conditii rulaj vlad cazino online
Blog  /   INFO CAZINOURI ONLINE  /   iunie 10, 2020   /   Cristian Rotaru

Cerințe rulaj Vlad Cazino – condiții de pariere

Rating Slot

Ți-am arătat deja cât de ușor este să îți deschizi un cont la Vlad Cazino și să beneficiezi de bonusul pe care cazinoul ți-l oferă prin parteneriatul nostru. Astăzi vom discuta puțin despre condițiile rulaj Vlad Cazino, și cum poți, mai exact, să retragi bonusurile obținute la acest cazino!

Bonus și condiții rulaj Vlad Cazino

Cerințele de rulaj minim sunt niște termeni și condiții impuse de cazinouri atunci când fac oferte promoționale sub formă de bonusuri. Prin aceste condiții înțelegem de câte ori este nevoie să rulăm suma pe care am primit-o din partea cazinoului înainte să putem retrage banii din cont

După cum ai văzut în articolele precedente, dacă te înregistrezi la Vlad Cazino pornind de pe unul din linkurile de pe site-ul nostru, poți beneficia de un bonus de înregistrare destul de generos atunci când faci primul tău depozit, bonus pe care îl poți retrage odată ce îndeplinești minimele cerințe rulaj Vlad Cazino. În cazul în care nu ai încă un cont de jucător la ei, pentru a beneficia de ofertă trebuie să dai click pe unul din linkurile către Vlad Cazino de pe site-ul nostru, așa cum am arătat în ultimul articol. Accesează oferta de mai jos și profită de bonus!

Acești termeni sunt o măsură de protecție total necesară cazinourilor, pentru că dacă ne gândim puțin, dacă toată lumea s-ar înregistra, ar încasa bonusurile și le-ar retrage imediat, cazinourile ar intra în faliment după doar câteva zile. Cerințele de pariere sunt cele care asigură un avantaj al casei și funcționarea industriei de gambling. Prin aceste promoții, cazinourile încearcă să fidelizeze clienții și să îi ajute să obțină sume cât mai mari, însă, desigur, condiția este că acești bani trebuie jucați pe site-ul lor.

800 Rotiri Gratuite Burning Hot

Bonus Exclusiv Vlad Cazino

  • Depune 75 – 124 RON și primești 200 Rotiri Gratuite;
  • Depune 124 – 199 RON și primești 400 Rotiri Gratuite;
  • Depune minim 200 RON și primești 800 Rotiri Gratuite.

Ofertă exclusivă

125% Bonus până la 999 RON + 101 Free Spins

Câștigă un bonus de până la 999 RON la prima depunere și 101 rotiri gratuite la Shining Crown!

Cum funcționează cerințele de pariere

Ca să înțelegem mai exact cum funcționează aceste condiții, să luăm un exemplu simplu. Să zicem că un cazino îți oferă un bonus la care se aplică o cerință de rulaj minim de 50x bonusul primit. Asta înseamnă că înainte să poți solicita o retragere pentru banii primiți va trebui să rulezi de 50 de ori suma pe care ai primit-o. Deci, dacă ai primit un bonus de 50x, ar trebui să rulezi în total suma de 2500 RON înainte să poți retrage bonusul. Acesta e doar un exemplu exagerat, ca să înțelegem mai ușor cum funcționează aceste reguli. După cum vei vedea în continuare, seria de cerințe rulaj Vlad Cazino e mai mică și mult mai ușor de atins.

Dacă ai urmărit articolele noastre recente, atunci cel mai probabil știi deja care sunt avantajele pe care Vlad Cazino ți le oferă: un bonus de 125% până la 999 RON și 101 de rotiri gratuite în momentul în care faci un depozit. Să aruncăm o privire la regulile care se aplică acestui bonus bun venit Vlad Cazino și condițiile de rulaj și să vedem ce trebuie să faci ca să îl retragi în cel mai scurt timp posibil!

Condiții rulaj Vlad Cazino 800 Rotiri Gratuite Burning Hot

Avem cea mai bună veste pentru tine, pentru bonusul de 800 de rotiri gratuite la prima depunere pe care le poți folosi exclusiv la slotul Burning Hot de la EGT, se percep 3x cerințe de rulaj. Astfel fiind unul dintre acele bonusuri cu condiții foarte mici ce trebuiesc îndeplinite. Practic, dacă reușești să prinzi 50 lei după rotirile gratuite, tu va trebui să te joci de 150 RON pentru a putea retrage câștigurile

Bonusul se împarte în trei nivele, iar toate percep aceleași cerințe de rulaj de 3x:

  • Depune 75 – 124 RON și primești 200 Rotiri Gratuite;
  • Depune 124 – 199 RON și primești 400 Rotiri Gratuite;
  • Depune minim 200 RON și primești 800 Rotiri Gratuite.

Condiții rulaj Vlad Cazino pentru bonusul de 125% până la 999 RON

Primul bonus pe care îl vei primi la Vlad Cazino de îndată ce faci primul depozit, în cazul în care te-ai înregistrat prin site-ul nostru, este unul constând în bani gratis, mai exact 125% din suma pe care ai depozitat-o, în limita a 999 RON. Cel mai ușor de înțeles este cu un exemplu simplu: dacă tu depozitezi 100 RON, vei mai primi din partea cazinoului încă 125, și deci, pentru aceiași bani, vei putea să joci la cazino de 225 RON!

Pentru bonusul de 125% până la 999 RON se aplică cerințe rulaj Vlad Cazino de 35x. Asta înseamnă că va trebui să mizezi în total de 35 de ori bonusul pe care l-ai primit. Deci, pe exemplul de mai sus, dacă ai depozitat 100 RON și ai primit încă 125 RON bonus, va trebui să joci în total de 4375 RON ca să îndeplinești condițiile de rulaj și să poți retrage bonusul.

Acest bonus poate constitui un beneficiu enorm dacă știi cum să îl folosești. E un mare avantaj să ai posibilitatea să joci cu mai mulți bani, pentru că astfel poți testa mai multe jocuri și îți poți face un sistem bine pus la punct, care să te ajute să câștigi sume cât mai mari.

Poate cifra ți se va părea destul de mare la început, dar te asigur că este realizabilă, și cu puțină perseverență poți chiar să scoți sume frumoase pe urma acestui bonus. E important de menționat că jocurile slot vor conta 100% în contorizarea rulajului, jocurile de masă și video poker doar 10%, iar jocurile de bingo vor conta 200%! Asta înseamnă că dacă ai jucat de 20 RON la sloturi, se vor contoriza 20 RON pentru rulaj, și dacă joci 20 RON la jocurile de bingo, se va lua în calcul suma de 40 RON! De asemenea, la jocurile de cazino live cerința de rulaj este de 50x (deci la jocurile live ar trebui să joci de 5000 RON ca să poți retrage un bouns de 100), așa că dacă vrei să atingi rulajul minim cât mai repede, ar trebui să te limitezi la sloturi și eventual bingo. Cu puțin noroc vei trece ușor de aceste cerințe rulaj Vlad Cazino.

Condiții rulaj Vlad Cazino pentru cele 101 de rotiri gratuite

Pentru aceste rotiri, ai cerințele rulaj Vlad Cazino de doar 25x. Deci, va trebui să pariezi în total de 25 de ori câștigurile pe care le-ai obținut în urma rotirilor gratuite. De exemplu, dacă după ce ai terminat toate cele 101 de rotiri, ele ți-au adus în total câștiguri de 50 RON, va trebui să joci de 1250 RON ca să poți retrage banii.

Așa cum spuneam în articolele trecute, pe lângă bonusul de 125%, tot atunci când faci primul depozit vei mai primi și 101 de rotiri gratis din partea cazinoului, pe care le poți folosi la slotul Shining Crown pe mobil. Ele vor fi creditate în contul tău a doua zi lucrătoare după ce ai făcut depunerea. E important să menționez că atât bonusul de 125%, cât și cele 101 de rotiri gratis sunt valabile doar 30 de zile, deci e important să te apuci să joci imediat după ce ai primit bonusurile ca să fii sigur că ai destul timp să atingi rulajul minim.

Cu toate astea, vei vedea că 30 de zile sunt mai mult decât suficiente și ai timp destul să joci. Trebuie doar să nu uiți de bonus și să iei o pauză lungă, pentru că după această perioadă vei pierde bonusul în cazul în care nu ai atins aceste condiții. Asigură-te că îndeplinești condițiile în timp util, înainte de a face o retragere Vlad Cazino.

Este realizabil să atingi cerințele de rulaj Vlad Cazino?

Cu siguranță. Foarte mulți jucători sunt dezamăgiți atunci când aud de aceste condiții, și e și normal – la început pot părea niște sume destul de mari. Cu toate astea, trebuie să știi că sunt mulți jucători care au reușit deja să retragă bonusurile la Vlad Cazino, și au obținut chiar și profituri destul de frumoase peste aceste bonusuri.

Dacă, de exemplu, pierzi 30 RON la o mână, și câștigi 30 la următoarea, balanța contului tău este practic aceeași, însă se consideră că ai rulat 60 RON! Ca să atingi aceste condiții e important, deci, doar să joci, chiar dacă unele mâini le câștigi și pe altele le pierzi. Foarte mulți oameni nu știu acest lucru și sunt demoralizați, și pe bună dreptate. Ar fi poate chiar imposibil dacă nu s-ar lua în considerare decât mâinile câștigate.

Unul din cele mai importante lucruri pe care mulți nu le iau în calcul sau nu le știu, este că în contorizarea pentru rulajul minim se iau în calcul atât câștigurile, cât și pierderile. Poate credeai că nu se pun decât sumele câștigate – greșit! La îndeplinirea acestor condiții rulaj Vlad Cazino se iau în considerare deci nu doar rundele câștigătoare, cât și cele necâștigătoare.

De asemenea, în funcție de cât de sigur ești pe stilul tău de joc și de câți bani ai în cont, ia în considerare și faptul că dacă joci cu mize mai mari vei atinge rulajul minim mai repede. Desigur, și riscul e mai mare, dar dacă ai suficienți bani în contul de jucător poate fi o strategie bună să joci câteva mâini puțin mai riscant, cu mize mai mari, pentru că în felul ăsta atingi mult mai repede aceste cerințe rulaj Vlad Cazino. E bine să înveți să adaptezi mizele în funcție de cât de sigur ești pe slotul pe care îl joci, și de cât de mulți bani mai ai în cont.

Și așa cum am menționat mai sus, ține cont de ponderea pe care jocurile care îți plac o au la contorizarea rulajului. Așa cum spuneam, jocurile de masă și video poker au o pondere de doar 10%, deci dacă joci 100 RON la astfel de jocuri, se vor contoriza doar 10 RON. Deci, dacă vrei să atingi rulajul minim cât mai repede, sfatul meu ar fi să eviți jocurile de masă și video poker și să te orientezi către sloturi. Vei reuși să îndeplinești rulajul minim și să-ți retragi câștigurile. Amintește-ți că trebuie să faci o validare cont Vlad Cazino înainte de a solicita retragerea câștigurilor!

800 Rotiri Gratuite Burning Hot

Bonus Exclusiv Vlad Cazino

  • Depune 75 – 124 RON și primești 200 Rotiri Gratuite;
  • Depune 124 – 199 RON și primești 400 Rotiri Gratuite;
  • Depune minim 200 RON și primești 800 Rotiri Gratuite.

Ofertă exclusivă

125% Bonus până la 999 RON + 101 Free Spins

Câștigă un bonus de până la 999 RON la prima depunere și 101 rotiri gratuite la Shining Crown!

Alte Articole

Winner contact – Serviciu de asistență Winner

5/5 – (1 vote) Nu ezita să contactezi echipa Winner contact atunci când ai nelămuriri sau dacă ai nevoie să fii ghidat pas cu pas în anumite etape ale călătoriei tale Winner! În următoarele paragrafe îți vom prezenta variantele de contact Winner, iar la finalul articolului vei putea alege cea mai potrivită variantă pentru întrebările […]

Citeste mai mult
verificare bilet winner

Verificare bilet Winner – Ghid pas cu pas

5/5 – (1 vote) Atunci când plasezi bilete de pariuri la o casă de pariuri, este important să știi și cum să verifici dacă ai câștigat de pe urma acelor bilete. Citește acest articol pentru a afla ce metode ai la dispoziție pentru a face o verificare bilet Winner, dar și informații despre avantajele pariurilor […]

Citeste mai mult
winner loto

Winner Loto – Ghid de pariere la Loto Winner

3.5/5 – (2 votes) Winner este o casă de pariuri de top, mai atunci când vine vorba de secțiunea Loto. În acest articol îți vom prezenta totul despre Winner Loto – ce bonus Loto poți revendica, la ce loterii internaționale poți juca, precum și detalii despre plasarea unui bilet de pariu pas cu pas. Bonus […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă