ContiCazino pariuri
Blog  /   februarie 14, 2022   /   Alex Simionescu

ContiCazino Pariuri – Cum Plasezi Pariuri Sportive

4.5/5 - (4 votes)

Pe o piață a gamblingului cu un trend ascendent, nu e de mirare când apar noi operatori în domeniul jocurilor de tip cazino și a pariurilor sportive. Un astfel de operator, care a obținut licența de funcționare la finele anului trecut, este ContiCazino. În acest ghid vei afla cum îți poți deschide un cont la ContiCazino pariuri și care sunt modalitățile de retragere și depunere. Totodată vei obține informații despre oferta Conti pariuri sportive. Descoperă care sunt avantajele plasării de pariuri ContiCazino online!

50% Până la 300 RON

Cod bonus: PARIURI50

 • 300 RON Bonus la Pariuri
 • Fă prima depunere la Conti și bucură-te de pariuri
 • Disponibil pentru pariuri live și pre-match

Cum îți deschizi un cont pentru pariuri Conticazino

Pentru a putea plasa pariuri Conti, este necesar să te înregistrezi pe platforma online a cazinoului. Îți poți crea rapid un cont pentru pariuri ContiCazino, după ce intri pe pagina web a operatorului (conticazino.ro) și urmezi câţiva paşi simpli:

 1. După ce ai apăsat butonul „Înregistrare”, în fereastra care se va deschide va trebui să introduci adresa de e-mail și numărul de telefon. De asemenea, e necesar să alegi un nume de utilizator și o parolă cu care să te autentifici ulterior în cont.
 2. Odată ce ai trecut de primul pas, ți se vor cere câteva date personale. Poți să le oferi cu încredere, întrucât acestea ajută doar la validarea identității tale și nu sunt accesate de persoane străine. Aici va trebui să introduci numele și prenumele, CNP-ul, precum și adresa de domiciliu. Nu uita să bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile ContiCazino.
 3. În continuare, va trebui să confirmi telefonul și e-mailul pe care le-ai oferit. Pentru asta, o să introduci codul numeric primit pe numărul de telefon folosit la înregistrare și o să accesezi link-ul primit pe e-mail.
 4. Procesul de înregistrare ContiCazino e finalizat, dar mai ai de făcut un pas pentru a putea plasa pariuri Conti: verificarea identității cu un act. Pentru a încheia procesul de verificare, e suficient să încarci în secțiunea „Documente” o copie după un act de identitate în care sa fie vizibilă și adresa ta. Astfel te vei putea bucura de toate facilitățile plasării de pariuri ContiCazino. Acest ultim pas este o simplă formalitate, cerută de toate cazinourile online pentru a evita situații precum accesul persoanelor sub 18 ani la jocurile de noroc.

Bonusuri de bun venit la ContiCazino

Atunci când te înregistrezi ca utilizator al unui cazino online, în multe cazuri primești un bonus de bun venit. De obicei, aceste bonusuri sunt condiționate și de o depunere, însă îți aduc avantaje, pentru că poți paria mai mult, jucând pe banii cazinoului. Pe lângă bonusurile de bun venit cu depunere, multe cazinouri oferă și bonusuri fără depunere la care primești bani cash sau rotiri gratuite.

Ca la multe alte cazinouri, poți benefici de un bonus sport ContiCazino care îți va aduce 50% din depunerea ta, până la 300 RON. Adică, dacă tu depui 100 RON, vei avea un total de 150 RON pentru a plasa pariuri live sau pre-meci. Pentru a beneficia de acest bonus trebuie să folosești codul „PARIURI50”. De asemenea, nu uita că există și o condiție de rulaj de 5x pentru a-ți putea retrage câștigurile generate.

Pe lângă bonus sport ContiCazino, cazinoul oferă după înregistrare un ContiCazino bonus de bun venit cu până la 4500 RON și până la 300 de rotiri gratuite. Atenție, însă, pentru că bonusul trebuie utilizat în cadrul secțiunii de casino. Mai poți beneficia și de ContiCazino bonus fără depunere ce constă în 50 de rotiri gratuite. E suficient să-ți verifici identitatea și vei primi cele 50 rotiri cu care te vei putea distra la slotul Power Stars.

Cum plasezi un bilet la ContiCazino pariuri

Odată ce ţi-ai creat contul și ai făcut prima depunere ContiCazino poți începe să plasezi pariuri Conticazino. Pentru a putea începe sa mizezi e necesar să te autentifici în cont, folosind numele de utilizator şi parola pe care ți le-ai ales.

Iată, pas cu pas, cum plasezi pariuri Conti:

 • Pe bara de sus a paginii de start vei găsi opțiunile „Pariuri” și „Pariuri live”. Dacă intenţionezi să plasezi pariuri ContiCazino pre-meci, pentru partide care nu s-au jucat încă, selectezi opțiunea „Pariuri”.
 • În partea stângă a paginii care se va deschide, vei găsi o listă cu toate sporturile cuprinse în oferta de pariere. Vei observa că ai la dispoziție o gamă largă de sporturi pe care poți plasa pariuri Conti.
 • Biletul se realizează simplu, e nevoie doar să dai click pe cota aferentă pronosticului pe care alegi să îl joci pentru un anumit eveniment.
 • După ce ai selectat evenimentele pe care vrei să mizezi, nu îți mai rămâne decât să dai click pe opțiunea „Plasează pariul” din partea de jos a biletului virtual. Ai posibilitatea să plasezi pariuri ContiCazino de tip „Simplu”, „Multi” sau „Sistem”, selectând opțiunea dorită din partea de sus a biletului.
 • Dacă dorești, poți miza și pe meciuri aflate deja în desfășurare. Accesând secțiunea „Pariuri live” de pe platforma online de pariere, în partea de sus a paginii vei găsi sporturile care au evenimente în desfășurare. Dacă dorești sa joci ContiCazino pariuri live, tot ce ai de făcut este să selectezi sportul și să alegi din evenimentele care se joacă la ora respectivă.

Verificare bilet jucat la ContiCazino pariuri

Dacă ai plasat deja un pariu sau intenționezi să îl plasezi, e necesar să știi și cum verifici statusul, pentru a ști dacă ai câștigat. Din fericire, pe ContiCazino e foarte simplu să faci acest lucru:

 • Pentru a obține informații despre statusul biletelor jucate la pariuri ContiCazino, este necesar să intri pe contul personal la secțiunea „Istoric pariuri”.
 • Pariurile ale căror evenimente s-au încheiat deja pot fi găsite accesând „Pariuri stabilite”.
 • Pariurile ale căror evenimente nu s-au jucat, sau care conțin evenimente în curs de desfășurare, pot fi vizualizate în secțiunea „Pariuri deschise” de pe pagina cu istoricul de pariere.

Oferta ContiCazino pariuri este una bogată, așa că vei găsi cu siguranță sporturile preferate pe care obişnuieşti să mizezi. De asemenea, poți plasa pariuri nu doar pe sporturi, ci și pe curse de cai sau de câini, pe eSports sau evenimente virtuale. Iată în continuare cele mai populare sporturi pe care poți miza, precum și principalele evenimente la care poți plasa pariuri ContiCazino:

Conti pariuri sportive – oferta de fotbal

Dacă intenționezi să mizezi pe meciuri de fotbal, trebuie să știi că la ContiCazino pariuri vei găsi în ofertă toate evenimentele interesante care se desfășoară pe plan european sau mondial. Ai posibilitatea să pariezi pe meciuri din Champions League, Europa League și Europa Conference League.

Totodată, poți miza pe partide din puternicele campionate de fotbal ale Angliei, Italiei, Spaniei, Germaniei sau Franței. Nu în ultimul rând, poți paria pe meciuri din campionatul intern, dar și pe partide din alte campionate europene. În materie de fotbal vei găsi în oferta de pariere cam tot ce se joacă la nivel mondial. Poți să mergi direct în secțiunea de „Meciuri următoare” sau în cea de „Evenimente Populare”, dar ai și posibilitatea de a căuta separat meciurile care te interesează.

ContiCazino pariuri pe tenis

În oferta de pariuri ContiCazino o sa găsești și meciuri interesante de tenis. Pe tot parcursul anului se desfășoară turnee de tenis în întreaga lume, așa că nu vei duce lipsă de partide pe care să poți miza. Desigur, cele mai atractive sunt turnee de Grand Slam, atât la feminin, cât și la masculin, deoarece acolo se confruntă cei mai valoroși tenismeni din lume. Întâlnirile de Cupa Davis sunt și ele un bun prilej de a plasa pariuri ContiCazino pe tenis.

Pariuri Conticazino – oferta de baschet

Cea mai prestigioasă competiție de baschet din lume este NBA (Liga Nord Americană de Baschet). În oferta Conti pariuri sportive vei găsi meciurile din aceasta puternică competiție. De asemenea, poți alege partide din ligile europene de baschet sau întâlniri din competiția internă, pentru a-ţi plasa pariurile.

ContiCazino pariuri pe handbal

La Conti pariuri sportive vei găsi în ofertă și meciuri de handbal din competiţiile feminine şi masculine interne. Pe lângă acestea, vei putea miza pe partide din alte campionate sau competiții europene. Partidele din turneele de calificare sau de la turneele finale pentru titlul european sau mondial sunt cuprinse și ele în oferta de pariuri pe handbal.

Pariuri ContiCazino pe hochei

Ai posibilitatea să plasezi pariuri Conti la hochei pe gheață. Liga Nord Americană de Hochei (NHL) și Liga Continentală de Hochei (KHL) sunt cele mai prestigioase competiții de pe mapamond cuprinse în oferta de pariere. De asemenea, campionatele Suediei, Finlandei, Elveției, Norvegiei, Germaniei sau Rusiei sunt deosebit de disputate şi îți oferă posibilitatea să mizezi pe evenimente desfășurate în cadrul lor.

Pariuri Conti eSports

Ești fan al jocurilor pe calculator sau pur și simplu îți place să îi urmărești pe cei mai buni gameri în acțiune? La Conti ai și varianta de a plasa pariuri pe eSports, de exemplu pe Warcraft III sau campionatele Valorant, LOL, Dota și multe altele. Aceste competiții pot fi pline de adrenalină și extrem de interesante, așa că merită să îți încerci norocul.

Metode de plată pentru ContiCazino pariuri

Pentru a putea juca online la Conti pariuri sportive, primul pas pe care trebuie să îl faci este să-ți alimentezi contul de utilizator. De aceea, este important să știi cum îți poți alimenta contul, dar și cum poți efectua retragerea eventualelor câștiguri. La ContiCazino poți plăți prin card bancar, transfer bancar, serviciul de plăți online Skrill sau portofele electronice (Paysafecard, Neteller, MuchBetter, Nuvei, Ecopayz). Depunerea minimă este 20 RON, iar retregerea minimă este tot 20 RON.

Toate depunerile sunt taxate cu un procent de 2% din suma depusă, conform legislației în vigoare. În cazul câștigurilor obținute, impozitarea se face pornind de la 1%. ContiCazino nu percepe taxe adiționale pentru retrageri și depuneri. În ceea ce privește depunerile și retragerile, este necesar să știi și aceste amănunte:

 • În general, cazinourile online îți cer să folosești aceeași metodă pentru depunere și retragere. De exemplu, depunerea trebuie să se facă de pe un card care îți aparține, iar retragerea se va face pe același card. Asta se întâmplă pentru siguranța contului tău, așa că ține cont în momentul când faci depunerea.
 • Retragerile și depunerile se realizează în deplină siguranță, datorită sistemelor de protecție online folosite de cazinouri.

Avantaje pe care le ai când plasezi pariuri la ContiCazino

Poate că te întrebi de ce merită să îți faci cont la Conti și să plasezi pariuri online, mai ales dacă te-ai obișnuit cu pariurile în agenție. Iată în continuare motivele pentru care ContiCazino este o alegere bună atunci când pariezi:

 • Proces de înregistrare foarte simplu – în doar câteva minute ai un cont. Ți se cer doar datele de bază, iar întregul proces e rapid și ușor, chiar dacă până acum nu ai mai pariat online.
 • Varietate mare de evenimente – ai la dispoziție foarte multe tipuri de sporturi, inclusiv eSports și evenimente live. Asta înseamnă că vei putea paria pe sporturile tale preferate și vei găsi mereu un eveniment pe care să poți miza.
 • Accesibilitate – chiar dacă e la început de drum, Conti are un site foarte bine realizat, intuitiv, care se încarcă rapid și oferă o experiență superioară de navigare și de pariere, atât de pe laptop sau PC, cât și de pe telefon sau tabletă, prin intermediul aplicație ContiCazino.
 • Siguranța și confidențialitatea datelor – poți paria de acasă, fără să te deplasezi, fără să porți bani la tine și fără să fii condiționat de programul agenției sau de eventuale restricții. Contul e doar al tău și doar tu știi cât și când pariezi.
 • Serviciu de relații clienți eficient – nu știi cum să plasezi un anumit pariu, cum să alimentezi contul sau când vei primi un anumit bonus? Indiferent de întrebarea pe care o ai, poți găsi ușor răspunsul, pentru că la ContiCazino poți discuta cu un operator al echipei de contact ContiCazino inclusiv online. Operatorii răspund prompt și îți oferă în timp real răspunsurile de care ai nevoie.
 • Un casino nou, cu perspective – cazinourile noi se gândesc întotdeauna la cele mai bune metode prin care să atragă și să păstreze clienții, oferindu-le promoții și bonusuri. De aceea, chiar dacă în prezent nu există un bonus decât pentru zona de cazino, cu siguranță în viitorul apropiat vei putea beneficia de oferte speciale și la pariuri.

Concluzii

Cu siguranță ai găsit în acest ghid informațiile pe care ți le doreai în legătură cu ContiCazino. Dacă îți dorești să plasezi și tu pariuri pe sporturile preferate și să te bucuri de emoția mizelor live, Conti poate fi varianta potrivită. Fă-ți și tu cont pe ContiCazino și fii gata de câștiguri!

50% Până la 300 RON

Cod bonus: PARIURI50

 • 300 RON Bonus la Pariuri
 • Fă prima depunere la Conti și bucură-te de pariuri
 • Disponibil pentru pariuri live și pre-match

Citește mai mult:

Află și despre:

Alte Articole

promoții maxbet

Promoții Maxbet cu Premii – Maxbet Săptămâna Câștigurilor

4.6/5 – (16 votes) Începutul lunii octombrie vine cu promoții la Maxbet care te vor surprinde și te vor pune în avantaj când joci la sloturi. Așa că ce-ar fi să continui sezonul rece cu niște rotiri gratuite la Maxbet Săptămâna Câștigurilor? Află mai jos câte rotiri poți să primești și ce ai de făcut […]

Citeste mai mult
superbet promotie euro cu premii

Promoție Superbet – 50 Rotiri Gratuite Superbet

5/5 – (8 votes) Ultima lună de vară începe în forță la cazinoul Superbet, astfel că echipa a decis să le ofere jucătorilor o super promoție Superbet cu premii. Continuă să citești pentru a afla cum revendici cele 50 rotiri gratuite Superbet puse în joc! În ce constă această promoție Superbet? În perioada 3 – […]

Citeste mai mult
betano promotii sport

Betano Promoții Sport – Betano 52 RON Free Bet

5/5 – (5 votes) Pasionații de pariuri sportive au acum propria pagină dedicată promoțiilor sport de la Betano! Vei fi mereu la curent cu cele mai noi Betano promoții sport care apar în secțiunea de oferte a operatorului. Așadar, revino mereu pe SuperCazino și revendică promoții sport Betano ! Betano Free Bet 52 Lei la […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă