pariuri pe handbal Blog   /   2 ianuarie 2022   /   Matei R. Vladoiu

Pariuri pe handbal – Tipuri de pariuri handbal

5/5 - (1 vote)

Handbalul e unul dintre cele mai iubite sporturi în România. Nu e de mirare, mai ales că echipele naționale dețin în palmares titluri mondiale, atât la masculin cât și la feminin. Dacă la nivelul naționalelor nu ne putem lăuda cu performanțe recente, se observă în schimb o creștere a valorii cluburilor românești de handbal. În consecință, campionatele interne sunt din ce în ce mai atractive și mai interesant de urmărit. Află cum poți câștiga de pe urma pasiunii tale, plasând pariuri pe handbal la case pariuri!

100% până la 700 RON + 4 x Freebet

Bonus la pariuri sportive

  • Bonus la primele 4 depuneri
  • 4 x Freebets

Ce e bine să știi pentru a miza pe pariuri handbal

Înainte de a plasa diverse tipuri de pariuri handbal, e necesar să cunoști unele lucruri de bază despre acest sport: 

E indicat să ții cont de aceste aspecte, pentru a-ți face o strategie de pariere cât mai bună. Descoperă în continuare principalele tipuri de pariuri handbal!

Pariuri handbal pe câștigător

Mizele de tip “Să câștige partida” reprezintă cel mai frecvent tip de pariuri pe handbal. Îți asigură câștigul dacă favoriții tăi obțin victoria în confruntare. 

Îți poți crește șansele informându-te cât mai bine cu privire la valoarea echipelor, mai ales dacă una dintre ele are mai multe victorii la activ. Echipa cu cota mai mică este văzută ca fiind favorita.

Citește și articolele noastre despre tipuri de pariuri hochei și pariuri tenis!

Pariuri de tip șansă dublă

Un pariu de acest gen îți oferă 3 variante de pariere:

Pariuri handbal de tip rezultat dublu

La acest tip de pariuri pe handbal casele de pariuri oferă cote mai mari. Asta deoarece trebuie  sa indici atât rezultatul la pauză, cât și pe cel final. Practic este un pariu de tip pauză/final și conține următoarele variante:

Pariază pe handbal la Superbet pariuri sau Maxbet pariuri!

Pariuri pe handbal de tip handicap

Este un pariu care se referă la diferența de scor care se va înregistra la finalul partidei dintre cele două echipe. De exemplu pentru H(-1,5) e necesar ca prima echipă să câștige la o diferență de cel puțin 2 goluri pentru ca pariul să fie câștigător. 

Numărul de goluri cu plus sau minus la pariurile de tip handicap se oferă în funcție de diferența de valoare dintre echipele care urmează să se întâlnească. 

Pariuri pe Total goluri

Este un pariu de tip sub/peste și se referă la numărul total de goluri care vor fi înscrise în meci. Înainte de a plasa un pariu de acest tip, e bine sa consulti statisticile și clasamentele, pentru a vedea rezultate din meciuri anterioare precum și golaverajul echipelor.

Pariuri handbal câștigător prima repriză

Pariul tău este câștigător dacă intuiești corect ce echipă își va adjudeca prima repriză a meciului. Poți, de asemenea, miza că prima perioadă se va încheia la egalitate. Pentru egal la pauză, cota oferită este foarte mare. Se întâmplă mai rar, dar și câștigul este pe măsură.

Află cât durează un meci de handbal!

Pariuri pe handbal de tip handicap prima repriză

În funcție de handicapul oferit, poți plasa o miză că o echipa sau cealaltă va câștiga prima repriză la o diferență de cel puțin n goluri, sau că nu o va pierde la o diferență de n goluri. De exemplu, pentru  H(-2,5) prima echipă trebuie să câștige prima repriză la o diferență de cel puțin 3 goluri, iar pentru H(+2,5), pentru ca pariul tău să fie câștigător, e necesar ca prima echipa să nu piardă prima repriză la o diferență de 3 goluri sau mai mult. 

Pariu de tip total goluri prima repriză

Este un pariu de tip sub/peste și îți oferă posibilitatea de a plasa o miză pe numărul total de goluri care se vor marca în prima repriză a partidei. Informează-te cu privire la numărul de goluri înscrise de fiecare echipă în meciurile precedente.

Pariu de tip să marcheze golul X

Este unul dintre tipurile de pariuri pe handbal care se poate realiza doar live, nu și înainte de eveniment. Îți oferă posibilitatea să plasezi o miză pe echipa care crezi că va marca următorul gol în meci.

Sfaturi utile pentru pariuri pe handbal

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți crești șansele de câștig la pariuri handbal:

Citește și despre Turnee de Grand Slam!

Concluzii

Acum știi tot ce este necesar despre cum să plasezi pariuri handbal și să obții câștiguri din sportul tău preferat. Alege unul sau mai multe dintre tipurile de pariuri de mai sus și fii gata de acțiune. Mizează și tu cu succes pe meciurile de handbal!

100% Bonus până la 500 RON

Bonus pariuri

Înregistrează-te și pariază pe hochei!

Revendică bonusuri sport:

Citește și despre:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători

21 martie 2023
UPDATE CÂȘTIGĂTORI America Express Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii sezonului 5 din Asia Express, ediția America Express Drumul Aurului! După o finală istorică în fața echipei formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cei doi comedianți au reușit să ajungă primii la Irina și să câștige trofeul America Express 2023. Emisiunea Antena 1 […]
Citeste mai mult
banner despre jocurile nexus gaming la betano

Nexus Gaming – Participare la Betano Masters Europe

2 iulie 2020
Despre Nexus Gaming – Speranța României Echipa 100% românească de CS:GO Esports, Nexus Gaming, a fost fondată în anul 2015 de către Octav Cretu, cunoscut și sub porecla “ang”. Octav a fost membru al echipei de League of Legends eSports Nexus, neexistând pe atunci un brand adevărat, ci doar o echipă neoficială, și proprietarul localului […]
Citeste mai mult
conticazino mobil app

ContiCazino Mobil – Cum Joci Pe Aplicație ContiCazino?

10 februarie 2022
Ghidul de față îți prezintă cum joci la ContiCazino mobil. Lucrurile sunt foarte simple și clare, dar ghidul de față rezolvă orice nelămurire. Vom discuta așadar despre ce poți să faci pe mobil, ce avantaje ai și ce modalități de joc pentru mobil îți sunt puse la dispoziție de către ContiCazino. Avantaje pentru jocul pe […]
Citeste mai mult
superbet 59 rotiri

59 Rotiri Gratuite Fără Depunere Superbet + Premii

8 februarie 2021
Bonus limitat Super Hot! Deschide-ți un cont la Superbet, validează-l și primești 59 de rotiri gratuite fără depunere la 40 Super Hot! Cum iei bonusul Asta e tot! Vei primi automat bonusul după ce contul este validat și vei putea începe să joci cele 59 de runde la slotul ca la aparate 40 Super Hot […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!