...
oferte si promotii vlad cazino cu premii online Blog   /   17 mai 2024   /   Alex Simionescu

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – 88.000 RON la Bingo

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 17 mai 2024

5/5 - (12 votes)

Ești gata să profiți de noi oportunități la Vlad Cazino? Portofoliul de promoții Vlad Cazino cu premii se mărește cu o ofertă de neratat. Festivalul muzical de Bingo vine cu premii fabuloase în valoare totală de 88.000 RON, oferite prin tombole zilnice, săptămânale și o tombolă finală grandioasă. Astăzi, îți vom arăta ce presupune fiecare și cum poți participa la acest festival. Nu rata șansa de a câștiga și de a te distra la maximum – înscrie-te acum și începe să câștigi!

88.000 RON la Festivalul Muzical de Bingo

 • Achiziționează bilete bingo de minim 100 RON, participă la tombola zilnică și poți câștiga până la 400 RON CASH
 • Cumpără tichete de minim 200 RON, participă la tombola săptămânală și poți lua până la 1.000 RON CASH
 • Dacă iei bilete de cel puțin 1.000 RON, participi la tombola finală și poți revendica până la 2.000 RON CASH

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Ce Presupune Noua Ofertă?

Luna mai răsună plină de distracție, iar Vlad Cazino te răsplătește cu premii totale de 88.000 RON la Festivalul Muzical de Bingo. Campania promoțională este valabilă în perioada 6 mai 2024 00:01UTC – 2 iunie 2024 23:59UTC și se desfășoară sub forma a 3 tombole:

promotii vlad cazino cu premii

Tombola Zilnică

Pentru a participa la tombola zilnică, trebuie să cumperi bilete de cel puțin 100 RON la orice cameră bingo în orice zi din perioada promoțională. Poți folosi această ofertă de maximum 10 ori pe zi, ceea ce îți oferă multiple oportunități de a câștiga. Dacă dorești bilete suplimentare, poți finaliza misiunile găsite în clientul nostru de bingo. În fiecare zi, vei avea 2-3 misiuni diferite de îndeplinit, iar pentru completarea fiecărei misiuni vei primi un bilet suplimentar.

Tombola zilnică pune la bătaie un total de 1.200 RON premii, după cum urmează:

LocPremiu
1400 RON CASH
2200 RON CASH
3100 RON CASH
4-1040 RON voucher bingo (rulaj 4x)
11-2120 RON voucher bingo (rulaj 4x)

Tombola Săptămânală

Pentru a participa la tombola săptămânală, va trebui să cumperi bilete de cel puțin 200 RON la orice cameră bingo într-o zi din perioada promoțională. Poți folosi această ofertă de maximum 5 ori pe zi, oferindu-ți astfel mai multe șanse de câștig. Dacă dorești bilete suplimentare, poți finaliza misiunile găsite secțiunea bingo Vlad Cazino. În fiecare zi, există 2-3 misiuni diferite de îndeplinit, iar pentru completarea fiecărei misiuni vei primi un bilet suplimentar.

Tombola săptămânală pune la bătaie un total de 4.000 RON premii, după cum urmează:

LocPremiu
11.000 RON CASH
2500 RON CASH
3300 RON CASH
4-5200 RON CASH
6-15100 RON CASH
16-4040 RON voucher bingo (rulaj 4x)

Tombola Finală

Pentru a obține un bilet la tombola finală, va trebui să cumperi bilete de cel puțin 1.000 RON la orice cameră bingo în timpul unei săptămâni din perioada promoțională. Aceasta înseamnă că poți acumula bilete prin achiziții repetate pe parcursul săptămânii, fără a fi limitat la un anumit număr de bilete. Cu cât cumperi mai multe bilete, cu atât vei avea mai multe șanse de a câștiga premiile spectaculoase puse la bătaie!

Tombola finală pune la bătaie un total de 40.000 RON premii, după cum urmează:

LocPremiu
120.000 RON CASH
24.000 RON CASH
3-52.000 RON CASH
6-101.000 RON CASH
11-25400 RON CASH

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Cum Revendici Noua Ofertă?

E super simplu să te alături distracției de la Festivalul Muzical de Bingo. Noi i-am dat o șansă și nu am regretat. Iată pașii pe care ți recomandăm pentru a intra în competiție chiar astăzi:

Pasul 1

Apasă pe butonul Profită Acum și mergi automat către pagina ofertei. Apoi, apasă pe butonul galben Joacă Acum.

Pasul 2

Alege jocul cu care vrei să te distrezi și intră în contul tău de jucător dacă nu ai făcut-o deja. În cazul în care ești utilizator nou, aruncă un ochi peste procesele de înregistrare Vlad Cazino și verificare cont Vlad Cazino.

Pasul 3

Achiziționează bilete și participă la tombolele zilnice, săptămânale și la cea finală. Dacă ai nevoie de îndrumare pentru depunere Vlad Cazino, pentru a putea cumpăra bilete, nu ezita să consulți ghidul indicat.

Pasul 4

Completează misiunile pe care le găsești în secțiunea Bingo și susține-ți șansele pentru câștiguri CASH.

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Alte Informații 88.000 RON la Bingo

Părerea SuperCazino

Festivalul muzical de Bingo este una dintre cele mai incitante promoții Vlad Cazino cu premii. Cu tombole zilnice, săptămânale și o tombolă finală, această promoție aduce un plus de emoție și recompense semnificative. Nu lăsa această șansă să treacă pe lângă tine – participă acum și transformă-ți fiecare zi într-o ocazie de câștig!

88.000 RON la Festivalul Muzical de Bingo

 • Achiziționează bilete bingo de minim 100 RON, participă la tombola zilnică și poți câștiga până la 400 RON CASH
 • Cumpără tichete de minim 200 RON, participă la tombola săptămânală și poți lua până la 1.000 RON CASH
 • Dacă iei bilete de cel puțin 1.000 RON, participi la tombola finală și poți revendica până la 2.000 RON CASH

Urmează o promoție Vlad Cazino cu premii care a expirat!

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Ești Tu Următorul Vlad?

Una dintre cele mai noi promoții Vlad Cazino cu premii îți oferă posibilitatea de a fi chiar tu noul Vlad. Intră în lumea misterioasă a vampirilor și demonstrează-ți abilitățile pentru a câștiga garantat premii șmecheristice și pentru a avea ocazia de a deveni protagonistul următoarei reclame Vlad Cazino! Citește întreg ghidul de astăzi și descoperă tot ce trebuie să faci.

Eu Sunt Vlad

 • Demonstrează-ți abilitățile despre vampiri într-un clip video încărcat online
 • Primești un cod promoțional care îți oferă 200 rotiri gratuite la Big Bass Splash
 • Ai șansa de a apărea în următoarea reclamă a lui Vlăduț

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Ce Este Oferta Eu Sunt Vlad?

Oferta „Eu sunt Vlad” este una dintre cele mai noi promoții Vlad Cazino cu premii, o provocare lansată pentru toți cei care doresc să își demonstreze abilitățile în lumea misterioasă a vampirilor. Cazinoul este în căutare de un nou Vlad. Dacă vrei să fii tu următorul Vlad, va trebui să trimiți un videoclip pe site-ul eusuntvlad.ro, în care să îți arăți abilitățile legate de vampiri.

Pentru a anima și mai mult atmosfera de competiție și distracție, Vlad a creat o promoție specială. Oricine încarcă un videoclip eligibil vor garantat un Vlad Cazino cod promoțional care aduce 200 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Splash.

promotii vlad cazino cu premii

În plus, cei care încarcă videoclipul, au șansa să apară în următoarea reclamă a lui Vlăduț. Astfel, cu fiecare videoclip încărcat și fiecare rotire gratuită câștigată, aventura devine tot mai captivantă.

Scopul fiecărui participant este să demonstreze, printr-un videoclip personal, cât de bine poate imita personajul emblematic Vlad, având ca referință materialele de prezentare disponibile pe eusuntvlad.ro, fără a fi limitat la acestea.

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Eligibilitate Videoclip

Pentru ca un videoclip să fie considerat valid, trebuie să includă cel puțin cele trei acțiuni de imitare ale lui Vlad, conform instrucțiunilor prezentate în materialele de prezentare:

De asemenea, ai opțiunea (dar nu ești obligat) să adaugi în videoclip alte moduri de a-l imita pe Vlad, în vederea unei reprezentări mai autentice. Aici poți face aluzie la:

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Cum Poți Fi Vlad?

 1. Pasul 1 – Apasă pe butonul Profită Acum pentru a fi redirecționat către pagina acestei promoții Vlad Cazino cu premii.
 2. Pasul 2 – Asigură-te că deții un cont activ pe platforma online Vlad Cazino.
 3. Pasul 3 – Încarcă un videoclip eligibil în care să îți demonstrezi abilitățile despre vampiri.
 4. Pasul 4 – După încărcarea videoclipului, vei primi un Vlad Cazino cod promoțional, care îți va aduce 200 rotiri gratis la slotul Big Bass Splash.
 5. Pasul 5 – În plus, ai șansa de a apărea în următoarea reclama Vlad.

Dacă nu ai încă un cont activ la acest cazino, asigură-te că verifici ghidurile noastre despre înregistrare Vlad Cazino și verificare cont Vlad Cazino.

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Alte Detalii Eu Sunt Vlad

Concluzii

Prin participarea la oferta „Eu sunt Vlad” de la Vlad Cazino, ai oportunitatea de a intra în lumea fascinantă a vampirilor și de a-ți demonstra abilitățile. Prin încărcarea unui videoclip pe site-ul dedicat, câștigi 200 de rotiri gratuite și ai șansa să apari în următoarea reclamă a lui Vlăduț. Cu fiecare pas făcut în această aventură, te apropii mai mult de șansa de a te implica și de a deveni protagonistul unei povești fascinante alături de Vlad Cazino!

Eu Sunt Vlad

 • Demonstrează-ți abilitățile despre vampiri într-un clip video încărcat online
 • Primești un cod promoțional care îți oferă 200 rotiri gratuite la Big Bass Splash
 • Ai șansa de a apărea în următoarea reclamă a lui Vlăduț

Urmează o altă promoție Vlad Cazino cu premii activă!

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Maratonul Misiunilor Săptămânale

Ești în căutare de promoții Vlad Cazino cu premii? Ai ajuns unde trebuie. Astăzi vom discuta despre Maratonul Misiunilor Săptămânale, o ofertă pe care nu trebuie să o ratezi. Îți vom oferi îndrumare pentru revendicarea promoției și îți vom dezvălui toate informațiile de care ai nevoie pentru o experiență completă la acest maraton de la Vlad Cazino.

Maratonul Misiunilor Săptămânale

 • Îndeplinește misiuni săptămânale pentru a primi tichete la extragerile cu premii
 • Adună minim 2 tichete pe săptămână și minim 30 tichete în total
 • Te califici în pentru Marele Fond de Premiere de 200.000 RON

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Ce Presupune Oferta?

Maratonul Misiunilor Săptămânale este una dintre cele mai șmechere promoții Vlad Cazino cu premii și asta pentru că îți oferă premii VLADtastice în total de 600.000 RON! Trebuie să reții că acest maraton are valabilitate limitată. Durează 9 săptămâni, începând cu 05.02.2024 și până pe 07.04.2024.

Este necesar să îndeplinești misiunea fiecărei săptămâni pentru a te bucura de tichete la Extragerea cu premii din acea săptămână. Așadar, asigură-te că începi cât mai repede, că participi la cât mai multe misiuni pe parcursul acestei perioade și că reușești să strângi cât mai multe tichete. Dacă aduni minim 2 tichete pe săptămână și minim 30 de tichete în total, poți intra în top 25 câștigători!

Această promoție Vlad Cazino include premii de 1.500 RON bani bonus + 100 rotiri gratuite pentru fiecare săptămână din perioada de desfășurare. Mai jos, poți vedea cum este distribuit fondul de premiere săptămânal:

promotii vlad cazino cu premii

De asemenea, Vlad Cazino pune la bătaie un pot fabulos în valoare totală de 200.000 RON (în vouchere evomag.ro)! Aceste vouchere evomag vor fi împărțite primilor 25 de câștigători, conform distribuției de mai jos:

promoții vlad cazino cu premii

Te sfătuim să arunci un ochi și peste oferta de promoții zilnice Vlad Cazino și promoții cu depunere Vlad Cazino.

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Cum Participi la Maraton?

Dacă urmezi pașii pe care ți recomandăm, vei vedea cât e de simplu să participi la această promoție Vlad Cazino cu premii:

 1. Pasul 1 – Apasă pe butonul Profită Acum pentru a fi redirecționat către pagina ofertei.
 2. Pasul 2 – Apasă pe butonul Autentificați-vă pentru a opta. Apoi, introdu datele contului tău (e-mail și parolă). Dacă nu ai deja un cont activ, te sfătuim să consulți ghidurile noastre pentru înregistrare Vlad Cazino și verificare cont Vlad Cazino.
 3. Pasul 3 – Participă la misiunea fiecărei săptămâni și strânge cât mai multe tichete.

Reține că noi vom actualiza acest ghid constant, cu misiunile pentru fiecare săptămână, astfel încât să poți avea o sursă structurată cu toate informațiile necesare unui pas mai aproape de marele premiu!

Misiunea Săptămânii 5 Februarie 2024 – 11 Februarie 2024

Prima misiune a acestei promoții Vlad Cazino cu premii se desfășoară în perioada 5 februarie 2024, ora 00:01 CET – 11 februarie 2024, ora 23:59 CET. Iată ce trebuie să faci pentru a participa la misiune și a acumula tichete:

Dacă vrei să te califici în clasamentul pentru Marele Fond de Premiere de 200.000 RON, nu uita că este important să strângi minim 2 tichete la fiecare dintre cele 9 misiuni săptămânale și minimum 30 de tichete pe durata valabilității promoției.

Consultă și ghidul nostru dedicat procesului de depunere Vlad Cazino.

Maratonul Misiunilor Săptămânale – Alte Informații

Concluzii

Cu maratonul misiunilor săptămânale din portofoliul de promoții Vlad Cazino cu premii, aventura ta în lumea jocurilor de noroc devine cu adevărat epică! Pe parcursul a 9 săptămâni pline de provocări și distracție, ești invitat să îndeplinești misiuni săptămânale pentru a strânge tichete valoroase. Fiecare săptămână aduce o nouă provocare și o nouă șansă de a-ți dovedi abilitățile și norocul. Cu premii și recompense așteptând la fiecare colț, acest maraton transformă experiența ta de joc într-o călătorie captivantă și plină de satisfacții!

Maratonul Misiunilor Săptămânale

 • Îndeplinește misiuni săptămânale pentru a primi tichete la extragerile cu premii
 • Adună minim 2 tichete pe săptămână și minim 30 tichete în total
 • Te califici în pentru Marele Fond de Premiere de 200.000 RON

Urmează o altă promoție Vlad Cazino cu premii care a expirat!

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – 15 RON în Chip-uri Gratuite

Anul acesta, profită cât mai poți de promoții Vlad Cazino cu premii șmecheroase. Începutul de an vine cu 15 RON în Chip-uri Gratuite în cadrul ofertelor de ruletă. Această promoție de la Vlad Cazino îți aduce un plus de adrenalină în cazinoul live și îți oferă șansa de a câștiga bani cash fără cerințe de rulaj. În continuare, vom explora în detaliu ce presupune această ofertă, cum poți beneficia de ea, dar și alte informații utile oricărui jucător vampiresc.

15 RON în Chip-uri Gratuite

 • Participă între 11 ianuarie 2024 – 22 februarie 2024
 • Depune minim 50 RON
 • Primești 15 RON în chip-uri gratuite la Auto Lightning Roulette, Bucharest Auto-Roulette, Bucharest Roulette, Grand Casino Roulette

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Ce Presupune Oferta?

În fiecare joi, începând cu 11 ianuarie 2024 și până pe 22 februarie, ai oportunitatea de a obține 15 RON în Chip-uri Gratuite. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să efectuezi o depunere minimă de 50 RON și să activezi bonusul oferit de cazino. Chip-urile gratuite pot fi folosite la diverse jocuri live, cum ar fi Auto Lightning Roulette, Bucharest Auto-Roulette, Bucharest Roulette și Grand Casino Roulette.

Reține că toate câștigurile generate din utilizarea chip-urilor gratuite vor fi primite direct în bani cash, fără a fi supuse cerințelor de rulaj.

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Cum Revendici Chip-urile Gratuite?

 1. Pasul 1 – Apasă pe butonul „Profită Acum” pentru a fi redirecționat către pagina promoției Vlad Cazino cu premii.
 2. Pasul 2 – Înregistrează-te, verifică-ți contul și asigură-te că nu ai niciun bonus activ.
 3. Pasul 3 – Fă o depunere de minim 50 RON și primești automat cele 15 chip-uri gratuite.

15 RON în Chip-uri Gratuite – Alte Informații Utile

Concluzii

Această promoție Vlad Cazino cu premii reprezintă o oportunitate excelentă pentru tine de a experimenta și câștiga în cazinoul live. Câștigurile în bani cash și lipsa cerințelor de rulaj, aduc celor 15 RON în chip-uri gratis un plus de valoare și transparență în lumea cazinourilor online. Nu uita că este esențial să respecți termenii și condițiile specifice ale promoției pentru a te bucura pe deplin de avantajele oferite de Vlad Cazino.

15 RON în Chip-uri Gratuite

 • Participă între 11 ianuarie 2024 – 22 februarie 2024
 • Depune minim 50 RON
 • Primești 15 RON în chip-uri gratuite la Auto Lightning Roulette, Bucharest Auto-Roulette, Bucharest Roulette, Grand Casino Roulette

Urmează o altă promoție activă!

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – 200.000 RON la Bingo

De sărbători, Vlad Cazino te așteaptă cu o ofertă imbatabilă. În luna cadourilor, una dintre cele mai tari promoții Vlad Cazino cu premii pune la bătaie 200.000 RON la Bingo! În articolul de astăzi am pregătit tot ce trebuie să știi, așa că descoperă cum poți să te bucuri de această experiență unică.

200.000 RON la Bingo

 • Tichet răzuibil gratuit cu premii
 • 4 jackpoturi zilnice în Winter Wonderland
 • Turnee unice și oferte Bet & Get.

Vlad Cazino 200.000 RON la Bingo 2024– Ce Presupune Oferta?

Anul acesta, jocul de Bingo la Vlad Cazino devine mai palpitant ca niciodată. Cu fiecare accesare a contului, primești un tichet răzuibil GRATUIT pe care îl poți revendica o dată pe zi. Surprizele nu se opresc aici. Dacă participi la misiuni zilnice, turnee exclusive sau oferte Bet&Get poți beneficia și de alte premii Vlad Cazino. Asigură-te că participi activ la toate evenimentele vampirești de iarnă și multiplică-ți șansele de câștig!

După ce ai revendicat promoția preferată, profită și de Vlad Cazino bonus fără depunere!

Vlad Cazino 200.000 RON la Bingo – Cum Participi?

 1. Pasul 1 – Apasă pe butonul „Profită Acum” pentru a fi redirecționat către promoție.
 2. Pasul 2 – Înregistrează-te în contul tău Vlad Cazino.
 3. Pasul 3 – Alege evenimentele la care vrei sa participi și revendică-ți premiile.

Vlad Cazino 200.000 RON la Bingo – Avantaje și Premii

Tichet răzuibil

Pentru a primi un tichet răzuibil Snowflake zilnic, nu trebuie decât să accesezi contul tău activ Vlad Cazino. Acest tichet îți oferă acces la premii de top.

Dacă vrei să câștigi tichete răzuibile, participă și finalizează misiunile atribuite fiecărei zi. Nu uita că recompensele cresc odată cu nivelul de dificultate al acestor misiuni. Dacă reușești să completezi sarcini mai grele, vei avea parte de premii senzaționale. Pentru a primi tichete răzuibile, ai mai multe variante de joc:

1. Termină cu succes misiunile zilnice

Ai 2 sau 3 misiuni zilnice – o combinație între Bingo și minijocuri – la care poți participa și primi tichete gratuite. Nu trebuie decât să alegi misiunea, să completezi cu succes cerințele sale, apoi să te bucuri de recompensă.

Mai jos regăsești fondul de premiere pentru această promoție Vlad Cazino de tichete gratuite:

2. Joacă Bingo

Participă la provocarea Vlad Cazino plasând pariuri în valoare de 100 RON în decursul unei zile la oricare cameră Bingo cu 75/90 de bile. Apoi, vei primi un Tichet Răzuibil Gold Bauble sau un Tichet Răzuibil cu Stea cu șanse de câștig de 100%. Poți profita de Gold Bauble de 4 ori într-o zi, iar de tichetul Stea ori de câte ori dorești zilnic.

Turnee săptămânale

Poți participa în fiecare săptămână la cele 5 turnee desfășurate în cadrul perioadei promoționale, de vineri, 02:00 AM până vineri, 01:59 AM, ora României. Fiecare turneu pune în joc un impresionant fond de premiere de 2.000 RON.

Pentru a participa, navighează către secțiunea dedicată turneelor de Bingo și alege turneul la care dorești să participi. Intră în joc și joacă rotirile de calificare. Primii 20 de participanți cu cel mai mare câștig egalizat în timpul tuturor celor 75 de rotiri vor fi răsplătiți pe măsură.

Aruncă un ochi peste premiile și fondul de premiere ale turneelor săptămânale Vlad Cazino:

Winter Wonderland

Accesează camera Bingo Winter Wonderland și joacă-te zilnic cele 4 jocuri jackpot. Plătești 8 RON pentru Bingo 75 de bile și poți atinge fondul de premiere de 2.000 RON per joc. Poți cumpăra maxim 75 de tichete și poți participa în fiecare zi, de la orele 20:00, 21:00, 22:00 și 23:00 (ora României).

Santa’s Prize Drop

Tot ce trebuie să faci este să cumperi bilete și să intri în joc în atelierul plin de minuni al lui Moș Crăciun. Aici, vei avea ocazia unică de a câștiga zilnic un cadou aleatoriu, pregătit cu grijă chiar de Moșul. Premiile sunt în valoare de 4.000 RON / zi.

Înainte de a participa la oricare dintre aceste promoții Vlad Cazino, citește termenii și condițiile generale Vlad Cazino.

Nu uita că te așteaptă o mulțime de surprize și la poker Vlad Cazino și ruletă Vlad Cazino!

Concluzii

Cele mai tari promoții Vlad Cazino cu premii îți aduc 200.000 RON la Bingo și o atmosfera magică a sărbătorilor. Cu o varietate de modalități de a câștiga, aceasta este șansa ta de a face ca această perioadă festivă să fie cu adevărat specială. Intră acum în joc și pregătește-te să fii în mijlocul distracției și câștigurilor!

200.000 RON la Bingo

 • Tichet răzuibil gratuit cu premii
 • 4 jackpoturi zilnice în Winter Wonderland
 • Turnee unice și oferte Bet & Get.

Urmează o promoție care a expirat, dar poți revendica bonusul de bun venit!

Promoții Vlad Cazino cu Premii 2024 – Vlad Cazino Ceasuri de Lux

Vlad Cazino are o reputație de operator care vine cu multe surprize și premii pentru jucătorii săi. Ca să-și păstreze reputația, are pentru tine o promoție avantajoasă cu ceasuri de lux și multe premii de top. Rămâi pe SuperCazino și îți explicăm tot ce ai de făcut ca să pui mâna pe Vlad Cazino ceasuri de lux, premii săptămânale și alte promoții cu premii!

Vlad Cazino Ceasuri de Lux, Rotiri Gratuite, Bani Bonus

Vlad Cazino Premii Săptămânale

 • Optează pentru promoție
 • Primești câte un tichet la extragere pentru fiecare 50 RON jucați la bingo, sloturi sau live casino
 • Intri în cursa pentru ceasuri de lux, rotiri și bani bonus

Vlad Cazino Ceasuri de lux – Totul Despre Ofertă

La Vlad Cazino ai premii de top în fiecare săptămână de pe 18 septembrie până pe 3 decembrie. Poți câștiga ceasuri de lux Breitling, FitBit sau Garmin, iar la casino te așteaptă rotiri gratuite la slotul Wild Chapo 2 și 1000 RON bani bonus. Doar optează pentru promoție și joacă cel puțin 50 lei la orice slot, la bingo și/sau în cazinoul live.

Ce îți aduce asta în schimb? O șansă la marea extragere, unde poți câștiga recompensele menționate anterior. Pentru fiecare 50 RON pariați, primești un tichet la extragerea Vlad Cazino. Pe 4 decembrie 2023 va avea loc ultima extragere din cadrul acestei promoții Vlad Cazino cu premii, așa că încă mai ai timp! Nu ai nimic de pierdut, așa că ce zici de niște sesiuni de distracție?

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Cum Participi?

Premii și Extrageri Vlad Cazino

Urmărește extragerile și vezi dacă unul din premii este al tău! Extragerile au loc în următoarele zile:

Uite și care sunt exact Vlad Cazino premii săptămânale care se vor acorda în urma extragerilor:

Vezi ce păreri Vlad Cazino au jucătorii care au încercat acest site!

Premii Săptămânale Vlad Cazino – Alte Informații

Concluzii

Promoția Vlad Cazino ceasuri de lux îți poate aduce ori rotiri și bani bonus, ori un ceas de lux la mână. Tu doar optează pentru promoție și joacă, iar pentru fiecare 50 RON pariați la sloturi, live casino sau bingo, primești câte un tichet care te înscrie automat în marile extrageri. Îți ținem pumnii și distracție plăcută!

Vlad Cazino Ceasuri de Lux, Rotiri Gratuite, Bani Bonus

Vlad Cazino Premii Săptămânale

 • Optează pentru promoție
 • Primești câte un tichet la extragere pentru fiecare 50 RON jucați la bingo, sloturi sau live casino
 • Intri în cursa pentru ceasuri de lux, rotiri și bani bonus

Urmează altă promoție Vlad Cazino!

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Vlad Cazino 25 Rotiri Gratuite

După o zi de luni ca oricare alta, bucură-te de o zi de marți extraordinară la Vlad Cazino! Revendică și tu 25 de rotiri gratuite la depunere și distrează-te cu slotul Blender Blitz folosind bonusul obținut. Află toate condițiie despre Vlad Cazino 25 rotiri gratuite în cele ce urmează!

Vlad Cazino 25 Rotiri Gratuite Vlad Cazino

 • Depune minimum 100 RON
 • Câștigi 25 rotiri gratuite
 • Rotiri valabile la slotul Blender Blitz

Vlad Cazino 25 Rotiri Gratuite – În Ce Constă Oferta?

Începând cu 13 iunie 2023, te poți bucura săptămânal de promoția 25 rotiri gratuite Vlad Cazino la depunere. Câștigi 25 rotiri gratuite la Blender Blitz pentru o depunere de cel puțin 100 RON. E important să nu ai niciun bonus activ și să respecți pașii de revendicare. Vlad Cazino îți cere ca, pentru această ofertă, să nu beneficiezi la momentul respectiv de vreun alt bonus, iar apoi să efectuezi depunerea minimă de 100 RON.

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Cum Revendici?

În contul tău vor intra 25 rotiri gratuite la slotul Blender Blitz de la producătorul de la Relax Gaming. Câștigurile pe care le vei obține din oferta 25 rotiri gratuite Vlad Cazino sunt în bani bonus.

25 Rotiri Gratuite Vlad Cazino – Ce Mai Trebuie Să Știi

Concluzii

Pregătește-te să pui mâna pe Vlad Cazino 25 rotiri gratuite la depunere! O zi de marți nu trebuie să treaca pe nesimțite, deci transform-o într-o zi de câștig și lasă norocul să-și spună cuvântul când joci la slotul Blender Blitz.

Vlad Cazino 25 Rotiri Gratuite Vlad Cazino

 • Depune minimum 100 RON
 • Câștigi 25 rotiri gratuite
 • Rotiri valabile la slotul Blender Blitz

Urmează promoții care au expirat, dar poți revendica bonusul de bun venit!

imagine cu logo-ul de la vlad cazino online

100% Bonus până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis CASH

 • 300 rotiri gratuite fara rulaj
 • Beneficiezi și de 100% până la 2000 RON – ex. depui 100 RON și joci de 200 RON
 • Rotirile sunt la Exclusiv Jungle Jamboree, Fire Joker Freeze & Big Bass Splash

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Vlad Cazino Tombola Golden Acorn

Pasionații de bingo au un nou turneu de care să se bucure la Vlad Cazino! Dacă vrei să joci bingo și să câștigi premii, participă la Vlad Cazino Tombola Golden Acorn. Te așteaptă premii totale de 180.000 RON, iar premiul cel mare se ridică la suma de 32.000 RON, dar recompensele nu se opresc aici. Află mai jos ce surprize te mai așteaptă în cadrul acestei promoții Vlad Cazino cu premii!

Vlad Cazino Tombola Golden Acorn – Ce Presupune Oferta?

În perioada 3 septembrie – 1 octombrie 2023, are loc promoția Vlad Cazino Tombola Golden Acorn. Ești provocat să îndeplinești misiuni zilnice și să joci la Bingo 75 sau 95 Ball. Astfel, primești tichete pentru turneele săptămânale și intri în cursa tombolei finale de pe 2 octombrie 2023. Uite care sunt toate surprizele pe care le vei descoperi în cadrul acestei promoții Vlad Cazino cu Premii:

Vlad Cazino Golden Acorn – Cum Participi?

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Ce Mai Trebuie Să Știi?

Concluzii

Te așteaptă o mulțime de surprize la Vlad Cazino Tombola Golden Acorn. Organizatorii au pregătit tombole zilnice, săptămânale, misiuni, turnee de minijocuri, dar și o mare extragere finală care va avea loc pe 2 octombrie. Joacă, adună tichete și crește-ți șansele la premiile cele mai mari puse în joc!

Urmează o promoție care a expirat!

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Vlad Cazino Turneu Lucky Spin

Ești pregătit pentru un nou turneu Vlad Cazino cu rotiri gratuite? Participă și tu la Vlad Cazino turneu Lucky Spin și o rundă norocoasă te poate premia cu 100 rotiri gratuite la un slot extrem de popular printre amatorii de casino.

Vlad Cazino Turneul Lucky Spin – În Ce Constă Oferta?

În fiecare zi de joi și vineri, optează și mizează la Vlad Cazino turneu Lucky Spin și vezi pe pielea ta ce înseamnă să ai parte de o învârtire norocoasă. Trebuie doar să mizezi 0,50 la oricare dintre sloturile participante și câștigi 100 rotiri gratuite la Wild Chapo 2. Pe pagina turneului vei găsi sloturile eligibile, dar iată care sunt câteva din acestea, dacă ești curios: Count Jokula, Book of Gold Multichance, Sword of Ares, Wild West Duels și lista continuă.

La acest turneu Vlad Cazino cu premii, punctele se calculează după următoarea formulă: (Câștig /Miză) x 100 = Punctele afișate în clasament. Ce e important de ținut minte este că miza ta trebuie să fie de minimum 0,50 RON ca să fie luată în calcul. Mai trebuie să știi că premiile sunt limitate! Doar primii 150 jucători câștigă cele 100 rotiri gratuite la Wild Chapo 2, așa că grăbește-te!

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Cum Participi?

Grăbește-te să pui mâna pe cele 100 rotiri la Wild Chapo, pentru că doar primii 150 de jucători pot primi recompensa!

Vlad Cazino Turneu – Ce Mai Trebuie Să Știi?

Concluzii

Fii și tu unul dintre cei 150 jucători care câștigă 100 rotiri gratuite la Wild Chapo 2. Joacă minimum 0,50 RON la sloturile participante din Vlad Cazino Turneu Lucky Spin și poți pune mâna pe premiu.

Urmează o promoție care a expirat!

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Vlad Cazino Turneul SuperCharger 3

În perioada 4-10 septembrie 2023, optează pentru Vlad Cazino Turneul SuperCharger 3 și fii tu unul dintre cei 1000 de jucători care împart fondul de premiere de 375.000 RON.

Turneu Vlad Cazino – Ce Presupune?

Pentru a face parte din cei 1000 câștigători, trebuie să ai cele mai mari câștiguri egalizate în 20 runde consecutive. Punctele din turneu se calculează după următoarea formulă: (Câștig/Miză) x 100 = Punctele afișate în clasament.

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Cum Te Înscrii?

Pașii pentru a te înscrie la Vlad Cazino Turneul SuperCharger 3 sunt extrem de simpli, cu nimic diferiți față de alte turnee de la Vlad Cazino. Iată ce ai de făcut:

Turneul SuperCharger 3 Vlad Cazino – Alte Informații

Concluzii

Optează pentru Vlad Cazino Turneul SuperCharger 3 și poți fi și tu unul din cei 1000 de câștigători. Poți pune mâna pe un premiu de până la 25.000 RON dacă îndeplinești condițiile și norocul e de partea ta.

Urmează o promoție care a expirat!

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Vlad Cazino Vouchere de Vacanță

Vlad Cazino sărbătorește 5 ani de activitate și te premiază cu vouchere de vacanțe și alte recompense uimitoare. Trebuie doar să joci la cazino live, sloturi sau bingo și câștigi un tichet pentru extragerea săptămânală. Premiile puse în joc sunt gândite special pentru vara asta, așa că vezi mai jos ce oferă Vlad Cazino!

Vlad Cazino Vouchere de Vacanță – Ce Presupune Promoția?

În perioada 19 iunie – 20 august 2023, Vlad Cazino organizează săptămânal extrageri cu premii extraordinare. La extragerile cu premii, poți câștiga săptămânal vouchere de vacanță de 12.500 RON și bani de cheltuială în valoare de 1.250 RON. La aceste premii se adaugă și alte recompense, precum rotiri gratis, vouchere la bingo și bani bonus.

Tu doar trebuie să optezi pentru promoție și să joci minimum 50 RON la sloturi, live casino sau bingo, iar de restul se ocupă Vlad Cazino. Primești un tichet pentru extragerile săptămânale, iar dacă norocul îți surâde, poți câștiga chiar tu Vlad Cazino vouchere de vacanță și alte premii. Pentru fiecare 50 RON pe care îi joci, primești câte un tichet. Deci, cu cât joci mai mult, cu atât aduni mai multe tichete și îți crești șansele la extrageri.

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Cum Participi la Promoție?

Promoții Vlad Cazino cu Premii – Ce Premii Poți Câștiga?

Pe lângă Vlad Cazino vouchere de vacanță, care sunt alte premii puse în joc de organizatori?

Alte Informații

Concluzie

Un voucher de vacanță se acordă în fiecare săptămână la extragerile Vlad Cazino, dar și multe alte premii la casino, live casino sau bingo. Joacă și tu la sloturile participante cu miza minimă, adună tichete și crește-ți șansele la extragerile săptămânale pentru Vlad Cazino vouchere de vacanță. Succes!

Urmează altă promoție care a expirat!

Promoție Vlad Cazino – Premii Speciale Vlad Cazino

Ce poate fi mai frumos decât să ai parte de cele mai cool premii fix înainte să înceapă vara? Vlad Cazino este de părere că acesta e cel mai fantastic sentiment așa că pune la bătaie sute de Premii Speciale Vlad Cazino. Continuă să citești pentru a afla cum poți obține și tu unul dintre ele!

În ce constă această promoție Vlad Cazino?

Cazinoul are de dat 138 de Premii Speciale Vlad Cazino dintre care 30 telefoane de ultimă generație Samsung Z Fold 4, premii de până la 5.000 RON bani bonus, premii de 250 RON bani bonus în cazinoul live și vouchere Bingo. Tot ce trebuie jucătorii să facă este să joace minim 50 RON pentru a obține un tichet la extragerea săptămânală.

Iată care sunt premiile de la extragerile săptămânale:

Extragerile în care pot fi câștigate aceste premii vor avea loc pe 10 aprilie, 17 aprilie, 1 mai, 8 mai, 22 mai, 29 mai.

În plus, la premiile de mai sus, se adaugă 10 telefoane Samsung Z Fold 4, care pot fi câștigate la extragerile care vor avea loc pe 24 aprilie, 15 mai, 5 iunie.

Cum participi la această promoție Vlad Cazino?

Deși sunt puse la bătaie super Premii Speciale Vlad Cazino, această sunt la fel de super ușor de obținut. Iată ce ai de făcut:

 1. Pasul 1 – Dă click pe butonul „Profită Acum” pentru a ajunge pe site-ul cazinoului.
 2. Pasul 2 – Loghează-te cu ajutorul datelor de cont Vlad Cazino.
 3. Pasul 3 – Fă o depunere Vlad Cazino de minim 50 RON.
 4. Pasul 4 – Joacă suma depusă la sloturi, bingo sau live cazino pentru a obține un tichet la extragerea săptămânală.

Alte informații importante

Concluzie

Nu rata șansa de a câștiga un nou telefon în timp ce te distrezi! Participă la extragerile săptămânale Vlad Cazino și vezi ce premiu câștigi, poate chiar un Samsung Z Fold 4!

Urmează o altă promoție Vlad Cazino care nu este valabilă!

Promoție Vlad Cazino – Spring Bingo Vlad Cazino

Parfumul florilor se simte în aer și Vlad Cazino știe cel mai bine cum să le facă jucătorilor primăvara frumoasă. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre promoție Spring Bingo Vlad Cazino și cum poți câștiga premii cu valoarea totală de peste 120.000 RON!

În ce constă această promoție Vlad Cazino?

Promoție Vlad Cazino Spring Bingo le aduce jucătorilor un tichet răzuibil la logare. Acest tichet le poate aduce în perioada 3 – 30 aprilie premii în bani, bonusuri sau miziuni secrete. Important este să ții minte că aceste tichete sunt valabile doar pentru jocurile bingo disponibile.

Nu uita că există și multe alte promoții zilnice Vlad Cazino de care poți profita la maxim!

Cum poți participa la Spring Bingo Vlad Cazino?

Pașii ca să te poți bucura de premiile pe care ți le oferă Vlad Cazino sunt super simpli și ușor de realizat:

Alte informații importante

Dacă vrei să afli mai multe despre această promoție, te poți adresa echipei de contact Vlad Cazino.

Concluzie

Nu rata șansa la premii diverse primăvara aceasta! Intră zilnic și vezi ce îți aduce Spring Bingo Vlad Cazino!

Urmează o promoție Vlad Cazino care nu mai este valabilă!

Promoție Vlad Cazino – The Reel Investigator Vlad Cazino

Dacă nu știai cum să te mai distezi și să obții super premii, Vlad Cazino îți vine în ajutor. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre cea mai nouă promoție Vlad Cazino cu premii și află ce poți câștiga cu promoție The Reel Investigator Vlad Cazino!

În ce constă această promoție Vlad Cazino?

Cu minijocul The Reel Investigator Vlad Cazino ai câte un turneu în fiecare săptămână în perioada 6 martie – 2 aprilie. În cadrul fiecărui turneu sunt puse la bătaie 20 de premii, cu valoarea totală de 2000 RON cash:

Cum participi la The Reel Investigator Vlad Cazino?

Să participi la turneele The Reel Investigator Vlad Cazino este foarte ușor, iar noi îți spunem exact ce ai de făcut:

Alte informații importante

Concluzie

Nu mai aștepta și începe jocul la The Reel Investigator Vlad Cazino! Te așteaptă premii cash săptămânale în perioada 6 martie – 2 aprilie!

Urmează o promoție Vlad Cazino care nu mai este valabilă!

Promoție Vlad Cazino cu Premii – Lingouri de Aur Vlad Cazino

În cazul în care nu știai, aurul predomină anul acesta la Vlad Cazino. În perioada 30 ianuarie – 12 martie jucătorii pot aduna tichete pentru a câștiga premii săptămânale în bani bonus și cash sau unul dintre cele 10 lingouri de aur Vlad Cazino puse la bătaie în extragerea finală. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre această promoție Vlad Cazino cu premii!

În ce constă promoția Vlad Cazino Lingouri de Aur?

În perioada 30 ianuarie – 12 martie, cazinoul organizează extrageri săptămânale în care pune la bătaie premii în valoare de până la 5000 RON bani bonus, 250 RON bonus Live Casino Vlad, rotiri gratuite sau vouchere bingo. Mai multe, la extragerea finală se adaugă și 10 lingouri de aur pe lângă premiile deja menționate.

Jucătorii trebuie să parieze la sloturi Vlad Cazino pentru a strânge tichete cu care pot intra în extrageri. Pentru extragerile săptămânale ale promoție Vlad Cazino este necesar un tichet minim, iar pentru extragerea finală minim 500 de tichete. Un tichet se oferă la fiecare 50 RON jucați la sloturi, live cazino sau bingo.

Nu uita că te așteaptă și promoții Vlad Cazino zilnice și promoții Vlad Cazino cu depunere!

Cum participi la extrageri Vlad Cazino?

Premiile Vladtastice sunt ușor de revendicat, iar noi te îndrumăm exact pentru ca tu să le obții!

Alte informatii importante

Concluzii

Dacă vrei să joci mai mult și poate chiar să ajungi să ai un lingou de aur, joacă în perioada 30 ianuarie – 12 martie la promoție Vlad Cazino cu premii și vezi ce îți aduc tichetele obținute!

Urmează o promoție care nu mai e valabilă!

Promoții cu Premii Vlad Cazino – Tech Drop Vlad Cazino

Deja au trecut câteva zile bune de la Anul Nou, iar Vlad Cazino își animă jucătorii cu super promoții cu premii. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre cum poți câștiga gadgeturi de top la promoție Vlad Cazino Tech Drop!

În ce constă această promoție Vlad Cazino?

În perioada 9 – 15 ianuarie, Vlad Cazino pune la bătaie 3.550 rotiri cash fără rulaj în fiecare zi și cele mai cool gadgeturi: un Iphone 14, un PS5, un ceas Fitbit Sense 2, ochelari VR Oculus Quest 2 și un soundbar Soundbar BOSE 900. Jucătorii trebuie doar să joace la sloturile eligibile pe miza minimă de 0,80 RON și pot câștiga orice premiu în mod aleatoriu zilnic.

Iată cum sunt împărțite premiile oferite zilnic:

Poți obține mai multe beneficii dacă joci și la promoții Vlad Cazino cu depunere și promoții Vlad Cazino zilnice!

Cum poți participa la Tech Drop Vlad Cazino?

Deși se pun la bătaie unele dintre cele mai bune premii pe care le vei întâlni în parcursul tău de parior, pașii pentru a le obține sunt mai simpli decât crezi. Iată ce ai de făcut:

Nu uita că poți juca atât de pe desktop, cât și din aplicație Vlad Cazino pentru mai multe șanse de câștig!

Alte informații importante

Concluzii

Dacă ai așteptat noul an pentru noi premii, acum este șansa ta! Profită la maxim de Tech Drop Vlad Cazino și poți obține premii zilnice super tari în perioada 9 – 15 ianuarie!

Urmează o altă promoție Vlad Cazino expirată!

Promoție Vlad Cazino cu Premii – Misiunile Bingo Vlad Cazino

Atmosfera veșnic vladtastică continuă și pe final de vară, iar Vlad Cazino ți-a pregătit acum Misiunile Bingo Vlad Cazino. Continuă să citești pentru a afla ce înseamnă acest lucru și cum poți câștiga premii cash, rotiri gratis, lozuri si vochere bingo!

În ce constă această promoție Vlad Cazino?

În perioada 23 mai 2022 – 30 aprilie 2023 poți participa la misiunile zilnice bingo! Verifică pagina Vlad Cazino misiuni bingo și vezi astăzi ce ți-au pregătit!

Cum te înscrii la Misiunile Bingo Vlad Cazino?

Este foarte ușor să ajungi să participi la aceste turnee, deci urmează pașii de mai jos:

Alte informații importante – Misiunile Bingo Vlad Cazino

Concluzie – Misiunile Bingo Vlad Cazino

Începutul toamnei este momentul ideal pentru a-ți crește bugetul. Participă la Misiunile Bingo Vlad Cazino și poți câștiga premii fantastice!

Urmează o promoție Vlad Cazino care nu mai este valabilă!

Promoții Vlad Cazino – Premii la Turnee de Mini-jocuri

Vlad Cazino vine în permanență cu super promoții pentru jucătorii săi, iar acum se oferă săptămânal premii de 6.400 RON! Citește în continuare pentru a afla cum poți câștiga unul dintre cele 30 de premii la mini-jocuri în fiecare weekend!

În ce constau Turnee de Mini-jocuri Vlad Cazino?

Aceste Turnee de Mini-jocuri Vlad Cazino îți oferă ocazia de a câștiga săptămânal până la 1.380 RON, pariind la unele dintre jocurile tale favorite de bingo Vlad Cazino. Tot ce ai de făcut este să joci de vineri până luni în fiecare săptămână minim 40 de runde și să încerci să te clasezi cât mai sus pentru a câștiga cât mai mult.

Fondul de premiere săptămânal este de 6.400 RON și este împărțit astfel:

Cum revendici promoție Vlad Cazino cu premii?

Să obții această promoție Vlad Cazino este foarte ușor, tot ce ai de făcut este să urmezi pașii pe care ți-i prezentăm mai jos:

Nu uita să verifici și care sunt promoții zilnice Vlad Cazino de care poți profita!

Alte informații relevante

Dacă ai întrebări, te poți adresa oricând echipei de contact Vlad Cazino pentru a obține răspunsurile de care ai nevoie.

Concluzie

Cele 30 de premii cash așteaptă să fie încasate, iar unul dintre ele poate fi chiar al tău. Nu mai sta pe gânduri și începe să joci rundele necesare în fiecare vineri și vezi luni dacă te numeri printre câștigători!

Revendică și:

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos găsești informații despre promoții Vlad Cazino cu premii 2024!

Fenomenul de gambling din România a devenit mai cunoscut odată cu apariția unui jucător foarte important pe această nișă. Deși este un proaspăt participant pe piața de jocuri de noroc din țara noastră, Vlad Cazino a ajuns foarte repede în topul celor mai accesate platforme de gambling și din punct de vedere al serviciilor pe care le oferă, dar și din punct de vedere al campaniilor, al celor mai vestite premii Vlad Cazino și al celor mai atractive promoții Vlad Cazino. De această dată, îți voi vorbi despre promoțiile și premiile de care profită jucătorii deja înregistrați pe Vlad Cazino.

Promoții Vlad Cazino pentru jucătorii deja înregistrați

Cele mai importante premii Vlad Cazino se pot câștiga dacă participi la promoțiile care sunt disponibile pentru jucătorii activi. Dacă ești curios să vezi care este lista tuturor promoțiilor active în acest moment, trebuie să accesezi website-ul principal al celor de la Vlad Cazino, iar în meniul principal al paginii vei putea să găsești foarte ușor un buton numit “Promoții”. Apasând butonul, vei fi redirecționat către o pagină dedicată unde poți să vizualizezi strict ofertele disponibile pentru toate categoriile de jocuri.

Tipuri de Promoții Vlad Cazino

Aceste promoții cu extragere Vlad Cazino 2024 au foarte multe înfățișări și foarte multe moduri în care sunt organizate. Ele pot să difere în funcție de jocurile pentru care au fost create, dar și în funcție de premiile care sunt puse în joc.

Promoții Vlad Cazino cu premii 2024 – Lunare

De fiecare dată când vei auzi că Vlad Cazino a pornit o promoție care este valabilă pentru o perioada mai îndelungată, ar trebui să te pregătești și să îți modifici programul pentru că acestea nu se sfârșesc decât cu premii uriașe! De obicei, promoții Vlad Cazino cu premii lunare au loc periodic pe toată perioada unui an de zile. Acestea au tematici diferite în funcție de momentul în care au fost lansate.

Pentru a participa la acest gen de promoții Vlad Cazino 2024, ele pot fi accesate doar de jucătorii care au deja un cont creat pe platforma. Participarea și criteriile de premiere a câștigătorilor diferă în funcție de tematica promoției. La unele dintre ele va trebui să joci la sloturi, la altele vei avea beneficii la mesele de poker, iar unele oferă avantaje atunci când ești la mesele de casino live.

Vlad Cazino promoții la fiecare ocazie specială

Vlad Cazino face parte din acea categorie de furnizori de jocuri de noroc care răsplătesc atât loialitatea jucătorilor, dar și perseverența acestora. Promoțiile cele mai speciale organizate în timpul anului de un furnizor de jocuri de noroc precum Vlad Cazino sunt cele care apar în momentele speciale de sărbătoare.

Nu va trebui să te miri dacă Vlad Cazino pornește o promoție în timpul sărbătorilor de Paște sau în timpul sărbătorilor de Crăciun. Așteaptă-te ca la fiecare ocazie specială să intri pe Vlad Cazino și să te bucuri și de câteva bonusuri frumușele.

Tombolă Vlad Cazino

Foarte multe dintre aceste promoții Vlad Cazino cu premii 2024 au încorporate și un eveniment special de Tombolă Vlad Cazino care răsplătește foarte foarte mulți jucători. De cele mai multe ori, premiile mari nu pot ajunge decât la un număr mic de jucători, iar pentru a compensa acest aspect, Tombolă Vlad Cazino este responsabilă pentru răsplătirea celor care nu reușesc să prindă locul 1 în top.

Regulile de la extregere Vlad Cazino sunt cele clasice. Dacă, de exemplu, ai participat la un turneu de sloturi pentru a te clasa pe primele locuri unde se oferă premiile cele mari și nu ai reușit, Tombolă Vlad Cazino va fi organizată în mod regulat pentru a garanta premierea jucătorilor ce nu au obținut podiumul. 

Premii Vlad Cazino pentru toți jucătorii

Vorbind despre promoții, parcă mi s-a făcut puțin chef și de premii Vlad Cazino. Care sunt acestea? Ce premii gigantice se ascund în spatele promoțiilor și ofertelor care nu lasă jucătorii să doarmă? Ei bine, Vlad Cazino și-a creat o reputație foarte bună datorită premiilor pe care le oferă. Un exemplu foarte bun se poate extrage din lista premiilor care se acordă jucătorilor în urma unei promoții Vlad Cazino din vară.

Sub formă de extragere Vlad Cazino, s-au oferit pentru 450 de jucători nici mai mult nici mai puțin de 100.000 de rotiri gratuite. Îți vine să crezi? Câte ore de rotiri gratuite? Nici nu ai loc în portofel pentru asemenea câștiguri.  Acestea s-au oferit pe parcursul unei perioade mai lungi, dar în timp ce te jucai la jocurile tale favorite, în cadrul aceluiași eveniment puteai câștiga și un Samsung Flip. Sigur, acesta este premiul cel mare și s-a oferit în urma unui proces de extragere Vlad Cazino pentru a desemna câștigătorul.

Extragere Vlad Cazino pentru premii casino online

În aceeași gamă de premii minunate pe care cei de la Vlad Cazino le oferă se numără și autoturismele. Da, da, ai văzut bine. Chiar se pot oferi și astfel de premii. Mai mult decât atât, într-unul dintre festivalurile pe care le-au organizat, au oferit ca premii bilete la UNTOLD.

Disponibilitatea la promoții Vlad Cazino active

Cele mai simple metode pentru a putea vedea la ce promoții Vlad Cazino te poți înscrie:

 1. Stai cu ochii pe noutățile care apar mereu pe website-ul Supercazino.
 2. Verifică în mod constant ofertele din panoul contului tău de jucător. Acolo vei vedea mereu promoții Vlad Cazino cu premii.

Concluzie

Vlad Cazino se află în topul furnizorilor care oferă premii uriașe la fiecare promoție sau turneu pe care le organizează. Excursii de 5 stele, electronice scumpe, premii mari în bani, zeci de mii de rotiri gratuite, iar lista poate continua. Data viitoare când apar Vlad Cazino promoții noi sau un Vlad Cazino cod promoțional, asigură-te că ești deja înregistrat!

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
verificare cont magic jackpot

Verificare Cont Magic Jackpot – Pași și Bonusuri

31 ianuarie 2024

În acest articol îți vom descrie procesul de verificare cont Magic Jackpot și îți vom arăta pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a te bucura de câștigurile dobândite în urma jocurilor la unul dintre cele mai populare cazinouri de pe piață, Magic Jackpot. Noi am reușit să ducem procesul la bun sfârșit și este […]

Citeste mai mult
cele mai bune cazinouri online pe mobil

Cele mai bune cazinouri online pe mobil – top 2019

12 mai 2019

Odată cu apariția cazinourilor online, jucătorii au putut testa jocurile preferate direct din confortul casei lor, fără să mai fie nevoiți să meargă în cazinourile tradiționale. Însă orice iubitor de jocuri de noroc își dorește să aibă acces la sloturile preferate sau la jocurile de masă oricând, de oriunde. Producătorii de jocuri de noroc s-au […]

Citeste mai mult
25 ron freebet betfair

Promoții Betfair fără Depunere – Betfair 5 RON Pariu Gratuit EURO 2024

5 iulie 2024

Betfair îți vine în ajutor weekend-ul acesta ca să pariezi mai ușor și mai avantajos. Te așteaptă un pariu în valoare de 5 RON pentru fiecare din cele 4 meciuri din acest weekend. Revendică Betfair 5 RON pariu gratuit și respectă condițiile de pariere ca să profiți cât mai bine de acest bonus. Betfair 5 […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!