craciun vlad cazino
decembrie 10, 2019   /   Paul Anghelescu

Vlad Cazino oferă cadouri zilnice de sărbători

Rating Slot

Luna sărbătorilor este în plină desfășurare și probabil că ai început deja listele pentru cadouri. Vlad Cazino a pregătit la rândul său cadouri pentru tine și te așteaptă în fiecare zi cu un premiu special. Deschide și tu Calendarul de Advent Vlad Cazino și descoperă cadourile!

Pe lângă împodobirea bradului, întâlnirile cu prietenii, vizita la târgul de Crăciun sau bifarea unor fapte bune, ce ar fi ca în decembrie să participi la un calendar-promoţie care îţi aduce zilnic premii inedite? Participă şi tu la calendarul care îţi aduce zilnic premii de Crăciun Vlad Cazino în perioada 1 – 24 decembrie!

imagine cu logo-ul de la vlad cazino online

Vlad Cazino

Deschide Calendarul de Advent în fiecare zi și profită de cadouri de Crăciun Vlad Cazino!

La această promoţie Crăciun Vlad Cazino pot participa numai jucătorii înregistraţi, care au deja cont pe site, aşa că tot ce trebuie să faci este să te loghezi, să intri zilnic pe pagina de promoţie şi să vezi ce surpriză ţi-a rezervat calendarul advent în acea zi specifică. Poţi câştiga astfel o mulţime de premii diferite, în funcţie de norocul, dar şi de priceperea ta într-ale gamblingului şi jocului de noroc.

Ce poţi câştiga la acest calendar de advent Vlad Cazino?

premii de crăciun vlad cazino

Toate premiile şi detaliile despre acestea sunt dezvăluite integral în ziua respectivă. Şi, pe lângă “bunătăţi în pantofi” sau diploma de “Cel mai bun purceluş al anului” iată care sunt aceste premii de Crăciun Vlad Cazino:

Rotiri gratuite

Dacă nu ai niciun alt bonus activ, atunci când ziua din calendarul advent îţi spune că ai “rotiri gratuit”, activezi oferta Vlad Cazino de Crăciun, bonusul respectiv, şi vei primi automat 10 rotiri gratuite la unul dintre jocurile din cazino.

Le foloseşti, cu puţin noroc câştigi şi te poţi bucura apoi de premiul complet.

Bani Cash și alte surprize

Surpriza este maximă în această promoție. În fiecare zi primești ceva nou, iar premiile sunt printre cele mai variate. De fiecare dată afli exact în acea zi ce primești. Poate că vei primi inclusiv bani cash cadou în cadrul calendarului de advent. Pentru că este luna cadourilor, această promoţie Crăciun Vlad Cazino îţi aduce toate motivele de bucurie. Trebuie doar să fii înscris, să stai cu ochii pe ceea ce se întâmplă în pagina de promoţie şi să îţi revendici premiul.

Bonusuri

De-a lungul acestei luni, calendarul de advent Vlad Cazino va avea diferite bonusuri pe care le poţi folosi la jocurile de noroc. Dublarea depunerii sau dublarea câştigurilor sunt câteva dintre acestea, însă nu şi singurele.

Ce poţi face cu banii câştigaţi în această promoţie Crăciun Vlad Cazino?

cadouri promoție crăciun vlad cazino

Cu siguranţă vei fi cucerit şi tu de acest joc în care surprizele se țin lanț. Practic, la Vlad Cazino, în fiecare dimineaţă îţi descoperi cadourile “din ghetuţe”, pe care mai apoi le poţi şi multiplica din punct de vedere valoric.

Profită de toate premiile calendarului şi de oferta Vlad Cazino de Crăciun şi, după ce câştigi, foloseşte banii într-un mod plăcut şi folositor!

1). Cumpără cadouri pentru tine şi pentru toţi cei dragi!

Fii Moş Crăciun pentru tine, dar şi pentru cei dragi. Cu banii câştigaţi în această promoţie Crăciun Vlad Cazino îţi poţi achizitona acel obiect la care te gândeai de ceva timp sau îi poţi investi în cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

2). Deschide un cont de economii!

Dacă eşti genul mai pragmatic şi, în plus, câştigul a fost unul substanţial, decembrie ar fi un prilej bun pentru a-ţi deschide un cont de economii pe care să îl alimentezi ori de câte ori norocul îţi surâde din nou. Apoi, foloseşte această investiţie pentru o idee în care crezi şi pe care vrei să o materializezi.

3). Te simţi norocos? Joacă cel puţin o parte din bani la alte sloturi Vlad Cazino

Norocos sau talentat, nu contează! În cazul în care îţi place riscul şi ştii că, până acum, nu ai riscat fără să câştigi, atunci foloseşte o parte din bani la alte jocuri de noroc de pe Vlad Cazino.

Care este istoria calendarului de advent?

“Advent” vine din latinescul “Adventus”, care s-ar traduce prin “aşteptare”. Astfel, calendarul de advent este perioada de aşteptare de până la Naşterea lui Iisus Hristos, ultima zi a acestui calendar fiind Ajunul Crăciunului, 24 decembrie.

Apariţia primului calendar de advent datează, se pare, din 1851, atunci când familiile confecţionau acest calendar din carton şi fiecare zi includea câte o scenă biblică.

Astăzi, varianta modernă a acestui calendar implică activităţi, premii şi tot felul de recompense, toate dezvăluite în acea zi specifică. Deseori vei întâlni astfel de calendare în magazinele online și nu numai.

Fii şi tu mai aproape de darurile lui Moş Crăciun, participând la această promoţie Crăciun Vlad Cazino, bucură-te de cadouri de Crăciun Vlad Cazino şi cu siguranţă experienţa acestor Sărbători va fi una şi mai frumoasă!

imagine cu logo-ul de la vlad cazino online

Vlad Cazino

Deschide Calendarul de Advent în fiecare zi și profită de cadouri de Crăciun Vlad Cazino!

Alte Articole

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă