...

Legend of Shangri-La

Autor: Monica Radu

Actualizat: 11 iulie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xLegend of Shangri-La

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

În Legend of Shangri slot marca NetEnt explorezi tărâmul fantastic al Orientului Îndepărtat. Aici găsești comori neprețuite, precum înțelepciune, liniște și desigur, multe câștiguri frumoase date de nenumăratele funcții speciale ale jocului. Hai să descoperi Legend of Shangri demo la noi pe site!

Ecranul de Joc Legend of Shangri-La Slot

Grafica de la Legend of Shangri-La slot 2024 te duce direct în universul plin de magie al culturilor asiatice. Aici descoperi mai multe spirite puternice care te ghidează și care ți se înfățișează în diferite animale precum maimuță, elefant și tigru. Alte simboluri ale Legend of Shangri-La păcănele gratis sunt pești, libelule, fluturi și flori. În esență, găsești natura în toată splendoarea ei.

Shangri înseamnă un paradis pe pământ, iar cei de la NetEnt s-a folosit de acest concept în cultura asiatică ca să-ți ofere o experiență unică. În spatele grilei de 6X5 vei vedea o vale cu temple, arbori, pârâuri și tot ce ți-ai putea imagina atunci când auzi expresia „Raiul pe pământ”.

Legeng of shangri-la slot demo

Linii de plată și RTP în Legend of Shangri-La Free

Legend of Shangri-La slot nu plătește pe linii, asemenea unui joc tradițional. La o asemenea temă era și păcat să se întâmple acest lucru. În schimb, jocul plătește în clustere/grupuri de simboluri identice adiacente, conectate pe orizontală și verticală. Sunt necesare cel puțin 9 asemenea simboluri ca jocul să-ți ofere un câștig.

RTP-ul jocului Legend of Shangri-La free este excelent, de 96,59%, destul de mult peste media de 96%. Și volatilitatea este medie, deci aparatul îți va plăti destul de des.

Vezi și ce sloturi speciale avem pe site!

Cum Joci Legend of Shangri-La online

Paradisul este un loc inaccesibil, dar nu putem spune același lucru și despre modul de joc de la Legend of Shangri-La slot. Interfața este foarte simplă și intuitivă, așa cum ne-a obișnuit furnizorul și cu alte jocuri ale sale. Este compatibil și pe smartphone, lucru deja obligatoriu pentru era noastră. Hai să vezi cum se joacă:

Legend of Shangri-La free are un ecran intuitiv, indiferent de dispozitivul de pe care alegi să intri. Furnizorul schimbă total interfața pentru mobil, dar funcțiile sunt la fel de simple și este ușor să-ți dai seama ce face fiecare buton.

Joacă și Football Star gratis pe SuperCazino!

Simboluri Legend of Shangri-La Demo

Simbolurile de la Legend of Shangri-La slot plătesc în grupuri, așa cum am menționat și mai sus. Cele mai bune plăți sunt la un grup de 30, adică atunci când același simbol ocupă toate pozițiile de pe grilă. Dar plățile sunt bune și la minimul de 9 simboluri necesare pentru un câștig. Iată care este intervalul fiecărui simbol de la Legend of Shangri gratis:

Funcții Speciale Legend of Shangri-La online

Călătoria ta adevărată de la Legend of Shangri-La slot începe odată cu specialele. Sunt foarte multe funcții care abia așteaptă să fie descoperite. Ca să știi la ce să te aștepți, hai să vezi ce-ți oferă jocul mai exact:

Părerea Supercazino

Legend of Shangri-La slot 2024 este unul dintre cele mai incitante jocuri de la NetEnt, ceea ce spune enorm. Acest furnizor are o reputație excelentă la jocuri tematice. Acesta a ieșit în evidență și sigur îl reținem datorită temei și a multitudinii de funcții. Ce mai, ne-am simțit ca în Paradis la fiecare rotire a rolelor Legend of Shangri free. Delectează-te și tu cu Legend of Shangri gratis pe SuperCazino ca să trăiești o experiență de neuitat la păcănele!

Joacă demo:

supra hot novomatic slot
4.4/5 - (5 votes)

Supra Hot

Joaca Gratis
troll-hunters-logo
4.3/5 - (3 votes)

Troll Hunters

Joaca Gratis
logo super stea gratis
5/5 - (1 vote)

Super Stea

Joaca Gratis
book of ra mystic fortunes gratis logo
3.9/5 - (13 votes)

Book of Ra Mystic Fortunes

Joaca Gratis

Autori

Autor

Monica Radu

Junior Content Writer

Linkedin Icon