concurenti asia express Blog   /   1 martie 2024   /   Matei R. Vladoiu

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 aprilie 2024

5/5 - (3 votes)

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și fii pe fază atunci când revenim cu detalii noi despre Asia Express sezonul 7!

conticazino logo

199 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Cod bonus: 199SHINING

  • Primești 199 rotiri GRATIS la Shining Crown
  • Verifici contul și primești bonusul fără depunere
  • Folosește codul 199SHINING

În Ce Constă Emisiunea Asia Express 2024?

asia express pariuri sezon

Emisiunea Asia Express este un reality-show de aventură, în care mai multe echipe de câte 2 concurenți Asia Expres parcurg un traseu de câteva mii de km prin diferite țări dificile din lume. Fiecare concurent are la dispoziție doar un rucsac cu bunuri personale și un dolar pe zi în valuta locală. Nu au voie să aibă în posesie bani, telefoane sau hărți. Ei trebuie să se descurce singuri când vine vorba de deplasare, dormit și mâncat bazându-se pe ajutorul localnicilor.

Pe parcursul traseului sunt diferite misiuni pe care trebuie să le parcurgă fiecare dintre acești concurenți Asia Express pentru a avansa în joc. La sfârșitul fiecărei etape, echipa care ajunge prima la punctul de sosire primește o amuletă în valoare de 1000 euro. Participanții sunt eliminați constant în funcție de ordinea ajungerii la sosire și de voturile altor echipe.

Primii concurenți care ajung la finalul unei probe din traseu Asia Express 2024 primesc imunitate, mâncare și cazare pe timp de noapte. Ceilalți concurenți Asia Express care nu primesc imunitate, trebuie să ia parte la cursa pentru Ultima Șansă. În marea finală, proba de amuletă aduce echipei câștigătoare premiul cel mare de 30.000 euro.

Asia Express Sezonul 7 – Informații Generale

Asia Express sezonul 7 2024 este o surpriză pentru telespectatori, având în vedere că s-a revenit la formatul de dinainte de America Express. Ultimele 3 sezoane au avut loc pe continentul sud-american, dar în sezonul 7 vom descoperi noi țări asiatice.

Traseul din Asia Express Drumul Zeilor îi va purta pe concurenți prin Thailanda, Malaysia și Indonezia. Ne putem aștepta la aceleași provocări de care au parte perechile de concurenți Asia Express 2024 în general: temperaturi mari, bariere lingvistice, resurse puține și multă adrenalină.

Și acest sezon o va avea ca prezentatoare pe Irina Fodor, care îi va aștepta pe concurenți la fiecare punct important de pe traseu. Rămâne de văzut ce probe vor avea cele nouă echipe Asia Express 2024 și ce provocări le-a pregătit producția emisiunii.

Drumul de parcurs are 7000 km și 11 etape, cu o etapă în plus față de sezoanele trecute. În orice caz, sunt șanse ca acest traseu să fie mai sigur în comparație cu cele din America Express 2024, unde foștii concurenți au fost puși în situații de viață și de moarte.

Plasează pariuri pe evenimente de divertisment la Netbet, Unibet sau Casa Pariurilor!

Când Începe Asia Express 2024?

„Când începe Asia Express 2024?” este întrebarea de pe buzele tuturor fanilor emisiunii. Publicul așteaptă noul sezon Asia Express 2024 cu sufletul la gură. Momentan nu se cunosc foarte multe informații despre data exactă a lansării, dar se știe că sezonul va fi difuzat în primăvara anului 2024.

Filmările încep curând, așa că ne putem aștepta ca producătorii să anunțe datele concrete în perioada următoare. Cel mai probabil, premiera Asia Express Drumul Zeilor 2024 va fi tot maraton și se va întinde pe durata câtorva zile.

Asia Express Sezonul 7 – Când Se Difuzează?

Programul oficial Asia Express 2024 nu a fost încă făcut public. Cel mai probabil, după terminarea filmărilor vor apărea informații la televizor și pe rețelele de socializare. Dacă ar fi să ne facem o idee din ultimele sezoane, cel mai probabil va fi un program de difuzare asemănător.

Mai exact, este posibil ca emisiunea să fie difuzată de duminică până miercuri de la ora 20:30 aproximativ. În orice caz, vom ști din timp când să deschidem televizorul să-i urmărim pe actualii concurenți Asia Express 2024.

Cine Pleacă în Asia Express Drumul Zeilor?

În concurs pleacă mereu nouă echipe Asia Express 2024, iar pe parcurs numărul acestora scade cu fiecare eliminare. În joc vor fi cursele de imunitate, dar și cele pentru Ultima Șansă, care vor fi decisive pentru echipele care merg mai departe pe Drumul Zeilor Asia Express 2024.

În general, o eliminare se ține între ultimele două echipe de concurenți Asia Express 2024 ajunse la Irina și echipa cu cele mai multe voturi pentru eliminare. Cele 3 echipe Asia Express 2024 concurenți se întrec și, la finalul cursei, una pleacă acasă. Semifinala va avea loc între ultimele 4 echipe rămase. Prima etapă din finala Asia Express 2024 se va disputa între 3 echipe, iar a doua etapă între ultimele două echipe rămase.

În final, desigur că doar o pereche de concurenți Asia Express 2024 va învinge. Ce puțin acesta a fost formatul emisiunii până acum, dar vom vedea dacă producătorii ne vor surprinde cu alte schimbări.

Cine Sunt Concurenții Asia Express 2024?

Noile echipe Asia Express 2024 au fost deja anunțate, deci ne putem face o idee cam care vor fi dinamicile din acest nou sezon.

Lista Asia Express 2024 concurenți ne surprinde cu nume influente din diverse domenii de interes. Vom descoperi noi fațete ale personalității vedetelor și vom vedea care sunt perechile de participanți pe care îi îndrăgim cel mai mult.

Cine Va Câștiga Asia Express Drumul Zeilor?

Filmările pentru Asia Express 2024 abia încep, așa că momentan nimeni nu poate ști sigur cine va câștiga. Cel mai probabil, zvonurile vor începe să apară abia după finala Asia Express 2024. Momentan, putem doar să facem speculații și să ne gândim ce echipă de concurenți Asia Express 2024 va fi mai competitivă, bazat pe ce știm deja despre participanți.

De altfel, cast-ul este destul de divers, de la persoane publice, jurnaliști și comedianți, până la muzicieni și bucătari de renume în țara noastră. Din declarațiile acestora reiese că sunt foarte nerăbdători să înceapă competiția și că vor da tot ce au mai bun pe traseu. Rămâne de văzut și cine va concura în finala Asia Express 2024.

Cine A Câștigat Celelalte Sezoane – Câștigători Asia Express și America Express

În fiecare sezon, altă echipă puternică și ambițioasă își întrece limitele și pleacă acasă cu premiul cel mare, dar și cu o experiență foarte frumoasă. Iată lista de câștigători Asia Express de până acum:

Cine câștigă Asia Express 2024? Care va fi oare echipa care se va alătura acestei liste de învingători? Vom afla în noul sezon care se va difuza în primăvara acestui an.

Concluzii

Asia Express 2024 Drumul Zeilor promite multă aventură, adrenalină și provocări. Traseul de 7000 km nu e unul ușor, dar cu siguranță ne vom bucura de mult divertisment și vom sta cu sufletul la gură urmărind echipele de concurenți Asia Express 2024. Acestea vor călători pe ruta Thailanda – Malaysia – Indonezia și vor concura pentru premiul de 30.000 de euro. Revenim cu detalii despre când începe Asia Express 2024 și cine câștiga Asia Express.

magic jackpot casino logo

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

  • Joacă 50 de runde gratis fără depunere la înregistrare
  • Fără validarea contului, buletin sau card de credit
  • Bonus până la 2400 RON la primele trei depuneri

Urmează informații despre Asia Express sezonul 4 2021: concurenți Asia Express, traseu și câștigători.

Asia Express Sezonul 4 – Informații Generale

asia express

Emisiunea a revenit cu sezonul 4 în această toamnă, pe 18 septembrie. Sezonul acesta se numește Drumul Împăraților și însoțitoarea vedetelor este Irina Fodor. Gazda sezoanelor anterioare, Gina Pistol, nu a avut posibilitatea de a se alătura echipei de această dată, deoarece este însărcinată. Așadar, prezentatorii sunt Irina Fodor, Oase și Marius Damian. Cel din urmă este povestitorul emisiunii.

Cât despre programul la televizor, Asia Express sezonul 4 se difuzează pe Antena 1, astfel:

Concurenți Asia Express 2021

E timpul să cunoaștem echipele de concurenți Asia Express. Sunt în total 18 participanți și 9 echipe care iau cu asalt sezonul 4. Iată echipele care se luptă acum pentru premiul cel mare în acest show dur:

Asia Express 2021 Traseu și Informații Actualizate

Traseu Asia Express 2021 este format din Turcia – Georgia – Iordania – Israel. Marius Damian a declarat că acest traseu a fost parcurs în trecut de către impărați greci, romani și sultani, pentru a cuceri alte tărâmuri, astfel că numele ales pentru sezonul 4 este un fel de omagiu adus acestora (Drumul Împăraților).

Vedetele vor lua parte la diferite probe grele de-a lungul traseului, în ordinea de mai sus. Este un traseu istoric dificil, ce include zone periculoase și tensionate, unde sunt o mulțime de bariere, pe lângă cele lingvistice. Mai jos vei regăsi informații actualizate despre locația și activitatea vedetelor:

Pariuri Asia Express 2021

Recent, mai ales de când cu pandemia, s-a tot dezvoltat mediul online, pentru a îi ajuta pe oameni să se simtă cât mai incluși în lucrurile care le plac. Așadar, au început să se organizeze pariuri online pe diferite emisiuni îndrăgite de la TV, precum pariuri Eurovision, pariuri Oscar, și pariuri Vocea României. Ele se pot face prin intermediul unor operatori de cazino de top, precum Maxbet și Betano. Astfel, poți simți și tu emoția aventurii alături de echipa ta favorită, susținând-o cu un pariu! Practic, câștigi în același timp cu favoriții tăi!

La momentul actual, nu există pariuri Asia Express 2021 la vreun cazino, însă sunt șanse mari să se organizeze în viitor, având în vedere popularitatea crescândă a acestui show. Totuși, este greu de ghicit cine va trece cu brio toate probele unui sezon. Spre exemplu, anul trecut, concurentul Oase a declarat că a fost complet surprins de rezultatul competiției, și că nu i-au ieșit pariurile. Astfel, pariurile Asia Express sezonul 4 sunt pentru cei care doresc cu adevărat o provocare!

Citește și despre emisiunea Survivor România în articolele noastre de pe blog!

Concluzii

Emisiunea propune o experiență de neuitat, plină de aventură și emoție, atât pentru concurenți Asia Express, cât și pentru telespectatorii de acasă. Recomandăm cu încredere să urmăriți sezonul 4, și vă vom ține la curent cu toate noutățile referitoare la viitoare pariuri Asia Express. Supercazino vă urează vizionare plăcută!

elite slots casino online

200 Rotiri Gratuite la Shining Crown

  • Pur și simplu deschizi cont la Elite Slots
  • Îți verifici identitatea (cu pașaport sau CI)
  • Te bucuri de 200 rotiri gratis fără depunere

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
campionatul european 2020

CE 2020 – cel mai așteptat eveniment

28 ianuarie 2020

După îndelungi verificări şi consultări, pentru Euro 2020 au fost alese 13 stadioane din Londra, Munchen, Roma, Baku, Sankt Petersburg, Bucureşti (Arena Naţională), Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Glasgow şi Copenhaga . Finala şi semifinala se vor disputa în Anglia. Deşi, iniţial, fusese selectat şi Bruxelles-ul, acesta a fost eliminat de pe listă pentru că în […]

Citeste mai mult
patroni cazinouri online

Cine sunt patronii marilor cazinouri online?

30 martie 2019

Cei mai cunoscuţi patroni cazinouri online Hai să începem cu cele mai populare cazinouri din România! Iată cine le conduce: Patron Fortuna Deşi căpătase o popularitate destul de mare în trecut pentru portofoliul de pariuri sportive deţinut, agenţia şi-a extins rădăcinile şi a reuşit să implementeze şi secţiunile speciale de casino, pline cu jocuri şi […]

Citeste mai mult
probleme viața de corporatist

Cum să supraviețuiești într-o corporație

20 ianuarie 2020

Lumea corporatistă este de cele mai multe ori o junglă, iar ca să supraviețuiești, trebuie să îi știi în primul rând regulile, atât cele scrise, cât mai mai mult, cele nescrise. Din păcate, nimeni nu te poate pregăti pentru viața de adult și de cele mai multe ori, lecțiile se învață din mers și din […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!