pariuri starcraft 2
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   august 3, 2021   /   Cristian Rotaru

Pariuri Starcraft 2 – Ghidul complet eSports

Rating Slot

Dacă îți plac pariurile și jocurile de PC, dar sporturile clasice nu te atrag, secțiunea de e-Sports de la Maxbet, Betano sau Fortuna reprezintă soluția perfectă. Astăzi vorbim despre un favorit al pariorilor: Starcraft 2. Citește articolul de mai jos pentru a afla cum să plasezi pariuri Starcraft 2 la Maxbet cu 50 RON gratis fără depunere sau cu dublarea primului depozit! Alege varianta de joc preferată și câștigă și tu!

Află cele mai bune oferte și cote pariuri Starcraft 2!

Tuturor ne plac lucrurile gratuite, mai ales când vin sub forma unor bonusuri generoase care ne ajută să câștigăm mai mult. În momentul de față avem pentru tine două bonusuri irezistibile pentru pariuri Starcraft 2. Iată detaliile lor:

50 RON fără depunere pentru pariuri Starcraft 2

50 ron fără depunere pariuri starcraft 2

Pentru a primi cei 50 RON gratis fără depunere ai de îndeplinit trei pași simpli:

 1. Deschide-ți un cont dând click pe oferta de mai jos
 2. Validează-ți contul creat
 3. Introdu codul bonus 50ESPORTS în secțiunea Bonusuri Disponibile din cont

Bonus Fără Depunere eSPORTS

Cod bonus: 50ESPORTS

Pariază cu 50 RON gratis la Maxbet!

Pariezi 50 RON și primești 2 pariuri gratuite de 50 RON

bonus fără depunere pariuri starcraft 2

Pentru a beneficia de bonusul la depunere constând în 2 pariuri gratuite de 50 RON:

 1. Deschide-ți un cont dând click pe oferta de mai jos
 2. Efectuează o depunere de minim 50 RON și folosește codul bonus ESPORTS
 3. Plasează un pariu eSports cu miza de 50 RON

Bonus Cu Depunere eSPORTS

Cod bonus: ESPORTS

Joacă 2 Pariuri x 50 RON gratis la Maxbet!

Pariază Acum pe Hearthstone

Cele mai bune cote la Betano

Profită de cele mai bune cote pe competițiile Hearthstone de la Betano!

Bonus Pariuri Hearthstone

100% Până la 500 RON

Bucură-te de dublarea primului tău depozit în limita a 500 RON!

Totul despre pariuri Starcraft 2 la Maxbet

Bonusul de 50 Ron fără depunere la verificarea contului îți permite să pariezi 100% gratuit. Practic, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe MaxBet, să îți verifici contul și să folosești codul bonus “50ESPORTS”, putând apoi să pariezi gratuit.

Această promoție este valabilă doar pentru secțiunea E-Sports de pe Maxbet Online , iar cei 50 Ron nu pot fi folosiți în secțiunea Cazino. Suma este valabilă 15 zile de la revendicare și are condiții minime de rulaj. Va trebui să plasezi pariuri pe cote de minim 1.90 și maxim 20.00. În cazul pariurilor multiple, cota minimă pentru fiecare trebuie să fie de minim 1.40. Bonusul trebuie rulat de minim zece ori pe zece meciuri (evenimente) distincte. Orice pariuri Starcraft 2 MaxBet care depășesc o miza mai mare de 10 Ron/2 Euro nu vor fi luate în calcul. Nu uita nici că nu poți avea două bonusuri sau promoții active în același timp pe un cont. Dacă nu îndeplinești condițiile de rulaj în 15 zile, bonusul pentru pariuri Starcraft 2 este anulat. Poți plasa pariuri și pe alte jocuri competitive, precum pariuri cs go sau pariuri dota 2.

Oferta la depunere se traduce prin faptul că la 50 RON pariați primești 2 x 50 RON pentru pariuri Starcraft 2 Maxbet gratuite. Codul pentru această promoție este “ESPORTS”. Bonusul se aplică la o depunere minimă de 50 Ron/10 Euro, pentru un pariu de miză minim 50 RON.

Pentru ca pariurile să fie luate în calcul, ele trebuie plasate pe cote de minim 1.85 și de maxim 20.00, iar pentru cele multiple, fiecare trebuie să aibă cota minimă de 1.35.

Dacă vei plasa pariuri Starcraft 2 Maxbet contradictorii, acestea nu vor fi luate în calcul deoarece violează termenii și condițiile cu privire la practicile de joc incorecte. Oferta este valabilă doar pentru jucătorii noi, așa că dacă acum faci primii pași către pariurile din eSports, acesta poate fi biletul tău perfect de intrare. Pariul dublu este valabil doar 3 zile de la activare, așa că va trebui să te grăbești cu plasarea pariurilor dacă vrei să câștigi.

Structura Esports Starcraft 2

Starcraft2, asemenea titlului din 1998, pe care îl continuă, este un joc de strategie în care scopul final este învingerea bazei inamice și incapacitarea dezvoltării acestuia. De obicei, și mai ales în scena profesională regăsită pe Maxbet eSports, formatul preferat sunt meciurile 1V1, fiecare player având posibilitatea să joace cu una din 3 civilizatii:

 • Zerg, o rasă extraterestră a cărei dezvoltare se bazează pe aspecte biologige și mutații genetice, cu un caracter expansiv și agresiv este o rasă cu un potențial imens atât timp cât jucătorul respectiv reușește sa țină pasul cu stilul de joc rapid și agresiv pe care acești extratereștri îl impun, ne putem gândi la ei ca la o adaptare a filmului Alien.
 • Protoss, o civilizație avansată din punct de vedere psihic si tehnologic, până în punctul în care au ajuns să stăpânească teleportarea, telechineza și să împartă o conștiență comună. Deși unitățile acestei civilizații consumă mult mai multe resurse, se mișcă mai lent și ocupă mai multă populație, compensează printr-o eficiență mult crescută, unitățile de baza fiind capabile să țină piept unora dintre cei mai veroce adversari.
 • Terran, sunt în mod nesurprinzător oamenii, intr-un cadru futurist în care călătoria interstelară nu mai pare ceva desprins din filmele SF. Este cea mai versatilă din cele trei civilizații, putând aborda strategii atât defensive cât și ofensive, bazate atât pe forța combativă a oamenilor cât si pe mașinării de război, numite Mech-uri.

Jocul pornește cu un număr fix de muncitori și o clădire centrală, din care fiecare player poate evolua, construind clădiri și unități specifice fiecărei civilizații, folosind cele două resurse prezente în joc, minerale și gaz.

Meciul este câștigat atunci când unul dintre jucatori își pierde toate unitățile și cladirile care pot produce muncitori.

Sfaturi pariuri Starcraft 2

În ciuda faptului că este un joc mult mai complex decât alte titluri, precum LOL Esports, DOTA, etc., în ceea ce privește pariurile, posibilitățile sunt limitate, cel mai des fiind oferită doar cota pariuri esports câștigă sau, în eventualitatea unui eveniment sau etape de turneu cu mai multe hărți jucate, câștigător harta x, handicap.

Dar ce putem face pentru a câștiga în fața acestui impediment? Păi, este simplu: complexitatea crescută a acestui joc face ca meciurile sa fie și mai previzibile, atunci când știm unde să căutăm.

Ne putem folosi în acest scop de o serie de factori si indicatori precum APM și SPM, indicatori pe care îi voi explica în continuare.

Esports Star Craft 2 – Ce să urmărești când pariezi

Ceea ce caracterizează un jucător bun de SC2 Esports sunt capacitatea acestuia pentru multitasking, o bună strategie și multe multe ore de joc. Având în vedere că ultimul element enumerat este oarecum subiectiv, fiind greu să cuantificăm eficiența și evoluția fiecărui jucător în funcție de numărul de ore sau meciuri jucate, hai să ne ocupăm de celelate două.

Complexitatea e sports Starcraft 2 impune ca jucătorii, mai ales cei de top să aibă o capacitate pentru multitasking imensă, acest lucru fiind reflectat în APM-ul acestora, adică Actions Per Minute (numărul de comenzi pe care un jucător le emite trupelor sale în decurs de un minut), acesta ajungând la nivelurile cele mai înalte, chiar și în intervalul 400-500, o viteză uriașă, aprox. 10 acțiuni pe secudă.

Dar, pentru a emite aceste comenzi, trebuie să fii conștient de felul în care evoluează jocul, acțiunile adversarului tău, dar și ale propriilor trupe, toate acestea fiind adunate sub cupola conceptului de Map Awareness, lucru pe care îl putem cunatifica urmărind numărul de SPM adică Screens Per Minute (numărul de ecrane sau segmente de mapă pe care un jucător le vizualizează în decurs de un minut).

Un alt indiciu important și poate cel mai simplu dintre toate este istorciul și palmaresul unui jucător, campionatele jucate și câștigate, meciurile de antrenament publice etc.

Ce este Starcraft 2?

Starcraft 2 este continuarea unei legende și a fost anunțat pentru prima dată pe 19 Mai 2007, urmând să devină o trilogie prin adăugarea câtorva expansion-uri pe parcurs. Este unul dintre cele mai bine vândute jocuri, însumând 3 milioane de copii doar în prima lună de la apariție. Trilogia este constituită din “Wings of Liberty”, “Heart of Swarm” și “Legacy of Void”. Povestea este scrisă de Chris Metzen și Andy Chambers și este la mare concurență cu “The Dark Templar Saga” scris de Christie Golden.

Venind după legenda creată de primul joc al seriei, S2 s-a bucurat de un succes incredibil, urcând foarte repede în topul celor mai jucate jocuri ale genului Strategy/RTS. Din acest motiv și-a croit drum și către e-Sports, unde a devenit unul dintre primele jocuri disponibile și este în prezent în topul preferințelor jucătorilor, cât și pariorilor care vor ca pe lângă distracție să se bucure și de niște câștiguri bune.

“Brood War”, primul joc al seriei, a fost unul dintre cele mai de succes nume din E-Sports, cu un sistem de ranguri propriu. Poți citi mai multe și despre pariuri Starcraft Broodwar pe Supercazino. Acesta este menționat drept metodă națională de relaxare în Coreea de Sud, unde are și două posturi de televiziune dedicate. Primele meciuri profesioniste au stat sub marca MGL ( Major League Gaming) și Intel Extrem Master, în prezent fiind sub marca proprie ca “Starcraft ÎI – World Championship Series”.

Cum se joacă Starcraft?

Există două moduri de joc: Campanie și Multiplayer.

 • În campanie îți vei asuma rolul uneia dintre cele trei rase și vei urma firul narativ al acesteia pe parcursul unor misiuni.
 • În Multiplayer, jocul devine o Strategie/RTS clasică, asemănătoare cu “Warcraft”, unde îți poți alege o rasă și vei concura cu alți jucători pe aceeași hartă. Se construiesc structuri, se avansează tehnologii. Scopul meciului este acela de a elimina în cele din urmă ceilalți jucători.

La fel ca în cazul altor tipuri de eSports, vei fi în avantaj dacă ai cât mai multe informații și ești la rândul tău jucător. De cele mai multe ori, câștigătorii cei mai mari sunt din rândul jucătorilor înfocați. Aceștia recunosc stilurile și strategiile celor pe care pariază, reușind să anticipeze rezultatele meciurilor.

Concluzii

Toate aceste informații te vor ajuta să câștigi fără să riști bani personali și îți vor permite să îți pui norocul și cunoștințele la încercare. Alege-ți oferta preferată din cele de mai sus și profită de cele mai bune cote pariuri Stacraft 2 ca să plasezi și tu bilete cu șanse maxime!

Vezi și articolul despre pariuri Rocket League!

Alte Articole

Pariuri Overwatch – Ghid de pariere online

Rating Slot Overwatch este unul dintre cele mai reușite jocuri produse de Blizzard Entertainment, titlul reușind să devină foarte apreciat în scena de eSports. Conținutului jocului este unul foarte creativ și dinamic, producătorii oferindu-le gamerilor o mulțime de eroi și abilități interesante. În prezent, Overwatch eSports este disponibil pe cele mai importante platforme de gaming: […]

Citeste mai mult

Cashpot Bonus de Bun Venit – 3000 RON și 700 Rotiri Gratis

5/5 – (1 vote) Înregistrarea la Cashpot casino îți aduce un bonus de bun venit foarte avantajos. Suma pe care o primești și numărul de rotiri sunt impresionante, deci citește acest articol să vezi ce presupune, cum revendici acest Cashpot bonus și care sunt condițiile pentru a revendica și pentru a retrage câștigul rezultat. Cashpot […]

Citeste mai mult

Magic Jackpot contact: Relații cu clienții Magic Jackpot

Rating Slot În acest ghid, îți arătăm tot ce trebuie să știi despre contact Magic Jackpot. Serviciul de relații cu clienții este indispensabil pentru orice platformă de jocuri de noroc, iar la Magic Jackpot, lucrurile nu stau diferit. Magic Jackpot contact: care sunt metodele și cum dai de ele? Cel puțin la momentul scrierii acestui […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă