...

Kingdom of Legend

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 9 mai 2018

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xKingdom of Legend

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până La 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite
  • Primești 150 Rotiri Gratuite Fără Rulaj + 150 Rotiri Cu Rulaj
  • Depunerea minimă este de 25 RON
  • Rundele sunt acordate pe parcursul a 5 zile de la prima depunere

Kingdom of Legend este un slot cu temă medievală și cu un aer ușor retro. Fiind un joc realizat de Novomatic, are și o serie de funcții extra, ce îți pot aduce câștiguri consistente. În continuare vei descoperi cum poți juca Kingdom of Legend free, ce poți câștiga și care sunt caracteristicile sale speciale. Încearcă Kingdom of Legend gratis pe SuperCazino!

Kingdom of Legend Novomatic – grafică și ecran de joc

Slotul Kingdom of Legend te transportă încă din prima clipă într-un regat îndepărtat, cu peisaje de vis și eroi. Te vei simți ca la curtea regelui Arthur, mai ales că simbolurile sunt toate foarte bine realizate și stilizate: fiecare dintre ele pare desprins dintr-o carte de povești. În ceea ce privește partea audio, Kingdom of Legend Novomatic te duce cu gândul mai degrabă la aparatele clasice din sălile de jocuri. Evident, ai opțiunea de a opri sonorul, dacă ți se pare că te scoate din atmosfera de poveste.

Ca structură, Kingdom of Legend slot este alcătuit din 5 role și 3 rânduri. În partea de jos a ecranului se află butoanele de joc, iar în partea de sus vezi suma pe care o poți câștiga la Jackpot.

Cum se fac plățile și ce RTP oferă Kingdom of Legend slot

Din punct de vedere al plăților, vei observa că în Kingdom of Legend slot nu se plătesc doar combinațiile de la stânga spre dreapta. Simbolurile au aici un statut special și pot fi câștigătoare pe orice poziție s-ar afla. Kingdom of Legend gratis are 40 de linii de plată fixe.

În ceea ce privește rata de plată, RTP-ul acestui slot variază între 94% și 95.15%. Pentru a te familiariza cu frecvența și valoarea câștigurilor, joacă oricând Kingdom of Legend free. Sumele pariate sunt virtuale, așa că practic te distrezi fără niciun risc.

Cum joci Kingdom of Legend gratis

Kingdom of Legend demo se joacă la fel ca varianta cu mize reale: se folosesc aceleași butoane, ai acces la aceleași caracteristici și la aceleași funcții speciale. Iată în continuare cum folosești fiecare buton al slotului:

La noi pe site poți găsi o multitudine de sloturi noi pe care să le joci pe gratis!

Valoarea simbolurilor din Kingdom of Legend free

Indiferent că joci Kingdom of Legend gratis sau cu mize reale, câștigurile sunt întotdeauna foarte plăcute. Iată cât poți câștiga maxim pentru fiecare combinație de simboluri identice:

Simboluri și funcții speciale în Kingdom of Legend

Din punct de vedere al simbolurilor speciale, Kingdom of Legend are o caracteristică surprinzătoare: toate simbolurile sunt Scatter, motiv pentru care plătesc în orice poziție. În afară de acest aspect, slotul mai are câteva funcții foarte interesante, de care te poți bucura și în Kingdom of Legend gratis:

Nu uita că există o varietate de sloturi speciale din care poți alege!

Concluzii

Kingdom of Legend e un slot pe care merită să îl încerci, mai ales datorită faptului că toate simbolurile sunt Scatters și sunt plătite oriunde pe role. În plus, runda de Gamble și Jackpotul pot reprezenta șanse suplimentare de a acumula câștiguri. Distrează-te și tu cu Kingdom of Legend gratis!

Joacă și:

burning wilf online slot
4.5/5 - (2 votes)

Burning Wild

Joaca Gratis
logo crown of egypt
5/5 - (2 votes)

Crown of egypt

Joaca Gratis
cave of fortune logo
3.7/5 - (3 votes)

Cave of Fortune

Joaca Gratis
online medusa megaways gratis
4.3/5 - (3 votes)

Medusa Megaways

Joaca Gratis

Autori