superprono superbet
Blog  /   martie 15, 2021   /   Mihai Babciuc

Promoții Superbet cu Premii – 200.000 RON săptămânal

Superbet este unul dintre acei operatori care oferă o grămadă de bonusuri și promoții jucătorilor săi, dar și oferte atractive pentru jucătorii noi. Cele mai speciale dintre acestea sunt, cu siguranță, acele promoții Superbet cu premii, iar de curând a fost lansat oferta SuperProno Superbet prin care câștigi 200.000 RON.

200.000 RON Săptămânal

SuperProno Superbet

Intră în cursa SuperProno Superbet și poți câștiga până la 200.000 RON săptămânal pentru răspunsurile corecte pe care le dai la întrebările adresate legate de meci.

SuperProno Superbet – 200.000 RON Săptămânal

SuperProno este una dintre cele mai bune ocazii pe care poți să le ai pentru a câștiga premii mari! În acest articol vom vorbi despre promoție Superbet SuperProno, în ce constă această ofertă, care sunt pașii de participare și cele mai importante condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a participa. Deși este simplu de tot, acest ghid te va ajuta să-ți maximizezi șansele de câștig și de asemenea, te va informa pentru a evita unele surprize neplăcute. 

Ce înseamnă SuperProno Superbet?

Pe scurt, promoția constă în oportunitatea de a face câteva pronosticuri cu privire la un meci de fotbal dintr-un campionat important din lume. Este ca la pariuri, doar că aici ai disponibile patru întrebări și nu există cote, câștig potențial și mize cum să întâmplă la biletele normale de pariuri. Aici trebuie să dai cele patru predicții și să vezi ce iese după terminarea meciului. Aceste întrebări pot fi de genul:

  • „Care va fi rezultatul final al meciului?”
  • „Va fi penalty sau cartonaș roșu?”
  • „Ce echipă va primi cele mai multe cartonașe galbene?”
  • „Care va fi numărul de cornere din meci?”.

Întrebările pentru Superbet pronosticuri sunt diferite de la săptămână la săptămână. Fiecare întrebare de la pronosticuri Superbet oferă un număr de variante de răspuns care poate varia și de la două la șase. De asemenea, important de menționat că promoția Superprono Superbet are loc săptămânal și o poți accesa și pe Superbet app.

Ce poți câștiga cu pronosticuri Superbet?

Premiile sunt oferite sub forma unor bonusuri. În total, suma este de 200.000 de lei pe săptămână, împărțită în mai multe:

  • 70.000 de lei pentru două răspunsuri corecte
  • 70.000 de lei pentru trei răspunsuri corecte
  • 60.000 de lei pentru patru răspunsuri corecte. 

Aceștia sunt banii care sunt puși la bătaie în fiecare săptămână de către Superbet și se împarte la numărul celor care se încadrează la un prag. Dacă te vei afla printre norocoșii câștigători, îți recomandăm să consulți și ghidul nostru pentru o retragere Superbet eficientă.

Cum poți participa la Superbet SuperProno

Pasul 1

Accesează pe oricare dintre ofertele de mai pe această pagină dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Intră în contul de jucător, sau creează-ți un cont nou Superbet, în cazul în care nu ai încă unul

Pasul 3

Autentifică-te pe pagina specială SuperProno Superbet și începe să răspunzi la întrebări.

Pentru a participa la aceste Superbet pronosticuri, trebuie în primul rând să ai deja un cont pe această platformă online. Este posibil să mai fie nevoie să îți validezi vârsta, deși, dacă ai deja un cont deschis, trebuie să ai cel puțin 18 ani. Poți participa o singură dată pe săptămână și nu poți primi mai mult de un premiu în cadrul promoției.

Totodată, dacă nu ai cont nou Superbet, îți poți deschide unul, fiind disponibilă și pentru clienții noi, după formularul de înregistrare, va trebui să treci și prin procesul de verificare cont Superbet pentru a ți se valida contul. După ce ți-ai făcut cont, trebuie să te autentifici pe pagina specială SuperProno Superbet și să răspunzi la întrebările săptămânii.

Ce mai trebuie știut despre promoție Superbet pronosticuri?

Există anumite reguli foarte importante pe care trebuie să le cunoști înainte de a-ți încerca norocul la pronosticuri Superbet. La acestea, rezultatul final este doar cel după cele 90 de minute regulamentare de joc. Așadar, nu sunt puse la socoteală loviturile de departajare sau timpul de prelungire, desigur, doar dacă se spune asta în întrebare.  Timpul de prelungire se referă la cele două reprize a câte 15 minute, nu de cele câteva minute pe care le acordă arbitrul la sfârșitul fiecărei reprize. Acesta intră în definiția timpului regulamentar de joc.

Așadar, se vor lua în considerare doar golurile din timpul regulamentar, la fel și cartonașele galbene. De asemenea, nu se iau în considerare cartonașele primite de non-jucători, precum antrenori, rezerve sau jucători care au ieșit de pe teren, iar cartonașul roșu nu înseamnă două galbene.

Bonusul: valabilitate și ce poți face cu el

Bonusul ca urmare a SuperProno Superbet se acceptă în maxim 24 de ore de când acesta a ajuns în contul tău de jucător, altfel acesta expiră în mod automat. Trebuie doar să apeși butonul „Accept” din notificarea care îți apare atunci când te loghezi în contul tău.

Atunci când va deveni activ, bonusul Superbet SuperProno prezintă trebuie rulat în cel mult șapte zile. Altfel, acesta ca fi anulat, alături de toate câștigurile asociate.

Este foarte important de reținut că doar un singur bonus poate fi activ în balanța bonus de la secțiunea Sport, deci trebuie să ai grijă să nu mai fie activat altul. Spre exemplu, dacă abia ți-ai făcut cont și ai activat bonusul de bun venit, atunci trebuie să aștepți rularea acestuia înainte de a juca la pronosticuri Superbet. De asemenea, operatorul pune în așteptare timp de trei zile bonusul nou primit iar în aceste zile poți termina rulajul bonusului activ.

Condiții de Rulaj pentru SuperProno Superbet

Acest bonus nu se poate retrage imediat după ce ai câștigat. De fapt, dacă încerci să faci asta, câștigul tău ca urmare a Superbet SuperProno va fi anulat. Este nevoie de îndeplinirea unor condiții de rulaj de x3. Altfel spus, dacă vrei să folosești 200 de lei bonus, trebuie rulați 600 de lei. Este nevoie de cote de cel puțin 1,60 în cazul pariurilor single și de cota totală de cel puțin 2,50 pentru biletele acumulator. Cota minimă a fiecărui meci din biletul de tip acumulator trebuie să fie de 1,10. La pariurile sistem, cota totală a celei mai mici combinație trebuie să fie de cel puțin 1,60.

Este important să ai în vedere că primii bani care se folosesc într-un pariu sunt cei din balanța reală, și nu cei din balanța bonus.

Concluzii – promoție Superbet premii

Cu Superbet pronosticuri, operatorul ajută jucătorii să-și crească șansele de câștiguri. Dar este nevoie să joci inteligent și să te informezi cu privire la termenii și condițiile promoției. De aceea, îți recomandăm să citești cu atenție tot ce scrie pe pagina Superbet pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când dorești să faci o retragere.

200.000 RON Săptămânal

SuperProno Superbet

Intră în cursa SuperProno Superbet și poți câștiga până la 200.000 RON săptămânal pentru răspunsurile corecte pe care le dai la întrebările adresate legate de meci.

Urmează o altă promoție Superbet premii!

Oferta Superbet Crăciun a expirat!

SuperCalendarul de Crăciun – Promoție Superbet

Dacă spunem decembrie spunem promoție de Crăciun Superbet și surprize felurite pentru fiecare fan joc. Participă și tu la SuperCalendarul de Crăciun ca să deschizi un cadou în fiecare zi și să te bucuri de mai multe experiențe palpitante, fără pierderi sau riscuri în plus. Descoperă zilnic câte o ofertă fulger valabilă 24 de ore, personalizată pe stilul de joc al fiecărui jucător, ca bonusuri și șanse de câștig multiplicat.

Calendarul Advent Superbet

Zeci de bonusuri zilnice

Liuna decembrie va fi, cu siguranță, cea mai profitabilă lună pentru jucători. La Superbet vei avea parte de surprize zilnice, bonusuri, premii, dar și super promoții care îți vor face iarna mai frumoasă!

Ce poți să câștigi la Supercalendarul de Crăciun?  

Superbet Crăciun fericit îți dorește prin premiile pe care ți le pune la dispoziție, ca tu să te poți bucura de un plus de experiență în gambling fără costuri în plus.

Timp de o lună întreagă, începând cu 1 decembrie 2020, ora 00:01, până pe 24 decembrie 2020 la ora 23:59, fiecare jucător înscris la această super promoție de Crăciun Superbet va avea ocazia să descopere promoții zilnice personalizate ce include bonusuri la depunere, bonusuri pentru evenimente specifice, bonusuri prin extrageri aleatorii, bonusuri pentru activitate și oferte de câștig multiplicat. În plus, fiecare jucător care se înscrie și obține bonus în cadrul promoțiilor SuperCalendarului de Crăciun primește o șansă la Marea extragere finală care va avea loc în data de 24.12.2020.

Cum participi la promoția Superbet Crăciunul acesta?

Rămâi în fiecare zi alături de Superbet și Supercalendarul de Crăciun ca să beneficiezi de oferte unice și limitate, special create pentru utilizatorii înregistrați pe superbet.ro. Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a fi la curent cu beneficiile întregii promoții Superbet Crăciun.

Pasul 1

Dă click pe oferta de mai sus.

Pasul 2

Accesează pagina dedicată evenimentului SuperCalendarul de Crăciun.

Pasul 3

Optează pentru promoția în curs, apăsând pe fereastra în care este afișată promoția zilei respective.

Dacă încă nu ai un cont creat pe platforma Superbet, atunci acest moment este perfect pentru a începe să joci și să profiți de super bonusuri care te pot ajuta să prinzi cele mai mari câștiguri. Află acum cum poți să îți creezi un cont nou dând click pe: înregistrare Superbet și validare cont Superbet.

Promoție Superbet de Crăciun – Ce trebuie știut înainte să participi

Pentru a putea să guști din plin plăcerea jocului, este important să fii atent la regulile de joc și să beneficiezi la maxim de bonusurile puse la dispoziție. Este important să știi că fiecare ofertă din SuperCalendarul de Crăciun este valabilă o singură dată pe zi pentru fiecare jucător înregistrat. Mai mult, te sfătuim să fii atent la fiecare zi de promoție întrucât jucătorii care nu s-au înscris respectând pașii de înscriere sau care s-au înscris prea târziu nu vor putea beneficia de bonusurile puse în joc.

Mărește-ți șansele de câștig la marea promotie de Craciun Superbet și stai pe fază în fiecare zi pentru a prinde actualizările de la ora 18:00. Numărul tău de șanse este calculat în funcție de numărul de promoții finalizate (numărul de bonusuri primite) în cadrul SuperCalendarului de Crăciun. Nu uita să folosești și app Superbet atunci când vei profita de promoții.

Ai mare grijă la secțiunea de bonus din contul tău. Ca să fii eligibil pentru a participa la marea promoție de Crăciun Superbet, a primi bonusul în cont și a-l utiliza secțiunile de pe superbet.ro (Sport, Live, Casino Live, Loto), bonusul sau secțiunea de bonus nu trebuie să fie blocate. Dacă vei primi un bonus dar secțiunea aferentă acestuia, din contul tău, va fi blocată, nu vei putea să beneficiezi de câștigurile tale aferente promoției.

Cum beneficiezi de bonusul Superbet oferit de sărbători?

Noi îți oferim credit bonus pentru ca tu să ai undă verde la joc, atunci când vremurile cer cel mai tare o activitate satisfăcătoare în ambianța relaxantă a căminului tău. Odată câștigat, bonusul ajunge la tine în 48 de ore de la finalizarea promoției la care participi. Ca să fie cu adevărat al tău, la rândul tău, trebuie să îl accepți în termen de 24 de ore, nu de alta, dar nu ne-am dori să te trezești fără de el. După ce ești sigur că l-ai înhățat și activat, utilizează bonusul timp de 2 zile pe platforma Superbet așa cum îți place ție și încearcă o nouă zi pentru a descoperi noi surprize pentru tine puse direct în calendar, de Superbet.

Nu uita să iei în calcul îndeplinirea acelor condiții de rulaj Superbet atunci când vrei să efectuezi cereri de retragere a banilor, pe care le vei găsi disponibile zilnic, în cadrul fiecărei oferte. În caz contrar, câștigurile tale aferente bonusului respectiv vor fi anulate.

Concluzii

În decembrie, fii relaxat, de joc ne ocupăm noi! Vrei să descoperi mai mult? Intră pe pagina de concurs SuperCalendarul de Crăciun și consultă regulamentul complet de participare pentru a putea să petreci mai mult timp așa cum îți place ție, fără mai multe compromisuri.

Calendarul Advent Superbet

Zeci de bonusuri zilnice

Liuna decembrie va fi, cu siguranță, cea mai profitabilă lună pentru jucători. La Superbet vei avea parte de surprize zilnice, bonusuri, premii, dar și super promoții care îți vor face iarna mai frumoasă!

Informații Generale

Mai jos te poți informa de cele mai importante informații despre promoții Superbet cu premii.

Ești deja un jucător fidel celor de la Superbet? Atunci articolul următor este exact ceea ce ai nevoie pentru a afla toate informațiile despre beneficiile pe care le ai dacă te joci mereu la jocuri de cazino. Premii Superbet sunt multe, iar la fel de multe sunt și promoțiile active zilnic, săptămânal, lunar și de foarte multe ori în timpul anului la ocaziile speciale. Citește mai departe acest articol și află ce fel de premii pot sta în spatele unor promoții Superbet, cum poți participa la acestea și cât de simplu este.

Promoții Superbet pentru jucătorii deja înregistrați

Dacă ar fi să luăm fiecare ramură a ofertei de promoții Superbet, ar trebui să fie explicate toate detaliile despre toate promoțiile, deoarece acestea sunt destul de diferite în funcție de jocurile pe care le vizează și de modul în care se desfășoară. P

entru a te ajuta să înțelegi cât mai bine întreaga gamă de promoții Superbet, am realizat o clasificare a tuturor premiilor și promoțiilor de care poți beneficia dacă ești un jucător deja înregistrat la Superbet. Mai mult decât atât, oferta de promoții nu este alcătuită doar din premii Superbet și promoții, dar și din tombola Superbet sau rareori o extragere Superbet, dar voi vorbi despre asta în rândurile ce urmează.

Promoții Superbet care au loc cu ocazia unei sărbători populare

Printre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc din România, Superbet sunt cei care mereu vor avea promoții Superbet active atunci când sărbătorile populare din timpul anului urmează să înceapă. Exemplele clasice de festivaluri organizate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau schimburile dintre anotimpuri sunt cele mai bune dovezi ale faptului că Superbet pune preț pe părerea audienței de jucători pe care a format-o și nu vrea să dezamăgească atunci când vine vorba despre organizarea celor mai mari și avantajoase promoții.

De cele mai multe ori, aceste promoții organizate cu ocazia unor evenimente importante vin la pachet și cu o serie avantajoasă de premii Superbet pe care orice jucător le-ar dori. De exemplu, un turneu de sloturi organizat cu ocazia începerii sezonului estival sigur va avea un buget de premiere de zeci de mii de lei din care vor fi premiați sute de jucători. Condițiile clasice de participare la un astfel de festival de sloturi nu sunt deloc greu de atins. Totul este organizat pentru ca jucătorii să primească bani gratis, bonusuri și rotiri gratuite, dar și sesiuni relaxante și satisfăcătoare de pariere.

Premii Superbet care satisfac orice jucător pasionat de cazino online

Aceste premii Superbet oferite în urma participării la unul dintre evenimentele organizate de acest furnizor nu vor crea absolut niciodată controverse. Ce anume poți avea de argumentat împotriva unui premiu în valoare de 30.000 de euro împachetat foarte aspectuos sub mantaua unui autoturism? sau a unei vacanțe exotice de 10 nopți pe o insulă necunoscută. Întreaga categorie de premii Superbet este variată.

Extragere Superbet pentru premii mari

Premiile mari oferite de Superbet trebuie să respecte legea jocurilor de noroc, iar cel mai bun mod pentru a garanta acest lucru este o extragere Superbet cum nu ai mai văzut. Cel mai norocos să câștige! În acest mod, Superbet oferă șanse egale tuturor participanților la promoție. Câteodată, în cazul unor turnee de sloturi, unde numărul participanților este foarte mare, se va forma un clasament în funcție de suma pariata la sloturile implicate în turneu.

La sfârșitul turneului, numai primii jucători clasați vor participa la o extragere Superbet pentru marele premiu. Aceste premii Superbet care valorează destul de mult pot să difere în funcție de promoție începând de la bilete la anumite festivaluri ce vor avea loc în apropierea datei promoției, în excursii sau experiențe unice pentru una sau mai multe persoane, în obiecte electronice precum telefoanele sau tablete sau chiar în autoturisme, vacanțe foarte scumpe sau premii mari în bani. Tu asigură-te că te distrezi participând și că ajungi în clasament pentru a intra în cursa pentru o extragere Superbet.

Tombola Superbet și frecvența cu care apar promoții noi pe platforma

Chiar dacă este vorba de o tombolă Superbet care se poate organiza chiar și zilnic în unele dintre situații sau dacă vorbim despre o simplă promoție cu rotiri gratuite, acestea pot să apară destul de frecvent. Nu poți afla de începerea acestora decât dacă ești deja înregistrat atunci când sunt lansate.

Dacă ar fi să discutăm la rece despre cât de des poți participa la promoții sau la o tombolă Superbet, fii sigur că aceste tipuri de promoții sunt active foarte frecvent. Ba chiar, te provoc să accesezi website-ul Superbet și să intri în secțiunea de promoții. Acolo vei putea găsi absolut în fiecare zi anumite promoții care sunt active și crede-mă că nu sunt puține. Superbet are promoții active zilnic, săptămânal, lunar și anual. Te poți bucura de ele în orice moment!

Turnee de sloturi, extragere Superbet și Premii pe măsură

Turneele de sloturi sunt cele mai incitante evenimente pentru toți jucătorii pasionați și dornici să prindă acele funcții speciale din care rezultă premii foarte mari. Cel mai recent turneu de sloturi organizat de Superbet a pus în joc mai mult de 30.000 RON în premii care au ajuns la sute de jucători. Și tu poți fi unul dintre ei dacă doar ești înregistrat deja când începe turneul și dacă te joci la sloturile tale preferate!

Unde pot afla despre cele mai noi promoții?

Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce apare nou pe Superbet în materie de promoții și tombole sau extrageri, poți să verifici mereu profilul de jucător în secțiunea de promoții.

Dacă vrei puțină flexibilitate, aruncă o privire zilnic pe supercazino.ro. Postăm zilnic noutăți despre toate promoțiile și ofertele care apar la toți furnizorii de jocuri de noroc din România. Spor la câștiguri!

Alte Articole

promoții maxbet

Promoție Maxbet Paște – Câștigă un apartament Maxbet

Ne apropiem din ce în ce mai mult de sărbătorile Pascale și se pare Maxbet a pregătit și lansat deja o promoție pentru a celebra sărbătoarea pe care așteptăm cu toții. Vorbim despre o listă cu 100 de premii, un apartament Maxbet și maxpremii de Paște. Ești la fel de pregătit cum suntem noi? În […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri heroic vs saw

Heroic VS SAW – Analiză meci și ponturi pariuri

Scena competitivă a titlului Counter Strike ne oferă o mulțime de evenimente și turnee în acest an, motiv pentru care, aici vei găsi, zi de zi, cele mai bune analize de meciuri disputate în cadrul titlului. Primul turneul al anului a fost IEM Katowice 2021, câștigat de către Gambit, urmat de către ESL Pro League […]

Citeste mai mult
fortuna blackjack

Fortuna Blackjack Online – Învinge dealerul și câștigă

În această pagină vei găsi toate detaliile despre oferta BlackJack Fortuna, tipurile de jocuri de BlackJack ce pot fi abordate acolo, dar și informații “la cald” despre bonusuri. Dacă ești un împătimit al jocului de BlackJack eFortuna este locul unde ai vrea să îți petreci fiecare minut de pariere. Toate jocurile de BlackJack Fortuna disponibile […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă