pariuri virtuale

Pariuri Virtuale - Ghid Pariuri Online Pe Jocuri Virtuale

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Meciurile reale nu sunt întotdeauna o opțiune pentru pariuri, iar acest lucru s-a văzut în 2020 mai mult ca oricând. Totuși, ai de fiecare dată la dispoziție o variantă sigură și distractivă prin care te poți bucura de adrenalină și câștiguri: pariuri virtuale. Profită de bonusurile speciale oferite pe această pagină pentru pariuri online pe jocuri virtuale.

Pariuri virtuale – ce sunt și cum funcționează

Așa cum le spune și numele, aceste jocuri nu presupun participanți reali și nici public, dar asta nu înseamnă că plăcerea pariului este diminuată. Din contră, vei avea ocazia de a te bucura live de eveniment și de a-ți urmări cu sufletul la gură favoriții. Atunci când pariezi pe jocuri virtuale, este bine să știi că rezultatul nu este în niciun fel influențat de casa de pariuri. Jocurile sunt automate, fiind operate de calculator, astfel încât evenimentele să fie 100% corecte și să nu existe nicio suspiciune. Software-ul care operează cursa nu are legătură cu casele de pariuri, așa că totul este obiectiv.

Poți să compari aceste pariuri virtuale cu jocurile de noroc de tip ruletă sau slots online – și aici, totul depinde foarte mult de șansă. Spre deosebire de evenimentele disputate de participanți reali, jocurile de tip virtual sunt mult mai dese, așa că nu va mai trebui să aștepți o zi întreagă sau o săptămână până la meciurile echipelor preferate.

Un mare avantaj pe care îl ai când plasezi pariuri virtuale este accesibilitatea. Poți intra pe case de pariuri și cazinouri online la orice oră dorești, plasarea pariului nefiind condiționată de un anumit interval orar. Imaginează-ți că ai la dispoziție o serie de jocuri și evenimente inepuizabile, pe care le poți urmări oricând vrei și la care poți paria simplu și  rapid.

Pe ce poți paria la pariuri virtuale online

Atunci când alegi să pariezi pe jocuri virtuale, ai mai multe evenimente din care poți alege: curse de câini sau de cai, fotbal, curse virtuale de motociclete, dar și jocuri de tip loto. Află în continuare mai multe despre fiecare variantă:

curse caini virtuale online

Pariuri câini

Unele dintre cele mai iubite pariuri virtuale, pariurile pe curse de câini funcționează după un principiu simplu: fiecare rundă are aproximativ 36 de secunde, timp în care câinii aleargă pe circuit. Pariul trebuie realizat înainte de începerea cursei, iar dacă nu ai apucat să îl plasezi, nu-ți face griji: cursele virtuale pentru pariuri câini se desfășoară foarte des, la intervale de aproximativ 3-5 minute.

La curse participă de obicei șase câini, însă există și variante cu opt participanți, în general ogari. Majoritatea curselor de la pariuri câini îți oferă posibilitatea de a paria pe învingător, pe primele două locuri sau pe podium. Există două tipuri de pariuri curse câini: pariurile pe curse înregistrate sau pariurile pe curse simulate de calculator. Le poți încerca pe ambele pentru a vedea care variantă te atrage mai mult. Câinii participanți la pariuri curse câini au un număr alocat, iar înainte de începerea cursei ai acces și la cota fiecăruia.

curse cai virtuale

Pariuri curse cai

Pariurile virtuale pe cai sunt nu doar un mod de a câștiga bani, ci și o adevărată sursă de distracție: grafica foarte bună te va face să te simți la fiecare cursă ca la una reală. Pentru ca tu să te poți bucura de cât mai multă flexibilitate în pariere, rundele virtuale de pariuri curse cai au loc la intervale de câteva minute, timp în care poți plasa pariul pentru cursa care urmează.

La cursele virtuale din secțiunea de pariuri cai participă în general opt concurenți, iar sistemul de pariere este similar cu cel de la pariuri curse câini: poți paria pe câștigător, pe faptul că un anumit cal se clasează pe primele două locuri sau pe podium. Cursele de la pariuri cai sunt scurte, cele mai multe durând sub 1 minut și jumătate. Dacă vrei să vezi mai multe detalii despre cursele anterioare, ai posibilitatea de a vizualiza clasamentul ultimelor runde la finalizarea unei curse.

jocuri virtuale curse masini

Pariuri curse moto / auto

În secțiunea de pariuri moto virtuale, ai posibilitatea de a asista la curse de motociclete create pe calculator, cu o grafică excelentă. Spre deosebire de o cursă reală, participanții sunt aici în număr de patru, însă asta înseamnă că îți va fi mai ușor să te decizi asupra favoritului, luând în considerare și cota acordată de cazino.

Rundele de pariuri moto virtuale sunt dese, iar parierea se face întotdeauna înainte de începerea cursei – ai la dispoziție aproximativ patru minute pentru a-ți plasa pariul. Poți miza atât pe câștigător, cât și pe locul pe care îl va ocupa un anumit motociclist. Un element interesant în secțiunea de pariuri moto este faptul că ai la dispoziție și o variantă de confruntare directă, unde poți paria pe rezultatul confruntării între doi motocicliști – care va fi în față, primul sau al doilea.

pariuri virtuale fotbal

Pariuri fotbal

Secțiunea de pariuri virtuale fotbal este extrem de atractivă – sentimentul pe care îl ai atunci când intri aici este acela că te afli în tribunele meciurilor preferate. Jocurile sunt foarte bine redate din punct de vedere grafic și audio, iar sunetul de pe fundal este exact acela al unei galerii entuziasmate, ceea ce în ultima vreme ne-a lipsit tuturor, meciurile reale desfășurându-se fără spectatori.

Pentru că este important ca pariurile la fotbal să țină cont de anumite caracteristici, cum ar fi clasamentul și partidele anterior jucate, vei observa că în secțiunea de pariuri virtuale online găsești toate informațiile de care ai nevoie: ți se prezintă întreaga ligă de echipe virtuale, vezi clasamentul la zi, meciurile anterioare, detalii legate de golaveraj, punctaj și performanța fiecărei echipe. De asemenea, poți urmări meciurile care te interesează, fiind foarte simplu să navighezi de la o partidă la alta.

Echipele virtuale de fotbal sunt atât de bine construite, încât nu doar că nu le vei simți lipsa celor reale, dar s-ar putea să devii suporterul lor înfocat.

pariuri virtuale tenis ghid

Pariuri tenis

Dacă ești fan al tenisului și vrei să te distrezi și să câștigi în același timp, varianta de pariuri virtuale online poate fi perfectă pentru tine.

Tenisul virtual funcționează la fel ca un turneu real – vei vedea că și aici ai meciuri în optimi, semifinale și finală.

Pentru a-ți putea calcula șansele jucătorilor, ai acces la istoricul meciurilor jucate în turneu – vei găsi aici participanții, scorul obținut la fiecare meci și mingile de set, dar și rata de câștig.

Tenisul virtual este realizat atât de bine încât vei uita de multe ori că nu urmărești un meci cu participanți reali.

La final ai acces până și la ceremonia de decernare a cupei, în fața unui stadion plin, așa că dacă ești acasă și cauți o activitate distractivă, poți alege să te delectezi cu un meci virtual de tenis – și, evident, să plasezi și un pariu câștigător. Bucuria de la final este și ea la fel în cazul în care pariezi inspirat.

pariuri virtuale loto ghid

Pariuri loto

Se poate întâmpla să nu te pasioneze nici cursele, nici meciurile, ci să preferi să îți încerci norocul cu diverse variante de pariuri pe loto online.

Dacă te încadrezi în această categorie, te vei bucura să afli că secțiunea de pariuri virtuale online cuprinde și o zonă dedicată extragerilor loto.

Vei găsi aici diverse variante pe care merită să le încerci: Lucky Six casino online – unde trebuie să nimerești 6 numere din 48, Lucky X – cu 10 numere câștigătoare din 50 și Next Six – aici va trebui să ghicești care sunt următoarele șase bile extrase din 48 de variante, dar poți miza și doar pe următoarea bilă.

Pariurile pe extrageri de loterii virtuale sunt disponibile non-stop așa că nu trebuie să aștepți o anumită zi sau o anumită oră pentru a juca. Ai parte de o extragere oricând dorești să testezi dacă norocul este de partea ta.

În plus, poți paria ușor de pe mobil, așa că poți paria de oriunde, atât timp cât ai acces la internet.

Tipurile de pariuri pe care le poți plasa la pariuri virtuale online

La fel ca în cazul evenimentelor reale, gama de jocuri virtuale îți oferă diverse variante de pariere. Diferențele sunt mici, însă trebuie luate în calcul pentru a-ți crește șansele de câștig – în cazul multor evenimente, nu este necesar să stai să analizezi istoricul la fel ca în cazul unor competiții reale. Motivul este simplu: competițiile virtuale țin foarte mult de noroc, așa că este indicat să îți asculți intuiția. Evident, la categoria pariuri virtuale fotbal, merită să analizezi forma și performanța anterioară a jucătorilor, precum și rezultatele confruntărilor directe, pentru că aceste elemente te pot ajuta să prevezi rezultatele. Totuși, în cazul curselor de câini sau de cai, norocul joacă un rol mult mai important decât antecedentele.

Din punctul de vedere al tipurilor de pariuri, vei observa că ai la dispoziție multiple variante, chiar dacă acestea nu coincid întotdeauna cu tipurile de pariuri plasate pe meciurile reale. Îți recomandăm să iei în calcul cotele fiecărui participant sau ale fiecărei echipe, deoarece acestea pot fi un indicator prețios pentru rezultatul final. Cu cât o cotă este mai mică, cu atât se consideră că respectiva opțiune are șanse mai mari de câștig. Cotele mari îți pot aduce și câștiguri mai consistente, însă trebuie să ții cont de faptul că acestea implică un grad mai mare de risc.

La fel ca la evenimentele reale, la variantele de jocuri virtuale ai posibilitatea de a plasa atât pariuri simple, cât și pariuri de tip combinat/ sistem:

În cazul curselor – de cai, de câini sau de moto – variantele de pariere sunt în general centrate pe câștigători sau pe ocupanții primelor locuri din clasament. În privința meciurilor de fotbal, ai mai multe variante de pariere: câștigător, cine marchează primul, scor exact, număr de goluri (peste sau sub o anumită valoare).

La ce case de pariuri poți paria pe jocuri virtuale ?

Dacă te tentează jocurile virtuale și îți dorești să pariezi pe acestea, îți prezentăm în continuare un top al celor mai bune case de pariuri unde o poți face:

Netbet

netbet virtuale cursele

La Netbet pariuri te bucuri de o varietate de jocuri virtuale unde poți paria. Prima categorie pe care poți plasa pariuri virtuale o reprezintă loteriile online precum Lucky six casino online, Next Six sau Lucky X. În cadrul acestora vor fi realizate din 5 în 5 minute extrageri de câte 35 bile din care poți paria pe 6. La Lucky Six Netbet poți folosi strategii bazate pe culorile bilelor sau pe caracterul par sau impar al numerelor pentru a-ți crește șansele de câștig. De asemenea, poți participa la curse de cai Netbet, de câini sau cu motociclete unde poți paria pe jucătorul care crezi că va ieși câștigător sau poți realiza mai multe combinații.

netbet romania logo

500 RON Freebet Fără Risc

 • Bonus de bun venit de 500 RON Free bet fără niciun risc
 • Promoții speciale pentru jucătorii înregistrați
 • Pariuri live și pre-meci (cotă minim 1.5)

Superbet

superbet pariuri virtuale gama

Și Superbet pariuri ți-a pregătit o gamă diversă de pariuri sportive, alături de un bonus special la jocurile tale preferate. După ce accesezi oferta de mai jos, vei fi redirecționat pe pagina Superbet Virtuale din care poți alege pariuri virtuale fotbal, tenis virtual, pariuri moto, pariuri cai, pariuri curse câini virtuale sau loteriile online Lucky Six Superbet, Lucky X și Net Six. Dacă la pariurile virtuale pe loteriile Lucky Six Casino online va trebui să nimerești 6 numere din cele 48 sau 50 extrase sau să realizezi anumite combinații, la cursele de câini Superbet sau la celelalte sporturi e important să pariezi pe anumiți jucători, mai exact pe locul pe care crezi că se vor clasa la final. Dacă te-ai hotărât și vrei să îți încerci norocul la Pariuri Virtuale Superbet îți lăsăm mai jos o ofertă specială:

Bonus Pariuri Virtuale Superbet

Pariază pe sporturi și loterii online

Înregistrează-te pe Superbet și accesează bonusurile la jocuri virtuale!

Fortuna

pariuri virtuale fortuna ghid

Casa de pariuri Fortuna îți oferă posibilitatea de a paria pe curse virtuale pline de adrenalină: pariuri moto, pariuri curse cai, pariuri câini, meciuri de fotbal, precum și curse de mașini. Toate aceste jocuri pot fi accesate din meniul principal al paginii oficiale Fortuna din secțiunea ,,Virtuale”. În funcție de meciul pe care îl selectezi, poți paria pe una dintre echipele favorite care crezi că va câștiga. Reprizele au loc din 4 în 4 minute și sunt disponibile de pe orice dispozitiv conectat la internet. În plus, de câteva zile cei de la Fortuna și-au mărit oferta printr-o secțiune de loterii online, dintre care amintim: Lucky Six Fortuna, Lucky X și Next 6. Extragerile au loc la câteva minute distanță, fapt ce îți oferă mai multe oportunități de câștig, iar miza minimă pe care poți paria este doar de 2 RON. De asemenea, dacă întâmpini probleme și nu ai mai jucat până acum Lucky Six Fortuna sau nu ai mai participat la anumite sporturi precum curse de câini Fortuna, ți-am pregătit un ghid complet despre Fortuna virtuale.

Pariuri Fortuna Virtuale

Pariază pe sporturile tale preferate și câștigă

Înregistrează-te și pariază pe sporturi virtuale!
La fortuna ai o gamă largă din care poți alege: Fotbal Plus, Fotbal, Cai, Câini, Mașini, sau Speedway.

Betano

pariuri virtuale betano ghid

Pe Betano pariuri vei găsi multiple variante de pariuri virtuale, din care poți alege ceea ce te tentează cel mai mult: tenis virtual, pariuri virtuale baschet, fotbal – cu variante interne sau internaționale, pariuri moto, pariuri curse cai, pariuri câini și ciclism. Chiar dacă nu există o secțiune de tip loterie Lucky six casino online, oferte de sporturi este generoasă și suntem siguri că nu te vei plictisi. Toate reprizele au loc la intervale mici de timp și funcționează după reguli simple. În funcție de ce joc îți alegi va trebui să pariezi înainte de a începe jocul pe una dintre echipe sau pe un anumit jucător, apoi selectezi cotele și miza minimă care este de doar 1 RON. Mai mult, dacă dorești poți forma combinații în ceea ce privești rezultatele reprizelor, astfel poți paria pe cine este pe primul loc, pe primele două locuri sau pe sume dintre jucători. Dacă vrei să testezi Betano Virtuale îți lasăm mai jos o ofertă online:

100% până la 500 RON

Bonus pariuri sportive si virtuale

 • Încearcă jocurile virtuale de la Betano cu bonusul la înregistrare de 100% până la 500 RON!
 • 1000 Pariuri pe meci
 • Streaming live
 • Cash out 100%
 • Retrageri rapide

Maxbet

pariuri virtuale maxbet ron

Casa de pariuri Maxbet îți pune la dispoziție pariuri virtuale pe următoarele tipuri de evenimente: curse de câini înregistrate, pariuri curse câini, pariuri cai, pariuri moto, Lucky Six Maxbet, Lucky X, Net Six. Nu uita să accesezi și varianta de pariuri sportive din rubrica de pariuri virtuale – vei găsi aici o serie de meciuri din toate zonele, de la fotbal până la snooker. Dacă alegi să pariezi pe numere extrase la loterii, Lucky Six Casino online este una dintre cele mai populare, în cadrul căreia sunt extrase 35 numere, iar dacă tu pariezi pe 6 dintre acestea vei fi desemnat câștigător. Miza minimă pe care poți paria este doar 1 RON, iar reprizelele au loc din 5 în 5 minute. De asemenea, dacă te atrag mai mult pariurile virtuale pe curse sau cele pe meciuri sportive, ai șansa se a alege multe combinații câștigătoare în funcție de ce alegi. E imposibil să nu câștigi! În plus, la Maxbet virtuale te așteaptă jackpot-uri zilnice la fiecare categorie de joc virtual și un bonus de bun venit în valoare de 100 RON dacă îți validezi contul și introduci codul bonus 100VIRTUALE

Bonus 100 RON gratis la Pariuri virtuale Maxbet

Bonus la validarea contului

Cod bonus: 100VIRTUALE

Validează-ți contul și revendică 100 RON gratis!

Îi poți folosi la orice joc virtual:

 • Lucky Six Maxbet, Next Six
 • Greyhound Races
 • Virtual Greyhound Races
 • Virtual Horse Races
 • Motorcycle Speedway

Așa cum observi, jocurile virtuale reprezintă o variantă excelentă de a paria rapid și simplu pe evenimente care au loc la orice oră din zi, astfel încât să ai o cât mai mare libertate de alegere. Cazinourile online îți oferă această variantă, prin care te vei simți chiar în mijlocul evenimentelor, fără a fi necesar să îți părăsești locuința pentru asta. Alege să joci și tu la pariuri virtuale online!

Citește și ghidurile detaliate pentru:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!