Hooks Heroes

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Hooks Heroes

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Hooks Heroes slot este jocul ce te readuce pe tărâmul magiei și al poveștilor cu pirați. Dacă ești în căutarea unui slot care să te facă să te simți în mijlocul unei aventuri, merită să îl iei în calcul și să îl încerci măcar o dată. Joacă Hooks Heroes gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Hooks Heroes gratis ca grafică și ecran de joc

Ai auzit vreodată de povestea lui Peter Pan și de fiorosul pirat Hook? Dacă da, te vei bucura să descoperi că Hooks Heroes NetEnt te transportă chiar în mijlocul acțiunii din poveste. Dacă nu, e o bună ocazie să evadezi din rutină. Simbolurile și animația sunt foarte bine alese: la tot pasul vei întâlni pirați și corăbii care se leagănă pe valuri. În plus, muzica este una antrenantă și completează perfect imaginile jocului, după cum ne-a obișnuit producătorul NetEnt.

Ca structură, Hooks Heroes slot are 5 role și 3 rânduri, fiind un joc clasic din punct de vedere configurație. Asta îl face ușor de înțeles și de jucat, chiar dacă nu ai experiență.

Linii de plată și RTP în Hooks Heroes slot

Slotul Hooks Heroes are 20 de linii de plată, pe care combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta. În cazul în care te întrebi care sunt șansele tale de câștig, te vei bucura să afli că Hooks Heroes slot are un RTP de 96.82%. Cu cât rata de plată se apropie mai mult de 100%, cu atât ai șanse mai mari, 100% fiind practic egalitate cu casa.

Volatilitatea nu este una crescută, ceea ce înseamnă că vei avea parte de câștiguri destul de dese, dar nu întotdeauna și foarte mari ca valoare. Testează Hooks Heroes demo pentru a-ți face o idee cu privire la ponderea câștigurilor.

Cum se joacă Hooks Heroes

Ca mod de joc, Hooks Heroes slot este foarte simplu și intuitiv. Toate butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului și le poți folosi după cum urmează:

Nu uita să încerci și jocuri NYX Gaming gratis!

Simboluri și plăți maxime în Hooks Heroes

În Hooks Heroes gratis, la fel ca în varianta cu mize reale, vei găsi simboluri de două tipuri: personajele animate și cărțile de joc clasice, care apar și în alte sloturi. Iată ce valoare maximă atinge fiecare simbol:

Simboluri și caracteristici speciale ale jocului

Hooks Heroes gratis are și o serie de simboluri speciale, care îți aduc runde bonus sau câștiguri suplimentare:

Vezi ce alte sloturi speciale sau sloturi clasice poți juca la noi pe site!

Concluzii

Așa cum poți observa, Hooks Heroes gratis e un joc distractiv, antrenant și cu multe caracteristici speciale. Merită să îl încerci atunci când cauți un slot simplu, dar mai puțin convențional. Testează și tu Hooks Heroes gratis!

Joacă și:

banner the nutcracker gratis
4.7/5 - (3 votes)
The Nutcracker
Joaca Gratis
shining crown gratis
3.8/5 - (59 votes)
Shining Crown
Joaca Gratis
french-roulette-free
3.7/5 - (6 votes)
French Roulette
Joaca Gratis
roulette vip gratis logo
4.5/5 - (4 votes)
Roulette VIP
Joaca Gratis

Autori