promoții zilnice maxbet
Blog  /   aprilie 19, 2022   /   Andrei Stanescu

Promoții Zilnice Maxbet – Maxbet Misiunea de Weekend

5/5 - (4 votes)

Te invităm să-ți petreci weekendurile alături de Maxbet în cadrul celei mai noi și tentante promoții! În fiecare sâmbătă și duminică, Maxbet Misiunea de Weekend îi cheamă la distracție pe toți jucătorii amatori de promoții zilnice Maxbet. Iar recompensa e și ea pe măsură! Află cum participi la Misiunea de Weekend Maxbet!

Maxbet Misiunea de Weekend

 • Rulează bani cash la sloturile furnizorilor eligibili
 • Câștigă 50, 100 sau 200 rotiri gratuite la 20 Super Hot
 • În fiecare sâmbătă și duminică

Maxbet Misiunea de Weekend – ce presupune?

maxbet misiunea de weekend promotie

Maxbet Misiunea de Weekend vine la tine cu o propunere de neratat. În fiecare sâmbătă și duminică, participă la promoție și rulează bani reali la sloturile de la furnizorii Pragmatic Play, Netent, Microgaming, Fazi, Skywind, PlayNgo, BefeeGames și IsoftBet. Poți primi bonus de până la 200 rotiri gratuite Maxbet în funcție de câți bani joci, după cum urmează:

 • 50 rotiri gratuite pentru minimum 500 RON rulați
 • 100 rotiri gratuite pentru minimum 1000 RON rulați
 • 200 rotiri gratuite pentru minimum 2000 RON rulați

Tot ce ai de făcut este să plasezi pariuri din bani reali la sloturi de la furnizorii eligibili la campanie și ești răsplătit înapoi cu Maxbet rotiri gratuite. În funcție de suma pe care o rulezi, recompensa pe care o revendici crește și ea. Practic, tu decizi cât câștigi, iar recompensa cea mare constă în Maxbet 200 rotiri gratuite. Mai departe vom afla împreună care e cel mai simplu și rapid mod de a revendica oferta!

Cum profiți de Maxbet 200 rotiri gratuite?

SuperCazino îți pune la dispoziție cel mai rapid proces de înscriere la Misiunea de Weekend Maxbet. Iată tot ce trebuie să faci ca să accepți misiunea:

 • Pasul 1: Apasă pe butonul „Profită Acum” ca să ajungi pe pagina promoției.
 • Pasul 2: Apasă pe butonul „Participă” pentru a te înscrie la Misiunea de Weekend Maxbet.
 • Pasul 3: Plasează pariuri din bani reali la sloturile furnizorilor eligibili și revendică rotirile. Nu uita, cu cât rulezi mai mulți bani, cu atât vei primi mai multe Maxbet rotiri gratuite!

E ușor să participi la Maxbet Misiunea de Weekend, iar cu cât joci mai mulți bani, cu atât ești răsplătit cu mai multe rotiri gratuite de către Maxbet. Dacă ai curaj să accepți provocarea cea mare, te așteaptă Maxbet 200 rotiri gratuite ca premiu pentru îndeplinirea misiunii. Mai departe vom afla ce trebuie să faci ca să poți retrage câștigurile!

Condiții de rulaj la Misiunea de Weekend Maxbet

Așa cum probabil știi deja, orice câștig din bonusuri trebuie rulat de un anumit număr de ori înainte de a putea fi retras. Câștigurile pe care le obții din Maxbet rotiri gratuite au cerință de rulaj de 40x. Astfel, pentru a retrage suma obținută, o vei rula de 40 de ori. De exemplu, dacă vei câștiga 100 RON din rotirile primite la Maxbet Misiunea de Weekend, vei rula 100 x 40 = 4000 RON.

Trebuie să mai ții cont și că ai la dispoziție 7 zile pentru a rula banii. După ce trece acest termen, dacă nu ai îndeplinit cerințele de rulaj, ți se vor retrage bonusul și câștigurile din cont. De asemenea, suma necesară pentru a îndeplini condițiile de rulaj este de maximum 80 RON (16 EURO). Poți să pariezi și mai mult de atât, dar nu se va lua în considerare la rulaj.

Află mai multe despre cum funcționează cerințe rulaj Maxbet în articolul nostru!

Ce mai trebuie să știi

Îți mai oferim câteva informații despre Maxbet Misiunea de Weekend. Astfel, vei fi cât mai bine informat și vei putea profita la maximum de ofertă. Iată ce-ar mai trebui să știi:

 • Maxbet Misiunea de Weekend este dedicată doar jucătorilor deja înregistrați pe platformă. Nu pot participa la promoție jucătorii noi care fac prima depunere.
 • Promoția este disponibilă săptămânal, sâmbăta și duminica.
 • Pe durata promoției, poți revendica doar un bonus. Acest bonus se adaugă în contul de jucător în ziua de luni.
 • Maxbet rotiri gratuite sunt valabile timp de 3 zile începând cu momentul în care sunt activate.
 • Rotirile sunt valabile la 20 Super Hot de la EGT.
 • După finalizarea rulajului, poți revendica maximum 1000 RON din câștiguri. Câștigurile care depășesc această sumă sunt retrase din cont la îndeplinirea rulajului.
 • Dacă ai o tranzacție în așteptare, aceste bonusuri nu sunt disponibile.
 • Misiunea de Weekend Maxbet este disponibilă doar în secțiunea Cazino. Asta înseamnă că vei folosi suma depusă și vei îndeplini rulajul exclusiv la Cazino. Dacă folosești suma în altă secțiune decât aceasta, bonusul tău poate fi anulat.

Concluzii promoții zilnice Maxbet

Acum că știi ce ai de făcut, ești gata să pornești în Misiunea de Weekend Maxbet, să rulezi banii și să profiți de rotirile gratuite. De acum încolo te așteaptă weekenduri pline de provocări și o mulțime de Maxbet rotiri gratuite!

Maxbet Misiunea de Weekend

 • Rulează bani cash la sloturile furnizorilor eligibili
 • Câștigă 50, 100 sau 200 rotiri gratuite la 20 Super Hot
 • În fiecare sâmbătă și duminică

Urmează alte promoții zilnice Maxbet valabile!

Promoții Zilnice Maxbet – Oferta Zilei Maxbet

În luna martie, cazinoul Maxbet ți-a pregătit surprize zilnice cu rotiri gratuite și bani bonus, pentru ca tu să ai o primăvară pe cinste. Citește mai departe pentru a afla în ce constă aceste promoții zilnice Maxbet, cum le revendici și de ce condiții trebuie să ții cont! Ești gata de o primăvară MAX?

Promoții zilnice Maxbet

Oferta zilei

 • Alege-ți oferta zilei Maxbet preferată
 • Depune suma minimă necesară
 • Revendică rotiri gratuite la sloturi NetEnt, EGT și Pragmatic + bani bonus

Ce promoții zilnice Maxbet te așteaptă în martie?

Luna martie pune la bătaie un premiu nou în fiecare zi pentru utilizatorii Maxbet. Oricine poate găsi ceva pe gustul lui la Maxbet, iar promoțiile zilnice sunt o oportunitate perfectă de a te distra fix așa cum îți place ție. Acestea fiind spuse, iată ce bonusuri exclusive poți revendica la Maxbet în această primărară:

 • Bonusul de luni și marți: 1.500 RON bonus
 • Bonus miercuri: 300 rotiri gratuite la păcănele Pragmatic
 • Bonus joi: 120 rotiri gratuite la păcănele Pragmatic
 • Bonus vineri: 180 rotiri gratuite la păcănele NetEnt
 • Bonus de weekend: 100 rotiri gratuite la Burning Hot sau 100% până la 500 RON bonus

Acestea sunt promoțiile pe care le poți revendica în această lună la Maxbet. Oferta zilei Maxbet poate fi revendicată o dată pe zi, în fiecare săptămână a lunii martie. În luna următoare, promoțiile se vor schimba, astfel că, dacă vrei să profiți cât mai bine de cele actuale, trebuie să te grăbești să le prinzi la timp! În secțiunile următoare din articol ți le vom prezenta pe fiecare în parte, pentru ca tu să ai la îndemână toate informațiile necesare.

Cum revendici oferta zilei Maxbet?

Aceste oferte zilnice Maxbet sunt la câteva clickuri distanță de tine și așteaptă să fie revendicate. Pentru a face acest lucru, ai de parcurs câțiva pași super simpli, care vor dura numai câteva minute:

 • Pasul 1: Apasă pe butonul „Profită Acum” pentru a accesa pagina de promoții zilnice Maxbet și a-ți alege oferta dorită.
 • Pasul 2: Loghează-te în contul tău de jucător.
 • Pasul 3: Efectuează depunerea minimă necesară pentru promoția zilnică dorită și introdu codul bonus atunci când o faci. Fiecare promoție are o depunere și un cod bonus Maxbet prin care funcționează. Practic, astfel te înscrii la aceste promoții.

După ce faci depunerea necesară, vei primi în contul tău rotirile sau banii bonus aferenți bonusului zilei alese. Mai departe, fiecare dintre aceste oferte are termeni și condiții diferite cu privire la rularea câștigurilor. Ți le vom prezenta pe toate mai departe.

Bonusul de luni și marți Maxbet

Începem săptămâna cu un bonus de până la 1.500 RON în zilele de luni și marți. El poate fi revendicat atât luni, cât și marți, separat. Oferta zilei Maxbet de luni și marți se primește progresiv pe parcursul a 3 depuneri diferite, astfel:

 1. Depune minim 60 RON + introdu codul BONUS50 pentru a primi 50% până la 500 RON bonus.
 2. Depune minim 100 RON + introdu codul BONUS75 pentru a primi 75% până la 500 RON bonus.
 3. Depune minim 150RON + introdu codul BONUS100 pentru a primi 100% până la 500 RON bonus.

Jocurile eligibile pentru bonus sunt de la furnizorii Microgaming, Play’N’Go, ISoftBet, Casino Technology, EGT și Novomatic. De la EGT, doar acestea sunt eligibile: Dragon Reborn, Fortune Spells, 100 cats, Penguin Style, Game of Luck, Lucky Hot, Amazing Amazonia, Great Adventure, Lucky Buzz, Blue Heart. De la Novomatic, se pot juca următoarele: Flame Dancer, Jaguar Moon, Haul of Hades, Irish Coins, Reel King, Asian Fortunes, Devils și Captain Venture.

Rulajul pentru bonusul de luni și marți Maxbet este x40 bonusul primit plus depunerea efectuată. Pariul maxim pentru rulare este de 80 RON, iar suma maximă care poate fi revendicată este 2.000 RON.

Bonus miercuri Maxbet

Lista de promoții zilnice Maxbet continuă cu un bonus miercuri Maxbet, în valoare de 300 rotiri gratuite la sloturi de la Pragmatic Play. Acestea se oferă de asemenea progresiv, pe parcursul a 3 depuneri diferite, iar pașii de revendicare sunt simpli:

 1. Depune minim 50 RON + introdu codul MIERCURI50 pentru a primi 50 rotiri gratuite
 2. Depune minim 100 RON + introdu codul MIERCURI100 pentru a primi 100 rotiri gratuite
 3. Depune minim 150 RON + introdu codul MIERCURI150 pentru a primi 150 rotiri gratuite

Toate sloturile de la Pragmatic Play sunt eligible pentru jucarea bonusului primit prin oferta zilei Maxbet de miercuri. Printre cele mai bune jocuri de la el se numără Sweet Bonanza, Fruit Party și The Dog House. Rotirile vor fi valabile 3 zile de la activare.

Rulajul pentru acest bonus este x40 câștigurile rezultate din rotirile gratuite primite. Ai la dispoziție 7 zile pentru a-l completa. Pariul maxim este de 25 RON, iar suma maximă pe care o poți scoate este de 500 RON.

Bonus joi Maxbet

Dacă ești pasionat de jocurile Pragmatic, vei fi încântat să afli că și în ziua de joi primești rotiri gratuite la ele, în număr de 120. Ele se acordă progresiv, pe parcursul a 3 depuneri:

 1. Depune minim 80 RON + introdu codul bonus HAPPY pentru a revendica 40 rotiri gratuite.
 2. Repetă pasul 1 de 3 ori pentru a revendica un total de 120 rotiri gratuite

Rotirile primite sunt valabile timp de 7 zile și se pot utiliza la orice jocuri de la producătorul respectiv. Rulajul este x40 câștigurile. Pariul maxim este de 25 RON, iar suma maximă pe care o poți revendica este de 500 RON.

Bonus vineri Maxbet

Mult așteptata zi a săptămânii, vinerea, vine cu mai multe rotiri gratuite la Maxbet, chiar 180! După cum probabil bănuiești deja, și acestea se acordă progresiv în oferta zilei Maxbet de vineri:

 1. Depune minim 100 RON + introdu codul bonus VINERI60 pentru a revendica 60 rotiri gratuite
 2. Repetă pasul 1 de 3 ori pentru a revendica un total de 180 rotiri gratuite

Rotirile disponibile primite se pot utiliza la orice sloturi de la Net Entertainment dorești tu. Ele sunt valabile 3 zile de la primire.

Rulajul este x40 câștigurile rezultate și ai la dispoziție 7 zile pentru a-l completa. Pariul maxim este de 25 RON, suma maximă pe care o poți scoate este 500 RON.

Bonus de weekend Maxbet

Pentru ca tu să te relaxezi din plin în weekend, poți să te bucuri de un bonus de weekend Maxbet în valoare de 100 rotiri gratuite sau 100% bonus până la 500 RON, la alegere. Practic, iei ce bonus dorești tu și te joci cum dorești tu! Poți alege doar unul dintre bonusuri în fiecare săptămână. Dacă ai ales bonusul de rotiri gratuite pentru ziua de sâmbătă, doar pe acesta-l poți revendica și în duminica aceleiași săptămâni. Iată ce ai de făcut când vine vorba de promoții zilnice Maxbet weekend:

 • Depune minim 100 RON+ introdu codul bonus ROTIRI100 pentru a revendica 100 rotiri

sau

 • Depune minim 100 RON + introdu codul bonus WEEKEND100 pentru a revendica 100% până la 500 RON bonus

Banii bonus se pot folosi doar la jocurile: Treasure hill, Duck of Luck, Jungle Spirit, Wild Ape, Starburst, Age of Troy, Fast Money, Kashmir Gold, 2 Dragons, Great Empire, The Secrets of London, Brave Cat, Playboy Gold Jackpots, Book of Oz, Purple Hot 2, 50 Treasures și Fruity Hot. Rotirile gratuite din bonusul cu rotiri se pot folosi doar la jocul Burning Hot de la producătorul de păcănele EGT. Poți testa o versiune gratuită a jocului direct la noi pe site, dacă apeși pe link!

Rulajul pentru bonusul în bani este x40 (bonus + depunerea efectuată), și se poate completa în decursul a 7 zile de la activare. Pariul maxim este de 30 RON, iar câștigul maxim este de 1.000 RON. Rulajul pentru rotirile gratuite este x40 câștigurile, și ai tot 7 zile la dispoziție. Pariul maxim este de 25 RON, iar suma maximă de luat acasă este tot 1.000 RON.

Alte informații despre aceste promoții zilnice Maxbet

Aceste promoții funcționează pe baza unor depuneri. Astfel, jucătorii noi care sunt la prima depunere nu pot să le revendice. Ei trebuie să efectueze inițial alte depuneri, pentru alte bonusuri, până să poată profita de oferte zilnice Maxbet. Recomandăm Maxbet bonus de bun venit pentru primele depuneri, deoarece el îți oferă 100% bonus până la 3333 RON + 333 rotiri gratuite. De asemenea, un jucător nou poate să se bucure și de un Maxbet bonus fără depunere sub formă de bani sau rotiri gratis. Vei găsi multe oferte în articolul atașat, dintre care poți alege după gust.

Ofertele zilnice se pot revendica o dată pe săptămână, în fiecare săptămână a lunii în care sunt valabile. Astfel, te poți bucura de mai multe ori de fiecare dintre ele.

Este posibil să ai un singur bonus valabil în cont la un moment dat. Poți activa un bonus nou numai după ce completezi cerințele de rulaj ale celui deja activ. Pentru a dezactiva un bonus, te poți adresa serviciului de suport.

Serviciul de contact Maxbet îți stă la dispoziție pentru orice nelămurire sau întrebare ai. Este un serviciu foarte bine pus la punct, astfel că-ți recomandăm să apelezi la el fără ezitare.

Concluzie

Noile promoții zilnice Maxbet primăvară sunt foarte avantajoase și promit multă distracție în stil MAX. Alege-ți oferta zilei Maxbet preferată, sau chiar mai multe, îndeplinește-i cerințele de revendicare, și dă drumul la câștiguri colosale! Echipa SuperCazino îți ține pumnii!

Promoții zilnice Maxbet

Oferta zilei

 • Alege-ți oferta zilei Maxbet preferată
 • Depune suma minimă necesară
 • Revendică rotiri gratuite la sloturi NetEnt, EGT și Pragmatic + bani bonus

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos poți găsi informații generale despre promoții zilnice Maxbet.

Cel mai probabil ești deja obișnuit cu promoțiile dese și cu bonusurile avantajoase de la Maxbet. Dacă obișnuiești să revendici des astfel de oferte, știi deja că acest operator se gândește la jucătorii săi și că are grijă să-i premieze cu bonusuri ofertante. Ce nu știai, poate, este că la Maxbet nu ai parte doar de promoții temporare sau care au loc în preajma sărbătorilor. Poți beneficia în fiecare zi de câștiguri sub diverse forme, fie că este vorba despre bani bonus sau rotiri.

În ce constau aceste promoții zilnice Maxbet?

În general, la astfel de promoții zilnice se oferă rotiri gratuite la anumite sloturi sau la jocurile anumitor producători sau chiar rotiri gratis. De exemplu, multe astfel de oferte oferă rotiri la sloturile Pragmatic Play sau NetEnt. Cei doi producători s-au remarcat prin sloturi cu grafici uimitoare și câștiguri avantajoase, așa că și cazinourile își premiază jucătorii cu daruri generoase.

Câștigurile din cadrul acestor promoții zilnice Maxbet nu sunt colosale, însă cu siguranță nu sunt de pierdut. Niciunui jucător nu i-ar strica niște bani bonus în plus sau niște rotiri pe care să le folosească la sloturile preferate. Modul de funcționare al acestor promoții Maxbet este unul extrem de simplu. Practic, zilnic de luni până duminică pot fi disponibile anumite oferte pe platforma cazinoului.

Acestea sunt afișate în secțiunea de „Promoții” a site-ului, astfel încât jucătorii să le poată consulta. Totuși, ele nu pot fi accesate decât în ziua respectivă. Îți vom oferi un exemplu ca să fie totul cât mai clar posibil. Să zicem că Maxbet a anunțat că poți primi un anumit număr de rotiri în cursul zilei de luni. Deși oferta va fi vizibilă pe site în fiecare zi, o vei putea accesa doar în ziua de luni.

Cum revendici promoțiile zilnice?

Dacă ai mai revendicat promoții Maxbet, probabil nu îți este străin modul în care revendici ofertele. Noi îți prezentăm câțiva pași simpli prin care poți să revendici și tu promoții zilnice Maxbet:

 • Pasul 1: Apasă butonul „Profită Acum” din blocurile cu oferte și accesează promoția dorită pentru a ajunge pe pagina promoțională.
 • Pasul 2: Dă click pe oferta valabilă în ziua respectivă.
 • Pasul 3: Citește cu atenție termenii și condițiile ofertei, îndeplinește cerințele și bonusul e al tău!

Este foarte important să citești cu atenție cerințele ofertei. Anumite promoții zilnice Maxbet au și depunere minimă și cerințe de rulaj, așa că este bine să le cunoști. Astfel, depunând suma cerută devii eligibil pentru promoții, iar îndeplinind condițiile de rulaj poți retrage câștigurile din bonus.

De asemenea, ține cont că promoțiile acestea se schimbă și lunar. În fiecare lună, aceste promoții Maxbet pot fi actualizate sau pot fi adăugate altele noi. Cel mai simplu mod prin care poți să fii la curent cu ele este să intri pe SuperCazino și să consulți articolul nostru. Poți citi despre astfel de detalii direct în acest articol, unde sunt prezentate pe larg toate promoțiile. Aici poți afla exact în ce constă fiecare ofertă zilnică, în ce interval de timp este valabilă și ce ai de făcut ca să poți profita de ea.

Concluzii

Așadar, la Maxbet ai promoții în fiecare zi. Fie că e vorba de o zi de luni obositoare sau de o sâmbătă relaxantă, îți îmbunătățești instant starea de spirit cu o ofertă din seria promoții zilnice Maxbet. Ce zici, revendici oferta de astăzi?

Află și despre:

Alte Articole

supercazino holder

Promoții Zilnice ContiCazino – Oferta Zilei ContiCazino

5/5 – (1 vote) Vremea caldă vine cu oferte speciale de neratat la ContiCazino. Profită de promoții zilnice ContiCazino și obține super bonusuri și rotiri gratuite. Citește în continuare pentru a afla ce poți câștiga în fiecare zi a săptămânii! Ce poți câștiga la promoții zilnice ContiCazino Dacă vrei să te simți ca într-o continuă […]

Citeste mai mult
stud poker reguli

Stud Poker Reguli – Ghid Complet de Joc

5/5 – (1 vote) În acest articol vom discuta despre Stud Poker reguli și alte detalii pe care trebuie să le știi despre joc. Este un gen de poker mai puțin cunoscut decât Texas Holdem, dar cel puțin la fel de captivant, după cum vei vedea mai departe. Stud Poker reguli – tot ce trebuie […]

Citeste mai mult
reguli tabinet

Reguli Tabinet Joc de Cărți – Cum se Joacă Tabinet?

5/5 – (1 vote) Tabinetul este unul dintre acele jocuri de cărți fără vârstă, iubite inclusiv de părinții și bunicii noștri. În cazul în care nu ai mai jucat de mult timp sau nu l-ai încercat niciodată, a sosit momentul să descoperi cum se joacă Tabinet. Află din acest articol totul despre setul de reguli […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă