superbet promotie euro cu premii Blog   /   13 ianuarie 2023   /   Mihai Babciuc

Promoții Superbet cu Premii – Turneu Playson Superbet

5/5 - (11 votes)

Pentru că nimic nu se compară cu un turneu, Superbet organizează Turneu Playson în perioada 07 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023 și pune la bătaie premii de 1.500.000 RON. Citește în continuare pentru a afla cum poți fi premiat! 

Turneu Playson
 • Fond de premiere de 1.500.000 RON
 • Miza minimă 1 RON
 • Joci la sloturi și câștigi

În ce constă această promoție Superbet? 

Turneu Playson Superbet se desfășoară în perioada 7 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023 și le oferă șansa jucătorilor să câștige premii în cash și nu numai. Turneul se desfășoară în mai multe etape, după cum urmează: 

Nu uita că avem pregătite pentru tine o mulțime de promoții Superbet cu depunere, dar și promoții zilnice Superbet

Cum poți participa la Superbet Turneu Playson? 

Condițiile de participare pentru acest turneu sunt foarte ușor de îndeplinit, iar noi îți explicăm exact pașii pe care să îi urmezi: 

Pentru a-ți mări probabilitatea de a câștiga, joacă cât mai mult, fie de pe desktop, fie cu ajutorul Superbet aplicație

Puncte și Premii Turneu Playson Superbet

Deși etapele fac parte din cadrul aceluiași turneu, acestea au fonduri de premiere diferite și condiții diferite de a acumula puncte, după cum vei vedea mai jos. 

Turneu Playson Cupa Mondială 

Turneul Rotirile Moșului

Turneul Cash Days de Anul Nou

Turneul Playson After Party

Alte informații importante

Concluzii

Joacă în perioada 7 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023 la sloturi și urcă în clasament. Cu cât ajungi mai sus cu atât de bucuri de premii mai mari în cadrul Superbet Turneu Playson!

Turneu Playson
 • Fond de premiere de 1.500.000 RON
 • Miza minimă 1 RON
 • Joci la sloturi și câștigi

Urmează o altă promoție Superbet care încă este valabilă!

Promoții Superbet – 500 RON Bonus + 23 RON Freebet

La Superbet nu poți sărbători mai bine evenimentele de fotbal decât cu super oferte și bonusuri! Continuă să citești pentru a afla cum poți beneficia de 500 RON Bonus și 23 RON Freebet la promoții Superbet cu premii!

500 RON Bonus + 23 RON Freebet
 • Deschizi cont și îți validezi identitatea
 • Faci o depunere și primești 500 RON Bonus
 • Pariezi 22 RON și primești 23 RON Freebet

În ce constă această promoție Superbet?

În perioada 15 iulie 2022 – 13 martie 2023 poți beneficia de 500 RON bonus + 23 RON freebet Superbet. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont, faci o depunere și pariezi 22 RON pentru a primi un pariu gratuit Superbet.

Dacă vrei să beneficiezi de și mai multe promoții, nu uita că promoții Superbet zilnice te așteaptă!

Cum obții 500 RON Bonus + 23 RON Freebet Superbet?

Pentru așa o ofertă ai crede că pașii vor fi mult mai complexi, dar din fericire pentru tine, nu este cazul. Citește mai jos pentru a afla ce ai de făcut:

Alte informații importante

Dacă vrei să aflii mai multe poți apela la echipa de contact Superbet.

Concluzii

Dacă ești fan al fotbalului, acum este momentul oportun pentru tine! Depune și pariază în perioada 15 iulie 2022 – 13 martie 2023 și primești 500 RON bonus + 23 RON freebet Superbet!

500 RON Bonus + 23 RON Freebet
 • Deschizi cont și îți validezi identitatea
 • Faci o depunere și primești 500 RON Bonus
 • Pariezi 22 RON și primești 23 RON Freebet

Urmează altă promoție activă!

Promoții Superbet cu Premii – Bingo SuperTrivia

Zilele lunii sunt pline de bonusuri la Superbet! Intră în camerele „Bilete cu 5 linii” și „Extrageri cu SuperJackpoturi” între orele 18 – 02 și poți fi premiat dacă răspunzi corect. Continuă să citești pentru a afla mai multe detalii despre Bingo SupertTrivia Superbet!

Bingo SuperTrivia
 • Bonus 20 bilete gratuite
 • Achiziționează minim un bilet
 • Răspunzi rapid și câștigi

În ce constă această promoție Superbet?

În fiecare zi a lunii noiembrie, între orele 18 – 02 te așteaptă super bonusuri la mesele „Bilete cu 5 linii” și „Extrageri cu SuperJackpoturi”. Pentru a putea participa, jucătorii trebuie să achiziționeze cel puțin un bilet într-un dintre cele două camere de joc.

Pentru a putea beneficia de un bonus trebuie să fii primul care răspunde corect la întrebarea adresată de moderator în chat într-una dintre cele două camere. Deci pregătește-te să fii cât mai rapid pentru a putea prinde super bonusuri!

Nu uita că ai și o mulțime de promoții Superbet cu depunere de care poți beneficia!

Cum participi la Bingo SuperTrivia Superbet?

Nu este deloc complicat să iei parte la această promoție Bingo SuperTrivia. Iată ce ai de făcut:

Citește mai multe și despre loto Superbet și jackpot Superbet!

Alte informații importante

Pentru orice nedumerire ai cu privire la promoții Superbet cu premii, poți contacta echipa de suport Superbet.

Concluzii

Începe-ți săptămâna bine cu bonusuri Bingo SuperTrivia! Răspunde corect la întrebările adresate, iar luna noiembrie va deveni luna bonusurilor pentru tine!

Bingo SuperTrivia
 • Bonus 20 bilete gratuite
 • Achiziționează minim un bilet
 • Răspunzi rapid și câștigi

Informații Generale

Mai jos poți afla cele mai importante informații despre promoții Superbet cu premii 2023.

Ești deja un jucător fidel celor de la Superbet? Atunci textul următor este exact ceea ce ai nevoie pentru a afla toate informațiile despre beneficiile pe care le ai dacă te joci mereu la jocuri de cazino. Premii Superbet sunt multe, iar la fel de multe sunt și promoțiile active zilnic, săptămânal, lunar și de foarte multe ori în timpul anului la ocaziile speciale. Citește mai departe și află ce fel de premii pot sta în spatele unor promoții Superbet 2023, cum poți participa la acestea și cât de simplu este!

Promoții Superbet pentru jucătorii deja înregistrați

Dacă ar fi să luăm fiecare ramură a ofertei de promoții Superbet cu premii 2023, ar trebui să fie explicate toate detaliile despre toate promoțiile, deoarece acestea sunt destul de diferite în funcție de jocurile pe care le vizează și de modul în care se desfășoară

Pentru a te ajuta să înțelegi cât mai bine întreaga gamă de promoții Superbet, am realizat o clasificare a tuturor premiilor și promoțiilor de care poți beneficia dacă ești un jucător deja înregistrat la Superbet. Mai mult decât atât, oferta de promoții nu este alcătuită doar din premii Superbet și promoții, dar și din tombola Superbet sau rareori o extragere Superbet, dar voi vorbi despre asta în rândurile ce urmează.

Promoții Superbet care au loc cu ocazia unei sărbători populare

Printre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc din România, Superbet sunt cei care mereu vor avea promoții Superbet cu premii active atunci când sărbătorile populare din timpul anului urmează să înceapă. Exemplele clasice de festivaluri organizate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau schimburile dintre anotimpuri sunt cele mai bune dovezi ale faptului că Superbet pune preț pe părerea audienței de jucători pe care a format-o și nu vrea să dezamăgească atunci când vine vorba despre organizarea celor mai mari și avantajoase promoții.

De cele mai multe ori, aceste promoții organizate cu ocazia unor evenimente importante vin la pachet și cu o serie avantajoasă de premii Superbet pe care orice jucător le-ar dori. De exemplu, un turneu de sloturi organizat cu ocazia începerii sezonului festival sigur va avea un buget de premiere de zeci de mii de lei din care vor fi premiați sute de jucători. Condițiile clasice de participare la un astfel de festival de sloturi nu sunt deloc greu de atins. Totul este organizat pentru ca jucătorii să primească bani gratis, bonusuri și rotiri gratuite, dar și sesiuni relaxante și satisfăcătoare de pariere.

Premii Superbet care satisfac orice jucător pasionat de cazino online

Aceste premii Superbet 2023 oferite în urma participării la unul dintre evenimentele organizate de acest furnizor nu vor crea absolut niciodată controverse. Ce anume poți avea de argumentat împotriva unui premiu în valoare de 30.000 de euro împachetat foarte aspectuos sub mantaua unui autoturism? sau a unei vacanțe exotice de 10 nopți pe o insulă necunoscută. Întreaga categorie de premii Superbet este variată.

Extragere Superbet pentru premii mari

Premiile mari oferite la promoții Superbet cu premii 2023 trebuie să respecte legea jocurilor de noroc, iar cel mai bun mod pentru a garanta acest lucru este o extragere Superbet cum nu ai mai văzut. Cel mai norocos să câștige! În acest mod, Superbet oferă șanse egale tuturor participanților la promoție. Câteodată, în cazul unor turnee de sloturi, unde numărul participanților este foarte mare, se va forma un clasament în funcție de suma pariata la sloturile implicate în turneu.

La sfârșitul turneului, numai primii jucători clasați vor participa la o extragere Superbet pentru marele premiu. Aceste premii Superbet care valorează destul de mult pot să difere în funcție de promoție începând de la bilete la anumite festivaluri ce vor avea loc în apropierea datei promoției, în excursii sau experiențe unice pentru una sau mai multe persoane, în obiecte electronice precum telefoanele sau tablete sau chiar în autoturisme, vacanțe foarte scumpe sau premii mari în bani. Tu asigură-te că te distrezi participând și că ajungi în clasament pentru a intra în cursa pentru o extragere Superbet.

Tombola Superbet și frecvența cu care apar promoții noi pe platformă

Chiar dacă este vorba de o tombolă Superbet care se poate organiza chiar și zilnic în unele dintre situații sau dacă vorbim despre o simplă promoție cu rotiri gratuite, acestea pot să apară destul de frecvent. Nu poți afla de începerea acestora decât dacă ești deja înregistrat atunci când sunt lansate.

Dacă ar fi să discutăm la rece despre cât de des poți participa la promoții Superbet cu premii 2023 sau la o tombolă Superbet, fii sigur că aceste tipuri de promoții sunt active foarte frecvent. Ba chiar, te provoc să accesezi website-ul Superbet și să intri în secțiunea de promoții. Acolo vei putea găsi absolut în fiecare zi anumite promoții care sunt active și crede-mă că nu sunt puține. Superbet are promoții active zilnic, săptămânal, lunar și anual. Te poți bucura de ele în orice moment!

Turnee de sloturi, extragere Superbet și Premii pe măsură

Turneele de sloturi sunt cele mai incitante evenimente pentru toți jucătorii pasionați și dornici să prindă acele funcții speciale din care rezultă premii foarte mari. Cel mai recent turneu de sloturi organizat de Superbet a pus în joc mai mult de 30.000 RON în premii care au ajuns la sute de jucători. Și tu poți fi unul dintre ei dacă doar ești înregistrat deja când începe turneul și dacă te joci la sloturile tale preferate!

Unde pot afla despre cele mai noi promoții Superbet cu premii

Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce apare nou pe Superbet în materie de promoții și tombole sau extrageri, poți să verifici mereu profilul de jucător în secțiunea de promoții.

Concluzie

Dacă vrei puțină flexibilitate, aruncă o privire zilnic pe supercazino.ro. Postăm zilnic noutăți despre toate promoțiile și ofertele care apar la toți furnizorii de jocuri de noroc din România. Spor la câștiguri!

Participă și la:

Alte Articole

oferta la pariuri league of legends Betano

Pariază pe League of Legends la Betano!

20 martie 2020
În acest articol vei putea afla informații generale despre joc, dar și cum poți paria de pe platforma Betano la acest joc și pe ce tipuri de pariuri îți poți plasa biletele. League of Legends – Jocul care a luat lumea pe sus League of Legends, prescurtat de jucători LoL, este un joc de tip […]
Citeste mai mult
ruletă winbet

Ruletă Winbet – Totul Despre Winbet Ruletă

12 martie 2021
Jocurile de ruletă fac parte din orice cazinou care se respectă. Lucrurile nu stau diferit în cazul cazinourilor online, iar Winbet vine cu o ofertă interesantă de jocuri. Te poți distra cu ruletă europeană, ruletă virtuală și alte tipuri de ruletă Winbet, inclusiv ruletă live, care te vor face să revii cu drag de fiecare […]
Citeste mai mult
cerinte rulaj efbet casino

Cerințe rulaj Efbet – Bonus Bun Venit Efbet

22 septembrie 2020
Despre oferta de bun venit și cerințe rulaj Efbet Dacă ești un jucător nou care vrea să încerce jocurile Efbet, cazinoul ți-a pregătit un bonus bun venit Efbet de 200% până la 1800 RON. Iar pentru a beneficia de acesta, tot ce trebuie să faci este să ai un cont de jucător valid și să […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!