...

Divine Fortune

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDivine Fortune

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Divine Fortune slot este genul de joc care te face să intri instantaneu într-o lume magică, unde totul devine posibil. Cu runde bonus și simboluri inspirate din legendele antice, jocul atrage atât prin aspect, cât și prin posibilitățile de câștig. În continuare vei afla mai multe despre regulile sale și câștigurile la care te poți aștepta. Joacă Divine Fortune gratis pe SuperCazino!

Cum arată grafica și ecranul de joc la Divine Fortune gratis

Prima impresie pe care o ai atunci când deschizi Divine Fortune NetEnt este aceea de aventură și mister. Simbolurile – Meduza, Minotaurul și alte creaturi de legendă – sunt perfect integrate în joc și creează o atmosferă mistică, în care îți dorești să rămâi. Grafica este una excelentă, caracteristică jocurilor NetEnt.

Muzica din Divine Fortune slot este și ea aleasă cu grijă, pentru a completa tabloul unei lumi mistice. Prin urmare, îți recomandăm să joci Divine Fortune demo cu sonorul pornit, ca să poți intra cât mai bine în poveste.

Din punct de vedere al structurii, Divine Fortune slot are 5 role și 3 rânduri, cu 20 de linii de plată fixe.

Ce rată de plată oferă Divine Fortune slot

Chiar dacă joci Divine Fortune gratis, nimic nu e mai plăcut ca senzația pe care o ai atunci când îți intră o combinație câștigătoare. De aceea, e bine de știut că acest slot are un RTP de 96.59%, adică șanse mari de câștig. Cu cât rata de plată a slotului se apropie mai mult de 100%, cu atât șansele jucătorului cresc mai mult, la 100% ele fiind egale cu ale casei.

Plățile în Divine Fortune slot se acordă pentru combinațiile realizate de la stânga la dreapta. Se plătește câștigul cel mai mare pe fiecare linie, iar suma crește odată cu miza. Joacă Divine Fortune gratis cât mai des pentru a te familiariza cu modul de plată.

Cum se joacă Divine Fortune free

Modul de joc pentru Divine Fortune gratis și varianta cu mize reale este același, așa că poți folosi jocul gratuit nu doar pentru relaxare, ci și ca antrenament. Butoanele se găsesc în partea de jos a ecranului și le folosești după cum urmează:

Dacă îți place acest joc poți încerca și mai multe păcănele speciale!

Ce simboluri găsești în slot Divine Fortune

Simbolurile disponibile în joc sunt inspirate din mitologie, iar multe dintre ele îți pot aduce câștiguri importante. Iată care este valoarea fiecărui simbol din slot Divine Fortune:

Simboluri și caracteristici speciale ale slotului

Divine Fortune gratis are și câteva surprize interesante pentru jucători. Deși aici nu există funcția de dublaje Gamble, te poți bucura de aceste caracteristici speciale:

Află la ce cazinouri NetEnt poți juca acest slot!

Concluzii Divine Fortune

Divine Fortune este slotul pe care merită să îl încerci dacă vrei să simți că intri într-o lume de poveste. Pe lângă atmosfera plină de aventură, ai șansa să obții și câștiguri atractive, mai ales datorită simbolurilor speciale. Joacă și tu Divine Fortune gratis!

Încearcă și alte sloturi, direct pe SuperCazino:

slot mega joker logo
3.5/5 - (15 votes)

Mega Joker

Joaca Gratis
fruit-cocktail-free
3/5 - (2 votes)

Fruit Cocktail

Joaca Gratis
big bass splash gratis logo
5/5 - (1 vote)

Big Bass Splash

Joaca Gratis
diamondz gratis banner
5/5 - (1 vote)

Diamondz

Joaca Gratis

Autori