...

Bigger Bass Bonanza

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 15 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBigger Bass Bonanza

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite
  • 400 Rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont și trimite documentele pentru verificare
  • Joci gratis pe bani reali

Dacă îți plac pescuitul și sloturile, atunci Bigger Bass Bonanza este cea mai tare alegere. Slotul creat de Pragmatic oferă o experiență inedită și îți oferă șansa unor câștiguri frumoase. Nu ne crezi? Ia-ți trusa de pescuit și joacă Bigger Bass Bonanza gratis pe SuperCazino!

Bigger Bass Bonanza free – grafică și muzică

Pentru standardele Pragmatic Play, Bigger Bass Bonanza are o structură simplă, de 5 role și 4 rânduri. Modul de joc este și el clasic, dar tot te impresionează prin tema sa. Această temă a unei aventuri la pescuit este ilustrată excelent datorită graficii de top. Bigger Bass Bonanza online este versiunea îmbunătățită a Big Bass Bonanza, care este un joc cu structura de 5X3.

Pe lângă simboluri clasice de numere de cărți de joc, găsești și bărci, truse de pescuit, pești și lansete. Fundalul este reprezentat de un peisaj cu palmieri, iar ecranul de joc pare a fi undeva sub apă. 

Muzica ambientală plăcută se potrivește de minune temei acvatice a jocului Bigger Bass Bonanza demo. De aceea, trebuie să-l joci cu muzica pornită, altfel nu te bucuri de întreaga experiență oferită de joc.

Bigger Bass Bonanza slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Bigger Bass Bonanza este de 96,71%, peste media industriei de 96%. Slotul plătește pe 12 linii fixe, de la stânga spre dreapta. Ai nevoie de minim 3 simboluri de un fel pentru o plată în jocul de bază. Excepție este barca. Aceasta plătește și la 2 simboluri de același fel. Volatilitatea este mare, deci jocul generează plăți cu o frecvență redusă, dar valoarea câștigurilor este consistentă. Plata maximă este de 4.000 x pariul pe care îl plasezi.

Bigger Bass Bonanza gratis – cum te joci?

Bigger Bass Bonanza urmărește pașii clasici de joc la sloturi. În esență, tot ce trebuie să faci este să setezi pariul și să pornești o rundă. Ai la dispoziție și o secțiune de pariuri. Iată care sunt butoanele și la ce folosesc:

Bigger Bass Bonanza – simboluri și plăți

Simbolurile la Bigger Bass Bonanza online sunt de două feluri: cele clasice și cele tematice. Acestea aduc plăți diferite, după cum poți vedea mai jos:

La simbolurile pești, valorile variază de la 2x la 4.000x din pariul total. Plățile Bigger Bass Bonanza gratis prezentate mai sus sunt pentru o linie cu 5 simboluri de același fel. Valorile sunt și pentru miza maximă de 120 de fise per rotire.

Încearcă și Fishin Reels demo!

Bigger Bass Bonanza demo – caracteristici speciale

Așa cum ne obișnuiește Pragmatic, și Bigger Bass Bonanza are mai multe simboluri și funcții speciale. Hai să le vezi și tu mai jos:

Concluzii

Bigger Bass Bonanza este un joc excelent pentru doritorii de câștiguri frumoase. Dacă îți place și pescuitul, cu atât mai bine. Tema jocului este expusă foarte bine de furnizor, deci te bucuri de o aventură cum rar întâlnești. Joacă și tu Bigger Bass Bonanza demo și convinge-te de toate calitățile slotului!

Joacă mai mult:

logo book of magic gratis
3.7/5 - (4 votes)

Book of Magic

Joaca Gratis
jungle books gratis logo
4/5 - (3 votes)

Jungle Books

Joaca Gratis
logo slot planet fortune gratis
5/5 - (1 vote)

Planet Fortune

Joaca Gratis
logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)

Wild Bazaar

Joaca Gratis

Autori