superbet virtuale Blog PARIURI SPORTIVE   /   4 noiembrie 2020   /   Alex Simionescu

Pariuri Superbet Virtuale – Cum mă joc la ele?

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 4 ianuarie 2024

5/5 - (1 vote)

Superbet este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cazinouri din România, cu o vechime impresionantă pe piață și un caracter profesionalist, operatorul a reușit să capteze atenție unei bune părți din jucătorii din România. Bonusuri, gama de jocuri și de pariuri și multe alte aspecte fac acest cazinou să fie unul dintre giganții de la noi. Superbet a evoluat odată cu industria, accesând noi oportunități de joc, noi concepte, iar viitorul este într-adevăr chiar aici. Vorbim acum despre platforma Superbet virtuale, o platformă unde poți paria pe sporturi și curse 100% digitale, dar cu aceeași experiență pe care o poți avea și în realitate.

Platforma este perfectă pentru jucătorii pasionați de fotbal, curse de cai sau de câini, tenis, curse moto și multe altele, iar astăzi vei afla toate informațiile despre această platformă oferită de către Superbet. Vei afla ce înseamnă jocurile Superbet virtuale, pe ce poți paria în cadrul secțiunii Superbet virtuale, care sunt mizele minime pe care poți paria, dar și cum se plasează un bilet.

logo-ul superbet cazino online

100% Bonus Până la 500 RON

  • Primești 500 RON la primele 3 depuneri
  • Depunere minimă 20 RON
  • Poți rula bonusul la Sport, Loto și Pariuri Live

Bonusul Superbet – in ce consta si cum il primesti

Înainte să vorbim efectiv despre Superbet virtuale, trebuie să știi faptul că poți profita de o super ofertă care te poate ajuta la jocurile tale virtuale, este vorba despre bonusul de bun venit oferit de către Superbet noilor jucători înregistrați pe platformă. Poți profita de această ofertă dacă un ți-ai mai creat un cont la Superbet și este pentru prima dată când te regăsești pe această platformă.

Noul bonus de bun venit Superbet se împarte în trei secțiuni, însumând practic un bonus total de 100% până la 500 RON, însă trebuie să știi faptul că tu primești defapt trei bonusuri la primele tale trei depuneri de minim 50 RON. Primul îți oferă un bonus de 50% până la 200 RON, al doilea tot un bonus de 50% până la 200 RON, iar al treilea, cel mai favorabil, un bonus de 100% până la 100 RON, practic dublarea primului tău depozit în limita a 100 RON. Iată care sunt pașii revendicării ofertei Superbet:

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul “Profită Acum

Pasul 2

Înregistrează-te pe Superbet și validează-ți contul de jucător

Pasul 3

Depune minim 50 RON la primele tale trei depuneri pentru a profita de bonusuri

Este chiar atât de simplu să profiți de cel mai tare bonus de bun venit Superbet pentru pariuri virtuale. Din nou, te poți folosi de acest bonus pentru a paria la jocurile tale preferate virtuale. În cazul în care totuși întâmpini dificultăți la procesele de înregistrare și de validarea ale contului tău Superbet, ți-am pregătit două ghiduri care te vor ajuta să treci peste aceste două procese. Le poți accesa dând click pe: înregistrare Superbet sau validare cont Superbet.

Virtuale Superbet – Ce sunt jocurile virtuale și miza minima

pariuri virtuale superbet bonus

Acum că ai aflat cum poți profita de un bonus generos care te poate ajuta la jocurile tale virtuale, este timpul să vorbim și despre ce sunt aceste jocuri virtuale Superbet, dar și care este miza minimă pe care trebuie să o plasezi pentru a putea avea un bilet valabil.

În primul rând, jocurile virtuale sunt varianta digitală a celor mai populare tipuri de sporturi și de curse. Practic tu poți paria pe cele mai tari sporturi, acum în mediul digital, fără jucători reali pe un teren de fotbal, ci caractere pe un teren digital, spre exemplu. Există destul de multe sporturi digitale pe care le poți găsi pe platforma Superbet virtuale. Câteva din aceste exemple sunt: fotbal virtual, curse de cai, curse de câini sau curse moto virtuale. Vom vorbi mai îndetaliat despre fiecare în secțiunea separată de mai jos. Poți plasa pariuri la aceste jocuri și pe Superbet mobile.

Atunci când vine vorba despre miza minimă pe care trebuie să pariezi pentru ca un bilet la pariuri virtuale Superbet să fie valabil, aceasta un este deloc semnficativă, însă depinde de jocul pe care vrei să plasezi un pariu. Pentru cursele virtuale și pariuri virtuale Superbet pe sporturi, precum fotbal, miza minimă de pariere este de 2 RON, însă, pentru pariurile pe numere, această miză este ceva mai mică, de numai 1 RON, aici este vorba de jocurile Lucky Six, Lucky X și Next Six din cadrul secțiunii Superbet virtuale.

Citește și despre pariu șansă la Superbet.

Pariuri disponibile pentru fiecare joc

Fotbal virtual Superbet

pariuri virtuale superbet bilet

Primul joc despre care vom vorbi este desigur fotbalul virtual, varianta digitală a celui mai îndrăgit sport de pe planetă. În cadrul acestui joc poți viziona meciuri virtuale Superbet, între echipele digitale ale fiecărui oraș important din România. Meciurile sunt scurte, de 3-4 minute fiecare, timp în care ai timp să îți plasezi pariurile. Îți vor fi arătate cele mai importante faze ale meciului, fie că este vorba despre goluri, cartonașe sau ocazii mai mari. Pariurile pentru orice meci vor fi: Final (1, X, 2), Șansă Dublă (1X, X2, 12) și Primul Gol (1, X, 2). Chiar dacă este vorba de numai 3 variante de pariere, ai la dispoziție meciuri continue, fără oprire pe care poți paria. Totodată, ca și la echipele reale de fotbal, poți verifica statistici, meciurile precedente și evoluția echipelor dând click pe echipa aleasă.

Lucky Six Superbet

Atunci când vine vorba despre Lucky Six, scopul acestui joc este să nimerești 6 numere din 48, un fel de Loto, dar la un nivel foarte rapid. Poți plasa mai multe tipuri de pariuri pe acest joc: Primul număr (par/impar), Primul număr (Sub 24.5/Peste 24.5), Primele 5 numere (par/impar), Suma primelor 5 numere (Sub 122.5/peste 122.5) și desigur alegerea celor 6 numere pe care le vei considera câștigătoare.

pariuri virtuale superbet ghiduri

Lucky X Superbet

unu pariuri virtuale superbet

Un concept similar cu jocul precedent, însă la Lucky X Superbet va trebui să alegi 10 numere din 50 care vor fi extrase dintr-o urnă digitală. Pariurile pe care le poți plasa sunt oarecum similare: Suma primelor 6 numere (Sub 153/Peste 153), Culoare prima bilă (roșu, albastru, verde, galben sau mov), Primul număr (par/impar) și Primul număr (Sub 25.5/Peste 25.5)

Next Six Superbet

Next Six este puțin diferit de jocurile precedente, însă este încă un joc cu bile, dar care se împarte în două secțiuni de pariuri diferite. Practic există două jocuri într-unul singur deoarece poți paria pe următoarele 6 numere, sau pe următorul număr. Atunci când vine vorba de următoarele șase numere ai ocazia să pariezi pe: Următoarele 6 – Mai multe pare sau impare (par/egal/impar) și totodată pe extragerea a următoarelor 2 sau 3 numere pe care le poți alege tu, sau le poți alege aleatoriu. Pentru pariurile pe următoarea bilă, există următoarele variante: Culoarea următoarei bile (albastru, verde, mov, roșu, galben sau negru) și Următoarea bilă (par/impar), iar aici poți totodată alege, voit sau aleatoriu, următoarea bilă ce se va extrage.

pariuri virtuale superbet selectare

Tenis virtual Superbet

virtuale superbet castigator

Varianta virtuală a unuia dintre cele mai populare sporturi ale momentului a reușit să capteze atenția a multor jucători. Pariurile din cadrul acestui joc din virtuale Superbet sunt similare ca cele pe care le poți găsi la un meci real. Poți să pariezi virtual pe: Câștigător (Câștigă game-ul x din setul y, Câștigă setul x, Câștigă meciul), Total game-uri (Impar/Par, Total game-uri setul x, Total game-uri în meci), Scorul game-ului (Scor corect game-ul x din setul y), Scor corect set (Scor corect setul x) și Scor corect meci (2:0, 2:1, 0:2, 1:2)

Curse câini Superbet

Atunci când vine vorba de curse câini Superbet, poți folosi această platformă pentru a plasa pariuri la acest tip de curse. În România un au existat vreodată acest timp de curse, astfel că poți folosi această platformă Superbet virtuale pentru a plasa diferite pariuri. În fiecare rundă vor concura 6 câini, iar tu poți plasa pariuri pe fiecare dintre aceștia pe: Câștigător, Locul 1-2 sau Podium.

curse virtuale superbet

Curse cai Superbet

virtuale superbet cai

Similar acelor curse câini Superbet, la acest joc poți plasa pariuri pe curse cai Superbet. Din nou, aceste pariuri pot satfisace nevoia de vizualizare și de pariere a multor jucători cu aceste pasiuni. Poți plasa pariuri pe diferite categorii, fiind 8 călăreți care se vor întrece pentru prima poziție în aceste curse. Pariază pe fiecare cal pe: Câștigător, Locul 1-2 sau Podium.

Curse moto Superbet

Cursele moto sunt unele dintre cele mai palpitante tipuri de curse pe care le poți viziona. Acum o poți face și în varianta virtuală a acestora, cu șoferi digitali. Jocul este extrem de interesant deoarece poți vedea în timp real fiecare șofer, fiecare depășire împarte, etc. Poți plasa mai multe pariuri, acestea fiind similare precedentelor curse, anume poți plasa pariuri pe fiecare motocicletă: Câștigător, Locul 1-2 sau Podium, dar și Confruntare Directă între șoferi.

moto superbet virtuale

Concluzii

Acestea sunt principalele jocuri pe care poți paria în cadrul secțiunii Superbet virtuale. Oferta este destul de bogată, iar acțiunea este continuă, astfel că suntem siguri că nu te vei plictisi nici măcar o clipă atunci când îți petreci timpul aici. Nu uita să profiți și de oferta la pariuri oferită de Superbet pentru a îți crește șansele atunci când plasezi un bilet pe Superbet virtuale. Echipa SuperCazino îți urează mult succes la pariere!

logo-ul superbet cazino online

100% Bonus Până la 500 RON

  • Primești 500 RON la primele 3 depuneri
  • Depunere minimă 20 RON
  • Poți rula bonusul la Sport, Loto și Pariuri Live

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
bonus fără depunere stanleybet

Bonus Fără Depunere Stanleybet – 100 Rotiri Gratis

19 martie 2024

Cine nu iubește bonusurile fără depunere? Nu trebuie să investești niciun ban din buzunarul propriu și ai șansa să câștigi pe bune, pe banii cazinoului! Astăzi trebuie să încerci cel mai tare bonus fără depunere Stanleybet. Noi am reușit să îl obținem rapid și fără bătăi de cap, așa că am decis să îți dezvăluim […]

Citeste mai mult
oferta la pariuri league of legends Betano

Pariază pe League of Legends la Betano!

20 martie 2020

În acest articol vei putea afla informații generale despre joc, dar și cum poți paria de pe platforma Betano la acest joc și pe ce tipuri de pariuri îți poți plasa biletele. League of Legends – Jocul care a luat lumea pe sus League of Legends, prescurtat de jucători LoL, este un joc de tip […]

Citeste mai mult
grand casino marriott

Grand Casino Marriott întruchipează spiritul Las Vegasului

13 iulie 2021

Grand Casino Marriott este unul dintre cele mai bune cazinouri de pe piața din România, cel care oferă o experiență completă în stil Las Vegas tuturor jucătorilor care îi trec pragul. Dacă nu ai apucat încă să stai la o masă în cadrul Grand Casino București, te vom lua cu noi într-o călătorie prin intermediul […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!