ContiCazino pariuri Blog   /   21 decembrie 2023   /   Paul Anghelescu

ContiCazino Pariuri 2024 – Cum Plasezi Pariuri Sportive

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 ianuarie 2024

4.5/5 - (4 votes)

Pe o piață a gamblingului cu un trend ascendent, nu e de mirare când apar noi operatori în domeniul jocurilor de tip cazino și a pariurilor sportive. Un astfel de operator este și ContiCazino. În acest ghid noi am testat cum îți poți deschide un cont la ContiCazino pariuri și care sunt modalitățile de retragere și depunere. Mai mult, îți arătăm pas cu pas cum să plasezi un bilet ContiCazino pe evenimentele tale preferate. Descoperă care sunt avantajele plasării de pariuri ContiCazino online!

conticazino logo

50% Până la 300 RON

Cod bonus: PARIURI50

  • 300 RON Bonus la Pariuri
  • Fă prima depunere la Conti și bucură-te de pariuri
  • Disponibil pentru pariuri live și pre-match

Cum îți deschizi un cont pentru pariuri Conticazino

inregistrare pariuri

Pentru a putea plasa pariuri Conti, este necesar să te înregistrezi pe platforma online a cazinoului. Îți poți crea rapid un cont pentru pariuri ContiCazino, după ce intri pe pagina web a operatorului (conticazino.ro) și urmezi câţiva paşi simpli:

  1. După ce ai apăsat butonul „Înregistrare”, în fereastra care se va deschide va trebui să introduci adresa de e-mail și numărul de telefon. De asemenea, e necesar să alegi un nume de utilizator și o parolă cu care să te autentifici ulterior în cont.
  2. Odată ce ai trecut de primul pas, ți se vor cere câteva date personale. Poți să le oferi cu încredere, întrucât acestea ajută doar la validarea identității tale și nu sunt accesate de persoane străine. Aici va trebui să introduci numele și prenumele, CNP-ul, precum și adresa de domiciliu. Nu uita să bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile ContiCazino.
  3. În continuare, va trebui să confirmi telefonul și e-mailul pe care le-ai oferit. Pentru asta, o să introduci codul numeric primit pe numărul de telefon folosit la înregistrare și o să accesezi link-ul primit pe e-mail.
  4. Procesul de înregistrare ContiCazino e finalizat, dar mai ai de făcut un pas pentru a putea plasa pariuri Conti: verificarea identității cu un act. Pentru a încheia procesul de verificare, e suficient să încarci în secțiunea „Documente” o copie după un act de identitate în care sa fie vizibilă și adresa ta. Astfel te vei putea bucura de toate facilitățile plasării de pariuri ContiCazino. Acest ultim pas este o simplă formalitate, cerută de toate cazinourile online pentru a evita situații precum accesul persoanelor sub 18 ani la jocurile de noroc. Am urmat și noi acești pași, iar întregul proces decurge foarte ușor și durează cel mult 5 minute.

Bonusuri de Bun Venit la ContiCazino

Atunci când te înregistrezi ca utilizator al unui cazino online, în multe cazuri primești un bonus de bun venit. De obicei, aceste bonusuri sunt condiționate și de o depunere, însă îți aduc avantaje, pentru că poți paria mai mult, jucând pe banii cazinoului. Pe lângă bonusurile de bun venit cu depunere, multe cazinouri oferă și bonusuri fără depunere la care primești bani cash sau rotiri gratuite.

Ca la multe alte cazinouri, poți benefici de un bonus sport ContiCazino care îți va aduce 50% din depunerea ta, până la 300 RON. Adică, dacă tu depui 100 RON, vei avea un total de 150 RON pentru a plasa pariuri live sau pre-meci. Pentru a beneficia de acest bonus trebuie să folosești codul „PARIURI50”. De asemenea, nu uita că există și o condiție de rulaj de 5x pentru a-ți putea retrage câștigurile generate.

Pe lângă bonus sport ContiCazino, cazinoul oferă după înregistrare un ContiCazino bonus de bun venit cu până la 4500 RON și până la 300 de rotiri gratuite. Atenție, însă, pentru că bonusul trebuie utilizat în cadrul secțiunii de casino. Mai poți beneficia și de ContiCazino bonus fără depunere ce constă în 147 de rotiri gratuite. E suficient să-ți verifici identitatea și vei primi cele 147 rotiri cu care te vei putea distra la slotul Release the Kraken 2.

Cum Plasezi un Bilet ContiCazino Pariuri

Odată ce ţi-ai creat contul și ai făcut prima depunere ContiCazino poți începe să plasezi pariuri Conticazino. Pentru a putea începe sa mizezi e necesar să te autentifici în cont, folosind numele de utilizator şi parola pe care ți le-ai ales. Pentru a vedea cât de ușor este să plasezi un bilet la ContiCazino, am urmat toți pașii necesari, iar astăzi ți-i prezentăm rând pe rând:

pariuri conti pasul 1
pagina pariuri conti
pariuri fotbal conti
conticazino pariuri oferta meciuri
plasare pariuri conti
plasare pariuri conti pasul 2

Iată, pas cu pas, cum plasezi pariuri Conti:

Verificare Bilet Jucat la ContiCazino Pariuri

istoric pariuri conticazino
pariuri plasate conti

Dacă ai plasat deja un pariu sau intenționezi să îl plasezi, e necesar să știi și cum verifici statusul, pentru a ști dacă ai câștigat. Din fericire, pe ContiCazino e foarte simplu să faci acest lucru:

Oferta ContiCazino pariuri este una bogată, așa că vei găsi cu siguranță sporturile preferate pe care obişnuieşti să mizezi. De asemenea, poți plasa pariuri nu doar pe sporturi, ci și pe curse de cai sau de câini, pe eSports sau evenimente virtuale. Iată în continuare cele mai populare sporturi pe care poți miza, precum și principalele evenimente la care poți plasa pariuri ContiCazino:

Conti Pariuri Sportive – Oferta de Fotbal

Dacă intenționezi să mizezi pe meciuri de fotbal, trebuie să știi că la ContiCazino pariuri vei găsi în ofertă toate evenimentele interesante care se desfășoară pe plan european sau mondial. Ai posibilitatea să pariezi pe meciuri din Champions League, Europa League și Europa Conference League.

Totodată, poți miza pe partide din puternicele campionate de fotbal ale Angliei, Italiei, Spaniei, Germaniei sau Franței. Nu în ultimul rând, poți paria pe meciuri din campionatul intern, dar și pe partide din alte campionate europene. În materie de fotbal vei găsi în oferta de pariere cam tot ce se joacă la nivel mondial. Poți să mergi direct în secțiunea de „Meciuri următoare” sau în cea de „Evenimente Populare”, dar ai și posibilitatea de a căuta separat meciurile care te interesează.

ContiCazino Pariuri pe Tenis

În oferta de pariuri ContiCazino o sa găsești și meciuri interesante de tenis. Pe tot parcursul anului se desfășoară turnee de tenis în întreaga lume, așa că nu vei duce lipsă de partide pe care să poți miza. Desigur, cele mai atractive sunt turnee de Grand Slam, atât la feminin, cât și la masculin, deoarece acolo se confruntă cei mai valoroși tenismeni din lume. Întâlnirile de Cupa Davis sunt și ele un bun prilej de a plasa pariuri ContiCazino pe tenis.

Pariuri Conticazino – Oferta de Baschet

Cea mai prestigioasă competiție de baschet din lume este NBA (Liga Nord Americană de Baschet). În oferta Conti pariuri sportive vei găsi meciurile din aceasta puternică competiție. De asemenea, poți alege partide din ligile europene de baschet sau întâlniri din competiția internă, pentru a-ţi plasa pariurile.

Conti Pariuri Sportive pe Handbal

La Conti pariuri sportive vei găsi în ofertă și meciuri de handbal din competiţiile feminine şi masculine interne. Pe lângă acestea, vei putea miza pe partide din alte campionate sau competiții europene. Partidele din turneele de calificare sau de la turneele finale pentru titlul european sau mondial sunt cuprinse și ele în oferta de pariuri pe handbal.

Pariuri ContiCazino pe Hochei

Ai posibilitatea să plasezi pariuri Conti la hochei pe gheață. Liga Nord Americană de Hochei (NHL) și Liga Continentală de Hochei (KHL) sunt cele mai prestigioase competiții de pe mapamond cuprinse în oferta de pariere. De asemenea, campionatele Suediei, Finlandei, Elveției, Norvegiei, Germaniei sau Rusiei sunt deosebit de disputate şi îți oferă posibilitatea să mizezi pe evenimente desfășurate în cadrul lor.

Pariuri Conti eSports

Ești fan al jocurilor pe calculator sau pur și simplu îți place să îi urmărești pe cei mai buni gameri în acțiune? La Conti ai și varianta de a plasa pariuri pe eSports, de exemplu pe Warcraft III sau campionatele Valorant, LOL, Dota și multe altele. Aceste competiții pot fi pline de adrenalină și extrem de interesante, așa că merită să îți încerci norocul.

Metode de Plată Pentru ContiCazino Pariuri

Pentru a putea juca online la Conti pariuri sportive, primul pas pe care trebuie să îl faci este să-ți alimentezi contul de utilizator. De aceea, este important să știi cum îți poți alimenta contul, dar și cum poți efectua retragerea eventualelor câștiguri. La ContiCazino poți plăți prin card bancar, transfer bancar, serviciul de plăți online Skrill sau portofele electronice (Paysafecard, Neteller, MuchBetter, Nuvei, Ecopayz). Depunerea minimă este 20 RON, iar retregerea minimă este tot 20 RON.

Toate depunerile sunt taxate cu un procent de 2% din suma depusă, conform legislației în vigoare. În cazul câștigurilor obținute, impozitarea se face pornind de la 1%. ContiCazino nu percepe taxe adiționale pentru retrageri și depuneri. În ceea ce privește depunerile și retragerile, este necesar să știi și aceste amănunte:

Te-ar putea interesa și secțiunea de sloturi ContiCazino!

Avantaje Conti Pariuri Sportive

Poate că te întrebi de ce merită să îți faci cont la Conti și să plasezi pariuri online, mai ales dacă te-ai obișnuit cu pariurile în agenție. Iată în continuare motivele pentru care ContiCazino este o alegere bună atunci când pariezi:

Concluzii

Cu siguranță ai găsit în acest ghid informațiile pe care ți le doreai în legătură cu Conti pariuri sportive. Dacă îți dorești să plasezi și tu pariuri pe sporturile preferate și să te bucuri de emoția mizelor live, Conti poate fi varianta potrivită. Am văzut cât de ușor este să plasezi un pariu la Conti și suntem convinși că oricine se va descurca să facă asta, indiferent dacă a mai pariat sau nu până acum. Fă-ți și tu cont pe ContiCazino și fii gata de câștiguri!

conticazino logo

50% Până la 300 RON

Cod bonus: PARIURI50

  • 300 RON Bonus la Pariuri
  • Fă prima depunere la Conti și bucură-te de pariuri
  • Disponibil pentru pariuri live și pre-match

Citește mai mult:

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
verificare bilet 888casino

Verificare Bilet 888Casino – Cum Verifici Biletul la 888Casino

19 iulie 2023

După cum vei vedea, procesul de verificare bilet 888casino este foarte simplu, deoarece necesită numai câțiva pași. De asemenea, îți prezentăm și care sunt avantajele plasării biletelor pe o platformă online precum cea de la 888casino. Citește mai departe și află cum verifici un bilet 888 în câteva etape foarte simple! Verificare Bilet 888Casino Pas […]

Citeste mai mult
mozzartbet promotii sport

Mozzartbet Promoții Sport – Mozzartbet Super Multi Bonus 1000%

8 august 2022

Mozzartbet a devenit popular în rândul jucătorilor și datorită atenției acordate secțiunii de pariuri sportive. Cei de la Mozzart au avut grijă ca fiecare jucător să găsească evenimente și sporturi de toate felurile pe care să parieze, așa că putem spune că are o ofertă generoasă. Toate acestea nu ar fi complete fără Mozzartbet promoții […]

Citeste mai mult
las vegas cod promo

Cod Promo Las Vegas 2024: Totul Despre Cod Promoțional Las Vegas Casino

17 ianuarie 2024

Cu siguranță ai auzit până acum de bonusuri care îți cer să introduci un cod promoțional atunci când vrei să le revendici la cazinouri online. Astăzi îți vom spune mai multe despre Las Vegas cod promo, ce este, cum îl folosești, dar și care sunt bonusurile pe care le primești la acest cazino. Îți arătăm […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!