conticazino depunere Blog   /   19 decembrie 2023   /   Paul Anghelescu

ContiCazino Depunere și Retragere 2024 – Plăți ContiCazino

5/5 - (5 votes)

E indicat să cunoști metodele de plată pentru a juca la ContiCazino. Vom discuta despre pașii pe care trebuie să-i faci pentru plăți ContiCazino și vom mai discuta și despre metodele de plată disponibile. Noi am testat cât de ușor se realizează o depunere ContiCazino și o retragere ContiCazino, iar astăzi îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre ambele operațiuni.

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Cum Se Face Depunere ContiCazino?

pasul 1 depunere conti
pasul 2 depunere conti
pasul 3 depunere conti

Procesul de ContiCazino depunere este extrem de simplu și implică numai câțiva pași ușor de parcurs. Hai să vedem mai departe care sunt acești pași pentru a-ți alimenta contul de jucător:

 1. Intră pe platforma ContiCazino și loghează-te în contul de jucător. Dacă nu ai unul, îți arătăm noi cum se face ContiCazino înregistrare.
 2. Apasă pe „Depunere”, butonul pe care îl găsești în colțul din dreapta sus.
 3. Selectează metoda de plată disponibilă.
 4. Va fi nevoie să urmezi instrucțiunile pentru fiecare metodă. De exemplu, la plata prin card bancar, este necesar să adaugi detaliile cardului: numărul cardului de pe față (format din 16 cifre), numele deținătorului, data expirării și codul CVV de pe spatele cardului (format din 3 cifre).
 5. Notează suma pe care vrei să o depui.
 6. Scrie codul bonus aferent promoției pe care o revendici. Dacă nu știm codul bonus aferent, ContiCazino vine în ajutorul nostru. Trebuie doar să apăsăm pe cadoul din dreptul rândului și ni se va deschide o fereastră cu toate bonusurile disponibile. Odată ce am selectat bonusul pe care îl dorim, câmpul de Cod Bonus se completează automat. Acest lucru reprezintă un mare avantaj, care ne ușurează procesul de depunere ContiCazino.
 7. Apasă „Depunere” pentru a finaliza procesul.

Așa cum poți vedea, operațiunea de depunere depunere se efectuează simplu, în câțiva pași. Trebuie să mai ai în vedere și comisionul de 2% pentru fiecare depunere pe care o faci. Aceasta este taxa pe viciu, merge la Bugetul de Stat și se deduce automat din depunerea ta.

Lucrurile nu se complică nici la retragere ContiCazino, după cum vei observa și tu în capitolul ce urmează.

Cum Faci o Retragere la ContiCazino?

La fel ca la ContiCazino depunere, procedura de ContiCazino retragere este extrem de simplă. Hai să vedem și aici pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a retrage fondurile din contul tău de jucător.

pasi retragere conti
 1. Loghează-te în contul tău de jucător ContiCazino.
 2. Apasă pe soldul pe care îl găsești în dreapta sus.
 3. Selectează „Cont”.
 4. Din meniul din stânga, alege „Retragere”.
 5. Scrie suma pe care vrei să o retragi și apasă butonul „Retragere”. Am descoperit că ni se oferă deja trei opțiuni prestabilite de sume pe care le putem retrage. Retragerea minimă realizată prin Card Bancar trebuie să fie de minim 50 RON, iar cea maximă este de 9.500 RON, așa că putem completa orice sumă din acest interval.
 6. Mai apasă încă o dată butonul de retragere ContiCazino. De asemenea, aici poți modifica suma de retras.

Operațiunea de ContiCazino retragere este, așadar, extrem de simplă. Solicitarea retragerii va fi aprobată în 1-2 zile lucrătoare. Mai mult, va trebui să ai contul verificat pentru a putea efectua retrageri. Îți arătăm cum se face asta în ghidul verificare cont ContiCazino. Este necesar să folosești aceeași metodă de ContiCazino retragere pe care ai folosit-o și la depunere ContiCazino.

Dacă ai făcut plata prin card, atunci vei avea datele cardului salvate și nu va fi nevoie să mai completezi ceva, în afară de codul de securitate CVV. În meniul din stânga, mai poți vedea și „Istoric tranzacții”. Aici îți poți consulta toate tranzacțiile efectuate, atât la retragere ContiCazino, cât și la depunere. Acum că știi cum să faci depuneri și retrageri, hai să vedem în capitolul următor ce metode de plată ContiCazino ai la dispoziție.

Iată câteva detalii în plus despre cazinouri card de credit!

Metode de Plată ContiCazino

pasi depunere conti

Dacă apăsăm pe Detalii privind depunerile online, ajungem la tabelul cu metode de depunere ContiCazino. Pentru a ajunge la tabelul cu metode de retragere ContiCazino, apăsăm pe Detalii privind retragerile online din formularul de retragere. Aici putem vedea exact care sunt opțiunile de plată, dar și care sunt sumele minime pe care le putem depune și retrage.

metode depunere conti
metode retragere conti

La ContiCazino depunere și retragere poți utiliza mai multe metode de plată ContiCazino online, precum:

Suma minimă atât pentru ContiCazino depunere, cât și pentru retragere este de 20 RON. Pe platforma ContiCazino poți consulta în detaliu fiecare metodă de plată, pentru a vedea și sumele maxime admise pentru depunere și retragere.

Dacă depunem o sumă de bani, aceasta va fi procesată instant. Pentru retragere ContiCazino există un timp de procesare care variază de la 0 la 4 sau chiar 5 zile lucrătoare, în funcție de bancă. Așadar, trebuie să avem puțină răbdare atunci când vrem să retragem suma câștigată. Să vedem acum care este bonusul de bun venit pe care ți-l oferă ContiCazino.

Citește mai multe și despre cazinouri Skrill și cazinouri Paysafecard!

Bonusul de Bun Venit la ContiCazino

Primele 3 depuneri ContiCazino îți vor aduce un bonus consistent. Valoarea acestuia este împărțită astfel:

Codurile bonus menționate trebuie introduse în câmpul despre care am vorbit la pașii de depunere, în funcție de valoarea depunerii pe care îl efectuezi. Așadar, dacă vei depune 300 RON, vei mai primi 300 RON din partea ContiCazino, astfel că vei avea în contul tău 600 RON. Valoarea maximă pe care ți-o poate oferi este de 4.500 RON. Rotirile gratuite se acordă numai la slotul Hot to Burn. Fiecare rotire are valoarea de 0,20 RON. Iată mai multe informații despre ContiCazino bonus bun venit.

Mai beneficiezi și de un bonus fără depunere la validarea identității. Astfel, poți primi 155 de rotiri gratuite fără depunere pe care să le folosești la slotul Starlight Christmas. Fiecare rotire valorează 0,2 RON. Rotirile au și cerință de rulaj 35x. Asta înseamnă că dacă vei câștiga, de exemplu, 100 RON din rotiri, va trebui să rulezi 100 x 35 = 3500 RON.

Citește și despre păreri ContiCazino de la alți jucători ca tine!

Concluzii

Procedura de plăți ContiCazino se efectuează extrem de rapid și simplu, în câțiva pași pe care i-am menționat. Fie că vrei să faci prima ContiCazino depunere sau să efectuezi o ContiCazino retragere, operațiunile se vor desfășura simplu și rapid.

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Citește și despre:

Află mai multe despre:

Alte Articole

superbet esports

Superbet eSports – Un ghid complet de pariere online

10 noiembrie 2020

Bonus Superbet eSports – În ce constă și cum îl obții? Pașii revendicării acestui bonus dela Superbet nu sunt deloc grei, trebuie să îndeplinești numai câteva criterii, dar și acelea sunt extrem de ușoare. Acestea fiind spuse, iată care sunt pașii revendicării noului bonus de bun venit eSports Superbet: Așa cum ți-am spus, să profiți […]

Citeste mai mult
maxbet pariuri sportive

Maxbet pariuri sportive – condiții rulaj 50 RON gratis

15 mai 2018

Maxbet fără depunere – câștigă bani jucând gratis Bonusul fără depunere de 50 RON de la Maxbet Sport este unul dintre cele mai atractive disponibile în momentul actual. Acest bonus îți permite să joci gratis de 50 RON și să câștigi bani la pariuri sportive. Mulți dintre cititorii noștri au întrebat care sunt condițiile de […]

Citeste mai mult
conditii rulaj fortuna bonus

Cerințe rulaj eFortuna – bonusurile SuperCazino

19 noiembrie 2018

În ghidurile trecute am discutat despre bonusurile exclusive pe care le poți avea atunci când te înregistrezi la Fortuna prin site-ul nostru. Așa cum probabil te așteptai, există și niște condiții rulaj Fortuna pe care trebuie să le îndeplinești pentru a le putea retrage. Află din acest articol tot ce trebuie despre cum poți să […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!