...
promotii conticazino cu premii Blog   /   14 iunie 2024   /   Alina Isac

Promoții ContiCazino cu Premii 2024: Campionatul EuroSpin Conticazino

Autor: Alina Isac

Actualizat: 19 iulie 2024

5/5 - (1 vote)

E timp de sărbătoare! Campionatul mondial de fotbal este celebrat și la Conticazino. Acum ai ocazia de a participa la EuroSpin Conticazino și poți câștiga unul din premiile oferite aici. Valoarea lor este mare și poți câștiga mizând pe meciurile din campionatul mondial. În plus, nu primești doar o șansă, ci chiar mai multe.

Premii de 150.000 RON la Campionatul EuroSpin

Ofertă Exclusivă pentru EURO 2024

Înscrie-te gratuit în promoție și revendică și tu o parte din premii!

Vezi și oferta VIP Betropolis de mai jos!

Cum participi în turneul EuroSpin Conticazino

Oferta Conticazino Euro 2024 este activă până pe data de 14 iulie 2024. Pot participa jucătorii care deja sunt înscriși pe platformă, dar și cei ce încă nu au un cont și care abia acum se înregistrează. Spre deosebire de alte promoții, în cea EuroSpin Conticazino modul de desfășurare este puțin diferit. Pentru a înțelege mai bine, am structurat cele mai relevante etape în pașii de mai jos.

Pasul 1

Apasă pe link-ul de aici

Acesta te va direcționa în numai câteva secunde spre promoția cu premii Conticazino Euro 2024.

Pasul 2

Creează-ți un cont Conticazino sau autentifică-te dacă deja ai unul

Dacă nu ai un cont, atunci a venit timpul să îți faci unul. Este destul de simplu. Trebuie să apeși pe butonul de înregistrare de pe platformă, aflat în colțul drept superior.

Ți se va deschide un formular ce va fi completat cu date personale și de contact. De asemenea, trebuie și să bifezi câteva căsuțe. Prin intermediul lor declari că ești de acord cu termenii platformei și declari că ai mai mult de 18 ani.

Pasul 3

Fă o verificare cont Conticazino dacă ești jucător nou

Un pas recomandat constă în verificarea contului. Deși ai la dispoziție 30 de zile pentru a face asta, nu ai timp de pierdut. Intră în meniul contului tău și trimite o poză a unui act de identitate. Îți va trebui și o dovadă a adresei de domiciliu, deci e indicat să o ai la îndemână.

Pasul 4

Învârte roata

Învârte roata EuroSpin pentru a putea intra în cursa pentru premii EuroSpin Conticazino. O poți învârti o singură dată pe zi, pe toată perioada de desfășurare a promoției, în intervalul orar 00:00 – 23:59.

Pasul 5

Joacă bonusul primit

În urma învârtirii roții vei primi un anumit număr de rotiri gratuite. Prin urmare, poți primi între 10 și 100 de rotiri gratuite la jocurile 20 Bulky Fruits, 27 Eternal Hot, Extra Crown sau 20 Power Hot.

Premii EuroSpin Conticazino

Premii Conticazino Euro 2024 au o valoare totală de 150.000 RON, fiind împărțite în două tranșe: premii de 100.750 RON în bani cash și de 7.750 RON în pariuri gratuite (tranșa 1) și bani cash în valoare de 50.000 RON și 5.000 RON Pariuri Gratuite .

Acestea sunt acordate jucătorilor în funcție de un clasament. La rândul său, clasamentul este întocmit pe baza numărului de puncte acumulate prin joc.

Valorile premiilor diferă. Primele locuri au valori mai mari. De exemplu, dacă te poziționezi pe locul 1 poți primi un premiu de 500 RON sau de 20.000 RON. Apoi, locul 10 ți-ar putea aduce un premiu de 100 RON sau de 500 RON. Sunt premiate locurile 1-75 în cazul primei tranșe de premii, și locurile 1-700 în cazul celei de-a doua tranșă de premii.

premii eurospin conticazino 2024
Clasament premii Tranșa 1
clasament premii conticazino euro 2024
Clasament premii Tranșa 2

Alte condiții ale promoției Conticazino Euro 2024

Rotirile gratuite primite din roata EuroSpin Conticazino pot fi utilizate doar la jocurile anterior menționate, anume la 20 Bulky Fruits, 27 Eternal Hot, Extra Crown sau 20 Power Hot. Valoarea predefinită a lor este de 0,20 RON fiecare.

Acestea trebuie să fie jucate în termen de maxim o oră de la primirea lor. Câștigurile generate de rotiri nu pot fi utilizate la niciun joc al cazinoului. Dimpotrivă, acestea vor contribui la acumularea punctelor necesare în clasament.

Punctajul necesar în clasament este calculat cu ajutorul unei formule. Altfel spus, suma câștigată din rotirile primite la roata Conticazino Euro 2024 se înmulțește cu 100. Rezultatul va reprezenta numărul de puncte primite de jucător. De exemplu, dacă ai strâns un câștig de 75 RON, atunci punctele primite vor fi de 7.500.

Premiile acordate sub formă de bani au o cerință de rulaj de 1x și sunt primite sub formă de bani bonus. Pot fi jucate și rulate doar la sloturi, în timp de cel mult 3 zile de la primirea lor.

Pe de altă parte, premiile Conticazino Euro 2024 sub formă de pariu gratuit nu au nicio cerință de rulaj. Acestea pot fi jucate în secțiunile Pariuri și Pariuri Live, pe bilete de tip combo sau single ce au o cotă minimă de 1.60. Acestea au o valabilitate maximă de 3 zile.

Mai multe promoții EURO 2024:

Concluzii

Campionatul mondial de fotbal este important și adună fani din întreaga lume. Oferta EuroSpin Conticazino oferă șanse suplimentare de joc și de câștig. Un avantaj al acestei promoții constă în faptul că primești multiple șanse de joc, datorită rotirii zilnice a roții EuroSpin.

Încearcă și tu! Acumulează cât mai multe puncte și prinde unul din premiile din promoție!

Premii de 150.000 RON la Campionatul EuroSpin

Ofertă Exclusivă pentru EURO 2024

Înscrie-te gratuit în promoție și revendică și tu o parte din premii!

Promoții ContiCazino cu Premii 2024 – Program de Loialitate Betropolis

ContiCazino te invită să-ți iei viza pentru a deveni un rezident cu drepturi depline în Betropolis, un oraș virtual care îți aduce beneficii și premii pentru loialitate. Una dintre cele mai noi promoții ContiCazino cu premii te întâmpină cu experiențe noi, iar astăzi îți vom arăta că e floare la ureche să te bucuri de toate avantajele acestei oferte. Intră cu noi în universul pasiunii și adrenalinei, avansează în nivelurile Betropolis și fii campionul suprem al jocurilor de noroc online!

Betropolis

 • Conectează-te în contul de jucător
 • Participă zilnic la experiențe unice
 • Avansează în nivel și obține beneficii de top

Promoții ContiCazino cu Premii 2024 – Ce Este Betropolis?

Betropolis este un program de loialitate oferit de ContiCazino, conceput pentru a răsplăti jucătorii săi fideli cu beneficii și privilegii exclusiviste. Toți jucătorii ContiCazino sunt automat înscriși în acest univers al jocurilor de noroc. Pentru a activa bonusurile și privilegiile, este necesar să îți verifici contul și să îndeplinești anumite cerințe despre care vom discuta mai târziu.

Programul de loialitate din universul Betropolis îți pune la dispoziție 6 niveluri în care poți avansa și care îți oferă avantaje fabuloase. Avansarea în niveluri se realizează prin plasarea de pariuri din bani reali, indiferent de secțiune, fie că este vorba de jocuri de cazino sau de pariere sportivă. Nu există o sumă minimă pariată limitată. Astfel, ai libertatea de a paria în funcție de preferințele și strategiile tale de joc.

Te sfătuim să verifici și portofoliile de promoții zilnice ContiCazino, promoții fără depunere ContiCazino sau promoții cu depunere ContiCazino.

Promoții ContiCazino cu Premii 2024 – Cum Accesezi Betropolis?

 1. Pasul 1 – Apasă pe butonul Profită Acum și mergi automat pe pagina ofertei.
 2. Pasul 2 – Apasă pe butonul Conectare și intră în contul tău de jucător.
 3. Pasul 3 – Efectuează un rulaj minim de 1 RON, accesează primul nivel al Betropolis și bucură-te de beneficiile oferite. Apoi, continuă să rulezi pentru a debloca și alte niveluri și a profita de toate avantajele acestei promoții.

Promoții ContiCazino cu Premii 2024 – Niveluri de Loialitate Betropolis

În capitala online a norocului, Betropolis, loialitatea fiecărui cetățean este răsplătită cu beneficii unice. Ai parte de ContiCazino bonus săptămânal sau lunar, dar și de ContiCazino rotiri gratuite, care cresc odată ce avansez în nivel. Există 6 niveluri de loialitate, fiecare oferind o experiență și avantaje aparte. În cele ce urmează, ți le vom prezenta în detaliu, așa că rămâi până la final dacă vrei să descoperi cum ajungi în top!

Turist

Nivelul Turist este primul dintre cele 6 disponibile în universul Betropolis. Cerința pentru a accesa acest nivel este îndeplinirea unui rulaj minim de 1 RON pe platforma ContiCazino online.

Beneficiile oferite la acest nivel sunt următoarele:

 • Bonus gratuit: 50 rotiri gratuite ContiCazino după finalizarea cu succes a procesului de verificare cont ContiCazino
 • Bonus săptămânal: 20 ContiCazino rotiri gratuite oferite după efectuarea unei depuneri ContiCazino de cel puțin 30 RON
 • Bonus lunar: 30% bonus până la 300 RON
promotii conticazino bonus betropolis

Bungalow

Al doilea nivel de la Betropolis este Bungalow și marchează familiarizarea ta cu împrejurimile orașului. Acest nivel necesită un rulaj minim de 2.000 RON.

Beneficiile de care te poți bucura sunt următoarele:

 • Bonus gratuit: 20 rotiri gratuite ContiCazino cadou
 • Bonus săptămânal: 50 ContiCazino rotiri gratuite oferite după o depunere de minim 50 RON
 • Bonus lunar: 100 ContiCazino rotiri gratuite la o depunere de cel puțin 50 RON
promotii conticazino betropolis

Loft

Nivelul Loft îți face intrarea în clubul proprietarilor, chiar în centrul orașului Betropolis. Pentru a accesa acest nivel este necesar să rulezi minim 5.000 RON pe platforma casinoului.

Aici, ai parte de beneficii interesante, după cum urmează:

 • Bonus gratuit: 50 rotiri gratuite ContiCazino cadou
 • Bonus săptămânal: 100 ContiCazino rotiri gratuite oferite după o depunere de minim 100 RON
 • Bonus lunar: 200 ContiCazino rotiri gratuite la o depunere de cel puțin 100 RON
promotii conticazino betropolis

Penthouse

Al patrulea nivel Betropolis te așteaptă cu oferte selecte, la înălțimea unui Penthouse. Pentru a-l accesa, trebuie să efectuezi un rulaj minim de 15.000 RON. În plus, acest nivel vine și cu extra beneficii.

Iată care sunt beneficiile Penthouse:

 • Bonus gratuit: 100 rotiri gratuite ContiCazino cadou
 • Bonus săptămânal: 200 ContiCazino rotiri gratuite oferite după o depunere de minim 150 RON
 • Bonus lunar: 20% bonus până la 200 RON
 • Extra beneficii: Turnee exclusive disponibile doar pentru jucătorii selectați și notificați în prealabil
promotii conticazino bonus betropolis

Vila

Nivelul 5 este Vila, care îți oferă avantaje de lux și beneficii extra. Rulajul minim pe care trebuie să îl atingi pentru a accesa acest nivel este de 50.000 RON.

Beneficiile de care te poți bucura aici sunt următoarele:

 • Bonus gratuit: 100 RON cadou
 • Bonus săptămânal: 20% bonus până la 200 RON
 • Bonus lunar: 30% bonus până la 300 RON
 • Extra beneficii: Turnee exclusive și Cashback săptămânal disponibile doar pentru jucătorii selectați și notificați în prealabil
promotii conticazino betropolis

Castel

Nivelul de top la Betropolis te transformă în împărat. Dacă vrei să te bucuri de tronul de la Castel și de beneficiile fabuloase pe care ți le oferă, va fi necesar un rulaj de minim 150.000 RON în contul tău de jucător.

Iată avantajele cu care vine la pachet acest nivel:

 • Bonus gratuit: 300 RON cadou
 • Bonus săptămânal: 30% bonus până la 300 RON
 • Bonus lunar: 50% bonus până la 100 RON
 • Extra beneficii:  Turnee exclusive, Cashback săptămânal, Manager de cont disponibile doar pentru jucătorii selectați și notificați în prealabil
promotii conticazino bonus betropolis

Promoții ContiCazino cu Premii 2024 – Alte Detalii Betropolis

Concluzii

Așadar, ContiCazino îți răsplătește loialitatea prin acest program Betropolis. Ai posibilitatea de a avansa în niveluri și de a beneficia de bonusuri, rotiri gratuite și alte privilegii exclusive. Cu condiții clare de participare și reguli transparente, Betropolis reprezintă o modalitate excelentă pentru pasionații de jocuri de noroc online să își maximizeze experiența și câștigurile.

Betropolis

 • Conectează-te în contul de jucător
 • Participă zilnic la experiențe unice
 • Avansează în nivel și obține beneficii de top

Urmează o altă promoție ContiCazino care a expirat!

Promoții ContiCazino cu Premii 2024 – Speciala de 40 RON

Începutul de an te așteaptă cu promoții ContiCazino cu premii extrem de incitante. Una dintre cele mai atractive oferte de care poți beneficia este Speciala de 40 RON la slotul Fury of Odin Megaways. Oferta este limitată și îți oferă șansa de a obține câștiguri substanțiale și experiențe de joc captivante. Așadar. grăbește-te să o prinzi cât mai poți!

Citește ghidul de astăzi și descoperă tot ce trebuie să știi despre această ofertă de la ContiCazino, ce presupune, cum o revendici, dar și alte informații utile pentru un jucător corect și pasionat.

Speciala de 40 RON

 • Depune minim 100 RON
 • Folosește codul bonus 40FO
 • Primești o specială de 40 RON la slotul Fury of Odin Megaways

Promoții ContiCazino cu Premii – Ce Presupune Speciala de 40 RON?

Această promoție cu premii ContiCazino presupune o specială la jocul Fury of Odin Megaways, care are o valoare de 40 Ron (0.40 Ron per spin). Așa cum menționam mai sus, oferta ContiCazino are o perioadă determinată, fiind valabilă începând cu data de 08.01.2024, ora 10:00 și până la data de 14.01.2024, 23:59.

Slotul Fury of Odin Megaways a câștigat o popularitate incredibilă în ultimul timp, devenind unul dintre cele mai râvnite jocuri din lumea cazinourilor online. Aproape orice se poate întâmpla când stai în preajma zeilor. Fii atent la caracteristicile Funcție Tumble, Simbol Wild, Simbol Scatter, Ante Bet, Funcție Fury, Simbol mister, Câștig garantat maxim sau Rotiri gratuite.

RTP-ul general al jocului este de 95,97%, adică pentru fiecare 100 de RON pariați, în medie, jucătorii pot să se aștepte să primească înapoi aproximativ 95,97 RON în câștiguri pe termen lung.

Nu uita ca poți beneficia de această promoție ContiCazino cu premii doar după verificarea cu succes a datelor KYC.

Speciala de 40 RON – Cum Revendici Oferta?

 1. Pasul 1 – Apasă pe butonul „Profită Acum” pentru a fi redirecționat către pagina acestei promoții ContiCazino.
 2. Pasul 2 – Înregistrează-te și verifică-ți contul.
 3. Pasul 3 – Fă o depunere de minim 100 RON și introdu codul bonus: 40FO.

În cazul în care nu ai încă un cont activ, îți recomandăm să verifici procesele testate în ghidurile noastre pentru înregistrare ContiCazino și verificare cont ContiCazino.

Speciala de 40 RON – Alte Informații Utile

Concluzii

Cu o durată limitată, această promoție cu premii ContiCazino aduce un plus de emoție și șanse de câștig pentru pasionații de jocuri de noroc. Nu rata șansa de a experimenta aventura jocului Fury of Odin Megaways și de a obține câștiguri generoase în cadrul acestei oferte exclusive!

Speciala de 40 RON

 • Depune minim 100 RON
 • Folosește codul bonus 40FO
 • Primești o specială de 40 RON la slotul Fury of Odin Megaways

Citește și:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
bonus la înregistrare fără depunere

Bonus la înregistrare fără depunere: 50 Rotiri Gratuite

21 februarie 2018

Vei afla în acest articol cum poți profita de ofertă, ce avantaje are aceasta pentru jucător, ce îți aduce mai exact oferta Netbet 50 rotiri gratuite, dar și ce condiții de rulaj prezintă acest bonus. Pașii revendicării bonusului Netbet 50 rotiri gratuite Așa cum poți observa, poți profita foarte simplu de Netbet 50 free spins […]

Citeste mai mult
jocuri casa pariurilor

Jocuri Casa Pariurilor

26 decembrie 2020

Această secțiune Casa Pariurilor jocuri este într-o permanentă evoluție, deci așteaptă-te la jocuri noi de la cei mai importanți dezvoltatori de pe piață! Cu peste 400 de sloturi, colecția de Casa Pariurilor slots are câte ceva pentru fiecare! Jocuri Casa Pariurilor – o secțiune cu multe comori ascunse Dacă te interesează cele mai populare sloturi, […]

Citeste mai mult
banner promotii gets bet premii

Promoții Gets Bet cu Premii: Turneul EuroGets 2024

14 iunie 2024

Promoția EuroGets 2024 vine cu surprize pentru toți jucătorii. Poți intra în cursa pentru premiile a căror valoare totală este de 1.000.000 RON. Experiența în sine este una palpitantă, în centrul atenției fiind campionatul mondial de fotbal. Vezi cum te înscrii în turneul GetsBet casino și bucură-te de meciurile mult așteptate și de premii pe […]

Citeste mai mult

Autori

Autor

Alina Isac

Senior Content Writer

Linkedin Icon
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!