admiral jocuri
Blog  /   martie 1, 2021   /   Dan Dumitru

Admiral jocuri ca la aparate – gama sloturi 2021

Rating Slot

De ce este gama de Admiral jocuri atât de îndrăgită de jucători? Dacă ai auzit deja de celebrele sloturi Sizzling Hot, Book of Ra sau Lucky Ladys Charm, trebuie să știi că Novomatic sunt răspunzători de succesul pe care aceste jocuri Admiral l-au avut. În acest articol am sintetizat esența Admiral slots și am oferit toate informațiile despre ce are Admiral jocuri mai bun de oferit. La sfârșitul paginii vei avea și o surpriză, noile informații despre bonusurile pe care le poți primi la Admiral, prin SuperCazino!

100 RON + 20 Rotiri Gratis Fără Depunere

Bonus fără depunere

Bonus fără depunere la confirmarea adresei de mail și la validarea contului!

Admiral sloturi – O colecție completă

Fiecare dintre noi are câteva titluri preferate la care tot revine mereu atunci când sesiunile de pariere au nevoie de puțină acțiune. Dar cum ar fi să ai peste 200 de titluri de Admiral aparate și nume de Admiral jocuri favorite? Acesta este numărul de sloturi la care ai acces din 2 click-uri. Cele mai renumite titluri de sloturi sunt și ele prezente printre zecile de atracții celebre.

Fiecare jucător înregistrat va avea acces deplin la Sizzling Hot, Burning Wild, Lord of the Ocean, toate titlurile de la Novomatic, Netent, Apex, Eurocoin. În meniul principal poți accesa și categoriile de sloturi proaspăt adăugate, dar și pe cele care conțin jackpoturi. Deja simți nevoia de mai mult? Uite câteva detalii și descrieri despre cele mai importante jocuri ca la aparate Admiral.

1. Sizzling Hot – Admiral jocuri

Emblema jocurilor de slot va oferi jucătorilor șansa de prinde combinații de fructe la un RTP de 95.66%. Este o valoarea calculată la un joc pe termen lung, lucru care oricum ar trebui să te bucure. De ce este Sizzling Hot un termen de comparație pentru fiecare slot nou?

Dacă un joc nou de slot nu are măcar jumătate din succesul pe care l-a avut și îl are în continuare Sizzling Hot, lucrurile nu stau bine. Simbolurile de fructe din Sizzling Hot au devenit un etalon din colecția de Admiral jocuri.

Ecranul de joc este unul simplu, cu un fundal de aparat clasic, unde butoanele și comenzile sunt foarte asemănătoare cu un aparat de slot real. Jocul este foarte admirat și pentru frecvența câștigurilor mari obținute din combinațiile de 5 șeptari. La fiecare rotire, pe tamburi vor apărea simboluri de cireșe, struguri, lămâi, pepeni, prune, dar și un simbol Scatter pe care sigur îl vei recunoaște ușor.

2. Lucky Lady Charm – jocuri ca la aparate Admiral

Cei de la Novomatic au clasificat acest slot ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate Admiral jocuri ce merită jucat pe termen lung de către pariorii care sunt suficient de răbdători și dedicați obținerii unui câștig substanțial.

Lucky lady Charm se joacă pe 9 linii de plată, iar în timpul partidei vei avea parte și de simboluri WILD, dar și de Scatters. Rata de returnare a investițiilor este generoasă fiind setată la un procent fix de 97%. Deși personajul principal din slot este de gen feminin, grafica și tematica jocului se potrivesc foarte bine pentru jucătorii care sunt mereu într-o vânătoare continuă după talismanele norocoase care au consacrat jocul.

Simbolurile care plătesc sume mari de credite sunt: Trifoiul, Potcoava, Piciorul de Iepure, Simbolul reginei și moneda de aur. Personajul principal are și rol de jackpot sau de substituire a celorlalte simboluri atunci când este nevoie.

3. Book of Ra – Admiral jocuri

Cea mai norocoasă carte din lumea sloturilor nu se găsește nici într-o bibliotecă și nici într-un cufăr îngropat și ascuns de mințile lacome. Cartea lui Ra se află mai aproape decât niciodată, în oferta de sloturi Admiral.

Book of Ra este unul dintre sloturile care au molipsit toți pariorii cu plăcerea de a câștiga. Tematica este una destul de veche, ce datează din era egiptenilor. Pe ecranul de joc se pot observa mereu simboluri egiptene, dar și clasicele simboluri ale cărților de joc.

RTP-ul de 95% asigură un pachet de șanse destul de mare pentru fiecare jucător fidel. Slotul are un jackpot destul de mare care te așteaptă, runde de rotiri gratuite, pariuri minime destul de mici cât să se potrivească pentru orice jucător, funcție de autospin și vei fi acompaniat mereu de un explorator dornic de aventură. Book of Ra este disponibil și pentru telefonul mobil sau device-uri cu android sau iOS.

4. Katana slot – jocuri Admiral

Încă o capodoperă dezvoltată de Novomatic ce este inclusă în oferta de jocuri ca la aparate Admiral este Katana. Un slot plin de acțiune cu un ecran de joc structurat să ofere 20 de linii de plată generate de cei 5 tamburi, dar și de opțiunile multiple de pariere ce pot fi efectuate în timpul partidei de pariere.

Slotul poate fi jucat și cu bani reali, lucru pe care te încurajăm să îl faci cu încredere deoarece Rata de returnare (RTP) către jucător nu este deloc mică. Slotul se prezintă cu un RTP de 95.02%, dar și cu posibilitatea de a câștiga un Jackpot. Printre simbolurile și tematica asiatică care ilustrează elemente foarte tradiționale vedem și simboluri WILD, simboluri Scatter care pot apărea peste tot pe ecran sau chiar funcții bonus care vin la pachet cu multe credite și distracție.

Pe parcursul jocului vei primi multiplicatori de câștig, vei primi rotiri gratuite și multe motive ca să revii mereu la acest slot.

5. Dolphin Pearl – Jocuri Admiral

Novomatic nu se mulțumește doar cu lansarea unui joc de slot ci și cu îmbunătățirea colecției de jocuri ca la aparate Admiral. Atât pentru Dolphin Pearl, cât și pentru alte jocuri de slot este foarte posibil să găsești și variantele Deluxe pe care te încurajăm să le încerci. Dolphin Pearl este un slot cu 9 linii de plată, lansat în 2011 care încă de atunci reușea să facă furori printre pariorii activi. Cu un RTP de 95.13%, jocul are un potențial imens de plată pe termen lung.

Acțiunea și ecranul de joc sunt amplasate într-un cadrul subacvatic, în spatele ecranului de joc putând fi observabile detalii calitative ale adâncurilor oceanului. Tamburii slotului sunt plini de vietăți provenite din mediul subacvatic. Vei vedea cai de mare, pisici de mare, pești sau crabi. Delfinul este reprezentantul simbolurilor WILD, iar rotirile gratuite vor fi asigurate de o scoică specială. Specific celor de la Novomatic, slotul are și o funcție de dublaj care te poate ajuta oricând să dublezi ultimul pot câștigat.

6. Lord of the Ocean – sloturi Admiral

Dacă în Dolphin pearl, acțiunea este una pașnică, elementele grafice ale oceanului din Lord of the Ocean fac parte din cu totul altă sferă de jocuri ca la aparate Admiral. Nu doar că pe ecranul de joc îl vei putea întâlni pe Poseidon, dar tot el este și cel care va putea să îți încarce contul cu un jackpot uriaș. Jucând Lord of the Ocean, ai acces la un pachet complet de funcții speciale, simboluri wild care se extind pe tambur, rotiri gratuite, simboluri Scatter care se extind și multe altele.

Grafica este una customizată special pentru a te introduce în lumea de poveste specifică lui Poseidon. Liniile câștigătoare vor fi garantate de simboluri precum: Cufăr de comori, zeița oceanului, Soldați acvatici, amulete și însuși Poseidon. Rata de returnare către jucători depășește și ea valoarea pe care ne place să o vedem. Peste 95.1% și pentru acest slot, lucru care ne face să îl recomandăm cu fiecare ocazie.

Admiral slots de la Netent

Deși toată gama de jocuri ca la aparate Admiral face parte din grupul Novomatic, acest aspect nu îi va împiedica să ofere credite și să încheie parteneriate și cu alți producători de top din industrie. În meniul principal, imediat după categoria de sloturi ce aparțin celor de la Novomatic, urmează secțiunea unde te vei putea juca sloturi exclusive de la Netent.

Netent este un dezvoltator care pune foarte mult accent pe experiența jucătorului din timpul sesiunii, iar aici ne referim la cât de bine te vei simți în timpul jocului. Netent adaugă detalii de grafică 3D, provoacă jucătorul să ia alegeri și transformă sloturile în adevărate generatoare de voie bună. Să vedem împreuna câteva sloturi de la acest producător:

1. Twin Spin – Jocuri ca la aparate Admiral

În colecția de Admiral slots oferite de Netent vei putea accesa și Twin Spin, un slot care la prima vedere te invită direct la butonul de SPIN. Twin Spin este un slot foarte special din care lipsesc și funcțiile bonus, dar și rotirile gratuite.

Cu toate acestea, slotul are o surpriză specială, specifică Netent. La fiecare rotire, minim 2 tamburi vor fi identici, ceea ce înseamnă că deja dintr-o linie în care ai nevoie de minim 3 simboluri, deja vei avea 2. Ceea ce este și mai incitant este că deseori vei primi rotiri cu mai mulți tamburi identici, chiar și 5.

Obiectivul principal al slotului este să realizezi un tablou de simboluri. Combinațiile de linii câștigătoare sunt oferite destul de des datorită acestei funcții de rotiri gemene. Simbolurile implicate în acest slot sunt: WILD, Simbolul 7, Diamantul, Clopoțelul, Simbolul BAR, 10, J, Q, K, A și cireșele. RTP-ul este dovada că Twin Spin merită încercat. 96.60% este returnarea pe termen lung.

2. Planet of the Apes

O platformă de cazino online nu putea să nu includă și câteva exemple veritabile de jocuri cu maimuțe. Planet of the Apes este unul dintre reprezentanții categoriei de sloturi cu maimuțe de la Netent. Specific celor de la Netent, ecranul de joc din Planet of the Apes conține 10 tamburi.

Întreg ecranul de joc este împărțit în 2 jumătăți specifice celor 2 filme. Rise of the Planet of the Apes și Dawn of the Planet of the Apes. Fiecare jumătate de ecran reprezintă un joc aproape diferit. Fiecare dintre cele două are propriile funcții bonus, de rotiri gratuite și de simboluri WILD extinse pe tambur. Simbolurile reprezintă personajele din filme, dar și celebrii lideri primate care arată exact ca în peliculă. Planet of the Apes este unul dintre acele sloturi cu maimuțe ce vin cu un RTP generos de peste 96%, 96.33% mai exact.

Sloturi Admiral de la Apex

Deviza celor de la Apex Gaming este “Gaming la următorul nivel”. Dezvoltatorul este obișnuit să livreze mereu doar calitate atât pentru produsele lansate în mediul online, compatibile fie cu sistemele PC sau mobile. Numele Apex își are originile în ideologia de business promovată de conducerea companiei, Apex însemnând cel mai înalt punct, maximul evoluției.

Apex este o companie care se află într-o continuă creștere încă din 2003, de atunci reușind să lanseze sute de produse. Câteva dintre ele se află și în oferta Admiral.

1. Red Hot 20 – Admiral jocuri ca la aparate

Red Hot trebuie neapărat să ocupe un loc pe lista de Admiral jocuri ca la aparate la care să apelezi atunci când fructele nu par să îți ofere cele mai mari câștiguri. Ceva este diferit atunci când ai în față un ecran de joc atât de mare și plin de fructe precum cel din Red Hot.

Fundalul ecranului de joc se potrivește extrem de bine cu flăcările specifice seriei de jocuri Red Hot. Cei 5 tamburi găzduiesc un total de 15 fructe la fiecare rotire și 20 de linii de plată. Valoarea ratei de returnare către jucători este de 95.66%. Pe termen lung, pentru fiecare 1000 RON investiți în acest slot, garantat 956.5 RON se vor întoarce la jucători.

Avantajul este că acești 95.66% pot ajunge la tine chiar și dacă pariezi suma minimă la fiecare rotire. În timpul rotirilor, liniile de plată vor fi formate de simboluri Wild, Scatter, struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi și cireșe.

Sloturile din cartier, acum pe calculator sau telefon

Platforma de gambling de la Admiral aduce cazinoul tău preferat aproape de tine. Absolut toate sloturile pe care erai obișnuit să le joci la agenția stradală sunt acum disponibile pe website. Indiferent de ora la care vrei să te joci, poți intra pe contul tău înregistrat, chiar dacă este zi sau noapte. Mai mult decât atât, în website-ul din online ai o ofertă mult mai generoasă de jocuri Admiral, inclusiv cele preferate.

Cum setezi valoarea mizei la sloturi?

Câștigurile de la Admiral aparate sunt direct proporționale cu miza pe care o pariezi la fiecare rotire. Deși acest lucru indică necesitatea unei mize mai mari pentru a obține câștiguri mai mari, este posibil ca bugetul de gambling să fie afectat. Pentru a găsi rețeta corectă dintre o miză corectă și una greșită, trebuie să stabilești în primul rând cât timp vrei să petreci la un joc de slot și care este bugetul maxim pe care îl poți cheltui.

Apoi va trebui să setezi valoarea mizei folosind comenzile speciale din meniul jocului de slot ales de tine. Majoritatea sloturilor au aceste butoane în partea inferioară a ecranului. Fiecare buton de schimbare a mizei are inscripționate pe acesta cuvintele “Pariu”, “Miză” sau “Pariu Maxim”. Folosind butoanele de + și – poți crește sau scade valoarea mizei.

Pentru toate sloturile disponibile la Admiral, valoarea minimă a mizei este de 10 bani pe fiecare linie de plată.

Cum navighezi pe site pentru a găsi Sloturi?

Admiral nu oferă doar servicii de Sloturi în ofertă. Website-ul este împărțit în 4 categorii principale de servicii de gambling. Sloturi, Cazino, Pariuri și Pariuri Live. Pentru a găsi toate sloturile tale preferate, urmează ghidul de mai jos:

  1. Apasă un click pe butonul Admiral SLOTURI din meniul principal prin intermediul ofertei noastre printr-un simplu click. Vei fi imediat redirecționat către o pagină separată care este și portalul către toate categoriile de sloturi. De aici va trebui să te folosești de meniul secundar care grupează categoriile de sloturi disponibile
  2. Meniul secundar este situat între imaginea promoției din partea superioară a paginii și sloturile de jos. Din acest meniu poți filtra sloturile după categorii: Nou, Novomatic, Netent, Apex, Eurocoin sau Jackpot. În funcție de preferințe, poți alege unul dintre operatori sau una dintre categoriile de jocuri de slot.
  3. Prin apăsarea unui singur click pe secțiuni, vei fi redirecționat la sloturile specifice. De aici totul este simplu. Pentru a începe jocul la unul dintre jocurile din categorie, apasă pe imaginea slotului, pe butonul “Joacă acum”.

Funcția de căutare de la Admiral

Dacă intri pe website-ul Admiral și deja ai în minte unul dintre jocurile pe care vrei să le joci, poți găsi jocul respectiv mult mai ușor dacă tastezi numele folosind funcția de căutare. Pentru a face acest lucru, identifică pe mijlocul ecranului, în partea de sus, câmpul special denumit “Căutare”. Dacă vrei să te joci Book of Ra, tastează în câmpul respectiv “Book of Ra”. Platforma îți va da imediat toate rezultatele și variantele de Book of Ra disponibile pe Admiral. Le poți porni direct din acel meniu, cu un simplu click.

Ce bonusuri primești la Admiral, prin SuperCazino

Credeai că nu o să îți oferim și de această dată și câteva surprize? Atât de multe posibilități de a te distra și bonusuri speciale nu puteau fi digerate și fără câteva bonusuri special doar pentru tine, din partea noastra.

Bonus 100 RON + 20 rotiri fără depunere la înregistrare

Printre puținii operatori care sunt dispuși să ofere un bonus fără depunere se numără și Admiral. Încă o dovadă că serviciile oferite de aceștia sunt serioase și orientate către comunitate. Pentru a primi 100 RON și 20 de rotiri gratuite nu va trebui să depui nici măcar 1 RON. Înregistrarea și validarea contului sunt condiții suficiente pentru ca Admiral să te considere membru al comunității și implicit să te și răsplătească cu un premiu în bani de 100 RON, dar și cu 20 de motive gratuite pentru a încerca sloturile despre care ți-am tot vorbit.

900 RON bonus 100% + 30 rotiri la prima depunere

Nici prima depunere nu va rămâne nerăsplătită. Bonusul pentru prima depunere poate ajunge până la 900 RON, la care Admiral a mai adăugat și 30 de rotiri gratuite. Bonusul de 100% se traduce printr-un cadou în bani cash oferit de operator la prima depunere. Bariera este pusă la 900 RON. Deci pentru prima depunere, dacă suma depusă este 900 RON, jucătorul va primi încă 900 din partea celor de la Admiral. Orice depunere mai mică de 900 RON va respecta condițiile de 100%.

100% Bonus Până la 900 RON + 50 Rotiri Gratis

Bonus de bun venit

Câștigă un bonus bun venit de până la 900 RON, alături de 50 rotiri gratis!

Concluzii – jocuri ca la aparate Admiral

Bonusuri fără depunere, bonusuri cu depunere, titluri celebre de la Novomatic, Netent sau Apex, Jackpoturi și foarte multe surprize ce pot fi accesate direct de pe propriul calculator. Platforma online Admiral este tot mai apreciată de jucătorii români, iar acest lucru ne încurajează să îți recomandăm și ție serviciile de top oferite de acest operator. Accesează oferta, înregistrează-te, validează contul, revendică bonusurile și joacă-te mai simplu!

Află mai multe despre:

Alte Articole

Cum contactezi operatorii Fortuna contact

Rating Slot Cazinoul Fortuna prinde popularitate pe zi ce trece. La contact eFortuna, poți găsi rezolvare la toate problemele tale legate de jocurile de noroc de pe această platformă. Citește articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie știut despre eFortuna contact! Modalități pentru eFortuna contact & date de contact Serviciul de contact eFortuna este […]

Citeste mai mult

Revendică Mr Bit 100 rotiri gratuite – Bonus Exclusiv SuperCazino

Rating Slot Cel mai tare casino Cyberpunk, Mr Bit, a lansat o ofertă exclusivă pentru SuperCazino: Mr Bit 100 rotiri gratuite la bonusul de bun venit. Citește articolul pentru a afla toate detaliile oferte, și cum poți pune cât mai repede mâna pe 100 rotiri Mr Bit! În ce constă oferta Mr Bit 100 rotiri […]

Citeste mai mult

Betano Contact: Info serviciul de relații clienți

Rating Slot Când vine vorba de cazinouri online, operatorul Betano este unul dintre cele mai populare și îndrăgite. În acest text, îți prezentăm toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru contact Betano. Ia legătura cu serviciul de relații cu clienții pentru a rezolva orice problemă pe care o întâmpini! Care sunt datele de contact […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă