pariuri esport la maxbet casino online
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 26, 2019   /   Cristian Rotaru

Pariuri League of Legends

Rating Slot

League of Legends este unul dintre cele mai populare jocuri digitale, acesta având parte de o istorie și o evoluție remarcabilă. Încadrându-se în categoria de Strategie, LOL impune fiecărui player un raționament aparte. Dacă știi deja cum se vor desfășura meciurile organizate la nivel internațional și vrei să participi și tu la ele, depune pariul pe echipa învingătoare și bucurându-te astfel de propriul tău premiu!

În articolul de mai jos îți vom arăta cum să plasezi pariuri LOL la Maxbet, Betano și Fortuna cu două bonusuri exclusive: 50 RON gratis fără depunere sau 100% până la 700 RON la depozit! Alege-ți oferta preferată și joacă și tu!

! Pariurile Momentului !

League of Legends desfășoară campionate și competiții în mod periodic, astfel că mereu va exista o competiție pe care poți paria la Betano, Maxbet sau Fortuna. La momentul actual Campionatul Mondial de League of Legends, sau Worlds, pe scurt, este pe limbile tuturor atunci când vine vorba despre pariuri LoL. Iată care sunt pariurile momentului:

Worlds 2020: Cupa Mondială LoL

Maxbet

 • LOL: Cupa Mondială – Suning Gaming (2.73 cotă) vs. DAMWON Esports (1.40 cotă)

Betano

 • LOL: Cupa Mondială – Suning Gaming (2.82 cotă) vs. DAMWON Esports (1.40 cotă)

eFortuna

 • LOL: Cupa Mondială – Suning Gaming (2.58 cotă) vs. DAMWON Esports (1.43 cotă)

LFL Season Finale

Maxbet

 • LFL – GamersOrigin (1.47 cotă) vs. Misfits Premier (2.45 cotă)

Betano

 • LFL – GamersOrigin (1.50 cotă) vs. Misfits Premier (2.50 cotă)

eFortuna

 • LFL – GamersOrigin (1.50 cotă) vs. Misfits Premier (2.38 cotă)

50 RON fără depunere pentru pariuri League of Legends

pariuri league of legends maxbet

Pentru a primi cei 50 RON gratis fără depunere ai de îndeplinit trei pași simpli:

 • Pasul 1 – Înregistrează-te la Maxbet dând click pe oferta de mai jos!
 • Pasul 2 – Validează-ți contul creat!
 • Pasul 3 – Introdu codul bonus 50ESPORTS în secțiunea Bonusuri Disponibile din contul de jucător!

Ofertă specială

50 RON Gratis

Cod bonus: 50ESPORTS

Profită de 50 RON Fără Depunere!

100% până la 700 RON la prima depunere la Maxbet

bonus pariuri esports maxbet

Pentru a beneficia de bonusul la depunere pentru pariuri eSPORTS la Maxbet:

 • Pasul 1 – Înregistrează-te dând click pe oferta de mai jos!
 • Pasul 2 – Efectuează o depunere de minim 50 RON folosind codul bonus BUNVENIT – depunerea îți va fi dublată, în limita a 700 RON!
 • Pasul 3 – Plasează-ți pariurile eSPORTS!

Ofertă specială

100% Bonus până la 700 RON

Cod bonus: BUNVENIT

Dublează-ți prima depunere!

Pariază Acum pe LoL

Cele mai bune cote la Betano

Profită de cele mai bune cote pe competițiile League of Legends de la Betano!

Bonus eSports

100% până la 500 RON

Bucură-te de cel mai tare bonus eSports de la Fortuna! Dublează-ți primul depozit cu o ofertă generoasă de 100% până la 500 RON!

Ce este League of Legends

League of Legends sau cunoscut de fani, simplu, ca „LOL” este unul dintre cele mai populare jocuri MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Este dezvoltat și publicat de Riot Games pentru Microsoft Windows și MacOS, fiind complet gratuit. Suportul financiar este obținut din microtranzacții în joc. Este unul dintre primele jocuri MOBA apărute pe piața de sine stătătoare, inspirat de modul „Defense of the Ancients” pentru Warcraft 3.

Jucătorii își asumă rolul unui „Erou” cu abilitați unice și concurează într-o echipă formată din cinci playeri, într-un sistem PVP (Player vs Player) contra altor echipe de cinci. Scopul jocului este acela de a cucerii „Nexus-ul” inamic și de-al proteja pe cel personal. Jocul a fost bine primit încă de la lansarea sa în 2009 și de atunci a continuat doar să crească în popularitate, ajungând în 2012 să fie cel mai jucat joc de PC în America de Nord și Europa, ca ore de joc.

În ianuarie 2014, LOL avea deja peste 67 milioane de jucători lunar și peste 27 milioane de jucători pe zi. Are în prezent cea mai mare comunitate pe platformele de streaming precum ste YouTube și Twitch.tv și este primul ca număr total de ore vizualizate. Deși popularitatea jocului nu a luat amploare în obiecte fizice, accesorii sau jucării, LOL este una dintre cele mai populare figuri în E-Sports, în mod special în America de Nord și Europa.

Competițiile eSports League of Legends

Riot Games organizează „League Championship Series” (LCS) anual, în Los Angeles și Berlin și însumează 10 echipe pe fiecare continent. Competiții regionale asemănătoare există și în China (LPL), Korea de Sud (LCK), Taiwan si Hong Kong (LMS) și multe altele. Absolut toate culminează cu celebrul campionat mondial.

Anual, zeci de milioane de dolari sunt însumați ca premii pentru participanți, dar și pentru organizarea minuțioasă a evenimentului. Fiind o figură atât de populară în E-Sports, era normal și de așteptat ca pariorii să-și îndrepte mare parte din atenție asupra pentru pariuri LOL. De asemenea, e-Sports per total devine din ce în ce mai popular apropiindu-se tot mai mult, pe an ce trece, de sporturile reale, atât ca număr de fani, cât și că valoare a premiilor acordate.

Cum se joacă LOL

League of Legends este un joc 3D, MOBA. În prezent există următoarele moduri de joc:

 • Summoner’s Rift
 • Twisted Treeline
 • Howling Abyss

Periodic, apar alte moduri noi, în timpul diverselor Event-uri organizate în joc. Jucătorii participă atât singuri, cât și în echipe, în meciuri care durează între 20 și 60 de minute. În fiecare meci, ei lucrează împreună pentru a îndeplini condițiile necesare pentru victorie, distrugerea turnurilor inamice și în final a Nexus-ului inamic.

În fiecare meci, fiecare jucător controlează un caracter numit „Campion”. El este fie ales, fie prestabilit de modul de joc și are un set unic de abilitați. Fiecare Campion începe meciul cu un nivel mic și avansează pe parcursul jocului, până la un nivel maxim de 18. Prin punctele de experiență și moneda de schimb denumită „Aur”, utilizatorul poate crește abilitățile caracterului cumpărând „iteme” din propria bază.

Dacă un erou este învins și punctele de viață ajung la 0, el va fi înviat în baza sa, după o anumită perioadă care crește progresiv. Harta este împărită pe diagonală și conține 3 „lane”-uri principale și o junglă pe care jucătorii o pot folosi pentru strategii complexe. Fiecare echipă are câte 3 structuri numite turnuri pe fiecare cale de acces, acestea eliberând periodic NPC-uri, numite “minioni”. Distrugerea structurilor inamice, ale minionilor și campionilor din echipa adversă recompensează jucătorul cu bani și puncte de experiență.

Spre deosebire de DOTA, unde toți campionii sunt gratuiți și accesibili din start, în LOL jucătorul va primi la sfârșitul meciului puncte de experiență pentru cont și o monedă de schimb „Influence Points” care poate fi folosită pentru achiziționarea altor campioni. Aceștia mai pot fi achiziționați și prin microtranzacții cu bani reali.

Vezi și articolele despre pariuri DOTA și pariuri CS Go Maxbet!

Cum se pun pariuri League of Legends

Pariurile sunt simplu de plasat, iar dacă îți dorești cele mai bune cote pariuri League of Legends, Maxbet este locul ideal. Găsești secțiunea pentru LOL în partea stângă a paginii de pariuri Maxbet. Scrollează până când îți apare LOL și dă click pe numele jocului. Îți vor apărea meciurile disponibile pentru pariere și cotele disponibile. La Maxbet ai parte de cele mai bune cote League of Legends, iar anul acesta ne putem aștepta la surprize mari, având în vedere că ne aflăm abia la jumătatea sezonului.

Esports League Of Legends – Cum Să ‘’Citim’’ Jucători și Echipe

O serie de indicatori importanți în evaluarea calității unui jucător sau a unei echipe de jucători, bine înțeleși, pot reprezenta diferența dintre un jucator la pariuri LOL de succes si restul.

Deși este contextual, unul din cei mai relevanți parametric, atât în ceea ce privește jucătorii individuali cât si echipele, îl reprezintă raportul dintre numărul de inamici omorâți si numărul de morți proprii (K/D Kill/Death adică Kill/Death), acest raport relevând eficiența acțiunilor făcute.

În strânsă legătură cu el este implicarea pe care un jucător, ca individ, o are în numărul total de kill-uri ale echipei, factor exprimat procentual (KP%,  adică Kill Participation %), astfel explicând cât de mult un jucător a participat la luptele purtate de echipa sa. În aceași manieră este exprimată si cantitatea de daune pe care acesta a provocat-o inamicilor (DMG%), aurul colectat de acesta (GOLD%) si implicarea în securizarea obiectivelor precum baroni, dragoni sau turnuri.

De ce să plasezi pariuri LOL

În momentul de față au loc în mod constant competiții internaționale de LOL. Unele dintre ele au loc chiar pe stadioane cu mii de spectatori. Totodată, din ce în ce mai mulți pariori aleg să depună mize în pariuri LOL, deoarece, spre deosebire de păcanele și alte jocuri de noroc, care se bazează pe un script și un RNG (Random Number Generator), pariurile sportive și e-Sports nu depind doar de noroc. Există și un factor uman și poți calcula într-o anumită măsură rezultatul final, bazându-te pe statistici, evoluția jucătorilor și nu numai.

Trebuie să ai atât cunoștiințe temeinice legate de jocul în sine și de echipele participante, dar și de stilurile de joc ale acestora. Astfel, devine previzibil când cineva o să dea jos primul turn sau cine va reuși să înscrie „First Blood”. De asemenea, LOL este cel mai important joc MOBA, disputându-și primul loc cu DOTA, așa că ne așteptam să îl vedem în lumina reflectoarelor pentru foarte mulți ani ce vor urma, cu tot mai mulți fani. Odată cu creșterea popularității sale, ne așteptăm și la o creștere consistentă a premiilor, atât pentru jucătorii efectivi, cât și pentru pariori.

Câștigă și tu alături de echipa preferată, joacă strategic și ascultă-ți instinctul, demonstrând tuturor că ai avut dreptate! Profită acum de bonusurile pentru pariuri League of Legends de pe SuperCazino!

Alte Articole

Pariuri Overwatch – Ghid de pariere online

Rating Slot Overwatch este unul dintre cele mai reușite jocuri produse de Blizzard Entertainment, titlul reușind să devină foarte apreciat în scena de eSports. Conținutului jocului este unul foarte creativ și dinamic, producătorii oferindu-le gamerilor o mulțime de eroi și abilități interesante. În prezent, Overwatch eSports este disponibil pe cele mai importante platforme de gaming: […]

Citeste mai mult

Cashpot Bonus de Bun Venit – 3000 RON și 700 Rotiri Gratis

5/5 – (1 vote) Înregistrarea la Cashpot casino îți aduce un bonus de bun venit foarte avantajos. Suma pe care o primești și numărul de rotiri sunt impresionante, deci citește acest articol să vezi ce presupune, cum revendici acest Cashpot bonus și care sunt condițiile pentru a revendica și pentru a retrage câștigul rezultat. Cashpot […]

Citeste mai mult

Magic Jackpot contact: Relații cu clienții Magic Jackpot

Rating Slot În acest ghid, îți arătăm tot ce trebuie să știi despre contact Magic Jackpot. Serviciul de relații cu clienții este indispensabil pentru orice platformă de jocuri de noroc, iar la Magic Jackpot, lucrurile nu stau diferit. Magic Jackpot contact: care sunt metodele și cum dai de ele? Cel puțin la momentul scrierii acestui […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă