superbet promotie euro cu premii Blog   /   19 aprilie 2024   /   Alex Simionescu

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Turneul Crash & Win

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 19 aprilie 2024

5/5 - (11 votes)

Una dintre cele mai noi promoții Superbet cu premii îți oferă șansa să participi la o super competiție – Turneul Crash & Win. Cu Superbet, fiecare pariu devine o șansă de a te bucura de triumf și recompense pe măsură. Citește acest ghid în întregime și descoperă cum poți transforma pasiunea pentru pariere în într-o victorie de neuitat!

Turneul Crash & Win

  • Distrează-te cu jocurile Big Bass Crash sau Spaceman
  • Rotește și poți declanșa un premiu aleatoriu în bani reali din fondul de premii
  • Poți câștiga mai multe premii zilnice

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Ce Este Turneul Crash & Win?

Turneul Crash & Win îți oferă șansa de a câștiga zilnic premii CASH. Pentru a participa, trebuie doar să accesezi oricare dintre jocurile eligibile (Big Bass Crash și Spaceman) și să confirmi participarea.

Fiecare rotire jucată folosind bani reali, cu o miză minimă de 0.75 RON, va contribui la punctajul pentru Turneele Săptămânale și Cele Zilnice. O rotire poate declanșa un premiu în RON în mod aleatoriu. Reține că poți câștiga mai multe premii zilnice, sporindu-și astfel șansele de succes.

Promoția este limitată și valabilă doar în perioada 06.03.2024 (20:01) – 05.06.2024 (19:59). Așadar, nu pierde timpul! Plasează-ți biletele acum și fă parte din competiția Crash & Win.

Promoții Superbet cu Premii – Cum Participi la Crash & Win?

Pasul 1

Apasă pe butonul Profită Acum pentru a fi redirecționat automat către pagina ofertei.

Pasul 2

Intră în contul tău de jucător. În cazul în care nu ai jucat niciodată la acest cazino, va trebui să treci prin procesele de înregistrare Superbet și verificare cont Superbet.

Pasul 3

Accesează unul dintre jocurile eligibile: Big Bass Crash și Spaceman și plasează mize minime de 0.75 RON în bani reali. Rotește și poți declanșa un premiu aleatoriu în bani reali din fondul de premii

Pentru a putea roti cu bani reali la jocurile disponibile Crash & Win, asigură-te că dispui de fonduri în balanța ta de jucător. Dacă ești pe 0, vezi cum poți face o depunere Superbet.

Turneul Crash & Win – Premii Superbet

Fondul zilnic de premiere pentru Crash & Win este de 17.500 RON. Premiile se acordă în lei, la cursul valutar stabilit de Superbet. Iată distribuirea premiilor:

Nr. PremiiPremiu
12500 RON
11000 RON
2500 RON
6250 RON
30100 RON
8050 RON
18025 RON

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Alte Detalii Crash & Win

Nu uita că este important să desfășori un joc responsabil Supebet.

Concluzia Noastă

Crash & Win de la Superbet de invită să te implici în competiții palpitante și să câștigi premii atractive. Rotește Big Bass Crash și Spaceman și crește-ți șansele de a obține premii aleatorii în fiecare zi. Apoi, verifică în mod constant tabelul de premii și vezi dacă ești norocos. Așadar, nu rata șansa de a-ți demonstra abilitățile în perioada promoțională a acestei oferte.

Turneul Crash & Win

  • Distrează-te cu jocurile Big Bass Crash sau Spaceman
  • Rotește și poți declanșa un premiu aleatoriu în bani reali din fondul de premii
  • Poți câștiga mai multe premii zilnice

Urmează o altă promoție Superbet cu premii activă!

Promoții Superbet cu Premii 2024 – SuperBonus

Superbet te răsplătește cu un SuperBonus pentru abilitățile tale de pariere. Una dintre cele mai noi promoții Superbet cu premii te așteaptă cu până la 150% bonus la câștigul de pe toate biletele tale. Dacă ești pasionat de evenimentele sportive, trebuie să verifici în întregime această ofertă și să te asiguri că pui mâna pe ea!

SuperBonus

  • Pariază pe selecții sportive cu o cotă minimă de 1.25
  • Poți plasa mize la evenimente din orice sport și orice competiție
  • Profită de până la 150% bonus la câștigul de pe toate biletele tale

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Ce Este Acest SuperBonus?

Abilitățile tale de pariere la evenimentele sportive preferate este acum recompensată cu un SuperBonus impresionant de până la 150% din câștigul obținut pe toate biletele tale. Pentru a beneficia de această ofertă, ți se impun doar două condiții principale. Trebuie să plasezi un bilet cu cel puțin 6 evenimente. Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1.25.

Procentajul bonusului obținut crește progresiv. La minim 6 evenimente primești 5% din câștigul tău. Maximul de 150% SuperBonus poate fi revendicat la cel puțin 25 de selecții pre-meci.

promotii superbet cu premii

Ai libertatea de a alege orice eveniment dorești, din toate sporturile și competițiile disponibile la Superbet. În plus, reține că această ofertă este disponibile atât online, cât și în agenții Superbet.

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Cum Iei Acest SuperBonus?

Pasul 1

Apasă pe butonul Profită Acum și mergi chiar acum pe pagina ofertei.

Pasul 2

Intră în contul tău de jucător. Dacă nu ai încă unul, verifică procesele de înregistrare Superbet și verificare cont Superbet.

Pasul 3

Mergi la secțiunea Sport și pariază pe evenimentele tale preferate cu o cotă egală sau mai mare de 1,25. Nu uita să mizezi pe cel puțin 6 competiții, iar dacă vrei bonusul de 150%, alege 25 de evenimente.

Pasul 2

Verifică dacă biletele tale sunt câștigătoare și bucură-te de noul tău SuperBonus.

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Alte Detalii SuperBonus

Concluzia Noastră

SuperBonus este o oportunitate excelentă pentru orice jucător vrea să fie recompensat pentru performanțele lor în pariurile sportive. Cu un bonus de până la 150% din câștigurile obținute pe biletele câștigătoare la diverse sporturi și competiții, SuperBonus oferă flexibilitate și generozitate în același timp. Ce mai aștepți? Plasează bilete online sau în agențiile fizice și profită de profită de avantajele oferite.

SuperBonus

  • Pariază pe selecții sportive cu o cotă minimă de 1.25
  • Poți plasa mize la evenimente din orice sport și orice competiție
  • Profită de până la 150% bonus la câștigul de pe toate biletele tale

Urmează o promoție Superbet cu premii care a expirat.

Totuși, poți revendica oricând bonusul de bun venit!

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Turnee Regular Drops & Wins

Portofoliul de promoții Superbet cu premii te așteaptă cu turnee regular drops & wins, unde poți câștiga mai multe premii zilnice. Noi am profitat de această promoție, iar astăzi îți vom arăta și ție tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de oferta Superbet. Descoperă ce presupun turneele și cum poți participa la ele, ce premii poți câștiga, dar și alte informații esențiale pentru o experiență completă de joc.

logo-ul superbet cazino online

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis

  • Până la 1200 RON + 300 de rotiri gratuite la primele 3 depuneri
  • Depozit minim 20 RON
  • Rotirile sunt valabile la Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot

Promoții Superbet cu Premii – Ce Presupune Oferta Actuală?

Această promoție cu premii Superbet se desfășoară în perioada 10.01.2024 (20:01) – 07.02.2024 (19:59) și îți oferă posibilitatea de a participa la oricare dintre turnee. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont activ și să deschizi oricare dintre jocurile eligibile acestei oferte.

Mai jos, am pregătit lista cu sloturile la care poți juca pentru a beneficia de această promoție:

  • Fruit Party
  • Wild Wild Riches și Megaways
  • Wild West Gold și Megaways
  • Big Bass Bonanza – Hold & Spinner
  • Zeus vs Hades – Gods of War
  • Big Bass Amazon Xtreme
  • Wisdom of Athena
  • Forge of Olympus
  • Big Bass Hold & Spinner Megaways
  • Candy Blitz
  • Rainbow Reels

Rotirile jucate în bani reali trebuie jucate pe o miză minimă de 2.50 RON și vor contribui atât la Turneele Săptămânale cât și la cele Zilnice doar dacă le folosești la jocurile eligibile. În plus, nu uita că poți câștiga mai multe premii zilnice!

Prize Drops-urilor Zilnice

Fiecare promoție Superbet cu premii săptămânală conține 7 Prize Drops-uri zilnice, iar fondul de premiere ajunge la 175 000 Lei. Premiile se vor acorda în RON, fiind distribuite astfel:

promotii superbet cu premii

Cu o singură rotire jucată în bani reali, ai șansa de a declanșa un premiu aleatoriu din fondul de premii de mai sus, doar în perioada de valabilitate a promoției. Premiile se acordă în conformitate cu secțiunea Premii pe care o găsești în jocurile participante. Trebuie să mai știi că tabelul de premii se actualizează în timp real, fiind afișat și numărul premii rămase.

Nu uita că participarea la această ofertă din portofoliul de promoții Superbet cu premii, nu îți solicită plasarea niciunui cost suplimentar. Premiile se acordă sub formă de bani reali doar cu scopul de fi retrași în cadrul platformei. Continuarea rulării este la discreția ta, dar trebuie să îți asumi responsabilitatea modului de folosire a acestor fonduri.

Premii Superbet Turnee Săptămânale

Pentru a fi eligibil de participarea la turneele săptămânale, este necesar să înregistrezi minim un câștig într-o rotire eligibilă, jucată din bani reali.

Programul de desfășurare a acestor turnee este următorul:

Premiile sunt stabilite pe baza pozițiilor din clasament. Scorul pozițiilor din clasament este calculat în funcție de numărul de puncte acumulate. Poți colecta aceste puncte cu ajutorul unei sume maxime câștigate într-o rotire individuală. Cu cât valoarea sumei câștigate într-o singură rotire individuală este mai mare comparativ cu miza plasată, cu atât scorul va fi mai mare. Nu uita că poți vizualiza clasamentul la jocurile eligibile doar pe perioada turneului.

Premiile se oferă conform secțiunii Premii afișate în jocurile participante, iar fondul total de premiere pentru aceste turnee săptămânale ajunge la valoare de 1.275.000 Lei. Iată distribuția premiilor în funcție de poziția din clasament:

promotii superbet cu premii

Dacă doi sau mai mulți jucători finalizează turneul pe aceeași poziție în clasament, premiul superior va fi oferit jucătorului care va obține primul scorul. 

Promoții Superbet cu Premii – Cum Revendici Oferta Actuală?

Mai jos, am pregătit pașii prin care poți revendica această promoție Superbet cu premii rapid și simplu:

  1. Pasul 1 – Apasă pe butonul Profită Acum, pentru a fi redirecționat către pagina promoției
  2. Pasul 2 – Loghează-te în contul tău. Dacă ai nevoie de îndrumare pentru procesele de înregistrare Superbet și verificare cont Superbet, nu ezita să arunci un ochi peste ghidurile pe care le-am pregătit special pentru tine.
  3. Pasul 3 – Deschide oricare din jocurile eligible prezentate mai sus și oferă-ți acordul prin apăsarea butonului “Ok”. Pentru a participa la turneul săptămânal, este important să te asiguri că generezi minim un câștig într-o rotire eligibilă – la jocurile disponibile, jucată din bani reali.

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Alte Informații

Concluzii

Așadar, ce mai aștepți? Grăbește-te să profiți de cea mai nouă ofertă din portofoliul de promoții Superbet cu premii. După cum vezi, este extrem de simplu și ai șanse reale de a câștiga premii de top.

logo-ul superbet cazino online

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis

  • Până la 1200 RON + 300 de rotiri gratuite la primele 3 depuneri
  • Depozit minim 20 RON
  • Rotirile sunt valabile la Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot

Urmează o promoție Superbet cu premii care a expirat!

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Superbet Club

Toamna aceasta, Superbet Club îți aduce oferte speciale și promoții Superbet cu premii pentru a-ți încânta experiența de joc. Indiferent dacă alegi să joci online sau în agenție, bucură-te de avantajele unice pe care le ai la dispoziție.

Sezonul acesta este plin de premii excepționale, așa că îți recomandăm să citești articolul de astăzi în întregime. Vei afla ce presupune oferta Superbet, cum să participi, ce premii poți câștiga, dar și alte informații suplimentare pe care ar trebui să le ții minte.

Superbet Club

  • Plasează biletele Superbet online sau în agenție
  • Înscrie-te în perioada 6 septembrie – 18 decembrie 2023
  • Ai șansa să câștigi un apartament sau un BMW X4

SuperBet Club – Ce Presupune Concursul?

La Superbet Club, fiecare pariu și promoție Superbet cu premii pot deveni noua ta șansă de a câștiga premii senzaționale. Înscrie-ți și plasează-ți biletele atât online, cât și în agenție pe pagina oficială. Apoi, vei intra automat în concurs. Îți recomandăm să arunci un ochi și peste câteva informații utile despre agenții Superbet.

Perioada de înscriere este 6 septembrie – 18 decembrie 2023. Extragerea se va desfășura pe 20 decembrie 2023. Nu uita că fiecare sumă jucată îți poate genera șanse de câștig. Totuși, asigură-te că aplici strategia unui joc responsabil Superbet.

Promoții Superbet cu Premii – Cum Participi la Superbet Club?

Dacă nu ai deja un cont activ, îți recomandăm să urmezi pașii pentru înregistrare Superbet și verificare cont Superbet.

SuperBet Club – Premii Superbet

Pentru a-ți spori șansele de câștig, descoperă și mai multe promoții Superbet fără depunere. Dacă ești jucător nou, poți încerca și un bonus de bun venit Superbet.

Alte Beneficii la SuperBet Club

Dacă ai și alte întrebări referitoare la promoții Superbet cu premii, nu ezita să iei legătura cu echipa de contact Superbet.

Concluzii

Superbet Club te încântă cu mai mult decât o simplă experiență de joc. Îți oferă șansa de a participa la promoții Superbet cu premii fabuloase. Profită de perioada de valabilitate a ofertei și transformă-ți pasiunea în câștiguri reale.

Superbet Club

  • Plasează biletele Superbet online sau în agenție
  • Înscrie-te în perioada 6 septembrie – 18 decembrie 2023
  • Ai șansa să câștigi un apartament sau un BMW X4

Urmează altă promoție activă!

Promoții Superbet cu Premii – SuperLiga 23+ 24

SuperLiga 23+24 este cea mai nouă promoție de la Superbet, care îți oferă șansa de a câștiga un Pariu Gratuit în valoare de 24 RON. Trebuie doar să pariezi cel puțin 23 RON pe orice meci din sezonul 2023-2024, iar pariul gratuit va fi al tău. Citește în continuare pentru a descoperi mai multe detalii despre această promoție Superbet!

SuperLiga 23+24

  • Pariază cel puțin 23 RON pe meciurile din Superliga României
  • Câștigi un Pariu Gratuit în valoare de 24 RON
  • Promoție valabilă în perioada 14.07.2023 – 09.03.2024

Promoții Superbet cu Premii – Ce Presupune SuperLiga 23+24?

Promoția SuperLiga 23+24 premiază jucătorii care au plasat pariuri de cel puțin 23 RON, în perioada 14.07.2023-09.03.2024. Pariurile trebuie să fie plasate pe unul dintre meciurile din Superliga României și să aibă o cotă minimă de 1.60/bilet single și 2.50/bilet acumulator. Dacă îndeplinesc aceste condiții, jucătorii vor câștiga un Pariu Gratuit în valoare de 24 RON, care poate fi folosit timp de 7 zile.

În continuare vezi cum poți revendica această promoție Superbet pas cu pas!

SuperLiga 23+24 – Cum Revendici Această Promoție Superbet?

La fel ca și în cazul altor promoții Superbet cu premii, SuperLiga 23+24 este foarte ușor de revendicat. Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:

SuperLiga 23+24 – Alte Informații Importante

Mai există câteva informații generale pe care trebuie să le știi despre această promoție Superbet cu premii. Iată care sunt acestea:

Concluzie

Dacă încă nu ai un cont pe Superbet, acum este momentul perfect pentru a-ți crea unul! Promoția 23+24 SuperLiga așteaptă să te premieze cu un super Pariu Gratuit, iar condițiile de participare sunt foarte ușor de bifat. Nu mai sta pe gânduri și profită acum!

SuperLiga 23+24

  • Pariază cel puțin 23 RON pe meciurile din Superliga României
  • Câștigi un Pariu Gratuit în valoare de 24 RON
  • Promoție valabilă în perioada 14.07.2023 – 09.03.2024

Urmează altă promoție activă!

Promoții Superbet cu Premii 2024 – Extra Cota

Acum ai ocazia de a paria pe meciurile tale preferate, dar nu oricum! Promoția Superbet Extra Cota mărește cotele pentru cele mai populare evenimente sportive ale momentului. Fie că preferi fotbalul, baschetul sau tenisul, cu Extra Cota vei găsi la orice oră un meci potrivit pentru biletul tău! Vezi în continuare cum poți participa la această ofertă Superbet.

Extra Cota

  • Cote mărite la cele mai populare competiții
  • Valabilă pentru pariurile 1, X, 2
  • Pariază pe fotbal, tenis, baschet & alte sporturi

Cum Participi la Extra Cota Superbet?

Este foarte ușor să participi la Extra Cota Superbet. Iată ce trebuie să faci:

Ține cont de faptul că poți juca simplu sau sistem. De asemenea, poți juca pe un meci din Extra Cota + 5 meciuri din oferta pre-meci sau SuperCotă cu o cotă minimă de 1.10.

Concluzie

Dacă îți dorești să intri în lumea pariurilor de top, acum este șansa ta! Nu doar că pariezi pe cele mai populare competiții sportive, dar o faci și cu Extra Cote!

Extra Cota

  • Cote mărite la cele mai populare competiții
  • Valabilă pentru pariurile 1, X, 2
  • Pariază pe fotbal, tenis, baschet & alte sporturi

Urmează altă promoție activă!

Superbet Racheta la Promoții Superbet cu Premii 2024

Câștigă la fiecare 15 secunde cu noua promoție Superbet Racheta! Oferta este disponibilă în toate agențiile din Alba Iulia, Bacău, Constanța și Slatina, dar asta doar pentru moment. Orașul tău poate fi următorul pe listă! Până atunci, descoperă cum poți participa la această promoție cu premii Superbet!

Superbet Racheta

  • Pariază înainte ca Superbet Racheta să decoleze
  • Poți câștiga până la 10.000x
  • Promoție disponibilă în agențiile Superbet

Cum Participi la Promoție Superbet Racheta?

Promoția Superbet Racheta aduce în atenția jucătorilor noul joc de pe terminalele Supertouch. Iată cum poți revendica oferta:

Concluzie

Cu această promoție Superbet Racheta, câștigurile tale pot crește considerabil. Nu mai sta pe gânduri și prinde cea mai înaltă cotă!

Superbet Racheta

  • Pariază înainte ca Superbet Racheta să decoleze
  • Poți câștiga până la 10.000x
  • Promoție disponibilă în agențiile Superbet

Urmează altă promoție activă!

Promoție Superbet – Playson Non-Stop Drop Superbet

A venit acea perioadă din an cu cele mai multe promoții Superbet, iar noi te asigurăm că nu vrei să ratezi această super promoție Superbet cu premii! Continuă să citești pentru a afla cum poți câștiga premii cash la turneu Superbet Playson Non-Stop Drop!

Non Stop Drop Playson

  • Premii zilnice și săptămânale
  • Miza minimă 1 RON
  • Fond de premiere de 875.000 RON lunar

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

Turneu Superbet Playson Non-Stop Drop reprezintă șansa ta de a câștiga unul dintre premile acordate, în valoare de 875.000 RON, acordate lunar. Tot ce ai de făcut este să joci la sloturile eligibile, dar îți vom spune mai multe despre cum participi mai jos. Această promoție Superbet cu premii se derulează în perioada 1 iulie 2023 – 30 iunie 2024.

Cum Participi la Superbet Playson Non-Stop Drop?

Pentru a participa la acest turneu Superbet pașii sunt foarte ușor de urmat și simplu de realizat. Nu trebuie decât:

Alte Informații Importante

Dacă vrei să știi mai multe, poți apela oricând la echipa de contact Superbet.

Concluzii

Cu siguranță nu vrei să pierzi șansa la unul dintre cele mai grozave premii Superbet! Este momentul ideal pentru a te înscrie în turneu Superbet Playson Non-Stop Drop și pentru a juca la sloturile favorite.

Non Stop Drop Playson

  • Premii zilnice și săptămânale
  • Miza minimă 1 RON
  • Fond de premiere de 875.000 RON lunar

Urmează o altă promoție Superbet încă validă!

Promoție Superbet – SuperProno Superbet

La Superbet premiile vin lanț, iar acum aceștia ți-au pregătit o super promoție cu premii pe care ar fi bine să nu o ratezi. Fără cote minime, mize sau vreo depunere, oferi predicțiile tale cu privire la un meci și SuperProno Superbet te premiază!

SuperProno

  • Răspunzi la 6 întrebări
  • Câștigi pariuri gratuite
  • Fond de premiere de 300.000 RON

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

Promoție SuperProno Superbet este dedicată pasionaților de sporturi care nu vor să își riște bugetul pariind super sume. Aici nu ți se cere nicio depunere sau miză minimă, tot ce trebuie să faci este să ofer 6 predicții și să răspunzi la întrebări și poți câștiga bani sub formă de pariuri gratuite.

Fondul de premiere pentru fiecare rundă este de 300.000 RON și este împărțit astfel:

Cum Participi la SuperProno Superbet?

La fel ca la majoritatea promoțiilor oferite de acest cazino, pașii pentru a putea fi câștigător nu sunt deloc dificili:

Alte informații importante

Concluzie

Răspunzi la întrebări și te așteaptă super premii la SuperProno Superbet! Nu mai sta pe gânduri și fă acum predicțiile pentru următorul meci!

SuperProno

  • Răspunzi la 6 întrebări
  • Câștigi pariuri gratuite
  • Fond de premiere de 300.000 RON

Urmează o altă promoție Superbet valabilă!

Promoții Superbet cu Premii – Bingo SuperTrivia

Zilele lunii sunt pline de bonusuri la Superbet! Intră în camerele „Bilete cu 5 linii” și „Extrageri cu SuperJackpoturi” între orele 18 – 02 și poți fi premiat dacă răspunzi corect. Continuă să citești pentru a afla mai multe detalii despre Bingo SupertTrivia Superbet!

Bingo SuperTrivia

  • Bonus 20 bilete gratuite
  • Achiziționează minim un bilet
  • Răspunzi rapid și câștigi

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

În fiecare zi a lunii noiembrie, între orele 18 – 02 te așteaptă super bonusuri la mesele „Bilete cu 5 linii” și „Extrageri cu SuperJackpoturi”. Pentru a putea participa, jucătorii trebuie să achiziționeze cel puțin un bilet într-un dintre cele două camere de joc.

Pentru a putea beneficia de un bonus trebuie să fii primul care răspunde corect la întrebarea adresată de moderator în chat într-una dintre cele două camere. Deci pregătește-te să fii cât mai rapid pentru a putea prinde super bonusuri!

Cum Participi la Bingo SuperTrivia Superbet?

Nu este deloc complicat să iei parte la această promoție Bingo SuperTrivia. Iată ce ai de făcut:

Citește mai multe și despre loto Superbet și jackpot Superbet!

Alte Informații Importante

Concluzii

Începe-ți săptămâna bine cu bonusuri Bingo SuperTrivia! Răspunde corect la întrebările adresate, iar luna noiembrie va deveni luna bonusurilor pentru tine!

Urmează altă promoție activă!

Promoție Superbet – Turneul Drops and Wins Superbet

Toamna nu ar fi la fel la Superbet dacă nu ai avea șansa la super câștiguri în timp ce te joci! Continuă să citești și află mai multe despre turneul Superbet Drops and Wins, unde sunt puse la bătaie lunar premii în valoare de 10.000.000 RON!

Superbet Turneu Drops&Wins

  • Plasează pariuri de minimum 2,5 RON
  • Joacă doar la sloturile participante
  • Câștigă premii săptămânale și prize drops zilnice

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

În perioada 18 septembrie – 15 noiembrie 2023 are loc turneul Superbet la sloturi, unde poți obține atât premii săptămânale, cât și premii zilnice. Tot ce trebuie să faci este să joci la sloturi Superbet eligibile pentru această ofertă pe o miză minimă de 2,50 RON.

Cum Participi la Turneu Drops and Wins Superbet?

Pașii pentru a intra în cursa super premiilor sunt foarte ușor de urmat, iar noi îți spunem în detaliu ce ai de făcut.

După cum ți-am menționat deja, turneele sunt atât zilnice, cât și săptămânale, iar mai jos ai mai multe detalii despre fondurile de premiere ale acestora.

Premii zilnice Drops and Wins Superbet

Fiecare promoție săptămânală conține 7 tipuri de premii care se acordă zilnic, iar fondul total de premiere este de 175.000 RON. Aceste premii sunt declanșate aleatoriu, deci orice rotire eligibilă îți poate aduce o sumă frumoasă de bani!

Premii săptămânale Superbet Drops and Wins

Turneele săptămânale se desfășoară conform următorului program:

Pentru a se califica pentru aceste turnee, jucătorii trebuie să obțină cel puțin un câștig din rotirile eligibile pentru campanie. În funcție de suma câștigată comparativ cu pariul plasat, jucătorii primesc un anumit număr de puncte.

Pentru a se afla cât mai sus în clasament la finalul săptămânii jucătorii trebuie să obțină cât mai multe puncte. Fondul săptămânal de premiere este în valoare de 1.275.000 RON.

Alte Informații Importante

Dacă ai nelămuriri cu privire la orice ofertă Superbet, te poți adresa oricând echipei de contact Superbet.

Concluzii

Nu-i așa că toamna este mai plăcută atunci când câștigi premii? Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum la turneu Superbet Drops and Wins pentru a avea șansa la super premii în bani!

Superbet Turneu Drops&Wins

  • Plasează pariuri de minimum 2,5 RON
  • Joacă doar la sloturile participante
  • Câștigă premii săptămânale și prize drops zilnice

Urmează promoții Superbet care au expirat, dar poți revendica bonusul de bun venit!

logo-ul superbet cazino online

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis

  • Până la 1200 RON + 300 de rotiri gratuite la primele 3 depuneri
  • Depozit minim 20 RON
  • Rotirile sunt valabile la Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot

Promoție Superbet – Premii Wazdan Superbet

Toamna aceasta aduce cele mai bune promoții la Superbet și cu siguranță nu vrei să ratezi șansa la premii Wazdan Superbet. În perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2023 joacă la sloturile eligibile și poți câștiga premii de până la 400.000 RON!

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

Promoția Premii Wadzan Superbet îți poate aduce premii cash între 25 RON și 500 RON. Tot ce trebuie să faci este să joci la sloturile eligibile din categoria Mystery Promo Wazdan și poți câștiga la oricare rotire!

Cum Obții Premii Wazdan Superbet?

Alte Informații Importante

Concluzii

Nu mai aștepta și joacă acum pentru a pune mână pe premii Wazdan Superbet cash!

Urmează altă promoție expirată!

Promoție Superbet – Calendarul de Paște Superbet

Iepurașul de Paște a decis să le ofere jucătorilor de la Superbet și mai multe motive de sărbătoare, cu un SuperEaster Superbet de neuitat. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre cea mai nouă promoție Superbet cu premii și ce poți câștiga la ea!

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

În perioada 11 – 19 aprilie, Calendarul de Paște Superbet le aduce șansa jucătorilor de a câștiga super premii zilnic. De la rotiri gratuite la bani bonus și pariuri gratuite, Superbet SuperEaster le oferă pe toate, atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei mai vechi.

Cum Participi la Promoție Calendar de Paște Superbet?

Premiile de la Superbet sunt super ușor de revendicat, iar la noi afli exact ce ai de făcut:

Nu uita că acești pași îi poți repeta zilnic pentru a te bucuraa de și mai multe premii, fie pe desktop, fie pe aplicație Superbet.

Alte Informații Importante

Concluzie

Profită de zilele de sărbătoare și de premiile aduse de Calendarul de Paște Superbet în perioada 11 -19 aprilie pentru super distracție și voie bună!

Urmează o altă promoție Superbet care a expirat!

Promoție Superbet – SuperDuel Superbet

Superbet are super premii de oferit, iar acum poți juca și câștiga alături de prietenii tăi, iar cu cât mai mulți cu atât mai bine. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre promoție SuperDuel Superbet!

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

La SuperDuel Superbet contează prietenia. Fă-ți o ligă alături de prietenii tăi, faceți pronosticuri pe baza meciului următor și adunați puncte. Punctajul ligii reprezintă media dintre punctajele membrilor, iar cu acesta vă stabiliță poziția în clasament.

Primele 3 ligi din clasament vor fi premiate astfel:

Cum Participi la SuperDuel Superbet?

Să te înscrii la această promoție este super simplu. Uite ce ai de făcut:

Alte Informații Importante

Concluzie

Ce poate fi mai distractiv decât să joci alături de prietenii tăi? Hai să îți faci o ligă, adunați puncte și puteți câștiga super premii la SuperDuel Superbet!

Urmează o altă promoție Superbet care a expirat!

Promoție Superbet – Maraton Spre Vegas Superbet

Vara aceasta Superbet te trimite în vacanța la Vegas! Continuă să citește pentru a afla despre cele mai noi promoții Superbet cu premii!

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

În perioada 26 mai – 18 iunie ai șansa de a câștiga una dintre cele 2 excursii pentru 2 persoane spre Las Vegas! Tot ce trebuie să faci este să joci 50 RON la sloturi Superbet favorite și intri automat în cursa pentru cele 2 excursii.

Cum Participi la Maraton Spre Vegas Superbet?

Alte Informații Importante

Concluzii

Joacă minim 50 RON la sloturi în perioada 26 mai – 18 iunie și poți pleca într-o excursie la Las Vegas! Nu rata această ocazie și joacă acum la Maraton Sper Vegas Superbet!

Urmează altă promoție expirată!

Promoție Superbet – Super Dacie 1300 Electrică + Lingouri de Aur

Dacă nu credeai că Superbet îți aduce cele mai bune premii, noi îți spunem că este momentul să te mai gândești o dată. Cu cea mai nouă promoție Superbet cu premii poți câștiga o Dacie 1300 electrică sau un lingou de aur. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre această promoție!

În Ce Constă Superbet SuperPasiuni Turate la Maxim?

Această pomoție le oferă șansa jucătorilor care plasează pariuri pe bilete sportive să intre în tombola pentru o Super Dacie 1300 electrică și pentru unul dintre cele 29 de lingouri de aur. Campania se desfășoară în perioada 16 ianuarie – 26 februarie, iar jucătorii înscriși trebuie să facă parte din VIP SuperClub Superbet.

Premiile oferite sunt următoarele:

Ține cont că fiecare RON plasat pe un bilet îți aduce câte o șansă la extragerea premiilor. De exemplu, dacă plasezi 20 RON pe un bilet, vei avea 20 de șanse de câștig.

Cum Participi la Extragere Superbet?

Pentru a participa la această extragere Superbet pașii sunt foarte ușor de urmat și simplu de realizat. Nu trebuie decât:

Alte Informații Importante

Pentru mai multe informații, poți apela oricând la echipa de contact Superbet.

Concluzie

Dacă îți dorești o mașină nouă sau premii aurite, promoție Superbet SuperPasiuni turate la maxim îți oferă exact ce ai nevoie! Plasează pariuri în perioada 16 ianuarie – 26 februarie și obține cât mai multe șanse pentru extragerile finale.

Urmează o altă promoție Superbet expirată!

Promoție Superbet – Playson Non-Stop Drop Superbet

A venit acea perioadă din an cu cele mai multe promoții Superbet, iar noi te asigurăm că nu vrei să ratezi această super promoție Superbet cu premii! Continuă să citești pentru a afla cum poți câștiga premii cash la turneu Superbet Playson Non-Stop Drop!

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

Turneu Superbet Playson Non-Stop Drop reprezintă șansa ta de a câștiga unul dintre premile acordatei, în valoare de 5.000.000 RON, acordate lunar. Tot ce ai de făcut este să joci la sloturile eligibile, dar îți vom spune mai multe despre cum participi mai jos.

Această promoție Superbet cu premii se derulează în perioada 1 decembrie 2022 – 1 iunie 2023, iar în fiecare lună turneul este împărțit în 4 faze, cu premii în valoare totală de 5.000.000 RON. Pentru luna februarie fazele sunt:

Pe parcursul celorlalte luni, fazele vor fi împărțire după cum urmează:

Cum Participi la Superbet Playson Non-Stop Drop?

Pentru a participa la acest turneu Superbet pașii sunt foarte ușor de urmat și simplu de realizat. Nu trebuie decât:

Alte Informații Importante

Dacă vrei să știi mai multe, poți apela oricând la echipa de contact Superbet.

Concluzii

Cu siguranță nu vrei să pierzi șansa la unul dintre cele mai grozave premii Superbet! Este momentul ideal pentru a te înscrie în turneu Superbet Playson Non-Stop Drop și pentru a juca la sloturile favorite.

Urmează o ofertă Superbet care nu mai este valabilă!

Promoții Superbet cu Premii – Turneu Playson Superbet

Pentru că nimic nu se compară cu un turneu, Superbet organizează Turneu Playson în perioada 07 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023 și pune la bătaie premii de 1.500.000 RON. Citește în continuare pentru a afla cum poți fi premiat! 

În Ce Constă Această Promoție Superbet? 

Turneu Playson Superbet se desfășoară în perioada 7 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023 și le oferă șansa jucătorilor să câștige premii în cash și nu numai. Turneul se desfășoară în mai multe etape, după cum urmează: 

Cum Poți Participa la Superbet Turneu Playson? 

Condițiile de participare pentru acest turneu sunt foarte ușor de îndeplinit, iar noi îți explicăm exact pașii pe care să îi urmezi: 

Pentru a-ți mări probabilitatea de a câștiga, joacă cât mai mult, fie de pe desktop, fie cu ajutorul Superbet aplicație! 

Puncte și Premii Turneu Playson Superbet

Deși etapele fac parte din cadrul aceluiași turneu, acestea au fonduri de premiere diferite și condiții diferite de a acumula puncte, după cum vei vedea mai jos. 

Turneu Playson Cupa Mondială 

Turneul Rotirile Moșului

Turneul Cash Days de Anul Nou

Turneul Playson After Party

Alte Informații Importante

Concluzii

Joacă în perioada 7 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023 la sloturi și urcă în clasament. Cu cât ajungi mai sus cu atât de bucuri de premii mai mari în cadrul Superbet Turneu Playson!

Urmează o altă promoție Superbet care a expirat!

Promoții Superbet – 500 RON Bonus + 23 RON Freebet

La Superbet nu poți sărbători mai bine evenimentele de fotbal decât cu super oferte și bonusuri! Continuă să citești pentru a afla cum poți beneficia de 500 RON Bonus și 23 RON Freebet la promoții Superbet cu premii!

În Ce Constă Această Promoție Superbet?

În perioada 15 iulie 2022 – 13 martie 2023 poți beneficia de 500 RON bonus + 23 RON freebet Superbet. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont, faci o depunere și pariezi 22 RON pentru a primi un pariu gratuit Superbet.

Dacă vrei să beneficiezi de și mai multe promoții, nu uita că promoții Superbet zilnice te așteaptă!

Cum Obții 500 RON Bonus + 23 RON Freebet Superbet?

Pentru așa o ofertă ai crede că pașii vor fi mult mai complexi, dar din fericire pentru tine, nu este cazul. Citește mai jos pentru a afla ce ai de făcut:

Alte Informații Importante

Dacă vrei să aflii mai multe poți apela la echipa de contact Superbet.

Concluzii

Dacă ești fan al fotbalului, acum este momentul oportun pentru tine! Depune și pariază în perioada 15 iulie 2022 – 13 martie 2023 și primești 500 RON bonus + 23 RON freebet Superbet!

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos poți afla cele mai importante informații despre promoții Superbet cu premii 2024.

Ești deja un jucător fidel celor de la Superbet? Atunci textul următor este exact ceea ce ai nevoie pentru a afla toate informațiile despre beneficiile pe care le ai dacă te joci mereu la jocuri de cazino. Premii Superbet sunt multe, iar la fel de multe sunt și promoțiile active zilnic, săptămânal, lunar și de foarte multe ori în timpul anului la ocaziile speciale. Citește mai departe și află ce fel de premii pot sta în spatele unor promoții Superbet 2024, cum poți participa la acestea și cât de simplu este!

Promoții Superbet Pentru Jucătorii Deja Înregistrați

Dacă ar fi să luăm fiecare ramură a ofertei de promoții Superbet cu premii 2024, ar trebui să fie explicate toate detaliile despre toate promoțiile, deoarece acestea sunt destul de diferite în funcție de jocurile pe care le vizează și de modul în care se desfășoară

Pentru a te ajuta să înțelegi cât mai bine întreaga gamă de promoții Superbet, am realizat o clasificare a tuturor premiilor și promoțiilor de care poți beneficia dacă ești un jucător deja înregistrat la Superbet. Mai mult decât atât, oferta de promoții nu este alcătuită doar din premii Superbet și promoții, dar și din tombola Superbet sau rareori o extragere Superbet, dar voi vorbi despre asta în rândurile ce urmează.

Promoții Superbet de Sărbători

Printre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc din România, Superbet sunt cei care mereu vor avea promoții Superbet cu premii active atunci când sărbătorile populare din timpul anului urmează să înceapă. Exemplele clasice de festivaluri organizate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau schimburile dintre anotimpuri sunt cele mai bune dovezi ale faptului că Superbet pune preț pe părerea audienței de jucători pe care a format-o și nu vrea să dezamăgească atunci când vine vorba despre organizarea celor mai mari și avantajoase promoții.

De cele mai multe ori, aceste promoții organizate cu ocazia unor evenimente importante vin la pachet și cu o serie avantajoasă de premii Superbet pe care orice jucător le-ar dori. De exemplu, un turneu de sloturi organizat cu ocazia începerii sezonului festival sigur va avea un buget de premiere de zeci de mii de lei din care vor fi premiați sute de jucători. Condițiile clasice de participare la un astfel de festival de sloturi nu sunt deloc greu de atins. Totul este organizat pentru ca jucătorii să primească bani gratis, bonusuri și rotiri gratuite, dar și sesiuni relaxante și satisfăcătoare de pariere.

Premii Superbet Pentru Orice Jucător Pasionat de Cazino Online

Aceste premii Superbet 2024 oferite în urma participării la unul dintre evenimentele organizate de acest furnizor nu vor crea absolut niciodată controverse. Ce anume poți avea de argumentat împotriva unui premiu în valoare de 30.000 de euro împachetat foarte aspectuos sub mantaua unui autoturism? sau a unei vacanțe exotice de 10 nopți pe o insulă necunoscută. Întreaga categorie de premii Superbet este variată.

Extragere Superbet Pentru Premii Mari

Premiile mari oferite la promoții Superbet cu premii 2024 trebuie să respecte legea jocurilor de noroc, iar cel mai bun mod pentru a garanta acest lucru este o extragere Superbet cum nu ai mai văzut. Cel mai norocos să câștige! În acest mod, Superbet oferă șanse egale tuturor participanților la promoție. Câteodată, în cazul unor turnee de sloturi, unde numărul participanților este foarte mare, se va forma un clasament în funcție de suma pariata la sloturile implicate în turneu.

La sfârșitul turneului, numai primii jucători clasați vor participa la o extragere Superbet pentru marele premiu. Aceste premii Superbet care valorează destul de mult pot să difere în funcție de promoție începând de la bilete la anumite festivaluri ce vor avea loc în apropierea datei promoției, în excursii sau experiențe unice pentru una sau mai multe persoane, în obiecte electronice precum telefoanele sau tablete sau chiar în autoturisme, vacanțe foarte scumpe sau premii mari în bani. Tu asigură-te că te distrezi participând și că ajungi în clasament pentru a intra în cursa pentru o extragere Superbet.

Tombola Superbet și Frecvența cu Care Apar Promoții Noi pe Platformă

Chiar dacă este vorba de o tombolă Superbet care se poate organiza chiar și zilnic în unele dintre situații sau dacă vorbim despre o simplă promoție cu rotiri gratuite, acestea pot să apară destul de frecvent. Nu poți afla de începerea acestora decât dacă ești deja înregistrat atunci când sunt lansate.

Dacă ar fi să discutăm la rece despre cât de des poți participa la promoții Superbet cu premii 2024 sau la o tombolă Superbet, fii sigur că aceste tipuri de promoții sunt active foarte frecvent. Ba chiar, te provoc să accesezi website-ul Superbet și să intri în secțiunea de promoții. Acolo vei putea găsi absolut în fiecare zi anumite promoții care sunt active și crede-mă că nu sunt puține. Superbet are promoții active zilnic, săptămânal, lunar și anual. Te poți bucura de ele în orice moment!

Turnee de Sloturi, Extragere Superbet și Premii pe Măsură

Turneele de sloturi sunt cele mai incitante evenimente pentru toți jucătorii pasionați și dornici să prindă acele funcții speciale din care rezultă premii foarte mari. Cel mai recent turneu de sloturi organizat de Superbet a pus în joc mai mult de 30.000 RON în premii care au ajuns la sute de jucători. Și tu poți fi unul dintre ei dacă doar ești înregistrat deja când începe turneul și dacă te joci la sloturile tale preferate!

Unde Pot Afla Despre Cele Mai Noi Promoții Superbet cu Premii

Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce apare nou pe Superbet în materie de promoții și tombole sau extrageri, poți să verifici mereu profilul de jucător în secțiunea de promoții.

Concluzie

Dacă vrei puțină flexibilitate, aruncă o privire zilnic pe supercazino.ro. Postăm zilnic noutăți despre toate promoțiile și ofertele care apar la toți furnizorii de jocuri de noroc din România. Spor la câștiguri!

logo-ul superbet cazino online

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis

  • Până la 1200 RON + 300 de rotiri gratuite la primele 3 depuneri
  • Depozit minim 20 RON
  • Rotirile sunt valabile la Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot

Participă și la:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Verificare Cont Toto Gaming – Cum Validezi Contul Toto Gaming

15 aprilie 2024

Verificarea contului este un pas crucial în experiența de joc online la Toto Gaming. Ea vine cu acces la avantajele și funcționalitățile complete ale cazinoului. Noi am avut o experiență pozitivă în procesul de verificare cont Toto Gaming și suntem încântați să împărtășim detalii și cu tine. Află de la noi ce și cum despre […]

Citeste mai mult
maxbet 50 ron gratis banner

Ce poți face cu 50 lei bonus fără depunere la Maxbet?

24 iulie 2020

Oferta Maxbet 50 RON gratis la înregistrare Nu este nevoie să faci vreo depunere și nici nu ai nevoie de vreun card bancar pentru a duce la bun final această operațiune. Acest bonus Maxbet 50 RON gratis se acordă o singură dată și poate fi utilizat doar în secțiunea Casino, în cadrul oricărui joc. Conturile […]

Citeste mai mult
depunere si retragere mozzartbet

Depuneri și Retrageri Mozzartbet – Metode de Plată

27 iulie 2021

Mozzartbet casino a atras atenția multor jucători prin oferta de jocuri de noroc de la producători renumiți, majoritatea dintre ei bucurându-se nu doar de o experiență plăcută, ci și de câștiguri mari. Dacă și tu vrei să testezi acest cazinou, trebuie mai întâi să îți deschizi un cont de jucător (un proces ce durează maxim […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!