...
cerinte rulaj conticazino Blog   /   20 decembrie 2023   /   Paul Anghelescu

Cerințe Rulaj ContiCazino – Cum Îți Rulezi Câștigurile

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 ianuarie 2024

5/5 - (4 votes)

Bonusul de bun venit de la ContiCazino are câteva condiții care trebuie respectate. De aceea, în articolul de față îți prezentăm tot ce este nevoie să știi despre cerințe rulaj ContiCazino. Am testat pentru tine cum rulezi câștigurile la ContiCazino și astăzi îți vom prezenta pas cu pas procesul pe care trebuie să îl urmezi. Alături de aceste informații, îți vom mai prezenta și condițiile importante ale acestui bonus la înregistrare.

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

  • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
  • Depune minim 50 RON
  • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Cum Realizezi Rulaj Bonus ContiCazino?

rulaj conti pasul 1
rulaj conti pasul 2
cerințe rulaj conti pasul 3

Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a realiza rulaj bonus ContiCazino:

Această bară care măsoară rulaj bonus ContiCazino este foarte utilă, astfel vezi exact unde te situezi și întreg procesul îți este ușurat.

Care Este Bonusul de Bun Venit la ContiCazino?

Întâi, este necesar să prezentăm pe scurt ce primești la bonus bun venit ContiCazino. La primele 3 depuneri vei primi bonus din valoarea depozitelor, până la 4.500 RON și încă 300 rotiri gratuite la slotul Book of Ra Classic. Vei fi recompensat pe măsura depunerii, după cum urmează:

Pentru a profita la maxim de banii pe care îi oferă Conticazino, trebuie să faci 3 depuneri. Astfel, vei primi încă 4.500 și vei avea în contul tău mai mulți bani pentru joc.

ContiCazino Bonus Fără Depunere

Orice cazino știe că unul din cele mai sigure moduri de a atrage jucătorii este prin a le oferi un bonus fără depunere. Astfel, aceștia pot obține rotiri sau bani cash pentru a juca la sloturile ContiCazino favorite. Și ContiCazino are un astfel de bonus care constă în 147 rotiri gratuite fără depunere, pe care le primești la validarea contului.

Cerințe Rulaj ContiCazino: Care Sunt?

Atât banii, cât și câștigurile rezultate din rotirile gratuite au câteva cerințe de rulaj ContiCazino pe care trebuie să le respecți. Hai să vedem în continuare ce rulaj bonus ContiCazino ai pentru fiecare:

Pentru a clarifica acest rulaj bonus ContiCazino, să oferim câteva exemple. Să zicem că depui 400 RON, deci vei primi încă 400 RON și 300 de runde gratuite. Atunci, suma de rulat va fi (400 + 400) x 35 = 28.000 RON. Dacă din cele 300 de rotiri gratuite vei câștiga 200 RON, atunci va trebui să rulezi 200 x 40 = 8.000 RON. La ContiCazino bonus fără depunere, pentru cele 147 de rotiri gratuite pe care le primești la validarea contului ai de îndeplinit un rulaj de 40x.

În afară de aceste cerințe rulaj ContiCazino, va trebui să mai respecți câteva condiții pentru a fi eligibil și pentru a putea efectua retrageri în urma bonusului. Nu uita să te informezi și despre depunere și retragere ContiCazino pentru a avea toate informațiile necesare!

Condiții de Rulaj ContiCazino: Ce Trebuie Să Mai Cunoști?

Nu uita ca te poți adresa oricând echipei de contact ContiCazino pentru orice nelămurire ai!

Concluzii

Aceste cerințe rulaj ContiCazino sunt necesare pentru ca organizatorul să se asigure că banii vor fi folosiți în scopul în care au fost dați: acela de a fi jucați. Abia după rularea în jocuri, poți efectua retragerea câștigurilor. Altfel, oricine care ar fi făcut o depunere ar fi putut să retragă o sumă mai mare – ceea ce nu este scopul unui bonus. Rulajul este simplu de îndeplinit, iar mulți jucători au reușit să câștige. Așadar, revendică și tu bonusul de bun venit de la ContiCazino pentru distracție garantată și câștiguri frumoase!

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

  • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
  • Depune minim 50 RON
  • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Citește mai mult:

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri Team Spirit VS G2

Analiză meci și ponturi pariuri Team Spirit vs G2

28 aprilie 2021

Scena de Esports a titlului Counter Strike Global Offensive se laudă deja cu o serie de evenimente desfășurate în acest an, iar turneele continuă să apară. Întorcându-ne un pic în timp, mai exact de la începutul anului și până în prezent, am avut parte de turnee importante precum BLAST Premier Global Final 2020, IEM Katowice, […]

Citeste mai mult
pariuri golf joc

Pariuri pe Golf – Tipuri de Pariuri și Turnee Importante

16 noiembrie 2021

Golful este un sport popular în toată lumea. Mulți amatori îl practică din pură plăcere, dar adevărații profesioniști participă la turnee dotate cu premii importante. PGA și European Tours sunt două mari asociații care organizează turnee la care poți plasa pariuri pe golf pe tot parcursul anului. Dacă și ție îți place acest sport, este […]

Citeste mai mult
bonus magic jackpot

Bonus Bun Venit Magic Jackpot – 2400 RON + 600 Rotiri Gratis

1 februarie 2024

Bonus cu Depunere 2400 RON + 600 Rotiri Gratuite Jocuri disponibile Shining Crown, Burning Hot Cerințe de rulaj 25x Valabilitate 30 zile În acest articol vom discuta despre oferta Magic Jackpot bonus bun venit care constă în 2400 RON și 600 de rotiri gratuite la primele două depuneri. Noi am reușit să îl obținem rapid […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!