jucători cs go
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   martie 24, 2021   /   Mihai Babciuc

Top 5 Jucători de CS:GO

În acest articol vă voi prezenta topul celor mai buni cinci jucători de Counter Strike Global Offensive, cât și parcursul actual al echipei pe care o reprezintă.

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plasează pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

 • 50 RON Gratis la validarea contului
 • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO și eSports
 • Bonus fără depunere

O piață atractivă, în plină creștere

Scena de eSports, în special cea de Counter Strike GO, se bucură de un succes inedit: atât din partea gamerilor și a organizatorilor, cât și din partea sponsorilor. Astfel, evenimentele ne oferă o mulțime de partide interesante, acolo unde cei mai buni jucători ai jocurilor electronice își pot demonstra talentul. Factorul financiar intervine și el în motivația gamerilor. Fondurile de premiere ce depășesc suma de 1 milion de dolari reușesc să îi determine pe gameri să devină din ce în ce mai buni în sportul pe care il practică.

În medie, titlul Counter Strike are peste 5 evenimente majore în fiecare an, iar cele mai bune organizații din toate regiunile lumii participă la aceste turnee. Astfel, cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive au ocazia, în diferite evenimente, să iși demonstreze valoarea și să ocupe un loc în topul celor mai productivi jucători cs go ai anului.

Cei mai buni jucători CS GO – parcursul actual

ZywOo îi „fură” pentru a doua oară consecutiv titlul lui s1mple. Cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive au fost la înalțime! Iată care sunt cei mai buni jucători CS GO la momentul actual:

1)  Matheiu „ZywOo” Herabut – Team Vitality

ZywOo a reușit o performanță notabilă în Counter Strike, AWP-erul organizației Team Vitality reușind să cucerească, pentru a doua oară consecutivă, titlul de cel mai bun jucător al anului. Deși zywOo este prezent de mult timp în scena de eSports, mult așteptata tranziție la nivelul profesionist s-a întamplat în anul 2018, atunci când jucătorul s-a alăturat celor de la Vitality, una dintre cele mai renumite organizații de eSports din Franța.

Astfel, tânărul a condus Vitality către prima victorie de LAN internațional, mai exact DreamHack Open Atalanta 2018. ZwyOo a obținut in rating de 1,40, în timp ce organizația pe care a reprezentat-o a învins echipe de top precum compLexity, Ghost și Luminosity. Astfel, gamer-ul a reușit să devina unul dintre cei mai buni jucători cs go din întreaga lume.

Anul 2020 a fost unul foarte productiv pentru ZwyOo și echipa sa, Vitality reușind să cucerească turnee precum IEM Beijing EU și BLAST Fall Finals. În cadrul acestor evenimente, zwyOo a fost desemnat și cel mai bun jucător al turneului (MVP). De asemenea, Vitality s-a clasat și pe locul doi în cadrul a două alte turnee importante: cs_summit6 și BLAST Spring EU.

În prezent, Vitality a fost eliminată din cadrul turneului ESL Pro League Season 13, acolo unde s-a duelat împotriva unor organizații precum mousesports, FaZe, G2, ENCE și Ninjas in Pyjamas, iar unii dintre cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive i-au eliminat.

2)  Aleksander „s1mple” Kostyliev – Natus Vincere

Deși este un jucător destul de controversat în lumea eSports, s1mple a reușit să devină de-a dreptul o legendă vie a jocului, stabilind o mulțime de recorduri – atât individuale, cât și în echipă. Până să devină unul dintre cei mai apreciați gameri din scena de eSports și să fie alături de cei mai buni jucători cs go, gamerul a evoluat la echipe precum HellRaisers și FlipSide3, iar mai apoi reușind tranziția către cel mai înalt nivel, semnând cu organizația Team Liquid.

După o mulțime de victorii și de rezultate înregistrate, s1mple a decis ca este timpul pentru o schimbare. NaVi, noua sa organizație, l-a ajutat pe tânărul jucător să câștige și primul turneu major (ESL One New York), reușind să primească, de asemenea, titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Deși anul trecut a fost unul foarte bun, gamerul nu a reușit să obțină cel mai important trofeul individual: jucătorul anului. NaVi a câștigat turneul IEM Katowice și a plecat acasă cu suma de 250.000 de dolari, în timp ce evenimentele IEM Beijing EU și EPL Season 12 au adus echipei locul secund. Cu aceste realizări, s1mple a reușit să obțină locul secund în topul compus din cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive.

Natus Vincere participă în acest moment în turneul ESL Pro League Season 13, acolo unde organizația se află în grupa C, alături de organizații precum Gambit, FURIA, MIBR, Cloud9 și TeamOne. S1mple și compania au reușit o singură victorie, obținând doar 3 puncte din 3 etape disputate. Următorul meci se va juca împotriva celor de la MIBR, iar Navi pleacă cu prima șansă pentru a obține o victorie.

Betano ne oferă, pentru o potențială victorie a gazdelor, o cotă de 1.25. De asemenea, poți paria și pe succesul celor de la NaVi pe fiecare mapă separată, pariu ce ne poate înmulți suma de 1.36 de ori. O partidă echilibrată ce se va întinde pe 3 mape nu este deloc exclusă, MIBR fiind o formație destul de ofensivă. Pentru acest pariu, Betano iți pune la dispoziție o cotă de 2.30.

3)  Nicolai „device” Reedtz – Astralis

Consistență incredibilă, fragmentare notabilă și un număr important de premii individuale în anul 2020 îl clasează pe device pe locul al treilea în clasamentul celor mai buni jucători de anul trecut. Calificativul său de 1,20 și majoritatea celorlalte statistici ale sale reușesc să scoată în evidență anul excelent pe care jucătorul l-a avut.

Device a fost al treilea cel mai bine cotat jucător și s-a clasat pe locul cinci pentru ucideri pe tur (0,77), deschideri (0,14 pe tur) și multi-ucideri (19,5% din turele sale). Mai mult, jucătorul a avut un raport de deces foarte scăzut (0,62 pe rundă, al 11-lea cel mai bun). Cu aceste statistici, device a reușit să iți câștige locul în topul celor mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive.

În anul 2020, Astralis a reușit să obțină trofeul IEM Global Challenge, primind astfel suma de 200.000 de dolari. De asemenea, device a câștigat, alături de organizația sa, și alte evenimente importante precum EPL Season 11 și 12 EU, respectiv DHM Winter EU. Astralis participă, de asemenea, la turneul ESL Pro League Season 13.

Echipa se află în grupa D, compusă din organizații de top precum Team Liquid, Virtus.Pro, Evil Geniuses, fnatic și Endpoint. Deși anul 2021 nu a început excelent pentru device & co, Astralis fiind eliminată din cadrul turneului IEM Katwoice 2021 de către Virtus.Pro (2-1), organizația este una dintre favoritele pentru a câștiga grupa D.

Pentru Astralis urmează duelul împotriva celor de la Evil Geniuses, echipa fiind cotată de către Betano cu 1.28 pentru o posibilă victorie. Adversarii de la Evil Geniuses au o cotă de 3.45, iar un scor corect al gazdelor cu 2-0 ne poate înmulți miza de 1.98 ori. Un pariu simplu ar fi numărul de runde pe prima mapă (peste 24.5) care ne oferă o cotă de 1.40. Poți găsi mai multe pariuri CS GO și la Maxbet sau Fortuna.

Alți jucători CS GO de top

Lista ar fi incompletă fără alți 2 jucători de succes care au înregistrat rezultate remarcabile în 2020. Aceștia s-au aflat constant în top-urile fanilor, iar performanța lor este indiscutabilă.

4) Nikola „NiKo” Kovac – G2 Esports

Unul dintre cei mai apreciați frageri și jucători cu un impact remarcabil, NiKo, a reușit să se mențină în top 5 cei mai buni jucători de Counter Strike GO. Anul trecut, NiKo a părăsit și organizația pe care a reprezentat-o o bună perioadă de timp, FaZe, semnând astfel cu G2 Esports. Jucătorul a intrat perfect în G2, însă acest lucru nu a ajutat echipa în anul 2020 să obțină foarte mult realizări.

Niko a avut un rating de 1,24, asta în mare parte din cauza faptului că G2 a avut o grupă dificilă în BLAST Premier Fall Series, compusă din organizații precum FURIA, MIBR și Astralis. Totuși, jucătorul a reușit să fie foarte eficient în semifinala IEM Beijing-Haidan, în care a câștigat și ultimul premiu de EVP al anului, reușind o serie de statistici impresionante, respectabile, inclusiv un rating de impact de 1,36 și un ADR maxim de 90,5.

Anul 2020 la noua echipă a venit pentru NiKo cu o clasare pe locurile 3-4 la turneul IEM Beijing EU, respectiv o clasare de 5-6 la evenimentul BLAST Fall Finals. Organizația a reușit să treacă cu brio din prima fază a turneului ESL Pro League Season 13, acolo unde s-a clasat pe al treilea loc în grupa A, calificându-se astfel în următoarea etapa a competiției.

După terminarea tuturor meciurilor disputate în cadrul grupelor, NiKo & CO iși vor afla și adversarii. În acest turnu se află cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive, așadar, vom avea parte de o mulțime de partide interesante.

5) Denis „electronic” Sharipov – Natus Vincere

Evoluțiile excelente reușite de electronic în anul 2020 îi oferă jucătorului locul cinci în clasamentul celor mai buni jucători ai anului trecut. Tânărul și-a câștigat locul printre cei mai buni jucători cs go, reușind o mulțime de performanțe notabile în cele mai importante turnee și meciuri de eSports ale anului.

Coerența sa a fost excelentă (69% din hărți cu un rating de peste 1,00) și a obținut un rating general de 1,14. Electronic a reușit să ofere o mulțime de daune adversarilor (81,8 pe rundă), stabilind un impact excelent de 1,19. De asemenea, numerele bune de deschidere (0,13 pe rundă) și frecvența de multi kill (18,5%) l-au ajutat pe electronic să obțină ultimul loc în acest top.

Fiind coleg de echipă cu s1mple, jucătorul aflat pe poziția a doua în acest top, jucătorul a cucerit turneul IEM Katowice (250.000 dolari) și s-a plasat pe poziția secundă în cadrul turneelor IEM Beijing EU și EPL Season 13.

După partida cu MIBR, pentru NaVi mai urmează un meci important, disputat împotriva celor de la Team One, în cadrul grupei C a evenimentului ESL Pro League Season 13. Natus Vincere a primit o cotă de 1.11, în timp ce adversarii au o cotă de 6.00. Pentru o victorie cu scorul de 2 la 0 în favoarea celor de la NaVi, Betano ne oferă o cotă de 1.47.

Concluzie

Așadar, deși pandemia de COVID-19 a pus stop tuturor evenimentelor desfășurate în mediul offline, scena de eSports a reușit să treacă peste acest obstacol, oferindu-ne o mulțime de evenimente și de meciuri spectaculoase. Cei mai buni jucătorii de Counter Strike GO au fost la înalțime și ne-au arătat, pentru încă odată, de ce acest titlu este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din industria jocurilor electronice. Cei mai buni jucători CS GO au fost recompensați de site-ul oficial al titlului, HTLV, platforma oferindu-le un top personalizat.

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plasează pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

 • 50 RON Gratis la validarea contului
 • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO și eSports
 • Bonus fără depunere

Surse Foto:

 • https://zikurat.media/electronic-tri-goda-vystupaet-za-sostav-navi-po-csgo/
 • https://www.artstation.com/artwork/4beL1k
 • https://egamersworld.com/counterstrike/news/o-zywoo-e-o-melhor-jogador-do-cs-go-2019-classific-N1kTmw0g-
 • https://www.dexerto.com/csgo/when-is-s1mple-unbanned-twitch-suspension-countdown-914822/
 • https://estnn.com/csgo-niko-embraces-the-aug-meta-and-dominates-tyloo/

Alte Articole

depunere platinum

Depuneri și Retrageri Platinum Casino – Ghid Complet

Încă de la apariția acestui cazinou nou pe piața din România, jucătorii au fost entuziasmați de oferta de jocuri și de bonusurile oferite de Platinum Casino. Din ce în ce mai mulți jucători și-au deschis un cont la Platinum Casino și au început să își încerce norocul la tot felul de sloturi și jocuri de […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Totul despre Poker Omaha – Reguli, Tipuri și Unde poți juca

Jocurile de poker este, fără dar și poate, cel mai cunoscut joc de cărți de la cazinouri. De aceea, în acest articol, îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre Poker Omaha: reguli, valorile mâinilor, diferențele cu Texas Holdem, tipuri și la ce cazinouri online din România le poți juca. Reguli Poker Omaha: de ce […]

Citeste mai mult
depunere si retragere mozzartbet

Depuneri și Retrageri Mozzartbet – Metode de Plată

Mozzartbet casino a atras atenția multor jucători prin oferta de jocuri de noroc de la producători renumiți, majoritatea dintre ei bucurându-se nu doar de o experiență plăcută, ci și de câștiguri mari. Dacă și tu vrei să testezi acest cazinou, trebuie mai întâi să îți deschizi un cont de jucător (un proces ce durează maxim […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă