Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   martie 20, 2020   /   Mihai

Pariază pe League of Legends la Betano!

Betano îți oferă șansa să pariezi pe platforma eSports la o mulțime de jocuri captivante precum League of Legends, CS:GO, Dota 2 și multe altele. Începem seria de articole legate de aceste jocuri cu League of Legends, un joc captivant, care a reușit să strângă milioane de jucători din toate colțurile lumii.

În acest articol vei putea afla informații generale despre joc, dar și cum poți paria de pe platforma Betano la acest joc și pe ce tipuri de pariuri îți poți plasa biletele.

League of Legends – Jocul care a luat lumea pe sus

Jocul este dezvoltat de Riot Games, companie pornită de doi jucători de Dota, care au crezut că jocul poate fi îmbunătățit, așa că și-au propus să creeze un joc mai bun, astfel a luat viață League of Legends. Riot Games organizează campionate locale, dar și internaționale, în care diferite echipe intră în competiție pentru a câștiga trofeele ligi respective.

League of Legends, prescurtat de jucători LoL, este un joc de tip MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), tri-dimensional, care se joacă pe diferite hărți (în momentul actual activează numai două hărți) prin care jucătorul își alege un campion din lista de 148 de campioni și intră în luptă cu alți 9 jucători, fiind un joc de tip 5v5. Scopul unu joc de LoL este să distrugi Nexus-ul echipei inamice, distrugând întâi turetele care te blochează în calea ta.

În Europa există LEC, în America de Nord există LCS, în Coreea de Sud există LCK, în China LPL și tot așa, fiecare regiune având propria competiție locală în care 10 echipe se luptă pentru titlu, dar și pentru un loc la cel mai mare eveniment eSports, anume World Championship, în care cele mai bune echipe din toată lumea se rivalizează pentru marele trofeu.

Pariuri League of Legends la Betano

La Betano ai ocazia să pariezi pe cele mai tari meciuri de LoL din cele mai importante campionate locale, dar și cele internaționale precum Worlds sau MSI, desfășurate în anumite perioade din an. Există multe opțiuni de pariere, tocmai pentru că jocul este foarte complex, iar în continuare vei afla cum poți plasa pariuri League of Legends, dar și care sunt cele mai bune tipuri de pariuri pentru a avea șanse maxime de câștig.

Totodată, trebuie precizat faptul că, meciurile de League of Legends din campionatele regionale (precum LEC, LCS sau LCK) se desfășoară săptămânal, precum o ligă de fotbal, astfel că vor exista cu siguranță meciuri pe care să pariezi aproape zilnic.

Ce pariuri League of Legends există la Betano?

  • Câștigătorul Meciului – Definitoriu prin titlu, aici pariezi pe cine va câștiga meciul de LoL, alegi între două echipe care se înfruntă, iar automat, echipa care este mai bună din punct de vedere tehnic, va avea o cotă mai mică, iar cea care este considerată ca fiind o echipă de tip “underdog” (echipă care este posibil să piardă), are cota mai mare.
  • Primul la X kill-uri pe hartă – Aceste tipuri de pariuri League of Legends Betano îți permit să pariezi pe ce echipă va ajunge la un anumit număr de kill-uri (de obicei 5, 10, 15 sau 20), adică câti campioni va reuși să doboare echipa pe care vei paria în timpul meciului de LoL. Aici trebuie să iei în considerare strategiile fiecărei echipe, astfel că unele echipe tind să joace mai pasiv jocul (generând aur prin omorârea minionilor), altele mai agresiv (generând aur prin uciderea campionilor adverși), astfel că trebuie să cunoști foarte bine echipa și stilul de joc al echipei pe care vei paria.
  • Echipa care înscrie un Quadra Kill – Un Quadra Kill în LoL se referă la acel moment din joc când unul dintre jucătorii unei echipe reușește să ucidă patru campioni într-un interval scurt de timp, acest lucru nu se întâmplă extraordinar de des, de aceea cotele pentru pariuri League of Legends Betano sunt relativ mari.
  • Echipa care înscrie un Penta Kill – Cel mai rar moment dintr-un meci de League of Legends este atunci când un jucător reușește să înscrie un Penta Kill, adică să omoare toți cei 5 campioni ai echipei adverse într-o perioadă relativ scurtă de timp. Tocmai pentru că este un moment care nu se întâlnește atât de des în jocurile competitive, cotele sunt uriașe, iar dacă ai noroc să plasezi chiar și câțiva lei pe aceste tipuri de pariuri League of Legends Betano, poți scoate câștiguri exponențiale, cotele pot ajunge să fie chiar și de peste 50.

Betano

Cele mai bune cote la Betano

Cum se joacă League of Legends Betano?

Jocurile de LoL se desfășoară pe două hărți, dar și alte moduri de joc periodice care apar în cadrul evenimentelor speciale (Crăciun, Paște etc.), aceste două hărți fiind:

Summoner’s Rift – Cel mai jucat mod de joc, acțiunea desfășurându-se pe trei linii (Top, Mid, Bot) și o Junglă. Fiecare jucător din meci are rolul său, fie că este Marksman, Support, Mage sau alte roluri, toți cei 5 jucători trebuie să lucreze în echipă pentru a putea doborî nexus-ul echipei inamice. În joc, jucătorii trebuie să ucidă minioni și alți campioni din echipa adversă pentru a putea genera aur, prin care poți cumpăra diverse arme sau armuri care te pot face mai puternic. Jocul este palpitant, având o durată medie de jumătate de oră, plin de lupte captivante care te vor face să rămâi lipit de ecran-ul calculatorului.

Howling Abyss – Supranumit de jucători ARAM, modul de joc este complet diferit față de harta precedentă, în sensul că există o singură linie pe care jucătorii se bat, însă obiectivul este același, distrugerea nexus-ului inamic. Jocul este puțin diferit față de Summoner’s Rift prin ideea că este mult mai plin de acțiune, fără mult timp pentru a putea farma ca să poți să îți dezvolți campionul în mod progresiv, în ARAM vei avea parte numai de lupte între campioni.

Dacă campionul tău ajunge la 0 puncte de viață, acesta va muri, însă va fi reînviat în bază, iar cu fiecare minut care trece, devii din ce în ce mai puternic. Pentru a putea câștiga un meci de LoL trebuie să lucrezi împreună cu echipa ta pentru a putea distruge turetele care stau în calea Nexus-ului, și în final, a nexus-ului propriu-zis. Există strategii complexe prin care poți câștiga un meci de LoL, pe lângă competența proprie a unui jucător, te poți folosi de jucătorul care are rolul de junglă pentru a putea surprinde jucători prin flancuri inteligente.

Concluzii – Pariuri League of Legends Betano

Iată, astfel, care sunt pariurile pe care le poți plasa la Betano pe LoL, există multe variații, iar în timpul meciurilor de Worlds, MSI sau ale Play Off-urilor din fiecare regiune (unde există mai mult de un meci care se joacă între echipe), pot apărea și alte tipuri de pariuri, spre exemplu prima echipă care câștigă toate trei/cinci hărțile și tot așa. Totodată ai aflat și multe informații despre jocul de League of Legends pentru a-ți forma o idee generală despre cum funcționează, nu rămâne decât să începi să-ți plasezi aceste pariuri League of Legends Betano!

Betano

Cele mai bune cote la Betano

Alte Articole

Istoria jocurilor de noroc

Istoria jocurilor de noroc

Primele jocuri de noroc Bazându-ne pe dovezile oamenilor de știință, putem afirma că primele dovezi concrete care atestă începutul jocurilor de noroc au fost găsite în Mesopotamia, în jurul anului 3000 î. e. n. Astfel, istoria jocurilor de noroc începe cu descoperirea zarului, despre care se crede că a fost folosit pentru pariuri și pentru […]

Citeste mai mult

Oferta standard de bonus de bun venit la Vlad Cazino

Vlad Cazino bonus de bun venit – în ce constă? 101 rotiri gratuite la un joc de păcănele înseamnă 101 șanse de câștig, iar dacă nimerești o zi norocoasă, una dintre aceste rotiri îți poate aduce un premiu pe măsură, mai ales că vorbim de Shining Crown, unul dintre sloturile recunoscute pentru câștigurile sale. În […]

Citeste mai mult
Imagine reprezentativă pentru ghidul despre bingo online

Cum să joci bingo online – Ghidul începătorului

În prezent, odată cu digitalizarea domeniului de gambling, găsim acest tip de joc în cazinourile online, prin intermediul cărora a devenit unul dintre cele mai accesibile, rapide și simple jocuri de noroc. Principala diferență dintre jocul clasic și varianta online este folosirea unui software, care marchează automat numerele extrase. Dacă la jocuri bingo tradiționale, fiecare […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă