pokerstars pariuri Blog   /   7 ianuarie 2022   /   Matei R. Vladoiu

Pokerstars Pariuri Sportive Ofertă 2024 – Primul Pariu Pokerstars

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 31 ianuarie 2024

3.7/5 - (3 votes)

Unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online din România, cu o gamă vastă de opțiuni de pariere, este Pokerstars. În acest ghid vei descoperi care sunt pașii necesari pentru a-ți deschide cont la Pokerstars, care sunt bonusurile oferite la înregistrare, precum și variantele de pariere. Află care sunt avantajele plasării de pariuri online Pokerstars!

logo pokerstars casino romania

Bonus 200 RON + 50 Rotiri Gratis

Cod bonus: RO200

  • Depui 50 RON și primești 200 RON + 50 rotiri gratis
  • Folosește codul RO200
  • Rotirile gratuite sunt valabile la sloturile Stars Invaders Classic şi Diamond Stars Classic

Cuprins:

  1. Tipuri de bonusuri Pokerstars pariuri sportive
  2. Aplicații mobile exclusive
  3. Cum plasezi un bilet și cum verifici bilet Pokerstars
  4. Pokerstars pariuri oferta sport (fotbal, tenis, e-sports, virtuale)
  5. Metode de plată (depunere și retragere)
  6. Întrebări frecvente

Bonusuri Online:

✔️ Bonus Bun Venit 100% Bonus Până la 2000 RON + 200 Rotiri Gratis

✔️ 150 RON + 50 Rotiri Gratis

✔️ 50 Rotiri Gratis Fără Depunere la verificarea contului

Pokerstars pariuri online – cum te înregistrezi

Pentru a beneficia de avantajele Pokerstars pariuri sportive, trebuie în primul rând să deții un cont de utilizator. Acesta se poate realiza foarte simplu, în numai câțiva pași:

Odată finalizată verificarea contului, poți depune bani, poți paria și poți beneficia de oferte speciale pentru secțiunile Pokerstars pariuri. E important de menționat că pentru a face o retragere este nevoie să încarci în contul tău un act de identitate, care să conțină și o fotografie clară. Îți recomandăm să folosești pentru asta buletinul.

Atenție! Dacă nu trimiți actul de identitate în termen de 30 de zile, contul tău Pokerstars va fi suspendat, Asigură-te că eviți acest lucru, urmând de la început toți pașii menționați mai sus.

Pariuri Pokerstars – ce bonusuri primești din partea cazinoului

Odată ce devii utilizator Pokerstars, vei observa că primești din partea cazinoului o serie de oferte. Unele dintre ele sunt pentru secțiunea de pariuri Pokerstars, altele pentru zona de cazino.

În ceea ce privește bonus fără depunere Pokerstars, acesta se acordă pentru sloturi Pokerstars, unde beneficiezi de 50 de rotiri gratuite, dar și pentru jocurile de cazino.

Utilizatorii noi pot revendica un bonus Pokerstars de bun venit care-ți dublează prima depunere, până la 2000 RON, și-ți mai oferă și 200 Rotiri Gratuite la sloturi exclusive Pokerstars.

Totuși, când vine vorba de secțiunea de pariuri sportive, bonusul de bun venit lipsește. Acest aspect poate fi însă ușor trecut cu vederea, având în vedere multitudinea de oferte la care ai acces ca utilizator Pokerstars. Tot ce ai de făcut este să intri la Sporturi – secțiunea Promoții, unde vei găsi toate ofertele pe care le primești de la cazinoul Pokerstars pentru faptul că ai cont de utilizator.

Cum plasezi un bilet la Pokerstars pariuri sportive

În oferta de pariuri online Pokerstars găsești cam toate sporturile pe care se poate paria. Poți plasa tipurile de pariuri care te avantajează, din competitiile sportive favorite. Odată cu deschiderea unui cont online, ai posibilitatea sa pariezi de oriunde te-ai afla si la orice ora. Află în continuare cum poți plasa pariuri Pokerstars.

Pariuri Sportive Pokerstars Live

Pe lângă pariuri Pokerstars înaintea evenimentelor, poți plasa și Pokerstars pariuri live. Astfel ai posibilitatea de a miza pe meciuri aflate în curs de desfășurare și poți alege tipurile tale favorite de pariere, din lista disponibilă. Asta desigur dacă preferi să pariezi în funcție de evoluția jocului, o variantă aleasă de mulți pasionați de pariuri. Iată ce trebuie sa faci pentru a te simți implicat direct în desfășurarea meciului:
 
⦁ Din pagina “Sporturi” selectezi secțiunea “Live”. Ți se va deschide o listă cu evenimentele aflate în curs de desfășurare.
⦁ Dai click pe evenimentul pe care vrei să mizezi. Îți va apărea lista cu tipurile de pariuri oferite (de exemplu: câștigă meciul, șansă dublă, total goluri, marchează următorul gol, rezultat la pauză).
⦁ Dai click pe tipul de pariu ales și plasezi miza.

Poți plasa bilete Pokerstars pariuri live atât simple, cât și combinate. În afara faptului că îți oferă un plus de adrenalină și o experiență plăcută de pariere, pariurile live pot deveni câștigătoare chiar înainte de finalizarea evenimentelor. Asta, bineînțeles, în funcție de tipurile de pronosticuri pe care ai mizat. Odată cu validarea pronosticului, câștigul îți intră automat în cont.

Cum verifici primul pariu Pokerstars

Dacă ai plasat un pariu la Pokerstars, cu siguranță vrei să știi care este starea acestuia și cât ai câștigat, în funcție de selecțiile realizate. Odată ce ești logat în contul tău de utilizator, ai mereu acces la pariurile tale, fie că le-ai plasat pre-meci sau live.

Poți urmări pariurile în desfășurare intrând în secțiunea “Pariuri deschise”, din contul tău de utilizator. Dacă ai instalat aplicația, poți monitoriza pariurile și mai ușor, pentru că le vei avea mereu la îndemână. Când intri pe secțiunea „Pariuri plasate„, ai la dispoziție următoarele variante:

Citește și articolul cu păreri Pokerstars ale unor jucători reali pentru a afla mai multe despre această platformă!

Oferta Pokerstars pariuri sportive

Oferta de pariuri online Pokerstars poate fi găsită în secțiunea “Sporturi”. Odată ce ai intrat pe pagină, vei vedea în meniul principal, pe bara de sus, câteva dintre principalele sporturi pe care poți plasa pariuri. De aici, pur și simplu îl selectezi pe cel favorit, dând click pe el. 

Dacă sportul tău preferat nu se află printre cele trecute în meniul principal, în capătul din dreapta sus vei găsi toate sporturile, dând click pe “A-Z”. Vei putea astfel vizualiza evenimentele ce urmează sa se desfășoare și oferta de pariere pentru fiecare în parte.

Un aspect important când vine vorba de pariuri Pokerstars constă în faptul că oferta de sporturi e una foarte variată. De la clasicul fotbal până la curse de cai, canotaj sau ciclism, vei găsi aproape orice sport care te pasionează. Iată în continuare câteva dintre principalele – și cele mai iubite – evenimente la care poți plasa pariuri Pokerstars!

Pokerstars pariuri oferta fotbal

În oferta Pokerstars pariuri sportive vei găsi tot timpul cele mai atractive meciuri de fotbal. Aici ai posibilitatea să pariezi atât pe meciuri din campionatul intern, cât și pe partide din cele mai puternice ligi europene. Opțiuni de pariere vei găsi și pentru meciuri internaționale de fotbal, indiferent că vorbim de partide amicale sau de meciuri contând pentru calificări la turneele finale. Aici poți miza și pe pariuri pe termen lung: de exemplu, ce echipă va ieși campioană la sfârșitul sezonului sau cine va fi golgheterul campionatului.

Pokerstars pariuri oferta handbal

Îți oferă posibilitatea să plasezi pariuri pe handbal feminin sau masculin din Liga Națională. De asemenea, poți miza pe partide organizate în cadrul ligilor puternice din Europa. Turneele de calificare, precum și Turneele Finale pentru titlurile Europene și Mondiale la handbal, atât feminin, cât și masculin, reprezintă o oportunitate bună de pariere.

Pokerstars pariuri oferta baschet

Cele mai atractive și spectaculoase meciuri de baschet din oferta de pariuri online Pokerstars sunt desigur cele organizate în cadrul NBA. Evident, și în Europa există campionate puternice, cu echipe valoroase de baschet. Poți miza atât pe meciuri din Liga Națională de Baschet, cât și pe partide din alte ligi europene. De asemenea, poți paria pe meciuri din competițiile intercluburi, care  aliniază la start cele mai puternice echipe de baschet din Europa.

Pokerstars pariuri oferta hochei pe gheață

Liga Nord Americana de Hochei (NHL) si Kontinental Hockey League (KHL) sunt cele mai importante competiții de hochei pe gheață din lume. Poți plasa pariuri hochei pe meciuri organizate în cadrul lor, alegand din oferta Pokerstars pariuri sportive. De asemenea, vei găsi în ofertă meciuri din campionate puternice europene, cum ar fi cele din Norvegia, Finlanda, Suedia, Elvetia, Austria sau Germania.

Pokerstars pariuri oferta tenis

Zilnic vei descoperi în oferta de pariuri online Pokerstars și pariuri pe tenis. De la partide organizate în competiții de mică anvergură, până la meciuri de Grand Slam sau de Cupa Davis, ai la dispoziție tot ce îți poți dori. Dacă ești pasionat de acest sport nu ezita să mizezi pe favoriții tăi, înainte de începerea partidelor sau live.

Pokerstars pariuri oferta volei

Voleiul este un sport popular, care nu putea să lipsească din oferta Pokerstars. Poți plasa pariuri volei pe campionate importante din România, dar și de pe plan internațional. Ai posibilitatea de a miza atât pe meciuri care încă nu s-au desfășurat, cât și pe partide live.

Pariuri oferta e-sporturi

Sunt acele meciuri organizate între gameri. Dacă îți plac jocurile pe calculator și știi câte ceva despre jucătorii sau echipele cu experiență, poți alege să plasezi pariuri Counter Strike, pariuri Dota sau pariuri League of Legends.

Oferta Pokerstars pariuri sportive e mult mai bogată și cuprinde și alte sporturi populare, precum fotbalul american, baseball-ul, cursele hipice, sporturile cu motor si multe altele. Ramane să le alegi pe cele preferate, pentru a plasa acele variantele de pariuri care te avantajează.

Pariuri speciale

Pe lângă oferta de pariuri sportive, poți miza la pariuri Pokerstars și pe alte tipuri de evenimente. Pe acestea le vei găsi în secțiunea „Speciale„, unde deocamdată ai la dispoziție pariuri pe evenimente politice.

Metode de plată Pokerstars pariuri

Dacă intenționezi să plasezi pariuri Pokerstars, e necesar să îți alimentezi contul de utilizator. Pentru asta, ai nevoie să știi care sunt modalitățile de depunere și retragere pe care le ai la dispoziție. Iată în continuare mai multe detalii despre fiecare modalitate de plată pe care o ai la dispoziție:

Avantajele tranzacțiilor online

Pokerstars îți oferă o serie de avantaje atunci când faci tranzacții în contul tău de jucător:

Vezi și metodele de contact Pokerstars disponibile!

Pokerstars pariuri – ce avantaje îți oferă cazinoul online

Atunci când alegi să pariezi online, ai din start o serie de beneficii, cum ar fi faptul că poți juca în siguranță din propria locuință, nu te deplasezi, nu depinzi de programul agențiilor sau de eventualele restricții. Când e vorba de pariuri Pokerstars online, te bucuri de câteva beneficii importante:

Concluzie

Ghidul pe care l-ai parcurs ți-a oferit cu siguranță răspunsurile de care aveai nevoie pentru a putea plasa pariuri Pokerstars cu încredere. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, pe site-ul Pokerstars găsești întotdeauna explicate toate variantele de pariere, pentru ca totul să decurgă cât mai simplu. Încearcă-ți și tu norocul la Pokerstars pariuri!

Întrebări frecvente și răspunsuri Pokerstars pariuri

⭐ Cât de sigure sunt jocul și operațiunile realizate prin Pokerstars?

Pokerstars dispune de tehnologie de ultimă generație, cu ajutorul căreia își protejează jucătorii de orice atacuri informatice. În plus, cazinoul are licență și funcționează 100% legal, așa că datele și banii tăi sunt mereu în siguranță.

⭐ De ce trebuie să trimit o copie după buletinul de identitate?

Pentru a juca legal, este necesar să fii major. Cazinourile online verifică acest detaliu prin confirmarea identității, solicitând în primul rând CNP-ul și ulterior un act de identitate, care să certifice datele oferite.

⭐ Pot să retrag suma mizată la Pokerstars pariuri înainte de finalizarea evenimentului?

Da, Pokerstars îți poate oferi această variantă pentru unele evenimente. Opțiunea de retragere este disponibilă pre-meci sau live, oferindu-ți suma specificată pe butonul ‘Retragere' din biletul pariat.

⭐ Pot juca din banii depuși atât la pariuri Pokerstars, cât și la cazino?

Ai libertatea de a te folosi de banii tăi așa cum dorești, fie că alegi să plasezi pariuri sau să descoperi jocurile de cazino. Doar bonusurile primite în fiecare secțiune pot avea condiția de a fi folosite exclusiv în secțiunea respectivă.

⭐ Cum contactez echipa de relații clienți?

La Pokerstars poți alege să intri în legătură cu reprezentanții cazinoului în scris, fiind logat în contul tău. Momentan nu există o linie telefonică la care poți suna, însă orice întrebare sau sesizare va ajunge acolo unde trebuie.

logo pokerstars casino romania

Bonus 200 RON + 50 Rotiri Gratis

Cod bonus: RO200

  • Depui 50 RON și primești 200 RON + 50 rotiri gratis
  • Folosește codul RO200
  • Rotirile gratuite sunt valabile la sloturile Stars Invaders Classic şi Diamond Stars Classic

Citește și despre:

Revendică și:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
fortuna blackjack

Fortuna Blackjack Online – Învinge dealerul și câștigă

14 aprilie 2021

În această pagină vei găsi toate detaliile despre oferta BlackJack Fortuna, tipurile de jocuri de BlackJack ce pot fi abordate acolo, dar și informații „la cald” despre bonusuri. Dacă ești un împătimit al jocului de BlackJack eFortuna este locul unde ai vrea să îți petreci fiecare minut de pariere. Toate jocurile de BlackJack Fortuna disponibile […]

Citeste mai mult
cazinoul din sinaia

Totul despre Cazinoul din Sinaia – Istoria „Casei Diavolului”

25 iunie 2021

Cazinoul Sinaia are o istorie extrem de interesantă. Deși este puțin mai nou decât alte cazinouri, precum cel din Slănic Moldova și din Constanța, Cazinoul din Sinaia s-a bucurat de multă popularitate datorită apropierii Castelului Peleș. În acest articol, vom vorbi despre istoria edificiului, motivul pentru care și-a dobândit renumele de „Casa Diavolului” și despre […]

Citeste mai mult
maxbet 50 ron gratis banner

Ce poți face cu 50 lei bonus fără depunere la Maxbet?

24 iulie 2020

Oferta Maxbet 50 RON gratis la înregistrare Nu este nevoie să faci vreo depunere și nici nu ai nevoie de vreun card bancar pentru a duce la bun final această operațiune. Acest bonus Maxbet 50 RON gratis se acordă o singură dată și poate fi utilizat doar în secțiunea Casino, în cadrul oricărui joc. Conturile […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!