...
conticazino contact suport Blog   /   10 februarie 2022   /   Paul Anghelescu

ContiCazino Contact – Cum Ajungi la Suport ContiCazino?

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 ianuarie 2024

5/5 - (4 votes)

Atunci când întâmpini dificultăți, nelămuriri și apar probleme tehnice sau de altă natură, este recomandabil să folosești serviciul de suport ContiCazino. Hai să vedem, în acest articol, ce presupune ContiCazino contact și cum ajungi exact să iei legătura cu ContiCazino! Noi am testat toate mijloacele disponibile pentru a vedea care e cea mai rapidă și simplă metodă de contact!

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Pentru ce probleme te adresezi echipei de contact ContiCazino?

Departamentul de suport ContiCazino este disponibil pentru o varietate de probleme. De fapt, putem spune că poți rezolva tot ce ține de platformă. Astfel, te poți adresa serviciului de relații cu clienții pentru probleme/întrebări ce țin de:

Secțiunea de întrebări frecvente

Înainte de a lua legătura cu serviciul de suport ContiCazino, explorează secțiunea de întrebări frecvente. Aici poți găsi o rezolvare mult mai ușoară, fără vreun efort. Această secțiune se găsește în subsolul paginii, atât în versiunea de desktop/laptop a site-ului, cât și în versiunea de ContiCazino mobil.

Pagina de întrebări frecvente mai poate fi găsită la „Ajutor” din partea de sus a paginii din versiunea de calculator. În browserul de mobil, întrebările frecvente pot fi văzute și în meniul din colțul din dreapta sus. Varianta noastră preferată de a accesa secțiunea de întrebări frecvente este din meniu Asistență jucători, disponibil în contul tău.

asistenta jucatori conti

Ne-a surprins plăcut faptul că secțiunea FAQ de pe Conti este foarte extinsă, acoperind o varietate de subiecte cum ar fi înregistrare, cont, bonusuri, plăți, cazino, sport, situații tehnice, joc responsabil și securitate. Fiecare categorie are mai multe întrebări, deci este o șansă foarte bună să găsești răspunsul la problema ta fără să mai fie nevoie de echipa de contact ContiCazino.

Iată câteva exemple de întrebări frecvente la care vei găsi răspuns aici:

 • Pot anula retragerea solicitată?
 • Am solicitat retragerea pe cardul greșit. Cum îl pot schimba?
 • Care sunt taxele ce se percep la depunere?
 • De ce nu am primit link-ul de activare/codul de verificare prin SMS?
 • De ce am primit mai puțin în contul bancar decât suma confirmată?
 • Cum adaug un card nou pentru retragere?
 • Unde pot verifica condițiile bonusurilor?
 • Cum retrag balanța bonus?

Modalități pentru ContiCazino contact

Pentru contact ContiCazino, sunt disponibile 2 metode foarte ușor de folosit. Să vedem în continuare care sunt acestea și câteva informații importante despre ele:

conti ajutor chatbot
conti optiuni chatbot

Am testat cu atenție live chat-ul, iar agentul oferit de Conti, Florin M a fost foarte promt și ne-a lămurit în mai puțin de 5 minute, după cum poți vedea în imaginile de mai jos.

livechat agent florin
conticazino chat
conticazino raspuns chat

Îți amintim că odată ce ai terminat interactiunea cu agentul Conti, ești invitat să lași un rating în funcție de gradul de satisfacție. Noi am fost foarte mulțumiți de răspunsul prompt al lui Florin M, așa că i-am oferit rating maxim.

chat agent

Metodele de ContiCazino contact se găsesc în subsolul paginii, la „Contact”, atât în versiunea desktop, cât și în cea de mobil. De asemenea, în ambele versiuni, live chat ContiCazino mai poate fi găsit în colțul din dreapta jos. Aici se va deschide fereastra despre care am discutat mai sus. La fel ca secțiunea de întrebări frecvente, metodele de contact mai pot fi găsite în secțiunea „Ajutor” și în meniul paginii, dacă intri de pe mobil.

La momentul scrierii acestui articol, nu exista și un număr de telefon prin care poți contacta echipa de suport, dar poate, în timp, va apărea și un astfel de serviciu, dacă va fi necesar.

Concluzii

Departamentul de suport ContiCazino este necesar pentru a rezolva tot ce nu poate rezolva secțiunea de întrebări frecvente. Pentru a-ți economisi timpul, îți recomandăm să consulți întâi această secțiune de întrebări. Dacă nu vei găsi o rezolvare satisfăcătoare, atunci sigur aceasta va fi posibilă cu serviciul de asistență clienți. Ai la dispoziție două metode simple: email și live chat. Apelează la acestea atunci când întâmpini dificultăți la ContiCazino!

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Citește mai mult:

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
echipe de fotbal franța

Top echipe de fotbal din Franța

16 noiembrie 2020

Iată cum arată, în cazul acesta, topul celor mai de succes echipe de fotbal din Franța din Ligue 1: Paris Saint-Germain Prezentul este ciudat pentru PSG, care ar fi trebuit să se bucure de finala UCL disputată în 2020. Însă problema apare acum în duelul cu alte echipe fotbal Franța, care par să fi prins […]

Citeste mai mult
înregistrare cashpot

Înregistrare Cashpot – Cum deschizi cont Cashpot?

26 octombrie 2021

În acest articol, îți vom arăta ce trebuie făcut pentru a duce la bun sfârșit procesul de înregistrare Cashpot. Sunt câțiva pași pe care trebuie să-i parcurgi și nu doar că vei avea un cont Cashpot, ci și vei beneficia de un bonus de bun venit consistent și de o colecție foarte bogată de jocuri! […]

Citeste mai mult
reguli macao

Totul Despre Cum Se Joacă Macao – Reguli Macao

24 septembrie 2021

Număr de jucători 2-6 jucători Vârstă 8+ Durată Minimum 10-15 minute Echipament Pachet de 52 de cărți Dificultate Ușor Îți dorești să încerci un joc de cărți distractiv și dinamic, pe care îl poți juca cu tot grupul de prieteni? Dacă da, te vei bucura să descoperi cât de simplu este setul de reguli Macao. […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!