...
slovacia keno

Loto Slovacia Keno - Bonus Keno Slovacia și Scheme de joc

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 19 martie 2024

Află cele mai importante informații și strategii despre Loto Slovacia Keno! Ai parte de bilete fără risc și bonusuri ce te vor ajuta să creezi bilete câștigătoare. Citește ghidul de mai jos și învață cum poți paria corect și inteligent la cele mai tari loterii din lume!

Ghidul te va trece prin toate etapele de plasare a unui pariu pe numerele extrase la Loto Slovacia Keno live, îți vom oferi recomandări de agenții de pariuri loto Slovacia online din România unde această loterie este disponibilă, dar și câteva strategii despre cum poți să îți crești șansele de a câștiga. Citește ghidul până la final pentru a nu rata informații prețioase.

 • Miză minimă: 1 RON
 • Timp extragere: 5 minute

Loto Slovacia Keno 20 80 la Fortuna 2024

slovacia keno ghid

Fortuna este primul operator din lista noastră de recomandări, dar fiecare dintre cei care urmează să apară în acest ghid oferă servicii de loterie premium. Te sfătuim să îi încerci pe fiecare pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine. În secțiunea LOTO, în stânga ecranului vei putea găsi în josul listei categoria pentru loto Slovacia Keno Fortuna. Oferta include două tipuri principale de loterie: Loto Slovacia 5 35 și Slovacia Keno 20/80.

Loto Slovacia Fortuna Keno 20/80 este cea mai populară formă de loterie rapidă din Slovacia pe care jucătorii din mediul online o preferă, mai ales pe platforma celor de la Fortuna Loto. Aceasta are câte o extragere la fiecare 5 minute, iar tu poți să plasezi pariuri Slovacia loto chiar și pe următoarele 21 de extrageri în același timp. Din ceea ce am reușit să descoperim noi despre Fortuna, miza minimă poate ajunge chiar și la 0.1 RON, dar înainte de a paria ar trebui să te informezi și să încerci fiecare miză în parte.

Operatorul oferă și un bonus de bun venit Fortuna foarte atractiv pentru toți jucătorii care se alătură platformei și efectuează o depunere modestă. Bonusul este destul de satisfăcător, deoarece îți oferă un procent de 100% la prima depunere pe care o efectuezi cu noul tău cont înregistrat. Pragul pe care nu trebuie să îl depășești este de 500 RON, dar orice depunere sub această sumă îți va fi dublată. Depui 499 RON, primești încă 499 RON bonus. Orice suma care depășește 500 RON va veni la pachet cu un bonus de 500 RON.

Momentan nu există varianta Slovacia Kino.

Pariuri Loto Fortuna

Peste 60 de tipuri diferite de loterii

 • Joacă-te 24/7 la cele mai tari loterii
 • Peste 60 de loterii internaționale
 • Miza minimă de 1 RON

Loto Slovacia Keno 20/80 la SuperBet 2024

superbet slovacia keno

Nici SuperBet nu a vrut să rămână în urmă cu oferta de loto Slovacia Keno live 2024, iar dacă ai cumva un cont înregistrat la SuperBet, oferta este aceeași. Și acest operator îți oferă oportunitatea de a juca la Slovacia Keno 20 80 2024, dar și la Loto Slovacia 5/35 cu precizarea că denumirea celei de-a doua loterii este puțin diferită, adică Slovacia keno Loto 5/35. Și SuperBet are o categorie specială dedicată jocurilor de loterie care poate fi accesată din meniul principal al website-ului.

SuperBet Loto are totuși o funcție care nu este prezentă la majoritatea operatorilor și anume acea funcție care îți alege automat câte numere vrei să ai pe pariul tău. După ce selectezi numărul de bile pe care să ți le aleagă automat, acesta îți va alege singur numărul Keno Slovacia de bile selectat de tine. Această unealtă este destul de folositoare în momentele când nu ești sigur ce numere să adaugi pe biletele tale.

În ceea ce privește bonusurile oferite de SuperBet, acei 500 RON în bonus de 100% sunt prezenți și aici și deja se poate simți concurența dintre operatorii care încearcă să își crească cât mai mult comunitatea de jucători. Dacă depui 500 RON la prima depunere Superbet, vei avea 1000 RON cu care să te joci, dar și alte avantaje surpriză și evenimente de tip turneu organizate pe tot parcursul anului.

Pariuri Loto Superbet

Pariază pe Loterii Internaționale

 • Plasează pariuri non-stop, 24/7
 • Miza minimă de 1 RON
 • Peste 15 țări cu loterii diferite

Keno Slovacia Loto 20/80 la Netbet 2024

slovacia keno netbet

Deși recomandările noastre nu fac parte dintr-un top, NetBet ar fi fost pe locul 1 deoarece acesta este primul operator care oferă posibilitatea de paria și urmări LIVE cele mai populare loterii online, iar Slovacia Keno live este una dintre ele. În secțiunea „LOTO”, în partea din stânga a ecranului de joc vei vedea toate țările în care se organizează loterii, dar cele care sunt LIVE vor fi în topul listei.

După ce ai selectat loteria, se va deschide un ecran de joc foarte atractiv în care poți urmări live toate extragerile Slovacia Keno live. poți verifica orele la care sunt efectuate extragerile, în cazul celor de la Slovacia Keno, acestea au loc la fiecare 5 minute din zi până în noapte. Pariul minim care poate fi plasat pe biletele cu pariuri lotoSlovacia la NetBet este de 1 RON în timp ce maximul de sistem ce poate fi ales în cazul loteriei Keno Slovacia este de 8/15.

Și la capitolul bonusuri, tot NetBet Loto reușește să ofere cele mai bune variante pentru jucători. În timp ce unii operatori oferă bonusuri în procent la primele depuneri pentru jucătorii înregistrați, NetBet oferă chiar un bonus care să te ajute să plasezi mai multe bilete la loterie. Primele 5 bilete necâștigătoare plasate de tine la NetBet vor fi cu risc 0 deoarece banii îți vor fi înapoiați.

Singura condiție care trebuie îndeplinită este ca banii pariați pe acele bilete nu trebuie să depășească suma de 5 RON. Revendică și alte bonusuri loto online pentru următoarele tare pariuri.

5 Bilete Fără Risc

Ofertă Netbet Exclusiv Loto

Bucură-te de cel mai avantajos bonus de bun venit pentru secțiunea Loto Netbet! Ai parte de 5 bilete fără risc după înregistrarea contului tău!

Pariuri loto Slovacia Keno 20/80 la Casa Pariurilor 2024

casa pariurilor keno slovacia

De dată această, Casă Pariurilor a decis că nu mai trebuie să schimbe niciun detaliu la aceste loterii. De obicei, cele mai multe schimbări le găseam în oferta lor de loterie. La fel ca și în cazul celorlalți operatori, Casa Pariurilor au și ei incluse cele două loterii populare din Slovacia. Slovacia Keno 5/35 și loto Slovacia 20 80. Fiecare dintre ele poate fi accesată din meniul de loterii din secțiunea principală a meniului din susul primei pagini a website-ului.

Pariul minim loto Slovacia 20/80 ce poate fi plasat pe un bilet de numere Slovacia Keno live la Casa Pariurilor, este de 1 RON. Tu poți să alegi ce numere să conțină pariul tău folosind meniul intuitiv. De obicei are un fundal albastru, iar toate numerele sunt amplasate în interior. Pentru loteriile loto Slovacia 20 din 80, panoul Keno Slovacia va conține toate variantele de pariere de la 1 la 80, iar imediat dedesubt, detaliu prezent la absolut toate loteriile, se află programul după care sunt organizate extragerile.

Poți alege să pariezi pe mai multe extrageri în funcție de numărul acestora. Dacă luăm exemplul loteriei Slovacia Keno 20/80 care are extrageri odată la 5 minute, vei putea să îți faci biletul o singură dată pentru a-l plasa în avans chiar și cu 20 de extrageri. Bonusul este tot de 100% la loto Slovacia 20 din 80, dar Casa Pariurilor Loto are și o condiție mai specială de rulaj pentru aceasta. Trebuie să rulezi banii câștigați din bonus doar o singură dată pentru a putea retrage câștigurile din combinații Slovacia Keno.

Pariuri Loto Casa Pariurilor

Pariază pe zeci de loterii distincte

 • Miza minimă de 1 RON
 • Zeci de loterii din zeci de țări
 • Pariază non-stop pe platforma Casa Pariurilor

Pașii Pentru Plasarea Unui Bilet Loto Slovacia Keno Live 2024

loto slovacia keno casa pariurilor

Dacă ai nevoie de instrucțiuni referitoare la plasarea acestor pariuri loto Slovacia, iată câteva informații despre ce pași ar trebui să urmezi pentru a plasa corect un pariu pe rezultate loto Slovacia Keno live.

Pasul 1 – Alegerea platformei potrivite

Ca să poți plasa un pariu la Loto Slovacia keno 2024, trebuie să ai și un loc unde să faci acest lucru, iar cele mai rapide și sigure soluții pentru a paria bani reali online la loto Slovacia keno sunt operatorii de jocuri de noroc pe care ți i-am enumerat mai sus. Condițiile principale pentru a putea plasa pariuri pe platformele online ale operatorilor includ și înregistrarea, dar și activarea unui cont propriu. Dacă ai un cont înregistrat și cu bani depuși, accesează categoria de LOTO din meniul principal.

Pasul 2 – Keno Slovacia sau Loto Slovacia

Majoritatea operatorilor au incluse în categoria de loterie cele două tipuri principale de loto Slovacia: Loto Slovacia 5/35 sau Loto Slovacia Keno 20 80. Alege una dintre aceste loterii și apasă click pe ea pentru a putea deschide meniul intuitiv de plasare a pariului. În cazul în care au loc extragerile Slovacia Keno live, poți urmări și grafic cum sunt extrase numerele pentru a te bucura de experiența de loterie la maxim. Poți vedea rezultate Slovacia Keno și în arhiva de pe site-urile de profil.

Pasul 3 – Alegerea numerelor, sistemului și extragerilor –  loto Slovacia Keno live 2024

În funcție de sistemul pe care vrei să joci și de șansele de câștig pe care ești dispus să le încerci, va trebui să alegi între 1 și 15 numere pe Keno Slovacia, lucru valabil pentru aproximativ toate tipurile de loto Slovacia. Dacă nu știi ce numere să alegi, SuperBet are un sistem foarte simplu de folosit care îți alege aleator câteva numere. Sistemul de loto Slovacia 20 80 pe care se va paria pronosticul tău te ajută să crești sau să scazi șansele și cotele. De obicei, cel mai mare sistem pe care îl poți selecta este de 8/15.

Extragerile pentru Slovacia Keno rezultate sunt și ele organizate mai des sau mai rar în funcție de țară și tipul de loterie. Majoritatea modurilor loto Slovacia Keno au loc la fiecare 5 minute, iar din meniul de pariere de pe platformele operatorilor poți alege pentru câte extrageri să fie valabil pariul. Dacă alegi să pariezi 1 RON pentru o extragere și alegi 15 extrageri, fii sigur că ai 15 RON în contul tău de jucător.

Pasul 4 – Alegerea mizei și plasarea pariului la Loto Slovacia 2024

După ce ai ales numerele, la câte extrageri să participi și sistemul în care vei paria, asigură-te că alegi o miză pe care ți-o permiți și care îți este confortabilă. Nu mai ai altceva de făcut decât să plasezi pariul la Loto Slovacia eklubkeno 20/80 sau Loto Slovacia Keno 5/35. Mai apoi, verifică rezultate Slovacia Keno ca să vezi dacă pariul tău a avut succes.

Tipuri de Pariuri Loto Slovacia Keno 2024

loto slovacia keno tipuri

Există două tipuri de pariuri loto Slovacia Keno principale pe care le vei găsi într-o formă sau alta pe fiecare website al operatorilor de top din România. Diferențele între ele sunt destul de mari. Iată câteva detalii despre fiecare loterie din Slovacia pentru a putea să îți dai seama care ți se potrivește mai mult:

Pariuri Loto Slovacia Keno 5/35

Sistemul de Slovacia Keno 5/35 îți oferă ocazia să profiți de sistemele de 15 numere plasate pe un singur pariu. Cu toate că poți plasa atât de multe numere există totuși o limită a sistemelor oferite de această loterie. Sistemul maxim pe care îl poți folosi este de Slovacia Keno 5/15, deci cotele nu sunt atât de mari. Dacă ai ales să pariezi 15 numere, cel mai mare sistem îți va putea garanta o cotă de doar 38 RON la un pariu 1 RON.

Dacă ești un jucător care urmărește să aibă un anumit profit în fiecare zi, aceste cote mici nu sunt foarte rele, dar încă un impediment sunt extragerile limitate la doar aproximativ 3 pe săptămână, deci o strategie pentru o zi de pariere nu este posibilă.

Pariuri Loto Slovacia Keno 20/80

Cu toții știm ce se întâmplă atunci când vedem cuvântul „KENO” înainte sau după numele loteriei. Înseamnă că sesiunea de pariere va avea foarte multe evenimente, iar jucătorul se poate desfășura așa cum îi face plăcere. Nici Loto Slovacia Keno 20/80 nu duce lipsă de aceste variante de loterie, lucru care ne bucură. Rezultate loto Slovacia Keno 20/80 pot fi aflate imediat, extragerile având loc din 5 în 5 minute.

Avantajele acestor tipuri de loterii Slovacia Keno sunt că poți afla rezultate loto slovacia eklubkeno 20/80 la câteva secunde după finalizarea acestora. Dacă ai citit și paragrafele noastre despre NetBet, ai aflat că acolo poți vedea chiar live toată extragerea. Poți aplica orice strategie îți dorești la loto Slovacia 20 din 80, poți să joci cu toate sistemele puse la dispoziție și poți plasa pariurile pe extrageri multiple dacă asta îți doreșți.

Diferența principală dintre loteriile fizice Slovacia Keno din țările de proveniență și posibilitatea de a paria pe ele folosind un operator de la noi din țară este că nu plasezi un bilet la loteria respectivă ci doar pariezi pe rezultate loto Slovacia 20/80. De aceea a fost posibilă crearea de pariuri loto Slovacia 20 80 pentru loterii din alte țări. 

Strategii Pariuri Loto Slovacia Keno 2024

slovacia keno strategie

Pentru ca un pariu să aibă și cât mai multe șanse pentru a fi câștigător, te poți folosi de câteva trucuri oferite de profesioniști care s-au folosit de legi matematice pentru a demonstra că într-adevăr șansele pot fi crescute. Uite câteva informații despre două dintre cele mai utilizate strategii pentru a câștiga la loto Slovacia 20/80 sau Loto Slovacia 5/35:

Strategia a 4-a de la Frank Belanger

Frank Belanger este cunoscut datorită numeroaselor strategii pe care le-a dezvoltat pentru a ajuta comunitatea de pariori din întreaga lume. În urma analizelor și încercărilor, strategia a 4-a din cartea lui Frank a fost cea mai apreciată de către toți pariorii. Șansele de câștig sunt destul de mari, dar este de apreciat faptul că îți poți recupera destul de repede și banii pierduți.

Aspectul care este posibil să îi deranjeze pe unii dintre jucători este că ai nevoie de un buget destul de măricel pentru a putea susține strategia până la capăt. Cu fiecare pariu pierdut, va trebui să crești miza astfel: X, 2X, 3X, 5X, 8X, 14X, 23X, 39X. În această formulă, X-ul este suma sau miza pariată. 

Dacă la pariul câștigător încă nu ți-ai recuperat pierderea va trebui să reiei pariul anterior. Adică, dacă ai pariat 3X și ai câștigat, dar încă ești în pierdere, va trebui să pariezi 2X.

Martingale ca strategie pe care te poți baza oricând

Cea mai populară, dar și cea mai folosită strategie de pariere ce se poate aplica în majoritatea jocurilor de pariere este Martingale, care nu ține de joc, dar mai mult de modul în care îți alegi cotele și bugetul. Foarte potrivită în momentul în care joci la Slovacia Keno, unde extragerile sunt din 5 în 5 minute, Martingale este o strategie ce te poate salva de pierderi cu un singur câștig.

Ceea ce trebuie să faci este să dublezi pariul de fiecare dată când biletul tău este pierzător la Slovacia loto. Astfel, la un moment dat, dacă ai câștigat, ți-ai recuperat toate pierderile. Dacă de exemplu îți începi sesiunea cu un pariu de 1 RON, iar pariul tău este necâștigător, va trebui să pariezi din nou dublând suma, pariul devenind 2 RON. Dacă pierderile persistă, va trebui să crești pariul până la 4 RON, 8 RON, 16 RON, 32 RON, 64 RON și tot așa până când pariul este câștigător. Avantajul principal este că pariul câștigător îți va înapoia pierderile, dar te va pune și în profit.

Cum Alegi Numerele Pe Care Pariezi la Slovacia loto 2024?

slovacia keno numere

Auzim destul de frecvent din partea jucătorilor de faptul că nu să câștigi este cel mai greu lucru, dar cel mai dificil lucru de făcut pentru a menține o sesiune constantă de pariuri este să îți alegi o strategie și să faci loto Slovacia combinații cât mai bune.

Pentru a te ajuta să îți faci o idee despre cum ar trebui să arate un ritm de alegere a numerelor din loterie, ți-am pregătit o listă de strategii pe care le poți aplica pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine.

Numerele pare și numerele impare – Slovacia Keno

Fiecare dintre aceste strategii, dar și extragerile sunt ambele bazate pe probabilități. Cu cât vei reuși să îți faci numerele să fie extrase cu probabilitate mai mare, cu atât vei putea să câștigi mai mult la Slovacia keno. Începând de la strategiile simple și până la cele mai complicate, poți începe să pariezi numai pe numere pare sau numere impare în sisteme mici. Cele mai potrivite loterii pentru asemenea strategii sunt cele Keno sau cele în care ai parte de mai multe extrageri într-o zi.

Dacă ai posibilitatea de a alege 15 numere, într-un sistem de 60 sau 90 de numere, ai șanse foarte mari să prinzi cât mai multe dintre numerele pare sau cele impare în funcție de alegerea pe care o faci. Citește în continuare și realizează loto Slovacia combinații cu ajutorul acestor strategii de joc!

Numere calde sau numere mai reci in Keno Slovacia

Hot & Cold mai este denumită această strategie iar fiecare denumire are o simbolistică foarte importantă. Hot sau Calde sunt rezultate loto Slovacia 20/80, care au fost extrase cel mai mult la loteria Slovacia keno respectivă. Cold sau reci sunt numerele care au fost extrase de cele mai puține ori într-un interval de timp stabilit. Aceste informații despre frecvența extragerilor numerelor reci sau calde pot fi găsite fie pe website-ul operatorului care îți oferă serviciile de pariere pe loterii, fie poți intra în browser-ul tău personal.

Evident, dacă identifici numerele reci, acelea sunt numerele pe care îți dorești să le eviți în pariurile tale deoarece au o rată de extragere mai scăzută decât în cazul celorlalte numere.

Miza progresivă pentru Keno Slovacia

Asemănătoare strategiei Martingale, o metodă de miză progresivă poate fi aplicată în orice loterie Slovacia keno. Noi îți recomandăm să aplici această metodă pe sisteme de numere foarte mari cu pariuri multiple. Dacă sistemul îți permite să alegi variante de 2/4, 3/6, 3/9 sau alte sisteme care nu implică pariuri complexe cu multe variante de câștig.

Dacă menții mereu pariurile pe aceleași numere Slovacia keno, cu același sistem, dar crescând miza la fiecare pariu pierdut. Și dacă vei menține această strategie pentru o serie mai mare de pariuri, în cele din urmă, dacă ai ghinionul de a avea mai multe pierderi progresive îți vei recupera toți banii fără prea mult efort.

Împărțirea panoului de numere în jumătate la Slovacia loto

Dacă îți place să faci combinații Slovacia keno cu mai multe numere precum și Loto Slovacia 20 80, iar posibilitățile de pariere nu te lasă să alegi mai mult decât 15 numere, ar trebui să te folosești la maxim de toate șansele pe care le poți înmulți. Dacă ai panoul de alegere a numerelor Slovacia keno în fața ta chiar acum, încearcă să împărți cu o linie imaginară întreg panoul în două părți egale. Acum a venit timpul să alegi o parte. Sistemul de alegere al numerelor este aleator deci sunt aceleași șanse ca extragerea să ofere numere atât dintr-o parte cât și din cealaltă.

Dacă vei paria 15 numere la Slovacia keno doar din prima jumătate a panoului, îți vei crește exponențial șansele să nimerești numerele care vor fi extrase din acea jumătate, iar dacă sistemul jucat de tine este și unul care conține puține numere, șansele de câștig cresc foarte mult.

Concluzii Loto Slovacia 20/80 2024

Mediul online este foarte prietenos cu jucătorii deoarece se elimină toți timpii de așteptare la ghișeele din agențiile fizice, poți paria direct cu banii pe care îi ai contul de jucător și poți beneficia și de bonusurile pe care ți le oferă. Alătură-te și tu celei mai mari comunități de pariori, în mediul online și descoperă cele mai noi rezultate loto Slovacia!

Bonus Special Winbet

Plasează pariuri loto online

Descoperă cele mai importante loterii din lume pe platforma Winbet!

Află și despre:

🔶 La ce Case de Pariuri pot paria pe Loto Slovacia?

Poți plasa pariuri loto Slovacia la mai multe case de pariuri, precum: Netbet, Superbet, Fortuna sau Casa Pariurilor.

🔶 Cum primesc un bonus loto?

Pentru a prinde orice bonus loto Slovacia tot ceea ce trebuie să faci este să îți creezi un cont, să îl validezi și să efectuezi depunerea minimă cerută.

🔶 Cât costă să pariezi online pe Loto Polonia?

Miza minimă la majoritatea caselor de pariuri pentru Loto Polonia este de numai 1 RON.

🔶 Pe câte numere poți paria?

Răspunsul depinde de tipul de Loto Slovacia, poți paria pe 5/35 sau 20/80 de numere.

🔶 Ce sisteme de pariere poți folosi?

Poți folosi sisteme precum: Martingale sau strategia a 4-a de la Frank Belanger.

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!