loto maxbet
Blog  /   iunie 8, 2021   /   Paul Anghelescu

Loto Maxbet – Bilete și Pariuri pe Loterii

5/5 - (1 vote)

Loto Maxbet este un joc de loterie oferit de casa de pariuri menționată pentru clienții care vor să își încerce norocul „la bile”. Astăzi vom vorbi despre tot ceea ce înseamnă biletele Maxbet loto în România. Vei afla cum poți să îți cumperi tichet, ce loterii are în portofoliu această casă de pariuri și cât costă un tichet. Maxbet a introdus de curând secțiunea de Loto pe site și pasionații de jocuri își pot încerca șansa la diverse pariuri pe loterii internaționale. Grecia Keno 20/80, Slovacia Keno 20/80, Cehia Keno 12/60, Win For Life 10/20 sau Ungaria Putto 8/20 se pot juca toată ziua, fiind programate extrageri în intervale de timp extrem de scurte. Unul dintre marile beneficii la secțiunea Loto Maxbet este că poți să plasezi bilete cu doar un leu și poți obține câștiguri fabuloase.

5 Bilete Gratuite Fără Risc

Bonus Exclusiv Loto Maxbet

 • Primești banii înapoi la primele 5 bilete loto Maxbet de maxim 5 RON
 • Te distrezi la cele mai tari loterii internaționale
 • Condiții de rulaj de numai 1x

Bonusuri loto Maxbet

loto maxbet risc

Maxbet este printre cele mai renumite cazinouri ce activează pe piața românească, iar oferta lor de jocuri este indiscutabil foarte bogată. Tocmai datorită faptului că există multiple variante de joc pe platformă, cei de la Maxbet vin cosntant în întâmpinarea jucătorilor cu bonusuri care mai de care mai atractive. Este și cazul noului bonus loto Maxbet, care îți va aduce un total de 5 pariuri fără risc pe care le poți plasa la cele mai tari loterii internaționale. Ce e și mai atractiv la acest bonus loto Maxbet? Ei bine, faptul că poate fi accesat de orice jucător care nu a mai jucat până acum la secțiunea Lotto Maxbet.

Perioada de valabilitate:

03.06.2021-31.12.2022

Cum pot activa noul bonus loto Maxbet?

Pașii revendicării noului bonus loto Maxbet, în cazul în care ești un jucător nou, sunt relativ simpli și nu implică foarte multe bătăi de cap. Astfel că poți primi cele 5 bilete gratuite loto Maxbet extrem de ușor, în doar trei pași:

 • Pasul 1: Accesează oferta de mai jos dând click pe butonul Profită Acum
 • Pasul 2: Completează formularul de înregistrare Maxbet și validează-ți contul de jucător
 • Pasul 3: Intră pe platforma Lotto Maxbet și vei primi 5 bilete fără risc gratuite

5 Bilete Gratuite Fără Risc

Bonus Exclusiv Loto Maxbet

 • Primești banii înapoi la primele 5 bilete loto Maxbet de maxim 5 RON
 • Te distrezi la cele mai tari loterii internaționale
 • Condiții de rulaj de numai 1x

Așadar, dacă ești pasionat de loteriile internaționale și vrei să pariezi fără grijă, atunci acest bonus loto Maxbet este perfect pentru tine, mai ales prin faptul că are o perioadă extrem de avantajoasă în care poți profita de el. Pe lângă informațiile despre revendicarea celor 5 bilete gratuite loto Maxbet, trebuie să știi faptul că acestea se vor activa la primele 5 pariuri pierzătoare cu miza maximă de 5 RON (1 Euro).

Avem și alte vești bune pentru tine, cerințele de rulaj pentru acest bonus sunt cât se poate de limitate, pentru ca tu să ai cea mai bună experiență cu noul Maxbet bonus loto! Vorbim despre condiții de rulaj Maxbet de 1x pentru valoarea câștigurilor de pe urma biletelor. Practic dacă tu vei câștiga 100 RON din bilete, va trebui să rulezi această sumă pentru a retrage câștigurile.

Câștiguri Loto Maxbet Italia

Maxbet este una dintre casele de pariuri care stă cel mai bine la secțiunea Loto Italia. Win Keno 10eLotto 20/90, Win for Life 10/20 și SuperEnalotto 6/90 sunt prezente în portofoliul Loto Maxbet. Cele mai dese extrageri sunt la 10eLotto 20/90, fiind programate la fiecare 5 minute. Win for Life este un joc de loterie cu o extragere pe oră.

La acest operator ai la dispoziție și variantele 5/90 pentru Italia Nazionale, Italia Torino, Italia Bari, Italia Milano, Italia Genova, Italia Venezia, Italia Palermo, Italia Cagliare, Italia Roma, Italia Napoli și Italia Firenze. Cotele sunt excelente pentru și pentru un singur număr prins la loteriile din marile orașe ale Italiei. Dacă mizezi 2 lei și prinzi un număr, atunci vei câștiga 34 de lei. Dacă ești inspirat și nimerești două numere norocoase la Loto Italia vei câștiga 750 de lei.

 • 1 număr – Cotă 17
 • 2 numere – Cotă 375
 • 3 numere – Cotă 8000
 • 4 numere – Cotă 40.000
 • 5 numere – Cotă 200.000

Loto Europa

Una dintre cele mai jucate loterii din Europa este Grecia Kino 20/80. În fiecare zi se împart premii de sute de mii de euro la Grecia Kino. Această loterie organizează extrageri din 5 în 5 minute pe parcursul zilei. În plus, Maxbet Loto Grecia propune și varianta 6/49 care are loc de două ori pe săptămână.

Loteria poloneză este a doua cea mai jucată din Europa după cea din Grecia. Maxbet Loto Polonia propune jocurile Keno Polonia 20/70, Multi Polonia 20/80 și Polonia 6/49. Keno Polonia organizează extrageri la fiecare patru minute, în timp ce Multi Polonia are 2 extrageri pe zi. Marele pot este la Polonia 6/49, acolo extragerile au loc de două ori pe săptămână. Loteria din Polonia este una dintre cele mai populare, motiv pentru care organizatori îți oferă statistici detaliate cum ar fi cele mai extrase bile.

Cum plasezi bilete Loto Maxbet?

loto maxbet numere

Digitalizarea a ajuns în lumea jocurilor de noroc și nu mai ești obligat să mergi până la agenți pentru a plasat un bilet. Poți paria pe extrageri de loto din aproape toate țările importante din Europa, dar și din Statele Unite ale Americii. Miza minimă pentru un tichet la Maxbet Loto este de 1 leu. Platforma de loto Maxbet are o interfață prietenoasă și ajungi foarte ușor la secțiunea dedicată biletelor de loterie.

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus, iar în momentul în care se deschide pagina principală vei observa o coloană, în partea stângă, iar sub Lucky 6 vei găsi Loto. În momentul în care ai deschis secțiunea loto, acolo ai posibilitatea să pariezi pe orice loterie.

Pasul 2

Pentru a plasa un bilet Maxbet Loto Grecia, Polonia sau Italia va trebui să alegi numerele, sistemul și miza pe care dorești să o plasezi pe biletul tău.

Pasul 3

Din pagina loteriei alese, dă puțin scroll și vei vedea numerele pe care poți paria. Apasă pe bilele cu numere, iar acestea vor fi adăugate în bilet. Biletul apare în partea dreaptă.

Pasul 4

În momentul în care ai plasat biletul, el nu mai poate fi anulat și vei primi banii direct în cont dacă ești câștigător. Nu trebuie să stai cu ochii pe extragere, deoarece sistemul celor de la Loto Maxbet stabilește și acordă premiile automat după extragere.

5 Bilete Gratuite Fără Risc

Bonus Exclusiv Loto Maxbet

 • Primești banii înapoi la primele 5 bilete loto Maxbet de maxim 5 RON
 • Te distrezi la cele mai tari loterii internaționale
 • Condiții de rulaj de numai 1x

Concluzii

Dacă ți-a plăcut mereu să îți încerci șansa la jocurile de noroc, secțiunea de pariuri pe loterii de la Maxbet este locul perfect pentru tine. Grecia Keno, Win for Life sau Maxbet Loto Polonia sunt doar câteva dintre extragerile care te pot îmbogăți peste noapte. Loteriile îți oferă posibilitatea să mizezi sume mici, dar care îți pot aduce un câștig important. Noi îți recomandăm să pariezi responsabil și să nu depășești niciodată bugetul destinat unei astfel de distracții. Jocurile de noroc sunt create pentru divertisment și nu trebuie să îți influențeze bugetul.

Află și despre:

Alte Articole

ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal

5/5 – (5 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna

5/5 – (3 votes) Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt […]

Citeste mai mult
epopeea lui marcel sez 2 ep 1

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 1

5/5 – (6 votes) Doar nu ai uitat de Epopeea lui Marcel, nu-i așa? Am ajuns la sezonul 2, episodul 1 în care Marcel e pregătit să-și găsească dragostea. Nu poți rata aventurile lui la speed dating. Întâlnirile pe nevăzute vin cu belele, așa cum era de așteptat. Pe cine crezi că va alege Marcel […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă