betano pariuri sportive Blog   /   13 martie 2024   /   Paul Anghelescu

Betano Pariuri Sportive – Ghid Complet Pariuri Sport Betano

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 13 martie 2024

5/5 - (3 votes)

În cadrul acestui articol o să vorbim despre Betano Pariuri Sportive pentru ca tu să ai o părere despre tot ceea ce înseamnă această casă de pariuri. Îți vom prezenta tipurile de pariuri, sporturile pe care poți miza, ofertele puse la dispoziție, dar și cum plasezi și verifici un bilet Betano Pariuri. Dacă ești interesat mai mult de jocurile de sloturi și jocuri de masă, am pregătit și o recenzie pentru serviciile Betano Casino.

Cuprins:

  1. Tipuri de bonusuri Betano pariuri sportive
  2. Aplicații mobile exclusive
  3. Cum plasezi un bilet și cum verifici primul pariu Betano
  4. Oferta de sporturi (fotbal, tenis, e-sports, virtuale)
  5. Metode de plată (depunere și retragere)
  6. Joc Responsabil

Miză minimă:

  • Miza minimă este de 2 RON.

Avantaje:

✔️ Bonus Sport 500 RON

✔️ Pariuri pre-live, live, eSports

✔️ Streaming-live

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Tipuri de Bonusuri la Case de Pariuri Betano

pariuri betano oferte

Cu siguranță atunci când ai ales să îți deschizi un cont nou la pariuri primul lucru pe care îl faci este să te uiți peste ofertele disponibile. Toate casele de pariuri încearcă să vină cu oferte de nerefuzat pentru tine. Pentru a rămâne în topul preferințelor tale Betano pariuri sportive îți aduc o serie de oferte greu de egalat. Fie că ești iubitor al pariuri sau al jocurilor de sloturi, la acest bookmaker găsești absolut tot tot îți dorești.

În cadrul acestui capitol o să vorbim despre ofertele puse la dispoziție de către Betano pariuri online pentru ca tu să ai o șansă în plus de a face profit. Dacă esti jucător nou-venit la Betano casa de pariuri o să ai parte de promoții foarte avantajoase. Totuși, să nu te descurajezi nici dacă ai cont de o perioadă mai lungă de timp, deoarece în fiecare moment și la fiecare pariu poți avea o ofertă de nerefuzat. În următoarele rânduri vom scrie despre ofertele de care poți beneficia jucând la Betano Pariuri Online.

Dacă vrei mai multe informații despre secțiunea de pariuri, verifică și recenzia Betano pariuri!

1. Bonus 100% de Bun Venit

Bonus pariuri Betano ne pune la dispoziție o serie de oferte de care poți profita din momentul în care îți deschizi contul și apoi mult timp înainte. Bonusul de bun venit este în valoare de 100% din prima depunere dar nu mai mult de 500 de Lei. Pașii de urmat pentru a încasa acest bonus sunt foarte ușor de urmat:

  1. Trebuie să efectuezi o depunere în valoare de cel puțin 25 de Lei, iar suma maximă pe care o poți depune pentru a fi eligibilă bonusului este de 500 de Lei.
  2. Bonusul va fi creditat imediat după ce vei efectua prima depunere, în contul tău de pariuri. Mare atenție: bonusul se primește după prima depunere, nu după ce îți deschizi contul (este nevoie de o depunere.
  3. Suma bonus încasată trebuie rulată pentru ca tu să o poți retrage. Dacă alegi să rulezi bonus pariuri Betano la pariuri sportive trebuie să o faci de 5 ori. Trebuie să ții cont că poți rula bonusul și la Cazino dar aici rulajul este mai mare de 12,5 ori.

Condițiile pentru încasarea bonus pariuri Betano sunt foarte simple de îndeplinit pentru ca bonusul să îți fie transferat în balanța reală. În vederea rulajului bonusului sunt luate în calcul doar biletele la pariuri cu cote de peste 1,65. În plus în acest calcul al rulajului intră și jocurile din Cazino.

2. Bonus Reîncarcare Betano 100%

Seria bonus pariuri Betano continuă cu noi oferte care să te țină aproape. Este vorba despre un bonus reîncărcare Betano de 100% din valoarea unei depuneri. Acest bonus reîncărcare Betano este foarte ușor de încasat și nu trebuie să folosești niciun cod. Condiții:

  1. Depunerea trebuie să fie de minim 10 Lei.
  2. Bonusul trebuie rulat de 5 ori la pariuri sportive și de 12,5 ori la sloturile din Cazino.
  3. Cota minimă pentru a realiza rulajul bonusului este de 1.65.
  4. Perioada pe care o ai la dispoziție pentru a rula bonusul este de 7 zile. Dacă nu vei reuși să îl rulezi în acest timp, bonusul va fi anulat din contul tău.

O condiție care este foarte importantă și la care trebuie să fi foarte atent atunci când pariezi este să nu efectuezi nici o retragere până în momentul în care ai rulat în întregime bonusul. Dacă vei face o cerere e retragere înainte ca bonusul să fie rulat, el va fi anulat în contul tău. În calculul rulării bonusului se ține cont de pariurile finalizate nu plasate.

3. Bonus la Multiple Pariuri Online Betano

De foarte multe ori ai ales să joci doar meciuri din cele mai importante campioante ale Europei. La Betano Pariuri Sportive ai o promoție care vine în avantajul tău. Poți beneficia de un bonus de până la 50% la biletul tău de pariuri în funcție de numărul de evenimente pe care alegi să le plasezi. Competițiile eligibile pentru această ofertă sunt: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, La Liga, Serie A, Liga 1, Bundesliga și Ligue 1.

În plus, în cadrul acestei oferte intră și meciurile de baschet din NBA, Euroliga și campionatul spaniol. Pariurile acceptate pentru a fi eligibile pentru bonus pariuri online Betano sunt cele referitoare la rezultatul final, peste sau sub un anumit număr de goluri și pariurile GG sau NG. Pentru baschet sunt valabile pariurile pentru victorie, handicap și numărul de puncte. Ceea ce este foarte important și trebuie să reții, pariurile trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1.50 fiecare. Condițiile acordării bonusului sunt:

Pentru a beneficia de un bonus cât mai mare la această ofertă este necesar să adaugi cât mai multe evenimente și să ții cont de condițiile enumerate mai sus.

4. Miza Înapoi la 0-0 la Case de Pariuri Betano

Ți s-a întâmplat de foarte multe ori să pariezi pe meciurile de fotbal și la final să fi dezamăgit că acel meci s-a încheiat cu scorul de 0-0. La Betano pariuri online de acum nu mai e nici o problemă dacă un meci se încheie cu un scor alb. Dacă un meci pe care tu ai ales să pariezi se încheie cu scorul de 0-0 atunci Betano pariuri sportive îți va restitui integral suma pariată. Totuși, trebuie să ai mare atenție pentru că în cadrul acestei promoții sunt acceptate doar pariurile pentru pauza/final și cele pentru rezultatul final al partidei. Suma returnată o poți folosi cum dorești tu fără nici o condiție.

Poți citi și despre cele mai bune echipe de fotbal din Anglia în articolul nostru atașat!

5. Betano Drumul Spre Glorie

Drumul spre glorie este un program pentru fidelizarea jucătoriilor. Așa cum am mai spus Betano Pariuri Online oferă promoții și pentru jucătorii care au cont de mai mult timp nu doar pentru cei noi. Acest program constă în faptul că jucătorii trebuie să adune cât mai multe puncte pe durata programului. Punctele pot fi adunate în urma mai multor acțiuni desfășurate pe site-ul Betano.

Punctele pentru Drumul spre glorie pot fi adunate astfel:

Toate aceste acțiuni desfășurate pe site-ul Betano Pariuri online îți vor aduce puncte în competiția Drumul spre glorie. La finalul unei perioade de timp se va face un clasament. Jucătorul care a acumulat cele mai multe puncte, sau cei care se află printre locurile fruntașe vor primi premii. Premiile constă în acordarea de freebet-uri sau chiar anumite sume de bani cu care va fi creditat contul tău.

Betano Euro 2024 – Sponsor Oficial UEFA EURO 2024

betano euro 2024 sponsor

Betano, parte din compania de game tech Kaizen Gaming, aduce Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 la București. Sponsor Oficial Global UEFA EURO 2024, Betano organizează cu această ocazie un eveniment dedicat iubitorilor de sport pe 28 februarie 2024, orele 18:00-22:00, la parterul Unirea Shopping Center din capitală.

Dacă ești în București atunci, sărbătorește și tu Betano Euro 2024 cu o mulțime de invitați speciali din lumea sportului. Te vei întâlni cu Florinel Coman și Darius Olaru (FSCB), dar și cu Nicușor Bancu și Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), ambele echipe fiind sponsorizate de Betano.

Printre invitații speciali care vor fi prezenți se numără și Ciprian Marica, fost fotbalist și actual ambasador Betano. De aceea, te poți aștepta la un eveniment Betano Euro 2024 de amploare. Pe lângă vizionarea trofeului de către public, vor fi organizate și alte activități și experiențe atractive pentru iubitorii de fotbal.

Betano este primul brand din industria jocurilor de noroc care devine sponsor UEFA EURO 2024. Aceștia își propun să contribuie la crearea unor experiențe cât mai frumoase pentru toți cei ce iubesc lumea fotbalului și a pariurilor sportive. Poți și tu să te numeri printre aceștia, doar intră și plasează pariuri pe Betano!

Betano Copa America 2024 – Program și Pariuri Copa America

betano copa america sponsor

Odată cu parteneriatul dintre Kaizen Gaming și Confederația Sud-Americană de Fotbal (CONMEBOL), Betano devine sponsor oficial Copa America 2024. Colaborarea dintre companie și Confederație vine la pachet cu multe surprize pentru pariorii pasionați. Vei putea să urmărești Copa America și să plasezi pariuri pe platforma Betano, unde ai mereu parte de cele mai bune piețe și cote.

Copa America 2024 se va desfășura în perioada 20 iunie – 14 iulie pe stadioane de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Ca eveniment în sine, Copa America are o istorie lungă, prima ediție având loc în 1916, în Argentina.

Cum Plasezi Pariuri Betano Copa America

Parteneriatul Betano Copa America 2024 aduce multe beneficii și avantaje pentru tine ca jucător. Ai ocazia să plasezi pariuri pe echipele tale preferate în secțiunea antepost Copa America Betano, pe o mulțime de meciuri între țările Americii Latine și nu numai.

Ai de ales din piețe precum Rezultat meci, Peste/Sub, Ambele echipe vor să înscrie, Peste/Sub pauză și poți construi deja un bilet complex pentru meciurile existente pe platformă. Găsești și statistici pe care le poți lua în calcul când faci pariul. Uite pe ce meciuri poți construi deja bilet, dar ține cont și că vor apărea informații extra despre Betano Copa America 2024 în lunile următoare:

Dacă nu vrei să depui vreun ban, poți revendica bonusuri fără depunere precum Gets Bet bonus fără depunere sau Pokerstars 50 rotiri!

Betano Copa America 2024 – Program, Locații, Echipe, Grupe

Copa America 2024 are loc timp de aproape o lună, între 20 iunie și 14 iulie 2024. Vor participa 16 echipe naționale, dintre care 10 sunt din America de Sud (Brazilia, Bolivia, Argentina, Chile, Ecuador, Columbia, Paraguay, Uruguay, Peru, Venezuela) și 6 din America de Nord. Din America de Nord vor concura SUA și Costa Rica, iar restul echipelor vor fi anunțate în perioada ce urmează.

După stabilirea tuturor echipelor participante la Betano Copa America 2024, va fi afișată și repartizarea pe grupe și meciurile din fazele grupelor. Vor apărea pe Betano și programările pentru fazele eliminatorii, sferturile de finală, semifinalele și finala Copa America 2024.

Cât despre locațiile meciurilor, sunt luate în calcul mai multe stadioane care ar putea găzdui meciurile Copa America. Printre acestea se numără Soldier Field Chicago, Nissan Stadium Nashville, Allegiant Stadium Las Vegas, State Farm Stadium Phoenix și multe altele. Îți recomandăm să profiți de ocazie. Pariază la Copa America Betano 2024 și urmărește meciurile favorite!

Citește și despre Betano freebet de 500 RON!

Betano și FRF – Parteneriat Cupa României Betano

Betano continuă parteneriatele de succes! Colaborarea operatorului cu Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano se extinde până în 2030. Pasionații de fotbal vor avea parte de o interacțiune și mai bună și acces mai ușor la tot ce ține de competiție.

Un exemplu a fost show-ul TV și digital „Bate Cupa”, care i-a apropiat pe fanii din tribune și de acasă de Cupa României. Emisiunea îmbină divertismentul și cunoștințele de fotbal ale privitorilor, dar aduce mai aproape de public și cele 24 de echipe calificate în grupele Cupei.

Casa de Pariuri Betano pe Mobil

pariuri betano mobile

Jocul la casa de pariuri Betano este foarte accesibil datorită aplicației mobile care îți aduce aproape toate meciurile și campionatele preferate. Poți juca pariuri online Betano de oriunde și oricând doar dacă descarci aplicația pentru Android sau iOS în funcție de sistemul de operare al telefonului tău. Pe lângă oferta Sport, poți accesa și gama cazino și cea de sporturi virtuale, poți urmări în fiezare zi evenimentele sportive prin intermediului funcției de Streaming live și poți personaliza fiecare bilet în funcție de preferințele tale. Și jocul pe mobil la casa de pariuri Betano îți pune la dispoziție bonusuri de bun venit de până la 500 RON, misiuni cu premii și opțiuni de tipul BetCombo.

Merită cu siguranță încercată, iar dacă vrei să citești mai multe, ți-am pregătit un articol despre Betano mobil.

Cum Pariez la Betano – Primul Pariu Pas cu Pas

cum pariez la betano ghid

Chiar dacă Betano casa de pariuri este o casă complexă cu multe sporturi, jocuri virtuale și de cazino, crearea unui bilet este cât se poate de simplu. Pentru început trebuie să ai un cont Betano și să urmezi pașii de mai jos pentru a plasa primul pariu Betano:

Pasul 1

Poți să optezi pentru un bilet cu un singur eveniment sau pentru un bilet cu evenimente multiple. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe cota ce dorești să o joci. Acele meciuri cu pronosticul ales e tine va fi adăugat în biletul de pariuri ce se află în drepta.

Pasul 2

Următorul pas este să adaugi miza pe care vrei să o pariezi pentru meciul respectiv. Miza este de minim 2 LEI iar maxim este suma pe care tu o ai în contul de pariuri. Poți alege pentru biletele combinate să joci 2/4, 6/8, 8/10 sau orice altă variantă de pariu pe care o vrei tu.

Pasul 3

După ce ai verificat încă odată pronosticul ales, miza dar și profitul pe care îl poți realiza, nu îți rămâne decât să apeși butonul ,,Pariază acum’’ și plasezi primul pariu Betano.Ultimul pas și cel mai simplu este să urmărești meciul pe platformele live oferite de Betano Pariuri și să aștepți să câștigi.

Cum Faci o Verificare Bilet Betano?

Dacă te întrebi cum se face o verificare bilet Betano, te anunțăm că lucrurile stau foarte simplu. În partea dreaptă a ecranului, unde se va forma biletul tău, vei regăsi o rubrică denumită Pariurile Mele. Aici vei putea vizualiza statusul biletelor tale deschise, cash out și stabilite.

Verificare bilet Betano poate fi realizată de orice jucător, care au un cont deschis la Betano pariuri online, cu mențiunea că vei putea vizualiza întregul tău Istoric Pariuri plasate online.

Sporturi pe care poți paria la Betano Pariuri Sportive

Betano Pariuri Sportive este o casă e pariuri complexă și se adresează fiecărui parior. Chiar și cel mai pretențios dintre voi găsește la case de pariuri Betano locul potrivit pentru a reuși să parieze. Așa cum suntem siguri că te așteptai de la Betano nu lipsește cel mai popular sport: fotbalul. Atunci când vorbim despre fotbal, facem referire la orice meci ce se dispută din aproape orice ligă. Practic fotbalul este rege și la Betano casa de pariuri. Alături de fotbal putem paria pe orice alt sport. Fie că este vorba despre tenis, baschet, handbal, volei toate sunt aici. Betano sport ne oferă pariuri și din sporturi mai puțin populare în țara noastră.

Ai pariat vreodată pe darts, snooker sau fotbal australian? Dacă nu ai pariat pe aceste sporturi este momentul să îți deschizi cont la Betano pentru a paria pe orice sport îți dorești. Tot ce trebuie să faci pentru a paria la Betano pariuri sportive este să îți deschizi un cont nou, pe care apoi să îl alimentezi și să începi să pariezi. Poți să ai propria strategie de pariuri. Ai ocazia să pariezi la Betano pariuri live dar și la pariurile antepost. Suntem siguri că ți-ai dorit o astfel de casă de pariuri la care să poți paria pe orice eveniment sportiv din lume! Aceea este Betano. Vino alături de noi și o să vezi că nu vei regreta.

Încearcă și bonusurile: Maxbet bonus 50 lei sau Superbet bonus ziua ta!

1. Tipuri de Pariuri – Betano Pariuri Fotbal

betano pariuri sportive meci

Așa cum am spus mai sus, pariuri sportive Betano ne oferă variante de pariuri pentru toate sporturile. În următoarele rânduri o să vorbim despre cele mai importante și avantajoase tipuri de pariuri pentru cele mai populare sporturi.

Pariurile Prelive pe Fotbal

Fotbalul este sportul rege deoarece toți am jucat atunci când am fost copii acest sport. Este cel mai popular sport de pe mapamond. Cu toții am avut și avem echipe preferate sau jucători preferați pe care îi vom susține oricând. Dar atunci când vine vorba de pariuri lucrurile se schimbă. În lumea pariurilor nu ar trebui să ții cont de echipa preferată ci să analizezi lucrurile la rece, lăsând la o parte preferințele tale. Pariuri sportive Betano îți oferă foarte multe opțiuni de pariere atunci când vine vorba despre pariuri prelive pe fotbal.

La orice meci pe care îl urmărești îți dai cu părerea referitor la rezultatul final al partidei. Nu sunt prea multe de spus despre posibilitatea de pariere de 1 X 2. Intuirea rezultatului final al meciului de fotbal este cel mai popular tip de pariuri. Uneori cotele oferite pentru rezultatul final al partidei sunt mai mici astfel că la pariuri online Betano ai posibilitatea să te îndrepți spre pariurile pe handicap sau pe numărul de goluri under/over.

Cea mai popular casă de paruri online din țara noastră ne oferă și alte tipuri de pariuri prelive de care tu poți să beneficiezi și să obții câștiguri importante. Pariurile prelive sunt foarte importante deoarece poți beneficia de piețe de pariuri pe care le găsești doar înaintea primul fluier al partidei. Under/over numărul de cornere ce se vor executa într-un meci, numărul de cartonașe galbene ce se vor arăta într-un meci, performanțele unui jucător din acel meci sunt doar unele din opțiunele pe care le avem la Betano.

Pariurile prelive ne oferă și alte opțiuni cum ar fi rezultatul la pauză sau pariuri pe echipa ce va marca primul gol. Putem anticipa numărul de goluri marcat de una dintre cele două formații sau rezultatul final al partidei. Dacă intuiești corect rezultatul final al partidei beneficiezi de cote foarte avantajoase de pe urma cărora poți obține câștiguri importante.

Betano pariuri sportive este o casă specială, care încearcă să aducă ceva nou în materie de pariuri sportive în țara noastră. Betano oferă o serie de paruri speciale pentru cele mai importante meciuri. Aceste pariuri special pot fi jucate doar înainte de startul meciului. Pariurile speciale ce le găsești la Betano pariuri sportive sunt:

La Betano Pariuri Online poți combina două pariuri la același eveniment pentru a beneficia de cote mai mari. Astfel ai posibilitatea să combini de exemplu rezultatul final 1X2 cu numărul de goluri sau 1X2 cu pariul referitor la faptul dacă ambele echipe marchează.

Pariuri Live Betano pe Fotbal

Pariuri live Betano îți aduc întotdeauna o adrenalină specială. Pariurile live sunt pariuri pe care orice iubitor al fotbalului și le putea dori. Pariurile live sunt total diferite e cele prelive. Pariuri live Betano îți permit să îți faci o părere clară asupra meciului pe care urmează să plasezi un pariu. Meciul poate fi influențat de o fază sau un eveniment nedorit, adică un cartonaș roșu, o accidentare a unui jucător important sau un gol în startul de meci.

Un astfel de eveniment poate influența decisive pariul pe care tu urma să îl plasezi. Betano pariuri live pentru fotbal sunt uneori foarte avantajoase deoarece, îți poți face o părere asupra jocului respective. Știi și tu că un meci de fotbal poate fi influențat de foarte mulți factori pe care e greu să îi anticipezi la începutul jocului. Fenomenele meteo joacă un rol important, starea terenului sau pur și simplu faptul cum își încurajează suporterii propria echipă.

Betano pariuri live îți pot aduce sume importante în urma pariurilor pentru următorul gol, următorul corner sau echipa care va câștiga restul meciului. Urmărind parcursul meciului, îți poți da seama de evenimentele ce urmează a se desfășura și astfel poți miza pe numărul de goluri ce urmează să se marcheze (under/over). Betano pariuri live îți oferă o gamă variată de opțiuni pentru a paria live.

2. Pariuri Online Betano pe Tenis

betano pariuri sportive tenis banner

Pariuri Live Tenis

Să urmărești un meci de tenis poate fi un moment de relaxare pentru fiecare dintre voi. Dacă ai ocazia să câștigi și sume de bani în acest timp este cu atât mai bine. Tenisul este un sport individual și atunci pot fi oricând surprize. Un jucător într-o zi mai proastă te poate face să pierzi un bilet dar cu ajutorul pariurilor live poți să câștigi. Dacă urmărești o parte din meci poți să îți faci o părere a ceea ce urmează să se întâmple și astfel poți să profiți e cotele oferite.

Un avantaj de care poți profita la casa de pariuri Betano pentru tenis est acela că poți paria pe numărul de break-uri din meci. Știi că în turneele feminine sunt foarte multe break-uri și astfel poți beneficia de cote foarte bune. Poți plasa pariuri Australian Open 2021 direct de pe platforma Betano.

Pariuri Prelive Tenis

Tenisul mai este numit și sportul alb deoarece este unul dintre cele mai elegante sporturi. Este unul dintre cele mai populare sporturi din lume și an de an continuă să nască legende și modele de urmat pentru toți copiii. Betano pariuri sportive vă oferă foarte multe opțiuni de pariere prelive deoarece tenisul ocupă un loc important în oferta lor de pariere.

Prelive-ul pentru tenis îți aduce pariuri în legătură cu rezultatul final. Poți alege 1 sau 2, deoarece la tenis, un meci nu se poate termina la egalitate. Alte pariuri sunt legate de numărul de game-uri sau seturi dintr-un meci. Se mai poate paria pe câștigătorul primului set sau pe câștigătorul celui de-al doilea set, dar acest tip de pariu este destul de riscant, Scorul corect al unui meci de tenis ne aduce cote destul de mari, mai ales atunci când vine vorba despre meciurile de la Grand Slam-uri sau din Cupa Davis care se dispută după sistemul cel mai bun din 5 seturi sau primul la 3. La Betano sport poți să alegi să joci pe numărul de brak-uri dintr-un meci, este o opțiune pe care o găsești la Betano.

3. Pariuri Prelive pe Baschet

Pariuri Pre Live Baschet

Suntem siguri că iubești spectacolul baschetbalistic atât din Europa dar mai ales cel de pe continentul American, NBA. Baschetul este un sport ce atrage tot mai mulți fani, chiar și în țara noastră. Astfel și în oferta celor de la Betano sport, baschetul ocupă un loc important.

Pariurile prelive ne aduc pariurile obișnuite pentru rezultatul final 1X2, dar și numărul de puncte, pariurile under/over. Alte tipuri de pariuri foarte populare în rândul baschetului sunt pariurile pe handicap. Pentru cele mai importante competiții Euroleague și NBA, pariuri Betano ne aduce o ofertă foarte interesantă. Putem miza pe performanțele unui jucător preferat sau despre care credem noi că va face un meci mare. Putem miza pe numărul de puncte marcate, pase decisive sau pe recuperările ce le va face un jucător.

Betano pariuri sportive îți aduce o serie de pariuri speciale și pentru baschet. Astfel la meciurile din Euroleague sau NBA poți avea parte de pariuri speciale care îți oferă cote foarte bune. Astfel la începutul meciului poți să pariezi pe numărul de coșuri de 3 puncte pe care le va înscrie o echipa sau alta. Numărul de coșuri de 3 puncte dintr-un meci îți pot aduce sume importante dacă jucătorii prind o zi bună la aruncările de la mare distanță.

Pariuri Live pe Baschet

Baschetul este cel mai popular sport de pe continentul American. Astfel că și Betano sport oferă pariuri interesante pentru ca cei mai buni pariori să reușească să câștige. Betano pariuri live îți aduc pariuri interesante pentru fiecare sfert în parte. Astfel poți miza pe câștigătorului sfertului, numărul de puncte în acel sfert. Faptul că poți miza pe numărul de puncte la un meci ce îl urmărești live este foarte important deoarece văzând desfășurarea meciului poți intuit mai ușor ceea ce se va întâmpla decât la startul partidei. Cu pariuri live Betano poți avea de câștigat bani dar și spectacol la fiecare meci.

4. Pariuri Online Betano Antepost

Pariurile antepost sunt foarte interesante și încep să fie din ce în ce mai populare în țara noastră. În oferta pariuri sportive Betano găsești foarte multe pariuri antepost.

Acestea se referă la faptul că poți miza, la începutul unei mari competiții pe cine va câștiga competiția. Ca și exemplu putem spune ca la începutul sezonului de Formula 1, poți miza pe cine va fi campion mondial. La începutul campionatelor interne de fotbal poți paria pe echipa care va fi campioană.

De obicei pentru pariurile antepost se oferă cote foarte bune. Pariorii mizează sume din ce în ce mai mari pentru acest tip de pariuri. Singura problemă pentru pariurile antepost este că trebuie să aștepți uneori o perioadă de până la un an sau cateva luni pentru ca pariul să îți fie finalizat.

Alte tipuri de pariuri antepost oferite de bonus pariuri Betano sunt acelea pe caștigătoarea unei competiții UEFA Champions League sau UEFA Europa League, golgeterul unei competiții. Pariuri antepost sunt ș pentru alte sporturi cum ar fi tenisul. La tenis se poate miza pe câștigătorul sau câștigătoarea unui turneu.

Daca ești fanul jocurilor casino, avem două oferte speciale pentru tine: 40 Rotiri Casa Pariurilor și Netbet 100 rotiri!

5. Betano Pariuri eSports

În zilele în care sunt ma puține evenimente sportive, alternative pentru tine poate fi pariurile pe esports. Tu ai ocazia să pariez acum pe jocurile pe calculator. Practic sunt pariuri pe cele mai importante jocuri pe calculator cum al fi: FIFA, Counter Strike, Dota sau LOL. Dacă ești un bun cunoscător al acestor tipuri de jocuri și știi principalele strategii, poți ajunge să câștigi sume importante. Aceste pariuri pentru esports pot fi plasate atât în regim prelive dar și live. La Betano pariuri ai ocazia să pariezi și pe baschet pe calculator. Betano pariuri sportive duce la alt nivel lumea pariurilor.

Streaming Live la Betano Pariuri

betano pariuri streaming

Platforma foarte bine pusă la punct și actualizată foarte des a celor de la Betano sport nu poate fi decât o bucurie pentru tine. Știu și cei de la Betano că este mult mai interesant atunci când pariezi pe un meci live să ai opțiunea să îl și urmărești. Astfel ei au pus la dispoziția ta opțiunea de streaming live. Cu ajutorul acestei opțiuni tu ai ocazia să urmărești cele mai importante competiții.

Pariuri live Betano au un streaming foarte bine pus la punct pentru tine și astfel nu pierzi nici o fază din evenimentul sportiv dorit. Bonus pariuri Betano îți aduce cele mai importante meciuri din toate competițiile. Fie că este vorba de fotbal, baschet sau tenis, toate sunt la Betano. Pentru tine, Betano este locul perfect în care să urmărești un meci care nu este la televizor și să și poți paria.

Metode de Plată și Cum Realizezi Depunerea

Betano Pariuri este o casă de pariuri ce încearcă să facă toate lucrurile în avantajul pariorului. Metodele de plată sunt unele foarte ușor de realizat. Pentru tine ca parior trebuie să știi că există și o depunere minimă. Tot ceea ce ai nevoie pentru a efectua o depunere este un card bancar. Metodele de depunere pe care le poți folosi la Betano pariuri sunt:

La Betano pariuri sportive depunerea se va realiza instantaneu, folosind una dintre metodele enumerate mai sus. Astfel durează doar câteva secunde ca banii să ajungă în contul tău de pariuri.

Dacă am vorbit despre depunere trebuie să vorbim și despre metodele de retragere pe care le ai la dispoziție. Retragerea o poți face folosind transferul bancar. Suma minimă pe care o poți retrage este de 80 de RON. La această casă de pariuri ai multiple metode pentru a depune și pentru a efectua o retragere.

Joacă Responsabil la Casa de Pariuri Betano

Fiecare știe că este neplăcut atunci când pierzi la pariuri. Unii pariori au pierdut sume mai mici iar alții mai mari. Betano pariuri sportive este o casă specială, așa cum am mai spus și s-a gândit și la cei care sunt în pericol să piardă sume importante. Astfel că fiecare își poate seta o limită maximă a pierderilor pe care și le permite un jucător. Limitele pot fi setate pentru o săptămână, o lună sau chiar un an de zile. Pentru a juca responsabil ai și opțiunea să îți închizi contul de pariuri pentru o anumită perioadă.

Pentru a juca responsabil trebuie să ții cont de sfaturile noastre:

  1. Trebuie să pariezi doar sumele pe care ți le permiți să le pierzi fără niciun fel e grijă.
  2. Atunci când pierzi să nu încerci să recuperezi acele pierderi deoarece este posibil să pierzi și mai mult.
  3. Pariază ca un mijloc de a te distra.

Concluzii

Ține cont de sfaturile noastre pentru a fi cât mai bine pus la punct referitor la casa de pariuri Betano. Aceasta este una dintre cele mai populare case de pariuri din țara noastră. Pariază alături de noi zi de zi.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
păreri betfair

Păreri Betfair 2024 – Ce Opinii au Jucătorii?

19 octombrie 2021

Să pariezi este simplu, dar să ajungi la un nivel în care să pariezi corect nu este deloc ușor. Cine poate să te ajute în drumul spre succes, mai bine decât Betfair? Analiza de mai jos este bazată pe toate acele Betfair păreri ce pot fi găsite în mediul online. Vei vedea ce spun jucătorii, […]

Citeste mai mult
tipuri de pariuri hochei

Tipuri de pariuri hochei – Cum pariezi?

22 octombrie 2021

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai cunoscute sporturi din lume, în unele țări nordice depășind ca popularitate fotbalul. Venind în întâmpinarea fanilor acestui sport, casele de pariuri au o bogată ofertă de tipuri de pariuri hochei. Află cum plasezi și tu pariuri hochei! Pariază pe hochei la Superbet pariuri sau Maxbet pariuri! Ce […]

Citeste mai mult
istorie curse de cai

Cei mai cunoscuţi cai de curse din istorie

5 decembrie 2019

[text6]Cursele de cai sunt văzute de mulţi ca un veritabil spectacol: echipele formate dintr-un om şi un cal reuşesc să atragă privirile şi ovaţiile publicului, depăşind limite de tot felul şi reuşind să se claseze pe cele mai înalte poziţii ale clasamentului. Bineînţeles, “vedeta” echipei este fără doar şi poate animalul, calul care îşi depăşeşte […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!