ghid despre admiral pariuri sportive Blog PARIURI SPORTIVE   /   25 martie 2021   /   Paul Anghelescu

Admiral Pariuri Sportive – Primul Pariu Admiral

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 3 ianuarie 2024

5/5 - (1 vote)

Admiral casa de pariuri este o agenție care promite foarte multe, iar astăzi îți vom prezenta ce bonusuri poți primi atunci când te înregistrezi pentru prima dată la Admiral pariuri sportive, cât de mari sunt acestea și ce cuprinde oferta online. Mai mult decât atât, îți arătăm cum să plasezi și verifici primul pariu Admiral în doar câteva secunde.

logo admiral casino online

Freebet 150 RON + 200% Profit Boost

  • Înregistrează-te, depune și primești bani extra
  • Sporturi cunoscute și de nișă
  • Pariuri live și pre-meci

Cuprins:

  1. Tipuri de bonusuri Admiral pariuri sportive
  2. Aplicații mobile exclusive
  3. Cum plasezi un bilet și cum verifici bilet Admiral
  4. Admiral pariuri oferta sport (fotbal, tenis, e-sports, virtuale)
  5. Metode de plată (depunere și retragere)
  6. Joc Responsabil

Miza minimă:

  • Miza minimă este de 1 RON.

Avantaje:

✔️ Bonus 5000 RON

✔️ 150 RON Freebet + 200% Profit Boost

✔️ Program de loialitate

Tipuri de Bonusuri Admiral Pariuri Sportive

admiral pariuri sportive ghid

Tot ceea ce trebuie să cunoști despre bonus pariuri Admiral vei găsi aici. Aceștia sunt prezenți pe piața din România de suficient în timp încât să poată ști ce să ofere și cui. Datorită popularității pariurilor sportive, dar și a plăcerii jucătorilor români pentru sloturile video, Admiral casa pariuri are unul dintre cele mai mari bonusuri pe care le poți primi la primul depozit.

Bonus Pariuri Admiral – 5000 RON și 500 Rotiri Gratuite

admiral sportive castigator

Rotirile gratuite sunt un bonus ce poate fi aplicat numai jocurilor de slot de pe Admiral. Oferta de sloturi oferă un bonus pariuri Admiral consistent.

Asta face din casa de pariuri Admiral să devină  concurența tuturor furnizorilor de servicii de pariere online din România ea putând să îți ofere accesul la aproximativ 200 de jocuri de slot, iar bonusul de 500 de rotiri este numai pentru acea gamă de servicii. Care sunt condițiile principale pentru a putea obține bonusul?

Modul în care tu vei primi cele 500 de rotiri depinde de activitatea ta de jucător. Odată cu înregistrarea și verificarea contului Admiral nou, vei putea primi 200 de rotiri gratuite urmând să primești încă 100 rotiri la verificare și 200 rotiri la finalizarea pachetului, în total 500.

Vei putea să folosești rotirile gratuite la cele mai iubite sloturi, cum ar fi: Book of Ra deluxe, Lucky Lady's Charm deluxe și Plenty of Fruit.

Absolut toate câștigurile pe care le vei obține din rulajul celor 500 de rotiri Admiral gratuite va fi transferat în contul tău sub formă de bonus. Pentru a putea retrage bonusul, trebuie să rulezi la pariuri sportive Admiral pariuri sportive de 30x valoarea acestuia. Acest lucru înseamnă că dacă ai reușit să câștigi 50 RON din rotirile gratuite, va trebui să rulezi o sumă de bani reali de 1500 RON pentru a putea retrage întreg bonusul. Mai multe detalii despre condiții găsești pe website-ul celor de la Admiral pariuri sportive.

Bonus Pariuri Admiral Pariuri – 150 RON Freebet

admiral pariuri fotbal

Bonus pariuri Admiral este format dintr-un freebet în valoare de 150 RON și un 200% Profit boost la o primă depunere.

La o depunere minimă de 30 de lei la pariuri sportive Admiral, urmată de un pariu plasat de minim 1 leu primești în maxim 72h un free bet de 150 RON.

Bonusul „Profit Boost” cum este el numit de echipa de la casa de pariuri Admiral este practic o triplare a câștigului pe care îl poți obține dacă plasezi un pariu sportiv.

Acest bonus pariuri Admiral este echivalentul a 200% din valoarea câștigului primului tău bilet cu pariuri sportive, echivalent ce se va adăuga la câștigul de pe bilet Admiral.

Câștigul va fi direct adăugat în balanța de bani reali din contul tău. Pentru a putea beneficia de acest bonus, trebuie să plasezi pariuri sportive Admiral cu bani reali, iar freebet-urile nu vor fi luate în calcul.

Calculat concret, dacă biletul tău va avea cota 10, după ce bonusul va fi activat, acesta va crește până la cota de 28 triplandu-ți astfel întreg câștigul acumulat pe bilet.

Pariul maxim pe care îl poți face pentru a putea și aplica un bonus Profit Boost este de 50 RON. Acest lucru înseamnă că nu poți aplica „Profit Boost” pe un bilet dacă miza de pe acesta depășește 50 RON.

Mai multe despre acest bonus pariuri sportive Admiral în articolul atașat.

Bonus Pariuri Admiral – Puncte de Loialitate

bonus pariuri admiral loialitate

Admiral casa pariuri știe să își răsplătească cei mai activi și vechi jucători, iar pentru a face experiența mai satisfăcătoare tuturor, aceștia au implementat un sistem de bonusare bazat pe loialitate. Incredibil, nu-i așa? Practic, dacă rămâi loial platformei celor de la bonus pariuri Admiral, vei primi bonusuri speciale. Pentru a fi mai exact, în fiecare dată de 20 a fiecărei luni din an, în funcție de nivelul la care a ajuns bonusul tău de loialitate, tu vei primi un bonus cadou!

Sistemul de loialitate Admiral funcționează pe baza unui regulament de acordare a punctelor de loialitate. În funcție de numărul de puncte de loialitate pe care le ai, acesta va dicta bonusul primit de tine în data de 20. Cum obții puncte de loialitate?

Punctele de loialitate se adaugă contului tău de fiecare dată când tu pariezi cu bani reali la anumite jocuri. Vei primi câte un punct de loialitate pentru fiecare 10 RON pariați la cazinou. Vei primi câte 1 punct de loialitate pentru fiecare 2 RON pariați la jocurile de slot. Orice tip de pariu sportiv sau joc de jackpot nu îți va aduce puncte de loialitate. Bonusul de loialitate are și câteva niveluri de diferențiere și premiere după cum urmează:

Jocul pe Mobil la Casa de Pariuri Admiral

casa de pariuri admiral bonus

Admiral pariuri oferta poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil indiferent de sistemul de operare. Dacă ești un utilizator de Android poți descărca aplicația intrând pe site-ul oficial Admiral.ro, întrucât pentru moment nu este disponibilă în Magazin Play. Este important ca înainte de instalare să accesezi meniul Securitate din Setările telefonului sau ale tabletei și să activezi Surse necunoscute. Chiar dacă este un proces un pic diferit, nu trebuie să stai pe gânduri întrucât Admiral mobil este 100% sigur.

În cazul sistemelor iOS, aplicația Admiral este disponibilă în App Store și poate fi descărcată printr-un singur click. Cele două variante îți oferă acces la gama Admiral pariuri fotbal, tenis, live, esports și alte zeci de sporturi la aceeași calitate ca cea de pe un laptop sau calculator. În plus, beneficiezi de tot atâtea bonsuri și promoții cu depunere Admiral oricând și de oriunde.

Cum Te Înregistrezi la Admiral Pariuri Online?

Din fericire pentru toți pasionații de gambling, soluția pentru te putea distra și efectua tranzacții financiare în siguranță este înregistrarea unui cont gratuit pe platforma celor de la Admiral.

Nu este un lucru foarte complicat de făcut, dar pentru a putea beneficia la maxim de tot ce are platforma de oferit, de bonusuri și de promoții, toate datele pe care tu le introduci în procesul de înregistrare trebuie să fie 100% corecte! Iată care sunt pașii pentru a crea un cont Admiral:

Pasul 1

Accesează oferta din acest articol și vei fi redirecționat pe site-ul pariuri sportive Admiral. În partea dreaptă sus, vei identifica un buton galben pe care este scris cuvântul „Înregistrare”. Vei fi redirecționat la un formular.

Pasul 2

Completează formularul cu toate datele necesare și corecte. Formularul este împărțit în mai multe secțiuni, în funcție de tipul de informații și date pe care tu trebuie să le oferi.

Pasul 3

Apasă pe butonul „Înregistrare” de la finalul formularului și mergi pe E-mail pentru a-ți activa contul și a începe să primești bonusuri.

Cum Plasezi Primul Pariu Admiral ?

primul pariu admiral ghid

Modul în care dezvoltatorii de la Admiral pariuri online au ales să abordeze procesul de plasare al unui bilet de pariuri sportive Admiral a transformat întreg sistemul într-unul simplu și eficient pentru e eficientiza câștigurile, a îmbunătăți experiența pe care o are jucătorul, dar și a mări șansele de câștig datorită sistemelor implementate. Iată care sunt pașii corecți de urmat pentru a plasa un bilet la Admiral pariuri online.

Pasul 1

Tot ceea ce trebuie să faci înainte de orice este să ai un cont înregistrat, verificat și activat. Informații despre cum poți înregistra un cont nou la Admiral pariuri online sportive ți-am oferit mai sus în această recenzie.

Pasul 2

Accesează butonul „Pariuri”, din meniul principal al website-ului Admiral.ro, iar din lista de sporturi și evenimente din stânga, alege ce sport îți dorești să abordezi. Pentru a putea explica într-un mod cât mai clar și simplu vom spune că alegem Fotbal, drept exemplu.

Pasul 3

După ce ai selectat sportul pe care îl stăpânești din punct de vedere analitic, acum va trebui să selectezi țara în care se desfășoară evenimentele pe care tu le vizezi. Vom alege Belarus drept exemplu. În această categorie vei putea observa că ai acces la un meniu de tip acordeon unde îți sunt oferite meciuri din fiecare liga activă în țara pe care tu ai ales-o.

Pasul 4

Presupunând că ai ales liga sau divizia potrivită, acum poți vedea toate cotele și meciurile ce se joacă sau se vor juca ținând cont de criteriile selectate. Nu mai rămâne decât să alegi evenimentele și să construiești biletul.

Tipuri de Bilete Disponibile Pentru Pariuri Admiral

  1. Biletul simplu – La crearea oricărui fel de bilet Admiral, acesta se va genera automat în partea dreaptă a ecranului, atunci când tu vei alege cotele unui eveniment. Biletul simplu este conceput dintr-un singur eveniment. După ce ai ales evenimentul pe care dorești să pariezi, introduce suma dorită pentru pariere și apasă butonul „Plasați pariul”.
  2. Biletul combinat – Un bilet combinat este acel bilet care va conține minim 2 evenimente. Acesta poate fi un bilet dublu, triplu, cu 4 selecții, 5 selecții, etc. După ce ai selectat toate pariurile dorite, introduce suma dorită și apasă butonul „Plasați pariul”.
  3. Biletul Sistem – Sistemul poate fi aplicat numai biletelor combinate. Aplicarea unui pariu de tip sistem reprezintă acul de siguranță pentru câștigul tău în cazul nefericit în care unul sau mai multe dintre pronosticurile tale nu vor fi câștigătoare. Cu cât sistemul este mai mare, cu atât câștigul de pe biletul tău va fi mai mic. După ce alegi ce sistem să aplici biletului tău, apasă butonul „Plasați pariul”.

Cum Verifici Primul Pariu Admiral?

primul pariu admiral istoric

În ceea ce privește verificarea unui bilet Admiral, pașii sunt foarte simpli. Tot ce trebuie să faci este să accesezi contul tău de jucător, să dai click pe Istoric Tranzacții sau Istoric Joc și apoi pe Pariurile mele. Astfel, vei putea vedea statusul tuturor biletelor plasate în funcție de sport și dată.

O altă variantă pentru căutarea unui rezultat al unui meci pe care ai pariat este cea manuală prin motorul de căutare Admiral pariuri sportive online, prin care introduci numele exact al echipei, campionatului sau sportului. Și aici poți filtra rezultatele în funcție de data meciului, tipul sportului și alte particularități.

Admiral Pariuri Sportive Oferta de Sporturi

Admiral pariuri sportive oferta sport este responsabilă pentru toată activitatea de pariuri sportive Admiral. Pariurile sportive sunt principalele atracții pentru toți jucătorii și pariorii care iubesc atât sportul, dar și oportunitatea de a câștiga niște bani urmărind și analizând evenimente sportive.

Pentru a putea avea o privire de ansamblu asupra întregii oferte de sporturi de pe Admiral pariuri, îți recomand să accesezi website-ul prin oferta noastră disponibila pentru Admiral pariuri online, iar în meniul principal din partea superioară a paginii să accesezi butonul „Pariuri”. Făcând această acțiune, vei ajunge pe o pagină unde îți poți petrece foarte mult timp analizând cote, meciuri și evenimente din foarte multe sporturi. Pe mijlocul paginii Admiral pariuri online poți identifica evenimentele importante sau cele mai populare meciuri, dar și scoruri live.

În partea stângă a paginii poți vedea un meniu complet compus din 3 secțiuni principale: „Acasă”, „Popular” și „Sporturi”. În prima secțiune ai comenzi rapide către secțiunea de meciuri live și meciuri care vor începe în curând. În cea de a doua secțiune poți vedea cele mai populare ligi, evenimente și sporturi, iar în cea de-a treia poți vedea întreaga ofertă de sporturi. Aceasta cuprinde: Admiral pariuri Fotbal, Tenis, Baschet, Volei, Hochei pe Gheață, Baseball, Fotbal American, Rugby Union, Box, Ciclism, Cricket, Darts, Golf, Jocuri Olimpice, Jocuri Olimpice de iarnă, Liga Rugby, Snooker, Sporturi cu Motor, Sporturi de iarnă, Surfing, Tenis de Masă, Trotting, UFC/MMA, WWE, Șah.

Mai mult decât atât, oferta de sporturi de la pariuri Admiral mai conține și sporturi sau tipuri de pariuri speciale precum: E-sports, evenimente speciale sau pariuri pentru evenimente politice. Desprea acestea am scris mai multe detalii mai jos în această recenzie.

Jocuri de tip slot online

admiral pariuri sloturi

Considerăm că și rotirile pentru vânătoarea de jackpot-uri sau șeptari sunt tot parte a unui sport destul de popular în rândul pariorilor, astfel, cei de la Admiral pariuri sportive au creat o secțiune specială pentru „Sloturi” ce poate fi accesată din meniul principal.

Pentru a face experiența și mai simplă, dar și mai interactivă, Admiral pariuri sportive îți oferă ocazia să îți organizezi sloturile preferate în funcție de preferințele tale. Poți filtra toate sloturile Admiral în funcție de Noutate, Câștiguri, Mize, mod de joc, Jackpot-uri sau poți apăsa butonul „Fructe” pentru a juca doar sloturi cu fructe. Știu că acelea sunt preferatele tale.

Casino online și jocuri de masă

admiral pariuri ruleta

În meniul principal se află un buton „Cazinou” care este special configurat pentru iubitorii de pariuri strategice și jocuri la care toate pariurile au loc la masa de joc.

În oferta de jocuri de Cazinou online de la Admiral se regăsesc jocuri precum:

În plus, aveți și oportunitatea de a juca casino live la Admiral.

Admiral pariuri sportive live

admiral pariuri sportive pe mobil

În funcție de evenimentele care au loc în momentul parierii, interfața meciurilor live poate fi schimbată, fiecare jucător având posibilitatea de a-și organiza propriile evenimente după un criteriu de „Favorite” sau de sporturi, evenimentele putând fi filtrate în funcție de sportul de care aparțin.

În interfața Admiral pariuri sportive live, în partea din stânga poți vedea lista tuturor sporturilor și evenimentelor importante, iar în partea centrală a paginii vei avea acces la o privire de ansamblu asupra tuturor meciurilor ce se dispută live.

Admiral Pariuri Ofertă – Tipuri de Pariuri

Admiral pariuri sportive oferta online este un complexă, cuprinzând atât competiții internaționale, sporturi clasice, cât și meciuri live. Dacă alegi prima variantă, vei putea să plasezi Admiral pariuri fotbal (pe Europa League, Super Cupa, Championship, Liga Campionilor AFC), tenis (referindu-ne aici la evenimentele sportive precum ATP, WTA), hochei pe gheață (pe Liiga, SHL, NHL, KHL), baschet (Liga ACB, NBA) și multe altele.

De cealaltă parte, la Admiral casa de pariuri nu sunt ignorate nici sporturile clasice, având o selecție de sute de meciuri de fotbal, volei, baseball, handbal, baschet, tenis, hochei pe gheață, fotbal american, rugby. În vreme ce la Admiral pariuri sportive live se adaugă criket, golf, esports și alte câteva. Mai joi îți vom prezenta două tipuri de pariuri sportive Admiral din topul preferințelor jucătorilor care merită cu siguranță atenția ta:

Pariuri Admiral e-sports

În timp ce alți furnizori de pariuri online încearcă să înțeleagă și să se specializeze pe linia de pariuri dedicată pasionaților de sporturi și jocuri electronice, casa de pariuri Admiral are constant în oferta sute de pariuri și evenimentele pe care le poți aborda. Știu că această nișă de pariuri aduce un plus de valoare foarte important celor de Admiral pariuri sportive, deoarece din ce în ce mai mulți pariori abordează această modalitate de a câștigă venituri.

Poți accesa oferta de pariuri E-sports din meniul din stânga la secțiune Sporturi. Jocurile și sporturile care sunt disponibile pentru pariuri sunt CS:GO, Dota 2, League of Legends, Overwatch sau Starcraft. Lista nu se oprește aici și mereu pot apărea jocuri pe care vei putea plasa pariuri.

Mai mult decât atât, categoria de E-sports de la Admiral pariuri online este împărțită și ea în 2 secțiuni. Prima include toate ligile și sporturile electronice în care sunt active meciuri și pe care le poți aborda pentru pariuri. Pentru a putea plasa un astfel de pariu va trebui să alegi jocul, liga și meciul pentru ca mai apoi să apeși click pe unul dintre pronosticurile oferite de casa de pariuri Admiral.

Biletul tăuAdmiral pariuri online se va genera în partea dreaptă a ecranului, după ce ai selectat toate pariurile, nu mai trebuie decât să introduci suma și să apeși butonul „Plasați pariul”

Pariuri Admiral Antepost

A doua secțiune de pariuri din categoria E-sports, sunt pariurile Antepost unde complexitatea analizelor de pariuri crește, dar acest lucru nu înseamnă că nu poți paria pe echipa ta preferată. Pariurile antepost pe care vei putea paria ar putea să aibă ca și pronostic rezultatul final al DreamHack Master Spring 2020 din North America, sau cine va câștiga campionatul mondial de League of Legends? Cine știe ce alte pariuri se vor mai debloca. Fii pe faza!

Admiral pariuri online antepost sunt acele pariuri pentru care vei încerca să decizi soarta deznodământului cu mult timp înainte ca acesta să aibă loc. Acest gen de pariuri are de obicei în compoziție și cote foarte mari care îți pot aduce câștiguri pe măsura așteptărilor.

Pe website-ul celor de la Admiral pariuri sportive online, în oferta de sporturi și pariuri se regăsește și o categorie de evenimente politice unde pariurile Antepost sunt celebre. Exemplu de pariu Antepost: „Cine va câștiga viitoarele alegeri prezidențiale din America?”

Bineînțeles că Admiral pariuri oferta poate conține un număr mai mare sau mai mic de astfel de evenimente în funcție de situația Politică de la nivel internațional. Un lucru este sigur: pariurile Antepost nu sunt găsite foarte ușor în rândul agențiilor online, iar Admiral pariuri sportive online garantează siguranța acestui serviciu de pariere.

Cum Faci o Depunere la Admiral Pariuri Sportive Online?

admiral pariuri sportive depunerea

O depunere la Admiral se poate efectua în mai multe modalități începând de la depuneri efectuate într-una din cele 90 de Săli de jocuri din toată țara, dar și folosind metode mai moderne prin care poți depune bani direct din portofelul electronic de la Skrill, Neteller sau Paysafecard. Așadar, cum faci corect o depunere în contul de la Admiral pariuri sportive?

Pasul 1

Dacă deja ai un cont înregistrat va trebui să te conectezi pe site folosind datele de logare.

Pasul 2

În colțul din dreapta sus al ecranului vei putea identifica un buton pe care este scris textul „Depunere”. Sigur știi ce înseamnă acest lucru.

Pasul 3

Un formular simplu va fi generat unde tu va trebui să completezi cu suma pe care îți dorești să o depui. O sumă de 30 RON este minimul acceptat pentru o depunere la casa de pariuri Admiral.

Pasul 4

După ce ai selectat suma pe care îți dorești să o depui, alege metoda de plată.

Depuneri minime și maxime la Admiral casa pariuri:

Retrageri – Admiral Pariuri Sportive Online

Dacă ai efectuat o depunere Admiral folosind cardul bancar, pentru retragere va trebui să folosești aceeași metodă. Adică dacă pentru a depune bani ai folosit cardul bancar, la fel va trebui să îți și retragi banii, folosind același card bancar. Acestea sunt doar măsuri de siguranță.

Din „Contul Meu” selectează butonul „Retragere” apoi completează toate informațiile necesare pentru a putea retrage câștigurile. Mai întâi de toate va trebui să selectezi metodă prin care îți dorești să retragi banii, să introduci suma pe care îți dorești să o retragi și să confirmi plata.

Suma minimă pentru a putea retrage bani este de 50 RON pentru card, Skrill și Neteller. De obicei, banii vor ajunge în mai puțin de 72 de ore la tine în cont, în zilele lucrătoare.

Joc Responsabil la Pariuri Admiral

Admiral pariuri sportive online este una dintre agențiile ce oferă servicii complete de pariere online, dar care și creează o strategie și pune bazele unui mediu de relaxare care previne dependența pentru jocurile de noroc.

Sfatul pe care casa de pariuri Admiral îl oferă tuturor jucătorilor și pe care și noi te sfătuim să îl pui în aplicare este să te protejezi în mod activ împotriva dezvoltării unui obicei care să nu îți mai ofere satisfacții. Protejarea minorilor este iarăși un motiv pentru nivelul ridicat de siguranță și transparență de pe platforma celor de la Admiral pariuri online Niciun minor nu are voie să interacționeze cu întreg fenomenul de betting. Admiral agenții pariuri are formată o întreagă echipă capabilă ce are un singur scop: Crearea și menținerea unui mediu de joc responsabil și sigur.

Află mai multe despre metodele de joc responsabil Admiral!

Concluzii Pariuri Sportive Admiral

Admiral casa pariuri garantează că experiența de pariere oferită de platforma dezvoltată de ei satisface orice nevoie de relaxare a tuturor jucătorilor indiferent de nișa de jocuri de noroc pe care o preferă. Oferta cuprinde atât pariuri sportive cât și casino sau pariuri speciale, antepost sau E-sports.

Siguranța financiară și siguranța datelor este și ea la cele mai înalte standarde. Sper că am reușit să îți explicăm tot ceea ce are casa de pariuri Admiral de oferit jucătorilor și pasionaților de gambling din România. Nu uita că zilnic pot apărea surprize noi pe platformă, iar de aceea noi te încurajez să menții o legătură de apropiere față de SuperCazino! Mult noroc!

logo admiral casino online

Freebet 150 RON + 200% Profit Boost

  • Înregistrează-te, depune și primești bani extra
  • Sporturi cunoscute și de nișă
  • Pariuri live și pre-meci

Mai multe despre Admiral:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
jocuri cu castiguri reale

Jocuri cu câștiguri reale, la Supercazino.ro

24 iunie 2018

Mulți români adoră industria jocurilor de noroc, unde ai posibilitatea de a câștiga bani reali din jocuri. Totuși, din diferite motive, nu toți pot ajunge la un cazinou terestru, pentru a-și satisface pasiunea. Și atunci, soluția vine de la mediul online. Supercazino.ro este locul perfect pentru tine, dacă și tu ești în aceeași situație, aici […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri mad lions vs excel esports

Ponturi MAD Lions vs Excel eSports – LEC 2021

17 iunie 2021

Vineri, 18 iunie 2021 începe a doua săptămână a LEC 2021, una care anunță două meciuri extrem de interesante, MAD Lions vs Fnatic și Rogue vs Misfits Gaming, patru dintre echipele de top ce participă la această ediție a League of Legends European Championship (LEC 2021 Summer). Să aruncăm o privire peste primul dintre aceste […]

Citeste mai mult
banner unibet bingo

Unibet Bingo 2024 – Ghid de Joc și Bonusuri Bingo Unibet

3 septembrie 2021

Îți mai aduci aminte de vremurile în care jocurile de Bingo se desfășurau doar la televizor sau în săli speciale, fără prea multe variante din care să poți alege? Ei bine, de acum este mai simplu ca oricând să te bucuri de bingo și să te distrezi din plin, fără a fi necesar să îți […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!