...

Blackjack

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBlackjack

Nume Joc
Blackjack
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Blackjack este unul din cele mai populare jocuri de cărți online, deoarece regulile și caracteristicile sunt simple și ușor de respectat. Mulți oameni care pășesc pentru prima oară într-un cazino aleg să joace Blackjack, pentru modul facil de a paria și șansele ridicate de câștig.

În ultimii ani, jocurile de masă online s-au dezvoltat imens iar Blackjack online este acum jucat în diverse moduri, și jucătorii au la dispoziție oricând varianta preferată a Blackjack-ului online. Nu doar jocul în sine e important, dar și furnizorul, pentru corectitudine și fiabilitate , dar și pentru calitatea sunetului și grafică.

NetEnt este un furnizor binecunoscut de jocuri de cazino online, cu o experiență care depășește 20 de ani. NetEnt a fost printre primii promotori ai cazinourilor online, oferind acum unele dintre cele mai cunoscute și iubite jocuri dar și beneficii și câștiguri apreciate de jucători. NetEnt oferă o gamă excelentă de jocuri Blackjack, precum și una dintre cele mai mari selecții de jocuri de masă, sloturi și jocuri live dealer. 

Cum se joacă

În ultimii ani, au apărut o mulțime de variante ale acestui joc, dar scopul jocului e neschimbat: valoarea cărților trase de jucător trebuie să fie cât mai aproape de 21, în mod ideal 21, sau mai aproape de 21 decât valoarea cărților dealer-ului. La Blackjack, o mână a cărei valoare depășește 21 înseamnă pierdere pentru jucător.

Dacă ești curios cum se calculează valoarea cărților, află că toate cărțile din pachet au un număr echivalent. Toate figurile (inclusiv regii, damele și valeții) au fiecare valoarea 10. Asul are valoarea 11, dar uneori poate avea valoarea 1, valoarea sa fiind stabilită de jucător, în funcție de cărțile pe care le are în mână. Toate celelalte cărți au valoarea proprie– de exemplu, valoarea unui 6 este 6, valoarea lui 5 este 5 ,etc.

Strategii Blackjack online

Pentru a juca Blackjack online cu succes ai nevoie de un echilibru delicat între strategie și noroc. Ușurința jocului de Blackjack și probabilitatea teoretic mare de câștig îl aduce în topul celor mai populare jocuri de cazinou.

Dacă cunoști și înțelegi clar regulile de baza, indiferent de valoarea pariurilor efectuate, teoretic poți câștigă. Dacă un jucător profesionist de Blackjack știe să ghicească un split și o miză de succes, un începător își va putea majora șansele de câștig, alegând o varianta clasică a acestui joc, ce oferă cele mai permisive și facile reguli de Blackjack. Nu trebuie să cunoști detaliat sisteme progresive de pariere sau să numeri cărțile. Dacă ai suficientă răbdare și atenție respectând regulile standard, vei avea treptat satisfacția unui câștig la Blackjack online.

De ce să alegi Blackjack online de la NetEnt ?

Merită întotdeauna să alegi să joci online jocuri oferite de un dezvoltator de renume, deoarece reputația și seriozitatea platformei online îți garantează corectitudinea jocului. NetEnt este în mod clar unul dintre cei mai buni dezvoltatori, oferind inovație în software-ul de jocuri, inclusiv pe platforme mobile. Blackjack online oferit de NetEnt îți oferă cele mai bune condiții de joc și siguranța câștigurilor iar distracția este la cote înalte.

Joacă și:

logo american roulette gratis
5/5 - (1 vote)

American Roulette

Joaca Gratis
logo super wild megaways gratis
4/5 - (1 vote)

Super Wild Megaways

Joaca Gratis
joc slot Flowers gratis
5/5 - (2 votes)

Flowers

Joaca Gratis
joaca slot online koi princess
4.3/5 - (3 votes)

KOI Princess

Joaca Gratis

Autori