conticazino mobil app
Blog  /   februarie 10, 2022   /   Alex Simionescu

ContiCazino Mobil – Cum Joci Pe Aplicație ContiCazino?

5/5 - (4 votes)

Ghidul de față îți prezintă cum joci la ContiCazino mobil. Lucrurile sunt foarte simple și clare, dar ghidul de față rezolvă orice nelămurire. Vom discuta așadar despre ce poți să faci pe mobil, ce avantaje ai și ce modalități de joc pentru mobil îți sunt puse la dispoziție de către ContiCazino.

Bonus până la 4500 RON + 300 rotiri gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Avantaje pentru jocul pe ContiCazino mobil

Dacă te joci pe ContiCazino mobil, vei avea câteva avantaje față de jocul de pe desktop sau laptop. Să vedem mai departe care sunt acestea:

 • Mobilitate: acest avantaj este chiar în definiția (și numele) telefoanelor mobile. Oriunde și oricând te poți bucura de jocurile acestei platforme, din câteva apăsări. Așadar, ori de câte ori ai chef de un joc, te poți delecta cu el de pe telefon, din câteva apăsări de ecran.
 • Este mai comod: un alt avantaj general al telefoanelor mobile, inclusiv al cazinourilor online, este cel al comodității. Un smartphone se manevrează mult mai ușor decât un laptop. Te poți bucura de confortul casei tale, lăsând calculatorul deoparte și jucând mai confortabil de pe mobil.
 • Ecrane mai mici: faptul că ecranul nu îți răpește cea mai bună parte din câmpul vizual te ajută să nu obosești atât de repede. Ecranele mari sunt obositoare, astfel că ecranele mici ale mobilelor sunt preferate de mulți jucători pentru că oferă o experiență mai plăcută.

Acestea sunt doar câteva avantaje dintre numeroasele atuuri pe care le are jocul cu ContiCazino mobil, dar pentru a te bucura de ele trebuie să te asiguri că ai un cont ContiCazino.

Există aplicație ContiCazino?

La momentul scrierii acestui articol, nu există o aplicație ContiCazino, dar este posibil să apară în viitor. Multe cazinouri dezvoltă și aplicații de mobil și de aceea ne așteptăm să existe cândva și ContiCazino app. Însă, până atunci, nu te oprește nimic să profiți de bonus de bun venit ContiCazino, pe care îl poți revendica din browserul de mobil, fără a fi nevoie de aplicație instalată!

Atunci când va apărea, suntem siguri că o vei găsi în ambele variante pentru ambele sisteme de operare, atât ContiCazino Android, cât și ContiCazino iOS. Aceasta va aduce la rândul ei mai multe avantaje, alături de cele care deja există și despre care am vorbit puțin mai sus.

Cum joci pe platformă fără ContiCazino app?

Chiar dacă nu ai o aplicație ContiCazino disponibilă, te poți juca din browserul mobilului. Astfel, pornește orice browser de mobil precum Chrome, Safari, Mozilla sau altele, scrie adresa conticazino.ro și loghează-te cu credențialele tale.

Pe ContiCazino mobil, site-ul este puțin schimbat pentru a se potrivi dimensiunilor diferite ale ecranelor de smartphone. De exemplu, categoriile afișate sus în versiunea de laptop/desktop (cazino, pariuri, pariuri live, promoții și ajutor), pe mobil se află în meniul din colțul din dreapta sus. Chiar și așa, pagina web rămâne la fel de simplă și intuitivă și poți găsi orice joc la fel de rapid.

Nu uita că pentru a te bucura la maxim de site este indicat să realizezi o verificare ContiCazino!

Ce trebuie să mai știi despre jocul de pe mobil?

În continuare, îți vom mai oferi câteva detalii despre jocul de pe mobil la ContiCazino:

 • Orice joc pe care îl găsești în versiunea de laptop sau desktop se găsește și pe mobil. Altfel spus, portofoliul de jocuri nu suferă vreo schimbare pe mobil.
 • Te poți înregistra, poți face o depunere sau retragere ContiCazino și efectua orice altă operațiune și pe mobil.
 • Poți beneficia de aceleași bonusuri și pe ContiCazino mobil pe care le revendici și pe desktop/laptop.
 • Jocul de pe mobil este 100% sigur și se bucură de același grad de securitate ca pe orice alt dispozitiv.
 • Site-ul este optimizat și pentru jocul pe mobil, astfel că te poți juca orice fără să pierzi ceva din experiența de joc, chiar și fără o aplicație ContiCazino. De fapt, după ce ai văzut în prima parte a articolului, poți avea și câteva avantaje.
 • De asemenea, toate jocurile își schimbă puțin aspectul în ceea ce privește butoanele tocmai pentru a se încadra în ecranele de joc și a putea folosi cu ușurință toate funcțiile jocului.
 • Versiunea de mobil a paginii web este accesibilă oricărui tip de dispozitiv, deci poți folosi ContiCazino iOS și ContiCazino Android.

Concluzii

Chiar dacă nu există (încă) o aplicație ContiCazino, jocul de pe mobil este excelent și preferat de numeroși jucători. Pagina este excelent optimizată pentru astfel de dispozitive, deci până când va apărea o aplicație, poți juca din browser. Toate funcțiile cu care te-ai obișnuit de pe desktop sau laptop sunt prezente și aici, deci poți realiza depuneri și retrageri de pe telefonul tău și chiar poți îndeplini condiții rulaj ContiCazino. De asemenea, te vei bucura de aceleași jocuri de top, deci folosește și tu ContiCazino mobil pentru distracție oriunde, oricând și oricât de multă!

Bonus până la 4500 RON + 300 rotiri gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Citește mai mult:

Află și despre:

Alte Articole

promoții maxbet

Promoții Maxbet cu Premii – Maxbet Săptămâna Câștigurilor

4.6/5 – (16 votes) Începutul lunii octombrie vine cu promoții la Maxbet care te vor surprinde și te vor pune în avantaj când joci la sloturi. Așa că ce-ar fi să continui sezonul rece cu niște rotiri gratuite la Maxbet Săptămâna Câștigurilor? Află mai jos câte rotiri poți să primești și ce ai de făcut […]

Citeste mai mult
superbet promotie euro cu premii

Promoție Superbet – 50 Rotiri Gratuite Superbet

5/5 – (8 votes) Ultima lună de vară începe în forță la cazinoul Superbet, astfel că echipa a decis să le ofere jucătorilor o super promoție Superbet cu premii. Continuă să citești pentru a afla cum revendici cele 50 rotiri gratuite Superbet puse în joc! În ce constă această promoție Superbet? În perioada 3 – […]

Citeste mai mult
betano promotii sport

Betano Promoții Sport – Betano 52 RON Free Bet

5/5 – (5 votes) Pasionații de pariuri sportive au acum propria pagină dedicată promoțiilor sport de la Betano! Vei fi mereu la curent cu cele mai noi Betano promoții sport care apar în secțiunea de oferte a operatorului. Așadar, revino mereu pe SuperCazino și revendică promoții sport Betano ! Betano Free Bet 52 Lei la […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă