banner america express Blog   /   3 ianuarie 2024   /   Matei R. Vladoiu

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 4 martie 2024

3.9/5 - (17 votes)

Citește și articolul despre Asia Express și fii la curent cu emisiunea ta preferată, acum revenită la formatul original!

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2023, vom putea vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va prezenta America Express.

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

  • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
  • Depune minim 50 RON
  • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

INFORMAȚII LA ZI

Updatat AZI aprilie 19, 2024

Ultimele Noutăți America Express Sezonul 6

Cine a câștigat America Express sezonul 6 Drumul Soarelui?

Finala s-a jucat între Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. În această ultimă etapă, nu mai există imunitate. Irina Fodor i-a anunțat că cei ajunși ultimii la cele 3 puncte de întâlnire din cadrul probei vor primi câte o cutie, două cu statuie cu pălărie verde și una cu pălărie roșie. Echipa care la final are statuia cu pălărie roșie este cea care va pleca acasă.

La finalul probei, echipele au deschis cutiile pentru a vedea dacă norocul este de partea lor. Nu a fost cazul pentru Giulia și Vlad, echipa de care ne-am despărțit chiar înainte de finala din Buenos Aires, difuzată pe 27 decembrie 2023. Mai departe în ultima cursă au concurat Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Echipa care a ajuns prima la Irina Fodor este cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Astfel, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express 2023 sezonul 6. Cele două au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Când aflăm câștigătorii America Express 2023 Sezonul 6?

Cel mai dur reality show se apropie de final pentru noi, telespectatorii. Finala America Express 2023 Drumul Soarelui s-a ținut în Buenos Aires, Argentina, iar difuzarea va avea loc pe 27 decembrie 2023, începând cu ora 20:30. Până atunci, probele continuă. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat al doilea joc de amuletă din stage.

La finalul etapei, Aris și Alexia Eram au fost cei care au primit biletul de aur spre Marea Finală America Express 2023. Celelalte echipe au intrat la cursa pentru Ultima Șansă, iar perechea de concurenți America Express care a fost eliminată este cea formată din Romică și Cătălin Țociu. Astfel, finaliștii America Express 2023 Drumul Soarelui sunt: Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Cursa pentru Ultima Șansă înainte de semifinală

Mai este puțin până când ultimele echipe rămase se vor întrece în semifinala și finala America Express 2023. Concurenții care au intrat la cursa pentru Ultima Șansă sunt Alexia și Aris Eram, Iulia Albu și Mike și Romică și Cătălin Țociu. Echipa eliminată după această probă a fost cea formată din Iulia Albu și Mike. Alături de Laura și Sânziana, în semifinală au mai intrat Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

În următoarea etapă, echipele de concurenți America Express 2023 Drumul Soarelui se vor lupta pentru așa numitul „bilet de aur” către Buenos Aires. La jocul de amuletă din această etapă s-au calificat Giulia și Vlad și Alexia și Aris Eram. Câștigătorul jocului de amuletă va primi cardurile dios, considerate mult mai valoroase decât jokerul. Jocul a fost câștigat de Giulia și Vlad Huidu, însă ambele echipe au primit un bonus sub forma cartonașelor cu personalități pe care trebuie să le adune de-a lungul etapei.

În următoarea etapă, echipele au fost separate. Giulia Anghelescu, Aris Eram, Laura Giurcanu și Cătălin Țociu au plecat singuri în cursă, iar coechipierii lor au rămas mai departe la joc alături de Irina. Prima echipa care s-a reunit după probe a fost cea formată din Alexia și Aris Eram. Cei doi au fost urmați de Laura și Sânziana, Giulia și Vlad și Romică și Cătălin.

Prima Etapă din Argentina la America Express 2023 Sezonul 6

După 2500 km parcurși în Columbia și Ecuador, echipele au ajuns în sfârșit în Argentina. În primele curse din Argentina, echipele se schimbă. Noile perechi formate sunt următoarele: Giulia Anghelescu și Iulia Albu, Vlad Huidu și Romică Țociu, Laura Giurcanu și Aris Eram, Mike și Cătălin Țociu, Sânziana Negru și Alexia Eram.

La jocul de amuletă s-au calificat Aris Eram și Laura Giurcanu, Giulia și Iulia Albu și Cătălin Țociu și Mike. Cătălin Țociu și Mike au câștigat primul joc de amuletă din Argentina, mai exact 1000 euro și un Joker. Doar 3 stage-uri America Express 2023 îi mai despart pe concurenți de marele premiu. Alexia și Aris Eram au câștigat cursa pentru reîntregirea echipelor. Mai urmează cursa pentru cea de-a doua amuletă și singura imunitate din Argentina.

La jocul de amuletă s-au calificat Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Giulia și Vlad au fost cei care au câștigat amuleta. În stage-ul 8, perechea de concurenți America Express care a câștigat imunitatea sunt Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Astfel, perechea a ajuns direct în semifinala America Express sezonul 6 2023.

America Express Etapa 7 – Noi provocări pe Drumul Soarelui

La primul joc de amuletă din stage-ul 7 s-au calificat Ada și Tony Galeș, Iulia Albu și Mike și Giulia și Vlad Huidu. Ada și mama sa au adăugat încă o victorie pe lista lor, câștigând și acest joc de amuletă. Concurentele au obținut prima amuletă și jokerul etapei, cu avantajul de a se caza la hotel.

Cursa America Express 2023 sezonul 6 a continuat cu proba pentru obținerea imunității mari. Una din cele 6 perechi rămase în competiție a primit biletele de avion către Argentina, fiind cu un pas mai aproape de linia de sosire. Echipa de concurenți America Express 2023 care a câștigat imunitatea mare și merge mai departe în Argentina este cea formată din Romică și Cătălin Țociu.

La următorul joc de amuletă s-au calificat Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Iulia Albu și Mike și Ada și Tony Galeș. Ada și mama ei au câștigat jocul desfășurat pe una dintre cele mai frumoase plaje ale Oceanului Pacific. A doua imunitate și alte două bilete spre Argentina au ajuns la Alexia și Aris Eram.

La Ultima Șansă au concurat Laura și Sânziana, Giulia și Vlad Huidu și Ada și Tony Galeș. În urma probei, Ada Galeș și mama sa, Tony, au părăsit competiția. Mai departe, perechile se vor întrece în ultima etapă a competiției, în Argentina.

Cursa pentru Ultima Șansă din etapa 6 America Express 2023

Clasamentul perechilor și voturile au fost din nou decisive pentru selectarea perechilor ce vor participa la Ultima Șansă. Laura, Sânziana, Ada și Tony au fost protejate de imunitățile pe care le-au obținut în probele anterioare. În cursă au intrat Romică și Cătălin, Iulia Albu și Mike și Giulia și Vlad. Giulia și Vlad sunt perechea votată unanim în această etapă.

Pe ultimul loc a ajuns echipa formată din Romică Țociu și fiul său, Cătălin. Din fericire, pentru ei, soarele a fost verde, aceștia primind încă o șansă în competiția America Express Drumul Soarelui. Echipa lor a primit în schimb o „piedică” sub formă de pedeapsă pentru că au fost salvați de soarele verde. Astfel, în următorul stage, aceștia au fost însoțiți de Anamaria Prodan.

America Express Sezonul 6 – Stage-ul 6

Al șaselea stage din America Express 2023 Sezonul 6 aduce noi provocări pentru perechile rămase. Echipele calificate la jocul de amuletă au fost Alexia și Aris Eram, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu și Romică și Cătălin Țociu. Giulia și Vlad au terminat proba pentru prima amuletă și au câștigat avantajul. Perechea de concurenți America Express are acum jokerul cu dreptul de a folosi echipa de producție pentru a se deplasa în cursa din etapa 6, dar și amuleta de 1000 euro.

Ca de obicei, a urmat prima imunitate din stage-ul 6, pe care au câștigat-o Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cel de-al doilea joc de amuletă a însemnat o șansă în plus la un avantaj de neratat pentru Alexia și Aris Eram, Ada și Tony Galeș și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Ultima amuletă din America Express etapa 6 a fost câștigată tot de Giulia și Vlad. La final, Ada și Tony Galeș au primit cazare, dar și imunitatea mică.

Etapa a 5-a America Express Drumul Soarelui

În etapa a cincea America Express 2023, cinci echipe din șapte au participat la jocul de amuletă. După proba decisivă, perechile de concurenți America Express rămase pe dinafară sunt Alexia și Aris Eram și Romică și Cătălin Țociu. Jocul de amuletă din tribul amazonian a fost câștigat de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Jokerul le permite să nu facă una din misiunile din etapa a 5-a.

Prima imunitate din a 5-a etapă a fost câștigată tot de Giulia și Vlad. La următorul joc de amuletă, echipele calificate au fost: Aris și Alexia Eram, Ada Galeș și Tony și Iulia Albu și Mike. Vestea bună din această ediție a fost că toate perechile au primit cazare.

Iulia Albu și Mike au câștigat cel de-al doilea joc de amuletă și au obținut un avans de 10 minute și posibilitatea de a alege ordinea plecării echipelor. Imunitatea mică din a cincea etapă a fost obținută de Ada Galeș și mama ei.

În urma probei, Alexia și Aris Eram au trecut direct în cursa pentru ultima șansă, deoarece nu au făcut misiunea așa cum ar fi trebuit. Li s-au alăturat perechile formate din Iuliana Pepene și Sonia Simionov, dar și Romică și Cătălin Țociu. La finalul acestui traseu America Express 2023, au fost eliminate Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

America Express 2023 Sezonul 6 continuă în Ecuador

După ultima eliminare America Express 2023, cursa palpitantă continuă într-o nouă țară: Ecuador. După eliminarea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda, au mai rămas 8 echipe care se vor întrece pe Drumul Soarelui. Echipele calificate la primul joc de amuletă din Columbia sunt cele formate din Ada și Tony Galeș, Aris și Alexia Eram și Romică și Cătălin Țociu. Un nou joker și o nouă amuletă de 1000 euro au fost puse în joc, fiind câștigate de Ada Galeș și mama ei, Tony. Echipa a câștigat dreptul de a lua mașina unei alte perechi de concurenți America Express sezonul 6.

Prima imunitate America Express 2023 din Ecuador a fost obținută de Alexia și Aris Eram, care au reușit să facă proba corespunzător. La următorul joc de amuletă din ediția 17 America Express s-au calificat Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și Romică și Cătălin Țociu. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au câștigat amuleta după proba dificilă, spre dezamăgirea celorlalți concurenți America Express.

Irina Fodor a anunțat și ce echipă a obținut a doua imunitate din Ecuador la America Express 2023. Romică și Cătălin Țociu formează perechea ce nu va putea fi votată la prima cursă pentru Ultima Șansă din Ecuador. Echipele intrate în cursă sunt Ada și Tony Galeș, Iulia Albu și Mike și Ionuț Rusu și George Tănase. Așadar, în ediția 19 America Express Drumul Soarelui, concurenții eliminați au fost Ionuț Rusu și George Tănase.

Cursa pentru Ultima Șansă din ultima etapă

Astfel, în etapa a treia, ediția cu numărul 13, echipa care a obținut imunitatea mare este cea formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Aceștia au folosit amuleta care le dă voie să scadă 30 de minute din ora la care au ajuns. Astfel, din locul 3 pe care au fost inițial, după Laura Giurcanu și Sânziana Negru și Ada și Tony Galeș, perechea a trecut pe locul 1, câștigând imunitatea.

Mai departe, echipele rămase au participat la ultimul joc de amuletă din Columbia. Echipele care au participat la jocul de amuletă sunt cele formate din Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Alexia și Aris Eram și Romică și Cătălin Țociu. Jocul a fost câștigat de Romică și Cătălin Țociu.

Pe primul loc au ajuns tot Romică și Cătălin Țociu, ei fiind concurenții America Express 2023 care au obținut cea de-a doua imunitate din ultima etapă. La cursa pentru Ultima Șansă au intrat Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ionuț Rusu și George Tănase și Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

După o serie de probe lungi și solicitante, s-a aflat care este echipa care părăsește competiția America Express Drumul Soarelui. Concursul se oprește în Columbia pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda, care au ajuns ultimii. Mai departe, ceilalți concurenți America Express sezonul 6 se vor înfrunta în Ecuador, cea de-a doua țară de pe traseul America Express. Telespectatorii sunt cu un pas mai aproape să afle cine a câștigat America Express 2023.

Ultima etapă din Columbia la America Express

Echipele au ajuns în etapa a treia, gata să înfrunte noi provocări pe Drumul Soarelui. La jocul de amuletă din această etapă s-au calificat perechile formate din Iulia Albu și Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și Alexia și Aris Eram. Toate cele trei perechi calificate au fost penalizate de Irina, deoarece au primit ajutor la confecționarea păpușilor în timpul probei. Penalizările au fost de 5-10 minute, dar nicio altă echipă nu a mai ajuns la Irina în respectivele intervale de timp.

Echipa care a câștigat amuleta de 1000 euro și jokerul este cea formată din Giulia și Vlad. Avantajul obținut le permite să scadă 30 de minute din timpul de sosire la acordarea imunității. La un moment dat, cursa a fost oprită de echipa de producție din motive de siguranță. Echipele au fost transferate de către producție în următorul oraș, urmând să reia cursa în aceeași ordine în următoarea zi.

Etapa a treia continuă cu noi provocări. La finalul acesteia, Irina Fodor a acordat imunitatea și, odată cu aceasta, șansa de a merge mai departe în concurs. Următoarea etapă se va desfășura în Ecuador, iar între echipe se dau ultimele bătălii pentru a-și asigura locul mai departe în America Express 2023 sezonul 6.

Etapa a doua din America Express 2023 Drumul Soarelui

Competiția pentru cea de-a doua etapă îi va recompensa pe câștigători cu o nouă amuletă și joker. Primele trei echipe ajunse la Irina care s-au calificat la jocul pentru obținerea amuletei au fost Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike și Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Jocul de amuletă a fost câștigat de Iuliana Pepene și Sonia Simionov, iar premiul lor a constat în amuleta de 1000 de euro și jokerul cu avantajul de a opri o altă echipă timp de 20 minute pe parcursul probei. A urmat lupta pentru obținerea imunității în cel de-al doilea stage al competiției America Express sezonul 6.

Se pare că tot echipa formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov a câștigat și imunitatea din a doua etapă. Un nou joc de amuletă America Express 2023 a pus la încercare alte echipe: Ionuț Rusu și George Tănase, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Amuleta a fost câștigată de Alexia și Aris Eram, care au avut dreptul de a decide ordinea plecării în cursă. Vestea bună a fost că în această etapă a mai existat o imunitate mică, pe care au câștigat-o Alexia și Aris Eram în ediția cu numărul 9 din America Express . Echipa a fost recompensată cu o sticlă de vin și cazare la hotel.

La finalul etapei cu numărul 2 din America Express 2023 a avut loc, desigur, cursa pentru Ultima Șansă. Echipele care s-au întrecut pentru a rămâne în competiție au fost Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iulia Albu și Mike și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Iulia Albu și Mike au ajuns ultimii la Irina Fodor, ceea ce înseamnă că au fost în pericol de eliminare. Cu toate acestea, soarele din cufăr a fost verde, iar perechea a fost salvată de la eliminare.

Calificări la jocul de amuletă și cursa pentru Ultima Șansă

Misiunile America Express sezonul 6 continuă cu cel de-al doilea joc de amuletă. Cele trei echipe calificate sunt Giulia și Vlad Huidu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, dar și Ada și mama sa, Tony Galeș. Echipa câștigătoare a fost cea formată din Giulia și Vlad. Avantajul adus de amuletă a constat în 10 minute avans și posibilitatea de a decide ordinea în care pleacă celelalte perechi.

În ediția a 4-a, lupta pentru trofeul America Express 2023 sezonul 6 a continuat cu o nouă probă cu figurine de lut. La sfârșitul acesteia, o altă pereche a obținut cea de-a doua imunitate. Ionuț Rusu și George Tănase au câștigat imunitatea, mai exact cazare și un spumant special.

În ediția a 5-a, a avut loc prima cursă pentru ultima șansă. Echipele care au intrat în cursa de eliminare sunt Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iulia Albu și Mike și Alexia și Aris Eram. Ultimii ajunși la Irina au fost Cleopatra și Edward, care au riscat eliminarea. În schimb, soarele din cufărul deschis de Irina a fost verde, așa că cei doi au scăpat de eliminare.

Primul joc de amuletă și prima imunitate

Cel mai dur reality show din țara noastră a început oficial, iar echipele au pornit pe Drumul Soarelui pentru a îndeplini misiunile. În cea de-a doua ediție, a avut loc primul joc de amuletă din America Express 2023. Cele trei perechi America Express care au avut șansa de a participa la jocul de amuletă au fost Alexia și Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Primul joc a fost câștigat de Alexia și Aris Eram, care au primit amuleta în valoare de 1000 euro și un Joker prin care pot adăuga câte 5 minute fiecărei echipe ajunse înaintea lor. În cea de-a treia ediție, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat prima imunitate din acest sezon, mai exact 100$ care le pot asigura cazare, masă și diverse avantaje.

În Ce Constă Emisiunea America Express 2023?

America Express România este o emisiune în care 9 perechi concurează în diferite probe, în mai multe țări. Această ediție se desfășoară exclusiv în America de Sud (Columbia, Ecuador și Argentina).

În celelalte ediții, show-ul televizat a avut loc în Asia. Astfel, s-a numit Asia Express. Indiferent că s-a numit Asia Express, America Express sau va veni sub o altă denumire, principiile de desfășurare sunt aproximativ aceleași. Aceasta este a șasea ediție a emisiunii.

Cele 9 perechi de participanți America Express au de îndeplinit probe grele. Acestea includ curse contra cronometru pe distanțe lungi, unde trebuie să facă autostopul, să învețe cuvinte în limbi necunoscute și să îndeplinească tot felul de probe pentru avantaje, precum imunitatea de la eliminare sau cazarea asigurată.

Concurenții America Express au doar un euro pe zi pentru necesitățile de bază, dar fără să plătească transportul. Pentru transport și cazare, vor trebui să convingă oamenii să-i ia cu mașina sau să-i cazeze în propria locuință.

Pe parcursul probelor, sunt eliminate echipe America Express, până la finala în care se vor înfrunta numai două perechi America Express.

elite slots casino online

Bonus 4300 RON + 860 Rotiri Gratuite

  • Fă 5 depuneri succesive la Elite Slots
  • Depunerea minimă este de 50 de lei
  • Bonusul va fi disponibil în secțiunea Bonusuri Active

Reality show-ul are și o prezentatoare. În ediția de anul trecut a fost Irina Fodor, dar în primele 3 sezoane a fost Gina Pistol. În America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui, emisiunea va fi prezentată tot de Irina Fodor.

America Express Când Începe?

Realizatorii au anunțat de ceva timp că sezonul 6 America Express va începe mai devreme decât precedentul. America Express Drumul Aurului a început pe data de 15 ianuarie 2023.

De data aceasta, marea premieră America Express Drumul Soarelui va avea loc sâmbătă, 21 octombrie 2023. Este vorba despre o premieră maraton de 5 zile. Mai apoi, durata emisiunii este de 10 săptămâni, adică 10 etape.

America Express Sezonul 6 – Când Se Difuzează?

S-a aflat oficial și când se difuzează America Express sezonul 6 Drumul Soarelui. Sâmbătă, 21 octombrie 2023, emisiunea va fi difuzată de la ora 20:00, iar duminică, 22 octombrie 2023, va fi difuzat de la ora 21:00.

Premiera maraton de 5 zile continuă și săptămâna următoare, iar show-ul va fi difuzat de luni până miercuri, 23-25 octombrie 2023, de la ora 20:30. După marea lansare, emisiunea va reveni la programul consacrat: duminică începând cu ora 21:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Cine A Câștigat Celelalte Sezoane?

Înainte de America Express Drumul Soarelui, au existat 4 sezoane de Asia Express și 1 sezon de America Express Drumul Aurului. Acestea au fost câștigate de următoarele perechi:

America Express Sezonul 6 – Informații Generale

Am văzut deja America Express țări și în mare, cum se desfășoară emisiunea. În afară de divertismentul propriu-zis al curselor pline de suspans și răsturnări de situație, în cadrul show-ului televizat mai poți descoperi particularități ale culturilor din acele țări.

Concurenții de la America Express 2023 iau contact cu tradițiile, obiceiurile, locurile de prestigiu și arta culinară a zonelor unde au loc probele.

O cursă are loc în 3 zile, iar în fiecare zi se întâmplă altceva. În prima zi, participanții America Express au de parcurs o distanță făcând autostopul. Undeva pe la jumătatea traseului, are loc o probă pentru primele 3 cupluri. Aceasta se mai numește și proba de amuletă. Prima clasată primește 1.000 de euro și are un avantaj în restul cursei.

A doua zi, va avea loc cealaltă jumătate de traseu, iar prima echipă cu America Express participanți primește imunitate și cazare la un hotel pentru două nopți.

Ultima zi, în noua cursă, prima echipă care ajunge primește și ea o imunitate, iar restul perechilor pot fi eliminate. În aceste trasee, au loc diferite misiuni și puncte intermediare pe care echipele america Express trebuie să le îndeplinească.

magic jackpot casino logo

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

  • Joacă 50 de runde gratis fără depunere la înregistrare
  • Fără validarea contului, buletin sau card de credit
  • Bonus până la 2400 RON la primele trei depuneri

Cine Pleacă În America Express?

Eliminarea se dispută între ultimele două America Express echipe care ajung și echipa care primește cele mai multe voturi împotrivă. Cele care au imunitate nu pot fi votate. Cele 3 perechi se înfruntă în cursa pentru ultima șansă. Ultima pereche care termină cursa poate fi eliminată, în cazu în care cufărul dezvăluie un obiect de culoare roșie sau salvată, dacă acel cufăr dezvăluie un obiect de culoare verde.

Semifinala se dispută între ultimele 4 echipe rămase în competiție. Finala se dispută în trei perechi America Express, în prima etapă. A doua etapă a finalei are loc între ultimele 2 rămase.

Cine Sunt Concurenții America Express 2023?

Vedem mai departe cine participă la America Express. Acestea sunt cele 9 echipe de concurenți America Express 2023 Drumul Soarelui:

Cine Va Câștiga America Express Drumul Aurului?

Recent s-au încheiat filmările pentru noul sezon America Express 2023 Drumul Soarelui. Telespectatorii se întreabă deja cine dintre toți acești concurenți America Express a câștigat sezonul 6 al emisiunii televizate. Desigur, zvonurile au început deja să circule, iar conform acestora, câștigătoarele celui mai nou sezon America Express ar fi Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Profită de bonusuri Black Friday casino și înscrie-te la giveaway Black Friday!

Concluzie

Am văzut care sunt noii concurenți America Express și de asemenea, am văzut regulile generale ale concursului televizat. De asemenea, am aflat și când este posibil să înceapă America Express 2023. America Express Antena 1 este una dintre cele mai tari emisiuni și se anunță și alte ediții tari, chiar pe alte continente.

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
bally online

Bally Games

10 septembrie 2017

Despre Bally Casino Bally Technologies este un furnizor prezent într-o gamă mai restrânsă de cazinouri online, putând considera chiar că este o prezență exclusivistă. Raymond T este fondatorul companiei– companie care își are începuturile în 1968. Astăzi, jocurile Bally online sunt recunoscute la nivel internațional, iar compania este una de bază în ceea ce privește […]

Citeste mai mult
slotv pariuri

SlotV Pariuri Sportive 2024 – Cum Plasezi SlotV Pariu

8 martie 2023

În articolul de astăzi, îți arătăm toate detaliile de care ai nevoie pentru a juca la SlotV pariuri sportive. Îți arătăm care sunt principalele sporturi și ligi la care poți paria, bonusul la înregistrare. De asemenea, îți arătăm pașii pentru completarea unui bilet, tipurile de pariuri disponibile și metodele de plată. Citește ghidul nostru, apoi […]

Citeste mai mult
live casino seven

Live Casino Seven – Jocuri Live cu Dealeri Reali

16 martie 2022

Secțiunea de casino live de la Seven Casino impresionează atât prin numărul meselor, cât și prin calitatea acestora. Astăzi îți prezentăm toate detaliile de care ai nevoie pentru a te distra în această categorie de jocuri. Vei vedea așadar ce presupune secțiunea live casino Seven, care sunt categoriile de jocuri, ce mize poți pune și […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!