații ofensive, este mai bine să mizezi pe numărul de runde decât pe echipa câștigătoare.

Concluzii

Sper că am reușit să îți ofer cele mai importante detalii despre turneele și partidele desfășurate în scena jocurilor electronice. Deși înainte erau considerate drept jocuri de adolescenți, se pare că industria gaming-ului a reușit să se ridice foarte mult, devenind astfel chiar un sport oficial, conform Comitetului Olimpic. Nu uita, poți obține 50 RON pentru a paria pe eSports folosind codul 50ESPORTS la Maxbet. Imediat după ce îți verifici contul, vei avea bonusul și vei putea paria pe cele mai interesante dueluri din eSports.

Ofertă exclusivă

50 RON Fără Depunere

Cod bonus: 50ESPORTS

Plasează pariuri CS GO cu 50 RON gratis!

FAQ

🔷 Este Maxbet un operator de încredere?

Da, Maxbet este un operator la care poți juca legal, având licența ONJN cu nr L1160661W000651.

🔷 Pot paria pe eSports fără depunere?

Da, pe SuperCazino poți profita de un bonus fără depunere de 50 RON, care îți permite să pariezi gratis pe eSports la Maxbet.

🔷 Ce eSports găsesc la Maxbet?

Maxbet este unul din operatorii cu portofoliile cele mai complexe de pariuri eSports. Poți paria pe CS GO, LOL, Hearthstone, Starcraft, DOTA, Call of Duty și multe altele.

🔷 Pot paria la Maxbet de pe mobil?

Da, poți paria atât de pe PC, cât și de pe mobil. Site-ul Maxbet este optimizat pentru a fi accesat din browserul telefonului. Alternativ, poți descărca aplicațiile pentru mobil.

Alte Articole

Cum contactezi operatorii Fortuna contact

Rating Slot Cazinoul Fortuna prinde popularitate pe zi ce trece. La contact eFortuna, poți găsi rezolvare la toate problemele tale legate de jocurile de noroc de pe această platformă. Citește articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie știut despre eFortuna contact! Modalități pentru eFortuna contact & date de contact Serviciul de contact eFortuna este […]

Citeste mai mult

Revendică Mr Bit 100 rotiri gratuite – Bonus Exclusiv SuperCazino

Rating Slot Cel mai tare casino Cyberpunk, Mr Bit, a lansat o ofertă exclusivă pentru SuperCazino: Mr Bit 100 rotiri gratuite la bonusul de bun venit. Citește articolul pentru a afla toate detaliile oferte, și cum poți pune cât mai repede mâna pe 100 rotiri Mr Bit! În ce constă oferta Mr Bit 100 rotiri […]

Citeste mai mult

Betano Contact: Info serviciul de relații clienți

Rating Slot Când vine vorba de cazinouri online, operatorul Betano este unul dintre cele mai populare și îndrăgite. În acest text, îți prezentăm toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru contact Betano. Ia legătura cu serviciul de relații cu clienții pentru a rezolva orice problemă pe care o întâmpini! Care sunt datele de contact […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă