Casa Pariurilor Sportive 2024 - Bonus 600 RON + Oferte Pariuri

Autor: Mirela Tudor

Actualizat: 22 aprilie 2024

Află toate informațiile despre secțiunea de pariuri Casa Pariurilor și profită de 100% până la 600 RON ✔️ Mizează la Casa Pariurilor pariuri sportive ✔️ Promoții sport Casa Pariurilor ✔️ Ofertă Plus

  • Pariezi mai mult cu bonusul de bun venit
  • Îți faci un cont și la prima depunere ești recompensat cu bani
  • Ai parte de promoții sport constante pe o varietate de sporturi

Bine de știut
Timp de înregistrare
2 minute
Suma minimă la depunere
20 RON
Suma minimă la retragere
50 RON
Tip bonus la înregistrare
Cu și fără depunere
Număr de jocuri
Peste 300
Licență
L1160652W000306
Avantaje Casa Pariurilor Pariuri
  • Pariuri Live
  • Cele mai bune cote Casa Pariurilor
  • Combini bilete cu BetBuilder
  • Oferte sport numeroase
Metode de plată
icon recenzie Visa
icon recenzie Mastercard
icon recenzie maestro
icon recenzie Paysafecard
icon recenzii plata agentii
Jocuri disponibile
icon recenzie Pariuri Sportive
Pariuri spotive
icon recenzie Pariuri eSports
Pariuri eSports
icon recenzie Pariuri Virtuale
Pariuri virtuale
icon recenzie Loto
Pariuri Loto
Joacă la Casa Pariurilor pariuri pe următoarele dispozitive:
icon recenzie Mac - PC
Laptop & PC
icon recenzie Android
Telefon & Tabletă Android
icon recenzie iPhone
Telefon & Tabletă iOS
icon recenzie Windows Phone
Telefon & Tabletă Windows
Ratingul nostru
9.72
  • Bonus cumulat de până la 600 RON la primele 3 depuneri
  • Pariuri fără risc extra
  • Rulaj 6x
Bonus Sport

Bonus Sport 100% Bonus Până la 600 RON

Cum începi să joci la Casa Pariurilor pariuri online

Urmează pașii de mai jos ca să începi sesiunea de pariere la Casa Pariurilor:

Pasul 1
Dă click pe oferta din această recenzie pentru a ajunge pe site-ul casei de pariuri
Pasul 2
Creează un cont nou de jucător
Pasul 3
Fă prima depunere și obține un bonus

Pro și contra

Uite care sunt punctele tari și punctele mai puțin tari ale secțiunii de pariuri Casa Pariurilor:

PRO
Ai bonusuri excelente
Poți paria pe numeroase sporturi
Pariezi live
Platformă de top de pariuri
CONS
Nu există un bonus fără depunere sport

Da click pe butoanele de mai jos pentru a ajunge la informatia dorita

Casa Pariurilor online este una dintre agențiile de top din România. Găsești și numeroase Casa Pariurilor agenții fizice, așa cum poate deja ai observat. De asemenea, și platforma online este excelentă și conține numeroase sporturi pe care poți să pariezi. Operatorul stă foarte bine și la oferta Casa Pariurilor de bun venit, alături de multe alte promoții avantajoase.

În această recenzie, îți vom prezenta tot ce trebuie să cunoști despre oferte Casa Pariurilor fotbal azi și multe alte sporturi. Discutăm și despre cum îți faci cont Casa Pariurilor online și despre toate aspectele de care ai nevoie ca să profiți la maxim de tot ce are agenția de oferit. Citește articolul nostru pe SuperCazino și nu ezita să-ți deschizi Casa Pariurilor cont!

Casa Pariurilor Online: Prezentare Generală

Casa Pariurilor online este o platformă administrată de compania Hattrick PSK d.o.o. Din Croația. Agenția este licențiată și în România. A obținut licența de funcționare cu numărul L1160652W000306, emisă de Oficiul Național pentru jocuri de Noroc la data de 1 august 2016. Este valabilă până la 31 iulie 2026.

Casa operează în mai multe țări, precum Croația, Polonia și Slovacia și are peste 6.000 de angajați.

Agenția a fost lansată în 2007, în primă fază numai offline, doar cu Casa Pariurilor agenții fizice. În scurt timp de la lansarea sa pe piața din România, operatorul s-a remarcat prin oferta completă Casa Pariurilor fotbal. În prezent, sunt peste 700 de agenții Casa Pariurilor în toată țara.

În 2015, a apărut și în mediul online și acum are și o Casa Pariurilor app. Cu timpul, s-a extins și acum are peste 40 de sporturi pe care poți să pariezi. Casa Pariurilor online are una dintre cele mai diverse și spectaculoase selecții de sporturi existente.

Sponsorizări Casa Pariurilor Sport

Casa Pariurilor online este și una dintre cele mai potente financiar agenții din România, la același nivel cu case de pariuri precum Superbet sau Betano. Aceasta susține echipa națională de fotbal a României, atât la nivelul seniorilor, cât și reprezentativele U21 și U20.

De asemenea, pentru trei sezoane, a fost sponsorul principal al Ligii 1 de fotbal din România: 2019-2020, 2020-2021 și 2021-2022. Totodată, din 2017, Casa Pariurilor este sponsorul oficial al Ligii secunde la fotbal.

Casa Pariurilor înregistrare – cum deschid la Casa Pariurilor cont nou?

Ca să deschizi cont Casa Pariurilor, nu trebuie decât să completezi un formular cu datele tale. Va trebui să creezi și o parolă astfel încât să te poți loga în Casa Pariurilor cont. Vezi mai jos care sunt pașii pentru înregistrarea la Casa Pariurilor online:

Câmpurile pe care trebuie să le completezi în formularul de înregistrare de la casa pariurilor. ro sunt următoarele:

Procesul de înregistrare Casa Pariurilor cont nu ar trebui să dureze mai mult de 3 minute. Este foarte important să te înregistrezi cu datele tale adevărate. Oricum, va exista și un proces de verificare cont Casa Pariurilor. Despre această procedură vom discuta mai departe.

Verificare cont Casa Pariurilor Sport

Casa Pariurilor online are și un proces de verificare al contului. Acesta presupune trimiterea unor documente cu care să dovedești că datele pe care le-ai introdus în formularul de înregistrare sunt cele adevărate și nu aparțin altei persoane. Trebuie să trimiți un act de identitate, precum buletinul, pașaportul sau permisul de conducere. Cel mai bine este să introduci buletinul. 

Nu trebuie să te îngrijoreze cu ceva trimiterea buletinului. Datele de pe document vor fi folosite exclusiv în procesul de verificare și nu în alte scopuri. Totodată, procesul este 100% legal, iar în esență, nu se deosebește cu nimic de prezentarea buletinului la ghișeul unei agenții Casa Pariurilor stradale. 

Fără îndeplinirea acestui proces, nu poți efectua retrageri, iar depunerile sunt limitate la suma de 900 de lei. Iată care sunt simplii pași pentru Casa Pariurilor cont verificare:

Departamentul care se ocupă cu verificarea identității îți oferă un răspuns în maxim 2 zile lucrătoare.

Cum pariezi la Casa Pariurilor?

Să pui un bilet la Casa Pariurilor online este extrem de simplu, chiar mai ușor decât plasarea unui bilet într-o agenție fizică. În câteva secunde, poți avea deja pariul plasat. Hai să-ți arătăm mai departe care sunt pașii:

Desigur, acesta este cel mai simplu model de plasare al unui pariu. Poți să umbli în meniul din stânga să optezi pentru alte evenimente de pe prima pagină. Dacă apeși pe un eveniment, deschizi pagina cu toate opțiunile sale de pariere.

Apoi, poți să alegi tipul de bilet dintre simplu, sistem sau domino. Cel mai interesant de aici este tipul domino, unde poți să separi pronosticurile din bilet în mai multe grupe. Dacă grupul A este câștigător, atunci jumătate din câștig ajunge în balanța reală a contului. Cealaltă jumătate este folosită ca miză pentru pariurile din grupul B. Se continuă în acest mod până când un grup este  necâștigător. În acest mod, îți poți asigura un câștig, chiar dacă nu este cel mai mare pe care îl poți obține din bilet.

La biletul simplu, trebuie să-ți iasă toate pariurile, altfel pierzi tot câștigul. La biletele în sistem, ai posibilitatea să selectezi un anumit număr de pronosticuri din total care trebuie să iasă câștigătoare. Astfel, îți permiți să pierzi pronosticuri, dar tot vei obține ceva din bilet.

Metode de plată Casa Pariurilor

Casa Pariurilor online are mai multe metode de plată. Prin acestea, îți alimentezi contul și faci retrageri. Hai să-ți prezentăm câte ceva despre fiecare.

Casa Pariurilor depuneri

Pentru o depunere Casa Pariurilor online în contul tău de jucător, trebuie să efectuezi următorii pași:

Metodele pentru depunere sunt următoarele:

Indiferent de metoda aleasă, depunerea minimă este de numai 20 de lei. Operatorul nu percepe taxa, dar orice depunere are comisionul de 2%, reprezentând taxa pe viciu.

Casa Pariurilor retrageri

La Casa Pariurilor online, poți să faci retrageri prin aceleași metode prin care ai depus, mai puțin prin Paysafecard. Pentru retragerile în agenții, trebuie să selectezi întâi agenția din casieria ta. Apoi, după aprobarea solicitării de retragere, va trebui să mergi cu buletinul la acea agenție.

Trebuie să mai știi și că aprobarea durează 1-2 zile lucrătoare. Dacă retragi prin card, timpul de procesare este până la 5 zile lucrătoare. Orice retragere de până la 10.000 de lei este impozabilă cu 3%. Pentru valori mai mari, dar până în 66.750 lei, taxa de retragere este de 300 + 20% din suma de retras. Valorile care depășesc 66.750 lei au comisionul de 11.650 lei + 40%.

Ofertă de pariuri Casa Pariurilor

Casa Pariurilor online are peste 40 de sporturi și competiții din toată lumea. Printre cele mai populare sunt cele de fotbal, tenis și baschet. Ai la dispoziție și sporturi foarte rare în România, cum ar fi caiac-canoe, șah, squash sau badminton. O selecție foarte interesantă este și cea de esports. Poți să pariezi pe competiții din jocuri video, precum DOTA2, LOL sau Counter Strike. 

Mai sunt și câteva categorii foarte interesante, cum ar fi cele de divertisment și politică. Poți să pariezi pe câștigătorul unei emisiuni, precum America Express. La politică, poți să plasezi pariuri pe câștigătorii curselor prezidențiale.

Dacă ești un fan împătimit al meciurilor de MMA, la Casa Pariurilor ai o sumedenie de competiții. În afară de meciurile din galele UFC, mai poți să pui pariuri sportive Casa Pariurilor pe meciuri din KSW, Oktagon sau LFL. Totodată, poți să pui pariuri chiar și pe meciuri posibile din UFC sau Oktagon.

Oferta Completă Casa Pariurilor Fotbal

Casa Pariurilor online are o sumedenie de competiții din fotbal. Putem să clasificăm aceste competiții în două mari categorii:

În afară de pariurile pe meciurile din diferite competiții internaționale și interne, la fotbal mai poți plasa și pariuri speciale. Poți pune pronosticuri pe echipele care avansează în faza grupelor din Liga Campionilor și Conference. Poți să pariezi care echipă nu va pierde niciun meci în campionatul intern sau nu va pierde niciun meci acasă. Totodată, poți să votezi și care fotbalist va deveni Balonul de Aur.

O funcție interesantă a platformei este cea prin care poți să vezi meciurile zilei. Astfel, găsești Casa Pariurilor oferta cu cele mai importante meciuri din acea zi.

În ceea ce privește competițiile de fotbal din România, evenimentele Ligii 1 sunt la mare căutare. De aceea, găsești sute de opțiuni de pariere la fiecare. Și ligile inferioare alături de Cupă sunt bine reprezentate. Mai mult decât atât, poți să pariezi inclusiv pe meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Desigur, astfel de evenimente sunt numai o dată pe an, deci trebuie să prinzi momentul.

Casa Pariurilor Live – Pariuri în Timp Real

Pe lângă oferta completă Casa Pariurilor fotbal, agenția are o secțiune consistentă de pariuri live. Fiecare eveniment are multe opțiuni de pariere, mai ales cele importante din fotbal. Poți să pariezi pe numărul de goluri, următorul gol și chiar scor corect. De asemenea, unele au și streaming live, deci le poți urmări direct din platformă.

La fel ca și în secțiunea de pariuri premeci, poți plasa pariuri pe multe alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, futsal sau esports. Tenisul de masă este foarte popular la pariuri live datorită dinamicii acestui joc. Dacă nu ai streaming live, sigur vei avea un tracker la multe competiții.

O altă funcție bună la Casa Pariurilor. ro este chat-ul la evenimente live. Poți vorbi cu alți pariori, deci Casa Pariurilor live este interactivă, care are ce oferi. Mai mult decât atât, aceasta funcționează perfect, fără erori tehnice, deci nu se blochează chiar în cele mai nepotrivite momente. Totodată, vezi repede rezultate live Casa Pariurilor.

Cote Casa Pariurilor

Casa Pariurilor online are unele dintre cele mai bune cote de pe piață. Astfel, șansele tale de câștig sunt consistente. Cotele sunt actualizate constant ca să reflecte cât mai bine realitatea.

În secțiunea live, actualizarea cotelor se face rapid. Mai mult decât atât, așa cum vei vedea în capitolele viitoare, poți avea parte de mai multe oferte cu cote mărite.

Rezultate live Casa Pariurilor

Secțiunea Sport cuprinde și o pagină cu Casa Pariurilor rezultate live fotbal azi (și de la alte sporturi) ale ultimelor meciuri care s-au încheiat. În acest mod, poți să verifici rapid deznodământul evenimentelor din oferta Casa Pariurilor. Acestea sunt clasificate în funcție de dată și sport. Totodată, poți să cauți un meci după nume.

Aceasta este o secțiune extrem de utilă pentru cei care vor să găsească rapid dacă au câștigat un bilet. Dar există și o altă metodă prin care poți să vezi dacă ai câștigat, în afară de verificarea de Casa Pariurilor rezultate live. Mai jos, îți arătăm cum faci verificare bilet Casa Pariurilor.

Verificare bilet Casa Pariurilor

Procesul Casa Pariurilor verificare bilet este unul extrem de simplu. Dacă vrei să verifici biletul plasat online și să vezi Casa Pariurilor rezultate live fotbal azi, trebuie să faci următorii pași:

Simplu, așa-i? La fel de simplu este să faci o verificare bilet Casa Pariurilor și pentru cele plasate în agenții.

Pariuri Casa Pariurilor loto

Secțiunea Casa Pariurilor loto îți oferă numeroase șanse pentru premii tari. Secțiunea de loterie cuprinde mai multe zeci de jocuri din toată lumea. Sunt foarte îndrăgite jocurile de tip keno, precum Grecia Kino rezultate Casa Pariurilor. Mai poți găsi loterii ca Polonia Multi Loto 20/80, Italia 10eLotto 20/90 și Polonia Keno 20/70.

La acestea, o extragere are loc la câteva minute și afli imediat ce numere au fost extrase și dacă biletul tău este câștigător prin Casa Pariurilor verificare bilet. Secțiunea Grecia Kino rezultate Casa Pariurilor este foarte bine structurată și poți ajunge rapid la extragerea care te interesează. De asemenea, ca să vezi rezultate live Casa Pariurilor, poți urmări și extragerea.

Casa Pariurilor loto mai cuprinde și numeroase loterii tradiționale, precum Croația 6/45, Danemarca 7/36 și Elveția 6/42. Extragerile sunt de obicei săptămânale, deci nu sunt chiar atât de palpitante. Totuși, loteriile clasice oferă premii mult mai mari decât cele de tipul keno. De asemenea, aș cum poți vedea Grecia Kino rezultate Casa Pariurilor și Casa Pariurilor rezultate live ale altor extrageri keno, tot aici poți vedea rapid ce numere au fost extrase la loteriile clasice. Astfel, nu va trebui să le cauți pe alte site-uri. 

Casa Pariurilor Casino – ofertă de jocuri Casa Pariurilor

Casa Pariurilor online este recunoscută și pentru secțiunea de cazinou. Pe SuperCazino, avem o recenzie în care găsești toate detaliile de care ai nevoie pentru jocurile de casino ale operatorului. Dar merită menționat câte ceva și aici.

Platforma conține câteva sute de sloturi de la Playtech. Acesta este unul dintre cei mai renumiți producători datorită jocurilor sale din seria Age of the Gods. Acestea au RTP-uri peste medie și te poți bucura de multă aventură. Explorezi mitologiile civilizațiilor și descoperi comori nebănuite. Mai mult, unele jocuri au jackpoturi colosale chiar și de câteva milioane de lei.

Unele dintre cele mai tari jocuri din portofoliu sunt Age of the Gods: King of Olympus, Vikings: Empire Treasures și Jackpot Bells.

Și secțiunea de mese live și jocuri de masă virtuale arată extrem de bine. Găsești mai multe rulete interesante și jocuri de blackjack de top, cu pariuri secundare. Și acestea provin tot de la Playtech. În secțiunea de cazino live, te delectezi cu jocuri precum All Bets Blackjack Live, Age of the Gods Jackpot Roulette și încă 13 jocuri tari.

Și portofoliul de jocuri de masă ca la aparate conține câteva jocuri de blackjack și ruletă Casa Pariurilor. Cashback Blackjack, Blackjack Surrender, Diamond Bet Roulette, Dragon Jackpot Roulette sunt doar câteva dintre produsele de top pe care furnizorul Playtech le oferă. După cum ai putut să vezi, și în aceste categorii de jocuri de masă live și virtuale poți găsi câteva rulete cu jackpot. Și în cazul acestor jocuri, premiul cel mare poate depăși un milion de lei.

Oferte Casa Pariurilor fotbal azi și alte sporturi

Mai departe, vom discuta despre selecția de oferte Casa Pariurilor online. Ne vom concentra pe bonusul de bun venit pentru secțiunea sport, dar vom discuta și despre alte promoții pentru secțiunea de pariuri. 

Vom trece în revistă și bonusul de bun venit pentru secțiunea de cazinou, deci le vei putea compara. Îți prezentăm și funcțiile pe care le ai pentru pariuri, precum BetBuilder. În afară de cele pe care le vom menționa, mai găsești în secțiunea de promoții alte oferte Casa Pariurilor fotbal azi și pentru alte sporturi. Acestea sunt de scurtă durată, deci trebuie să profiți de ele rapid.

Bonusul de bun venit la Casa Pariurilor online

La primele 3 depuneri de minim 20 de lei, primești până la 600 de lei, în felul următor:

Astfel, dacă prima ta depunere este de 200 de lei, vei mai primi încă 100 de lei de la agenție, adică 50% din valoarea depozitului. La a treia depunere, dacă faci un depozit tot de 200 de lei, vei primi încă 200, adică 100%.

Poți să primești prima parte din bonus în termen de 7 zile de la înscriere. Apoi, următoarea parte trebuie primită la maxim 7 zile de la revendicarea primului bonus. La fel, primești a treia parte în termen de 7 zile de la revendicarea celui de al doilea bonus.

Cerințele de rulaj pentru cele trei părți sunt de 4x, 4x și respectiv 6x. Și aceste condiții de rulaj trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la revendicarea fiecărui bonus.

Pariul șansă

Cu această promoție, salvezi biletul dacă te scoate un singur meci. Primești 10% din câștigul total care se împarte la cota evenimentului pierdut. Ca să fii eligibil, trebuie să respecți anumite condiții, precum:

Meciul Zilei

Mergi în partea de jos a meniului din stânga și vezi care este Meciul Zilei la Casa Pariurilor online. La acesta vei avea cote mărite. Promoția nu se poate combina cu Oferta Plus și Pariu Șansă.

Oferta Plus

Ai cote mărite la mai multe evenimente pe care le poți vedea tot din meniul din stânga. Cu cât biletul tău are mai multe meciuri, cu atât cota este mai mare. Oferta Casa Pariurilor nu se combină cu Meciul Zilei și Pariu Șansă.

BetBuilder

Cu această funcție care apare în dreptul unor evenimente, poți să combini într-un bilet mai multe opțiuni de pariere ale aceluiași eveniment.

Bonus de bun venit la cazinou

Poți să revendici și Casa Pariurilor oferta de cazinou. Depune 20 de lei și primești 100% din valoarea depozitului până la 500 de lei. Trebuie să fii atent pentru că nu poți revendica atât bonusul de bun venit sport, cât și pachetul de bun venit la cazinou. Trebuie să alegi unul dintre ele.

Casa Pariurilor apk aplicație

Dacă îți place să folosești Casa Pariurilor online pe mobil, dascarcă Casa Pariurilor  aplicație. Această aplicație Casa Pariurilor este disponibilă atât în Play Store, pentru telefoanele cu Android, cât și în App Store, pentru telefoanele cu iOS.

Instalarea nu ar trebui să dureze mai mult de 1 minut. Apoi, te poți loga cu credențialele contului tău. Casa Pariurilor apk oferă cea mai bună interfață posibilă și ai acces rapid la orice eveniment și orice promoție. De asemenea, în aplicație Casa Pariurilor download ai la dispoziție statistici sofisticate pentru fiecare echipă, jucător și eveniment.

Cu ajutorul aplicației de mobil, poți să pariezi live și să te bucuri de cele mai tari cote. Fie că ești plecat sau te afli în confortul casei tale, în fața televizorului, urmărind meciul, poți plasa un bilet direct din câteva apăsări de ecran din secțiunea Casa Pariurilor live.

Alte beneficii pentru Casa Pariurilor apk:

Acum că ai văzut cât de avantajos este să joci de pe mobil cu aplicația, descarcă Casa Pariurilor app!

Păreri Casa Pariurilor

Datorită renumelui agenției, găsești numeroase păreri pozitive referitoare la Casa Pariurilor online. Pariorii evidențiază diversitatea ofertelor și a funcțiilor care te ajută să alegi cele mai avantajoase evenimente. Mai jos, poți citi câteva testimoniale ale utilizatorilor care au încercat serviciile agenției de pariuri. Acestea sunt adunate de pe forumurile online.

Relații cu clienții Casa Pariurilor online

Casa Pariurilor online are un serviciu excelent de asistență clienți. Are mai multe metode de contact:

Pentru un serviciu de asistență cât mai bun, Casa Pariurilor online are și o secțiune cu întrebări frecvente. Alege categoria mare (aplicație Casa Pariurilor și desktop) și explorează apoi secțiunea. Poți găsi răspunsul la întrebarea ta chiar aici, fără să mai fie nevoie să comunici cu un reprezentant al serviciului de asistență clienți.

Concluzie

Casa Pariurilor online este una dintre cele mai îndrăgite agenții de la noi. Este cunoscută atât pentru locațiile fizice, cât și pentru platforma online foarte bine pusă la punct, cu multe oferte și evenimente. Este simplu să intri și să pariezi, așa cum ai văzut în recenzia noastră. Așadar, nu ezita și deschide-ți un cont pe Casa Pariurilor și delectează-te cu cele mai tari cote și meciuri! Instalează și aplicația Casa Pariurilor pentru cea mai bună experiență de mobil!

Întrebări frecvente

Da, poți plasa pariuri fără probleme. Agenția funcționează în baza unei licențe obținute de la autoritatea din România. De asemenea, platforma este securizată cu protocoale SSL, deci toate datele pe care le transmiți la înscriere, verificare și depunere sunt criptate.

Poți să setezi limite de depunere zilnice, săptămânale și lunare. De asemenea, poți folosi funcția de autoexcludere pe o perioadă determinată de la o săptămână la 24 de luni. Ca să accesezi aceste instrumente, trebuie să intri la profil -> setări -> limite joc responsabil.

Nu, îți poți deschide un singur cont la Casa Pariurilor online. Nu pot exista mai multe conturi pe același CNP sau adresă IP, de demociliu sau de e-mail.

Nu, minorii nu pot participa la jocuri de noroc, deci nu îți poți deschide un cont.

Da, poți să depui prin Paysafecard, Okto.Cash sau direct din agenție. Și aceste metode sunt foarte simple și rapide.

Poți să joci din browser sau descarcă Casa Pariurilor aplicație. Efectuezi aplicația Casa Pariurilor download de pe site sau din App Store/Play Store, iar într-un minut, ai deja aplicația instalată.

Citește și:

Autori

Autor

Mirela Tudor

Content Manager

Linkedin Icon
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!