oferte si promotii vlad cazino cu premii online
BANI REALI  /   Blog  /   septembrie 3, 2020   /   Mihai

Promoții Vlad Cazino cu Premii – 150.000 RON Săptămânal

Vlad Cazino este unul dintre cele mai proeminente numele la momentul actual atunci când vine vorba de cazinouri în România. Primul cazino 100% românesc și 100% online se bucură de succes nu numai datorită gamei largi de jocuri și a platformei bine optimizate, ci mai important, datorită concursurilor cu premii în bani sau sub forma de telefoane, vacanțe și multe altele.

În acest articol vei găsi cele mai noi promoții Vlad Cazino cu premii, în ce constau ele, dar mai important, cum poți profita la maxim de acestea astfel încât să pui mâna pe cele mai mari premii. Stai cu ochii în patru pe această pagină pentru informații actualizate la zi.

Căștiguri săptămânale la turneele Lucky Spin

Vlad Cazino dă startul toamnei cu patru turnee incendiare și pune la bătaie premii săptămânale, dar și zilnice. Turneele Lucky Spin Vlad Cazino aduc jucătorilor 150.000 RON săptămânal și premii surpriză de 23.000 RON zilnic în mod aleatoriu.

În cele ce urmează vei afla toate detaliile despre turneul Lucky Spin Vlad Cazino, cum poți intra în cursa pentru premiile vladtastice, în ce constau aceste premii, dar și cum poți juca eficient pentru mai multe câștiguri.

Cum intri în cursa turneului Lucky Spin Vlad Cazino?

Cele patru turnee Lucky Spin Vlad Cazino se vor desfășura în perioada 27.08-23.09, de joi până miercuri a doua săptămână. În fiecare ultimă zi de concurs se va face bilanțul punctelor jucătorilor, iar următoarea zi cursa va continua. Pașii pentru a intra în această cursă sunt:

Lucky Spin Vlad Cazino

150.000 RON Săptămânal + 23.000 RON Zilnic

Înscrie-te în cursa celui mai tare concurs la începutul toamnei! Mii de premii se pun la bătaie pentru o mulțime de jucători norocoși! Câștigă până la 25.000 RON săptămânal și 5.000 RON zilnic!

Pasul 1

Intră pe oferta de mai sus dând click pe butonul Intră în Cursă

Pasul 2

Înregistrează-te sau intră în contul tău de jucător Vlad Cazino

Pasul 3

Joacă pe o miză de minim 2,5 RON la jocurile selectate acceptând fereastra tip pop-up

Vezi? Poți profita de premii șmecherifice Vlad Cazino extrem de simplu, tot ceea ce trebuie să faci este să te joci cum ai făcut-o și până acum și intri automat în cursa pentru cei 150.000 RON puși la bătaie de către operator. În cazul în care nu ai un cont la acest operator și întâmpini probleme la procesul de înregistrare, ți-am pregătit un ghid îndetaliat despre fiecare pas în parte, îl poți accesa dând click pe înregistrare Vlad Cazino.

Fii mereu pe fază la sloturile selectate pentru cele patru turnee Vlad Cazino, ele sunt singurele sloturi eligibile pentru intrarea în cursă. Fereastra pop-up îți va apărea în mod automat atunci când intri pe unul dintre sloturile selectate, iar în cazul în care nu o accepți vei fi automat scos din cursa pentru turneele Lucky Spin Pragmatic.

În momentul de față sloturile selectate și eligibile pentru participarea la turneu sunt: Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, Wild West Gold, Buffalo King și Chilli Heat.

Care sunt premiile turneului Lucky Spin Vlad Cazino?

Acum că ți-am arătat cum poți intra în cursa pentru turneul Lucky Spin Vlad Cazino, haide să vedem ce premii te vor aștepta dacă iei această decizie. Înainte să vorbim mai în detaliu despre premii trebuie să știi că nu trebuie neapărat să joci mult pentru a câștiga, în cele ce urmează vei afla că există două categorii, iar cea pentru care vrei să lupți stă la latitudinea ta.

Premii săptămânale de 150.000 RON

Premiile care se află sub lumina reflectoarelor în această campanie sunt cele săptămânale, valoarea lor totală ajungând la 150.000 RON. Acestea sunt distribuite sub forma a 350 de premii în bani cash, fără niciun fel de condiție de rulaj.

Pentru a te putea număra printre norocoșii jucători care prind o parte din acest mare premiu trebuie să știi cum să joci eficient. În primul rând, punctajul din clasamentul turneului Lucky Spin Vlad Cazino se bazează pe cel mai mare câștig egalizat ajustat la valoarea mizei. Cu alte cuvinte, nu cei ce joacă mai mult sunt favorizați în acest context, ci cei care au mai mult noroc și prind câștiguri mai mari, fie pe mize mai mici, fie pe mize mai mari.

Cum alegi să joci să la latitudinea fiecărui jucător, unii aleg să joace pe mize mici, dar mai multe sperând că vor prinde mai multe câștiguri, alții joacă pe mize mari, dar mai puține, simțind poate că norocul este de partea lor și acel big win va veni mult mai rapid. Fiecare modalitate are avantajele și dezavantajele ei.

Premii aleatorii zilnice de 23.000 RON

Al doilea set de premii oferite în cadrul turneului Lucky Spin Vlad Cazino sunt cele oferite zilnice, în mod aleatoriu jucătorilor care accesează și rotesc la sloturile înregistrare în concurs. În fiecare săptămână 80 de premii se oferă zilnic jucătorilor.

Așa cum am menționat, suma totală zilnic oferită este de 23.000 RON distribuită la 80 de jucători norocoși fără condiții de rulaj Vlad Cazino. Cuvântul cheie al acestor premiu este “aleatoriu”. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Ei bine, trebuie să știi că premiile se pot declanșa la orice rotire (cu o miză de minim 2,5 RON) la sloturile selectate pentru campanie. Orice jucător poate prinde câștiguri chiar și la cea mai mică miză.

În acest caz, singura modalitate prin care poți să prinzi aceste premii șmecherifice Vlad Cazino casino online este să joci mai mult pentru a avea mai multe șanse la premiile surpriză. Nu uita, orice rotire are șansa de a-ți aduce până la 5000 RON cash zilnic! Dacă alegi comoditatea, te poți juca și de pe mobil prin Vlad Cazino app!

LOCPREMIU
125.000 RON
215.000 RON
310.000 RON
4-55.000 RON
6-102.500 RON
11-201.250 RON
21-70500 RON
71-150250 RON
151-350100 RON
Distribuție Premii Săptămânale
Nr. de CâștigătoriPremiu
15.000 RON
22.500 RON
5500 RON
22250 RON
50100 RON
Distribuție Premii Zilnice

Pe Scurt – Lucky Spin Vlad Cazino

 • Turneul Lucky Spin Vlad Cazino are loc în perioada 27.08 – 23.09 în decursul a patru săptămâni.
 • Se pun la bătaie premii săptămânale dar și zilnice tuturor jucătorilor înscriși în concurs.
 • Premiile săptămânale au o valoare totală de 150.000 RON, distribuită la 350 de câștigători.
 • Premiile zilnice au o valoare totală de 23.000 RON, distribuită la 80 de câștigători.
 • Premiile acestor turnee Vlad Cazino sunt sub forma de bani cash, astfel că nu există cerințe de rulaj.
 • Punctajul clasamentului are ca bază cel mai mare câștig egalizat ajustat la valoare mizei.
 • Premiile vor fi creditate jucătorilor după încheierea întregului turneu.
 • Miza minimă de joc pentru a fi eligibil este de 2,5 RON per rotire la sloturile selectate.
 • Sloturile selectate la momentul actual sunt: Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, Wild West Gold, Buffalo King și Chilli Heat.
 • Joacă numai pe bani reali, nu este permis jocul cu rotiri gratuite obținute din alte promoții sau cu bani bonus.

Concluzii – Turnee Vlad Cazino

Vlad Cazino dă start-ul toamnei cu premii în valoare de 150.000 RON săptămânal și 23.000 RON zilnic în decursul a patru săptămâni. Este turneul perfect pentru noii jucători, dar și pentru cei veterani cu multă experiență. Chiar dacă nu joci atât de des, ai mereu șansa la premiile aleatoare zilnice, astfel că norocul este singura variabilă din această ecuație. Echipa SuperCazino îți urează mult succes la joc!

Găsește informații despre:

Lucky Spin Vlad Cazino

150.000 RON Săptămânal + 23.000 RON Zilnic

Înscrie-te în cursa celui mai tare concurs la începutul toamnei! Mii de premii se pun la bătaie pentru o mulțime de jucători norocoși! Câștigă până la 25.000 RON săptămânal și 5.000 RON zilnic!


Totul despre Promoții Vlad Cazino cu Premii

Mai jos găsești informații sintetizate despre ofertele curente Vlad Cazino


Fenomenul de gambling din România a devenit mai cunoscut odată cu apariția unui jucător foarte important pe această nișă. Deși este un proaspăt participant pe piața de jocuri de noroc din țara noastră, Vlad Cazino a ajuns foarte repede în topul celor mai accesate platforme de gambling și din punct de vedere al serviciilor pe care le oferă, dar și din punct de vedere al campaniilor, al celor mai vestite premii Vlad Cazino și al celor mai atractive promoții Vlad Cazino. De această dată, îți voi vorbi despre promoțiile și premiile de care profită jucătorii deja înregistrați pe Vlad Cazino.

Promoții Vlad Cazino pentru jucătorii deja înregistrați

Cele mai importante premii Vlad Cazino se pot câștiga dacă participi la promoțiile care sunt disponibile pentru jucătorii activi. Dacă ești curios să vezi care este lista tuturor promoțiilor active în acest moment, trebuie să accesezi website-ul principal al celor de la Vlad Cazino, iar în meniul principal al paginii vei putea să găsești foarte ușor un buton numit “Promoții”. Apasând butonul, vei fi redirecționat către o pagină dedicată unde poți să vizualizezi strict ofertele disponibile pentru toate categoriile de jocuri.

Tipuri de Promoții Vlad Cazino

Aceste promoții cu extragere Vlad Cazino au foarte multe înfățișări și foarte multe moduri în care sunt organizate. Ele pot să difere în funcție de jocurile pentru care au fost create, dar și în funcție de premiile care sunt puse în joc.

Promoții Vlad Cazino – Lunare

De fiecare dată când vei auzi că Vlad Cazino a pornit o promoție care este valabilă pentru o perioada mai îndelungată, ar trebui să te pregătești și să îți modifici programul pentru că acestea nu se sfârșesc decât cu premii uriașe! De obicei, promoții Vlad Cazino lunare au loc periodic pe toată perioada unui an de zile. Acestea au tematici diferite în funcție de momentul în care au fost lansate.

Pentru a participa la acest gen de promoții Vlad Cazino, ele pot fi accesate doar de jucătorii care au deja un cont creat pe platforma. Participarea și criteriile de premiere a câștigătorilor diferă în funcție de tematica promoției. La unele dintre ele va trebui să joci la sloturi, la altele vei avea beneficii la mesele de poker, iar unele oferă avantaje atunci când ești la mesele de casino live.

Promoții Vlad Cazino la fiecare ocazie specială

Vlad Cazino face parte din acea categorie de furnizori de jocuri de noroc care răsplătesc atât loialitatea jucătorilor, dar și perseverența acestora. Promoțiile cele mai speciale organizate în timpul anului de un furnizor de jocuri de noroc precum Vlad Cazino sunt cele care apar în momentele speciale de sărbătoare.

Nu va trebui să te miri dacă Vlad Cazino pornește o promoție în timpul sărbătorilor de Paște sau în timpul sărbătorilor de Crăciun. Așteaptă-te ca la fiecare ocazie specială să intri pe Vlad Cazino și să te bucuri și de câteva bonusuri frumușele.

Tombolă Vlad Cazino

Foarte multe dintre aceste promoții Vlad Cazino și premii Vlad Cazino au încorporate și un eveniment special de Tombolă Vlad Cazino care răsplătește foarte foarte mulți jucători. De cele mai multe ori, premiile mari nu pot ajunge decât la un număr mic de jucători, iar pentru a compensa acest aspect, Tombolă Vlad Cazino este responsabilă pentru răsplătirea celor care nu reușesc să prindă locul 1 în top.

Regulile de la extregere Vlad Cazino sunt cele clasice. Dacă, de exemplu, ai participat la un turneu de sloturi pentru a te clasa pe primele locuri unde se oferă premiile cele mari și nu ai reușit, Tombolă Vlad Cazino va fi organizată în mod regulat pentru a garanta premierea jucătorilor ce nu au obținut podiumul. 

Premii Vlad Cazino pentru toți jucătorii

Vorbind despre promoții, parcă mi s-a făcut puțin chef și de premii Vlad Cazino. Care sunt acestea? Ce premii gigantice se ascund în spatele promoțiilor și ofertelor care nu lasă jucătorii să doarmă? Ei bine, Vlad Cazino și-a creat o reputație foarte bună datorită premiilor pe care le oferă. Un exemplu foarte bun se poate extrage din lista premiilor care se acordă jucătorilor în urma unei promoții Vlad Cazino din vară.

Sub formă de extragere Vlad Cazino, s-au oferit pentru 450 de jucători nici mai mult nici mai puțin de 100.000 de rotiri gratuite. Îți vine să crezi? Câte ore de rotiri gratuite? Nici nu ai loc în portofel pentru asemenea câștiguri.  Acestea s-au oferit pe parcursul unei perioade mai lungi, dar în timp ce te jucai la jocurile tale favorite, în cadrul aceluiași eveniment puteai câștiga și un Samsung Flip. Sigur, acesta este premiul cel mare și s-a oferit în urma unui proces de extragere Vlad Cazino pentru a desemna câștigătorul.

Extragere Vlad Cazino pentru premii de vis

În aceeași gamă de premii minunate pe care cei de la Vlad Cazino le oferă se numără și autoturismele. Da, da, ai văzut bine. Chiar se pot oferi și astfel de premii. Mai mult decât atât, într-unul dintre festivalurile pe care le-au organizat, au oferit ca premii bilete la UNTOLD.

Disponibilitatea promoțiilor active Vlad Cazino

Cele mai simple metode pentru a putea vedea la ce promoții Vlad Cazino te poți înscrie:

 1. Stai cu ochii pe noutățile care apar mereu pe website-ul supercazino
 2. Verifică în mod constant ofertele din panoul contului tău de jucător. Acolo vei vedea mereu promoții Vlad Cazino

Vlad Cazino se află în topul furnizorilor care oferă premii uriașe la fiecare promoție sau turneu pe care le organizează. Excursii de 5 stele, electronice scumpe, premii mari în bani, zeci de mii de rotiri gratuite, iar lista poate continua. Data viitoare când apar promoții noi, asigură-te că ești deja înregistrat!

Alte Articole

promoții netbet cu depunere

Promoții Netbet cu Premii – Cursa Sloturilor

În acest articol vei afla toate informațiile despre promoții Netbet cu premii, cum poți să intri în fiecare cursă a momentului, ce trebuie să faci pentru a câștiga, dar și strategii de joc și sfaturi pentru a te număra printre norocoșii câștigători de promoții Netbet cu premii Cursa Sloturilor Netbet – Promoție de neratat Am […]

Citeste mai mult
oferte si promotii vlad cazino cu premii online

Promoții Vlad Cazino cu Premii – 150.000 RON Săptămânal

În acest articol vei găsi cele mai noi promoții Vlad Cazino cu premii, în ce constau ele, dar mai important, cum poți profita la maxim de acestea astfel încât să pui mâna pe cele mai mari premii. Stai cu ochii în patru pe această pagină pentru informații actualizate la zi. Căștiguri săptămânale la turneele Lucky […]

Citeste mai mult
concursuri bani

Concursuri cu premii în bani – ghid de joc

Premii în bani sunt un miraj frumos şi tentant, dar care poate rămâne doar atât, un simplu miraj, dacă nu studiem înainte oportunitățile. Aşadar, iată mai jos care ar putea fi variantele de concursuri bani şi cum să beneficiezi de premii în bani, reducând la mininum eventualele riscuri! Abordări ce merită încercate la concursuri cu […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă