pariuri pe handbal
Blog  /   ianuarie 2, 2022   /   Matei R. Vladoiu

Pariuri pe handbal – Tipuri de pariuri handbal

5/5 - (1 vote)

Handbalul e unul dintre cele mai iubite sporturi în România. Nu e de mirare, mai ales că echipele naționale dețin în palmares titluri mondiale, atât la masculin cât și la feminin. Dacă la nivelul naționalelor nu ne putem lăuda cu performanțe recente, se observă în schimb o creștere a valorii cluburilor românești de handbal. În consecință, campionatele interne sunt din ce în ce mai atractive și mai interesant de urmărit. Află cum poți câștiga de pe urma pasiunii tale, plasând pariuri pe handbal la case pariuri!

100% până la 700 RON + 4 x Freebet

Bonus la pariuri sportive

 • Bonus la primele 4 depuneri
 • 4 x Freebets

Ce e bine să știi pentru a miza pe pariuri handbal

Înainte de a plasa diverse tipuri de pariuri handbal, e necesar să cunoști unele lucruri de bază despre acest sport: 

 • Un meci de handbal se desfășoară de regulă pe parcursul a două reprize de câte 30 de minute, cu o pauză între ele.
 • Se ia în considerare doar timpul efectiv de joc. Pe durata întreruperilor din partidă cronometrul este oprit.
 • În cazul în care un jucător comite fault, acesta poate fi eliminat pentru 2 minute, echipa lui urmând să evolueze în inferioritate numerică. 
 • La meciurile eliminatorii din cadrul turneelor finale pentru titlul european sau mondial, precum și la alte competiții finale, în caz de egalitate se vor juca prelungiri. Dacă egalitatea persistă și după prelungiri, se vor executa lovituri de departajare.

E indicat să ții cont de aceste aspecte, pentru a-ți face o strategie de pariere cât mai bună. Descoperă în continuare principalele tipuri de pariuri handbal!

Pariuri handbal pe câștigător

Mizele de tip “Să câștige partida” reprezintă cel mai frecvent tip de pariuri pe handbal. Îți asigură câștigul dacă favoriții tăi obțin victoria în confruntare. 

Îți poți crește șansele informându-te cât mai bine cu privire la valoarea echipelor, mai ales dacă una dintre ele are mai multe victorii la activ. Echipa cu cota mai mică este văzută ca fiind favorita.

Citește și articolele noastre despre tipuri de pariuri hochei și pariuri tenis!

Pariuri de tip șansă dublă

Un pariu de acest gen îți oferă 3 variante de pariere:

 • 1X – Câștigă echipa gazdă sau finalul partidei va consemna un rezultat de egalitate.
 • X2 – Câștigă oaspeții sau meciul se termină egal.
 • 12 – Câștigă gazdele sau oaspeții. Pariul tău este câștigător cu condiția ca tabela de marcaj să nu indice un scor egal la finalul timpului regulamentar de joc.

Pariuri handbal de tip rezultat dublu

La acest tip de pariuri pe handbal casele de pariuri oferă cote mai mari. Asta deoarece trebuie  sa indici atât rezultatul la pauză, cât și pe cel final. Practic este un pariu de tip pauză/final și conține următoarele variante:

 • 1/1 – Gazdele conduc la pauză și câștigă partida
 • 1/X – Prima repriză revine gazdelor, dar meciul se termină la egalitate
 • 1/2 – Gazdele conduc după prima repriză, dar victoria revine oaspeților
 • X/X – Ca pariul tau să fie câștigător, e necesar ca tabela de marcaj să consemneze un rezultat de egalitate atât la pauză, cât și la finalul partidei
 • X/1 – Dacă la pauza scorul este egal și gazdele obțin victoria la finalul partidei, pariul tău este câștigător
 • X/2 – La pauză tabela de marcaj indică egalitate și finalul meciului consemnează victoria oaspeților
 • 2/2 – Oaspeții conduc la pauză și câștigă partida
 • 2/X – Pentru ca pronosticul să fie câștigător e necesar ca oaspeții să câștige prima repriză și finalul partidei sa consemneze un rezultat de egalitate
 • 2/1 – Dacă oaspeții conduc la pauză, dar în final victoria revine gazdelor, pariul tău este câștigător 

Pariază pe handbal la Superbet pariuri sau Maxbet pariuri!

Pariuri pe handbal de tip handicap

Este un pariu care se referă la diferența de scor care se va înregistra la finalul partidei dintre cele două echipe. De exemplu pentru H(-1,5) e necesar ca prima echipă să câștige la o diferență de cel puțin 2 goluri pentru ca pariul să fie câștigător. 

Numărul de goluri cu plus sau minus la pariurile de tip handicap se oferă în funcție de diferența de valoare dintre echipele care urmează să se întâlnească. 

Pariuri pe Total goluri

Este un pariu de tip sub/peste și se referă la numărul total de goluri care vor fi înscrise în meci. Înainte de a plasa un pariu de acest tip, e bine sa consulti statisticile și clasamentele, pentru a vedea rezultate din meciuri anterioare precum și golaverajul echipelor.

Pariuri handbal câștigător prima repriză

Pariul tău este câștigător dacă intuiești corect ce echipă își va adjudeca prima repriză a meciului. Poți, de asemenea, miza că prima perioadă se va încheia la egalitate. Pentru egal la pauză, cota oferită este foarte mare. Se întâmplă mai rar, dar și câștigul este pe măsură.

Pariuri pe handbal de tip handicap prima repriză

În funcție de handicapul oferit, poți plasa o miză că o echipa sau cealaltă va câștiga prima repriză la o diferență de cel puțin n goluri, sau că nu o va pierde la o diferență de n goluri. De exemplu, pentru  H(-2,5) prima echipă trebuie să câștige prima repriză la o diferență de cel puțin 3 goluri, iar pentru H(+2,5), pentru ca pariul tău să fie câștigător, e necesar ca prima echipa să nu piardă prima repriză la o diferență de 3 goluri sau mai mult. 

Pariu de tip total goluri prima repriză

Este un pariu de tip sub/peste și îți oferă posibilitatea de a plasa o miză pe numărul total de goluri care se vor marca în prima repriză a partidei. Informează-te cu privire la numărul de goluri înscrise de fiecare echipă în meciurile precedente.

Pariu de tip să marcheze golul X

Este unul dintre tipurile de pariuri pe handbal care se poate realiza doar live, nu și înainte de eveniment. Îți oferă posibilitatea să plasezi o miză pe echipa care crezi că va marca următorul gol în meci.

Sfaturi utile pentru pariuri pe handbal

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți crești șansele de câștig la pariuri handbal:

 • Înainte de a încerca diverse tipuri de pariuri handbal, urmărește cât mai multe meciuri în direct. Acest lucru îți va permite să intri în contact cu realitatea din teren și să apreciezi mai realist posibilitățile de câștig.
 • Deși se intamplă mai rar, meciurile se pot încheia și la egalitate. De aceea, când plasezi pariuri pe handbal, în cazul în care echipele sunt apropiate ca valoare, ar fi bine să folosești pronosticuri de tip “șansă dublă” 1X sau X2.
 • Informează-te din sursele pe care le ai la îndemână cu privire la clasamente, forma echipelor și disponibilitatea jucătorilor. Poți lua în considerare și întâlniri sau performanțe anterioare.

Citește și despre Turnee de Grand Slam!

Concluzii

Acum știi tot ce este necesar despre cum să plasezi pariuri handbal și să obții câștiguri din sportul tău preferat. Alege unul sau mai multe dintre tipurile de pariuri de mai sus și fii gata de acțiune. Mizează și tu cu succes pe meciurile de handbal!

100% Bonus până la 500 RON

Bonus pariuri

Înregistrează-te și pariază pe hochei!

Revendică bonusuri sport:

Citește și despre:

Alte Articole

promotii betano cu depunere 2021

Promoții Betano cu Depunere – Betano Marea Păcăneală și 30% Cashback

5/5 – (4 votes) Marea Păcăneală Betano este în toi. În fiecare zi, o felie de pepene savuroasă îți deblochează o serie de surprize și o colecție de promoții de care poți profita pentru a mai suplimenta câștigurile pe care le obții zilnic la păcănelele tale favorite. Un Calendar Betano Zilnic găzduiește promoțiile pe care […]

Citeste mai mult
Marcel la mare

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 2

5/5 – (7 votes) Iată că am ajuns și la episodul 2 din al doilea sezon Epopeea lui Marcel! Ghici unde îl duce aventura pe eroul nostru? Un indiciu ar fi nisip fierbinte sub picioare și soare torid… Da, ai ghicit! Marcel și Șeptarul pleacă într-un concediu de neuitat la mare și bineînțeles că lucrurile […]

Citeste mai mult
jocuri de carti in 2

Jocuri de Cărți – Idei de Jocuri Pentru Serile cu Prietenii 2022

5/5 – (4 votes) Descoperă cele mai bune jocuri de cărți pentru serile cu prietenii! ✅ Vezi lista de idei de jocuri cu cărți pentru 1, 2, 3 sau mai mulți jucători! Înainte de apariția internetului, jocurile de cărți erau unul dintre cele mai populare moduri de petrecere a timpului liber. Pentru nostalgici și cei […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă