...

Pirate Kingdom Megaways

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 26 martie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xPirate Kingdom Megaways

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Pregătește-te de runde de distracție în regatul piraților! Pirate Kingdom Megaways gratis este un slot modern cu tematică de pirați, multiple linii de plată și funcții speciale avantajoase. Joacă Pirate Kingdom Megways demo pe SuperCazino și antrenează-te pentru adevăratele câștiguri din jocul pe bani reali!

Pirate Kingdom Megaways Slot – Ecran de Joc și Grafică

Ecranul de joc al slotului Pirate Kingdom Megaways online este, evident, inspirat din viața pe mare a infamilor pirați. Este un joc cu 6 role și 2 până la 7 simboluri, care variază de la un spin la altul.

Fundalul jocului arată marea învolburată, înțesată de corăbii și butoaie de rom. Atmosfera vine la pachet cu momente de adrenalină, când în joc sunt animate loviturile de tun și valurile agitate.

Deasupra tabelei de joc se află celebrul craniu specific steagurilor de pirați, iar lângă se află ancorele care îți vor aduce rotiri gratuite după căderile în cascadă. Muzica din fundal este antrenantă, energică, perfectă pentru un slot care abordează tematica pirateriei pe mare, așa cum e Pirate Kingdom Megaways gratis.

Dacă îți plac sloturile cu diverse tematici, atunci vei găsi mereu ceva pe placul tău în categoria de sloturi noi!

Pirate Kingdom Megaways Online – Linii și Rată de Plată

Pirate Kingdom Megaways demo intră ușor pe lista sloturilor cu rată de plată excelentă, având un procent de 96,2%. Slotul Pirate Kingdom Megaways gratis are între 64 și 117.649 de linii de plată și are volatilitate mare, deci plățile pot fi mai rare, dar mai consistente atunci când se întâmplă.

Când plătește o modalitate de câștig, simbolurile sunt distruse și înlocuite de alte simboluri. Jocul funcționează în cascadă, astfel că, dacă noile simbolurile formează o modalitate de câștig, vor plăti și ele și tot așa, până nu mai sunt variante de câștig.

Cum Joci Pirate Kingdom Megaways Slot?

Ecranul de joc Pirate Kingdom Megaways gratis nu e doar modern și captivant, ci și ușor de înțeles. Uite ce face fiecare buton și secțiune din slot și cum le folosești ca să joci:

Joacă cele mai recente sloturi gratis de pe SuperCazino!

Pirate Kingdom Megaways Free – Simboluri și Plăți

La Pirate Kingdom Megaways gratis, câștigurile se calculează prin înmulțirea multiplicatorului din tabelul de plăți cu produsul numărului de simboluri potrivite de pe fiecare rolă. Ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice unul lângă altul ca să primești o plată. Plățile se fac în felul următor:

Testează și alte sloturi de la furnizorul 1×2 Gaming!

Pirate Kingdom Megaways Gratis – Caracteristici Speciale

Pirate Kingdom Megaways demo se bucură de o mulțime de funcții speciale. Jocul tău la acest slot va fi mai interesant, datorită simbolurilor Wild, x2 Wild și rotirilor gratuite.

Distrează-te cu păcănele gratis pe SuperCazino!

Concluzii

O mulțime de caracteristici speciale, plăți avantajoase și un RTP foarte bun fac din Pirate Kingdom Megaways gratis alegerea perfectă. Intră în lumea piraților din Pirate Kingdom Megaways demo și antrenează-te cu jocul fără bani pe SuperCazino!

Joacă și:

diamondz gratis banner
5/5 - (1 vote)

Diamondz

Joaca Gratis
wild orient gratis logo 2021
5/5 - (1 vote)

Wild Orient

Joaca Gratis
super diamond wild gratis isoftbet
4/5 - (4 votes)

Super Diamond Wild

Joaca Gratis
football-champions-cup-gratis
5/5 - (1 vote)

Football Champions Cup

Joaca Gratis

Autori