jucători cs go Blog Pariuri eSPORTS   /   24 martie 2021   /   Alex Simionescu

Cei mai buni jucători de CS:GO la nivel mondial și național

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 6 octombrie 2023

5/5 - (1 vote)

În acest articol vă voi prezenta topul celor mai buni cinci jucători de Counter Strike Global Offensive, cât și parcursul actual al echipei pe care o reprezintă.

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plasează pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON Gratis la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO și eSports
  • Bonus fără depunere

O piață atractivă, în plină creștere

Scena de eSports, în special cea de Counter Strike GO, se bucură de un succes inedit: atât din partea gamerilor și a organizatorilor, cât și din partea sponsorilor. Astfel, evenimentele ne oferă o mulțime de partide interesante, acolo unde cei mai buni jucători ai jocurilor electronice își pot demonstra talentul. Factorul financiar intervine și el în motivația gamerilor. Fondurile de premiere ce depășesc suma de 1 milion de dolari reușesc să îi determine pe gameri să devină din ce în ce mai buni în sportul pe care il practică.

În medie, titlul Counter Strike are peste 5 evenimente majore în fiecare an, iar cele mai bune organizații din toate regiunile lumii participă la aceste turnee. Astfel, cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive au ocazia, în diferite evenimente, să iși demonstreze valoarea și să ocupe un loc în topul celor mai productivi jucători cs go ai anului.

Cei mai buni jucători de CS GO din România

Ei bine, iată că am ajuns la unul dintre cele mai populare capitole. În această secțiune vom discuta despre cei mai buni jucători români de CS GO.

Cel mai bun jucător de CS GO din România – XELLOW (Adrian Guță)  

xellow cei mai buni jucatori cs go romania

Topul celor mai populari și apreciați jucători de CS GO din România începe cu nimeni altul decât Adrian Guță, cunoscut și drept XELLOW. Tânărul jucător este AWP-erul echipei Nexus și de-a lungul carierei a reușit să se facă remarcat prin stilul său agresiv și dinamic de joc. Până să devină un om de bază la Nexus (cea mai puternică organizație la ora actuală), XELLOW a mai trecut pe la echipe precum neXtplease! și cooL Gaming. În prezent, XELLOW este considerat de mulți drept cel mai bun jucător român de CS GO.

Adrian XELLOW Guță a reușit să cucerească multe trofee alături de Nexus, acesta înregistrând din Counter Strike Global Offensive venituri de peste 22.000 de euro. Astfel, se află în topul celor mai bine plătiți jucători de CS GO din România.

2) BTN (Cătălin-Ionuț Stănescu) 

btn cei mai buni jucatori cs go romania

Cătalin-Ionuț „BTN” Stănescu este căpitanul echipei Nexus, și totodată unul dintre cei mai vechi jucători de CS GO din România. Transferat de la neXtplease! în anul 2016, BTN a reușit să aducă echipa Nexus în Top 100 HLTV. Ultimul succes important înregistrat de organizația celor doi jucători a fost câștigarea REL Season 3, acolo unde echipa a plecat acasă cu suma de 11.000 de euro. Per-total, BTN a câștigat din CS:GO nu mai puțin de 21.000 de euro.

BTN folosește un monitor cu 240 Hz, pe o rezoluție de 1280×960, de tipul Stretched. Cât despre mouse, tastatură și căști, ambele produse sunt Logitech G Pro. Deși pe scena internațională Nexus nu a reușit în ultima perioadă să demonstreze mare lucru, echipa condusă de BTN a demonstrat, pentru al doilea an consecutiv, faptul că este cea mai puternică echipă din România.

3) sXe (Cristian Niță) 

sxe cei mai buni jucatori cs go romania

Cristian „sXe” Niță este un alt jucător important al scenei de Counter Strike Global Offensive din țara noastră. Cu venituri aproximativ de 15.000 de euro obținute din acest joc, sXe a trecut pe la cele mai importante organizații de Counter Strike GO. Astfel, Cristian Niță a reușit să fie în top pe lista de jucători de CS GO din România.

sXe a semnat cu Nexus în anul 2018, devenind un membru important al organizației. Timp de o lună de zile, în 2021, jucătorul a trecut la rolul de antrenor al echipei, însă toată treaba a durat maxim o lună de zile. Apoi, sXe s-a intors la rolul de jucător în echipă. În luna iulie, gamerul s-a despărțit de echipa Nexus Gaming și s-a alăturat organizației allStars Gaming.

4) iM (Ivan Mihai)

im cei mai buni jucatori cs go romania

Ivan „iM” Mihai a fost privit pentru o perioadă drept cel mai bun jucător de CS GO din România. iM și-a început aventura CSGO în cadrul echipei Nexus, organizație pe care a reprezentat-o timp de doi ani de zile. În timpul petrecut aici, iM a câștigat suma de aproximativ 18.000 de dolari, devenind un element important al echipei.

iM reprezintă acum organizația GamerLegion, iar rolul său este unul de Rifler – Entry Fragger.

5) Regali (Iulian Harjău)

regali cei mai buni jucatori cs go romania

Iulian „regali” Harjău este un jucător cu un potențial uriaș de a deveni cel mai bun jucător român de CS GO. Tânarul a semnat un contract cu echipa Fnatic Rising, mai exact divizia de juniori a organizației Fnatic. Deși are venituri de sub 1 mie de euro obținute din CS:GO, Regali este în prezent unul dintre cei mai buni jucători români de CS GO.

Tânărul a reprezentat echipa și la turneul WePlay! Academy, acolo unde cele mai bune echipe de juniori s-au luptat pentru un loc în marea finală LAN cu premii în valoare de 100.000 de dolari. Echipa s-a calificat în etapa de Play-Ins și are mari șanse să ajungă una dintre cele 4 finaliste.

Cei mai buni jucători CS GO la nivel mondial

ZywOo îi „fură” pentru a doua oară consecutiv titlul lui s1mple. Cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive au fost la înalțime! Iată care sunt cei mai buni jucători CS GO la momentul actual:

1)  Matheiu „ZywOo” Herabut – Team Vitality

ZywOo a reușit o performanță notabilă în Counter Strike, AWP-erul organizației Team Vitality reușind să cucerească, pentru a doua oară consecutivă, titlul de cel mai bun jucător al anului. Deși zywOo este prezent de mult timp în scena de eSports, mult așteptata tranziție la nivelul profesionist s-a întamplat în anul 2018, atunci când jucătorul s-a alăturat celor de la Vitality, una dintre cele mai renumite organizații de eSports din Franța.

zywoo top jucatori cs go

Astfel, tânărul a condus Vitality către prima victorie de LAN internațional, mai exact DreamHack Open Atalanta 2018. ZwyOo a obținut in rating de 1,40, în timp ce organizația pe care a reprezentat-o a învins echipe de top precum compLexity, Ghost și Luminosity. Astfel, gamer-ul a reușit să devina unul dintre cei mai buni jucători cs go din întreaga lume.

Anul 2020 a fost unul foarte productiv pentru ZwyOo și echipa sa, Vitality reușind să cucerească turnee precum IEM Beijing EU și BLAST Fall Finals. În cadrul acestor evenimente, zwyOo a fost desemnat și cel mai bun jucător al turneului (MVP). De asemenea, Vitality s-a clasat și pe locul doi în cadrul a două alte turnee importante: cs_summit6 și BLAST Spring EU.

În prezent, Vitality a fost eliminată din cadrul turneului ESL Pro League Season 13, acolo unde s-a duelat împotriva unor organizații precum mousesports, FaZe, G2, ENCE și Ninjas in Pyjamas, iar unii dintre cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive i-au eliminat.

2)  Aleksander „s1mple” Kostyliev – Natus Vincere

Deși este un jucător destul de controversat în lumea eSports, s1mple a reușit să devină de-a dreptul o legendă vie a jocului, stabilind o mulțime de recorduri – atât individuale, cât și în echipă. Până să devină unul dintre cei mai apreciați gameri din scena de eSports și să fie alături de cei mai buni jucători cs go, gamerul a evoluat la echipe precum HellRaisers și FlipSide3, iar mai apoi reușind tranziția către cel mai înalt nivel, semnând cu organizația Team Liquid.

s1mple top jucatori cs go

După o mulțime de victorii și de rezultate înregistrate, s1mple a decis ca este timpul pentru o schimbare. NaVi, noua sa organizație, l-a ajutat pe tânărul jucător să câștige și primul turneu major (ESL One New York), reușind să primească, de asemenea, titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Deși anul trecut a fost unul foarte bun, gamerul nu a reușit să obțină cel mai important trofeul individual: jucătorul anului. NaVi a câștigat turneul IEM Katowice și a plecat acasă cu suma de 250.000 de dolari, în timp ce evenimentele IEM Beijing EU și EPL Season 12 au adus echipei locul secund. Cu aceste realizări, s1mple a reușit să obțină locul secund în topul compus din cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive.

Natus Vincere participă în acest moment în turneul ESL Pro League Season 13, acolo unde organizația se află în grupa C, alături de organizații precum Gambit, FURIA, MIBR, Cloud9 și TeamOne. S1mple și compania au reușit o singură victorie, obținând doar 3 puncte din 3 etape disputate. Următorul meci se va juca împotriva celor de la MIBR, iar Navi pleacă cu prima șansă pentru a obține o victorie.

Betano ne oferă, pentru o potențială victorie a gazdelor, o cotă de 1.25. De asemenea, poți paria și pe succesul celor de la NaVi pe fiecare mapă separată, pariu ce ne poate înmulți suma de 1.36 de ori. O partidă echilibrată ce se va întinde pe 3 mape nu este deloc exclusă, MIBR fiind o formație destul de ofensivă. Pentru acest pariu, Betano iți pune la dispoziție o cotă de 2.30.

3)  Nicolai „device” Reedtz – Astralis

Consistență incredibilă, fragmentare notabilă și un număr important de premii individuale în anul 2020 îl clasează pe device pe locul al treilea în clasamentul celor mai buni jucători de anul trecut. Calificativul său de 1,20 și majoritatea celorlalte statistici ale sale reușesc să scoată în evidență anul excelent pe care jucătorul l-a avut.

device top jucatori cs go

Device a fost al treilea cel mai bine cotat jucător și s-a clasat pe locul cinci pentru ucideri pe tur (0,77), deschideri (0,14 pe tur) și multi-ucideri (19,5% din turele sale). Mai mult, jucătorul a avut un raport de deces foarte scăzut (0,62 pe rundă, al 11-lea cel mai bun). Cu aceste statistici, device a reușit să iți câștige locul în topul celor mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive.

În anul 2020, Astralis a reușit să obțină trofeul IEM Global Challenge, primind astfel suma de 200.000 de dolari. De asemenea, device a câștigat, alături de organizația sa, și alte evenimente importante precum EPL Season 11 și 12 EU, respectiv DHM Winter EU. Astralis participă, de asemenea, la turneul ESL Pro League Season 13.

Echipa se află în grupa D, compusă din organizații de top precum Team Liquid, Virtus.Pro, Evil Geniuses, fnatic și Endpoint. Deși anul 2021 nu a început excelent pentru device & co, Astralis fiind eliminată din cadrul turneului IEM Katwoice 2021 de către Virtus.Pro (2-1), organizația este una dintre favoritele pentru a câștiga grupa D.

Pentru Astralis urmează duelul împotriva celor de la Evil Geniuses, echipa fiind cotată de către Betano cu 1.28 pentru o posibilă victorie. Adversarii de la Evil Geniuses au o cotă de 3.45, iar un scor corect al gazdelor cu 2-0 ne poate înmulți miza de 1.98 ori. Un pariu simplu ar fi numărul de runde pe prima mapă (peste 24.5) care ne oferă o cotă de 1.40. Poți găsi mai multe pariuri CS GO și la Maxbet sau Fortuna.

Alți jucători CS GO de top

Lista ar fi incompletă fără alți 2 jucători de succes care au înregistrat rezultate remarcabile în 2020. Aceștia s-au aflat constant în top-urile fanilor, iar performanța lor este indiscutabilă.

4) Nikola „NiKo” Kovac – G2 Esports

Unul dintre cei mai apreciați frageri și jucători cu un impact remarcabil, NiKo, a reușit să se mențină în top 5 cei mai buni jucători de Counter Strike GO. Anul trecut, NiKo a părăsit și organizația pe care a reprezentat-o o bună perioadă de timp, FaZe, semnând astfel cu G2 Esports. Jucătorul a intrat perfect în G2, însă acest lucru nu a ajutat echipa în anul 2020 să obțină foarte mult realizări.

niko top jucatori cs go

Niko a avut un rating de 1,24, asta în mare parte din cauza faptului că G2 a avut o grupă dificilă în BLAST Premier Fall Series, compusă din organizații precum FURIA, MIBR și Astralis. Totuși, jucătorul a reușit să fie foarte eficient în semifinala IEM Beijing-Haidan, în care a câștigat și ultimul premiu de EVP al anului, reușind o serie de statistici impresionante, respectabile, inclusiv un rating de impact de 1,36 și un ADR maxim de 90,5.

Anul 2020 la noua echipă a venit pentru NiKo cu o clasare pe locurile 3-4 la turneul IEM Beijing EU, respectiv o clasare de 5-6 la evenimentul BLAST Fall Finals. Organizația a reușit să treacă cu brio din prima fază a turneului ESL Pro League Season 13, acolo unde s-a clasat pe al treilea loc în grupa A, calificându-se astfel în următoarea etapa a competiției.

După terminarea tuturor meciurilor disputate în cadrul grupelor, NiKo & CO iși vor afla și adversarii. În acest turnu se află cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive, așadar, vom avea parte de o mulțime de partide interesante.

5) Denis „electronic” Sharipov – Natus Vincere

Evoluțiile excelente reușite de electronic în anul 2020 îi oferă jucătorului locul cinci în clasamentul celor mai buni jucători ai anului trecut. Tânărul și-a câștigat locul printre cei mai buni jucători cs go, reușind o mulțime de performanțe notabile în cele mai importante turnee și meciuri de eSports ale anului.

electronic top jucatori cs go

Coerența sa a fost excelentă (69% din hărți cu un rating de peste 1,00) și a obținut un rating general de 1,14. Electronic a reușit să ofere o mulțime de daune adversarilor (81,8 pe rundă), stabilind un impact excelent de 1,19. De asemenea, numerele bune de deschidere (0,13 pe rundă) și frecvența de multi kill (18,5%) l-au ajutat pe electronic să obțină ultimul loc în acest top.

Fiind coleg de echipă cu s1mple, jucătorul aflat pe poziția a doua în acest top, jucătorul a cucerit turneul IEM Katowice (250.000 dolari) și s-a plasat pe poziția secundă în cadrul turneelor IEM Beijing EU și EPL Season 13.

După partida cu MIBR, pentru NaVi mai urmează un meci important, disputat împotriva celor de la Team One, în cadrul grupei C a evenimentului ESL Pro League Season 13. Natus Vincere a primit o cotă de 1.11, în timp ce adversarii au o cotă de 6.00. Pentru o victorie cu scorul de 2 la 0 în favoarea celor de la NaVi, Betano ne oferă o cotă de 1.47.

Concluzie

Așadar, deși pandemia de COVID-19 a pus stop tuturor evenimentelor desfășurate în mediul offline, scena de eSports a reușit să treacă peste acest obstacol, oferindu-ne o mulțime de evenimente și de meciuri spectaculoase. Cei mai buni jucătorii de Counter Strike GO au fost la înalțime și ne-au arătat, pentru încă odată, de ce acest titlu este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din industria jocurilor electronice. Cei mai buni jucători CS GO au fost recompensați de site-ul oficial al titlului, HTLV, platforma oferindu-le un top personalizat.

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plasează pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON Gratis la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO și eSports
  • Bonus fără depunere

Surse Foto:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
cum se joaca poker

Cum Se Joacă Poker – Sfaturi Practice 2023

26 februarie 2022

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți și necesită strategie, noroc și îndemânare. Cu o istorie de aproximativ 250 de ani (nu exista un consens clar cu privire la originea pokerului), popularitatea acestui joc a crescut constant, mai ales după anii `90 cand internetul s-a răspândit în întreaga lume și a dat […]

Citeste mai mult
10 Rotiri Gratuite Winmasters

Ofertă specială cu rotiri gratuite Winmasters

1 iunie 2020

Pentru jucătorii experimentați care au intrat de ceva timp în lumea cazinourilor online, rotirile gratuite reprezintă un termen foarte cunoscut, iar aceștia știu deja cât de avantajoase sunt, așa că profită mereu de ele, dar pentru începători, acest termen poate crea confuzii, motiv pentru care este necesar să definim rotirile gratuite. Într-un mod foarte simplist, […]

Citeste mai mult
depunere maxbet casino

Depunere Maxbet – Cum Faci Maxbet Depunere și Retragere

26 iunie 2021

Te-ai înregistrat de curând la Maxbet sau intenționezi să o faci? Atunci cu siguranță vei vrea să afli mai multe despre cum să faci o depunere Maxbet sau cum să-ți retragi câștigurile, cât este timpul de procesare al unei plăți sau dacă se percepe comision la tranzacții. Astăzi vom discuta despre toate aceste particularități ale […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!